אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
איך מבטלים כרטיס קול מובנה דרך הביוס? יש לי לוח אם של abit is7-e רכשתי את ה טריסימו 7.1 אבל אני לא מצליח להתקין אותו כניראה בגלל הדרייבר של הכרטיס שעל הלוח אם.....
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה לרמקולים לחדר של 5*3 בעיקר למוסיקה אבל שיהיה גם לסרטים ולגיימינג, אני רוצה שהוא ייתחבר למסך טלוויזיה (שאליו מחוברים הסוני, המחשב, והטלוויזיה) התקציב הוא 600 עם אפשרות של חריגה קטנה במקרה של רמקולים איכותיים משמעותית חשוב לי שיהיה להם שלט רחוק חשבתי על ה-X16 של MICROLAB ועל Harman-Kardon SoundSticks 2.1 מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחר שהתייאשתי מהאוזניות שמגיעות עם הiRiver החלטתי לקנות במקומם אוזניות חדשות. אני שומע את כל סוגי המוזיקה, (בעצם, הכל חוץ מטראנסים ושחורה) חשבתי על PX100 או על הPortaPro מה דעתכם?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם בהפעלת מערכת קולנוע ביתי 5.1 אני אמור להשאיר את השמע גם מהרמקולים של הטלויזיה או לשמוע רק מהרמקולים של המערכת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלום, אני לב, ואני מת על מוזיקה, במיוחד מטאל. הבעיה שלי היא שהאוזניות שלי קצת נהרסו והפכו לממש חלשות, והאקווליזר של WMP, [יש לי 11], הוא ממש לא מספיק, אין בו ממש הבדל בין מצב METAL למצב NORMAL. [אני שם לב להבדל, אבל הוא לא משמעותי כמו שהוא אמור להיות...] אז בבקשה, תוכלו לתת לי הורדה של אקווליזר חינמי וטוב?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר כרטיס קול 5.1 רגיל (של ג'יניוס)(ז"א עם 3 יציאות: אחת לקדמיים אחת לאחוריים ואחת לבאס ולסנטר) למגבר עם 6 כניסות? אם כן אז איך?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש את ה X530 או את הX540. ה X530 בעל סראונד..אפשר לתלות את הרמקולים והסאונד כנראה יהיה איכותי ביותר, אבל יש גרסה חדשה יותר- ה X540, כך שאני מתלבט ביניהם, ובכלל, מה עדיף? 5.1 או 2.1? אם 2.1, עדיף לקנות את ה JBL 2.1 CREATURE? לפי האתר, ה X230 אותו דבר כמו מ X530, רק של X530 יש תוספת של רמקולים, אבל יש להם דריייבר מיוחד או משהו (ל X530)? תודה לעוזר\ים
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבקש המלצה לרמקולים עד 400 שקל. כמה שיותר איכותיים עבור משחקי מחשב. (ואם אפשר שלא יתפסו הרבה מקום כי יש לי שולחן די קטן) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי יש כבל HDMI 1.3 ויש 1.3c מה ההבדל ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני קצת בור בתחום הזה, אשמח לשמוע בקצרה קודם כל מה זה Raspberry pi בכלל ? הבנתי שזה קופסא חכמה וזולה, אבל אשמח לשמוע עוד הסבר. לשאלה האמיתית, ניתן להפוך את הקופסא הזאת למקליט תכנים מהממיר של HOT (לדוגמא ממיר HD) ו"לחסוך" את ה- MAGIC מקליט שלהם ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש אותם בנרות במחיר נורמלי בארץ הכי זול זה 900שח http://www.studioland.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-4433-%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-Sennheiser-HD558-Headband.aspx ועוד שבחול מצאתי ב130$ (460 שח) http://www.amazon.com/Sennheiser-504631-HD-558-Headphones/dp/B004FEEY9A/ref=pd_sim_sbs_e_1 אבל לא שולחים לארץ לצערי.... מישהו מכיר חנות לאוזניות ששולחת לארץ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי מסרטה שעובדת על קלטות ואני רוצה להמשיך להשתמש בה אבל אני גם רוצה אפשרות להעביר את קבצי הוידאו למחשב. האם כדאי לי לקנות מתאם כזה: http://www.dealextreme.com/p/easycap-usb-2-0-audio-video-capture-surveillance-dongle-11267 יש במצלמה חיבור firewire ומתאם מfirewire לS-video וקומפוזיט (החיבורים שקיימים במתאם). עוד שאלה היא למרות שהיא קצת פחות קשורה לפורום היא האם כדאי לי לקנות את המתאם הספציפי הזה מDX או שאני מסתכן ב90% שמדובר במוצר שלא יעבוד (אין לי עדיין ניסיון עם DX...)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אז ככה, 2 דברים.. הראשון הוא אני מחפש חנות יד שניה של סטריאו באזור המרכז... בגדול אני מחפש פטיפון בטווח ה300-500 שקל משומש, משו חמוד כזה, אבל חכם, לניגון תקליטים ישנים.. בקטע הזה אני מתלבט אולי כדאי לי לקנות כזה מקצועי כזה של DJים משומש, ראיתי שיש כאלה שנכנסים לטווח הזה של מחירים.. השני הוא כזה, יש לי גינה ואני רוצה לאבזר אותה במערכת כל שהיא.. בגדול מה שאני רוצה זה משהו כמו 4 רמקולים היקפיים, שינגנו רדיו, דיסק ויציאה לMP3.. אני לא רוצה להשקיע יותר מידי לזה, כי בכל זאת , זה רק לגינה.. לגבי שמש/גשם/בלאי יש לי כבר תוכנית לעניין, (ארונית חמודה כזו והרמקולים תחת פרגולה, שיכוסו בזמנים קרים). אז השאלה היא ממה להרכיב תמערכת, איזה רמקולים.. האם כדאי לקחת רסיבר או מכשיר אחר...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי.. בחופש הגדול התלהבתי מהקטע של איביי וסתם הזמנתי אוזניות KSC75 שחשבתי שאנצל יותר אבל הן נמצאות במגירה ומעלות אבק. החלטתי להפוך אותi לשפנות הניסוי שלי בכל הקטע של ה-DIY. אני רוצה לעשות את ה-Kramer Mod, פשוט אני צריך ללכת לבית מלאכה שיקדח לי בפלסטיק, המקדחה שברשותי לא דקה ואני מפחד שזה ישבור את הפלסטיק. אחרי זה אני מעוניין להחליף כבל שכן הכבל הנוכחי מאוד לא נוח! בעיקר לא החיבור 3.5mm שמשום מה החליטו לעשות אותו עם זוית. רציתי לדעת על איזה כבל אתם ממליצים? מאיפה ניתן לרכוש אותו? ואולי איזה מדריך להחלפת כבל... יש לי עוד שאלה די דבילית, אני הורדתי את הקליפסים האלה של האוזניות ועכשיו אין שום דרך לדעת איזו אוזניה היא L ואיזה היא R. עם איזו תוכנה אני יכול לבדוק מה זה מה? תו…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש (שוב) מבצע באמזון גרמניה על המגבר הנ"ל (Denon AVRX1300): https://www.amazon.de/Denon-AVRX1300WBKE2-7-2-Kanal-AV-Receiver-Bluetooth/dp/B01GQ85GW6?SubscriptionId=AKIAI52QZWUSLVMNR3UQ&tag=beedea0c-21&linkCode=ur2&camp=1638&creative=6742&creativeASIN=B01GQ85GW6&site-redirect=de&language=en_GB בפעם שעברה שהיה במבצע התלבטתי אם לרכוש - ובסופו של דבר לא רכשתי. השימוש יהיה לחיבור מחשב ופלייסטיישן לרמקולים וטלויזיה. כרגע יש לי זוג Microlab C9, אני מתכנן לצרף אליהם בעתיד עד מספר רמקולים וסאב, כדי ליצור סראונד. לא אודיופיל או משהו... רק צריך מגבר good enough.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אנשים יש לי מגבר משנות ה-80 אין לי מושג מה ההספק שלו ,ויש לי תקציב של עד 2,000 שח לקנות מערכת 5.1 סבירה אם אפשר למצוא משהו כזה במחיר הזה,בבקשה תיעצו לי מה לקנות כי אני לא מבין גדול בתחום הזה ! תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך ממירים סרטונים וקליפים לMP4 ? ואיך מעלים אותם לנגן? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצלחתי לאתר במחסן של ביתי, זוג רמקולים רצפתיים גדולים מצויינים של Sony, מגבר (או מה שזה לא יהיה ;D) ופטיפון. עכשיו, המערכת הזאתי ישנה מאד! איכותית מאד, אבל ישנה. אני חושב מלפני 20 שנה או יותר .. עכשיו, אני לא יודע אם המגבר (אני לא יודע אם זה מגבר מנורות, או מגבר אחר) , או מה שזה לא יהיה, יכול להתחבר איכשהו למחשב .. אז לפני שאני מתחיל לברר - אני רוצה לשאול - יש לאנשים כאן ניסיון עם חיבור מערכות ישנות (בעלות טכנולוגיות ישנות מאד) למחשב? .. אני מוכן להוציא כמה כסף שידרש עבור מתאמים, ודברים אחרים ..
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה , כדי להחליף את הרמקולים ברכב הבנתי שכדאי להחליף את כל 6 הרמקולים שברכב. הבעייה שאני לא מבין מאיפה להתחיל כדי שהרמקולים יהיו תואמים ושיהיה איזון בינהם (שלא יהיה מצב שישמעו פחות טוב באחד מהרמקולים) יש למישהו המלצה על סט רמקולים עוצמתיים לרכב, והאם באמת צריך להחליף את כל ה6? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדגם נמכר בFP במחיר נמוך http://www.focalprice.com/EP268X/Kanen_KM92_Wooden_Inear_Headphones.html מישהו יודע משהו על הדגם הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אךךךךך... דברים יפים רואים שם בגולה! נו, אז הכרטיס החמוד הזה עלה לי 50 דולרים בגולה (ארה"ב)... מה אתם אומרים? ההתרשמות שלי היא לטובה. איזה יופי שניתן להיעזר באלגוריתמים המתקדמים של QSound לקבלת סאונד סביבתי מכל מקור קול בן שני ערוצים (סטריאו) באשר הוא?? ההתלבטות הייתה גדולה... היה שם גם את הSanta Cruz הנפלא מבית Voyetra Turtle_Beach , שעלה 80 דולרים. אבל הלכתי בסוף על הפיליפס... ואני מרוצה! עכשיו רציתי גם לשאול לדעתכם: האם אתם מעדיפים את הAcoustic Edge על GTXP או אפילו אלך רחוק ואומר Audigy? מאחר והכרטיס לא מיובא לארץ, אני מניח שרבים מיכם מרימים גבה נוכח ההשוואות הללו... לגבי מי שכן מכיר ויודע, אשמח לשמוע את דעתו. לפי מיטב הבנתי, אלגוריתם מתקדם כמו זה שבפיליפס AE, לא קי…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם אני חדש פה בפורום דוד שלי מארה"ב הביא לי XBOX360 חדש... ומכיוון שאין לי LCD בבית וXBOX ללא מסך תומך HD זה ממש גרוע , חשבתי לקנות מסך LCD... ושיהיה תומך ב HD רציתי לקבל הצעות ממכם אם אפשר. יש לי תקציב מוגבל יחסית או שאני פשוט לא מעודכן במחירים היום. 2500 ש"ח אילו חברות מובילות כיום בשוק המסכים ואיזה מסך אתם ממליצים לי לתקציב? מה דעתכם עליה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=769881 היא HD Ready נראה לכם שזה יספיק לי? או זאת : http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122789 שהיא מתאימה לתקציב שלי בול והיא FULL HD ויש חנות ליד הבית שלי... תודה רבה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה בצפייה בסרטים בחיבור הלפטופ לטלויזיה-כל פעם שיש מעבר מסצינה בהירה לסצינה חשוכה, נשארים מן מריחות בצבע עפור והמריחות בדר"כ הם של קוי מתאר מהסצינה הבהירה, לדוגמא דמות מסויימת מכבה את האור והחדר נהיה כולו חשוך אז נשארים חלק מקוי המתאר של הדמות במין מריחות כאלו עפורות ברגע שהדמות מדליקה את האור המריחות נעלמות והכל חוזר לקדמותו. ניסיתי לצלם תמונה של הבעייה אני מקווה שתצליחו לראות, בסצינה שניסיתי לעשות לה SCREENSHOT הדמות לפני זה השתמשה במצית וברגע שהמצית כובתה נשארו בעצם מריחות בצבע אפור של אותם אזורים שבהם המצית האירה פרטים על המערכת: לפטופ של ASUS דגם U35JC, בעל כרטיס מסך GEFORCE 310M הלפטופ מחובר לטלויזית סמסונג 32LA450 ע"י כבל HDMI התוכנה שבה אני מש…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-