עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by mdmdmd,

שלום לכולם. יש לי מחשב נייד ישן יחסית, נתונים בינוניים... הייתי רוצה לקנות כרטיס קול חיצוני (איכותי כמה שיותר) הבעיה היא שאין לי חיבור FIREWIRE במחשב, יש לעומת זאת חיבור HDMI וחיבורי USB מעאפנים... השאלה שלי היא: הבנתי שחיבור כרטיס קול דרך USB יוצר "לאגים" אבל האם ישנו כרטיס קול איכותי שמתחבר לחיבור HDMI שבמחשב? והאם הכרטיס הזה שווה משהו? תודה מראש יום טוב.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני מחפש דרך טובה ואיכותית לעשות זאת. בזמנו כשהיה לי אייפון הייתה תוכנה פשוטה במחשב שפשוט הייתה מדמה מוצר AIR PLAY והייתי מזרים ללא בעיה. כרגע, עם הנקסוס 4 שלי אני לא מצליח לעשות זאת. שמעתי על כל מיני אופציות כמו מקלט USB קטן שמתחבר למחשב ובעזרתו אני מזרים למחשב מוזיקה, יש עוד דרכים? אשמח לעזרה, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by icebreak,

http://www.onkyousa.com/model.cfm?m=TX-NR1000&class=Receiver&p=i http://www.engadget.com/entry/1234000860028381/ מה זה צריך להיות ?!?!? יש פה יותר חיבורים ממה ששכונה שלמה צריכה וממחיר ממש זול, 4000$

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. האם אחוזי הקרינה בטלוויזיה עם מקרן אחורי גבוהים? ז"א האם כמות הקרינה שטלוויזיה כזאת פולטת יכולה לפגוע או להזיק לדוגמא לילדים שרואים טלוויזיה ממרחק של חצי מטר?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by R0ck,

Petter - These Days 8:23 פשוט צ'מעו, היופי קיים כבר מהתחלה, אבל הולך ומשתפר ב2:54.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ryacov,

על מנת מנת להקליט למשל שירים וכדומה מאתרים אני משתמש בתוכנת Audacity. במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה של אינטל ואין אפשרות להגדיר "עירבול סטריאו" ולכן ההקלטה פועלת דרך המיקרופון. האם יש פתרון א תוכנה לבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. איזה מומלץ בכלל? ואיזה מומלץ מההבאים: -vertex -xoro -apex -ITT אנא תענו לי זאת שאלה דחופה מחר אני הולך לקנות את אחד מהם. תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Black_Citadel,

אני יכול להשיג אותו במחיר הזה. שווה? השימושים העיקריים הם סרטי 4k בסלון (מרחק 2.5 מטר כרגע, עלול להיות מוכפל בקרוב) ופה ושם משחקים בps4. bang for the buck, יש משהו עדיף? תודה רבה

9. שלום. אני רוצה להעביר קלטת וידאו ישנה למחשב. יש לי RADEON 9200. האם אפשר בכלל לעשות דבר כזה בלי כרטיס טלויזיה? תודה מראש. :-*

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ZeppeliN,

היי.. בחופש הגדול התלהבתי מהקטע של איביי וסתם הזמנתי אוזניות KSC75 שחשבתי שאנצל יותר אבל הן נמצאות במגירה ומעלות אבק. החלטתי להפוך אותi לשפנות הניסוי שלי בכל הקטע של ה-DIY. אני רוצה לעשות את ה-Kramer Mod, פשוט אני צריך ללכת לבית מלאכה שיקדח לי בפלסטיק, המקדחה שברשותי לא דקה ואני מפחד שזה ישבור את הפלסטיק. אחרי זה אני מעוניין להחליף כבל שכן הכבל הנוכחי מאוד לא נוח! בעיקר לא החיבור 3.5mm שמשום מה החליטו לעשות אותו עם זוית. רציתי לדעת על איזה כבל אתם ממליצים? מאיפה ניתן לרכוש אותו? ואולי איזה מדריך להחלפת כבל... יש לי עוד שאלה די דבילית, אני הורדתי את הקליפסים האלה של האוזניות ועכשיו אין שום דרך לדעת איזו אוזניה היא L ואיזה היא R. עם איזו תוכנה אני יכול לבדוק מה זה מה? תו…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי צריך המלצה לרמקולים עבור ה PS4, ברשותי המסך מחשב הבא: מסך מחשב גיימינג "Acer Predator 4K IPS XB321HK 32 יש לו יציאת HDMI אחת שהולכחת ישירות ל PS4. יציאת USB חוץ מזה לא הבחנתי ביציאות מיוחדת חוץ מ DP שלא ממש רלוונטי פה. תקציבכם: עד 1500 שקל מה השימושים שלכם בציוד? משחקים ב PS4 בקשות מיוחדות: שיהיה איכותי, אם אפשר סאונד בר עוד יותר טוב מחו"ל או מהארץ? מהארץ

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום רציתי לדעת אם יש לכם תוכנות ממולצות לצפייה בשידורים הדיגיטליים שבנוסף תהיה להן גם יכולת הקלטה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. רכשתי את הלוח אם הזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3168&ProductName=GA-P55-US3L רשום שיש שם יציאת SPDIF וכשבאתי לחבר אותה לרסיבר שלי גיליתי שאין שום יציאה אופטית בלוח אם. אפילו בלוח אם הישן שלי מלפני 4 שנים היה. איך אני אמור לחבר את המחשב לרסיבר על מנת לשמוע סרטים עם DTS?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני מעוניין לקנות מערכת קלנוע ביתית (כרגע דרוש רק רסיבר ורצפתיים), איזה חנויות יש בירושלים שאני יכול ללכת אלהם ולשמוע מערכות ? ועוד משהו, איך הATLANTIC של וורפידל ? והמגברים של ימאהה ? יש איזה משהו שאתם ממליצים לי לשמוע? אני לא רוצה משהו יקר אבל גם לא משהו זול. למגבר אני מקציב עד 1500 ש"ח ולרמקולים איזה 2000 ש"ח בערך.... אני לא אודיופיל אבל רוב הזמן שומע מוזיקה ובלילות אני רואה סרטים. עריכה: אולי גם תוכלו לעזור לי למצוא אוזניות- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290236.0 ....

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Big_White,

חברים איפה אפשר לקנות כבלים טובים? קצה אחד אני צריך RCA ואת הקצה השני צריך חוטים חשופים. ועוד שאלה... את GROUND אפשר להעביר באותו הכבל ביחד עם הסאונד? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. איך מבטלים כרטיס קול מובנה דרך הביוס? יש לי לוח אם של abit is7-e רכשתי את ה טריסימו 7.1 אבל אני לא מצליח להתקין אותו כניראה בגלל הדרייבר של הכרטיס שעל הלוח אם.....

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by roeegr,

אני רוצה לשנות מיקום לסאב ולהרחיק אותו מאזור הרסיבר (חייב להשאר עם אותו סאב, לא מעוניין בקניה של אחד חדש). בשביל השינוי הזה אני צריך לוותר על חיבור האודיו החוטי בינהם (מן הסתם הסאב עדיין יהיה מחובר לחשמל). חיפשתי קצת בגוגל וראיתי פתרונות מזמנים עתיקים יותר או כאלה שדורשים הוצאה של מאות דולרים. מישהו מכיר פתרון זול שגם יהי איכותי עד כמה שאפשר? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by moshemaman25,

תקציב:3500 גודל:46-50 אינץ שימוש:קולנוע ביתי +מחוברת למחשב אבל לצפיית סרטים שתהיה LED תלת מימד לא חובה אם מקפיץ את המחיר שתהיה כניסה של USB לחבר דיסק או קי לראות סרטים SMART TV לא ממש מבין את זה אם מישהו יכול לתת הסבר נחמד וכמובן תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אנשים יש לי מגבר משנות ה-80 אין לי מושג מה ההספק שלו ,ויש לי תקציב של עד 2,000 שח לקנות מערכת 5.1 סבירה אם אפשר למצוא משהו כזה במחיר הזה,בבקשה תיעצו לי מה לקנות כי אני לא מבין גדול בתחום הזה ! תודה !

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני רוצה להצליח לדלג בין הרמקולים לשני זוגות אוזניות דרך המחשב (כרטיס מסך מובנה). כיום אני צריך לזחול למחשב מאחורה בכדי לעשות זאת. האם יש דרך נוחה לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי. יש לי הזדמנות לקנות מקרן קול LAS454 ב500 שקל. האם זה שווה את המחיר והאם זה מתאים לטלוויזיה UA55H6400AR? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by sbhtkK7,

http://www.inearmatters.net/2009/01/list_01.html

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by shai265,

אני מחפש מערכת קולנוע ביתית לא כוללת DVD. בטווח מחרים של 300 - 400 ש"ח (רצוי 300). מחפש משהו קטן אך טוב. בתודה : shai265

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הי האם יש מצב שהוא מראה כתוביות בעיברית שלא בגוף הסרט? כיוון שבפורמט SRT עברית הוא עדיין לא תומך.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.