אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
שלום מישהו יודע באיזה אתר ניתן לקנות WAV למוזיקה? את beatport אני מכיר junodownload.com מכיר 7digital.com - לא נותן לקנות qobuz.com - לא נותן לקנות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אוזניות, אוזן מלאה, אתה יודעים, מאלו שפאדיחות להסתובב איתן ברחוב, עד ארבע מאות שקלים, איזה דגם אתה ממליצים? ההזנה תיעשה מחו"ל, ככה שהמחירים של חו"ל. כמובן שהן לא חייבות להיות ענקיות בפרנציפט, אני פשוט מתכוון מאלו שבן אדם משתמש ליד המחשב, שנותנות איכות טובה, ונוחות מקסימלית. מה חשוב לי? צליל נקי!!! אין לי מושג על טרבל (ספרו לי אתם). באס טוב, לא קריטי. שלא ישמעו בהם נמוך, כי יש לי מקורות שמע שבמקור מאוד נמוכים, אז זה יהיה קשה נמוך על נמוך. עקרונית, המליצו לי, ואני אראה. מממש ממש ממש תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מוזרה. אני עם TV samsung MU7000 ורסיבר YAMAHA V681, הם מחוברים עם HDMI ARC. אני משתמש ברסיבר כHUB שאליו מחוברת הטלוויזיה (על שלל אפליקציותיה) ובחיבור אחר, מחשב סלוני. הכל עובד יופי. אני שומע את הסאונד של נטפליקס מהטלוויזיה דרך הרסיבר, וכשעובר עם הSMART HUB של הTV למחשב, אז גם הוא נשמע דרך הרסיבר. אבל... ב99% מהפעמים, אחרי שאני מכבה ומדליק את הטלוויזיה, היא עוברת למצב "רמקול טלוויזיה" במקום "מקלט HDMI" ואני צריך שוב להכנס להגדרות הקול ולבחור ברסיבר. הרסיבר עובד תמיד, לא מכבה אותו, כך שזה לא נראה שהטלוויזיה לא מוצאת את הרסיבר. ישבלתי לחבר גם את המחשב לטלוויזיה במקום לרסיבר, ולהשתמש בTV כHUB, אבל לא נראה לי שזה ישנה משהו. מה עושי…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני קונה קונסולת XBOX ONE ואני מחפש מסך לחדר בתקציב של עד 2,000 ש"ח (אפשר לחרוג עד 3,000, אבל מעדיף שלא). אני אהיה בערך במרחק של מטר-שניים-שלוש גג מהמסך בד"כ, ואני מעדיף גם מסך כמה שיותר גדול כי הוא גם ישמש לצפייה בסרטים (מכוון יותר לאזור ה-50 אינצ'). אודה לעזרתכם...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות Over-Ear Bluetooth איכותיות עד 450 ש"ח, היש דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני יודע שיש הרבה תראדים על זה אבל אף אחד מהם לא באמת עוזר להחליט, בא אליי היום טכנאי 2 נחמדים חחח אבל לא קשור, הציעו הצעות מאוד אטרקטיביות... אינטרנט + טלפון + כבלים + 3 ממירים VOD (החדשים) [המהירים] ב 320 שקל... עכשיו ההתקבטות שלי היא לא בכיוון של האינטרנט כי הוא ממש טוב, והטלפון גם לא כל כך חשוב כיא ני לא מדבר הרבה השאלה העיקרית: היא איכות השידור (לא שיש לי סופר טלויזיה) תוכן השידור, אני כמשתמש ותיק בYES מסופק מהתוכן תמיד יש מה לראות סרטים טובים תוכניות טובות אני "מפחד" לעבוד לHOT כי יש לחברים שלי ואף פעם לא מצאתי משהו מעניין משהו שיכול להשתווהת ליס, כאן אתם נכנסים לתמונה, אני צריך שתעזרו לי להחליט, מבחינת תוכן, אינטרנט, וכולל, תודה רבה
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השימוש יהיה בעיקר צפייה במאקו,רשת וערוץ 10ודרך האפליקציות השונות. יש לי xtreamer בנפרד, כך שניגון hd הוא אופציה רצויה, אך לא חובה. משחקים וכאלה לא ישוחקו עליו. כמובן שיהיה לו wifi כדי להתחבר לרשת הביתית. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. esi juli@192 2. m-audio audiophile 2496 3. audiotrack prodigy 4. e-mu 04040 או כרטיס קול אחר עד 900 ש"ח ואנטולי אם אתה שומע אותי. לפי מה שהבנתי יש לך נסיון עם הכרטיסים האלה איזה כרטיס הכי טוב למוזיקה ויש לו דרייברים הכי נוחים ? אשמח אם תענו לי תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה יהיה לשימוש ביתי בלבד כי בכל מקרה האוזניות היו גדולות מדי כדי לצאת איתם
-
אהלן יש לי שאלה , כדי להחליף את הרמקולים ברכב הבנתי שכדאי להחליף את כל 6 הרמקולים שברכב. הבעייה שאני לא מבין מאיפה להתחיל כדי שהרמקולים יהיו תואמים ושיהיה איזון בינהם (שלא יהיה מצב שישמעו פחות טוב באחד מהרמקולים) יש למישהו המלצה על סט רמקולים עוצמתיים לרכב, והאם באמת צריך להחליף את כל ה6? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בחור הציע לי רמקולים של חברת Acoustics (בחיים לא שמעתי על החברה הזאת) במחיר ממש זול. הוא הציע לי לבוא ולשמוע, השאלה היא האם בכלל שווה לטרוח או שזה עוד noname כמו Alpha Technology?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי GTXP (עלה לי 900שקל ! כי הם הזמינו לא באותו יום והספק היה צריך להגיע לחנות בגלל זה) ושאני מחבר אוזניות יש סאונד לא נקי ורעשים מוזרים (חוץ מהד קטן) וברמקולים שומעים מדהים. מישהו יכול לעזור לי בקשר לאוזניות ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה, רכשתי לפני כחודש שתי זוגות של אוזניות כאלו מאליאקספרס, בזוג אחד שמעו נהדר ובזוג השני שמעו באותה איכות אבל בווליון הרבה יותר נמוך, הוא ממש לא הצליח להגיע לגבהים שהזוג הראשון הגיע אליו, ניסיתי לפנות חמטכר והוא הציע רק לעשות ריסט לאוזניות. ועכשיו מגיע הקטע המוזר אשתי בטעות כיבסה את האוזניות (אלו ששמעו בהם נמוך) ולאחר שהיא כיסבה אותם שמעו בהם מעולה, בדיוק כמו באוזניות הראשונות! אז למה אני כותב פה אתם שואלים? כי לפני יומיים האוזניות חזרו לווליום המקורי שהם היו בו, ושוב שומעים בהן חלש. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה נסגר?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסכום שאני מוכן להשקיע באיזור ה200 שקל השימוש שלהם נעשה בעיקר בבית מול המחשב (בזמן לימודים-מה שמושך אותי יותר לאוזניות אטומות -הדירה שלי רועשת) וריצות /חדר כושר (לפי מה שקראתי בפורום יש אנשים שמתעקשים על אטימות למים בגלל זיעה ו/או כאלה עם תופסני אוזן) . אני לא מבין כל כך בנושא אבל הסתדרתי מצויין עם האוזניות הפשוטות שהיו לי לריצות ולחד''כ עד היום. אשמח לקבל המלצות אין חשיבות לקניה בארץ/חו''ל. דגמים שכרגע התעניינתי בהם הם ה klipsch reference R6 ,sennheiser cx300 ii/cx400/cx500 תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לי טלוויזיה HDREADY של SHARP וכרטיס מסך 9600GT חיברתי כבל DVI-HDMI מהמחשב למסך. והמסך נותן לי רק אותות של HD כלומר רק 720P וכ"ו ולא מוכן לתת לי אותות רגילים כמו 1280-720. בעקבות כך התמונה לא ממש חלקה וממש קשה לראות את האותיות כראוי ולא משנה מה גודל הפונט שלהם. לא משנה כמה שיחקתי עם הגדרות המסך והכרטיס מסך כלום לא עושה את העבודה. בבקשה עזרה דחופה. אני מוכן לשלם אם תצליחו
