עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by X7-007,

קניתי את ה Philips 7007 40 , לצפייה ומשחקים קיבלתי את המשקפיים PTA507 וקניתי מ EBAY את ה PTA518 שאמורים לתת CONTRAST יותר טוב ויותר נוחות. עכשיו הכל עובד כמו שצריך עם POT PLAYER בהגדרות רגילות כמו צפייה של 2D, אני מפעיל את הסרט שהוא תלת מימד אם זה SBS שמומלץ יותר לדקומנטרי או ספורט ו Top / Buttom שממליצים עליו יותר לסרטים ומשחקים. הסרט שכרגע יש לי זה Top / Buttom ודרך ה POT PLAYER אני מפעיל ואז דרך הטלויזיה אני בוחר ב 3D Top/Button ומוצג 3D יפה ואיכותי. הבעיה היחידה זה התירגום בעברית שהוא שקוף מדי ולא נוח לקרוא. ניסיתי תוכנה אחרת שרכשתי גם שנקראית TriDef 3D שגם למשחקים וגם לסרטים, בעיקרון עובד אותו דבר כמו PotPlayer התירגום צהוב ורואים אותו, אבל העברית הפוכה. אין הגדרות א…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי, יש לי בבית 2 כבלים של HDMI - באורך של 3 ו 5 מטר , 2 שאלות 1. עכשיו אם אני יחבר אותם עם לדו' עם מאריך HDMI לדוגמא זה יעבוד טוב ? 2. זה משנה מה הסדר ? אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בהשחלה בתעלות - אם זה יהיה הכבל 3 מטר ואז הכבל 5 או הפוך ? ושאלת בונוס , זה נכון שאם מחברים מעל ל 10 מטר זה לא תמיד עובד ? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Avi Levin,

איך הם? שכן שלי הביא מארה"ב לבן שלו אבל הבן לא אוהב IN EAR, אז הוא רוצה למכור לי ב-200.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ShaiG,

שלום לכולם, על המחשב הקודם שלי היה כרטיס טלויזיה והייתי צופה דרך ממיר שמחובר לכרטיס ורואה דרך תוכנה שנקראת pctv vision הכרטיס שיש לי הוא כרטיס בחיבור PCI Pinnacle Systems Studio PCTV 109E-0878 את הכרטיס העברתי למחשב אחר, וכרגע אין לי דיסק התקנה של הכרטיס טלויזיה או של התוכנה pctv vision לא אכפפת לי מעריכה ולכידת וידאו, אני רוצה רק לראות דרך הממיר שמחבור לכרטיס כמו במחשב הקודם.. ניסיתי לחפש בגוגל את השם של הדגם וכן את התוכנה pctv vision לא מצאתי משהו מתאים לא כאן ולא כאן. מה עלי להוריד ולעשות ? תודה מראש, שי.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by lucky,

בחדר... איזה גובה מהרצפה, איפה הסאב? לאיזה כיוון הרמקולים.. וכו... יש כזה אתר מקצועי ??

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Impreza,

נגיד אני מפעיל את המשחק WOLFENSTEIN הישן הזה שבטח רובכם מכיר, אז אין מוזיקה במשחק כמו שהיה ב 486 והמחשבים הישנים ועוד משחקים זה מעצבן כי אחים שלי אוהבים לשחק במשחקים כאלה ואין מוזיקה, בהגדרות במשחק רשום או אדליב או סאונד בלסטר (זה בטח סוג הכרטיס) ואין מוזיקה, יש סאונד שיורים וזה אבל מוזיקה אין, ויש עוד אחד שזה DISNEY SOUND SOURCE זה גם סוג של כרטיס קול ישן? בקיצור מה עושים כדי שיהיה סאונד? קונים כרטיס מלפני 10 שנים? חח הכרטיסים הנוכחים לא תומכים? זה אחד על הלוח אונבורד וגם יש לי אחד של קריאייטיב

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אנשים יש לי מגבר משנות ה-80 אין לי מושג מה ההספק שלו ,ויש לי תקציב של עד 2,000 שח לקנות מערכת 5.1 סבירה אם אפשר למצוא משהו כזה במחיר הזה,בבקשה תיעצו לי מה לקנות כי אני לא מבין גדול בתחום הזה ! תודה !

