עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי מחשב פנטיום 4 1.7 ג'יגהרץ.. לא שזה ממש משנה הכרטיס קול שלי הוא AC97 מובנה על הלוח... לפני כמה זמן נתקע לי המחשב משום מה, אז נתתי לו ריסט ומאז כשאני מפעיל אותו, אני לא יכול לכוון נורמלי את הווליום מ-ה- SYSTRAY.. שיש אייקון אפור כזה. כשאני מזיז את הסמן ומשחרר את הפס הזה של הכיוונון יש כמו רעש מוזר מהמחשב עצמו ולא ה "דינג" הזה שהרמקולים מוציאים. ואני חושב שזה גורם לבעיה של התקעות לפעמים.. אני לא בטוח.. התקנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס קול מהדיסק שקיבלתי עם המחשב, אבל הבעיה נמשכת. אם מישהו יכול לעזור אני מודה לו.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by CB85,

זה הנתונים של הלוח אם שיש לי: מקווה שזה מספיק בשביל לדעת אם הכרטיס יתאים לי או לא (סלחו לי, אבל אני ממש לא מבין בזה) ואין לי מושג למה זה רושם לי Unknown :-| אני מעוניין לרכוש כרטיס קול טוב, אבל לא משהו מטורף שיעלה לי יותר מדי. שמעתי שכרטיס CREATIVE AUDIGY 7.1 זה כרטיס טוב וראיתי שיש דגמים שלו שלא ממש יקרים... מה שכן, לאחר חיפושים באינטרנט מצאתי 2 דגמים (אני מניח שיש יותר מזה) שאחד מהם: CREATIVE AUDIGY 2 ZS 7.1 והשני CREATIVE AUDIGY SE 7.1. אני בעקרון לא בונה על משהו שיעלה לי מעל 400 ש"ח, אבל הייתי רוצה לקבל כל מיני המלצות בעניין. ראיתי שהמחירים של AUDIGY קופצים בין 230 למעל 1300 ש"ח..... תודה מראש. עריכה: המטרה המרכזית היא לשפר את איכות השמיעה במשחקים. זה ה…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ohad,

זה לא מעט 21 וואט לכול Creative Inspire 2.1 ? ומישהו יכול לתת לי פרטים בנוגע לרמקולים האלו ואל האיכות שלהם ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Ymac,

שלומות חברי פורום יקרים. לאחרונה התחיל להימאס לי מהרמקולים שלי, וגבר הפיתוי לקנות רמקולים יותר רציניים. כרגע יש לי JBL Spyro שהצבע עליהם מתקלף והם כמובן לא רמקולים מדהימים באיכותם, אבל בטח יותר טובים מכלום או רמקולים גנריים. אני מתעניין ברמקולים לעיל בעיקר בגלל המראה הסולידי והמקצועי שלהם, וביקורות נלהבות מאנשי המרשתת. בהנחה שאני קונה אותם בחו"ל ב-1300 ש"ח, איך הם בהשוואה להיצע בארץ? השימושים שלי הם גיימינג, מוסיקה וסרטים בעיקר, ואין לי מקום למערכת סראונד (וגם אלה לא ממש שוות השקעה בתקציב כזה במגבלות המקום שלי). הרמקולים הם מוגברים, אבל הבנתי ש-DAC הוא תוספת מבורכת ואני מתלבט בין ה-ODAC של JDS Labs לבין ה-D1 של Audioengine עצמם. דבר נוסף, יש לנו בבית סאב שלא בשימוש, והבנת…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by arad gonen,

היי אני מבקש מדריך לחיבור פלייסטישן 2 למחשב ואין לי כרטיס טלויזיה יש לי את הAMD GAME ULTRA הזה עם ה4 ליבות וכרטיס ATI 3870 של GIGABYTE אנא עזרו לי תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ruff stuff,

מישהו כבר רכש אחד כזה ? הייתי שמח לשמוע עליו ועל דגמים דומים ביקורת.

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכל חברי הפורום! אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי למצוא נגן Mp3 שיתאים לתקציבי וצרכיי ע"פי הקריטריונים שיצוינו בהמשך, תודה! - מאוד חשוב לי שאני לא אצטרך לקנות בטריה כל יומיים, אני רוצה מכשיר עם בטריה נטענת (עם מטען) או אפילו יותר טוב - הטענה מ-USB/firewire. (יש לי יו אס בי2 ופיירווייר). - נפח הזיכרון לא צריך לעלות על ג'יגהבייט כאשר 512 הוא נפח אידאלי מבחינתי. - אין לי צורך בתפריטים צבעוניים וכל מיני קשקושים שהם לא נחוצים, האינטרס שלי מבחינת ממשק הוא שיהיה נוח להשתמש בתפריטים ומאוד נחמד אם יהיה שלט. -איני מעוניין בנגן CD, אלא מבוסס זיכרון או כונן קשיח (למרות ש-HDD הרבה יותר יקר). - תקציב: מקסימום הכי גבוה שאני יכול [ולא בא לי לבזבז כסף]: 1100. - רדיו הוא יתרון נחמד אבל ממ…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by yoni321,

טוב אנשים אז ככה, אני לא מבין כל כך ברמקולים אז חשבתי אם תוכלו לעזור לי לקנות רמקולים. המחשב שאליו יתחברו הרמקולים כנראה בלי כרטיס קול או אם יש אז ישן ביותר. אז אני צריך איכשהו שהרמקולים יחפו על החוסר בכרטיס קול,(תקציב רשום למעלה). תודה על העזרה יוני

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. הייתי כ"כ נעול על ה-H320 אבל פתאום התגלה לעיניי הנגן הנ"ל שיותר טוב מה-H320. תחלקו עליי? מישהו יודע היכן מוכרים את ה-iaudio 5x? תודה לעונים.

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by thelegend,

ואם יש אחד נפרד למצב של משחקים(PS3) ואחד למצב של סרטים אז עוד יותר טוב. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ha,

בהחלפת מערכת ה HTPC שלי ניתקלתי במספר אפשרויות, המערכת תכלול לוח אם עם יציאת HDMI וכרטיס מסך של nVudia (תוצרת Club) מדגם 8400GS (ישן למדי) בעל יציאת DVI -האם וכיצד ניתן להתחבר לחיבור ה-HDMI ולהוציא את סיגנל האודיו בלבד. -האם ניתן להוצא את סיגנל הויודאו מיציאת ה DVI של כרטיס המסך ובאותו זמן להוציא את סיגנל האודיו מה-HDMI שעל לוח האם. -מהו הפורמט הדיגיטלי של סיגנל האודיו היוצא מ HDMI? האם הוא S/PDIF?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אחרי שחיפשתי וקראתי קצת בפורומים קיבלתי המלצה על 3 רמקולים עד 200 ש"ח, אשמח שתייעצו לי מניסיון : 1. Creative SBS A120 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784618 2. MicroLab M119 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=577005 3. MicroLab M310 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724679 4. MicroLab M820 http://www.1pc.co.il/product-2514-_%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D_%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_MicroLab_M820.aspx תודה !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by LockOn,

היי, קניתי לאחרונה כרטיס GTS 250 של PNY.. ראיתי שיש את האפשרות לתלת מימד עם משקפי אדום-תכלת גם ללא מסך תלת- מימד. ראתי הצעה מאוד משתלמת של משקפים מתאימות מסין דרך EBAY. לפי מה שהבנתי המחיר של המשקפים הוא 2.38$ למשקפיים חדשות והמשלוח לישראל בחינם (!).. http://cgi.ebay.com/Pair-Red-Blue-Cyan-3D-3-Dimensional-Anaglyph-Glasses_W0QQitemZ220562007461QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item335a8525a5 האם הבנתי נכון? יש דרך לדעת מה האיכות של המשקפיים? אני צריך לדעת עוד משהו? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. הנה לינק באתר של CREATIVE: http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10814&nav=0 תמונה: יש סיכוי שהם יגיעו בקרוב לארץ? (הם נראים לי תותחים ) יש להם 310 WATT RMS מישהו יודע אם יש סיכוי שהם יגיעו לבקור בארצנו? תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, מחפש לקנות אזניות קשת לשמיעת מוזיקה, נורא חשוב לי שיהיו מבודדות רעש, נוחות על הראש למשך זמן ממושך. התקציב שלי עומד על 1000-1500 שקלים. מעדיף לקנות בארץ באזור הצפון ואם יש אפשרות להאזין להן לפני הקניה זה יהיה עדיף. בתודה מראש, תומר

16. עקב מעבר לדירה שכורה אני מחפש טלוויזיה לסלון. התקציב הוא כאמור עד 2000 ש"ח, ניתן לחרוג עד 200 ש"ח אם זה ממש נחוץ. הדברים החשובים לי הם FULL HD, יציאת אוזניות, לפחות 100 הרץ וכמובן איכות תצוגה טובה ביחס למחיר מבחינת צבעים, שחורים עמוקים וכו'. אודה מאד לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Lionizer,

אחרי סקירה די ארוכה והמלצות רבות החלטתי לקנות את הDT990 עכשיו אני רק צריך קצת עזרה באיזה כרטיס קול לרכוש אני מתלבט בין שני כרטיסי קול... Sound blaster Omni 5.1 שהוא usb עם Amp 600Ohm או Sound blaster Z pci השימושים הם גיימינג וmusic production חובבני . הדילמה היא גם מבחינת יציבות של דרייברים וכו' כי אני בטוח שיש הבדל בין usb לpci מהבחינה הזאת.. אשמח לקבל ייעוץ ועזרה. תודה מראש

18. אני מחפש לקנות נגן לאח שלי שמתגייס עוד שבועיים.. אני יודע ששאלו את זה 23325829560 פעמים (רק השבוע..) וראיתי שסגרו את הת'רד הקודם אבל באמת שחשוב לי לדעת לחיילים - הפעם זה יותר ספציפי.. לחייל, מה עדיף ה-H10 של איריבר עם כל התכונות הנוספות שלו ובטריה של 10 שעות או האיפוד שאין לו כמעט כלום אבל בטריה ל-18 שעות??

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by tomerA,

מישהו מכיר\קנה ויכול להגיד לי איך הם למוסיקת רוק\מטאל?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by icebreak,

http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=14107 נשמע מעניין, גם מסך צבע איכותי עם אפשרות של תמונות, גם אותו גודל, גם 8GB... אמור לצאת בשבועות הקרובים?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. כותרת..

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אהלן חברים..יש לי טלוויזיה חדשה שקניתי היום, MAG CR32LEU שהיא 32" הרמקולים שלה על הפנים והאיכות של הסאונד..בואו נגיד שאצלי בפלאפון האיכות יותר טובה אז חיברתי מגבר עם רמקול אחד מרכזי! מה שעשיתי הוא ככה: היס מחובר בחיבור RCA (לבן, אדום וצהוב) = יס מחובר עם כבל לבן ואדם למגבר, מהמגבר יוצא כבל אחד לרמקול אחד יס מחובר עם כבל אחד צהוב לטלוויזיה עצמה = הסאונד בא מהמגבר והתמונה באה מהממיר אל הטלוויזיה הבעיה שלי היא כזה בכל הסיפור הזה.. ניתן שהשלט של היס ישלוט גם על המגבר וגם על הטלוויזיה? אני לא יכול לשחק עם הסאונד בכלל, אני חייב לעשות את זה דרך המגבר ואין שלט למגבר או שהייתי אמור לחבר את הרמקולים אל הטלוויזיה עצמה? ואם כן אז איך? והשאלה השניה שלי האם אני אראה הבדל בין החיבור …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי אוזניות iGrado והקשת שלהן מעט לוחצת. האם ניתן להרחיב אותה בעזרת חום או בשיטה אחרת? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Sparkle,

מה שקרה זה שהחוטים נמתחו לי למטה חזק מאוד והכבל כניראה בצד השמאלי התנתק מהאוזניה. ככה האוזניות נראות: http://img.muare.vn/close_your_eyes/akgk414p1.jpg אני אמור לפרק את האוזניה ואז להלחים כניראה, אבל השאלה איך מפרקים את האוזניה הזאת?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש בכרטיס קול של creative דגם Audigy platinium pro ex וביום שני אני קונה את הרמקולים של לוגיטק דגם Z-5500 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2,CONTENTID=9486 קראתי בפורומים שאם מחברים כבל אופטי מהלוגיטק לכרטיס קול שלי הביצועים של הלוגיטק משתפרים עוד יותר... השאלה שלי היא על איזה כבל מדובר בדיוק והאם קיים אצלי בכרטיס קול של קרייטיב כניסה כזאתי? ואם כן איך הוא אמור להיקרא/להימצא תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.