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני רמקולים תגידו איזה יותר טוב ולמה? S220 Logitech http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694477 SBS A300 Creative http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694477 אני מתלבט מאוד בין שניהם כי לאחד יש קול גבוה אבל לשני יש שלט! אז תגידו מה יותר טוב ולמה! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם הכרטיס קול Asus Essence STX 2 (שיצא בתחילת מרץ) ניתן לקנות בארץ.ואם כן איפה. http://www.techpowerup.com/198852/asus-announces-the-essence-stx-ii-and-essence-stx-ii-7-1-sound-cards.html בברכה, ניר.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצלחתי לאתר במחסן של ביתי, זוג רמקולים רצפתיים גדולים מצויינים של Sony, מגבר (או מה שזה לא יהיה ;D) ופטיפון. עכשיו, המערכת הזאתי ישנה מאד! איכותית מאד, אבל ישנה. אני חושב מלפני 20 שנה או יותר .. עכשיו, אני לא יודע אם המגבר (אני לא יודע אם זה מגבר מנורות, או מגבר אחר) , או מה שזה לא יהיה, יכול להתחבר איכשהו למחשב .. אז לפני שאני מתחיל לברר - אני רוצה לשאול - יש לאנשים כאן ניסיון עם חיבור מערכות ישנות (בעלות טכנולוגיות ישנות מאד) למחשב? .. אני מוכן להוציא כמה כסף שידרש עבור מתאמים, ודברים אחרים ..
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
במהלך התהליך שלי לשיפור הציוד ההיקפי אני חייב לשפר את תחום הסאונד ומהר! בכל אופן אחרי שבחרתי רמקולים (ATP3 או 621 של אלטק לנסינג. לא בטוח) אני צריך לבחור לי אוזניות איכותיות. בבית יש לי אוזניות סבירות בהחלט של איווה אבל הן ענקיות, אי אפשר להסתובב עם זה ברחוב. לגבי האזניות הקטנות שיושבות על האוזן בלי קליפס ובלי כלום לא נוחות בשיט! אחרי כמה זמן הן מתחילות להרגיש לא נוחות ומעיקות על האוזן יש איזה משהו איכותי שיבודד כמה שיותר טוב את הסביבה. יהיה נוח. ואיכותי. תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש דרך לחבר רמקולים מחשב לטלויזיה ללא רסיבר במקרה שלי יש לי alteclansing ATP3 ע"י מתאם או משהו בסגנון? ודבר שני מישהו יכול להמליץלי על רמקולים לטלויזיה עבור חדר קטן, אני ממש נהנה מ ATP3 והאיכות השמע שלהם מספיקה לי התקציב עד 1000 ש"ח אני צריך רמקולים נוספים על ה ATP3 שיש לי אשמח לקבל הצעות
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם בהפעלת מערכת קולנוע ביתי 5.1 אני אמור להשאיר את השמע גם מהרמקולים של הטלויזיה או לשמוע רק מהרמקולים של המערכת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי רמקולים של קריאייטיב למחשב 2.1 כבר בערך 9 שנים ואני מעוניין להחליף אותם. התקציב שלי עומד על איזור ה400-500 ש"ח. לפי מה שקראתי, המערכת שנחשבת הכי משתלמת בסכומים האלה היא הMicroLab X13. העניין הוא שיש לי אפשרות להשיג רמקולים של לוג'יטק במחירים זולים יותר. לכן, השאלה היא, אם יש רמקולים של לוג'יטק בטווחי המחירים האלה, שהם יותר טובים / ברמה של המיקרולאב. המון המון תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בעל איפוד 20 ג'יגה דור שלישי שנקנה לפני 7 חודשים לערך בחו"ל. המכשיר התחיל לעשות לי בעיות עם הבטרייה לפני חודש חודשיים. אני חושב שהגיע הזמן לנצל את האחריות על המכשיר. המכשיר כאמור נקנה בחו"ל - ליתק דיוק בסינגפור (כן כן בין כרכור לסינגפור, שם). האם אני אוכל לנצל את האחריות הקיימת בארץ ? מי היבואן בכלל של אפל בארץ ? האם האחריות מכסה בעיות בסוללה של המכשיר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-