עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אם יש שם אפשרות לחבר את הכרטיס קול לרסיבר של קולנוע ביתי בחיבור דיגיטלי של dvd או משהוא כזה שאני יוכל ליראות סרטים ולשמוע אותם בac3 אם הרסיבר שלי מישהוא אולי יודע בתודה מראש YARKON

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  2. אם לדוגמא יש לי מסך LCD עם רמקולים ויש גם רמקלים אחרים מחוברים שניהם יעבדו ביחד?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  3. האם יש זליגת אור? איך רואים בשידורים רגילים יחסית לlcd אחרים? (שואל בגלל שאין 21pin) אם ההתרשמות הכללית? ואיכן קניתם ומה המחיר? האם יש לכם המלצות לlcd אחרים בתקציב (4000-4500) שיותר טובים?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  4. אז ככה אימא שלי נוסעת להונג-קונג ואני רוצה שהיא תביא לי משם נגן mp3 איזה הכי כדאי? כמה עולה ipod או איזה נגן mp3 של סוני... אבל שיהיה עם הרבה זיכרון אז תנו דגמים

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Ghoul,

יו מממצב מזמן לא הייתי פה בגלל בעיות במחשב ובלאגנים(מי שקרא את הכתבה מחשב קשה במיוחד יבין). ככה רציתי לשאול קודם כל אם אתם אוהבים לשמוע ראפ בכלל ואיזזה אמנים אתם שומעים, שנית מה דעתכם על אמינם זמר טוב או אנטישמי? 8)

• 25 תגובות
    • 6.3k צפיות
  6. אני מתלבט בין שלושה חברות שמישהו הולך לסדר לי מחיר עלהם של פילפס פנסוניק וטושיבהמעל איזה דגם באזור ה3000 אתם ממליצים? תודה זהו ב10 לחודש הבא הכסף נכנס! הצבא נגמר ויש כסף!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אז התקציב שלי לא ידוע כע אני מניח שכמה מאיות, אני רוצה רמקולים שייתנו לי לחוות דברים בצורה טובה יותר, סרטים, משחקים אני לא יודע מאיפה להתחיל לסנן אני מקווה שיש לכם משהו מתאים להציע לי, מאיפה וכמה זה עולה תודה

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by Bug,

המלצות ל DVD סביר בתקציב של עד 600 ש"ח תודה

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  9. אני צריך סט רמקולים הכי טובים שאפשר לקנות במחיר עד 2500 שקל.. ומגבר הכי טוב שאפשר לקנות עד 1700 שקל... אני מתכנן לחבר ת'מערכת למחשב!! בבקשה עזרה... עריכה... מה אתם אומרים... עדיף לי ללכת על עיסקה כמו שהצעתי פה...או משהו כזה: לוג'יטק Z5500 וכרטיס קול קריאטיב FXI אקסטרים מיוזיק?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Architect,

אני רוצה רמקולים 4.1 למה אני ממש רוצה את התחושה של 3D. אבל--- לא נשאר לי הרבה כסף, השקעתי את כולו על המחשב ועל המודינג... ככה שנשאר לי 350 ש"ח בערך... מצאתי משהו, אבל לכו תדעו אם זה איכותי או לא, אני פשוט לא מבין במושגים של רמקולים אז הנה זה: Model LUXEON EM4.1 SUB+4 Speakers WOOD Output Power: RMS 20w+8W x 4 P.M.P.O 1500W F.Response: Subwoofer:30-200Hz satellite:180~18kHZ S/N: 80dB Impedance 4 OHM Function volume,bass,treble, balance control, PC/VCD swither Distortion 1% 1KHz Size :(mm) Subwoofer:340*170*235mm front: 170*105*90mm rear:85*105*90mm Speaker Unit: subwoofer: 4" satellite :3"woofer Package: 4 Sets/Carton 872sets/20' inner:380L*205W*…

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by lidorosh,

חברה יש לי אמפי 4 crown c-650 ושאני מחבר אותו למחשב דרך יוסאבי הוא עושה כאילו הוא מתחבר ואז הוא עובר לתפריט הראשי של האמפי 4 כך שבעצם אי אפשר להעביר קבצים ולהטעין בבקשה תעזרו...!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by guyfaran,

גבר אם אתה רואה את ההודעה אתה יכול לדבר איתי באי סי קיו 200726242 או ב-guyfaran@walla.co.il תודה אחי

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  13. אמרו לי שיש כרטיס כזה שרק איתו אפשר לראות קליפים מסוימים יש לכם מושג על מה מדובר הכוונה לכרטיס שמתחבר ללוח אם למחשב

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  14. בכמה הייתם מתמחרים נגן / מקליט מינידיסק Sony MZ-R30 חדש מהקופסה (כיתוב ביפנית בלבד - על המכשיר ובהוראות - אנגלית על הצג) + נרתיק, אוזניות פשוטות, סוללה ושנאי (אולי יש עוד כמה שטויות קטנות, לא זוכר כרגע) ? http://www.minidisc.org/part_Sony_MZ-R30.html

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  15. אני מחפשת אוזניות אלחוטיות עבור אמא שלי . לא יודעת איזה סדר גודל של מחיר זה אמור לעלות אבל חשבתי משהו בכיוון של 500 ש"ח . אם מחירי הכניסה של הדגמים הסיבירים,הם יקרים יותר או זולים יותר אשמח גם לשמוע חו"ד ,כך שאני יכולה להיות גמישה קצת בתקציב .מקסימום אחסוך עוד קצת. לעניין האוזניות , אני מעדיפה לקנות לה אלחוטיות בגלל הנוחות והמרחק ישיבה מהטלוויזיה (בין 3-4 למטר) . אציין 3 דברים שקצת רלוונטים : 1) לא חשובה כ"כ האיכות שמיעה . סה"כ זה למטרת שמיעת חדשות וכמה תוכניות טלוויזיה . חשוב שתהיה קליטה טובה ורציפה . 2) עדיף אפשרות כיוון ווליום עצמאי באוזניות , כך שאם היא יושבת איתנו בסלון ,אז שתוכל להנמיך\להגביר את האוזניות , בלי שזה יתבצע במקביל גם ברמקולים של הטלוויזה השמנמנה…

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  16. מה כדי ואיפה למקום את הרמקולים ...חשבתי מאחורה שהיה 2 רמקולים סטלייט (מה הגובה הממולץ והמרחק בינהם רצוי שהיה ? ) ומקדימה 3 רמקולים 2בצדדים ו אחד במרכז גם סטלייטים ... הסלון הוא קטן

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by MacGyver,

http://www.ipodlounge.com/index.php/news/comments/mix-podcast-station-hebrew-dutch-levy-subway-crime/l] החלק השני....מדבר על המאבק בעניין התמיכה בעברית..... עריכה.......אני לא מאמין שזה מה ששמתי בלינק.....(הלינק תוקן...! חג כשר ושמח! איתן

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  18. אהלן. עברתי לבית שיש בו אנטנה גדולה על הגג , ובדירה יוצא חיבור כמו של הכבלים ( עם הברגה). אין לי כניסה כזו בטלוויזה, ואני משער שצריך סוג של ממיר כדי שהצלחת תעבוד כמו שצריך. מה שכן רשום בקופסא שהכלבים מצלחת מחוברים אליה : Twoway Active Drop Amplifier cdal 10/10n-ta 54-1000mhz 5-42mhz מה עלי לקנות?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by T-boon,

שלום לכולם, עד היום היתה לי מערכת מיני מחוברת למחשב (2 ערוצים) והכול היה בסדר, היום חיברתי מערכת מיני נוספת כדי להוסיף שתי ערוצים נוספים כסראונד.. הגדרתי בדרייבר את מערך הרמקולים מ-2 ל-4 והסראונד עובד מצויין. עכשיו, לקחתי מגבר ישן שהיה לי וחיברתי אותו על היציאה של הסאב/סנטר בכדי שיהיה לי גם סאב, הגדרתי בדרייבר את המערך מ-4 ל-5.1 ואז יש לי בעיה, אני שומע את כל ה 5 רמקולים עובדים אבל לא שומע את הדיבור כשהסרט מנגן.. כאשר אני מחליף את הסאב שיעבוד כסנטר, אני שומע את הדיבורים אבל, זה עדיין נשמע פחות טוב מהמערך של 4 רמקולים בלבד, כאילו שחסרים צלילים. בסך הכול רציתי להוסיף סאב למערך של 4 רמקולים.. אז אני מניח שהשאלה שלי היא, האם ניתן לחבר מערך של 5.1 ללא הסנטר? ולשמוע את הדיבורים…

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  20. מההההה קורה לכולם אני מקווה שהכל טוב !!!!!!! אז אני חולה על לעשות כל מני מיקסים כל מני שגעונות כאילה במוזיקה כיום יש לי SOUND FORGE 6 ומי שיודע בתוכנה הזו קשה מאוד לעשות מיקסים כי צריך לעשות TIMING מדויק וזה מעצבן וגם צרך לחתוך לבד וכל זה לוקח שעות ומעצבן את נבן אדם מישהוא יודע על איזו תוכנה שאני יכול לעשות מיקסים ורמיקסים בלי הרבה בעיות ????????? אשמח לתשובה בהקדם אגב מי שירצה אחר כך גם רמיקס שאני אעשה עם התוכנה אין לי בעיה לשלוח שיהיה רק טוב מתן רוטמן עריכה: היה כל כך נורא לשים סימן שאלה אחד בכותרת?!, אין שום צורך בכל כך הרבה!

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. יש לי מערכת קולנוע ביתית: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TPDVR4400SSN בקיצור לרסיבר או ל-DVD או איך שלא תקראו לזה אין יציאה/כניסה אופטית.... חשבתי להחליף אותו ב-DVD אחר שיש לי בבית שיש לו כזה דבר וכמובן שלכרטיס קול שלי יש כזו יציאה אופטית. האלה היא האם כדאי לי? אני ארגיש הבדל? ומאיפה משיגים בכלל כבל אופטי כזה? עסק יקר?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  22. האם יש הבדל כאשר אני רואה טלוויזיה רגילה או כאשר אני רואה סרטים בדיוידי שהם לא HD ? ומה ההבדלים בכלל? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  23. טוב כמו שכתוב בכותרת אני הולך לקנות X5 אבל יש לי כמה שאלות שמדאיגות אותי... 1.אם אני ירוץ עם הנגן יכול לקרות לו משהו (בגלל שהוא נגן hd)?? 2.אם אנגן ייפול נגיג מתוך ריצה יכול לקרות לו משהו (שוב פעם...בגלל שהוא מבוסס hd)??? 3.כמה זמן אחריות יש על הנגן?? תענו מהר!! תודה מראש!!~!

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  24. מה אתם הייתם קונים מבין ה3 האלה (אני מודע לזה שאחד לא מאותה קטגוריה)? ההתלבטות היא כזאת: בהתחלה הייתי סגור על הסנסה E270 בגלל שהוא פלאש והוא איכותי ומעוצב מעולה והממשק נראה ממש נוח ובגלל שאני יכול להסתדר עם 6 ג'יגה אחרי זה יצא ה6 שהוא עם HD הכי קטן בעולם (זה לא משנה אתה עובדה שזה HD) ועם נפח קטן יותר אבל הוא נראה יותר יפה מהסנסה אבל הוא רק 4 ג'יגה ואז גם ראיתי שהמסך הוא על הצד יענו לא מעל המשטח מגע אלא לידו ואז הרצתי חיפוש בFROOGLE לבדוק מחירים של נגנים מובילים ומצאתי שהמחיר של הסנסה הוא 233$ הכי זול שמצאתי והמחיר של ה402 הוא 240$ ואז גם הGMINI נכנס להתלבטות וגם הייתי בשקם אלקטריק החזקתי אותו קצת והוא נראה ממש קטן ונוח מה אתם אומרים?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. תארתי לעצמי שלא חחח אבל אם כן יהיה נחמד לדעת או שאולי אתם מממממממש נחמדים ואתם רוצים ליצור לי עידכון כזה חח?

• 6 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.