עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני צריך המצלמה למסך lcd 37 אינצ' תקציב: 6000 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  2. אז ככה, אני די חדש בתחום הסאונד ובגישושים שלי יצא לי לראות המון DAC, מה זה? למה זה משמש? מי צריך את זה? בנוסף לכך יעזור לי מאד אם תוכלו להסביר לי גם על כרטיס קול ומגבר אוזניות. לגבי המלצה, יש לי 250 ש"ח להוציא על אוזניות IE ואני מתלבט בין SHURE SE102 וSENNHEISER CX300II. מה עדיף?

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  3. אני צריך רמקולים איכותיים עד 300 ש"ח לשימוש במחשב בלבד. אין לי מקום בחדר לרמקולים עם סאב לכן אני צריך רמקולים ללא סאב. בתודה רבה...

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by Future,

http://www.x-net.co.il/Product.asp?Pid=DGY256&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=52# עוד דבר זה הנגן הזה http://www.revi-tel.com/he/products.asp?id=75&cat=48 לא כתוב עליו הרבה מה אתם חשובים עליו משיהו מכיר אותו? אם לא מישהו מכיר משהו במחיר הזה שאני כיול לקנות? 256 מגה? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  5. אוקי אז ככה, כרגע יש לי מערכת Creative 7900 וכרטיס קול audigy 2 value.. + מגבר ישן 2.1 של פיוניר ו2 רמקולים של פיוניר מטורפים לגמרי [הבניין רועד] עכשיו הכל מחובר לי בקומבינה שעשיתי עם מפצלים ושטויות... בקיצור יש לי כמה שאלות. מהקריאטיב אני לא ממש מסופק.. לא מספיק עוצמתיים.. ואני רוצה להחליף אותם בלוג'יטק Z-5500.. ולהחליף ת'כרטיס קול ב AUDIOTRAK Prodigy 7.1/ 1- החלפת הכרטיס קול ממש נחוצה? אני ירגיש הבדל? 2- אני יוכל לחבר את הלוג'יטק לכרטיס קול.. + תמגבר עם 2 הרמקולים של הפיוניר ללא שום קומבינה.. יעני שהם יהיו הרמקולים LEFT ו RIGHT? תודה רבה. אם יש לכם עיסקה יותר טובה תשתפו אותי בשמחה.. אגב אם זה חשוב..אני משתמש במערכת רק לשמיעת מוזיקה והרבה., בעיקר מטאל.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מישהו יכול להגיד משהו על: http://creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=11226&nav=0 אפשר להשיג אותה בארץ והאם היא בכלל שווה משהו? וחוץ מזה אני רוצה לחבר למערכת הנ"ל רמקולים (5.1 או 7.1 ) שמיועדים לחדר בגודל 5*5 מטרים. יש קיר אחורי אין קיר צד ימין וצד שמאל הוא חלון גדול. זה המרחב והוא קצת בעייתי אז אני צריך עזרה. דגם של רמקולים יכול מאוד לעזור.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  7. אני צריך לדעת עליהם פרטים כי אני לא מכיר אותם ולדעת עם הם שווים 400 שקל הרמקולים לשימוש שמיעת מוזיקה ויצירת מוזיקה במחשב

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  8. Started by benor,

יש לכם אוליי טראקים או משהו שיכול לדגום את האיכות של הרמקולים? כל מיני אפקטים ופיצוצים כאלו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. OK יש לי LOGITECH Z560 ואני עכשיו אם כ.קול מובנה בלוח אם (IC7) אני צריך כ.קול שיתמוך בTHX ושהייה 24 BIT בקיצור כרטיס טוב אבל שהייה כמה שיותר זול אבל יתן ביצועים (רק למשחקים ולמוסיקה לא לאיזה עריכת סאונד או משהו) אני לא מבין בזה כמעט. חשבתי לקנות את הCRETIVE audigy 2 אבל זה בגלל שאני לא מכיר משהו אחר אז אם יש לכם המלצות אני ישמח.

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  10. לפנטיום 4 כרטיס טוב אבל לא יקר מידי, שאני אוכל בהמשך להשים רמקולים 5.1 בשביל סראונד כל המלצה תתקבל בבקשה תתנו לי של חברה נורמלית אבל שלא יעלה יותר מדי

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  11. אני מעוניין בכרטיס קול איכותי 7.1 ערוצים עבור HTPC. הכרטיס קול מיועד לסרטים, מוזיקה ומשחקים. חשבתי על כרטיס קול של Creative מסדרת X-fi http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1123566682,70808, אם מישהו מבין בזה, אז אני צריך שלכרטיס קול יהיו דרייברים עבור לינוקס. יש המלצות? בנוסף לכך, אני צריך הסבר לגבי חיבור ממיר כבלים, טלויזיה ורמקולים ל-HTPC. האם הרמקולים צריכים להיות מחוברים ל-HTPC דרך רסיבר (מגבר), או שאפשר לחבר אותם ישירות ל-HTPC ללא רסיבר? המטרה היא שדרך הרמקולים ההיקפיים שיהיו מחוברים ל-HTPC, אני אוכל לבחור אם לשמוע את הטלויזיה, או יישומים הפועלים ב-HTPC (מוסיקה, משחקים). זה אפשרי? במידה וזה לא אפשרי, אז אני צריך לחבר את הרמקולים לרסיבר (מגבר), לחבר את הטלוי…

• 50 תגובות
    • 6.8k צפיות
  12. Started by tazok,

Hercules XPS 510 או YST-MS50 של YAMAHA היתרון של הרקולס 5 רמקולים אבל יותר חלשים מכל בחינה לעומת ימהה חברה מעולה של רמקולים ושני חמקולים יחסית חזקים אם איכות סאונד גבוהה מה כדאי?!?! אני לא בטוח אני צריך דעה של מישהו שיש לו את ההרקולס כי את הימהה ראיתי כבר...

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. מי שיכול לעזור לי אודה לו קובץ ההפעלה של הסרט הוא ifo

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  14. לפי מה שאני יודע (ואני לא יודע הרבה) הכי טוב זה רסיבר של אונקיו, רמקולים וסאב של סרווין ווגה ודיוידי אני לא יודע... אין לי מושג אם זה נכון בכלל. אז תגידו בבקשה מה הכי טוב והכל, אבל עם שמות מלאים (יענו איזה דגם והכל). תודה!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. יש לי ממיר כבלים (HOT) מיותר של Thomson (אפור), וחשבתי לחבר אותו למחשב שלי כדי לצפות בטלוויזיה על מסך המחשב. לצורך כך, נראה לי שאני אקנה כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 MCE KIT. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1883 יש לי מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate x64, ומסך "22 רחב. השאלות שלי הן: 1. האם הכרטיס טלוויזיה שציינתי מומלץ? 2. נועה מספקים את הכרטיס טלוויזיה הזה עם שלט שחור של מיקרוסופט. מישהו יודע האם זה שלט טוב, ומה ההבדל בינו לבין השלט האפור? 3. מישהו יודע איזה מקלט IrDA מגיע עם הכרטיס הזה (עם כבל / בלי כבל), והאם המקלט הזה - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_473&products_id=9676 - מתאים לכרטיס ולשלט? 4. אני מחבר את הממיר ל…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. וזהוא נ.ב רק לידע כללי זה בשביל חבר שלי

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by doker,

קניתי h320 ואני צריך עדכון 1.28עם עברית פשוט האתר של העידכונים נמצא בשידרוגים אם למישהו יש הוא יכול להעלות? תודה

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  18. איך מחברים את הרסיבר לכרטיס קול איזה כבלים(חוטים) אני צריך?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  19. Started by ZUMARA1,

שלום יש לי מערכת קולנוע 5.1 ויש לי על הלוח שלי מובנה כרטיס 5.1 אבל אני יכול לשמוע רק מ2 רמקולים וסאב אמרו לי שאני צריך חיבור SPDIF אני לא יודע מאיפו להשיג מי שיודע בבקשה עזרה ואם לא אז תציעו לי כרטיס קול עד 400 שקל שיעשה שאני ישמע במחשב 5.1 תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  20. טוב קניתי היום DVD חדש XERO דגם HSD 4000 הוא הכי חדיש עכשיו לפי מה שהבנתי אני לא צריך להדביק את הכתוביות לסרט אלה להעלות אותם בנפרד אבל אני לא מצליח צרבתי את הסרט בנרו והוספתי לשם את הכתביות אבל איך אני שם את הכתוביות? יש דרך מסוימית שצריך לצרוב את זה תודה לעוזרים זה מאוד חשובבבב לי.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  21. שלום! יש לי מיקרופון קונדנסר של YOGA דגם BM-38 שמחובר למיקסר PHONIC דגם AM120 עם PHANTOM POWER של +48V (המיקרופון דורש מתח פאנטום של 52~9). המיקסר מחובר מהיציאת Line במיקסר לכניסת Line In של כרטיס קול On-board (צבע כחול) במחשב (Realtek AC97). הרמקולים שלי הם Altec Lansing FX6021, והם מחוברים לכניסת רמקולים בכרטיס קול (צבע ירוק). הייעוד העיקרי של המיקרופון הוא תוכנות מסרים מיידיים כמו Skype ו-Xfire. הצבתי את המיקרופון על השולחן מולי בין המקלדת למסך. אני מקליט את עצמי כשאני מדבר רגיל באמצעות sndrec32. כאשר אני משמיע את ההקלטה, אני לא שומע את עצמי. כאשר אני מגביר את הווליום לעוצמה גבוהה (3 נורות מתוך 5 בשלט של הרמקולים), אני שומע את עצמי חלש. כאשר אני מגביר את הווליום…

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. היי קניתי די וי די חדש קורא דיוקס. הבעיה היא איך אני מחבר אותה לטלויזיה ולכבלים ככה שברגע שאני מכבה את הדי וי די הכבלים יפעלו או שפשוט בלחיצת כפתור אני אוכל לעשות החלפה בין די וי די לכבלים. לטלויזיה יש יציאת scart וקואקסי שאני לא נוגע בו ולא אגע. לכבלים יש יציאת scart וRCA - לבן אדום וצהוב. לדי וי די יש גם scart ו RCA- לבן אדום וצהוב. קיבלתי עם הדי וי די כבל RCA - לבן אדום צהוב עכשיו איך אני מחבר בין השלושה ככה שיעבוד מצוין. אני מוכרח לציין שאם אני מחבר את הכבלים לדי וי די והדי וי די לטלויזיה ... האודיו מהכבלים כזה גרוע .. איכות על הפנים אין פלא חחחח. מה אני עושה ? בבקשה עזרו תודה

23. יש לי 1,000 ש"ח לאוזניות (יותר נכון יהיה לי עוד שבוע בערך) אני צריך עזרה אם אפשר שהאוזניות יהיו פתוחות כי זה דיי בשביל ללכת ברחוב ולשמוע מוזיקה אבל זה גם לשימוש בייתי חשבתי על אוזניות של סוני דגם MDR-NC50 או MDR-SA1000 (כן כן אני יודע שהם סגורות) ואני לא כל כך מבין בזה אני רק יודע שהם ממש אבל ממש יפות אם אפשר שהאוזניות יהיו פתוחות כי זה דיי בשביל ללכת ברחוב ולשמוע מוזיקה אבל זה גם לשימוש בייתי נ.ב אם אפשר תמונות של האוזניות

• 63 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. תקשיבו באתי לפה וזאת ההודעה הראשונה שלי כי שמעתי שפה יש רמה בתחום ואנשים לא סתם אומרים תדגם של מה שיש להם בבית וממליצים עליו בלי לדעת כלום אני מקווה שלא תאכזבו אותי אני מחפש רמקולים למחשב. אבל לא בהכרח,יכול להיות גם קולנוע ביתי שאני יוכל לחבר למחשב בואו פשוט אני יגיד מה אני מחפש במערכת ואת התקציב ואתם כבר תבינו התקציב הוא עד 2500 בלי שום חריגה. אני מחפש דבר ראשון אני יתחיל מהסאב וופר. יש לי מערכת כרגע Z2300 שיש לה סאב וופר מפלצתי ואני ממש לא מאוכזב ממנו. אבל האיכות שמע שלה לא ממש בשמיים בגלל זה אני משתדרג מחר קונים ממני אותה ויהיה לי את הכסף למערכת החדשה אני רוצה סאב וופר שירעידדדד את הבית שירגישו אותי בשירים ושתהיה לי אפשרות לשלוט עליו אבל ממש משו חזק משו עצבני אין מה לע…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  25. טוב קניתי לא מזמן רמקולים חדשים 5.1 של לוג'יטק אחלה רמקולים אבל אחד מהם לא עבד אבל זה לא היה מהרמקול ששיניתי את המיקום של החיבור בסאב הוא עבד וזה ששמתי במקומו לא עבד אז חשבתי שזה מהסאב בקיצר החלפתי אותם וזה בדיוק אותו דבר אז אני שואל עם זה מהכרטיס קול תגידו לי על בטוח כי אם זה מזה אני קונה תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.