עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dekken,

ובכן, בגלל שהכרטיס קול הקודם שהיה לי של CREATIVE כל הזמן עשה לי בעיות, והתנתק סתם כי בא לו, התקנתי חזרה את הכרטיס קול שהגיע לי עם הלוח-אם. זה הפרטים על הכרטיס: Device Properties Analog Devices AD1988B Device Description nVIDIA nForce 590 SLI (MCP55P) - High Definition Audio Controller Device Description (Windows) High Definition Audio Controller Bus Type PCI Device ID 10DE-0371 Subsystem ID 1043-81F2 Revision A2 Hardware ID PCI\VEN_10DE&DEV_0371&SUBSYS_81F21043&REV_A2 התקנתי לו את הדרייברים האלה: http://rs740tl3.rapidshare.com/files/302058220/SoundMAXAD1988B_Audio_V610X6585_Win7BY_cRyS18.zip וזה עדיין לא עובד. אני יכול לנשוף לתוך המיקרופון, ולשמוע את…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. לפני כחודשיים רכשתי באחת מחנויות באג כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy 2zs Platinum. חיברתי אותו לרסיבר בעזרת היציאה האופטית שישנה בפאנל הקדמי שמגיע עם הערכה, אך הרסיבר אינו מזהה זרם AC3 או Dolby Digital, אלא רק PCM STEREO 96K כמו שכתוב על הצג ברסיבר... יש לציין כי הפעלתי מספר מקורות סראונד כמו סרטי DVD, וקבצי קול AC3לדוגמא שמצורפים בתקליטור ההתקנה. הדרייבר מוגדר להשתמש ב-Decoders שהותקנו איתו, ואף הגדרה לא שונה מההתקנה המקורית. מה עושים? בתודה מראש מנו... mano_d@zahav.net.il

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  3. פירמטתי את המחשב התקנתי עכשיו XP PRO?SP2 הכל טוב זז מהר אבל אין קול התקנתי את הדריברים של ה NFORCE הכל מותקן בבקרה של ה NFORCE הכל על הכי גבוה גם באפשרויות קול בלוח הבקרה הכל שמתי על הכי גבוה ועדיין אין כל. למחשב מחוברת מערכת עם שני רמקולים לא שיניתי כלום בה לא נגעתי בחוטים רק פירמטתי את המחשב. יש מאחורי המערכת 4 חיבורים שחור אדום שחור אדום ומחוברים אליהם החוטים של הרמקולים והכל טוב. מישהו יודע מה הבעיה, איך מסדרים את זה??? תודה רבה לעוזרים. :-\

• 14 תגובות
    • 999 צפיות
  4. Started by snirf,

אתמול היה לי קול והכול היה בסדר,פתאום היום אני מפעיל את המחשב ואין קול \= חשבתי אולי קרה משהו לרמקולים,אבל חיברתי אוזניות למחשב וזה לא עזר...עדיין אין קול! מה שמוזר זה כשאני מפעיל את כרטיס הטלויזיה-יש קול (הרי יש 3 צבעים של חיבורים-ירוק,אדום וכחול; אז הכרטיס מחובר לכחול) מהי בדיוק הבעיה ומה צריך לעשות כדי לפתור אותה??

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  5. תקציב 400 לא קריטי 450 אני רציתי קרטיב 4.1 אבל אמרו לי שיש מלא דברים ומלא איכיות אז אני לא יודע כבר מה להחליט... אתם מבינים יד חופשית תודה. ק

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by MishaK,

שמתי לב שבכל בית קולנוע אשר ראיתי בו סרטים שאמורים להיות עם הרבה באסים, אין אותם בכלל.. יש פה שתי אפשרות א) הסרט בלי באסים ב) אין סאב וופר בבית קולנוע האפשרות הראשונה מאוד לא נראת לי מה שמשאיר אותנו רק עם האפשרות השנייה... או כל תשובה שתיהיה לכם על למה לעזעזל אני לא מרגיש את הבאסים בבית קולנוע?!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ohadaridan13,

שלום, קניתי טלוויזיה חדשה ואני מחבר את המחשב למסך של הטלוויזיה דרך כבל HDMI שמחובר לכרטיס מסך. כמו שהבנתי הכבל HDMI צריך להעביר גם סאונד וגם תמונה אבל הוא מעביר רק תמונה, הכרטיס מסך שלי הוא 4670 HD של ATI מה אני צריך לעשות בשביל לשמוע את הסאונד דרך הרמקולים של הטלוויזיה ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by BlackTalon,

באופן אוטומטי, ה-windows מוריד עידכונים ומעדכן משהו בעצמו...שאין לי מושג מה, אני פשוט מתקין את זה אחרי שהוא מוריד. ואז היום הוא הוריד עידכון, אני כרגיל מתקין את זה ואחרי זה מגלה שיש תיקיה חדשה בתוך כונן C שהכותרת שלה היא מלא אותיות ומספרים מבולגנים...לא יודע מזה לא נגעתי בכלל. אחרי זה בלי קשר עשיתי fast & safe cleanup של ה- anti virus (בו מחק האנטי וירוס 10 מגה מכונן C בלבד) ועשיתי restart.מיד אחרי הרסטרט הלכתי...ועכשיו כשאני חוזר אני רואה שהתיקיה מכונן C נעלמה, ושאין סאונד. ניסיתי להתעסק עם החיבור, עם הווליום, לעשות רסטרט...זה לא שינה כלום. אין לי שום מושג למה ואם זה קשור למה שכתבתי. תודה.

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  9. השאלה בנושא. ניסיתי לחבר לאינפוט2 שזה כבל שמגיע עם הרמקולים שיש לו אינפוט בננה עבה לכל רמקול בצד של המגבר ובננה סטנדרטית בצד של המחשב. עם הכבל הזה לא הצלחתי לשמוע שום דבר. אחר כך ניסיתי להוציא את הכבל שהעביר סאונד מהמחשב למסך (לצערי הרב, עד עכשיו) שהוא פשוט בננה סטנדרטית משני הצדדים. אז עכשיו אני שומע, אבל רק באסים. יש לציין משהו, אם כבר אני מעלה את זה. המגבר והשלט לא מתאימים לתמונה שבאתר של TMS (מהם קניתי את הרמקולים): http://tms.co.il/product/3143 המגבר נראה כמו בתמונה הבאה: http://tms.co.il/product/3495 יכול להיות שזאת קומבינה עם מגבר שלא שייך לרמקולים? ובכל מקרה, יכול להיות שזה גורם לבעיה? תודה רבה על העזרה, מראש [br]פורסם בתאריך: 6.07.2008 בשעה 22:07:41 …

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  10. Started by yuval_200,

מחשב חדש WIN7 PRO עם GT5500 מחובר ב HDMI לרסיבר חדש גם כן (DENON 1910) ומשם ב HDMI ל LCD. הכל עבד פצצה עד היום, סאונד עבר כמו שהוא ופיענוח בוצע ע"י הרסיבר וכו, אחלה. פתאום אין סאונד ב HDMI כשאני מחבר אוזניות לשקע אוזניות במחשב, יש סאונד, אבל בדיגיטל כלומר HDMI כלום בדקתי את הרסיבר מבחינת סאונד, הכל בסדר כל ההגדרות שעברתי במחשב, של הסאונד ב HDMI הכל נראה בסדר. אין לי שמץ של מושג איפה לבדוק בנוסף. דבר מוזר ששמתי לב זה שהמדייה פלייר של הווינדוס מסרב פתאום לתפקד בתואנה שהזיכרון נמוך מדי במחשב יש 2GB זיכרון 1033MHZ, לא משנה אם זה קובץ MP3 או סרט HD שאני מנסה להפעיל עם המדייה פלייר, אני מקבל את אותה ההודעה שאין מספיק זיכרון ושעלי לסגור מספר תוכניות כשתכלס שום דבר לא פתוח מלבד ה…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. היי אנשים, קניתי טלויזיה LCD של טושיבה דגם 32wl48. חיברתי את הטלויזיה למחשב באמצעות כבל RGB ורואים מצויין. חיברתי כבל אודיו RCA בין המכשירים : בטלויזיה ל-2 שקעי AUDIO אדום לבן, במחשב-לשקע הכחול (ניסיתי גם לשאר השקעים) אבל אין סאונד.... תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום. ברשותי מחשב מבוסס asus m2a-vm hdmi חובר בכבל hdmi לרסיבר yamaha rxv-565 שנרכש לאחרונה ותומך בכל הפורמטים החדשים. משום מה אין סאונד. בבדיקה בתפריט של הרסיבר נמצא שהרסיבר מזהה אות וידאו אך לא מזהה אות אודיו. ניסיתי לחבר את המחשב ישירות לטלויזיה- גם כאן לא היה סאונד. אני מניח שמדובר בבעיה כלשהי בהגדרות במחשב. אשמח לעזרתכם, נדב

