אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש קולט WIFI שיהיה אפשר לשלוח תמונה למסך שיש לי דרך מחשב הנייד מישהו יכול קצת להכווין אותי כי אין לי מושג בזה
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול חיצוני וחשבתי על הX-Fi Surround 5.1 רציתי לשאול אם הכרטיס קול הזה מוציא צליל טוב ויודע לפענח סרטים משחקים וגם מוזיקה ל5.1 ערוצים? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
1. הגעתי לפורום בעקבות בעיה זהה שגיגול קצרה העלה, ברשותי רסיבר של Denon שכבר אינו באחריות, הבעיה היא שכאשר אני מדליק אותו, לאחר 5 שניות הוא עובר ל Stand By. קראתי שזה סוג של מנגנון הגנה, העברתי החשמל, מכל המקורות, מהרמקולים וכו', כל מה שהציעו בפורומים, שום דבר לא עזר, גם לא טכנאי דרך הטלפון שהסביר איך לעשות ריסט. אני לא מתכוון לשלם את עלות התיקון שהיא כמעט כמו מחיר הרסיבר, לכן, לפני שהמכשיר הולך לאשפה, אין לי בעיה לעשות עליו משחקים וניסיונות רבים, במידה ואפתח את מכסה המכשיר, מה אפשר וכדאי לבדוק ולנסות לעשות, ואולי להצליח לבודד את הגורם שבגינו מופעל מנגנון ההגנה ? 2. יש לי בסלון ממיר DTT, יש באיזור קליטה טובה, אני מעוניין לקלוט את הערוצים גם במחשב הבנתי שיש סטיק קטן שמתחב…
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אהלן קנו בשבילי את האוזניות האלה מארה"ב, רציתי לשאול מה דעתכם עליהם כי נשאר לי עד יום שבת בערך להחזיר אותם ;D http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/computer/pc-gaming-headsets/gamecom-777
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכול המומחים ! יש ברשותי המון קלטות וידאו VHS וכן המון קלטות ממצלמת וידאו בפורמט 8 מ"מ (HI 8) המטרה היא להעביר את אוסף הסרטים השונים הישן לדיסקים DVD ולהיפטר מהקלטות . בעבר רכשתי את LG-288 המשולב וידאו+DVD ואכלתי ממנו רק מרור. כמובן שגם השרות של "רטפון" היה מ$ורבן במיוחד . לא יצא לי לעבוד כמעט עם המכשיר בלי תקלות ! משום מה אתם מאוד ממליצים דווקא על מכשיר LG 388 או LG 389 אבל מי שנכווה ברותחין - נזהר מפושרים ... האים חברות אמינות הוציאו די-וי-די מקליטים אמינים מלבד LG ? אני מעוניין שיהיה USB כמובן במכשיר. לא חייב להיות משולב עם וידאו-טייפ כי יש ברשותי תקינים. מעוניין בכניסות S-VIDEO (עבור מצלמת הוידאו). (דרך אגב האים מכשיר DVD המקליט על hard-disk מומלץ במקרה ויש כמה …
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הייה לי תכרטיס קול MADIUO ריבלושן שלא תומך בווינדוס 7 עשיתי הכול בשביל שהכרטיס קול היסתדר קניתי עכשיו תASUS D1 עכשיו הכול פועל בסדר גמור רק הבעיה שאני מחבר מי הטלוויזיה לכרטיס קול לא שומעים כלום! חיברתי לקול החיבורים של הכרטיס קול ולא הצלחתי עכשיו בכול חיבור רשום איזה משהו אבל ממש ממש קטן היא אפשר לראות מה רשום מרוב שזה קטן בלתי אפשרי אז אני מחבר לכולם אז יש 2 אפשרויות 1 הכרטיס קול לא תמוך אבל שמעתי שכן ... עם לא אז עשיתי טעות שקניתי תכרטיס קול הזה .. ואפשרות שנייה זה ההגדרות שבמחשב אמרו לי תמחשב אפשרות של LINI IN עכשיו לא מוצא שום אפשרות כזאות חשפתי בדריבר ראיתי שזה מסומן על אדום כזה זה נמצא שם נMIXER עכשיו זה מסומן על אדום והיא אפשר לסמן שלא יהיה על אדום אפשר לעביר את …
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי את מצלמת הוידאו הבאה : http://panasonic.net/avc/camcorder/hd/h ... tions.html אני מחפשלרכוש נגן שבאמצעותו אוכל לראות את הסרטונים שצילמתי. האם חייב לקנות נגן בלו ריי או שניתן גם לירכוש DVD שתומך ב-MPEG4 עם יציאת HDMI? ואם אפשר אשמח לקבל גם המלצה למכשירים ספציפיים. תודה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר כמה ימים חושב על פתרון שיתן לי אפשרות לשדר משני מחשבים שונים לרמקולים של מחשב מבלי להוציא ולהכניס הכבל בין המחשבים זאת נראת משימה בלתי אפשרית - הכבל קלט (קצה הכבל) של הרמקולים הוא 3.5 זכר . והמחשבים זאת כניסת נקבה 3.5 לכל אחד. אודה למציאת פתרון בנושא שמגובה עם אפשר הכוונה לחנויות כי לא מצאתי בימים האחרונים פתרון תודה וחג שמח
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש אפשרות להחליף את הכבל? אם לעשות את זה לבד כמה זה אמור לצאת בערך? או שאולי עדיף כבר לקנות זוג חדש?
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי, ברצוני לרכוש מערכת שתחובר למחשב (בלבד בזמן הקרוב) ותתן מקסימום איכות, בתקציב עד כ-3000 ש"ח. שימושים הם בערך 10% כתיבת/הפקת מוזיקה 60% האזנה למוזיקה (במגוון סגנונות החל מג'אז/רוק ועד אלקטרוניקה לסוגיה כגון צ'יל אאוט, פרוגרסיב, האוס,פול און...) 30% משחקים/סרטים חשבתי יותר לכיוון מערכת 2.0 / 2.1 יש ברשותי גם כרטיס קול 7.1 המובנה בלוח וגם כרטיס טיפה יותר מקצועי, ה E-MU 1212m עם יציאות במגוון טעמים כולל דיגיטלית, אופטית, ואנלוגית שבא עם DAC של 24 ביט על 192 קילוהרץ http://www.emu.com/products/product.asp?category=505&subcategory=491&product=9872 שמעתי היום מוניטורים מדגם Resolv A8 של Samson http://www.samsontech.com/products/productpage.cfm?prodID=1965 מאוד אהבתי…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי כמה דיסקים מקוריים שהייתי רוצה להעביר לאייפוד ולאבד כמה שפחות מהאיכות. קודם כול מהו הפורמט שאתם ממליצים? הבנתי שלאפל יש פורמט תואם FLAC. ובאיזה כלי אתם ממליצים לבצע את ההמרה? האם אפשר דרך האייטיונס?
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה היו לי אוזניות AKG512 דווקא היו סבבה , הם נהרסו קיבלתי PHILIPS SHL8800, לא מרוצה בעליל אני מעוניין להשתדרג מהAKG512 יש רעיונות? הזמנה מEBAY באה בחשבון לגמרי כרגע אני לא משתמש במגבר או כרטיס קול מיוחד , תעדכנו אותי אם יש צורך במחירים האלה אני לא מעוניין לעלות יותר מדיי עם התקציב , הAKG512 עלו לי 125 חדשות , אני מוכן להשקיע כ100$ בערך תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, השלטים של הוט (נוסה על האדום והכחול) הם שלטים אוניברסלים לומדים. כדי ללמד את השלט פעולות של שלט אחר בצעו את הפעולות הבאות: 1. לחיצה על מקש השליטה הרצויה (TV, VCR), לחיצה ארוכה על מקש ה-SETUP עד שמהבהבת הנורה פעמיים (בשלט האדום פשוט לחיצה ארוכה על מקש ה-TV,VCR,DVD). 2. לאחר ההבהוב, הקשת הספרות - 975 (הקוד שמכניס את השלט למצב למידה), הנורה שוב תהבהב פעמיים. 3. לאחר ההבהוב, בחירה במקש אותו רוצים ללמד (לדוגמא בחירה בהגברת ווליום), הנורית תתחיל לרצד ברציפות- זה אומר שהשלט מחכה לאות אינפרא כדי להכניס אותו לאותו מקש, במצב הזה שמים את השלט ממנו אנו רוצים ללמוד מול השלט של הוט ולוחצים על הכפתור ללימוד (לדוגמא כפתור הגברת ווליום בשלט של הרסיבר). במידה והשלט קיבל את האות הנו…
-
- 19 תגובות
- 63.8k צפיות
-
-
אהלן חברה. אני מתכנן לקנות אוזניות במימים הקרובים. אני מאוד מתלבט בין ה Siberia V2 USB לבין ה 7H USB החדשות שהגיעו. יש למישהו חוות דעת כבר בקשר ל 7H ? אשמח לעזרה, שרון.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כרטיס טלויזיה חדש, וזו הבחירה שלי (השגות בנושא?). לכרטיס יש שתי גרסאות (מלבד ה-low profile), לאחת מצורף התואר MCE KIT ולשניה לא. ה-KIT אמורה לכלול שלט ועינית לשליטה בממיר דרך המחשב. רציתי להבין האם למעט הקלטה יש איזשהו שימוש לשליטה הזו, והאם קיימים איזשהם הבדלים נוספים בין הגרסאות.
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
hdmi 1.2 מתאים ל1.4hdmi ? זתומרת עם יש לי כניסה hdmi 1.2 ברסיבר למשל ובכרטיס מסך hdmi 1.4 זה מתאים? או שצריך אותו תקן 1.2 ל1.2?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חג שמח כולם! אני צריכה נואשות אוזניות איכותיות לנגינה על פסנתר חשמלי. Roland fp7 קניתי אותו יד שניה והבחור שמכר לי אותו נתן לי לשמוע אותו דרך האוזניות שלו וזה נשמע ממש טוב, אבל לא טרחתי לבדוק איזה אוזניות אלה היו (והבחור עזב את הארץ...) קניתי אוזניות אבל לא מרוצה בכלל, הכל נשמע שם חד מדי צורם וסינתטי. לכן כל פעם שאני מנגנת אני משתמשת ב Sennheiser cx500 שיש לי, שם הוא נשמע טוב. אבל אלה אוזניות כפתור, והחוט שלהן יחסית קצר וכל פעם אני מעבירה אותן מהנגן לפסנתר וחזרה..... בקיצור.. אני צריכה אוזניות גדולות שישמיעו מוזיקה קלאסית באופן אופטימלי. שהסאונד לא יהיה חד שטוח וסינתטי. תקציב 500 שח. תודה לכולם =)
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים ? (כניסת USB קוראת MKV זה פיצ'ר שדי חשוב לי) הטלוויזיות ששמתי עין עליהן עד עכשיו: SAMSUNG LA32C530 LG 32LD550 LG 32LD460 HAIER L32K3 LG 32LH35FR PANASONIC TH-L32S10 LG 32LH30 LG 32LG53 LG 32LH3000 PANASONIC TH-L32U20 TOSHIBA 32LV733 METZ LC32TL
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
זה הרסיבר: http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=TXSR308&Cat2Cat1ID=146&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אני רוצה לצרף אליו מערכת 5.1 , רמקולים קטנים הניתנים לתלייה על הקיר ובמצב ה"גרוע" שניים קדמיים עומדים. מחפש רמקולים איכותיים שינצלו את ההספק של הרסיבר בצורה הטובה ביותר. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איך הם? http://www.amazon.com/Psyko-Gaming-Headset-Authentic-Surround/dp/B003BWAZB8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1285673264&sr=8-1-catcorr
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הורים שלי צריכים לחדר שלהם טלוויזיה חדשה במקום הCRT 33" המיושנת. יש שתי אפשרויות - 1) LG 42LH35FR LCD בסביבות ה4000 שקל. טלוויזיה חמודה מאוד שתענה לצרכים 2) להעביר את הLCD שיש לנו בסלון (טושיבה 47WL66) לחדר של הורים שלי ולקנות לסלון LG 47LX6500 LED בסביבות 18000 שקל. השאלה היא האם כדאי להשקיע בטלוויזיה המתקדמת יותר בעלת יכולת תלת מימד או שמא הטכנולוגיה הזו היא עדיין בוסר וכדאי לחכות עד שהטכנולוגיה תתפתח. (אפשר לומר שהפעם הבאה נקנה טלוויזיה זה בעוד הרבה מאוד זמן. אז אם לא נקנה עכשיו תלת מימד זה לא יקרה בשנים הקרובות גם ככה).
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
איזה רמקולים עדיפים? ההבדל במחיר הוא בכמה שקלים. או בכלל, יש רמקולים במחיר הזה (או מקסימום 100-150 שקל יותר) יותר כדאיים?
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
בצער רב וביגון קודר הלך לי השלט של המגבר מדגם eltax avr-250. שמעו, נראה לי בחיים לא הייתי מדוכא ככה, לאבד שלט של מגבר זה משהו קשה מאוד, במיוחד שהכפתור המסתובב שלו של הווליום, רק מגביר ולא מנמיך (אלא אם משחקים בזה דקות ארוכות). חפרתי אולי 5 שעות בגוגל לנסות למצוא את הקוד של המגבר הזה כדי שאוכל לפחות להתאים לו שלט אחר, אבל שום דבר! מצאתי בחו"ל שלטים חלופיים אבל ב-50 יורו ובלי משלוח לארץ. אני מתחנן, אם למישהו יש ב-מ-ק-ר-ה מגבר כזה עם שלט שעובד, בבקשה שיגיד לי, אפשר לעשות התאמה בין שלטים עם שלט אוניברסלי. אם יש אפשרות להתאים למגבר הזה שלט אוניברסלי, ללא השלט המקורי, וללא הקוד..בבקשה תגידו לי איך ואיזה שלטים תומכים בזה. אם יש לכם כל פתרון יצירתי אחר- אנא מכם שתפו אותי. ת…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימושים הם: 75% משחקים 15% אינטרנט 10% סרטים אפשר שהיו:2.0,2.1,5.1 חושב יופי. סאונד טוב
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
היי , אשמח לקבל המלצה לטלוויזיה "42 לסלון, מרחק צפיה כ-3 מטר בערך בעיקר שיגורי SD (כבלים אנלוגי) ןוכמובן סרטי HD מספיק HD READY תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-