עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by TaLTooL17,

שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים לצורך שמיעת מוזיקה, עכשיו יש לי התלבטות, חשבתי לקנות רמקולים למחשב (1000+-) ALTEC LANSING MX5021 + כרטיס קול טוב(באיזור 700-800 ש"ח). השאלה היא מה עדיף רמקולים למחשב + כרטיס קול או שעדיף זוג מוניטורים אולפניים, אני יכול להשיג זוג מוניטורים אולפניים ברמה טובה ובמחיר טוב + כרטיס קול טוב סביבות 800-1000 ש"ח. איזה שילוב יתן לי איכות סאונד יותר גבוהה וטובה? תודה מראש, טל.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Cyron,

שלום מחפש המלצה על רמקולים בין 400-500 שקל, השימוש העיקרי הוא מוזיקה מהמחשב וסרטים אני ממש לא מבין כלום בנושא ואשמח לעזרה ממי שמבין... תודה

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. איך האוזניות הללו לגיימינג? קיבלתי כאלה במסגרת עבודתי וראיתי שהם עולות סביב ה - 150 שקלים למרות שהם ממש יפות ונראות ומרגישות ממש איכותיות. האמת שבכלל תכננתי ללכת על ה Siberia V2...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by avi_adam,

כמה שחפרתי בגוגל לא מצאתי הכרעה בין ה Q350 לבין CX680 חלק בעד אלו וחלק בעד אלו מה שחשוב לי איכות+באס+עמידות כי הן למכון האוזניות האחרונות שהיו לי זה CX300II היו איכותיות..אבל אוזניה הפסיקה לעבוד החלפתי אותן ואחרי חודשיים שוב פעם אותה תקלה..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Zeev86,

אהלן. אני מחפש טלוויזיה לסלון למטרות הבאות: חיבור המכשיר מחשב נייד ולקונסולות (כולל החדשות ביותר). האם הדגם הבא עומד בדרישות ואיך הוא בכללי? רצוי לציין שיש לי את הדגם של 40 אינץ ומבחינת החזרי אור אני לא ממש מרוצה, ובסלון יש מרפסת כך שאם יש דגם שמעלים את התופעה אשמח להמלצות. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=851450 שאלה נוספת. בדגם של 40 אינץ היה ייבוא רשמי ולא רשמי, וההבדל הסתכם בכך שהדגם הרשמי קרא כתוביות בעברית והלא רשמי לא זיהה עברית. האם קיימת "הבעיה" גם בדגם של 50 אינץ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. על מה אתם ממליצים? תודה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי צריך המלצה לרמקולים עבור ה PS4, ברשותי המסך מחשב הבא: מסך מחשב גיימינג "Acer Predator 4K IPS XB321HK 32 יש לו יציאת HDMI אחת שהולכחת ישירות ל PS4. יציאת USB חוץ מזה לא הבחנתי ביציאות מיוחדת חוץ מ DP שלא ממש רלוונטי פה. תקציבכם: עד 1500 שקל מה השימושים שלכם בציוד? משחקים ב PS4 בקשות מיוחדות: שיהיה איכותי, אם אפשר סאונד בר עוד יותר טוב מחו"ל או מהארץ? מהארץ

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by tomerdol,

אהלן יש לי אוזניות AKG K518 DJ שעד לא מזמן נהניתי מהן מאוד. הבעיה היא שלאחרונה משהו במגעים באזור הפלאג לא בסדר ולא שומעים את אחד הצדדים בלי "לשחק" קצת עם הכבל ולהחזיק אותו. זאת הפעם השנייה שזה קורה (אולי אני עושה משהו לא בסדר?), העניין הוא שבפעם הראשונה השתמשתי באחריות, ועכשיו היא כבר מזמן פגה. זה קטע די מעצבן אבל כרגע אני רק מחפש פתרון. אני לא מבין בזה מי-יודע-מה, ורציתי לשאול איפה אני יכול לעשות תיקון כזה (להחליף את הפלאג/כבל, ובאותה הזדמנות לקצר את הכבל) וכמה דבר כזה אמור לעלות...? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Ibrow-Now,

טובים?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. הדגם הראשון עולה 210 ש"ח, השני 330 ש"ח. יש הבדל משמעותי באיכות? עוד אפשרות: Philips A2.310 בשלוש מאות ש"ח.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by 11GnR,

היי טלוויזיה LG 55LE5500 בת שלוש שנים התחילה לפני שבוועים-שלושה להציג תמונה מקרטעת. אני מתכוון לMICRO STUTTER - התמונה זזה חלק ואז יש תקיעה קטנה לעשירית שניה, ושוב חלק למשך שתי שניות, ושוב זה קורה. זה קורה לי גם מהממיר של HOT, וגם כשאני מנגן סרט מדיסק און קי. אחרי כמה דקות של צפייה ללא בעיות זה מתחיל, והפתרון לכבות והדליק, או במקרה של הדיסק און קי, פשוט לצאת מהסרט ולפתוח חזרה. זה נראה ככה גם עם הTRUMOTION דלוק וגם כבוי (הפיצ'ר של ה120HZ שבתכלס נותן 60HZ). הדבר היחיד שמצאתי לנסות זה FACTORY RESET , סתם איבד לי את ההגדרות של הצבעים ולא עזר. הFIRMWARE הוא העדכני ביותר, ואי אפשר גם להתקין אותו מחדש. לא מצאתי משהו באינטרנט על הדגם הזה ובכלל על סדרת LE5500 עם הבעיה אני…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Black_Citadel,

אני יכול להשיג אותו במחיר הזה. שווה? השימושים העיקריים הם סרטי 4k בסלון (מרחק 2.5 מטר כרגע, עלול להיות מוכפל בקרוב) ופה ושם משחקים בps4. bang for the buck, יש משהו עדיף? תודה רבה

13. Started by mena,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4073 דגם של ה-20 ג'יגה ב1100 שקל המריקאי. שווה לקנות את הנגן במחיר הזה?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by alexta-z,

לאחרונה רכשתי נגן MP3 וקיבלתי איתו אוזניות שהם ממש לא מוציאות את המיטב מהנגן, אז החלטתי להחליף אוזניות.. כרגע התקציב שלי הוא בערך על 500-600 שקל ואני מעדיף כמובן לחסוך כמה שיותר (אין בעיה עם הזמנות מארה"ב) בינתיים מצאתי 2 דגמים שמצאו חן בעיני : SHURE E2C וה ETYMOTIC ER6-I שעולים 100$ ו140$ בהתאמה. הדרישות שלי מהאוזניות הן : 1. שיהיו כמה שיותר קטנות, עדיפות לIN-EAR 2. בעל תוחלת חיים ארוכה 3. הגברה חזקה , ז"א שאני לא אצטרך להגביר את הווליום עד המקסימום כדי לשמוע משהו 4. עדיפות לאתר ששולח לישראל כי אין לי כח להתחיל להתעסק עם MUSTOP ועוד שאלה : האם יקחו ממני במכס משהו חוץ מ17% מע"מ ? אני שואל אם יש על אוזניות בארץ מכס ? תודה לכל העוזרים

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by moshemaman25,

תקציב:3500 גודל:46-50 אינץ שימוש:קולנוע ביתי +מחוברת למחשב אבל לצפיית סרטים שתהיה LED תלת מימד לא חובה אם מקפיץ את המחיר שתהיה כניסה של USB לחבר דיסק או קי לראות סרטים SMART TV לא ממש מבין את זה אם מישהו יכול לתת הסבר נחמד וכמובן תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. דרופ חדש - במחיר כזה לא חושב שיש איפה לטעות כשמדובר ביצרן כזה. https://www.massdrop.com/buy/massdrop-x-hifiman-bolt-in-ear-monitors?utm_source=linkshare&referer=73UFHA

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by yortem,

יש לי כרטיס מסך hd readon 7970 וטלוויזיה של סאמסונג עם חיבור HDMI אני מחבר בין שניהם באמצעות כבל HDMI ואין סאונד זה מה שמציג לי הפאנל של AMD עריכה: פתרתי את הבעיה והנה הפיתרון שעזר לי - נכנסתי למנהל ההתקנים ומחקתי את ההתקנה של high defenition audio והפעלתי את המחשב מחדש. בגלל שיש לי ווינדוס 7 בהפעלה זה התקין לי את זה מחדש והבעיה נפתרה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני מחפש דרך טובה ואיכותית לעשות זאת. בזמנו כשהיה לי אייפון הייתה תוכנה פשוטה במחשב שפשוט הייתה מדמה מוצר AIR PLAY והייתי מזרים ללא בעיה. כרגע, עם הנקסוס 4 שלי אני לא מצליח לעשות זאת. שמעתי על כל מיני אופציות כמו מקלט USB קטן שמתחבר למחשב ובעזרתו אני מזרים למחשב מוזיקה, יש עוד דרכים? אשמח לעזרה, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Impreza,

נגיד אני מפעיל את המשחק WOLFENSTEIN הישן הזה שבטח רובכם מכיר, אז אין מוזיקה במשחק כמו שהיה ב 486 והמחשבים הישנים ועוד משחקים זה מעצבן כי אחים שלי אוהבים לשחק במשחקים כאלה ואין מוזיקה, בהגדרות במשחק רשום או אדליב או סאונד בלסטר (זה בטח סוג הכרטיס) ואין מוזיקה, יש סאונד שיורים וזה אבל מוזיקה אין, ויש עוד אחד שזה DISNEY SOUND SOURCE זה גם סוג של כרטיס קול ישן? בקיצור מה עושים כדי שיהיה סאונד? קונים כרטיס מלפני 10 שנים? חח הכרטיסים הנוכחים לא תומכים? זה אחד על הלוח אונבורד וגם יש לי אחד של קריאייטיב

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי מה דעתכם ? https://www.aliexpress.com/item/Docooler-M9S-PRO-Smart-Android-5-1-TV-Box-3G-32G-Amlogic-S905-Quad-Core-KODI16/32705786886.html?spm=2114.30010308.3.2.aWQLWH&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4_10065_10068_9982_10069_10017_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10037_10054_10033_10059_10032_10078_10079_10077_10073_10070_421_420_10052_10053_10050_10051,searchweb201603_6&btsid=b0faa7c0-ea2e-4915-bcf7-8f378fab472c

21. Started by Yotam-C,

אם הרמקולים לא מנוצלים טוב על ידי כרטיס הקול אז זה פוגע גם בווליום שלהם וגם באיכות שלהם ? וגם מה ההבדל ב-Asus Xonar בין הסיומות D1 ו- DS (מה טוב יותר) ? וכרטיס כזה יכול לעזור לי מהבחינות שציינתי למעלה ? ד"א הכרטיס קול והרמקולים שאני מדבר עליהם הם Microlab Solo 7C וכרטיס קול מובנה של הלוח אם (Asus P5KC) בנתיים .. אני מקווה בקרוב להחליף אותו אם זה יעזור.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Bakke,

היי, קראתי את הסיקור שיש בעמוד הראשי באתר ומה שהצלחתי להבין בגדול זה שעדיף לרכוש ATP3. השימוש העיקרי שלי לרמקולים: 1. מוסיקה אלקטרונית. (כלומר באס צריך להיות נקי). חשוב לציין שאני לא מתכוון להתפרע עם הווליום אבל שוב, צליל נקי,חד,באס איכותי חשובים לי. 2.משחקים,VOICECHAT וכדומה. המוסיקה יותר חשובה לי. קצת נמאס לי כל הזמן להיות מוגבל עם אוזניות ובנוסף כל כך הרבה שעות מידי יום עם אוזניות פוגעות לי בשיער. כרגע יש לי כרטיס קול: Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Paci,

שלום , יש לי LOGITECH X 540 ועכשיו אני רוצה למקם אותם בחדר. הרמקול מי שמכיר ומי שלא נראה כמו מלבן "עומד" ככה שהוא גבוה וצר ובגלל בעיה מסויימת אני אצטרך לשנות את הרמקול השמאלי האחורי מהתנוחה הרגילה שלו ל מלבן "שוכב" שהבסיס שלו מאוד רחב והגובה נמוך כלומר שבמקום שהרמקול יהיה כלפיי בתנוחה הזאת: :-X :-X :-X :-X :-X :-X הוא יהיה ככה: :-X :-X :-X :-X :-X :-X הרמקול הוא לוויני עם 2 בוקסות כאלה בתוכו (2 צורות לווין P:) עכשיו השאלה אם זה ישפיע על איכות הסאונד או משהו? תודה רבה לעונים!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אנשים יש לי מגבר משנות ה-80 אין לי מושג מה ההספק שלו ,ויש לי תקציב של עד 2,000 שח לקנות מערכת 5.1 סבירה אם אפשר למצוא משהו כזה במחיר הזה,בבקשה תיעצו לי מה לקנות כי אני לא מבין גדול בתחום הזה ! תודה !

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.