אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האם למישהוא יש ניסיון (אם כי המוצר דיי חדש) עם כרטיס הקול שנמצא על לוח האם הזה? האם באמת הוא מכיל אקולייזר פנימי (דרך חומרה שנשלט בתוכנה עם דרייברים מיוחדים של הלוח) ? הבנתי שאפשר לחבר אליו רמקולים 5.1 , או 6.1 , האם זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, עד היום שמעתי את המוזיקה שלי באוזניות של שהגיעו עם המכשיר שסוף סוף התקלקלו, אז אין ברירה אלא לשדרג. אני שומע הרבה מוזיקה, בעיקר רוק (לא כבד. אם זה משנה), ומחפש אוזניות In Ear (בלי קשת קטנה כזאת) שיבודדו לי רעשים מבחוץ שאוכל לשקוע במוזיקה, יהיו נוחות וכמובן איכותיות. מיועד בעיקר לשמיעה בנסיעות, הליכות וכו' בסמארטפון, פחות לחיבור למחשב. יש אפשרות לרכישה בארה"ב... אשמח גם להמלצות בתקציב שהוא עד 70 דולר לצורך העניין וגם עד 100 דולר. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אודה מאוד אם תוכלו לתת לי מידע על הכרטיסי קול האלה, אני רוצה לדעת איזה מהם יש לו הכי פחות בעיה של דרייברים, האם כולם תומכים בחיבור 4 רמקולים וסאב, ושיהיו איכותיים. אין לי שום צורך ביציאה אופטית או משהו, אני רק רוצה לחבר מערכת 4.1 וזהו, חוץ מזה לא צריך שום דבר. על איזה מהם אתם ממליצים? הדגמים הם: creative live5.1 hercules fortissmio-2 terratec ter512i שלושתם בערך באותו מחיר, ונראה לי שאלה האופציות היחידות שיש היום. ועוד שאלה אחת, מה ההבדל בין הכרטיסים האלה שנמכרים בחנויות שונות? המדובר הוא בכרטיס של קריאטיב 5.1. http://www.simpletech.co.il/products.asp?pid=13&mid=29 https://ssl18.vds2000.com/zigzag2000/cgi-bin/pricelist.pl?department=SoundCard http://www.plonter.co…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המערכת הזאת בת 3 שנים ואיבדתי את כל המסמכים שקקשורים אליה... האם היא תומכת בפורמט MP3?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר פתחתי בזמנו ת'רד בעניין אבל אני לא מוצא אותו... אשתי מלמדת 30-40 שעות בשבוע באוניברסיטה אז לפני שהיא מאבדת את הקול אני מנסה למצוא לה פתרון אלחוטי וקומפקטי למיקרופון להרצאות. כרגע על הכוונת ה-Samson Airline Micro Headset שמקבל חוות דעת מצויינות ועולה ~250$ (יש לי מי שיביא אותו השבוע): רגע לפני שאני מזמין אותו מאמאזון רציתי לדעת אם יש פתרון מיידי, פשוט, זול וקומפקטי יותר... מה שחשבתי זה: 1. להשתמש באוזנית BT איכותית וקומפקטית כמו ה-JAWBONE ICON למשל. 2. לקלוט את האודיו במחשב הנייד של אשתי שבתורו מחובר בכבל אוזניות למערכת ההגברה בכיתה. זה פתרון זול בהרבה ודורש בעצם רק אוזנית BT פיצפונת כי המחשב הנייד בכיתה ממילא בגלל המצגת. העניין הוא שעוד לא מצאתי דרך נ…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באמת שניסיתי הכל באמתת שאני לא יודע מה לעשות יותר יש לי 2 בעיות 1. דיליי בשמיעה בהעברת הסאונד למחשב אני יסביר למטה.. 2. המחשב לא קולט שהרמקולים 5.1 .. נתחיל בבעיה מספר 1 יש לי מערכת LG HB906SB ממש ממש טובה חדשה קניתי לפני פחות מחודש.. עכשיו אמרו לי שבשביל לחבר אותה למחשב ושישמעו טוב אני צריך כבל אופטי קניתי את הכבל הכי איכותי שיש ציפוי זהב ב100 שקל עם אינפרא אדום חיברתי צד אחד למערכת צד שני לכרטיס קול (דרך אגב קניתי שלשום כרטיס קול ב400 שקל חיצוני של CREATIVE משהו ממש טוב..) ויש לי דיליי בשמיעה איך אני