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. בשעה טובה החלטתי להיפטר מהקופסא בחדר שלי. מחפשת המלצות לטלוויזיה 32"-37". הטלוויזיה תשמש בעיקר לצפייה בyes, צפייה בסרטים וסדרות מהמחשב ומשחקים בקונסולה. מרחק הצפייה מהמסך 2.5 מטר בערך. חשוב לי שבטלוויזיה תהיה יציאת vga (רק כך הלפטופ מתחבר) וקומפוננט לקונסולה. שאלה נוספת, מה בעיקרון אני צריכה לחפש בטלוויזיה? הבנתי שרוב הנתונים הם "נתוני נייר" שהחברות נותנות ועל כן הם לא מהווים אינדקציה לכלום. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Sargon,

קניתי מחשב די חיה למשחקים, והוספתי בכוונה גם כרטיס קול של קריאטיב. אבל בעצה של מישהו, לא זוכר אם זה היה באתר הזה או מהמוכר בחנות בTMS, ייעצו לי ללכת על הכרטיס קול האונבורד, מכיוון שהוא בכל מקרה תומך ב5.1 רמקולים. מה מסתבר? שלOpenAL (ספרייה שמאפשרת להשתמש בכרטיסי קול) יש בעיה עם כרטיסי קול שעל הלוח, ושכתוצאה מכך יש בעיות במשחקים שהם נתקעים או מגמגמים. מה שגם שמתי לב שאני רואה סרטים ביו טיוב או סתם משמיע מוזיקה במחשב, לפעמים הסאנוד מתחיל לגמגם. נראה לי שזה קורה בעיקר כשאני עושה גם דברים אחרים במחשב. בקיצור נדפקתי. השאלה שלי, מה הן האפשרויות שלי בשביל לשים כרטיס קול נורמלי במחשב? איזה מההאפשרויות הן במסגרת האחריות ואיזה לא? ואיזה כרטיס קול את ממליצים לי בשביל משחקים ו5.1 רמק…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by AtR,

אהלן חבר'ה, השאלה בכותרת, כל הבדל שיש מעניין אותי לדעת.. ואם כן מה עדיף מבין שתי הגרסאות?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by TaMiRn2,

ראיתי מגבר זול לאזניות שנקרא FIIO E3 ויש גם E5 של אותה חברה http://www.fiio.com.cn/en/productshow.asp?id=8 מישהו יודע איך אפשר להזמין את זה בארצות הברית בפחות מ15 יום? אם אפשר אני בתכלס מעדיף לארץ אבל בדרך כלל משלוח הוא מינימום 10$ שזה כבר המחיר של המוצר (של הE3 לפחות..) אם מישהו יודע הייתי רוצה שתגידו לי גם מה ההבדלים בנייהם ומי מהם עדיף... תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Dr.Drek,

אהליין... לאחרונה חל שיפור במצבי הפיזי, ואני עומד להתחיל בהליכות יומיות של חצי שעה...עד שעה...בתקווה להגיע לריצות גם כן... יש לי מכשיר RIO עם 32 מגה שמבחינתי הוא הפיתרון המוסיקלי הטוב ביותר...בחיים לא קופץ...בעוד שהצלחתי להקפיץ את כל שאר המכשירים (דיסקמן, מינידיסק - כבד, Ipod קופץ, Mp3-Discman קופץ)... אני קונה לו כרטיסי הרחבה של 32 מגה (זה הבאסה היחידה, שלא תומך ביותר)... וזה מספיק לי לעד שעה בכיף... גם צריך רק בטריה AA אחת... בכל מקרה, אני מבקש המלצות לאוזניות איכותיות לריצה/הליכה, (יש לי בבית גדולות ומפלצתיות שזה די משפיל ללכת איתם ברגל מחוץ לבית) אני שונא את אילו הקטנות שנכנסות לתוך האוזן - הם גורמות לי לגירוי...בעוד שאילו שיושבות כזה עם כריות - לרוב הן לא איכותיות וש…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by 11GnR,

היי טלוויזיה LG 55LE5500 בת שלוש שנים התחילה לפני שבוועים-שלושה להציג תמונה מקרטעת. אני מתכוון לMICRO STUTTER - התמונה זזה חלק ואז יש תקיעה קטנה לעשירית שניה, ושוב חלק למשך שתי שניות, ושוב זה קורה. זה קורה לי גם מהממיר של HOT, וגם כשאני מנגן סרט מדיסק און קי. אחרי כמה דקות של צפייה ללא בעיות זה מתחיל, והפתרון לכבות והדליק, או במקרה של הדיסק און קי, פשוט לצאת מהסרט ולפתוח חזרה. זה נראה ככה גם עם הTRUMOTION דלוק וגם כבוי (הפיצ'ר של ה120HZ שבתכלס נותן 60HZ). הדבר היחיד שמצאתי לנסות זה FACTORY RESET , סתם איבד לי את ההגדרות של הצבעים ולא עזר. הFIRMWARE הוא העדכני ביותר, ואי אפשר גם להתקין אותו מחדש. לא מצאתי משהו באינטרנט על הדגם הזה ובכלל על סדרת LE5500 עם הבעיה אני…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by daviditzhaky,

באיכות flac אך אני לא שומע הבדל בין FLAC ליוטיוב..

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by neogod,

איפה אפשר למצוא מידע על הרסיבר pioneer RONDO-2000/p? ומה דעתכם עליו? אני רוצה לקבל חוות דעת ! האם הוא איכותי? ושווה לקנות אותו מיד שניה? וכמה בערך הוא שווה??? או כל נתון אחר שאני צריך לדעת עליו!! תודה מראש קישור למגבר כשה שנמכר ב EBAY http://cgi.ebay.com.au/Pioneer-Rondo-Vintage-receiver-2000-p_W0QQitemZ5840275714QQcategoryZ3279QQcmdZViewItem

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. זה יהיה לשימוש ביתי בלבד כי בכל מקרה האוזניות היו גדולות מדי כדי לצאת איתם

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. לפני כמה ימים פתחתי נושא בקשר לאודיג'י 2, שמעתי כמה הוא יקר ואיזה כרטיסים בכאילו טובים יותר ועוד דברים מענינות מאוד - כן כן מענינות אז ככה : לא מכיר פה אף אחד ספציפי ואין לי דעה משוחדת בגרוש וכל מה ששמעתי זה רק השמצות וקישקושים הלכתי ועשיתי השוואה בין iHERCULES DIGIFIRE 7.1 ל AUDIGY 2 . מה אני אגיד לכם אנשים טובים שלי ??? ההרקולס טוב מאוד אפילו מעולה למי שלא רוצה יותר מידי והמחיר שלו אטרקטיבי ביותר.והוא תואם למשחקים ולסרטים ולמוזיקה ולבלה בלה .. . אבל ... וזה כזה אבל ... מי שלא שמע את האודיג'י במע' רמקולים טובה כמו LOGITECH Z680 או PROMEDIA 5.1 ומעלה ,ואל תבינו שצריך רמקולים כאלה בלבד כדי שהוא ישמע מדהים, מי שלא הקשיב למנוע האפקטים ולא שיחק משחקים ב ENVIRMENT HQ ומי ש…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by OFIRLEVY66,

שלום אני צריך המלצה לרמקולים גג 600 שקל שיהיו עצמתיים ואיכותיים השימושים שלי זה הרוב משחקים מתלבט בין X540 ל ‏Inspire T6100 מה יותר מומלץ-כדאי? (עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה)

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Black_Citadel,

אני יכול להשיג אותו במחיר הזה. שווה? השימושים העיקריים הם סרטי 4k בסלון (מרחק 2.5 מטר כרגע, עלול להיות מוכפל בקרוב) ופה ושם משחקים בps4. bang for the buck, יש משהו עדיף? תודה רבה

20. דרופ חדש - במחיר כזה לא חושב שיש איפה לטעות כשמדובר ביצרן כזה. https://www.massdrop.com/buy/massdrop-x-hifiman-bolt-in-ear-monitors?utm_source=linkshare&referer=73UFHA

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום רב יש במחשב שלי HDMI (בכרטיס מסך) והוא מחובר ל רסיבר ב כבל HD ומשם יוצא ל LCD האיכות תמונה שלי מעולה! אני מוריד סרטים ב HD אבל הבעיה שלי מתחילה ב אודיו... רציתי לדעת ולקבל המלצות לגבי רכישת כרטיס קול עם יציאה אופטית דיגיטלית (בכדי לחבר אותו לרסיבר ולהנות מ דולבי דיגיטל לפחות) בטווח מחירים עד 300 שקלים הזמנתי את הכרטיס הזה בינתיים ואשמח לשמוע מה דעתכם למרות שהוא לא ממותג http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...=STRK:MEWAX:IT כשהוא יגיע האם אני אמור להרכיב אותו על המחשב שלי במקום הכרטיס שיש לי או בנוסף? ההרכבה היא פשוטה? תודה לעונים...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי מה דעתכם ? https://www.aliexpress.com/item/Docooler-M9S-PRO-Smart-Android-5-1-TV-Box-3G-32G-Amlogic-S905-Quad-Core-KODI16/32705786886.html?spm=2114.30010308.3.2.aWQLWH&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4_10065_10068_9982_10069_10017_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10037_10054_10033_10059_10032_10078_10079_10077_10073_10070_421_420_10052_10053_10050_10051,searchweb201603_6&btsid=b0faa7c0-ea2e-4915-bcf7-8f378fab472c

23. שלום מאחר שהדיון הזה כבר לא מתאים לנושא שבו הוא נמצא, ומכיוון שצצו אופציות חדשות בקטגוריית מערכת 5.1 זולה, החלטתי לפתוח תראד חדש תחת הנושא הנכון. אלו האופציות שלי כרגע (כמובן שאפשר מכל חנות באיטרנט): http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB26647=26967&DB58893=129102&pageInfo=1 במיוחד קסמה לי האופציה הזאת : http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=32032&ref=12 איך? (אגב, 2.1 היא לא אופציה, ואני לא אודיופיל (ככה אומרים?), ולכן האיכות צריכה להיות רק סבירה ולא יותר מכך) תודה לכולם, Zzzz

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני עומד בפני כמה קניות די גדולות (מזל שאני לא משלם על הכל לבד ) הכוללות מסך 37' LCD של LG , רסיבר ( יש לי כבר רמקולים+סאב , רק צריך למקם אותם ולחבר לרסיבר שאני אקנה ) ומחשב חדש. השאלה שלי היא כזו : בהנחה שאני אשקיע בלוח אם טוב ( או כרטיס קול סביר ) ויהיו לי את כל החיבורים הדרושים, מה הדרך הכי טובה לחבר את המחשב לרסיבר ? וגם את הLCD לכרטיס מסך (שיהיה כנראה ה X1950 pro )? אני חשבתי בכיוון של spdif מבחינה של קול ו hdmi מהטלויזיה לdvi בכרטיס מסך .... אשמח לקבל המלצות/תיקונים/העדפות .... תודה !

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by a1a1a1,

שלום קודם כל, ותודה רבה לכל מי שינסה לעזור לי! אני מתכוון להשתמש ברמקולים כדי לשמוע סאונד לסרטים במחשב .. אני ברמה הכי נמוכה מבחינת ידע בכל התחום אז ההתייעצות איתכם חשובה לי מאוד. חבר שלי המליץ לי על הרמקולים הבאים: Altec Lansing ATP3 מחיר: 350 ש"ח פירוט טכני: עוצמה כוללת: 5.6 וואט (RMS), הרכב רמקולים: 2.1 , מותג: Altec Lansing , עוצמה לערוץ: וואט (RMS)ו 5.6, עוצמת סאב וופר: 15 וואט (RMS), סאב וופר: ו כולל סאב וופר עכשיו רציתי לדעת מה דעתכם.. מבחינת מחיר .. מבחינת מפרט .. והאם אתם מכירים רמקולים אחרים באותו המחיר שאולי עדיפים עליו. ועכשיו לקטע היותר חשוב: המלצות לרמקולים במחיר קצת יותר נמוך.. יותר בסביבות ה200 (אני לא רוצה משהו פושטי לגמרי) .. כמו שאמרתי- אני חו…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים