אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אם אפשר לבקש מכם .. לתת לי המלצות למקרן לצפיה ב TV במחיר עד 5000 שח ... שימוש ביתי.. תודה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אוקי אז ככה =[ קניתי iRiver H320 לפני איזה שנה בערך אני ממש ממש ממש מרוצה. הבעייה היחידה שאני אוהב ווליום יותר גבוה S: והוא חתיכת בלוק בכיס והוא מכוער =\ חוץ מזה.. אין לי טענות אליו.. הא וגם שאין שאפל כמו שצריך ושאי אפשר לבנות playlist בנגן. עכשיו... לא יודע למה =\ אבל אמא שלי קנתה לאחותי הגדולה Ipod video 30GB והיום היא הביאה לה אותו... אמא שלי אחותי ואני הסכמנו שזה רחוק ממה שהיא צריכה =\ וזה באמת דבר שמיותר בשבילה.. כששאלתי אותה כמה שירים היא רוצה בmp3 שתהיה הכי largit שיש היא אמרה 800-1000.. כפי שאתם יודעים בשביל 800-1000 אפשר להסתפק בנגן 6GB.. קיצר הצעתי למכור בישראל ולקנות משהו אחר.. הם לא רצו להתחיל להסתבך.. אז חשבתי אולי אני יחליף איתה ואז ככה יהיה לי מכשיר …
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום חברים, ברצוני להזמין מאיביי כבל כזה שיתחבר לי לנייד ולמערכת של המכונית. עכשיו יש שם מכל הסוגים בכל המחירים (למרות שמעטים שולחים לישראל), ובכל זאת, רציתי לדעת האם אני יכול להסתפק בכבל שאני קונה בדולר כולל משלוח ממוכר אמין או שחבל על הכסף ועדיף לי לקנות כבל יקר יותר שיהיה מזהב וגם איכותי יותר? האם אני גם אשמע הבדל באיכות שמע? תודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אהלן אני צריך את עזרתכם ... אני מאד מתלבט אם לקנות טלויזיה FHD או לחכות קצת אז אני בנתיים מתעניין ומקווה לקנות בזמן הקרוב ( חודש - חודשיים ) אלא אם כן תוכלו להגיד שצפויה ירידה במחירים ... אז ככה התקציב הוא 3000 ש"ח + - הכל תלוי בטלויזיה והאם היא שווה עוד 200 ש"ח הטלויזיה נועדה לשבת אצלי בחדר על הקיר ולהתחבר למחשב + לממיר אני צופה הרבה בסדרות וסרטים של 720p ביגלל המסך שלי ( T220P שהרזולוציה עליו היא 1920X1200 ) אני לא מצפה לראות הרבה תכנים דרך הממיר והמטרה היא לצפייה בסרטי FHD 1080p ואולי אם יתאפשר לשחק כמה משחקים בטלויזיה עכשיו ... אני חסיד גדול של סמסונג ואני מאד מרוצה מהמסך שיש לי כרגע שלהם ועשיתי בירורון ומצאתי את הדגם הזה ברשת טלויזיה Samsung LA32B530 LCD 32 אינטש…
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כ, אז באופן טבעי כמו שקורה לי פה תמיד, יצאתי די מבולבל מהמאמר הדי גאוני לגבי בחירת מערכת. זה יהיה קצת ארוך, ואולי אני אצליח לתמצת את כל מה שאני רוצה לכתוב, אחרי לפחות חמש עריכות, אבל זה מה שיש לי בינתיים: Z-540 של LOGITECH שהייתי מאודדד מרוצה ממנה, עד שפתאום התחילה לעשות רעשים (מהרמקול המרכזי, לפי החשד שלי). שני רמקולים של POLK AUDIO ממערכת סטריאו שאבא קנה. ויחד איתם רסיבר של ROTEL RX-845. ציינתי את כל זה רק כי אני לא יודע אם זה רלוונטי או לא. מה אני רוצה? מערכת לחדר. שאולי תעבור אח"כ לסלון. שימוש בעיקר למוסיקה, אבל גם לסרטים מהמחשב, אבל מהאלו שתופסים בערך 2 וחצי ג'יגה כי הם באיכות ממש גבוהה (חמישה ערוצים ואיכות צפייה די קרובה לזו של DVD). קודם אני אתחיל בכל השאלות ואז אנ…
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מאתר PDApoint.net פירסמתי את זה בעמוד הראשי של האתר אבל הייתי חייב גם כאן אז מה מקבלים ? 1. Harddrive assembly - how does it work: for example install a hdd 60 gigabyte sized. 2. Replace the storage battery with a new or stronger 2200 mAh one. So you have 29 hours enjoyment non stop. A lot of fun with your new pimped IRIVER http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...AMEWN%3AIT&rd=1 לא יודע אבל תהנו בכל מקרה ישי
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נגן MP3... עד 1200 שח... כמובן שאפשר למתוח אותו כלפי מעלה אם ממש יש צורך בזה... אני צריך נגן איכותי עם צליל איכותי! הכי איכותי בתקציב!! מקום? 1G מספיק בהחלט... מוכן "להחליף" רדיו ורשמקול שבנגן, בעד איכות צליל... רצוי שהנגן יבוא עם אוזניות טובות! תודה רבה לכם!
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כי בהוראות הם קצת מפחידים לא Multisession ולעשות Finalize ... בעוד שב-nero לא ניתן לקנפג את הדברים האלה לקבצי Image. תודה.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך חדש 7950GT עם יציאת DUAL DVI ויציאת HDTV יחד עם הכרטיס קיבלתי כבל HDTV ואין לי שמץ של מושג איך לחבר אותו לTV שלי , הטלויזיה (CRT) לא חדשה במיוחד יש לה חיבורי S-VIDEO וחיבור A\V RCA רגיל. אני לא ממש יודע איזה כבל או מתאם צריך בשביל לחבר את השניים האלו יחד... מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אהלן אנשים קניתי לא מזמן מחשב נייד, טאבלט , של ACER אני מרוצה ממנו מכל בחינה, מלבד הסאונד - הרמקולים שלו (שאני בכלל לא יודע איפה הם) ממש חלשים אם אני רוצה לשמוע ממנו מוזיקת רקע כשאני עובד או לומד, או אם אני רואה בו סרט או סדרה הסאונד ממש חלש ולא מספק בכלל, אפילו אם אני בדירה קטנה ושקט מוחלט מסביב, עדיין הסאונד שלו לא מספיק טוב בשביל ששני אנשים יוכלו להינות ביחד מאיזה סרט. מחפש המלצה לרמקולים שאפשר לחבר למחשב נייד (יש לו LINE OUT רגיל) כמה שיותר ניידים, כמה שיותר קטנים, כמה שיותר סאונד טוב. אם יש חיה כזאת - אז בלי חיבור נפרד לחשמל. תקציב עד 800 ש"ח אשמח לשמוע דעות מכם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני טס לארה"ב ומתכנן לקנות שם נגן חדש, חשבתי על הארקוס בנפח של 10GB יש הצעות אחרות?? חשבתי על הIpod אבל הוא יקר בהרבה ובמקרה ונגמרת הבטריה אתה תקוע...
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=DVD_Players_And_VCRs&AuctionId=7712788
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מחפש רמקולים לחדר בינוני
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
חבר שלי חושב לקנות את הנגן דיסקי MP3 הזה במחיר 523 ש"ח: http://www.enking.com.cn/english/products02.php?id=74 מה אתם אומרים? מוכר, לא מוכר, טוב, לא טוב, הארות, הערות, ביקורות, אמבטיה?
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי.אחרי התקנת הכרטיס אני אשמח אם תבהיר לי יותר על היציאות שלו בכרטיס המצורף שלו. יש 2 יציאות L R יש 2 כניסות L R אבל כל אחת מהן היא PL גדול ואני מניח סטריאופוני. אז כדי להוציא ערוץ רגיל אני צריך לחבר את הכל ולקחת רק מהיציאות ערוץ מכל אחד?? כלומר להוציא שני שמאליים ושני ימניים ולקחת רק זוג ? אני קצת מבולבל... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
מה דעתכם על aztech ams 5.1 hercules gametheter xp 6.1
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
בבקשה אנשים טובים, יש לי שתי שאלות, אם לא קשה לענות אליהן: 1. האם הנגן IRIVER H120 מוציא סראונד (ולא רק סטריאו) דרך היציאה האופטית שלו? 2. יש לי שני מקורות קול (מחשב ו-CD) עם יציאות אופטיות ואני רוצה לחבר את שניהם למערכת הרמקולים שלי. איפה אפשר למצוא מפצל לכבל אופטי? חיפשתי שעות ולא מצאתי. תודה לעונים ולמתעניינים!
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לךי כרטיס קול AC97 של SOUNDMAX אני לא מצליח לשמוע כלום דקך הרמקולים שלי אני מחפש דריבר מי שיש לו דריבר או קישור שייתן לי בבקשה אני חייב אני מתחרפן בלי מוזיקה ועוד דבר כתוב לי שאין לי התקן קול ז קשור לדריבר שאני צריך?? ואם לא אז מה עושים?? תודה לכול העוזרים
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
איך אני יכול לבצע עריכה של שם האומן\הג'אנר\האלבום בדרך הטובה והמהירה ביותר להרבה קבצים??
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אז נכנסתי לKSP לעיין במוצרים שהם מציעים ודי מהר גיליתי את ה B&W P5, קראתי עליהם ברשת והתאהבתי - בידוד רעשים, ניידות, איכות בנייה, נוחות, קלות להנעה (מתוכננות למוצרי APPLE) השאלה היא כמה יעלה לי להביא כאלה לארץ? הן עולות 299$ בAMAZON אבל לפי מה שהבנתי אי אפשר להזמין אוזניות ישירות מAMAZON וצריך להתעסק עם כל מיני גורמים צד שלישי שזה מן הסתם עלות נוספת. למישהו יש נסיון עם הזמנת אוזניות מAMAZON והוא יכול להגיד לי מה היא העלות הנוספת הזאת? ואיך אני ממש אחריות ? כי אם בסוף יצא הבדל של בסה"כ 200+- ש"ח ומימוש האחריות יהיה עניין מסובך אני כנראה אעדיף לקחת אותן מKSP ואם למישהו יש נסיון עם האוזניות, או כל מידע שימושי לתרום בנושא אני יותר מאשמח לשמוע !
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מתלבט מאוד בנוגע לקניית כרטיס קול. אני חשבתי עד כה על ה-ASUS Xonar D2X, Razer Barracuda AC-1 ועליו, בגרסאת ה-Champion Series. למישהו יש את אחד מכרטיסי הקול? אם כן, מהי המערכת בה את/ה משתמש/ת? מה השיפור מבחינת FPS במשחקים כמו קרייסיס? איך הסאונד במשחקים, סרטים ומוסיקה? לאיזו מוסיקה את/ה מאזין/ה? המערכת בה אני מתכנן להשתמש היא מערכת 2.0 מבית Audioengine, ה-A5 Black. אני מתכנן גם לרכוש אוזניות לצורך גיימינג, ה-Razer Megalodon. המוסיקה לה אני מאזין היא רוק ומטאל. תודה רבה לעוזרים *ביקורות על הרייזר כבר ראיתי והן מדהימות בגיימינג. במוסיקה וסרטים הן גם ממש טובות אבל לפיהן הוא לא מציג ביצועים שמתאימים לכרטיס ברמתו. השיפורים שהוא נותן מבחינת FPS הם גם סבירים ביותר. אז א…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מסך LCD 32 אינץ' בימים הקרובים וכבר ראיתי כמה דגמים של סמסונג ו LG במחירים שהם מתחת ל-3000 שח. הענין הוא שהבנתי שהמסכים האלו גרועים כשמדובר בשידורי לוין כמו יס.אני מתכוון להשתמש במסך גם למשחקי מחשב וסרטים וגם לשידורי טלוזיה בלוין. אם אפשר לקבל המלצה למסך או מסכים שאיכות הצפיה בשידורי טלוזיה איכותית באופן יחסי במחיר של עד 3200 שח. תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
התקליטים מתו ובא הCD בסוף שנות ה80 ועכשיו הDVD אבל לא ידוע לי על מערכות סטריאו שיכולות להפעיל DVD אני לא ממש מעודכן אבל אני מניח שבטח מיצירים אותם כבר עם כונן משולב. השאלה שלי היא מה היתרונות של DVD ? האם האיכות תגדל והאם יש לאן לגדול בכלל ? ואם לא אז בכל מקרה זמרים ואמנים לא יכולים להקליט כל כך הרבה שירים בשביל שימלא את כל הDVD וגם לא לכולם יש מערכות עם DVD... אז זה סיכון להוציא אלבום ככה. אז בעצם בשביל מה נכנס הדבר הזה לשוק ? האם יש לו סיכוי להחליף את הCD לגמריי והאם באמת יש יתרונות באיכות ההקלטה ? Discuss
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי כרגע יש לי רמוקלי מדף של WHARFEDALE ומגבר מעפן שקיבלתי מחבר שלי בגרושים עכשיו,אם ראיתם אז השקעתי בGRADO SR80 ורב הזמן אני שומע איתן,אבל לפעמים מגיעים חבר'ה ורוצים לשמוע ביחד,לכן השימוש ברמקולים הוא לא אינטנסיבי... בגלל זה אני לא חושב שכדי לי להשקיע במגבר בשבילם,לפחות בשלב זה,כי גם ככה אני כל הזמן עם אוזניות... לכן השאלה שלי מה אתם אומרים על T Amp,יש את זה למישהו?מישהו שמעה אותו והתרשם? קראתי די הרבה ביקורות עליו,ולפי מה שהבנתי לא קיים דבר בשוק שנותן תמורה כזאת ב30$(בארץ 280 ש''ח)
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
*יש לי רמקולים 2.1 (רמקולים מאוד טובים אבל חברה לא ממש מוכרת - EACAN ) 1. האם שווה לי לקנות X-Fi Xtreme Music או כדאי לי להספק ב Audigy 2 ZS ?? 2. אני השמע הבדל בין שני הכרטיסים או ששניהם כמעט אותו דבר ואין הבדל משמעותי ביניהם? אני לא יודע אם זה כל כך משנה אבל אני משחק הרבה במשחקי מחשב ורוצה כרטיס כמה שיותר טוב למשחקים!!!
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-