עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי , אשמח לקבל המלצה לטלוויזיה "42 לסלון, מרחק צפיה כ-3 מטר בערך בעיקר שיגורי SD (כבלים אנלוגי) ןוכמובן סרטי HD מספיק HD READY תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  2. שלום רב, אני מחפש רסיבר ורמקולים 5.1 שבסה"כ יעלו 4000 שח'. המטרה היא צפיית סרטים באיכות HD/BLURAY בסלון של הבית. אני מעוניין שהרסיבר יתמוך ביכולות הסאונד של פורמטים מסוג הנ"ל (והבנתי מבדיקה שיש המון כאלו). אני מחפש לחברו לסטרימר מסוג XTREAMER PRO. אודה לעזרתכם, ואם צריך להוסיף לתקציב אז עד עוד 500 שח' בלבד. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  3. Started by Gilandals,

היי. אני כרגע מתלבט בין שתי אזניות, ה-Klipsch image s4 וה- Koss portapro. מכיוון שהמחירים בחו"ל זולים בהרבה ומעבר לכך, למיטב הבנתי את אזניות ה klipsch לא ניתן להשיג כלל בארץ, רציתי לדעת האם יש אתר כמו אמאזון שמוכר אזניות כאלה ועושה משלוחים גם לארץ. ושאלה נוספת- האם כדאי לשקול קנייה מ- Ebay? תודה רבה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  4. שלום וחג שמח אני צריך הצעה לרמקולים 2.1הכי טובים שאפשר לקנות באזור ה 150 שקל לחבר למק, למוזיקה וסרטים. אני ראיתי את http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-speakers&db135660=135662,135677,135676,135675,290387&db58893=129103,129104&db26647=26963,26964&db58835=58837&orderby=price Creative SBS A100/A200 MicroLab M113/M119/M111 Logitech S220 ואם אלה של 160 או 170 ממש שווים את זה אז תציאו...

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  5. Started by superman2000,

שלום. הייתי רוצה לקנות טלוויזיה LCD למרחק 3 מטר אולי קצת קצת פחות. אני רוצה LCD שהיא FHD עם חיבור USB שיקרא את הפורמטים החשובים של סרטים ושירים וכאלה... אני רוצה לחבר אל המסך רק את המחשב וממיר של YES. אני הולך לראות בטלוויזיה בעיקר סרטים והמון כדורגל! יש אפשרות לחריגה של 200-300 אם יש דגם הרבה יותר טוב שנכנס בתקציב אחרי ההגדלה. תודה רבה לעוזרים!

6. רציתי לקנות אוזניות אין איר יקרות עד 300 שקל אבל אני קצת מתלבט בין ההצעות מצד אחד אמרו לי לקנות SENHEIZER ככה שהדגם היחידי שיש לי ברמה הזאת הוא CX500 תקנו אותי אם אני טועה ומצד שני ממליצים לי על AKG אז לשאלה החשובה מה האוזניות הכי טובות שאני יכול לקנותת במחיר הזה (אין איר) הייתי שמח אם תסבירו לי (די בקיצור ) למה הם טובות יותר מCX500 ואם יש נייסיון אישי עם אוזניות יקרות אני בכלל ישמח אם תרשמו לי למה כדאי אותם תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, לאחרונה קניתי טלוויזיה ופלייסטיישן 3. יש לי סלון בגודל 3X4 ואני צריך רמקולים חדשים, שיתאימו לי לכל הדרישות ולכן אצטרך גם רסיבר.. אני רוצה להפעיל סרטים בסראונד מלא וכן גם את מה שאני רואה בטלוויזיה עצמה, או בממיר. כלומר יש לי 3 יציאות אופטיות דיגיטליות, אחת מהפלייסטיישן, אחת מהממיר ואחת מהטלוויזיה (כן ואני צריך להשתמש גם בה, מכיוון שאני מפעיל אפליקציות ישירות מהטלוויזיה ללא קשר לשאר הרכיבים). אני רוצה שכולן יכנסו ישירות לרסיבר, ומשם (זה דיי ברור) לרמקולים. אז מה שבעיקר חשוב לי שיהיו 3 כניסות דיגיטליות ברסיבר (אם קיים, ואם לא אז מה החלופה?!), כמובן גם כניסות של RCA רגילות וקיצור שיהיה איכותי ויוציא את הסאונד בסראונד מלא (זה נקרא Dolby Digital 5.1 לא ?! ).. אההה ו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, אני מנסה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה עם כבל HDMI, אבל הרזולוציה היחידה שבה התמונה מותאמת למסך היא 664*1176. כאשר אני מנסה להעלות את הרזולוציה ל720 או 1080 התמונה "יוצאת" מגבולות המסך וחלקים ממנה חסרים. כך שסך הכל כרגע, אני צריך כל פעם להחליט האם אני רוצה להתפשר על איכות ולא לצפות בHD או על תמונה לא מלאה לגמרי... האם יש דרך לתקן את זה (הגדרות של משהו שיש צורך לשנות)?? כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8600 GT טלוויזיה: Toshiba 47WL66E בניסיון חיבור לטלוויזיה אחרת (גם טושיבה, "32) קורה בדיוק אותו דבר. תודה!

