אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
כמו שהכותרת אומרת, אין הרבה מה להוסיף.. המטרה היא שימוש ביתי- משחקים והאזנה למוסיקה. העדפה לאוזניות כי יותר פשוט להביא אותן לארץ נדב
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתמודד מס 1: http://zap.co.il/model.asp?model_id=21796 מתמודד מס 2: http://zap.co.il/model.asp?model_id=21795 מתמודד מס 3: http://zap.co.il/model.asp?model_id=16332 מתמודד מס 4: http://zap.co.il/model.asp?model_id=16328 מתמודד מס 5: http://zap.co.il/model.asp?model_id=17492 מה אתם הייתם לוקחים?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא דרייבר מתאים לכרטיס Creative AudioPCI(es1371,es1373)(WDM( עבור WIN98 באינטרנט, אם מישהו יוע כתובת מתאימה או שיש לו דרייבר מתאים , אשמח להשתמע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס ישמש בעיקר לעריכת מוזיקה, ולקלט מוזיקה מגיטרה, מיקרופון...... האם זה מצדיק את ה400 ש"ח תוספת? עריכה: בנוסף, מה מוסיף הEX בפלטיניום?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דרישות: 1080P לפחות 2 יציאות HDMI רצוי VGA סאונד לא משנה - כנראה יחובר סט 2.1 זול כלשהו שיומלץ בפורום אודיו http://hwzone.co.il/community/threads/551071-%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-2-1-%D7%A2%D7%93-200-%D7%A9-%D7%97 האם אלו מומלצות בטווח המחירים הנמוך מאוד הזה? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db4004=4820,4008,3178271,4824&db1418467=3985639&db4140=170330&noidx=1&orderby=price תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש ספקים\חנויות בארץ שברשותן עודפי יצור של חלקי רמקולים- אני צריך קרוסאוברים של JBL מגבר של ATPU ודרייברים אני עוד לא החלטתי עליהם בנתיים... אני רוצה לבנות לי מערכת סראונד של חמישה רמקולים- בקדמיים אני מתכנן להתקין שתי וופרים בגודל 8.5 אינץ' ככה שלא יהיה לי צורך בסאב.... תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההורים שלי היו באילת... שלחתי אותם לאיי-דיגיטל לקנות Bose SoundTouch 3 מפה לשם, באיידיגטל מכרו להם SoundTouch2 ב-(תקשיבו טוב) 2000 ש"ח באילת... סתם בשביל הקטע, הרמקול הזה עולה בזאפ (כולל מעמ) סביב ה 1500 ש"ח... כמובן שזאת הטעיית לקוח, כי אני אמרתי למוכר במפורש בטלפון מה אני מעוניין לקנות... ב SoundTouch2 אין בלוטות'... - זה מתחבר רק ל WIFI או בכבל רשת. וניתן לשמוע דרכו רק בעזרת אפליקצייה ייעודית של Bose... לשמוע יוטיוב? אי אפשר... איי-דיגיטל כמובן מתנערים מאחריות ולא מוכנים לקבל את המוצר בחזרה (המוצר עדיין סגור בקופסה)... והם ישלמו על זה בבית משפט (הגשתי תביעה)... בנתיים, אני צריך המלצה למתאם Bluetooth איכותי שיתחבר לכניסת ה AUX של הרמקול שלי…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש I7 ולאחר שאיבדתי את האוזניות שלי (cx300 :'( ) החלטתי שזאת הזדמנות להצטייד באוזניות חדשות עכשיו שלא כמו הcx300 אני מעוניין באוזניות שנתלות על האוזן ככה שיהיו נוחות בזמן הריצה אז השאלות הם ככה, האם יש דגמים טובים יותר או פחות בטווח המחירים הזה (עם עדיפות לטווח הנמוך, סטודנט דל אמצעים ) והאם יש חנות בו אוכל לבדוק כמה מאותם אוזניות מומלצות, אם הן נוחות על האוזן וכאלה אין לי מושג לגבי העדפות של בס או דברים כאלה, אני פשוט רוצה שישמעו בהן טוב תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשעה טובה החלטתי להיפטר מהקופסא בחדר שלי. מחפשת המלצות לטלוויזיה 32"-37". הטלוויזיה תשמש בעיקר לצפייה בyes, צפייה בסרטים וסדרות מהמחשב ומשחקים בקונסולה. מרחק הצפייה מהמסך 2.5 מטר בערך. חשוב לי שבטלוויזיה תהיה יציאת vga (רק כך הלפטופ מתחבר) וקומפוננט לקונסולה. שאלה נוספת, מה בעיקרון אני צריכה לחפש בטלוויזיה? הבנתי שרוב הנתונים הם "נתוני נייר" שהחברות נותנות ועל כן הם לא מהווים אינדקציה לכלום. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, כפי שכתוב בכותרת,אני מעוניין בהמלצות שלכם למגבר בשביל הAKG K601 שאני עומד לקנות. התקציב הוא בסביבות ה1000 ש"ח אבל אם יש משהו זול ואיכותי שיסחוב את האוזניות כמו שצריך אני כמובן אעדיף את הזול. חו"ל לא בא בחשבון כי אני רוצה לשמוע את המגבר לפני הקניה. יד שניה אפשרי. תודה מראש, עמית
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באמת שניסיתי הכל באמתת שאני לא יודע מה לעשות יותר יש לי 2 בעיות 1. דיליי בשמיעה בהעברת הסאונד למחשב אני יסביר למטה.. 2. המחשב לא קולט שהרמקולים 5.1 .. נתחיל בבעיה מספר 1 יש לי מערכת LG HB906SB ממש ממש טובה חדשה קניתי לפני פחות מחודש.. עכשיו אמרו לי שבשביל לחבר אותה למחשב ושישמעו טוב אני צריך כבל אופטי קניתי את הכבל הכי איכותי שיש ציפוי זהב ב100 שקל עם אינפרא אדום חיברתי צד אחד למערכת צד שני לכרטיס קול (דרך אגב קניתי שלשום כרטיס קול ב400 שקל חיצוני של CREATIVE משהו ממש טוב..) ויש לי דיליי בשמיעה איך אני יסביר נגיד אני מפעיל שיר במדיה פלייר זה נפתח מתחיל לנגן ורק אחריי כמה שניות שומעים או שאני משחק עכשיו במשחק ואני יורה עם הנשק רק אחריי איזה שנייה או שתיים ישמעו את ה…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את הטלווזיה שלי גבוה מדי, ואני לא רוצה שיהיו על הקיר סימני חורים מיותרים... האם יש מכשיר שאפשר לתלות אותו על מכשיר תליה, ומאפשר לתלות את הטלוויזיה עליו, ככה שאוכל לשלוט בגובה שבו היא תלויה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין לקנות נגן mp3 בנפח של ג'יגה במחיר של עד 700 שקל פלוס מינוס. מצאתי נגן של סאנדיסק בנפח של ג'יגה (בצבע כסוף), האם הוא נגן טוב וכדאיי לקנות אותו? איזה עוד נגנים טובים יש בטווח המחיר שהצעתי?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני שנים עם הATP3 שלי ואני מאד מרוצה עד היום, אני רוצה לקנות רמקולים למשרד בעבודה ואשמח לקבל המלצה לרמקולים מקבילים באיכותם ובמחיר של עד 400 שקל לא איכפת לי לרדת מעט ברמה להיות ללא סאב בגלל שזה לעבודה. עזרתכם בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם ! בתור חובב מוזיקה אך לא פריק של מוזיקה, אני מעוניין לקנות נגן שישמש אותי ביום יום, אני לא צריך נגן בעל נפח מפלצתי כמו של הIPOD אני מחפש משהו בסביבות 128-256 מגה עדיף עם חריץ הרחבה(למקרה שנרצה עוד מקום) שיהיה משהו איכותי עדיף קטן וזול משהו בסביבות 700 שקל +\- יש חיה כזאת ? בתודה מראש לירן!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרמקולים צריכים להיות מחברה אמינה (שלא יתקלקל מהר) ואיכותיים ככל האפשר במחיר. אני מעוניין במערכת של 5.1. צריך להיות למערכת שלט, או אלחוטי או חוטי לשליטה לפחות על הווליום, עדיף גם יותר. השימוש הוא בעיקר לסרטים, קצת למוזיקה וכמובן יישומי מחשב רגילים. הכבלים צריכים להיות כ- 2 מטר (לשני הרמקולים הרחוקים). ממש תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מגבר Denon AVR-X1200W שנרכש לפני כמעט 3 שנים. להבנתי האחריות היא לשנתיים בלבד https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71ucOQscgOS.pdf נראה כי נשרפו לי חלק מהכניסות האחריות של ה-HDMI (לא מציגות כאשר כניסות אחרות כן מציגות) קונקרטית, מה שעובד: Aux Cbl Blueray Game מה שלא עובד: Dvd/bluray Media player מה ניתן לעשות בעניין? האם יש מעבדות במרכז שיתקנו במחיר סביר? תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני זקוק לאוזניות חדשות. השימוש העיקרי שיהיה לי באוזניות זה משחקים. אז אני זקוק למיקרופון מובנה ושיהיו נוחות ככל הניתן, בעיקר בישיבות ממושכות מול המחשב. טווח המחירים שלי הוא בסביבות ה-400 עד ה-500 שקלים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הם חתומים ומאושרים ע"י מיקרוסופט ניתן להוריד אותם ב-www.m3dzone .
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי LOGITECH X 540 ועכשיו אני רוצה למקם אותם בחדר. הרמקול מי שמכיר ומי שלא נראה כמו מלבן "עומד" ככה שהוא גבוה וצר ובגלל בעיה מסויימת אני אצטרך לשנות את הרמקול השמאלי האחורי מהתנוחה הרגילה שלו ל מלבן "שוכב" שהבסיס שלו מאוד רחב והגובה נמוך כלומר שבמקום שהרמקול יהיה כלפיי בתנוחה הזאת: :-X :-X :-X :-X :-X :-X הוא יהיה ככה: :-X :-X :-X :-X :-X :-X הרמקול הוא לוויני עם 2 בוקסות כאלה בתוכו (2 צורות לווין P:) עכשיו השאלה אם זה ישפיע על איכות הסאונד או משהו? תודה רבה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע בעזרת איזה כבל... (MINI-PL 2 MINI-PL) אבל איך מגדירים את זה במחשב ומערכת? תודה מראש לעוזרים נ"ב האם אני יכול לעשות את אותו הדבר בעזרת כבל RCA 2 MINI-PL (פשוט יש לי כבר אחד כזה.. אני שומע את המחשב במערכת)?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ברשותי רסיבר מדגם kenwood vrs5100 וסט רמקולים 6.1 jbl scs-146 שמחוברים לכרטיס קול ישן של CREATIVE LIVE 24-bit 7.1 BULK ברשותי לוח אם עם כרטיס מובנה של INTEL DP35DPM - DRAGONTAIL PEAK השאלה שלי אם יש הבדל ביניהם ואם יהיה הבדל ברכישת כרטיס קול חדש תודה מראש והמשך ערב נעים
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי סקירה די ארוכה והמלצות רבות החלטתי לקנות את הDT990 עכשיו אני רק צריך קצת עזרה באיזה כרטיס קול לרכוש אני מתלבט בין שני כרטיסי קול... Sound blaster Omni 5.1 שהוא usb עם Amp 600Ohm או Sound blaster Z pci השימושים הם גיימינג וmusic production חובבני . הדילמה היא גם מבחינת יציבות של דרייברים וכו' כי אני בטוח שיש הבדל בין usb לpci מהבחינה הזאת.. אשמח לקבל ייעוץ ועזרה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות חברי פורום יקרים. לאחרונה התחיל להימאס לי מהרמקולים שלי, וגבר הפיתוי לקנות רמקולים יותר רציניים. כרגע יש לי JBL Spyro שהצבע עליהם מתקלף והם כמובן לא רמקולים מדהימים באיכותם, אבל בטח יותר טובים מכלום או רמקולים גנריים. אני מתעניין ברמקולים לעיל בעיקר בגלל המראה הסולידי והמקצועי שלהם, וביקורות נלהבות מאנשי המרשתת. בהנחה שאני קונה אותם בחו"ל ב-1300 ש"ח, איך הם בהשוואה להיצע בארץ? השימושים שלי הם גיימינג, מוסיקה וסרטים בעיקר, ואין לי מקום למערכת סראונד (וגם אלה לא ממש שוות השקעה בתקציב כזה במגבלות המקום שלי). הרמקולים הם מוגברים, אבל הבנתי ש-DAC הוא תוספת מבורכת ואני מתלבט בין ה-ODAC של JDS Labs לבין ה-D1 של Audioengine עצמם. דבר נוסף, יש לנו בבית סאב שלא בשימוש, והבנת…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המכשיר הבסיסי, בלי תוספות של אלחוטי, עולה הכי זול בארץ 1500. אם אני אזמין מהאתר של החברה זה יעלה 1000 שקל. ההבדל הוא שבארץ אני אקבל אחריות לשנה מהחנות בה אני אקנה את המכשיר, ואם אני אזמין מחול האחריות שלי תהיה רק בארהב, כלומר צריך לשלוח את זה לשם במקרה של בעיה. זה הבדל עצום במחיר, ולמען האמת מה הסיכוי שתהיה תקלה בשנה הראשונה? רציתי גם לשאול עוד שאלה, אני רוצה לקנות גם כונן בלו-ריי ואני מתלבט אם לחבר אותו לC200 או למחשב. בעצם אם אני אחבר למחשב אני אוכל להשתמש בו בסטרימר בכל זאת, אבל אם אני אחבר לסטרימר אני לא חושב שאני אוכל להשתמש בו במחשב בלי לנתק אותו ולחבר ממש למחשב. אז לאיפה עדיף לחבר אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-