עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by benor,

ברשותי נגן - SANSA M250 בינתיים לא קניתי אוזניות חדשות ונשארתי עם האוזניות שהגיעו עם הנגן. רוב השימוש שלי באוזניות הוא בנסיעות באוטובוס. אני לא יכול לשמוע כמו שצריך כיוון שיש רעש ואני לא רוצה להגביר חזק ,בגלל שאני לא רוצה להזיק לאוזניים. חשבתי בהתחלה לקנות Senisher MX-400, אבל עכשיו דווקא אני חושב לכיוון אחר אני שוקל קנייה של אוזניות IN-EAR . חשבתי על ה- creative EP630 . א. איך האטימות שלהם לרעשי הסביבה? (זה החלק הכי חשוב) ב. האם אוזניות In-ear יכולות להזיק לאוזן גם במידה ושומעים בווליום לא גבוה מדי? ג. האם צריך להתרגל אליהן והאם הן מציקות לאוזן? ד. האם הן יתאימו למכשיר ? - רוב השירים שאני מוריד באיכות של 192KBS . ה. איך האיכות שלהם? האם אני אקבל שיפור רציני? ו. הקטע של…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by AtR,

אהלן חבר'ה, השאלה בכותרת, כל הבדל שיש מעניין אותי לדעת.. ואם כן מה עדיף מבין שתי הגרסאות?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Lionizer,

אחרי סקירה די ארוכה והמלצות רבות החלטתי לקנות את הDT990 עכשיו אני רק צריך קצת עזרה באיזה כרטיס קול לרכוש אני מתלבט בין שני כרטיסי קול... Sound blaster Omni 5.1 שהוא usb עם Amp 600Ohm או Sound blaster Z pci השימושים הם גיימינג וmusic production חובבני . הדילמה היא גם מבחינת יציבות של דרייברים וכו' כי אני בטוח שיש הבדל בין usb לpci מהבחינה הזאת.. אשמח לקבל ייעוץ ועזרה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Ymac,

שלומות חברי פורום יקרים. לאחרונה התחיל להימאס לי מהרמקולים שלי, וגבר הפיתוי לקנות רמקולים יותר רציניים. כרגע יש לי JBL Spyro שהצבע עליהם מתקלף והם כמובן לא רמקולים מדהימים באיכותם, אבל בטח יותר טובים מכלום או רמקולים גנריים. אני מתעניין ברמקולים לעיל בעיקר בגלל המראה הסולידי והמקצועי שלהם, וביקורות נלהבות מאנשי המרשתת. בהנחה שאני קונה אותם בחו"ל ב-1300 ש"ח, איך הם בהשוואה להיצע בארץ? השימושים שלי הם גיימינג, מוסיקה וסרטים בעיקר, ואין לי מקום למערכת סראונד (וגם אלה לא ממש שוות השקעה בתקציב כזה במגבלות המקום שלי). הרמקולים הם מוגברים, אבל הבנתי ש-DAC הוא תוספת מבורכת ואני מתלבט בין ה-ODAC של JDS Labs לבין ה-D1 של Audioengine עצמם. דבר נוסף, יש לנו בבית סאב שלא בשימוש, והבנת…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Dr.Drek,

אהליין... לאחרונה חל שיפור במצבי הפיזי, ואני עומד להתחיל בהליכות יומיות של חצי שעה...עד שעה...בתקווה להגיע לריצות גם כן... יש לי מכשיר RIO עם 32 מגה שמבחינתי הוא הפיתרון המוסיקלי הטוב ביותר...בחיים לא קופץ...בעוד שהצלחתי להקפיץ את כל שאר המכשירים (דיסקמן, מינידיסק - כבד, Ipod קופץ, Mp3-Discman קופץ)... אני קונה לו כרטיסי הרחבה של 32 מגה (זה הבאסה היחידה, שלא תומך ביותר)... וזה מספיק לי לעד שעה בכיף... גם צריך רק בטריה AA אחת... בכל מקרה, אני מבקש המלצות לאוזניות איכותיות לריצה/הליכה, (יש לי בבית גדולות ומפלצתיות שזה די משפיל ללכת איתם ברגל מחוץ לבית) אני שונא את אילו הקטנות שנכנסות לתוך האוזן - הם גורמות לי לגירוי...בעוד שאילו שיושבות כזה עם כריות - לרוב הן לא איכותיות וש…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by TermiNal,

בזמן האחרון האוזניות של הפוד שלי מתחילות לקרטע,אני מאמין שחובב מוזיקה כמוני צריך להשקיע מקסימום 400 ש'ח באוזניות חדשות. אני מעדיף לשמור על המחיר אף נמוך יותר אבל אתם תמליצו,בינתיים חשבתי על Sennhieser HD 497 . אה והכי חשוב,אני קונה מחו'ל אז תנו לי דגמים/חנויות/מחירים משם. המפ,אם יש לכם עוד הצעות דברו תודה לכם

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני מעוניין לדעת בשביל חבר תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני צריך 4 רמקולים שיחוברו למחשב לצורך מוסיקת רקע במסעדה. אין צורך ברמקולים מפוצצים מכיוון שהם יהיו על ווליום נמוך. אין לי מושג אם צריך רסיבר או לא, בכל מקרה אני צריך רמקולים עם אפשרות לחיווט (צריך כבלים ארוכים). כמובן שעדיף במחיר נמוך יותר (כמה הוצאות יש בפתיחת מסעדה...) כל שקל חיסכון יהיה בונוס!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ShaiG,

שלום לכולם, על המחשב הקודם שלי היה כרטיס טלויזיה והייתי צופה דרך ממיר שמחובר לכרטיס ורואה דרך תוכנה שנקראת pctv vision הכרטיס שיש לי הוא כרטיס בחיבור PCI Pinnacle Systems Studio PCTV 109E-0878 את הכרטיס העברתי למחשב אחר, וכרגע אין לי דיסק התקנה של הכרטיס טלויזיה או של התוכנה pctv vision לא אכפפת לי מעריכה ולכידת וידאו, אני רוצה רק לראות דרך הממיר שמחבור לכרטיס כמו במחשב הקודם.. ניסיתי לחפש בגוגל את השם של הדגם וכן את התוכנה pctv vision לא מצאתי משהו מתאים לא כאן ולא כאן. מה עלי להוריד ולעשות ? תודה מראש, שי.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. אחרי שחיפשתי וקראתי קצת בפורומים קיבלתי המלצה על 3 רמקולים עד 200 ש"ח, אשמח שתייעצו לי מניסיון : 1. Creative SBS A120 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784618 2. MicroLab M119 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=577005 3. MicroLab M310 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724679 4. MicroLab M820 http://www.1pc.co.il/product-2514-_%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D_%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_MicroLab_M820.aspx תודה !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Ohad Gefen,

אני מחפש נגן, שיתקרב לזמן הסוללה המפלצתי של הIPOD CLASSIC, שיהיה לו BLUETOOTH, ושיהיה בערך בגודל של הIPOD, אפשר גם קטן יותר. יש כזה דבר ? בכל הביקורות שמצאתי ראיתי זמני סוללה ביזיוניים של 10-15 שעות. נפח האחסון פחות קריטי אם יש לו תמיכה בMICRO SD וכו'. אני יודע שהשנה 2018, לא, אני לא אוהב לשמוע מוזיקה מהפלאפון. מחיר ? באיזה ה1000 גג, אפשר גם יד2, אפשר מEBAY וכו'... אני יודע שיש נגנים גם ב3000$, זה לא הכיוון.

