אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
הייתי כ"כ נעול על ה-H320 אבל פתאום התגלה לעיניי הנגן הנ"ל שיותר טוב מה-H320. תחלקו עליי? מישהו יודע היכן מוכרים את ה-iaudio 5x? תודה לעונים.
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם! קניתי טלויזיה LCD 32 אינץ לחדר הטלויזיה היא של חברת METZ דגם LC32TL לטלויזיה יש USB וכבר ראיתי סרטים וסדרות ורואים מעולה העניין שרציתי לשים תרגום בעברית,אז מן הסתם עשיתי תיקייה ובתוך התיקייה התרגום בעברית והסרט עצמו הוא מנגן את הסרט אך לא מראה את התרגום באותה שיטה אני עושה בDVD וזה מחבר את הסרט עם התרגום והכל סבבה בהוראות של הטלויזיה לא רשום איך עושים,אך רשום שהוא קורא תרגומים בעברית אפשר בבקשה עזרה? תודה רבה ויום טוב, ליאור
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות LCD 32" מרחק צפיה 3.2 מטר+-... המטרה העיקרית של הטלוויזה היא צפייה בשידורי YES-60% ו-40% חיבור למחשב לסרטים(HD) ומשחקים... אני מתלבט אם לקנות FHD או HDR...מה כדאי? הבנתי שבגודל הזה קשה להבדיל בין FHD לHDR..זה נכון?וגם שבשידורים רגילים של YES יראו יותר טוב בHDR...? אשמח גם להמלצות על טלווזיות מסוימות,בנתיים אני מתלבט בין: SAMSUNG A450--HDR ו- SAMSUNG A550--FHD התקציב הוא 4K+- תודה לעונים!!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי אוזניות AKG K518 DJ שעד לא מזמן נהניתי מהן מאוד. הבעיה היא שלאחרונה משהו במגעים באזור הפלאג לא בסדר ולא שומעים את אחד הצדדים בלי "לשחק" קצת עם הכבל ולהחזיק אותו. זאת הפעם השנייה שזה קורה (אולי אני עושה משהו לא בסדר?), העניין הוא שבפעם הראשונה השתמשתי באחריות, ועכשיו היא כבר מזמן פגה. זה קטע די מעצבן אבל כרגע אני רק מחפש פתרון. אני לא מבין בזה מי-יודע-מה, ורציתי לשאול איפה אני יכול לעשות תיקון כזה (להחליף את הפלאג/כבל, ובאותה הזדמנות לקצר את הכבל) וכמה דבר כזה אמור לעלות...? תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש שני טלוויזיות של Philips 40PFH4309 40PFH4109 מה ההבדל ביניהם?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים פנו אלי בהתלבטות לגבי רכישת טלוויזיה חדשה הם מחפשים משהו במחיר של 3000-4000 ₪ שימוש עיקרי לצפייה בטלוויזיה או בסרטי DVD וכו'. כרגע לא מחוברים לכבלים או לYES. לא ברור לגבי חיבור של מחשב לטלוויזיה – אבל אולי כן. מרחק ישיבה מהמסך כ4.2 מטר. צפייה גם ממול אבל גם מהצדדים חיבור של הטלוויזיה למערכת עם רמקולים. יש מרפסת עם חלון גדול קרוב לאזור המסך – כך שבשעות היום יש הרבה אור. כרגע ההתלבטות בין שני דגמים – אבל אם יש המלצות אחרות נשמח לשמוע.. הדגם המוביל הוא Sharp LC40LX630E הציעו להם אותו ב3300 ₪ עם אחריות לשנה. אמרו להם גם שיש בה ממיר לשידורי "עידן" כבר בתוך המכשיר – יש כזה דבר בכלל? הדגם השני הוא Panasonic 42LED30 מה אתם אומרים? האם הSharp הוא אכן דגם טוב? מה חשוב לבד…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש אוזניות IEM, הנסיון שלי עם אוזניות מסתכם באוזניות של אייפון ו Senn's PX100 שיש לי כבר כמה שנים טובות * אוהב לשמוע - בערך 70% אלקטרונית - טראנסים, דאבסטפ 30% מיינסטרים- בכל הסיגנונות pop, reggai rap וגם קצת ישראלית * המקורות שלי יהיו - אייפון, מחשב נייד, VSX 521 פיוניר * לגבי הסאונד - חשוב לי שתהיה הפרדה מרוגשת בין הצלילים ובאס מאוזן + שמתאים למוזיקה שאני שומע * אטימות גם נושא חשוב, ישמשו בעיקר ללימודים והתנתקות מהסביבה * וכמובן נוחות כי ישמשו לזמן שימוש ארוך (3 שעות ומעלה ) חשבתי על הדגמים הבאים: vSonic gr07 Bass Edition (מניח שהBE עדיף בשבילי) hifiman re-400 gr06 Yamaha EPH-100SL Shure se215 האם הgr06 יהוו בכלל שדרוג מPX100? או שעלי להתקדם הלאה ל7 …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המערכת הזאת בת 3 שנים ואיבדתי את כל המסמכים שקקשורים אליה... האם היא תומכת בפורמט MP3?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם שווה לי לקנות את הכרטיס הזה? כרגע יש לי מובנה ואני שומע דרך אוזניות AKG K512 , ואם לדוגמא אני יקנה גם JBL CREATURE II , האם יהיה הבדל ב: 1. משחקים 2. סרטים 3. מוזיקה נ..ב אני יכול להשיג תכרטיס במחיר מאוד זול תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השימוש הוא בעיקר למשחקים (FPS וMMO) ומוזיקה , מידי פעם גם קצת סרטים. רק למחשב. מקסימום 400 שקל עם העדפה לפחות שיכלול מיקרופון, למשחקי רשת שישמעו מבחוץ את האוזניות כמה שפחות ושיהיה נוח. אוזניות קשת (מעל הראש, לא מאחורה) [ראש גדול, לשים לב ] מרופדות כמה שיותר (אני איתם רוב היום) התקציב הוא 300-400, עם העדפה לכמה שפחות. כרטיס קול 8 Channels ALC888 Audio controller (מובנה בלוח אם, חיפוש קצר בגוגל ואני חושב שהכוונה היא לRealtek ALC888) אני צריך דגם (כמובן), מחיר, ואיפה אפשר לקנות. תודה מראש, גיא.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דבר ראשון יש את הiTunes 4.9 שכולל podcasts שזה רדיו מוקלט באמריקה כבר קוראים לו tivo for radio לינק http://www.apple.com/itunes/download/ ובשביל האפשריות לpodcast לipod יש ישדרוג לתוכנה של הipod http://www.apple.com/ipod/download/ עכשיו למשפחת הipod הם הורידו את הרגיל של 20gb ושמו במקום ב30gb ציבעוני 20gb כלומר בסידרה של הצבעים יש 20 ו60 ואין 30 המחירים הם 299 ו399 כלומר ירידה של 50 דולר ל60 לshuffle של אחד גיגה הורידו את המחיר ב20 דולר והוא עומד עכשיו על 129 דולר ולu2 הורידו מחיר ב20 דולר גם http://www.apple.com/ipod/color/
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את הדגם הנ"ל , Hyundai HU-9000 מקליט וקורא DIVX ותומך בכתוביות עברית .... קצת היה קשה לי להוציא עליו מידע באינטרנט ואני לא מכיר את הסוג אז אני פונה אליכם ... האם ה DVD הנ"ל יכול לעדכן גרסאות ואם כן איך ? הדי וי די קורא רק כתוביות מסוג SRT וגם צריך להפוך את המילים בשביל שיקרא אותם האם יש דרך לסדר את זה ? ואם מישהו ניסה את רוב הפונקציות שיכתוב חוות דעת בבקשה ...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הטלויזיה שלי היא TOSHIBA 29VH27F,עכשיו יש לה מקדימה כניסות RCA,S-VIDEO,אוזניות ומאחורה ש לה 3 כניסות של סקרט,אנטנה וגם כניסת S-VIDEO (שמאחוריה משום מה קוראים לה S-VHS) וכניסה אופטית ועוד כמה... עכשיו כניסת הS-VHS שמאחורי הטלויזיה חסומה בפלסטיק כזה וגם הכניסה האופטית ועוד כמה ונראה לי שאין מאחוריהן אין בכלל את הקונקטורים,בכרטיס מסך שלי יש יציאת S-VIDEO,אז חיברתי כבל שבשתי הצדדים שלו יש חיבור S-VIDEO אחד לS-VIDEO של הטלויזיה (הקדמי כי האחורי חסום כמו שאמרתי) ואחד לחיבור של הכרטיס מסך,ומהחשב לא קולט את הטלויזיה!!,ניסיתי לקרוא בחוברת הוראות שלה אבל ברור שהם יכתבו בחפיף..מה שרק כתוב שבשביל לחבר מכשיר שיש לו יציאת סופר-וידאו,שצריך לחבר אותו לכניסת הS-VHS האחורית בטלויזיה,עכשיו …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מערכת רמקולים למחשב ואני חושב על פיתרון הולם לגבי שמיעת רדיו דרך המערכת. קיים כרטיס רדיו למחשב? אם כן כמה הוא עולה ואיפה אפשר לרכוש אותו? אם יש לכם פיתרון אחר אני ישמח לשמוע.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הריצפתים שיש לי התקצים הוא 6K אם זה חשוב אז יש לי מגבר של KENWOOD לא זוכר את הדגם אני יבדוק אם צריך
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, נתחיל מזה - אני אוהב לשיר, וגם להקליט דרך המחשב. כרגע יש לי מיקרופון זול של לוגיטק, שהוא לא בדיוק פאר היצירה, במלים עדינות ;D אני רוצה לקנות מיקרופון איכותי, לא חייב להיות מותאם למחשב, כל עוד אפשר למצוא מתאם. אני מתכוון להשקיע בעניין עד 300 ש"ח, עם עדיפות משמעותית לכך שהעניין יהיה יותר לכיוון ה200 ש"ח. אם למישהו יש המלצה על דגם ספציפי וחנות בה אוכל לקנות, שיכול לשמש אותי לשימוש ביתי, לא מעבר לזה אני מאוד אודה לו. אני מתכוון לחבר אותו למחשב ככה שאני צריך מיקרופון שיכול להתחבר דרך jack 3.5 mm, או Coaxial, או לקנות מתאם נוסף שיעשה את העבודה. תודה מראש, eyalb70
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות מיקום לסאב ולהרחיק אותו מאזור הרסיבר (חייב להשאר עם אותו סאב, לא מעוניין בקניה של אחד חדש). בשביל השינוי הזה אני צריך לוותר על חיבור האודיו החוטי בינהם (מן הסתם הסאב עדיין יהיה מחובר לחשמל). חיפשתי קצת בגוגל וראיתי פתרונות מזמנים עתיקים יותר או כאלה שדורשים הוצאה של מאות דולרים. מישהו מכיר פתרון זול שגם יהי איכותי עד כמה שאפשר? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה אף אחד לא מגיב פה ועוזר לאנשים? חצי מההודעות פה ריקות בלי אף מענה יילה להיתעורר אין שום סיבה להגיב פה!!! זה לא משו שיש להגיב עליו זה עובדה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש מחשב ממוצע, יש לי מערכת של רמקולים 2.1 טובים של JBL ואני אוהב לשמוע מוזיקה במחשב. עד עכשיו השתמשתי בכרטיס קול של ASUS שמגיע עם הלוח אם, SupremeFX II והיה לי אחלה. אבל עכשיו אני גם קונה מקלדת שליטה בשביל לנגן על Virtual Instruments במחשב(לא לשם הקלטות) וחשוב לי REAL TIME,כלומר שהמחשב ישמיע לי צליל באותו הרגע שאני לוחץ על הקלידים. ולשם כך הבנתי שאני צריך כרטיס קול שיש לו ASIO. אז מה שאני מחפש זה כרטיס קול שישמיע לי מוזיקה באיכות טובה(לפחות כמו שהיה לי עד עכשיו) ושיהיה לו ASIO, ואם אפשר אחד כמה שיותר זול אך שיהיה ברמה טובה לצרכים שלי (שוב, אני לא הולך להקליט שום אלבום במחשב) אם אפשר המלצות לכרטיסים...תודה רבה :-)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, שלט זה אמור לתפעל טלוויזית סוני (KV-29SE10)? שלטי YES ו- HOT מתפעלים את מכשיר הטלוויזיה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב : 500 ש"ח. שימוש במחשב לסרטים , משחקים ומוסיקה. גודל החדר 20 מ"ר. עדיפות למערכת עם אפשרות תלייה { מובנת - בלי צורך לקנות רכיב נוסף ( חשוב מאוד) } ועם שלט רחוק.(אמינות המערכת חשובה). חשבתי על אלהחדשים) - Microlab FC365 , Microlab M-960 , MicroLab M-860 . או על קולנוע ביתי יעודייםמשומשים או אולי חדשים) - Panasonic דגם SC-PT85 , דגמים של LG או חברות אחרות ( המלצות). והאם אפשר לשמוע באופן סביר + במערכת רמקולים לווינים? אשמח לקבל המלצות על אופציות נוספות (אם אפשר עם אפשרות תלייה) (שמעתי על לוגיטק). נ.ב : אני יודע שהתקציב נמוך מאד למערכת 5.1 אבל אני רואה סרטים בעיקר ו2.1 לא יספיק לי (ואני סטודנט). והאם בדוגמאות שהבאתי יש אפשרות תלייה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש את האוזניות, אך לפני כן אשמח לשמוע חוות דעת עליהן מאנשים שיצא להם להקשיב להאזין לאוזניות ברמה באמרת גבוהה [HD600/K701/K1000/D2000/ATH900 ושותפותיהן] ולדעת איך הן עומדות ביחס לרמה מבחינת: גודל במה, יצרת תמונה תלת מימד בסראונד [אם הן מצליחות בכלל], פירוט, באסים [ואימפקט] , טבעיות הצליל וכל פרמטר שעולה בראשכם. בתודה מראש! עריכה: אני זקוק גם לחוות דעת על ה -Razer Megalodon[br]פורסם בתאריך: 20.07.2010 בשעה 16:52:49 תגידו, אתם רציניים? 100 צפיות ו-0 תגובות?!אשמח לשמוע גם ביקות על ה-PC350 של סנהייזר [אם כי הן לא סראונד (*נראה לי)]. ואם אף אחת לדעתכם אינה מומלצת, אשמח להמלצה על אוזניות פול-סייז אטומות עד 1000 ש"ח. [ישנה אפשרות קנייה מאתרים בחו"ל]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Guitar rig כמגבר לגיטרה, אני מחבר את הגיטרה בליין אין למחשב... הבעיה היא שיש לטנסי [דיליי] בסאונד.. המליצו לי להשתמש בדבר שנקרא ASIO.. שנתמך בחלק מהכרטיסי קול.. 1. תמליצו לי על כרטיס קול בטווח של 200 שקל שיש בו ASIO ויכול להתאים (שמעתי שבAUDIGY2 של קרייטיב יש) 2. איך אני אמור להשתמש בדבר הזה? שמעתי גם כמה דברים על תוכנה שהופכת כל כרטיס קול לASIO וזה לא עובד..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי 3 מכשירי שמע שמתחברים למחשב: אוזניות, רמקולים מוגברים למחשב ורסיבר קולנוע ביתי. אני מחפש משהו שדרכו אוכל לחבר באופן קבוע את 3שת המכשירים ולהעביר ביניהם בעזרת כפתור. יש סוויץ' שכזה? איפה אפשר למצוא אותו? Ebay? אני שואל כי פשוט לא הצלחתי למצוא דבר כזה, ולחבר בכל פעם כבל אחר ליציאת האודיאו של המחשב זה מטרד לא קטן. תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להצליח לדלג בין הרמקולים לשני זוגות אוזניות דרך המחשב (כרטיס מסך מובנה). כיום אני צריך לזחול למחשב מאחורה בכדי לעשות זאת. האם יש דרך נוחה לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-