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  9. בקיצור הבעיה שלי היא כזו, כל כמה דקות אני שומע מין רעש מוזר כזה כמו קצר חשמלי שזה משהו שמעולם לא קרה , רעש מוזר כזה של מאית השנייה ולא משנה אם אני רואה סרט או שומע מוזיקה בנגן , צופה בקליפ ביוטיוב הסאונד פשוט נכבה, הקטע שאני פשוט צריך להפעיל את הנגן עוד פעם וזה עובד כרגיל. מישהו פעם שמע על בעיה כזו ? יודע מה זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  10. Started by viperch1x,

שלום לכולם. יש לי את הוזניות המצוינות בכותרת ויש לי לוח אם של ASUS P5WDG2WS PRO שהכרטיס קול און בורד הוא 7.1 אני הבנתי שיש איזה שהיא אופציה עם תוכנה לעשות הדמיה של 5.1 מישהו יכול לעזור לי פה כי אני לא מצליח לעשות את זה ואני לא שומע כמו שצריך במשחקי FPS (מאיפה באים לי וכו'). תודה.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  11. Started by mistaarvim,

אני מחפש טלוויזיה בגודל 37-40 אינצ' לצפיה של תכני SD וHD רצוי שיהיה התקן USB שקורא MVK, מרחק צפיה 3מטר~ תקציב 3500~ הצעות יתקבלו בברכה תתודה.

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  12. Started by שניצל,

שלום לכולם, יש לי בבית טלוויזיה עם חיבורים ישנים (קומפוסיט וכד') ואני רוצה לנסות לחבר את אחד המחשבים הניידים שיש לנו בבית - Lenovo T60 ו-Acer 3810T. ללנובו יש רק יציאת VGA, ולאייסר יש VGA ו-HDMI. ראיתי שיש כבל מתאם מ-VGA ל-Composite/S-video, אבל הוא דורש שהמחשב יהיה מסוגל להוציא סיגנל מתאים, ולכן זה לא עובד עם הרבה מחשבים (ספציפית, קראתי שעם הלנובו הוא לא יעבוד). על האייסר לא הצלחתי למצוא אם זה עובד או לא, ולכן אני לא רוצה לקנות את הכבל סתם. בקיצור, יש לי שתי שאלות: א. מישהו יודע אם לאייסר יש את היכולת הנ"ל, ככה שאני אוכל לקנות את הכבל? ב. אם לא, יש למישהו פתרון אחר שלא יעלה הון תועפות? ראיתי כל מיני ממירים מ-VGA או HDMI לקומפוסיט, שעולים 200 ש"ח ומעלה...

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  13. Started by Alfies,

הורים החליטו לקנות מערכת סטראו אבל שלמה. לא הצלחתי לשכנע אותם לקנות ברכיבים! אני לא התעסקתי אף פעם במערכות כאלה ולכן אין לי נסיון בזה. הצלחתי לאתר בזאפ חברות טובות שאני מכיר: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713247 http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=cs-715&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=38&aff=Zap〈=he http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=rcdm33sr&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=38&aff=Zap〈=HE התקציב עומד על 3000-3500 אם אתם יודעים על מערכות האלה (למעלה) או מערכות אחרות בבקשה תמליצו לי על משהו. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Silver Dragon,

מטרה - שידור תכנים ב 720P 1080P מהמחשב. תקציב: עד 700 ש"ח. ראיתי כמה דגמים, כולם בתאכלס אותו הדבר מבחינת השימושיות שלהם (ז"א חיבורים, תמיכות, כו') יש לי בבית רשת בתקן N.. וזו השיטה שאני מתכוון להשתמש בה. הנה השאלות שלי: (והן מכוונות למשתמשי הסטרימרים למיניהם! תודה) האם זה נתקע לפעמים באמצע? מה קורה כאשר אני מקפיץ לדקה אחרת בסרט? הוא מוריד מחדש? לוקח לו זמן? או שזה 100% זמן אמת? בעיות ודברים שמציקים לכם.. אני אשמח לשמוע. והשאלה הגדולה: איזה סטרימר עושה את העבודה הכי טוב? בנתיים נצנץ לי ה Xtreamer משום שהוא כל כך נמכר. תודה רבה לכל העוזרים D: !

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  15. שלום, DVD מסוג LG DV382 לא קורא סרט בסיומת AVI שהמחשב כן מצליח לקרוא. כלומר, הוא מציג אותו עם אודיו בסדר אבל תמונות שקופצות (הקפאה, הצגת תמונה, הקפאה, הצגת תמונה וחוזר חלילה, סוג של קרטוע רציני). סרטים אחרים כן מוצגים. אשמח לעצות ועזרה, אני מבין מאוד קטן בנושאים האלה.

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  16. היה לי את הCX500 מאיביי ב18 דולר משתלם :] רק שהחיבור אל הוליום של אוזניות נדפק ולא היה מה לעשות איתן חזרתי לקודמות שהן של ראזאר גם הן נדפקו! היה לי את הסיינהייזר שמונה חודשים והזוג השני שנה+ עכשיו אין לי מושג על מה ללכת חשבתי לקנות עוד פעם את הCX500 מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Arik.G,

ניסיתי לשמוע מוזיקה שמשודרת דרך BLUETOOTH ומאוד התאכזבתי מהאיכות. מכאן השאלות שלי: מה איכות האות שמשודר? האם האות משודר כמו שהוא בצורתו הדיגיטאלית ומפוענח בעזרת D\A במקלט? או שהאות עובר עיבוד כל שהוא לפני שהוא משודר?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by אiנליין,

ברשותי הרסיבר הנ"ל מזה כ 3.5 שנים, לאחרונה כאשר אני מדליק אותו, הוא עובד למשך 5 שניות, ואז בעצמו עובד למצב Stand By (הנורית האדומה מסביב לכפתור ה Power מהבהבת), אני מדליק שוב, ושוב הוא עובד למצב Stand By, ולכן הוא בעצם לא עובד. גיגול קצר גרם לי לבצע את הבדיקה הבאה : ניתקתי את כל הצרכנים מהרסיבר (את הטלויזיה, ה DVD, הלפטופ וכו') - לא עזר, ניתקתי גם את כל הרמקולים מהרסיבר - לא עזר, לקחתי את הרסיבר, כאשר שום דבר לא מחובר אליו, למקום אחר בבית, חיברתי אותו לחשמל (שקע אחר), אותה תופעה - דולק ל 5 שניות, וכבה (Stand By) עצמאית. 1. האם יש למישהו מושג מה עשוייה להיות הבעיה, ומה ואיך כדאי לבדוק זאת ? 2. את הרסיבר רכשתי מאתר אינטרנט כלשהו, אך בפועל הספק הוא ניופאן, (אני רואה זאת על ת…

19. Started by ofekoo,

שלום , לאחר שיפוץ בחדר אני מחפש רמקולים לחדר העדפה שלי היא רמקולים מוגברים ( אין צורך במגבר ) בעצם רמקולים למחשב שאותם אני יוכל לחבר גם לטלויזיה . החדר בגודל של 4.20 על 2.60 חדר ממוצע . היעוד המרכזי של הרמקולים הוא לשמיעת מוסיקה דרך המחשב . ומידי פעם חיבור לטלויזיה לצורך צפייה בסרטים . התקציב שלי עומד על 1000 שקל אבל אני מוכן להשקיע עוד טיפה על מוצר איכותי ! תודה רבה לכולם השמח לקבל עזרה .

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  20. היי. כמו שכתוב בכותרת, הרמקולים יהיו לשמיעת מוזיקה, לא למשחקים או דברים כאלה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  21. Started by DBMyself,

שלום לכולם יש לי לפטופ שאני מתנייד איתו וכל פעם שאני מחבר אליו אחד מ-2 הרמקולים שאני משתמש בהם יש רעש סטאטי מעצבן כזה שמונע ממני לשמוע מוזיקה או בכללי צלילים מהמחשב כל עוד הרעש הזה מתקיים,האמת שאפשר לשמוע אבל באיכות ממש גרועה. בשביל לסדר את זה אני צריך לשחק ממש עם החיבור בצד של הלפטופ שיהיה בזווית מסויימת כדי שלא יהיה את הרעש, בדר"כ אני דוחף מתחת לכבל עט שתומך בכבל ושם אותו בזווית מסויימת שאין את הרעש ואני יכול לשמוע מוזיקה. בזמן האחרון הבעיה הזאת התחילה לצוץ גם במחשב הנייח, כשאני מחבר את הכבל לנייח גם יש את הרעש ואי אפשר לשמוע מוזיקה. מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה המקור שלה?

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  22. Started by AMIT_MEG,

רוצה לקנות מקרן חדש לבית בין 2-3 K אני לא מבין בזה מה טוב מה לא טוב אני צריך מקרן שיראו אותו טוב בין השעות 5 וחצי 6 + על הלילה בחוץ

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  23. אני ישמח לקצת הסבר לגבי מה זה אומר ...אם אני מבין נכון מקצת קריאה אז הביט זה הרוחב פס וההרץ זה המהירות או טווח תדרים. האם יש אפשרות לנצל שמיעה ב 192 הרץ ו24 ביט? לפי מה שנראה כל המקורות והקבצים לא מסוגלים להגיע לרמת שמע כזאת.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by SeaMonster,

אני מחפש טלויזיה חדשה, בגודל 32 אינץ , FULL HD מה עדיף לכחת בגודל הזה? LCD או פלזמה? הגובה של הטלויזיה צריך להיות פחות מ 22 אינץ כולל הרגל, והרוחב פחות מ 31 אינץ. השימושים הם צפייה בתכני HD/SD תודה

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by socrtes,

אני רוצה לקנות טלויזיה LCD בגודל 40-42'' ראיתי שבאתרים רבים (וואלה שופס, p1000) יש שיטה של תן מחיר כלומר האתר רושם מחיר התחלתי נמוך יחסית ואני אמור לתת מחיר יותר גבוה עד שאני זוכה . השאלה היא כמה לתת מעל המחיר ההתחלתי (באחוזים)? בנוסף אם מישהו יכול להמליץ על דגם או מבצע אני אשמח לדעת. בגדול אני מחפש את הטלויזיה הכי זולה שיש. שמה שחשוב זה הגודל, שתהיה FHD, עם כניסת HDMI כמובן. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.