אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן קניתי את הדגם הנ"ל , Hyundai HU-9000 מקליט וקורא DIVX ותומך בכתוביות עברית .... קצת היה קשה לי להוציא עליו מידע באינטרנט ואני לא מכיר את הסוג אז אני פונה אליכם ... האם ה DVD הנ"ל יכול לעדכן גרסאות ואם כן איך ? הדי וי די קורא רק כתוביות מסוג SRT וגם צריך להפוך את המילים בשביל שיקרא אותם האם יש דרך לסדר את זה ? ואם מישהו ניסה את רוב הפונקציות שיכתוב חוות דעת בבקשה ...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אוזניות נחמדות למחשב נייד שלי, שהוא מחשב גיימינג כך שאני משחק לא מעט. אני מחפש אוזניות טובות למחשב, שיהיו גם טובות לסרטים כמובן. אני מאוד אוהב איכות סאונד טובה, עם באסים טובים וכו'... התקציב שלי די גמיש, אבל החלטתי שבגלל שאני לא משתמש במחשב נייד המון, אני לא אשקיע המון כסף כי בכל מקרה בנייח שלי בבית אני משתמש ב-razor tiamat שאני ממש מרוצה מהן. תודה על העזרה ואשמח לעצות
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות כרטיס טלויזיה שמתאים ל הוט. מעוניין לקבל המלצה על כרטיס טוב במחיר סביר. חומרה E8400 4 גיגה זיכרון מערכת הפעלה XP או vista תודה חנן
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש סטרימר (boxee או xtreamer sidewinder3) בנוסף למגבר חדש. אודה להמלצות על חנות טובה ומתמחה אשר מכילה את הכל על מנת שלא אצטרך להתרוצץ בין חנויות וגם על מנת שיהיה לי כח קניה גדול יותר. כמו כן אשמח לקבל המלצות על סטרימר עדיף מבין ה-2 שציינתי וגם המלצות על מגבר. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, זמן מה שמחפש "קופסה" עם שתי כניסות עדיף אופטיות (בורר) ויציאה אחת עדיף אופטית.. כל זה עם מגבר אוזניות מובנה+נוב ווליום גדול+שלט רחוק.. משהו בסגנון הקונסולה של https://www.logitech.com/en-us/product/speaker-system-z906 תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלוםאני מתלבט בין שתי טלויזיה בגודל 42 אינץ' של lg: 1: ls3400 2: 345y שתיהם אותו מחיר יש מבצעים במקומות שונים מבחינת ביצועים איפה רואים יותר טוב ואני חושב ls 3400 הוא בכלל lcd כי הוא ממש עבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קראתי את רוב הת'רדים לגבי אוזניות בפורום (יש הרבה) אבל בכולם האוזניות שהוצעו כטובות נראו גדולות וסורבלות. יש לי ipod ואני מחפש אוזניות שיהיו יותר איכותיות מהאוזניות שבאו איתו ועדיף שלא יהיו מאותו הסוג (הסוג שנכנס לאוזן, כמו ה mx500), יותר בכיוון של האוזניות ה"רגילות" אלו עם הגשר והפדים. גבול המחירים הוא בסביבות ה 100 דולר. אני לא מחפש בס חזק במיוחד, אני לא שומע מטל ורוק כבד בד"כ, אבל רצוי שיהיה מדויק. תודה piro
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מסך לבן כזה להקרנה 100.5 אינץ' ועכשיו אני צריך מקרן חדש וטוב , מה אתם ממליצים ? 1. המקרן יושב 4 מטר מהמסך 2. המקרן ישמש רק לסרטים מהמחשב ולא טלוויזיה 3. אין לי מושג במחירים של מקרנים אז אל תתנו לי משהו ב 20 אלף דולר תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם שווה לי לקנות את הכרטיס הזה? כרגע יש לי מובנה ואני שומע דרך אוזניות AKG K512 , ואם לדוגמא אני יקנה גם JBL CREATURE II , האם יהיה הבדל ב: 1. משחקים 2. סרטים 3. מוזיקה נ..ב אני יכול להשיג תכרטיס במחיר מאוד זול תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים לקנות מסך חדש לסלון ולחדר שינה. כרגע בסלון סוני 29" CRT מהדגמים המפוארים והיקרים של פעם- אבל ב-א-מ-ת איכותית, בחדר כרגע אין כלום. תכנים- טלווזיה הוט בלבד,SD, אולי פעם בכמה חודשים סרט DVD. לסלון חשבתי על פלזמה ולא LCD, עדיפות ל 42. תקציב עד 3000. חשבתי על אלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752541 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=757596 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=757596 עדיף חיבור SCART (הפלזמה שלי מחוברת לממיר דוקסיס בחיבור הזה- והתמונה איכותית מאוד. (יש לי גם ממיר HD) ) עדיף שיהיה כלול מתקן תליה. לחדר שינה חשבתי על 32 אינץ, לא יודע אם LCD או פלזה, תקציב לא גבוהה יחסית,כי עד היום אמא שלי לא ראיתה טלווזיה בחדר אלא רק בסלון…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם בהפעלת מערכת קולנוע ביתי 5.1 אני אמור להשאיר את השמע גם מהרמקולים של הטלויזיה או לשמוע רק מהרמקולים של המערכת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
השלט דומה לזה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product/16040.jpg בצבע בצורה הגירסה שלי זה solo tv רק לטלוזיה בלי דבירם אחרים..... הוא שלט של 30 שקל..... רק שחכתי איך מקודדים אותו.. בסריקה כי אין לי תחוברת של הקודים..והביאו לי אותו מתנה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אךךךךך... דברים יפים רואים שם בגולה! נו, אז הכרטיס החמוד הזה עלה לי 50 דולרים בגולה (ארה"ב)... מה אתם אומרים? ההתרשמות שלי היא לטובה. איזה יופי שניתן להיעזר באלגוריתמים המתקדמים של QSound לקבלת סאונד סביבתי מכל מקור קול בן שני ערוצים (סטריאו) באשר הוא?? ההתלבטות הייתה גדולה... היה שם גם את הSanta Cruz הנפלא מבית Voyetra Turtle_Beach , שעלה 80 דולרים. אבל הלכתי בסוף על הפיליפס... ואני מרוצה! עכשיו רציתי גם לשאול לדעתכם: האם אתם מעדיפים את הAcoustic Edge על GTXP או אפילו אלך רחוק ואומר Audigy? מאחר והכרטיס לא מיובא לארץ, אני מניח שרבים מיכם מרימים גבה נוכח ההשוואות הללו... לגבי מי שכן מכיר ויודע, אשמח לשמוע את דעתו. לפי מיטב הבנתי, אלגוריתם מתקדם כמו זה שבפיליפס AE, לא קי…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שאני יכול להתקין שעושה את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות אוזניות חדשות לאייפוד שלי, בטווח המחירים של 100$\350 ש"ח.כאשר מהקצת שהצלחתי להבין באינטרנט, ההתלבטות היא בין Shure SE115, Shure SE215, Klipsch Image S4, וכמובן בין הדגמים אשר אתם עשויים להציע לי. אני שומע עם אייפוד, בלי מגבר אוזניות או משהו כזה, והמטרה שלי בסופו של דבר זה להשיג אוזניות עם סאונד מאוזן, בין הגבוהים לנמוכים (מפורט דיו שאוכל להנות איתו גם מפולק, אינדי, רוק אלטרנטיבי, ג'ז, אך מאידך גם מגורילאז, דג נחש, וסגנונות קצת יותר עמוסי בס), ואטימה טובה וגם נוחות מקסימלית, שכן התנסיתי בעבר באוזניות שלאחר כשעה פשוט היו בלתי נסבלות באוזן.אלה סה"כ הקריטריונים. אשמח לשמוע כמה שיותר תגובות והמלצות ! בברכת שבת שלום, יותם.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה רמקולים ניידים על סוללות שאפשר לטעון בעוצמה של 5-10 וואט במחיר לא גבוה של עד 400 שח. יש בואללה שופס רמקולים ניידים נטענים של 5 וואט אבל זה נראה ג'נרי בהגזמה ולא יודע אם שווה ת150 שזה עולה. חשבתי בכיוון של מגבר נייד של גיטרה. מה יש לכם להציע? אפשר בכלל לחבר אם פי למגבר של גיטרה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מערכת סטריאו לשימוש עיקרי, שמיעת מוזיקה במחשב. לשימוש גם לצפיית סרטים בדיוידי ובטלויזיה. בסביבות ה600 שקל. אני לא מבין בזה בכלל אז אשמח גם להסבר במילים פשוטות על דגמים מומלצים. שיהיה חיבור למחשב+דיוידי+טלויזיה. תתודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום...יש לי רמקולים של Creative SBS560 ושאני משתמש בכרטיס קול שבא עם ה Nforce4 שלי המערכת עובדת סבבה...אבל הרמקולים אחוריים אני בקושי שומע מהם משהו...יש איזה דרך להגביר אותם ? בקושי יש הבדל ככה בין זה ל רמקולים 2.1 רגילים... |: תודה מראש,עידן.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות LCD 32" מרחק צפיה 3.2 מטר+-... המטרה העיקרית של הטלוויזה היא צפייה בשידורי YES-60% ו-40% חיבור למחשב לסרטים(HD) ומשחקים... אני מתלבט אם לקנות FHD או HDR...מה כדאי? הבנתי שבגודל הזה קשה להבדיל בין FHD לHDR..זה נכון?וגם שבשידורים רגילים של YES יראו יותר טוב בHDR...? אשמח גם להמלצות על טלווזיות מסוימות,בנתיים אני מתלבט בין: SAMSUNG A450--HDR ו- SAMSUNG A550--FHD התקציב הוא 4K+- תודה לעונים!!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות אלחוטיות שהן נוחות וטובות בעיקר לצפייה בסרטונים בדרכים ולפעמים שהוכל לחבר אותן לנינטנדו סוויץ׳.כרגע משתמש ב-Jabra Move אבל יש בעיה משמעותית איתן והיא שהמיקרופון הוא פשוט זבל מוחלט אבל בסה״כ הן טובות מאוד, נשמעות טוב, קטנות וניידות. בינתיים מה שהסתכלתי זהSkullcandy Grind Wireless JBL E40 BlueTooth JBL E45BT JBL T450BTיש לכם עוד הצעות התקציב שלי הוא עד 500 אולי עם חריגה לא גדולה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נו הכרטיס אונבורד שיש לג'יגה בייט 7dx+ ועוד כמה.. אז ככה.. האם הוא טוב? כמה ערוצים, והאם הוא יותר טוב מ Creative SoundBlaster PCI64 הישן והטוב שלי?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה יהיה לשימוש ביתי בלבד כי בכל מקרה האוזניות היו גדולות מדי כדי לצאת איתם
-
נגני מוזיקה כלשהם, שנמכרים בארץ ויכולים להניע אוזניות עם התגדות של למעלה מ-150 אוהם ? נגנים של FIIO אולי ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי SMART TV של סמסונג ועכשיו אני מחפש 2 כבלים: 1. בטלויזיה יש ממיר מובנה וחיברתי אליה אנטנה יאגי פנימית עם כבל של 3 מטר ואני מחפש כבל מאריך, איפה אפשר להשיג כבל מאריך לאנטנה כזאת ? האם יש כל מיני סוגים ? האם יש חשיבות לסוג שזה לא יהרוס את הטלויזיה ? 2. מחפש כבל HDMI שטחו באורך 10 מטר שיהיה אפשר לשים מתחת לשטיח איפה אפשר להשיג כבל כזה בארץ ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-