12. Started by adam12345,

היי התחדשתי במערכת חדשה :רסיבר ONKYO 508 ומערכת רמקולים של CERWIN VEGA כרגע יש לי כרטיס קול CREATIVE audigy 2 zs (החליף LOGITCH Z5300) ןכרטיס ONBOARD REALTEK 889 מה לפי דעתכם עדיף? השימוש העיקרי הוא מוזיקה סרטים ומשחקים לפי הסדר הזה WIN7 64 BIT

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. PIONEER DV-310-S - 89$ http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=545&catid=6&subcatid=10 TOSHIBA sd-690 - 69$ http://www.toshiba.co.il/Index.asp?ArticleID=2015&CategoryID=164&Page=1

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by TaMiRn2,

ראיתי מגבר זול לאזניות שנקרא FIIO E3 ויש גם E5 של אותה חברה http://www.fiio.com.cn/en/productshow.asp?id=8 מישהו יודע איך אפשר להזמין את זה בארצות הברית בפחות מ15 יום? אם אפשר אני בתכלס מעדיף לארץ אבל בדרך כלל משלוח הוא מינימום 10$ שזה כבר המחיר של המוצר (של הE3 לפחות..) אם מישהו יודע הייתי רוצה שתגידו לי גם מה ההבדלים בנייהם ומי מהם עדיף... תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by DXT,

איזו הכי טובה שאפשר לרכוש במחיר הזה? יש אפשרויות כמו Hercules XPS 510 Logitech Z540 Creative Inspire 4400 Luxeon EM-4.1 Philips A2.5 למי יש נסיון אם המערכות הנ"ל ומה אתם חושבים? הרמקולים מיועדים בעיקר למשחקים וגם למוזיקה בעדיפות שנייה ואולי בעתיד גם לצפייה ב DVD (בספק כי יש לנו בסלון- עדיף). הנטיות שלי הן ההרקולס או הלוגיטק שהוא רק 4.1 (כמה זה משנה?).

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Avi Levin,

איך הם? שכן שלי הביא מארה"ב לבן שלו אבל הבן לא אוהב IN EAR, אז הוא רוצה למכור לי ב-200.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, מחפש לקנות אזניות קשת לשמיעת מוזיקה, נורא חשוב לי שיהיו מבודדות רעש, נוחות על הראש למשך זמן ממושך. התקציב שלי עומד על 1000-1500 שקלים. מעדיף לקנות בארץ באזור הצפון ואם יש אפשרות להאזין להן לפני הקניה זה יהיה עדיף. בתודה מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by X7-007,

קניתי את ה Philips 7007 40 , לצפייה ומשחקים קיבלתי את המשקפיים PTA507 וקניתי מ EBAY את ה PTA518 שאמורים לתת CONTRAST יותר טוב ויותר נוחות. עכשיו הכל עובד כמו שצריך עם POT PLAYER בהגדרות רגילות כמו צפייה של 2D, אני מפעיל את הסרט שהוא תלת מימד אם זה SBS שמומלץ יותר לדקומנטרי או ספורט ו Top / Buttom שממליצים עליו יותר לסרטים ומשחקים. הסרט שכרגע יש לי זה Top / Buttom ודרך ה POT PLAYER אני מפעיל ואז דרך הטלויזיה אני בוחר ב 3D Top/Button ומוצג 3D יפה ואיכותי. הבעיה היחידה זה התירגום בעברית שהוא שקוף מדי ולא נוח לקרוא. ניסיתי תוכנה אחרת שרכשתי גם שנקראית TriDef 3D שגם למשחקים וגם לסרטים, בעיקרון עובד אותו דבר כמו PotPlayer התירגום צהוב ורואים אותו, אבל העברית הפוכה. אין הגדרות א…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by -LosNir-,

שלום, אתמול קיבלתי את הכרטיס קול החדש שלי Creative Live! 24bit, קניתי אותו מ eBay ב 90 ש"ח כולל משלוח. עכשיו במקרה הסתכלתי עליו מקרוב וראיתי שה DAC שלו זה Cirrus Logic cs4382.. מוזר לא? זה אותו ה DAC שיש ב Creative X-Fi Xtreme Music :s05: אם תסתכלו כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270120.msg2384043#msg2384043 Anatoli רשם שאם יש לכרטיס אותו DAC אז יש לו אותו סאונד.. ז"א יש לי כאן כרטיס קול עם סאונד של Creative X-Fi Xtreme Music? :-X

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Naor_S,

ASUS Xonar Essence STX Virtual 7.1 Channels 24-bit 192KHz PCI Express x1 Interface 124 dB SNR / Headphone AMP Card PCI Express x1 7.1 Channels 124dB SNR Rating Built in Headphone Amp 3.5mm and 6.3mm Headphone Compatibility ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- HT | OMEGA Claro Halo XT PCI Interface Sound Card w/ a built-in HI-FI Headphone Amplifier 24-bit 192KHz PCI Interface Up to 7.1ch analog outputs …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ohad,

זה לא מעט 21 וואט לכול Creative Inspire 2.1 ? ומישהו יכול לתת לי פרטים בנוגע לרמקולים האלו ואל האיכות שלהם ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי בחדר מגבר של AKAI עם רמקולים ישנים (שנת 73) של חברת KEF הרמקולים גדולים מאוד - בגובה מטר בערך, ואיני יודע באיזה כבל להשתמש, יש את הכבל הממש עבה שעולה יקר יחסית למטר, ויש את הדק והפשוט שהוא ממש זול, האם יהיה הבדל באיכות בחיבור הכבל העבה והאיכותי לעומת הפשוט, והאם זהו הבדל שאני אוכל להרגיש? כי בכל מקרה גם אם אני אכבל את הכבל העבה מהמגבר לרמקול אז לא כל חוטי הנחושת יגעו בחיבור של הרמקול.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. אהלן חברים..יש לי טלוויזיה חדשה שקניתי היום, MAG CR32LEU שהיא 32" הרמקולים שלה על הפנים והאיכות של הסאונד..בואו נגיד שאצלי בפלאפון האיכות יותר טובה אז חיברתי מגבר עם רמקול אחד מרכזי! מה שעשיתי הוא ככה: היס מחובר בחיבור RCA (לבן, אדום וצהוב) = יס מחובר עם כבל לבן ואדם למגבר, מהמגבר יוצא כבל אחד לרמקול אחד יס מחובר עם כבל אחד צהוב לטלוויזיה עצמה = הסאונד בא מהמגבר והתמונה באה מהממיר אל הטלוויזיה הבעיה שלי היא כזה בכל הסיפור הזה.. ניתן שהשלט של היס ישלוט גם על המגבר וגם על הטלוויזיה? אני לא יכול לשחק עם הסאונד בכלל, אני חייב לעשות את זה דרך המגבר ואין שלט למגבר או שהייתי אמור לחבר את הרמקולים אל הטלוויזיה עצמה? ואם כן אז איך? והשאלה השניה שלי האם אני אראה הבדל בין החיבור …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by J0n1,

שלום. יש לי זוג WHARFEDALE Laser Range 85W כרגע אני מגביר אותם עם Sony TA-343 אני מחפש מגבר כמו כל מגבי הPICO שאני רואה פה בפורום שיגבירו לי את שני הרמקולים האלו. אני לא מבין גדול בתחום, ואני אסתפק באיכות טובה לאוזן לא מקצועית, כניסת סטנדרתית (PL/RCA) מצאתי את זה תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. עקב קנייה עתידית קרובה של מאזדה לאנטיס 2002 או טויוטה קורולה 2002 יד שנייה, אני מעוניין לקנות גם מערכת שמע טובה לרכב. אין לי מושג מה טוב ומה לא, אני סומך עלייכם שיש לכם ידע בתחום מערכות שמע לרכב, התקציב הוא בלתי ידוע, אני מוכן להשקיע בשביל משהו איכותי, אני רוצה מערכת להרבה שנים, מערכת שתוכל לקרוא כל דיסק ושיהיה צליל נקי שכיף לשמוע גם בווליום גבוה יחסית. כמובן שאני לא רוטשילד, ולכן אני מחפש משהו שייתן את התמורה הכי טובה למחיר. **עריכה** למישהו יש מושג איך מערכת השמע שאני אקבל עם כל אחד מהרכבים הנ"ל? יש להוסיף שאני לא אודיופיל בכלל, אני לא שם לב לכל פיפס קטן שנשמע לא נקי. אני פשוט רוצה לקנות משהו איכותי ולדעת שיש לי באוטו מערכת איכותית, ושהצליל יהיה נקי ובאס נקי.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים