עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לקחתי מאחי את הכרטיס הזה Creative EMU10K1 ויש לי את הכרטיס default של הלוח Asus p4p800 delux עכשיו השאלה שלי.. האם שווה לי לחבר את הכרטיס לוח ולהפעיל אותו ולהתשתמש בו במקום הזה של האסוס? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  2. אני יודעת שהנושא הזה כבר חרוש ואני ממש מתנצלת שאני מעלה אותו מחדש אבל חיפשתי איזשהו פיתרון בהודעות ישנות ופשוט לא מצאתי שומדבר שיכול לעזור לי (הגעתי אפילו להודעות משנת 2003 ) הורדתי את הקובץ של אוהד ועשיתי כל מה שצריך ועדיין לא היתה לי אפשרות לעברית בתפריט של השפות!! אני כבר ממש קרובה לייאוש ופשוט לעבור שיר שיר ולשנות אותו לאנגלית!! בבקשה אל תגרמו לי לעשות את זה!! מה לעשות??? אני ממש אודה אם מישהו יוכל לעזור לי!!!! תודה מראש, דנית

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  3. דיברתי עם החנות 24 שאני מתכוון לקנות בה את המסך, ושאלתי על המסך: http://www.24online.co.il/products/137463 (שאותו בחרתי פה בפורום לקנות) והם הציעו לי את המסך: http://www.24online.co.il/products/141799 ב-3900 שקל. הם הסבירו לי שהמסך שהם הציעו לי יותר טוב בגלל שיש בו קצב ריענון של 60 ובמסך הראשון יש 50 וגם שפה יש ניגודיות 1:60,000 ובראשון יש 1:50,000 אז הסברתי להם שכשבחרתי את הראשון התייעצתי פה בפורום ובחרתי אותו בגלל שאמרו לי שהוא טוב לשידורי כבלים, הוא אמר לי בתגובה שהמסכים ממש זהים חוץ מזה שהמסך הזה יותר טוב ב-2 דברים (כמו שאמרתי למעלה, ניגודיות וקצת ריענון) וגם המסך הוא "המסך הירוק - "מצב חיסון באנרגיה" מפחית את צריכת החשמל עד 40%!" עכשיו השאלה שלי היא האם באמת כדאי לי …

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  4. שלום לכם חבר'ה, השאלה בכותרת. החלטתי ליצור קצת מוזיקה עם האורגן, בכדי להפיג קצת את השעמום מידי כמה שבועות שאני חוזר הביתה מהצבא. יש כרטיס כזה, MIDI לחיבור האורגן למחשב ותוכנה שתאפשר לי לשחק עם אפקטים. מהו המחיר שאצטרך להשקיע בכרטיס שכזה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מעוניין באוזניות איכותיות עבור מערכת סטריאו (לחיבור לרסיבר), כאשר לפחות בשלב הראשוני (עד לרכישת הרסיבר) האוזניות מיועדות גם לחיבור לכרטיס קול פשוט במחשב (דרך הרמקולים של המחשב). האיכות של הצליל שהאוזניות מפיקות חשובה לי, אבל לא במידה מאוד גבוהה. הדבר הכי חשוב לי באוזניות זה הנוחות (וגם העיצוב). אני רוצה אוזניות קשת קלות משקל שמכסות את האוזניים ומאוד נוחות. בנוסף לכך, בד"כ אחרי שמאזינים למוסיקה באוזניות הרבה זמן ברציפות (יותר משעה בעוצמה נמוכה), אז האוזניים מתחילות לכאוב בגלל הלחץ של הויברציות. לכן, אני רוצה אוזניות שלא מייצרות את האפקט השלילי הזה ומצויידות במערכת אוטומאטית להפגת לחצים. בעיקרון חשבתי להוציא על האוזניות כ-500-600 ש"ח, אבל אני אהיה מוכן להוציא קצת יותר א…

6. אני מעוניין בכרטיס קול איכותי ל-HTPC שמתחבר לכניסות אודיו בחזית המארז. חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: M-AUDIO Revolution 5.1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_2695&products_id=19780 מישהו יודע האם ניתן לחבר אותו לכניסות האוזניות והמקרופון בחזית המארז? במידה ולא, אז אפשר בבקשה לקבל המלצה לכרטיס קול איכותי עבור HTPC שתומך באפשרות הזאת?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  7. אני צריך כרטיס קול עם כניסה מיוחדת ?? תוכנות מיוחדות ? איך עושים את זה ? אשמח לקבל גם קישורים למדריכים

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  8. אלו הם הרמקולים המעולים ובן הטובים ביותר ששמעתי אי פעם אלו הם BOSE האגדתים 5.1 AM6 סדרה 3 משהו לפנים אח שלו אלו הם הרמקולים (עם ה הידיע ) עוצמא מאד חזקה קטנים מוסבים באים עם כבלים באורכים עצומים ומאד אבל מאד איכותים יש להם אחריות של 5 שנים לא שתישתמש בזה אבל יש הסאב וופר נותן עוצמא פנימית כזאת כאילו אתה עומד להתפרץ מתוך עצמך משהו בסט אני קניתי כאלו הם שווים את הכסף כל שקל ושקל קניתי אותם עם מעמדים מקוריים שעלו לי 100 שקל לכל רמקול אני מאחל לכל אחד שיהיו לו כאלה בבית או בכל מקום שבא לו ממש ממליץ עליהם בחום

• 68 תגובות
    • 5.7k צפיות
  9. יש לי פנטיום 4 3.0 ג'יגה פרסקוט, 512 זיכרון וכרטיס מסך ati 9600 256mb, איך אני מחבר את המחשב לטלוויזיית פלזמה? איזה כבלים נדרשים ממני? כמה הם עולים? איך יראו בטלוויזיה לאור העובדה שיש לי כרטיס מסך ישן? תגובות יתקבלו בברכה...

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. שלום אני מעוניין לחבר את הרסיבר שלי לאוזניות בלוטות ( sony wh-1000xm4 ) הרסיבר הוא של Onkyo onkyo tx-nr575 איזה מוצר אני צריך עדיף אם אפשר באמזון ארצות הברית כי מכל מה שהצלחתי להבין באינטרנט הרסיבר לא יכול לשדר בלוטות החוצה לאוזניות האלה תודה רבה

11. כרגע יש לי את הAUDIGY 2 ZS. העניין הוא שאני לא שומע דעה אחידה לגביי הX-FI. הייתי רוצה לשמוע דעות של אנשים לגבי הכרטיס קול הזה תודה סער

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  12. Creative I-trigue 3600, הם עולים כ 800 שקל ב ZAP.. עכשיו אני רוצה את הדגם היותר חדיש של Creative אבל אני חושב שהוא לא הגיע לארץ, אם למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות אותו אני ישמח הדגם הוא 3800. בכל מקרה כרגע אני הולך על הרמקולים האלו, אם למישהו יש או יכול לתת לי חוות דעת רצינית אנ ישמח, האם יש רמקולים באותה רמה של LOGITECH או חברה אחרת? תודה לכל העוזרים, ניר

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני מעוניין לקנות נגן מפי3 יו אס בי ואני רוצה לשמוע את דעתכם הנגן הוא: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=66832&saleNo=595832 בתודה לכל העוזרים LIFE?SYSTEM

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  14. התקציב שלי הוא מינימום עם אפשרות להעלאה, זאת אומרת שאני רוצה לשלם כמה שפחות אבל לא להתפשר על משהו זבל אלא רק על משהו טוב אז אם אני מתחיל מ5 אלף ואתם אומרים שחייב לפחות 8 אני אשים 8. כבר פתחתי דיון דומה לזה לפני יותר משנה כשהתעניינתי בנושא אבל עכשיו אני שוקל ברצינות. 1. זה נכון שבמקרן רואים פחות טוב מאשר בטלויזיה?? אם זה נכון אז בשביל מה לקנות? יש לי טלויזיה רגילה ורואים בה ככה ככה, הרבה פחות טוב ממה שרואים במחשב. הכי מעצבן בטלויזיה זה לא רק שהאיכות פחות טובה אלא שבסצנות בהירות הטלויזיה זורקת אור מאוד חזק ואפילו מסנוור ישר לעיניים ואנחנו רואים סרטים תמיד בחושך. 2. עד כמה הרזולוציה חשובה? ומה זה הדחיסה? הדחיסה עוזרת במשהו, היא נותנת תוצאה כמו אותו רזולוציה כשהיא אמיתית ל…

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  15. יש לי מערכת Z5500 וכשאני מנגן סרטים עם dolby digital דרך המחשב, הווליום נורא נמוך ואני ממש צריך לגביר המון בשביל לשמוע משהו. זה לא ככה דרך הממיר של יאס שאני רואה נשיונל גאורפיק לדוגמא (שם הסאונד הוא דיגטלי). בסאונד אנלוגי הווליום גם נשמע כמו שצריך. אני עם ווינדוס ויסטה ומשתמש בKMPLAYER שיחקתי עם ההגדרות של ה ac3 (העליתי את הווליום המרכזי, שיחקתי עם הגדרות מוכנות מראש וכו') אבל זה לא עוזר אולי אני מפספס משהו? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  16. קניתי טלויזיה חדשה ואני רוצה מעכשיו לראות את הסרטים בטלויזיה ולא במחשב אני יודע שקיים דבר כזה שמתחבר למחשב ולטלויזיה ובאופן אלחוטי אפשר לראות את הסרטים בטלויזיה אני רק לא יודע איך קוראים לזה ואיפה אפשר למצוא ואיזה כדאי ומה המחירים של הדברים האלה או שבכלל עדיף לבנות מחשב לקולנוע ביתי אם מישו יכול לעזור לי בבקשה אני יודה לו

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  17. אני מקליט דברים מהטלויזה למחשב עם tv-in וכל זה ואני רואה הכל וטב והכל אבל אני לא שומע קול תסבירו לי מה אני צריך כדי לשמוע כאילו איפה לחבר את הכבלים של השמיע ולאין לחבר אותם במחשב אם אפשר תמונות זה מאוד יעזור כי אני לאממש מבין בשמות של הכבלים זה ממש דחוף בבקשהה הנה תמונה של הממיר שלי מאחורה: http://www.kipodim.net/2.jpg תגדו לי מה לחבר לשם כדי לשמוע קול והנה המחשב שלי מאחורה באיזור של הכרטיס וידאו: http://www.kipodim.net/2.jpg תגידו לי בבקשהה לאן לחבר פה את מה שחיברתי לממיר כאילו את הצד השני של הכבלים בבבקקקששששההה זה דחוףףףףףף

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by subarel,

אני מחפש באינרנט, עברתי על HOWSTUFFWORKS... חיפשתי הכל איך זה עובד?? AC3 יוצא 5.1?? הכוונה קידוד של AC3 זה יציאה של 5.1 רמקולים?

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. אני משגי או z5400 או z5500 במחיר שלא תאימנו ועדיף שאני אפילו לא יפרסם... בכל קמרה איזה כרטיס קול זה מצריך? בבקשה לא משהו מטורף :D יש עוד דגמים שמתחרים בz5400 באותו מחיר? [מחיר בחנויות בכוונה] מה אתם חושבים על שתי הרמקולים הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  20. שאני אבין-אני פשוט מחבר את ה-DOK ל-DVD וזהו? לא צריך להמיר לסוג מסויים? אם כן-במה משתמשים בDVD? בקיצור מה צריך לדעת? יש כאן טריק?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  21. שלום לכולם אני רוצה לקנות אזוניות גדולות ואיכותיות למחשב השימושים הם 50% מוסיקה ו50% משחקי מחשב כשאני מתכוון מוסיקה זה רוק לא כבד ושירי ראפ מוסיקה שחורה וכו'. בקשר למשחקי מחשב זה רק למשחק אחד שאני משחק בו באינטרנט Soldier Of Fortune 2 ובעקרון אני לא ישתמש באוזניות לכל המשחקים כי בשביל זה יש לי את ה Z-5500 התקציב הוא אזור ה400 ש"ח תודה.

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. אני מתלבט איזה אוזניות לקנות, אני מתלבט בין הארבעה הבאים: 1. Sennheiser CX300 2. Sony MDREX51LP 3. Creative EP630 4. Apple INEARHEADPHONES נראה לי שלאחר קצת שיטוט ואיסוף מידע ה-2 המועדפים הם Sennheiser , Creative למישהו יש משהו להוסיף ולעזור לי?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by Ben-Dor,

אני קונה בינואר רמקולים בסכום של 900 שח" חשבתי להזמין מחול" כי זה יותר זול תמליצו לי על רמקולים אחרים תובים בסכום 900שח" מה החסרונות של ה3021 ושל 2100 הוא ה4100 בקיצר תמליצן על הרמקולים הכי תובים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. האם שווה לחכות לH10 JUNIOR או לקנות IAUDIO U2\G3? אגב אני עד עכשיו מתלבט בין G3 לU2 מבחינת סוללה..מבחינת זמן, הG3 מצליח להוציא בערך 40 ולא 50. אבל מה? אם אני אקנה U2 והבטריה תמות בעוד כמה שנים, להחליף אותה יהיה סיפור. מצד שני, הG3 דורש קניה של בטריות = עוד כסף עריכה: http://reviews.cnet.com/4520-7964_7-5134106-1.html?tag=tnav זה מדריך שמסביר מצוין באנגלית בקשר לקנית נגני MP3 בכלליות

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Chymes,

אני "משיג" תוכן HD, פאקינג 20GB לסרט רק כדי לגלות שהאיכות זהה לחלוטין ל-DVD. מה לעזאזל מיוחד ב-HD? אני לא רואה שום חדות או פירוט שלא ראיתי בעבר.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.