יסביר נגיד אני מפעיל שיר במדיה פלייר זה נפתח מתחיל לנגן ורק אחריי כמה שניות שומעים או שאני משחק עכשיו במשחק ואני יורה עם הנשק רק אחריי איזה שנייה או שתיים ישמעו את ה…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המכשיר הבסיסי, בלי תוספות של אלחוטי, עולה הכי זול בארץ 1500. אם אני אזמין מהאתר של החברה זה יעלה 1000 שקל. ההבדל הוא שבארץ אני אקבל אחריות לשנה מהחנות בה אני אקנה את המכשיר, ואם אני אזמין מחול האחריות שלי תהיה רק בארהב, כלומר צריך לשלוח את זה לשם במקרה של בעיה. זה הבדל עצום במחיר, ולמען האמת מה הסיכוי שתהיה תקלה בשנה הראשונה? רציתי גם לשאול עוד שאלה, אני רוצה לקנות גם כונן בלו-ריי ואני מתלבט אם לחבר אותו לC200 או למחשב. בעצם אם אני אחבר למחשב אני אוכל להשתמש בו בסטרימר בכל זאת, אבל אם אני אחבר לסטרימר אני לא חושב שאני אוכל להשתמש בו במחשב בלי לנתק אותו ולחבר ממש למחשב. אז לאיפה עדיף לחבר אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס קול לא הכי מטורף שיש אבל משהו אחלה. דרישות: - שניתן יהיה בוודאות לחבר גם אוזניות וגם רמקולים ביחד ובמידהו אני רוצה להשתיק אחד מהם שתהיה גם האופציה הזאת. - שתהיה אפשרות של Stereo Mix / What U Hear - חיבור PCI-E - מתאים לגיימרים כרגע יש לי creative sound blaster x-fi xtreme audio ואני די מאוכזב ממנו. לא מצליח לחבר אוזניות ורמקולים ביחד. אין אפשרות של STEREO MIX בווינדוס 7. כרטיס קול מאוד דל באפשרויות שלו. אשמח להמלצות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוזניות, אוזן מלאה, אתה יודעים, מאלו שפאדיחות להסתובב איתן ברחוב, עד ארבע מאות שקלים, איזה דגם אתה ממליצים? ההזנה תיעשה מחו"ל, ככה שהמחירים של חו"ל. כמובן שהן לא חייבות להיות ענקיות בפרנציפט, אני פשוט מתכוון מאלו שבן אדם משתמש ליד המחשב, שנותנות איכות טובה, ונוחות מקסימלית. מה חשוב לי? צליל נקי!!! אין לי מושג על טרבל (ספרו לי אתם). באס טוב, לא קריטי. שלא ישמעו בהם נמוך, כי יש לי מקורות שמע שבמקור מאוד נמוכים, אז זה יהיה קשה נמוך על נמוך. עקרונית, המליצו לי, ואני אראה. מממש ממש ממש תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן הלכה הטלוויזיה, בשעה טובה. עכשיו אנחנו מחפשים אחת חדשה, משהו בסגנון 46-50. התקציב הוא נאמר באיזור ה 5+ (אני לא ממש בעיניינים). בעקרון אנחנו צריכים טלוויזיה שתהיה טובה כבר לשנים הבאות. את הישנה יש לנו כבר 15 שנה (שמנה). חשבתי שהכי כדאי זה LED, המחירים נראים סבירים והבנתי שזו האיכות הכי טובה. מצד שני, יש את ה 3D שלא נראה ממש בתקציב אבל בעוד 5 שנים יכול להיות שזה יהיה רלוונטי. ולפתע ראיתי בטלויזיה את הפרסומת הזאת לסמסונג: http://www.samsung.com/il/smarttv/ טלויזית 3D במחיר טוב אבל- פלזמה וHD READY. הבנתי שה LED חוסך יותר חשמל, האם האיכות שידור טובה יותר? עד כמה זה באמת משנה שה HD לא FULL והיא פלזמה ולא LCD או LED? מה כדאי לעשות? איזה עוד דגמים מומלצים יש? תודה …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם ! בתור חובב מוזיקה אך לא פריק של מוזיקה, אני מעוניין לקנות נגן שישמש אותי ביום יום, אני לא צריך נגן בעל נפח מפלצתי כמו של הIPOD אני מחפש משהו בסביבות 128-256 מגה עדיף עם חריץ הרחבה(למקרה שנרצה עוד מקום) שיהיה משהו איכותי עדיף קטן וזול משהו בסביבות 700 שקל +\- יש חיה כזאת ? בתודה מראש לירן!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משדר ב16:9 בערך 73 אינטש, האם זה בסדר שהמסך הקרנה יהיה ביחס אחר 4:3 האם זה מפריע \לא משנה ? ואם אני יקח מסך הקרנה שהוא יותר גדול ב 10-20 אינטש (אוליי בעתיד גודל הקרנה יגדל) זה משנה\ לא מומלץ\ לא מורגש?? אשמח לדעת מנסיונכם האישי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים 5.1 למחשב (משחקים) בתקציב של 400 ש"ח בערך. ההיצע בשוק לא גדול ואני יודע שבסכום הזה האיכות לא תהיה מדהימה. ממה שראיתי יש בארץ: Logitech Z506 Creative A550 Creative T6160 Microlab M500 Microlab M700 יש למישהו ניסיון ויכול להמליץ איזה מאילו ישמע יותר טוב? כמו כן, לא הצלחתי בשום מקום למצוא מידע מספיק מפורט שיענה לי האם מבין הדגמים הללו יש כאלה שאפשר לתלות את הרמקולים האחוריים על הקיר והאם הכבלים של הרמקולים ניתקים או באים שהם כבר מחוברים קבוע לרמקולים (יש לי צינורות בקיר והייתי רוצה להשתמש בכבלים הקיימים). אני אאלתר אם צריך אבל אם יש דגם שתומך בזה, אז עדיף. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות Over-Ear Bluetooth איכותיות עד 450 ש"ח, היש דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יצאה קושחה חדשה לנגן, התיקונים מופיעים מטה. תהנו http://www.misticriver.net/showthread.php?t=43872 לינק להורדה: http://www.iriverplus.com/update/firmware/h10/kor/H10.mi4 Version 2.53 (2006-07-03) ENHANCEMENTS: 1. Reduction of (re)boot time from a deep sleep. This firmware boots in about half time with 1,000 songs. 2. Improved behavior of fast-scrolling when the Touch Pad is kept pressed. A player stops fast-scrolling at the first/last item. 3. Improved access to playlist files. The previous implementation enumerated playlist files every time a user accessed to the playlist menu. Although this firmware limits the maximum number of playlist files to 100, users…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מי זאת לעזזזזזל C MEDIA כי אני רואה בכל הת'רדים שמדברים על הצ'יפ שלהם
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלפתי כרטיס קול וחיברתי 4 רמקולים עכשיו הכול עובד סבבה אבל ברמקול הקידמי השמאלי שלי שומעים הרבה יותר חלש מהימני! וניסיתי הכול חיברתי וניתקתי אלף פעם כל חיבור אפשרי וזה עדיין ממשיך שיחקתי עם הכבלים חשבתי אולי זה בעייה במגעים או משו אבל מסתבר שלא מה זה יכול להיות?? נראה ל שבכרטיס קול הישן שלי זה לא היה ככה אבל לא בטוח כי לא ממש שמתי לב....כדאי אולי לפחות לעשות בbalance במאפיינים של הסאונד בוינדוס שהרמקול השמאלי יהיה חזק יותר?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ברמקולים לשמיעת מוסיקה בתקציב עד - 700 ש"ח בדגש על איכות הרמקולים ימוקמו על שולחן העבודה בחדר 3X3 תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי נגן - SANSA M250 בינתיים לא קניתי אוזניות חדשות ונשארתי עם האוזניות שהגיעו עם הנגן. רוב השימוש שלי באוזניות הוא בנסיעות באוטובוס. אני לא יכול לשמוע כמו שצריך כיוון שיש רעש ואני לא רוצה להגביר חזק ,בגלל שאני לא רוצה להזיק לאוזניים. חשבתי בהתחלה לקנות Senisher MX-400, אבל עכשיו דווקא אני חושב לכיוון אחר אני שוקל קנייה של אוזניות IN-EAR . חשבתי על ה- creative EP630 . א. איך האטימות שלהם לרעשי הסביבה? (זה החלק הכי חשוב) ב. האם אוזניות In-ear יכולות להזיק לאוזן גם במידה ושומעים בווליום לא גבוה מדי? ג. האם צריך להתרגל אליהן והאם הן מציקות לאוזן? ד. האם הן יתאימו למכשיר ? - רוב השירים שאני מוריד באיכות של 192KBS . ה. איך האיכות שלהם? האם אני אקבל שיפור רציני? ו. הקטע של…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי אוזניות HD555. האוזניות מחוברות ל-Asus Essence STX. אני משתמש באוזניות לכל השימושים סרטים, מוזיקה ומשחקים. סדר עדיפות משחקים < סרטים < מוזיקה. אני רוצה לשדרג. אני רוצה אוזניות מספר רמות מעלה שיתנו לי אפקט WOW. אני רוצה אוזניות שיפילו אותי מהכיסא וימרחו חיוך דבילי על הפנים. אני מאמין שכרטיס הקול מספיק איכותי (הבנתי שיש ערכת "שדרוג" לכרטיס אם יהיה בכך צורך) ותקציב מספק. חשוב לי שאוזניות יהיו נוחות מאוד ובנויות היטב כי השימוש יהיה אינטנסיבי. אשמח לשמוע המלצות.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשעה טובה החלטתי להיפטר מהקופסא בחדר שלי. מחפשת המלצות לטלוויזיה 32"-37". הטלוויזיה תשמש בעיקר לצפייה בyes, צפייה בסרטים וסדרות מהמחשב ומשחקים בקונסולה. מרחק הצפייה מהמסך 2.5 מטר בערך. חשוב לי שבטלוויזיה תהיה יציאת vga (רק כך הלפטופ מתחבר) וקומפוננט לקונסולה. שאלה נוספת, מה בעיקרון אני צריכה לחפש בטלוויזיה? הבנתי שרוב הנתונים הם "נתוני נייר" שהחברות נותנות ועל כן הם לא מהווים אינדקציה לכלום. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דבר ראשון יש את הiTunes 4.9 שכולל podcasts שזה רדיו מוקלט באמריקה כבר קוראים לו tivo for radio לינק http://www.apple.com/itunes/download/ ובשביל האפשריות לpodcast לipod יש ישדרוג לתוכנה של הipod http://www.apple.com/ipod/download/ עכשיו למשפחת הipod הם הורידו את הרגיל של 20gb ושמו במקום ב30gb ציבעוני 20gb כלומר בסידרה של הצבעים יש 20 ו60 ואין 30 המחירים הם 299 ו399 כלומר ירידה של 50 דולר ל60 לshuffle של אחד גיגה הורידו את המחיר ב20 דולר והוא עומד עכשיו על 129 דולר ולu2 הורידו מחיר ב20 דולר גם http://www.apple.com/ipod/color/
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בחדר מגבר של AKAI עם רמקולים ישנים (שנת 73) של חברת KEF הרמקולים גדולים מאוד - בגובה מטר בערך, ואיני יודע באיזה כבל להשתמש, יש את הכבל הממש עבה שעולה יקר יחסית למטר, ויש את הדק והפשוט שהוא ממש זול, האם יהיה הבדל באיכות בחיבור הכבל העבה והאיכותי לעומת הפשוט, והאם זהו הבדל שאני אוכל להרגיש? כי בכל מקרה גם אם אני אכבל את הכבל העבה מהמגבר לרמקול אז לא כל חוטי הנחושת יגעו בחיבור של הרמקול.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי בבית 2 כבלים של HDMI - באורך של 3 ו 5 מטר , 2 שאלות 1. עכשיו אם אני יחבר אותם עם לדו' עם מאריך HDMI לדוגמא זה יעבוד טוב ? 2. זה משנה מה הסדר ? אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בהשחלה בתעלות - אם זה יהיה הכבל 3 מטר ואז הכבל 5 או הפוך ? ושאלת בונוס , זה נכון שאם מחברים מעל ל 10 מטר זה לא תמיד עובד ? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מישהו יודע באיזה אתר ניתן לקנות WAV למוזיקה? את beatport אני מכיר junodownload.com מכיר 7digital.com - לא נותן לקנות qobuz.com - לא נותן לקנות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-