עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by zionovadia,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו/י מכיר/ה תוכנה להפעלת סרטי 2160p עם תמיכה בCUDA ואם אפשר x64 בתודה, ציון.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Silver Dragon,

שלום.. מעוניין באוזניות איכותיות.. בעיקר למוסיקה ובנוסף למגבר של הגיטרה.. למחשב כרגע מחובר רסיבר של hramen/kardon ואליו אחבר את האוזניות לדעתי.. עדיף מאשר ישר למחשב לא? מה גם שהוא מחובר בחיבור אופטי, ואת האוזניות אני מתכוון לחבר עם PL גדול (בעזרת מתאם אם צריך), ובלי קשר, אקבל יותר איכות מהמגבר לדעתי לא? הגיטרה זה עניין יותר זניח מבחינת האוזניות, אבל אשמח אם יש אוזניות שמתאימות יותר לגיטרה מאשר למחשב ולהיפך, ואם כן, איך אני נפגש באמצע מה שנקרא? בעיקרון אוהב לשמוע FLAT, אבל שלא יהיה צליל "פתוח" מדי, שיהיה קצת "עגום" או לא יודע איך לקרוא לזה, פשוט לא פתוח מדי, אבל מצד שני שלא יפגע בטראבל, קשה לי קצת להסביר למה אני מתכוון, בעיקרון ציינתי את זה כי כרגע הרמקולים הרצפתיים …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by NTT,

שלום, אני משתמש מחשב ממוצע, יש לי מערכת של רמקולים 2.1 טובים של JBL ואני אוהב לשמוע מוזיקה במחשב. עד עכשיו השתמשתי בכרטיס קול של ASUS שמגיע עם הלוח אם, SupremeFX II והיה לי אחלה. אבל עכשיו אני גם קונה מקלדת שליטה בשביל לנגן על Virtual Instruments במחשב(לא לשם הקלטות) וחשוב לי REAL TIME,כלומר שהמחשב ישמיע לי צליל באותו הרגע שאני לוחץ על הקלידים. ולשם כך הבנתי שאני צריך כרטיס קול שיש לו ASIO. אז מה שאני מחפש זה כרטיס קול שישמיע לי מוזיקה באיכות טובה(לפחות כמו שהיה לי עד עכשיו) ושיהיה לו ASIO, ואם אפשר אחד כמה שיותר זול אך שיהיה ברמה טובה לצרכים שלי (שוב, אני לא הולך להקליט שום אלבום במחשב) אם אפשר המלצות לכרטיסים...תודה רבה :-)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי בעייה בצפייה בסרטים בחיבור הלפטופ לטלויזיה-כל פעם שיש מעבר מסצינה בהירה לסצינה חשוכה, נשארים מן מריחות בצבע עפור והמריחות בדר"כ הם של קוי מתאר מהסצינה הבהירה, לדוגמא דמות מסויימת מכבה את האור והחדר נהיה כולו חשוך אז נשארים חלק מקוי המתאר של הדמות במין מריחות כאלו עפורות ברגע שהדמות מדליקה את האור המריחות נעלמות והכל חוזר לקדמותו. ניסיתי לצלם תמונה של הבעייה אני מקווה שתצליחו לראות, בסצינה שניסיתי לעשות לה SCREENSHOT הדמות לפני זה השתמשה במצית וברגע שהמצית כובתה נשארו בעצם מריחות בצבע אפור של אותם אזורים שבהם המצית האירה פרטים על המערכת: לפטופ של ASUS דגם U35JC, בעל כרטיס מסך GEFORCE 310M הלפטופ מחובר לטלויזית סמסונג 32LA450 ע"י כבל HDMI התוכנה שבה אני מש…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Fighting Falcon,

אני לא שומע שום קול ברמקולים שלי! הכל מחובר רק אין קול אני צריך דרייור בשבילהם של "קריאטיב" או איך שכותבים את זה מישהו יכול להשיג לי בבקשה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני רוצה להצליח לדלג בין הרמקולים לשני זוגות אוזניות דרך המחשב (כרטיס מסך מובנה). כיום אני צריך לזחול למחשב מאחורה בכדי לעשות זאת. האם יש דרך נוחה לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, אני רוצה לקנות מערכת של 5.1 ברמה יחסית גבוה. אני מתלבט בין Logitech Z-5400 (http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2177,CONTENTID=10927) לבין Creative GigaWorks ProGamer G500 (http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10814). שניהם 310RMS כולל.. שניהם 5.1. מה יותר כדי לקנות?! תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by tomerdol,

אהלן יש לי אוזניות AKG K518 DJ שעד לא מזמן נהניתי מהן מאוד. הבעיה היא שלאחרונה משהו במגעים באזור הפלאג לא בסדר ולא שומעים את אחד הצדדים בלי "לשחק" קצת עם הכבל ולהחזיק אותו. זאת הפעם השנייה שזה קורה (אולי אני עושה משהו לא בסדר?), העניין הוא שבפעם הראשונה השתמשתי באחריות, ועכשיו היא כבר מזמן פגה. זה קטע די מעצבן אבל כרגע אני רק מחפש פתרון. אני לא מבין בזה מי-יודע-מה, ורציתי לשאול איפה אני יכול לעשות תיקון כזה (להחליף את הפלאג/כבל, ובאותה הזדמנות לקצר את הכבל) וכמה דבר כזה אמור לעלות...? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by mc_elad,

אני מחפס טלויזיה 37 אינט' FULL HD על מה אתם ממליצים??.... בבקשה תגיבו

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by novasteampunk,

קניתי אותם לפני כחצי שנה בערך יחד עם כרטיס קול של ASUS XONAR DX 7.1 עד לא מזמן הכרטיס לא התחבר לי ללוח של המחשב אז השתמשתי בONBOARD ויצא לי צליל רק מ2 רמקולים לא מהסאב לא מהסנטר ולא מהשניים האחוריים בקיצור קניתי מחשב חדש חיברתי את הכרטיס והייתי בטוח שעכשיו הכל יעבוד פיקס חיברתי הכל כמו שצריך ועדיין אני שומע סאונד רק משני רמקולים כשאני עושה בדיקת סאונד אז שני הרמקולים הקדמיים משמיעים את הרעש של כל השאר הקדמי השמאלי משמיע גם את הבאס ואת האחורי השמאלי הקדמי הימני משמיע את הסנטר ואת האחורי הימני בשמיעת שיר הרצת סרט שומעים רק משני הרמקולים האלו אני ממש לא יודע מה לעשות אנא עזרתכם

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אורח
    Started by אורח,

אוזניות קשת, סגורות למטרת משחקים ומוזיקה. עד 500 שקל ורק מהארץ. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי מה דעתכם ? https://www.aliexpress.com/item/Docooler-M9S-PRO-Smart-Android-5-1-TV-Box-3G-32G-Amlogic-S905-Quad-Core-KODI16/32705786886.html?spm=2114.30010308.3.2.aWQLWH&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4_10065_10068_9982_10069_10017_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10037_10054_10033_10059_10032_10078_10079_10077_10073_10070_421_420_10052_10053_10050_10051,searchweb201603_6&btsid=b0faa7c0-ea2e-4915-bcf7-8f378fab472c

13. Started by Yotam-C,

אם הרמקולים לא מנוצלים טוב על ידי כרטיס הקול אז זה פוגע גם בווליום שלהם וגם באיכות שלהם ? וגם מה ההבדל ב-Asus Xonar בין הסיומות D1 ו- DS (מה טוב יותר) ? וכרטיס כזה יכול לעזור לי מהבחינות שציינתי למעלה ? ד"א הכרטיס קול והרמקולים שאני מדבר עליהם הם Microlab Solo 7C וכרטיס קול מובנה של הלוח אם (Asus P5KC) בנתיים .. אני מקווה בקרוב להחליף אותו אם זה יעזור.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by roeegr,

אני רוצה לשנות מיקום לסאב ולהרחיק אותו מאזור הרסיבר (חייב להשאר עם אותו סאב, לא מעוניין בקניה של אחד חדש). בשביל השינוי הזה אני צריך לוותר על חיבור האודיו החוטי בינהם (מן הסתם הסאב עדיין יהיה מחובר לחשמל). חיפשתי קצת בגוגל וראיתי פתרונות מזמנים עתיקים יותר או כאלה שדורשים הוצאה של מאות דולרים. מישהו מכיר פתרון זול שגם יהי איכותי עד כמה שאפשר? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני שומע באוזניות החדשות שלי ...בהליכה ...הבעיה שכל המוזיקות שלי הם מדיסקים מקוריים ...ובמקרה של אוזניות כאלה מרגישים את האבדל ...של MP3 לכן אני ממיר את הדסקים שלי ל WAV ....החיסרון פה ש נגן מבוסס HD כגון IRIVER ...טוחן את ה HD ...והסוללה נגמרת מאוד מהר. יש נגן אחר שמאפשר לשמוע מוזיקה בצורה של LOSSLESS בנוסף ל IPOD ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. הייתי כ"כ נעול על ה-H320 אבל פתאום התגלה לעיניי הנגן הנ"ל שיותר טוב מה-H320. תחלקו עליי? מישהו יודע היכן מוכרים את ה-iaudio 5x? תודה לעונים.

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אנשים יש לי מגבר משנות ה-80 אין לי מושג מה ההספק שלו ,ויש לי תקציב של עד 2,000 שח לקנות מערכת 5.1 סבירה אם אפשר למצוא משהו כזה במחיר הזה,בבקשה תיעצו לי מה לקנות כי אני לא מבין גדול בתחום הזה ! תודה !

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by PayneBack3251,

שלום...יש לי רמקולים של Creative SBS560 ושאני משתמש בכרטיס קול שבא עם ה Nforce4 שלי המערכת עובדת סבבה...אבל הרמקולים אחוריים אני בקושי שומע מהם משהו...יש איזה דרך להגביר אותם ? בקושי יש הבדל ככה בין זה ל רמקולים 2.1 רגילים... |: תודה מראש,עידן.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני מחפש דרך טובה ואיכותית לעשות זאת. בזמנו כשהיה לי אייפון הייתה תוכנה פשוטה במחשב שפשוט הייתה מדמה מוצר AIR PLAY והייתי מזרים ללא בעיה. כרגע, עם הנקסוס 4 שלי אני לא מצליח לעשות זאת. שמעתי על כל מיני אופציות כמו מקלט USB קטן שמתחבר למחשב ובעזרתו אני מזרים למחשב מוזיקה, יש עוד דרכים? אשמח לעזרה, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yuval_cohen,

האם יש אפשרות לחבר או לטעון את האיפוד לסוללות רגילות (אלקליין) בצורה כלשהי? ואם לא האם אפשר לקנות סוללה נוספת- וכמה היא עולה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. תקציב של 100 שקל ומעלה 100-300 אבל לא 500-600 שקל. אוזניות במיוחד לCS ולגיימינג כללי. תקציב נמוך בבקשה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by R0ck,

Petter - These Days 8:23 פשוט צ'מעו, היופי קיים כבר מהתחלה, אבל הולך ומשתפר ב2:54.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני רוצה רמקולים ניידים על סוללות שאפשר לטעון בעוצמה של 5-10 וואט במחיר לא גבוה של עד 400 שח. יש בואללה שופס רמקולים ניידים נטענים של 5 וואט אבל זה נראה ג'נרי בהגזמה ולא יודע אם שווה ת150 שזה עולה. חשבתי בכיוון של מגבר נייד של גיטרה. מה יש לכם להציע? אפשר בכלל לחבר אם פי למגבר של גיטרה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. דבר ראשון יש את הiTunes 4.9 שכולל podcasts שזה רדיו מוקלט באמריקה כבר קוראים לו tivo for radio לינק http://www.apple.com/itunes/download/ ובשביל האפשריות לpodcast לipod יש ישדרוג לתוכנה של הipod http://www.apple.com/ipod/download/ עכשיו למשפחת הipod הם הורידו את הרגיל של 20gb ושמו במקום ב30gb ציבעוני 20gb כלומר בסידרה של הצבעים יש 20 ו60 ואין 30 המחירים הם 299 ו399 כלומר ירידה של 50 דולר ל60 לshuffle של אחד גיגה הורידו את המחיר ב20 דולר והוא עומד עכשיו על 129 דולר ולu2 הורידו מחיר ב20 דולר גם http://www.apple.com/ipod/color/

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אם אפשר עצות .. ##עוצמת הרמקולים יותר חשובה לי מעוצמת הסב....ושהצליל יהיה כמה שיותר איכותי... יש לי שאלה מה תפקיד המגבר ...יש הרי מגבלה של עוצמת צליל שהרמקול בנוי להפיק(הנתון של היצרן..)...אז מה בדיוק המגבר עושה??... תודה מראש למגיבים....

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים