עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני רוצה לקנות מערכת של 5.1 ברמה יחסית גבוה. אני מתלבט בין Logitech Z-5400 (http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2177,CONTENTID=10927) לבין Creative GigaWorks ProGamer G500 (http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10814). שניהם 310RMS כולל.. שניהם 5.1. מה יותר כדי לקנות?! תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. תקציב של 100 שקל ומעלה 100-300 אבל לא 500-600 שקל. אוזניות במיוחד לCS ולגיימינג כללי. תקציב נמוך בבקשה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם מקווה שתוכלו לעזור לי מחפש מערכת קולנוע ביתי קטנה במחיר של 1000 ~ שקל. משהו קטן ובסיסי לשמוע ולראות סרטים (דיסקים צרובים, MP3, DVD, קורא הכל גם DIVX) המלצות יעזרו ויתקבלו בשמחה. תודה רבה זאביק

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by oznav,

קניתי את המכשיר וקיבלתי אותו היום מדובר במכשיר קטן שמגיע עם כל החיבורים הסטנדרטיים לטלויזיה איכות הקול והתמונה מצוינות וממשק המשתמש קל ופשוט עם מכשיר כזה נראה לי שגם אבא שלי יוכל לשתף קבצים שילמתי 1500 ש"ח שווה www.mvix.co.il [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אךךךךך... דברים יפים רואים שם בגולה! נו, אז הכרטיס החמוד הזה עלה לי 50 דולרים בגולה (ארה"ב)... מה אתם אומרים? ההתרשמות שלי היא לטובה. איזה יופי שניתן להיעזר באלגוריתמים המתקדמים של QSound לקבלת סאונד סביבתי מכל מקור קול בן שני ערוצים (סטריאו) באשר הוא?? ההתלבטות הייתה גדולה... היה שם גם את הSanta Cruz הנפלא מבית Voyetra Turtle_Beach , שעלה 80 דולרים. אבל הלכתי בסוף על הפיליפס... ואני מרוצה! עכשיו רציתי גם לשאול לדעתכם: האם אתם מעדיפים את הAcoustic Edge על GTXP או אפילו אלך רחוק ואומר Audigy? מאחר והכרטיס לא מיובא לארץ, אני מניח שרבים מיכם מרימים גבה נוכח ההשוואות הללו... לגבי מי שכן מכיר ויודע, אשמח לשמוע את דעתו. לפי מיטב הבנתי, אלגוריתם מתקדם כמו זה שבפיליפס AE, לא קי…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by slavazh,

טוב אז אתמול קיבלתי חבילה בדואר ובתוכה היה: ילד חדש למשפחה. וזאת התמונה המשפחתית החדשה: המשך יבוא...

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by zionovadia,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו/י מכיר/ה תוכנה להפעלת סרטי 2160p עם תמיכה בCUDA ואם אפשר x64 בתודה, ציון.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by alexml902,

חשובה לי האיכות של הצליל פחות העוצמה. עדיפות לרמקולים כמה שיותר קומפקטיים אבל זה פחות קריטי. תודה:-)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Nick1986,

נגני מוזיקה כלשהם, שנמכרים בארץ ויכולים להניע אוזניות עם התגדות של למעלה מ-150 אוהם ? נגנים של FIIO אולי ?

10. אורח
    Started by אורח,

אוזניות קשת, סגורות למטרת משחקים ומוזיקה. עד 500 שקל ורק מהארץ. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by hell,

אחרי שה X240 שלי החליט לישבוק חיים ואני חושב לקנות מחשב חדש באתי אליכ להתיעצות מחפש משהו איכותי עם דגש על מוסיקה בווליום סביר(בכלזאת שכנים זקנים) רואה הרבה סדרות ואנימה אבל לא מחפש סראונד משחקים גם די חשוב אבל לא משהו שניראה לי שישנה את ההחלטה(אין ממש רמקולים לגיימינג נכון?) שמעתי הרבה דברים טובים על MICROLAB ואת לוג'יטק אני מאוד מעריך פיליפס וסוניק לא כלכך מוכרות לי נגיד ואני משקיע במערכת טובה יש טעם להחליף כרטיס קול או שהאונבורד יספיק? עד כמה זה ישנה את האיכות בישבילי? אני לא אאודיופיל אבל מחפש איכות וחוסר עיוות בווליום מכובד . יש ביקורת השוואתית בינהם? המלצות מהפורום?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש ברשותי את האוזניות cx300 של סנהייזר כבר כ 6 שנים ואני חושב שהגיע הזמן להשתדרג... חשוב לי אוזניות בעלות באס חזק, אני מודע לכך שאוזניות כפתור לא מייצרות באס כמו באוזניות קשת אך חשוב לי בכל זאת להשתמש באוזניות כפתור...כמו שאמרתי מחיר בסביבות 1000 שקל, תודה לעונים

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by bobih85,

שלום יש לי בעיה קטנה כאשר אני צופה בסרט באיכות 1080P במחשב (לפטופ) אני רואה מצויין איכות פשוט מטורפת ! כאשר אני מעביר את זה לדיסקונקי ומחבר למסך הטלויזיה שלי ( Hisense ) אני יציין שזה מסך לד . 50 אינצ' רואים חשוך וכהה נורא ואפילו עם טיפה נקודות כאלה מוזרות מישהו יודע אולי מה הבעיה ולמה זה קורה שבמחשב (לפטופ) אני רואה ממש מצויין ובטלויזיה שהיא בהרבה יותר חדשה ומתקדמת לא רואים בהתאם ?? אשמח לתשובה ..

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני מחפש לרכוש מתנה לאדם שאוהב סאונד טוב, אך אין לי תקציב מעל 1,500 ש"ח הדרישה: DVD עם רסיבר מובנה (כן, אני יודע שזה איכות מעפנה, לרוב, אבל הכל במסגרות התקציב והאוזן הבלתי רגישה של המקבל) רמקולים 5.1 אלחוטיים (לא APEX F-19A) וכמובן שהמכשיר יקרא צרובים, לרבות DIVX (אם יש צורך לרכוש בנפרד את הנגן ואת הרמקולים, אין בעיה) תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by avi_adam,

כמה שחפרתי בגוגל לא מצאתי הכרעה בין ה Q350 לבין CX680 חלק בעד אלו וחלק בעד אלו מה שחשוב לי איכות+באס+עמידות כי הן למכון האוזניות האחרונות שהיו לי זה CX300II היו איכותיות..אבל אוזניה הפסיקה לעבוד החלפתי אותן ואחרי חודשיים שוב פעם אותה תקלה..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by extremex,

*מרחק צפייה [ חובה - ובמדוייק עם מטר ]: 2.70 מטר [ חדר שינה ] *גודל באינצ'ים [ לדעתכם, אולי דעתכם שגוייה ] : 37-38 אינץ *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: אממ אין כל כך טווח מחירים , תציעו לי טלויזיות טובות אך לא יקרות מידי . *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: חדות/HD/חיבורים/דקה/צבעים/אחריות. [ לפרט על השימושים - תכני HD כגון XBOX או PS3 או חיבור למחשב או סטרימר, או אולי תכנים רגילים כמו ממיר רגיל של YES? לפרט בבקשה ]. חדות / HD / חיבורים שיהיו מסודרים נורמלי [ זה לחדר שינה ] כעיקרון הטלויזיה מיודעת לחיבור למחשב וצפייה בתכנים 1080P/BLURAY מלאים. וגם בתור טלויזיה בכללי.. כמה שעות צפייה ביום?: 1-3 שעות מה אתה צופה בדיוק ערוצים? מחשב? סרטים?:…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Demagh,

יש (שוב) מבצע באמזון גרמניה על המגבר הנ"ל (Denon AVRX1300): https://www.amazon.de/Denon-AVRX1300WBKE2-7-2-Kanal-AV-Receiver-Bluetooth/dp/B01GQ85GW6?SubscriptionId=AKIAI52QZWUSLVMNR3UQ&tag=beedea0c-21&linkCode=ur2&camp=1638&creative=6742&creativeASIN=B01GQ85GW6&site-redirect=de&language=en_GB בפעם שעברה שהיה במבצע התלבטתי אם לרכוש - ובסופו של דבר לא רכשתי. השימוש יהיה לחיבור מחשב ופלייסטיישן לרמקולים וטלויזיה. כרגע יש לי זוג Microlab C9, אני מתכנן לצרף אליהם בעתיד עד מספר רמקולים וסאב, כדי ליצור סראונד. לא אודיופיל או משהו... רק צריך מגבר good enough.

18. Started by CRT,

שלום חברה רציתי להתעייץ מה לבחור. אני רוצה רמקולים למחשב בעיקר לשמוע מוזיקה ומידי פעם משחקים. סגנונות המוזיקה הם בעיקר בלוז, קלסיק... אחרי בירורים די הגעתי למסקנה שאני רוצה 2.0 ומה שנסגרתי לבנתיים זה הSOLO7 וה GIGAWORKS T40 II. הרמקולים יחוברו לכ.קול מובנה על לוח אם gigabyte p55-ud3l. Realtek ALC892 codec

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. תקציב : 500 ש"ח. שימוש במחשב לסרטים , משחקים ומוסיקה. גודל החדר 20 מ"ר. עדיפות למערכת עם אפשרות תלייה { מובנת - בלי צורך לקנות רכיב נוסף ( חשוב מאוד) } ועם שלט רחוק.(אמינות המערכת חשובה). חשבתי על אלהחדשים) - Microlab FC365 , Microlab M-960 , MicroLab M-860 . או על קולנוע ביתי יעודייםמשומשים או אולי חדשים) - Panasonic דגם SC-PT85 , דגמים של LG או חברות אחרות ( המלצות). והאם אפשר לשמוע באופן סביר + במערכת רמקולים לווינים? אשמח לקבל המלצות על אופציות נוספות (אם אפשר עם אפשרות תלייה) (שמעתי על לוגיטק). נ.ב : אני יודע שהתקציב נמוך מאד למערכת 5.1 אבל אני רואה סרטים בעיקר ו2.1 לא יספיק לי (ואני סטודנט). והאם בדוגמאות שהבאתי יש אפשרות תלייה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by andrei21,

שלום לכולם! אני חדש בפורום, מקווה להתשלב יפה! אני רוצה לקנות מקרן FHD+3D זה המידע שיש לי כרגע תתקנו אותי אם אני טועה -כל כרטיס מסך חדש יכול לשדר סרטי 3D -חובה כבל 1.4 חובה משקפיים בעלות 250 שח בערך לזוג משקפיים מה שקצת מרגיז כי צריך לפחות 4. - צריך לקנות בחול, רצוי אחריות בין לאומית -מחר אני ימדוד את החדר, זה בערך 3-2.5 מטר קיר הקרנה ו5 מטר אורך חדר שאלות: - לגבי משחקים מהמחשב או מקונסולה אני אמור לדאוג לסוגי תכנים או סוגי כרטיסי מסך? -אני חושב על מקרן HD 33 OPTOMA יש המצלות למשהו אחר? -אפשר המלצות לחנות בחול, ואיפה לקנות משקפיים ואיזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, האם בהפעלת מערכת קולנוע ביתי 5.1 אני אמור להשאיר את השמע גם מהרמקולים של הטלויזיה או לשמוע רק מהרמקולים של המערכת? תודה

22. Started by biodome,

מאמר קצר ששווה קריאה לדעתי.. http://www.envynews.com/future.php?ID=2 לא שזה יגרום לי להפסיק להוריד Mp3s אחרי אוסף של 70 ג'יגה בערך.. אבל עדיין זה רק מראה שמשהו פה חסר...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. בכל מקרה, ראיתי בבאנר כאן, שהגיעו לאינטרסופט (אמינים, קניתי מהם ת'ATP3 שלי), http://www.sinapsa.com/sites/intersoft/category.asp?cat=47

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Michael^_^,

שלום, חבר שלי נוסע לחו"ל ואני רוצה לדעת עם יש את ה-71 ששמעתי עליהם הרבה דברים טובים בדיוטי פרי ועם מישהו יודע כמה הן עולות, תודה ב65 דולר הם לא שוות? עדיף את הסנהייזר MX400 ב100 שקל?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים