עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, לאחרונה רכשתי מערכת למחשב Altec Lansing ATP3 לאחר שקראתי המון ביקורות טובות עליה, אך התאכזבתי מאוד. הסאונד די עשיר, אך לא מספיק טוב במיוחד בווליומים מעט יותר גבוהים המערכת מתחילה לזייף, סך הכל אני מאוכזב שלא השקעתי קצת יותר במערכת יותר רצינית. אני מחפש מערכת אחרת שתהיה משמעותית יותר טובה מה ATP3 , לא הבדלים מינוריים כי אז לא תהיה שווה ההשקעה, שמתי עין על מערכת יותר מתקדמת של אלטק fx6021 במחיר די גבוה של 1400שח, לא יודע אם היא שווה את ההשקעה, אז אם מישהו יכול לתת חוות דעת עליה זה יהיה מצוין. סה"כ הקצבתי עד 1000שח למערכת חדשה, אשמח להמלצות על דגמים נוספים ראיתי שאתם מבינים מאוד בתחום(אני די חדש בשוק). תודה ושבוע טוב

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by J0n1,

שלום. יש לי זוג WHARFEDALE Laser Range 85W כרגע אני מגביר אותם עם Sony TA-343 אני מחפש מגבר כמו כל מגבי הPICO שאני רואה פה בפורום שיגבירו לי את שני הרמקולים האלו. אני לא מבין גדול בתחום, ואני אסתפק באיכות טובה לאוזן לא מקצועית, כניסת סטנדרתית (PL/RCA) מצאתי את זה תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. השאלה בכותרת^ תודה על העזרה, שבת שלום לכולם.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by -LosNir-,

שלום, אתמול קיבלתי את הכרטיס קול החדש שלי Creative Live! 24bit, קניתי אותו מ eBay ב 90 ש"ח כולל משלוח. עכשיו במקרה הסתכלתי עליו מקרוב וראיתי שה DAC שלו זה Cirrus Logic cs4382.. מוזר לא? זה אותו ה DAC שיש ב Creative X-Fi Xtreme Music :s05: אם תסתכלו כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270120.msg2384043#msg2384043 Anatoli רשם שאם יש לכרטיס אותו DAC אז יש לו אותו סאונד.. ז"א יש לי כאן כרטיס קול עם סאונד של Creative X-Fi Xtreme Music? :-X

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by CB85,

זה הנתונים של הלוח אם שיש לי: מקווה שזה מספיק בשביל לדעת אם הכרטיס יתאים לי או לא (סלחו לי, אבל אני ממש לא מבין בזה) ואין לי מושג למה זה רושם לי Unknown :-| אני מעוניין לרכוש כרטיס קול טוב, אבל לא משהו מטורף שיעלה לי יותר מדי. שמעתי שכרטיס CREATIVE AUDIGY 7.1 זה כרטיס טוב וראיתי שיש דגמים שלו שלא ממש יקרים... מה שכן, לאחר חיפושים באינטרנט מצאתי 2 דגמים (אני מניח שיש יותר מזה) שאחד מהם: CREATIVE AUDIGY 2 ZS 7.1 והשני CREATIVE AUDIGY SE 7.1. אני בעקרון לא בונה על משהו שיעלה לי מעל 400 ש"ח, אבל הייתי רוצה לקבל כל מיני המלצות בעניין. ראיתי שהמחירים של AUDIGY קופצים בין 230 למעל 1300 ש"ח..... תודה מראש. עריכה: המטרה המרכזית היא לשפר את איכות השמיעה במשחקים. זה ה…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ohad,

זה לא מעט 21 וואט לכול Creative Inspire 2.1 ? ומישהו יכול לתת לי פרטים בנוגע לרמקולים האלו ואל האיכות שלהם ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. אני מחפש לקנות נגן לאח שלי שמתגייס עוד שבועיים.. אני יודע ששאלו את זה 23325829560 פעמים (רק השבוע..) וראיתי שסגרו את הת'רד הקודם אבל באמת שחשוב לי לדעת לחיילים - הפעם זה יותר ספציפי.. לחייל, מה עדיף ה-H10 של איריבר עם כל התכונות הנוספות שלו ובטריה של 10 שעות או האיפוד שאין לו כמעט כלום אבל בטריה ל-18 שעות??

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. פתאום... מה נראה לכם מקור הבעיה (יכול להיות טלטולים או שזה טיפה נרטב)? ואיך פותרים אותה? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. 600 שקל שווה או שלא במצב כמעט חדש עוד מעט אני אבדוק אותו הוא "מוחרם" שווה?!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by orel13orel,

קיבלתי את הרמקולים ויש לי מספר שאלות: 1) יש לי חיבור חשמל אמריקאי ועל הסאב רשום 120V-240V , חיברתי את הסאב לשנאי עם יציאה של 110V זה בסדר?? אני שומע מהרמקולים כמו שצריך?? או שזה לא "בריא" ? אני צריך לקנות מתאם כמו זה : http://www.dealextreme.com/p/flat-to-round-power-plug-convertor-3529 ? 3) לגבי המיקום של הרמקולים, יש הצעות לשיפור??? קישור לפוסט קודם בנושא שבו עוד תמונות של החדר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=512203.0 תודה מראש , אוראל [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. PIONEER DV-310-S - 89$ http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=545&catid=6&subcatid=10 TOSHIBA sd-690 - 69$ http://www.toshiba.co.il/Index.asp?ArticleID=2015&CategoryID=164&Page=1

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Stanly,

שלום חברים, אני שנים עם הATP3 שלי ואני מאד מרוצה עד היום, אני רוצה לקנות רמקולים למשרד בעבודה ואשמח לקבל המלצה לרמקולים מקבילים באיכותם ובמחיר של עד 400 שקל לא איכפת לי לרדת מעט ברמה להיות ללא סאב בגלל שזה לעבודה. עזרתכם בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by DXT,

איזו הכי טובה שאפשר לרכוש במחיר הזה? יש אפשרויות כמו Hercules XPS 510 Logitech Z540 Creative Inspire 4400 Luxeon EM-4.1 Philips A2.5 למי יש נסיון אם המערכות הנ"ל ומה אתם חושבים? הרמקולים מיועדים בעיקר למשחקים וגם למוזיקה בעדיפות שנייה ואולי בעתיד גם לצפייה ב DVD (בספק כי יש לנו בסלון- עדיף). הנטיות שלי הן ההרקולס או הלוגיטק שהוא רק 4.1 (כמה זה משנה?).

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, יש לי חבר שמקבל במתנה את אחת הטלויזיות האלו - מה כדאי לו לקחת? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. קראתי מלא מאמרים על המון מערכות קול והסתכלתי בהרבה פורומים אבל כל אחד יש לא דעה שונה (חלקן לא אוביקטיביות) ולכן כל פעם שחשבתי על רמקולים מסוימים שאני הולך לקנות משהו פרסם משהו שגרם לי לפקפק בהחלטה שלי אז ככה: אני יקנה את הרמקולים או בניו-יורק או בלוס אנג'לס. התקציב שלי הוא בין 200-250 דולר. אני צריך את המערכת בעיקר לצפייה בסרטי dvd ומוסיקה. אני רוצה שלמערכת תיהיה אופציה לחיבור לא רק למחשב (אולי בעתיד אשתמש בה לסלון או משהו כזה). אנא, פרסמו תגובות עניניות ומגובות בהסברים לדעתכם. חשוב לי לשמוע למה המערכת X טובה ולמה Y לא טובה. אם משהו יודע על חנות זולה ואמינה בארה"ב שאפשר לקנות שם אשמח לשמוע. תודה לכולם :saint:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Demagh,

היי, חבר הביא לי את הכרטיס קול הישן שלו - Essense ST - ואני קצת מבולבל. הוא השתמש בו בשביל יציאת האוזניות המוגברת שלו, אבל אני רוצה להשתמש בו בשביל רמקולים - Microlab C9. עכשיו, אם אני מחבר רמקולים ליציאת ה-SPDIF האופטית, זה אומר שהסאונד עובד כמו שהוא לרמקולים, ולא מתבצע שום עיבוד בכרטיס? לפי מה שקראתי בגוגל, היציאה הזו היא pass through בלבד, וזה עוקף את כל ה-DACים שבכרטיס. אז, עדיף לחבר את הרמקולים ל-RCA - או ליציאת האוזניות? מה עדיף לסרטים ומה עדיף למוסיקה? יש הגדרות מסויימות שצריך להגדיר...? (יש המון אופציות בתוכנה של כרטיס הקול.. בינתיים הכל על דיפולט ) תודה!

17. Started by trovlet,

היי אמרו לי שהמגבר הזה: https://www.massdrop.com/buy/aune-x1s-32bit-384-dsd128-mini-dac הכי מומלץ לאוזניות, מה דעתכם? שווה את המחיר שלו? יש משהו יותר טוב במחיר הזה אולי? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by gryffin,

I was thinking about Sennheiser HD280Pro... I think it's the best buy in this budget. What do you guys say?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by asilbob,

אני חושב לקנות תרמקולים האלו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=40050 אני יודע שאלו רמקולים איכותים ביותר ברמה מאוד גבוה! איך הרמקולים בסדר נכון ? עכשיו בגלל שהם כולכך טובים לפי מה שהבנתי אני חייב לקנות כרטיס קול איכותי כיכ מה לעשות בשביל רמקולים כאלו טובים צריך גם כרטיס קול איכותי מאוד יש לי עכשיו שאני יודע שזה כרטיס קול טוב (מובנה בלוח ) פעם שקניתי תלוח אז המליצו על הלוח ואמרו שהכרטיס קול שיש בלוח מאוד איכותי! Audio Adapter nVIDIA MCP2 - Audio Processing Unit (Dolby Digital) REALTEK ALC650 ?NAVDIA MCP2 AUDIO CODEC INTERFACE אז כקיצר תיעצו לי מה לעשות בנושא? לקנות כרטיס קול לא לקנות ...

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי, התקלקלה לנו הטלוויזית CRT והחלטנו להתחדש סוף סוף בטלוויזיה חדשה. האם LCD היא האופציה הכי טובה היום בעבור הסכום הזה? חשבנו על גודל שמעל ל-30". בעיקרון אני אשמח לקבל המלצות על דגמים ספציפים, אבל כנראה נצא לקניון ונקנה משם , ושם אין תמיד את כל הדגמים, אז חשבתי שיהיה נחמד לדעת איזה פרטים במפרט הטכני של טלוויזיה אני צריך לחפש. רציתי לדעת איזו ניגודיות אני צריך לחפש, איזו בהירות,זמן תגובה(רלוונטי בימינו?), זווית צפיה. בנוסף גם רציתי לדעת באיזו רזולוציה Yes משדרים את ה- HD שלהם במידה ונרצה לשדרג, HDReady או FullHD? בכלל שמים לבלהבדל בין השניים בגודל מסך כזה? אשמח לתשובה מהירה כי כנראה נצא היום. תודה!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Y-T-M,

השאלה בכותרת מה יותר עדיף ?שניהם 5.1... התקציב שלי הוא 700..והרמקולים לחדר 3X4 אם יש לכם עוד הצעות בכיף פשוט המחירים של microlab טובים וגם הרמקולים טובים.. קישור ל Microlab 5.1 A6662 100W RMS http://www.microlab.cn/product/speakers/home%20system/A6662.htm קישור ל Microlab 5.1 X23 99W RMS http://www.microlab.cn/product/speakers/FINECone/728.htm מבחינת יופי אני חושב שה-A6662 יותר יפים וכמובן שזה גם חשוב.. אבל זניח כי שניהם נראים בסדר..

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by thelegend,

ואם יש אחד נפרד למצב של משחקים(PS3) ואחד למצב של סרטים אז עוד יותר טוב. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. שלום רב יש במחשב שלי HDMI (בכרטיס מסך) והוא מחובר ל רסיבר ב כבל HD ומשם יוצא ל LCD האיכות תמונה שלי מעולה! אני מוריד סרטים ב HD אבל הבעיה שלי מתחילה ב אודיו... רציתי לדעת ולקבל המלצות לגבי רכישת כרטיס קול עם יציאה אופטית דיגיטלית (בכדי לחבר אותו לרסיבר ולהנות מ דולבי דיגיטל לפחות) בטווח מחירים עד 300 שקלים הזמנתי את הכרטיס הזה בינתיים ואשמח לשמוע מה דעתכם למרות שהוא לא ממותג http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...=STRK:MEWAX:IT כשהוא יגיע האם אני אמור להרכיב אותו על המחשב שלי במקום הכרטיס שיש לי או בנוסף? ההרכבה היא פשוטה? תודה לעונים...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ha,

בהחלפת מערכת ה HTPC שלי ניתקלתי במספר אפשרויות, המערכת תכלול לוח אם עם יציאת HDMI וכרטיס מסך של nVudia (תוצרת Club) מדגם 8400GS (ישן למדי) בעל יציאת DVI -האם וכיצד ניתן להתחבר לחיבור ה-HDMI ולהוציא את סיגנל האודיו בלבד. -האם ניתן להוצא את סיגנל הויודאו מיציאת ה DVI של כרטיס המסך ובאותו זמן להוציא את סיגנל האודיו מה-HDMI שעל לוח האם. -מהו הפורמט הדיגיטלי של סיגנל האודיו היוצא מ HDMI? האם הוא S/PDIF?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני רוצה לקנות מערכת טובה אבל כמה שיותר זולה (לא יותר מ 1300 שקל) יש כאלה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.