13. יש לי כרטיס מסך 4850 הוא הגיע אם מתאם לכרטיס מסך ל hdmi העברתי כבל hdmi to hdmi מהמחשב לטלויזיה הבעיה היא שאין סאונד בטלויזיה. הסאונד מגיע רק מהמחשב hdmi to hdmi לא אמור להעביר גם סאונד? מה עושים? עריכה- תראו יש לי ויסטה ונכסתי ללוח הבקרה ולהגדרות צליל. ראיתי את ההתקן hdmi נכנסתי למתקדם ועשיתי "בדוק" ונשמע צליל מהטלויזיה אז איך אני מגדיר שישמע צליל מהטלויזיה באופן קבוע?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. קניתי כבל hdmi to hdmi ואין סאונד בטלויזיה. יש לי וינדוס xp וכרטיס מסך geforce 9500 gt והבנתי שצריך לשנות משו בהגדרות של הכרטיס קול , אבל אני לא יודע בדיוק מה. תודה

15. Started by morans,

שלום לכולם! קניתי לא מזמן כבל HDMI שאני מחברת אותו בין הכרטיס מסך במחשב ל-TV LCD שלי אבל אני לא מקבלת סאונד רק תמונה. איך אפשר לסדר את זה? אם בכלל... נאמר פה שהכבל הזה אמור להעביר גם סאונד... תודה לעוזרים!! מורן

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by prozaq,

שלום לכם חברים אז ככה יש לי טלוויזיה Toshiba 42RV635 וכרטיס מסך ATI HD4850 , חיברתי אותם בכבל HDMI TO DVI לא ידעתי שבא עם הכרטיס מתאם של HDMI =\ שמעתי שהכרטיס אמור להעביר סאונד עם הכבל הזה אבל זה לא עובד לי ... ניסיתי להתקין את הדרייבר הזה של REALTEK HDMI וזה כותב לי No driver was supported in this driver package . למישהו יש מושג מה אני אמור לעשות ? תודה רבה לכם !

• 31 תגובות
    • 4.7k צפיות
  17. Started by yortem,

יש לי כרטיס מסך hd readon 7970 וטלוויזיה של סאמסונג עם חיבור HDMI אני מחבר בין שניהם באמצעות כבל HDMI ואין סאונד זה מה שמציג לי הפאנל של AMD עריכה: פתרתי את הבעיה והנה הפיתרון שעזר לי - נכנסתי למנהל ההתקנים ומחקתי את ההתקנה של high defenition audio והפעלתי את המחשב מחדש. בגלל שיש לי ווינדוס 7 בהפעלה זה התקין לי את זה מחדש והבעיה נפתרה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. נתקלתי בבעיה מתסכלת מאוד אני קניתי לא מזמן טלוזית LCD של PHILIPS הדגם 42PFL5604H בכול פעם שאני מנסה לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוזיה עם כבל HDMI הסאונד כול הזמו נשאר בלפטופ ולא עטבר לרמקולים שח הטלוזיה ??? אני ניסיתי כבר לעדכן הכול גם כרטיס קול של הלפטופ גם את התוכנה של הטלוזיה חיברתי בחיבורי HDMI שונים של הטלוזיה שום דבר לא עוזר תוכלו בבקשה לעזור לי זה ממש מעצבן ומבאס תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by timac,

חיברתי את המחשב לטלויזיה LCD בעזרת כבל VGA TO VGA רואים והכול אבל לא שומעים. ליד החיבור של ה VGA יש לי חיבור של אוזניות .. איך מחברים סאונד? יש לי כבל RCA אדום לבן שממנו יוצא לחיבור אוזניות. איך אני צריך לחבר?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by alonz1,

חיברתי בין המחשב שלי לטלוויזיה עם כבל HDMI ולא היה לי סאונד בחנות שקניתי את הכבל אמרו לי שבגלל שיש לי כרטיס מסך של NVIDIA אני צריך לחבר בין הכרטיס מסך ללוח אם (נדמה שהוא אמר לוח אם)\ עושים את החיבור עם כבל SPDIF הלכתי לחנות שהם יעשו לי את החיבור , חזרתי לפני שעה אבל עדיין אין לי סאונד בטלוויזיה נכנסתי להגדרות אודיו ושם היו לי שלושה חיבורים SPEAKERS HEADPHONES Digital Audio (S/PDIF) הפכתי את הDigital Audio (S/PDIF) לראשי אבל עדיין אין סאונד בטלוויזיה מה לעשות ? ???

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. שלום לכולם אני חדש פה קודם אני אפרט את החומרה שברשותי : מחשב פנטיום 4 +כרטיס קול creative blaster live מגבר של kenwood KRF-V7772D ביום בהיר אחד ישבתי ושיחקתי במחשב הסאונד יצא מהרמקולים שמחוברים למגבר סיימתי לשחק ועברתי במגבר לשומע מהיציאה של הטלויזיה אבל אין קול ואין שומע הזמנתי טכנאי שקבע ששתי מגברים סופיות הלכו במגבר לאחר שהוא החליף את הסופיות המגבר שב לעבוד ה DVD עובד ממיר עובד אבל המחשב לא עובד יותר הטכנאי טוען שהבעיה היא ביציאה מהכרטיס קול במחשב creative sound blaster 5.1 סה"כ הטכנאי חייב אותי 950 שקל האם הגיוני שזה הסכום? האם למישהו בפורום יש בקיאות בנושא של חיבור כרטיס קול לרסיבר אשמח אם תוכלו לעזור לי אנשים טובים שלכם עודד.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by scylla,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה, ואני משתמש בכרטיס טלויזיה IMNETTV (ככה קוראים לא סגור מה שם החברה) ואין לי סאונד. הכרטיס מחובר לYES. הקומפוזיט מחובר לכרטיס ויש וידאו. האדום והלבן מחוברים למחבר Y עם יציאת בננה שבמחשב הקודם היה מחובר לאודיו אין. עכשיו אני מנסה לחבר לכל השקעים ללא תגובה. מה דעתכם? WIN7PRO, לוח אם של ג'יגהבייט, התקנתי דרייברים (היה של ויסטה עם הלוח, יכול להיות שזאת הבעיה?) אופיר.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by ETB,

היום משום מה הכרטיס קול הפסיק לעבוד, ואין שום אינדיקציה שהוא נהרס. כאשר אני משמיעה שיר באחד התוכנות מוזיקה האקוליזר מראה שמשודר צליל, אבל לא ובוקע שום צליל מהרמקולים. הכטיס קול שלי הוא הכרטיס המובנה בלוח של הNF7-S, בדרך כלל מחובר לכרטיס קול הרסיבר שלי, אבל גם באוזניות וגם ברמקולים ג'נרים שחברתי אין קול. במנהל התקנים אין שום אינדיקציה שהשתבש משהו. ניסיתי לראות אולי זה בעיה בWin XP, אבל התקנתי את המעכרת הפעלה מחדש על H.D חילופי, והתקנתי את הדריברים הכי הדכניים לערכת שבבים, כל התקנה עוברת נפלא, אבל עדיין אין קול. למישהו יש מושג מה הבעיה? אני רוצה לפתור את הבעיה לפני שאני יצתרך להסחב עם כל המחשב לפנדה. אני חושד שזה בעיה חומרתית.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by dalitraz,

אין לי סאונד במחשב, כנראה משהו נמחק כי עד עכשיו הכל היה בסדר. במנהל ההתקנים מופיע "other device" עם סימן שאלה צהוב, ומתחת : audio device on high definition, video controler, video controller (vga compatible) שלושתם מסומנים בסימן שאלה ובסימן קריאה צהוב. אין לי מושג אם יש לי כרטיס קול חיצוני או מובנה, ואם זה קשור בכלל. הורדתי everest, ה-Motherboard Name Intel Sandusky D945PSN אין לי מושג מה לעשות, לעזרתכם אודה מאוד!!!

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by Impreza,

נגיד אני מפעיל את המשחק WOLFENSTEIN הישן הזה שבטח רובכם מכיר, אז אין מוזיקה במשחק כמו שהיה ב 486 והמחשבים הישנים ועוד משחקים זה מעצבן כי אחים שלי אוהבים לשחק במשחקים כאלה ואין מוזיקה, בהגדרות במשחק רשום או אדליב או סאונד בלסטר (זה בטח סוג הכרטיס) ואין מוזיקה, יש סאונד שיורים וזה אבל מוזיקה אין, ויש עוד אחד שזה DISNEY SOUND SOURCE זה גם סוג של כרטיס קול ישן? בקיצור מה עושים כדי שיהיה סאונד? קונים כרטיס מלפני 10 שנים? חח הכרטיסים הנוכחים לא תומכים? זה אחד על הלוח אונבורד וגם יש לי אחד של קריאייטיב

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.