עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי, אני מחפש כרטיס קול לא הכי מטורף שיש אבל משהו אחלה. דרישות: - שניתן יהיה בוודאות לחבר גם אוזניות וגם רמקולים ביחד ובמידהו אני רוצה להשתיק אחד מהם שתהיה גם האופציה הזאת. - שתהיה אפשרות של Stereo Mix / What U Hear - חיבור PCI-E - מתאים לגיימרים כרגע יש לי creative sound blaster x-fi xtreme audio ואני די מאוכזב ממנו. לא מצליח לחבר אוזניות ורמקולים ביחד. אין אפשרות של STEREO MIX בווינדוס 7. כרטיס קול מאוד דל באפשרויות שלו. אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום כולם ! בתור חובב מוזיקה אך לא פריק של מוזיקה, אני מעוניין לקנות נגן שישמש אותי ביום יום, אני לא צריך נגן בעל נפח מפלצתי כמו של הIPOD אני מחפש משהו בסביבות 128-256 מגה עדיף עם חריץ הרחבה(למקרה שנרצה עוד מקום) שיהיה משהו איכותי עדיף קטן וזול משהו בסביבות 700 שקל +\- יש חיה כזאת ? בתודה מראש לירן!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by GhostCow,

שלום קניתי X5L מחו"ל וישר מהקופסא השתמשתי בו הבטריה הייתה מלאה... האורך חיים של הסוללה אבל אמור להיות 35 שעות ואחרי שטענתי אותו פעם אחת הוא רק הגיע לאיזה 16 שעות.... דפקתי את הבטריה איכשהו בכך שלא הכנסתי אותו לטעינה ישר שקיבלתי אותו?

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני מחפש לרכוש מתנה לאדם שאוהב סאונד טוב, אך אין לי תקציב מעל 1,500 ש"ח הדרישה: DVD עם רסיבר מובנה (כן, אני יודע שזה איכות מעפנה, לרוב, אבל הכל במסגרות התקציב והאוזן הבלתי רגישה של המקבל) רמקולים 5.1 אלחוטיים (לא APEX F-19A) וכמובן שהמכשיר יקרא צרובים, לרבות DIVX (אם יש צורך לרכוש בנפרד את הנגן ואת הרמקולים, אין בעיה) תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by deluxe,

אני מתלבט בין שתי האוזניות הנ"ל שנמצאות כרגע במבצעים די משתלמים באמזון וב-KSP. ההתלבטות שלי היא כרגע בנושא הסאונד בלבד. מי משתי האוזניות מספקת סאונד איכותי יותר? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. רכשתי את הלוח אם הזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3168&ProductName=GA-P55-US3L רשום שיש שם יציאת SPDIF וכשבאתי לחבר אותה לרסיבר שלי גיליתי שאין שום יציאה אופטית בלוח אם. אפילו בלוח אם הישן שלי מלפני 4 שנים היה. איך אני אמור לחבר את המחשב לרסיבר על מנת לשמוע סרטים עם DTS?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by udicol,

האם למישהוא יש ניסיון (אם כי המוצר דיי חדש) עם כרטיס הקול שנמצא על לוח האם הזה? האם באמת הוא מכיל אקולייזר פנימי (דרך חומרה שנשלט בתוכנה עם דרייברים מיוחדים של הלוח) ? הבנתי שאפשר לחבר אליו רמקולים 5.1 , או 6.1 , האם זה נכון?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by 11GnR,

היי טלוויזיה LG 55LE5500 בת שלוש שנים התחילה לפני שבוועים-שלושה להציג תמונה מקרטעת. אני מתכוון לMICRO STUTTER - התמונה זזה חלק ואז יש תקיעה קטנה לעשירית שניה, ושוב חלק למשך שתי שניות, ושוב זה קורה. זה קורה לי גם מהממיר של HOT, וגם כשאני מנגן סרט מדיסק און קי. אחרי כמה דקות של צפייה ללא בעיות זה מתחיל, והפתרון לכבות והדליק, או במקרה של הדיסק און קי, פשוט לצאת מהסרט ולפתוח חזרה. זה נראה ככה גם עם הTRUMOTION דלוק וגם כבוי (הפיצ'ר של ה120HZ שבתכלס נותן 60HZ). הדבר היחיד שמצאתי לנסות זה FACTORY RESET , סתם איבד לי את ההגדרות של הצבעים ולא עזר. הFIRMWARE הוא העדכני ביותר, ואי אפשר גם להתקין אותו מחדש. לא מצאתי משהו באינטרנט על הדגם הזה ובכלל על סדרת LE5500 עם הבעיה אני…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Big_White,

חברים איפה אפשר לקנות כבלים טובים? קצה אחד אני צריך RCA ואת הקצה השני צריך חוטים חשופים. ועוד שאלה... את GROUND אפשר להעביר באותו הכבל ביחד עם הסאונד? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. הלכתי לבסוף עד הJVC 5042 רסיבר שעלה לי בדיוטי פרי 150 דולר + סט של 5 רמקולים של ELTAX UNIVERSE שעלה 99 דולר ..עלה הכל 249 דולר!!!...ותגידו דרך אגב ...אני יודע שאני לא צריך לצפות ליותר מידי מהרסיבר ועוד יותר לא מהקמקולים של ELTAX ..אבל מישהו שמע אותם האם הם שווים 99 דולר או שקניתי משהו מזעזע!!!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by TectoR,

היי, עד היום שמעתי את המוזיקה שלי באוזניות של שהגיעו עם המכשיר שסוף סוף התקלקלו, אז אין ברירה אלא לשדרג. אני שומע הרבה מוזיקה, בעיקר רוק (לא כבד. אם זה משנה), ומחפש אוזניות In Ear (בלי קשת קטנה כזאת) שיבודדו לי רעשים מבחוץ שאוכל לשקוע במוזיקה, יהיו נוחות וכמובן איכותיות. מיועד בעיקר לשמיעה בנסיעות, הליכות וכו' בסמארטפון, פחות לחיבור למחשב. יש אפשרות לרכישה בארה"ב... אשמח גם להמלצות בתקציב שהוא עד 70 דולר לצורך העניין וגם עד 100 דולר. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני מתכנן לקנות מערכת סראונד. יש כל כך הרבה דגמים שאני רוצה המלצה על מערכת במחיר סביר 400-600 איכותית. אני רואה הרבה סרטים במחשב ולפעמים DVD שומע מוזיקה ומשחק משחקים. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני משדר ב16:9 בערך 73 אינטש, האם זה בסדר שהמסך הקרנה יהיה ביחס אחר 4:3 האם זה מפריע \לא משנה ? ואם אני יקח מסך הקרנה שהוא יותר גדול ב 10-20 אינטש (אוליי בעתיד גודל הקרנה יגדל) זה משנה\ לא מומלץ\ לא מורגש?? אשמח לדעת מנסיונכם האישי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אז ככה אני מחפש נגן MP3 לא הרד 5-2 ג"ב מעוניין לקנות מאתרים ובזול !!! אני כבר מחיפושים תביאו הצעות וגם מאיזה אתר!!!!!

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Genom_g,

שלום, יש לי לוח אם עם כרטיס כול מובנה DQ6-P35 (של ג'גאביט), עכשיו אני רוצה לשדר ברדיו באינטרנט אבל אני לא יכול. האפשרויות להנמיך ולהגביר את הווליום של המיקרופון או להגביר ולהנמיח את המוזיקה לא פועלות הנה תמונה http://www.siz.co.il/up/mrwmmiilgy0j.jpg אני צריך עזרה איך לפתוח או אם למישהו יש תוכנה שאני אוכל לשדר דרכה לרדיו באינטרנט ושאני אוכל גם לשים מוזיקה ברקע וגם לדבר. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by INFERNO,

מי זאת לעזזזזזל C MEDIA כי אני רואה בכל הת'רדים שמדברים על הצ'יפ שלהם

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי, יש לי בבית 2 כבלים של HDMI - באורך של 3 ו 5 מטר , 2 שאלות 1. עכשיו אם אני יחבר אותם עם לדו' עם מאריך HDMI לדוגמא זה יעבוד טוב ? 2. זה משנה מה הסדר ? אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בהשחלה בתעלות - אם זה יהיה הכבל 3 מטר ואז הכבל 5 או הפוך ? ושאלת בונוס , זה נכון שאם מחברים מעל ל 10 מטר זה לא תמיד עובד ? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אהלן חברים..יש לי טלוויזיה חדשה שקניתי היום, MAG CR32LEU שהיא 32" הרמקולים שלה על הפנים והאיכות של הסאונד..בואו נגיד שאצלי בפלאפון האיכות יותר טובה אז חיברתי מגבר עם רמקול אחד מרכזי! מה שעשיתי הוא ככה: היס מחובר בחיבור RCA (לבן, אדום וצהוב) = יס מחובר עם כבל לבן ואדם למגבר, מהמגבר יוצא כבל אחד לרמקול אחד יס מחובר עם כבל אחד צהוב לטלוויזיה עצמה = הסאונד בא מהמגבר והתמונה באה מהממיר אל הטלוויזיה הבעיה שלי היא כזה בכל הסיפור הזה.. ניתן שהשלט של היס ישלוט גם על המגבר וגם על הטלוויזיה? אני לא יכול לשחק עם הסאונד בכלל, אני חייב לעשות את זה דרך המגבר ואין שלט למגבר או שהייתי אמור לחבר את הרמקולים אל הטלוויזיה עצמה? ואם כן אז איך? והשאלה השניה שלי האם אני אראה הבדל בין החיבור …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by MATTAN,

חבר שלי מתלבט בין mp3 ל-minidisk התקציב שלו הוא 250 דולר והוא צריך המלצות למכשירים

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by oded6188,

ההורים שלי היו באילת... שלחתי אותם לאיי-דיגיטל לקנות Bose SoundTouch 3 מפה לשם, באיידיגטל מכרו להם SoundTouch2 ב-(תקשיבו טוב) 2000 ש"ח באילת... סתם בשביל הקטע, הרמקול הזה עולה בזאפ (כולל מעמ) סביב ה 1500 ש"ח... כמובן שזאת הטעיית לקוח, כי אני אמרתי למוכר במפורש בטלפון מה אני מעוניין לקנות... ב SoundTouch2 אין בלוטות'... - זה מתחבר רק ל WIFI או בכבל רשת. וניתן לשמוע דרכו רק בעזרת אפליקצייה ייעודית של Bose... לשמוע יוטיוב? אי אפשר... איי-דיגיטל כמובן מתנערים מאחריות ולא מוכנים לקבל את המוצר בחזרה (המוצר עדיין סגור בקופסה)... והם ישלמו על זה בבית משפט (הגשתי תביעה)... בנתיים, אני צריך המלצה למתאם Bluetooth איכותי שיתחבר לכניסת ה AUX של הרמקול שלי…

21. Started by yortem,

יש לי כרטיס מסך hd readon 7970 וטלוויזיה של סאמסונג עם חיבור HDMI אני מחבר בין שניהם באמצעות כבל HDMI ואין סאונד זה מה שמציג לי הפאנל של AMD עריכה: פתרתי את הבעיה והנה הפיתרון שעזר לי - נכנסתי למנהל ההתקנים ומחקתי את ההתקנה של high defenition audio והפעלתי את המחשב מחדש. בגלל שיש לי ווינדוס 7 בהפעלה זה התקין לי את זה מחדש והבעיה נפתרה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by BINI,

אני קצת בהתלבטות לגבי הרמקולים למחשב שאני קונה (למרות שכבר הזמנתי את הלוג'יטק עם המחשב אבל אני עדיין יכול לשנות). אני בעיקר שומע מוסיקה, משחק גם משחק אבל לא גיימר וגם רואה סרטים לפעמים... עכשיו יש את הAltec Lancing ATP3 שצריכים להיות מעוליםםם: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=275 או הLogitech X-530 שגם נחשבים טובים אבל השאלה אם אני צריך את את ה5.1 והאם זה לא יפגע לי בחווית השמיעה של מוסיקה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=2661

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by parker8,

מאוד רצוי שינגן גם וידאו באיכות גבוהה.... והכי חשוב- הארד דיסק בפח כמה שיותר גבוהה (כל עוד לא פוגע באיכות המוצר) תודה לעוזרים מראש

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, עדיף לי לראות סרט HD דרך DVD שמחובר בכבל HD לטלוויזיה או שאני יכול גם דרך הלאפטופ שמחובר לטלוויזיה עם כבל רגיל למסך? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים