עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מחפש דרך טובה ואיכותית לעשות זאת. בזמנו כשהיה לי אייפון הייתה תוכנה פשוטה במחשב שפשוט הייתה מדמה מוצר AIR PLAY והייתי מזרים ללא בעיה. כרגע, עם הנקסוס 4 שלי אני לא מצליח לעשות זאת. שמעתי על כל מיני אופציות כמו מקלט USB קטן שמתחבר למחשב ובעזרתו אני מזרים למחשב מוזיקה, יש עוד דרכים? אשמח לעזרה, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by mena,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4073 דגם של ה-20 ג'יגה ב1100 שקל המריקאי. שווה לקנות את הנגן במחיר הזה?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום יש לי כ.קול (OB IC-7) שתומך 5.1 ערוצים אבל בכל זאת הרסיבר מזהה את זה STEREO , וזה גם במשחקים שתומכים ב 5.1 וגם בסרטים מקוריים הרסיבר מחובר לכ.קול דרך החיבור האופטי. מקווה מאד שתוכלו לעזור לי

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by pc34,

אני מחפש רמקולים למחשב לשמיעת מוזיקה 2.1 בסביבות המחיר200-300 השמח לשמוע עצות ממכם !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Kazur,

אהלן אנשים. אשמח אם תעזרו לי למצוא אוזניות חדשות, שימוש עיקרי: גיימינג. תקציב: 600 ש"ח, עם אפשרות לחריגה קטנה. אני כרגע משתמש ב akg‏ אני לא זוכר את הדגם אבל הם לוחצות לי נורא על האוזן עד כדי כאב. אני מחפש אוזניות נוחות, עם איכות סאונד טובה ואם יש אפשרות בתקציב אז בעלות טכנולוגיית סראונד. בבקשה רק דגמים שניתן למצוא בחנויות בארץ. אני לא רואה את עצמי מזמין מוצר כזה מחו"ל ועוד בסכומים כאלה מבלי היכולת למימוש האחריות. תודה מראש!!!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. השימוש הוא בעיקר למשחקים (FPS וMMO) ומוזיקה , מידי פעם גם קצת סרטים. רק למחשב. מקסימום 400 שקל עם העדפה לפחות שיכלול מיקרופון, למשחקי רשת שישמעו מבחוץ את האוזניות כמה שפחות ושיהיה נוח. אוזניות קשת (מעל הראש, לא מאחורה) [ראש גדול, לשים לב ] מרופדות כמה שיותר (אני איתם רוב היום) התקציב הוא 300-400, עם העדפה לכמה שפחות. כרטיס קול 8 Channels ALC888 Audio controller (מובנה בלוח אם, חיפוש קצר בגוגל ואני חושב שהכוונה היא לRealtek ALC888) אני צריך דגם (כמובן), מחיר, ואיפה אפשר לקנות. תודה מראש, גיא.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by hananr,

שלום ברצוני לקנות כרטיס טלויזיה שמתאים ל הוט. מעוניין לקבל המלצה על כרטיס טוב במחיר סביר. חומרה E8400 4 גיגה זיכרון מערכת הפעלה XP או vista תודה חנן

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. כפי שהכותרת מתארת זאת בדיוק הבעיה כאשר מוזיקה או כל דבר אחר בפועל , הוא פשוט עובד חלש יותר מכל הרמקולים האחרים אפילו בדקתי בדרייבר של כרטיס הקול (יש שם אפשרות להשמיע מנגינה מסויימת בכל רמקול) ובו היא עובדת חלש יותר הנה הדברים שניסיתי : הדרייבר של כרטיס הקול מותאם ל 6 ערוצים בעוצמות ה Vol ב WIN הכל מוגדר כמו שצריך החיבורים מוגדרים כמו שצריך בדרייבר נכנסתי אפילו ל Cod4 ואפשרתי שם מערכת 5.1 וגם שם הוא עבד חלש יותר עכשיו תבינו עד כמה זה לא נוח באוזן , עד למצב של כאב הגעתי ועוד לא הגענו לחלק הכי מוזר כבר חששתי שהרמקול פשוט התקלקל אבל אז הגדרתי אותו כרמקול אחורי~שמאלי (שיחקתי עם החיבורים לסאב) , והוא עבד מצויין !!!!(בדקתי בדרייבר כמו מקודם) אפילו יותר מזה ! איכותי , חזק וטוב ! …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Yotam-C,

אם הרמקולים לא מנוצלים טוב על ידי כרטיס הקול אז זה פוגע גם בווליום שלהם וגם באיכות שלהם ? וגם מה ההבדל ב-Asus Xonar בין הסיומות D1 ו- DS (מה טוב יותר) ? וכרטיס כזה יכול לעזור לי מהבחינות שציינתי למעלה ? ד"א הכרטיס קול והרמקולים שאני מדבר עליהם הם Microlab Solo 7C וכרטיס קול מובנה של הלוח אם (Asus P5KC) בנתיים .. אני מקווה בקרוב להחליף אותו אם זה יעזור.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני מחפש לקנות נגן לאח שלי שמתגייס עוד שבועיים.. אני יודע ששאלו את זה 23325829560 פעמים (רק השבוע..) וראיתי שסגרו את הת'רד הקודם אבל באמת שחשוב לי לדעת לחיילים - הפעם זה יותר ספציפי.. לחייל, מה עדיף ה-H10 של איריבר עם כל התכונות הנוספות שלו ובטריה של 10 שעות או האיפוד שאין לו כמעט כלום אבל בטריה ל-18 שעות??

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ORrrr,

נו הכרטיס אונבורד שיש לג'יגה בייט 7dx+ ועוד כמה.. אז ככה.. האם הוא טוב? כמה ערוצים, והאם הוא יותר טוב מ Creative SoundBlaster PCI64 הישן והטוב שלי?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by xxxlr1,

היי אני מחפש לקנות אוזנוית של סנהייזר עכשיו הבעיה ראיתי שיש מלא דגמים וסוגים שלהם אז אני אשמח אם תעזרו לי לבחור. תקציב 200 עם חריגה של עד 100.. אני צריך שיהיה חיבור לפלאפון ושיהיו טובות לנסיעות ארוכות מוזיקה אלקטרונית בעיקר תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי חברים פנו אלי בהתלבטות לגבי רכישת טלוויזיה חדשה הם מחפשים משהו במחיר של 3000-4000 ₪ שימוש עיקרי לצפייה בטלוויזיה או בסרטי DVD וכו'. כרגע לא מחוברים לכבלים או לYES. לא ברור לגבי חיבור של מחשב לטלוויזיה – אבל אולי כן. מרחק ישיבה מהמסך כ4.2 מטר. צפייה גם ממול אבל גם מהצדדים חיבור של הטלוויזיה למערכת עם רמקולים. יש מרפסת עם חלון גדול קרוב לאזור המסך – כך שבשעות היום יש הרבה אור. כרגע ההתלבטות בין שני דגמים – אבל אם יש המלצות אחרות נשמח לשמוע.. הדגם המוביל הוא Sharp LC40LX630E הציעו להם אותו ב3300 ₪ עם אחריות לשנה. אמרו להם גם שיש בה ממיר לשידורי "עידן" כבר בתוך המכשיר – יש כזה דבר בכלל? הדגם השני הוא Panasonic 42LED30 מה אתם אומרים? האם הSharp הוא אכן דגם טוב? מה חשוב לבד…

14. שלום, נתחיל מזה - אני אוהב לשיר, וגם להקליט דרך המחשב. כרגע יש לי מיקרופון זול של לוגיטק, שהוא לא בדיוק פאר היצירה, במלים עדינות ;D אני רוצה לקנות מיקרופון איכותי, לא חייב להיות מותאם למחשב, כל עוד אפשר למצוא מתאם. אני מתכוון להשקיע בעניין עד 300 ש"ח, עם עדיפות משמעותית לכך שהעניין יהיה יותר לכיוון ה200 ש"ח. אם למישהו יש המלצה על דגם ספציפי וחנות בה אוכל לקנות, שיכול לשמש אותי לשימוש ביתי, לא מעבר לזה אני מאוד אודה לו. אני מתכוון לחבר אותו למחשב ככה שאני צריך מיקרופון שיכול להתחבר דרך jack 3.5 mm, או Coaxial, או לקנות מתאם נוסף שיעשה את העבודה. תודה מראש, eyalb70

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by k22,

שלוםאני מתלבט בין שתי טלויזיה בגודל 42 אינץ' של lg: 1: ls3400 2: 345y שתיהם אותו מחיר יש מבצעים במקומות שונים מבחינת ביצועים איפה רואים יותר טוב ואני חושב ls 3400 הוא בכלל lcd כי הוא ממש עבה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by CRT,

שלום חברה רציתי להתעייץ מה לבחור. אני רוצה רמקולים למחשב בעיקר לשמוע מוזיקה ומידי פעם משחקים. סגנונות המוזיקה הם בעיקר בלוז, קלסיק... אחרי בירורים די הגעתי למסקנה שאני רוצה 2.0 ומה שנסגרתי לבנתיים זה הSOLO7 וה GIGAWORKS T40 II. הרמקולים יחוברו לכ.קול מובנה על לוח אם gigabyte p55-ud3l. Realtek ALC892 codec

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, תהיתי היכן ניתן לרכוש בארץ אוזניות מדגם HD 201 של Sennheiser, כל ביקורת שקראתי עליהן פשוט מהללת אותן ורציתי לקנות אותן בתור מתנה לחבר, תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by cousinIT,

המערכת הזאת בת 3 שנים ואיבדתי את כל המסמכים שקקשורים אליה... האם היא תומכת בפורמט MP3?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, אני רוצה לקנות מערכת של 5.1 ברמה יחסית גבוה. אני מתלבט בין Logitech Z-5400 (http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2177,CONTENTID=10927) לבין Creative GigaWorks ProGamer G500 (http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10814). שניהם 310RMS כולל.. שניהם 5.1. מה יותר כדי לקנות?! תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם אני עוזר להורים שלי לבחור LCD לסלון הגודל יהיה 42 אינצ' והשימוש העיקרי - שידורי SD. (ללא קונסולות/ שימוש כבד של סרטי HD) אני מתלבט בין דגמי 2010 של LG שעליהם יש המלצות רבות בפורום: 42LD450 42LD460 לבין דגמי 2011 שמצאתי בזאפ, ולהן אין עדיין סקירות או המלצות: 42LK410 42LK430 42LK450 האם מישהו רכש אחד מהדגמים הללו, או יודע מה עדיף מבחינת איכות תמונה כללית ושידורי SD? תודה לכולם. ליאור.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום. אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס קול טוב מאוד למוזיקה וסרטים. משחקים לא. הומלץ לי לקחת את CREATIVE XTREME GAMER שהוא הכי מתאים לצרכיי. לאחר בדיקה החלטתי לקחת את הכרטיס אבל נאמר לי שאין אותו בארץ. בדקתי ב-2 חנויות. SKYPC ופומפה. בשתיהן נאמר לי שאין אותו בארץ. אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס קול טוב למוזיקה וסרטים ללא משחקים עד 1000 ש"ח. כרטיס קול הכי טוב שיש למטרה זו. אני מאוד רגיש למוזיקה שאני שומע ולכן חשובה לי מאוד איכות הצליל. אם יש מישהו שמבין מאוד בנושא אשמח מאוד לקבל עזרה ממנו. תודה מראש. שמעתי על 2 הכרטיסים הנל: Auzentech X-Fi Prelude 7.1 Asus Xonar D2 איך הם? איזה מהם יותר טוב?\עדיף? הבנתי לראשון יש בעיות דרייברים? יש חנות בארץ שמוכרת אותם?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. צהריים טובים לכולם! קניתי טלויזיה LCD 32 אינץ לחדר הטלויזיה היא של חברת METZ דגם LC32TL לטלויזיה יש USB וכבר ראיתי סרטים וסדרות ורואים מעולה העניין שרציתי לשים תרגום בעברית,אז מן הסתם עשיתי תיקייה ובתוך התיקייה התרגום בעברית והסרט עצמו הוא מנגן את הסרט אך לא מראה את התרגום באותה שיטה אני עושה בDVD וזה מחבר את הסרט עם התרגום והכל סבבה בהוראות של הטלויזיה לא רשום איך עושים,אך רשום שהוא קורא תרגומים בעברית אפשר בבקשה עזרה? תודה רבה ויום טוב, ליאור

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ExploiT,

שלום כולם אני מחפש נגן mp3 עד 1200 שהיה לו לפחות גיגה זכרון ועדיף מבוסס דיסק קשיח ניתן למציאה ? חשבתי על Rio Nitrus Urban מה אתם חושבים עליו ? אני יכול להשיג אותו ב 1200 שווה ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by hell,

אחרי שה X240 שלי החליט לישבוק חיים ואני חושב לקנות מחשב חדש באתי אליכ להתיעצות מחפש משהו איכותי עם דגש על מוסיקה בווליום סביר(בכלזאת שכנים זקנים) רואה הרבה סדרות ואנימה אבל לא מחפש סראונד משחקים גם די חשוב אבל לא משהו שניראה לי שישנה את ההחלטה(אין ממש רמקולים לגיימינג נכון?) שמעתי הרבה דברים טובים על MICROLAB ואת לוג'יטק אני מאוד מעריך פיליפס וסוניק לא כלכך מוכרות לי נגיד ואני משקיע במערכת טובה יש טעם להחליף כרטיס קול או שהאונבורד יספיק? עד כמה זה ישנה את האיכות בישבילי? אני לא אאודיופיל אבל מחפש איכות וחוסר עיוות בווליום מכובד . יש ביקורת השוואתית בינהם? המלצות מהפורום?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים