אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
נהרסה לי הדיבורית שקיבלתי עם הSGS2.. אני מחפש משהו אחר עד 150 שקל. עדיף שתהיו אוזניות כפתור. אין בעיה להזמין מחול
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הטלוויזיה תשמש למחשב, קונסולה, סרטים. בעיקר סרטים. לא חייב בכלל smart tv, ממיר מובנה. מרחק צפיה 2.7 - 3.5. אין לי מערכת רמקולים חיצונית התקציב לא גבוה של כ3.5-4. חשוב לי האחריות. ** מה עושים במקרה והטלוויזיה מגיע עם פקסל שרוף? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה יש לי lcd שהיא fhd ואני רוצה להעביר מהמחשב כבל שיהיה יותר נוח, וגם יהיה אפשר להעביר את הדי וי די כבר. הכרטיס מסך שיש לי במחשב הוא 4850hd שהוא כרטיס נחמד מלפני שנה בערך.. איזה כבל אני צריך לקנות? לינק יהיה מצויין! אם זה לא קשור לפורום אני מתנצל מראש
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לינקים יתקבלו בברכה!!!!
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות DVD איכותי שקורא גם צרובים. תקציב 100-200, אבל אם ממש צריך אפשר להתגמש במחיר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אז ככה.. אני קונה עוד חדוש ת'רמקולים Cerwin Vega E712 שהם 300 RMS... ויש לי כרגע זוג רצפתי של פיוניר 80W... אני לא כל כך מבין בעסק ... מישהו יכול להמליץ לי איזה מגבר אני צריך? בסביבות ה3000 שקל... שיחזיק לי את כולם כמו גדול... ויוציא מהם את המקסימום [ואולי סנטר עצבני בהמשך] אם אפשר עזרה אני ישמח\ המלצות על רמקולים אחרים..
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מוכן להשקיע בסביבות ה 1300 על רמקולים ... השאלה היא האם לקחת 5.1 ? 7.1 ? 2.1 ? השימושים הם משחקי מחשב , מוזיקה וסרטים אם אפשר בבקשה להפנות אותי למוצר ספציפי עם לינק אודה מאוד
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם. חשבתי שאולי מישהו פה מכיר מקום איפה שאפשר לקנות אלמנטים טובים כמו וופרים בגודל 12" טוויטרים ורמקולים רגילים ... חנויות בסביבת המרכז... תודה מראש.
-
- 28 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש מקרן לשימוש למצגות ווידיאו עד 15000 , לא לבית אלא לכיתת לימוד, יש למשהו הצעות למכשרים טובים.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר רמוקלים של מערכת סטיראו למחשב, אבל החוט של הרמקולים לא מתאים לחיבור במחשב, יש איזהשהו מתאם ? תמונות: http://img505.imageshack.us/img505/1049/dscn6052nd2.jpg http://img504.imageshack.us/img504/6902/dscn6053sf9.jpg
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש נגן עם 1GB ואני שונא להחליף ולקנות בטריות חדשות, זה נורא מעצבן. האם ישנם נגני USB Mp3 שאפשר לטעון אותם ישר מ-USB? דרך אגב, האם התצוגה ברוב הנגנים האלה טובה? קל לנווט בין תיקיות וכל זה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 עם מקום של 512 מגה...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 200$(אפשרות חריגה עד 30 דולר). אני קונה בחו"ל, ומה שאני רוצה הוא נגן מינימום 5GB מחברה טובה. חשבתי על הZen Micro שעולה 230$ , או על הRio carbon שעולה 200$. אם אתם יכולים לתת מחירים ולינקים לביקורות זה יהיה נחמד.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אני ממש מקווה שתצליחו לעזור לי אני שומח עליכם ואני ממש צריך עזרה! :-\ אני צריך רמקולים די טובים ולא ממש יקרים וגם כניראה כ.קול תואם היעוד:מישחקים ממש חשוב קצת סרטים ועוד מוסיקה בעיקר מישחקים(אני שמעתי מישהו מיתקרב אליי ממרחק 50 מטר ב UT ואנ ממש רוצה את זה!) סוג:אני מעדיף 4.1 אבל שמעתי על 2.1 ממש טובים ואני פתוח להצעות תקציב אני חושב על 600-650 לרמקולים ואני די צריך כרטיס(יש לי VIBRA 128) אני די חשבתי על CREATIVE 4400 או LOGITEC עם משהו די חדש כמו AUDIGY אני אשמח לקבל תגובות תודה
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אם אפשר עצות .. ##עוצמת הרמקולים יותר חשובה לי מעוצמת הסב....ושהצליל יהיה כמה שיותר איכותי... יש לי שאלה מה תפקיד המגבר ...יש הרי מגבלה של עוצמת צליל שהרמקול בנוי להפיק(הנתון של היצרן..)...אז מה בדיוק המגבר עושה??... תודה מראש למגיבים....
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל כבר אז אני מחפש רמקולים עדיף שיהיה 5.1 ושיהיו במחיר סביר בינתיים ראיתי רק את ה Genius SW-5.1Value 5 Channel Surround Sound Sys - מחירו כ 350-370 שקל הנה הנתונים שלו : http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=799854&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=127&aff=zap אבל מצד שני ראיתי שאם אני מוסיף לא הרבה אני יכול לקחת את Creative 5.1 Pc Works SBS LX520 E מחירו כ 500 שקל השאלה זה האם אני באמת אשמע את ההבדל ? אני משתמש במחשב בעיקר למוזיקה סרטים ומשחקים ... האם זה כזה משנה ?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
המטרה היא לחבר לxbox 360, כדאי לקנות רמקולים של מחשב או רגילים? כי מחשב יותר זולים, יש לי חדר יחסית קטן אז אני לא צריך משהו מפלצתי. בהתחלה חשבתי על להשקיע ולקנות logitech z5500 אבל אני ממש לא ינצל את העוצמה שלהם בחדר הקטן שלי שעם הlogitech x210 שלי בלי להגביר עד הסוף כל הבית שומע, אז לא שווה להשקיע בשבילם 2200 שקל. אז חשבתי ללכת על logitech z5300 שעולים 1000 וקצת אם אני זוכר נכון, מה אתם אומרים? גם חשבתי על הlogitech x530 השאלה אם אם יספקו אותי?
-
- 33 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין באיכות צליל גבוהה עבור ההורים המבוגרים שלי (דו-ערוצי). יש לי 2 יציאות RCA מהטלוויזה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש 2 רמקולים עם איזה סאב טוב למחשב.. שיהיה באיכות סבבה הכי חשוב.. יש למישהו הצעות..?
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים לרכב עד 1000 ש"ח מה ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אייכות סבירה תקציב עד 600 שח אני מחפש רמקולים כאלה מצאתי בינתיים רק אחד באתר שלכם אבל האייכות שלו לפי מה ששמעתי היא על הפנים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש שלט מיוחד שאיתו אני יוכל לשלוט על המחשב בעיקר בוידוס מדיה פלייר להעביר שירים וכאלה אני מחפש משהו מוכן ולא איזה מדריך לבניית מקלט או משהו כזה תודה רבה נ.ב - אין הגבלת מחיר
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני צריך שני מערכות של רמקולים... אצל המחשב של חבר שלי הרמקולים ישמשו הרמקולים בעיקר למוזיקה ובמחשב שלי הרמקולים ישמשו לסרטים ומשחקים... כל רמקול צריך לעלות עד 400 שקל... בחנות ליד הבית יש 3 סוגים של רמקולים שנראים נורמליים... כולם 2.1 ATP3 400 ש"ח G380 390 ש"ח X230 390 ש"ח אפשר גם משהו אחר לא מהרשימה הזאת שאני אקנה באינטרנט... תודה...
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני חייב להודות שאני ממש אבל ממש לא מבין דבר ואפילו חצי דבר בסאונד, לא בכרטיסים ולא ברמקולים, ואם להודות בזמן קנית המחשב לא התיחסתי בכלל לנושא הסאונד במחשב ואילו לא היה על הלוח כרטיס קול on board סביר שזה לא היה משנה לי בכלל. הבעיה התחילה כאשר גיליתי לתדהמתי שכרטיס ה - on board שלי אינו תומך ב - DOS ולצערי בדיוק קפצו הילדים של הדודה (שני ילדים בני 10) לביתי עקב נסיעתה לחו"ל ומה לעשות הם מאוד אוהבים לשחק במשחק ישנים כמו אלדין ומלך האריות בדוס שעבדו נהדר במחשב הישן שלי בעל כרטיס הקול SOUNDBLASTER PCI64 וכעת הם נורא מעצבנים אותים שהם אינם יכולים לשחק כך, אז מה לעשות כועס ומעוצבן יצאתי שישי בבוקר לחפש כרטיסי קול זולים ונדהמתי למראה עיני, הרבה מאוד כרטיסים שלכל אחד הפלוסים ו…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייתי רוצה לתיתנו לי עזרה ותייעצו לי לגבי כרטיס קול, אני מתלבט בין CRATIVE AUDIGY EX לבין CREATIVE AUDIGY ה-PCI מה יותר כדאי לי גם מבחינת מחיר וגם מבחינת ביצועים???
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-