אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום מחפש לקנות ממיר דיגטלי לקליטת עידן+ עבור TV ב-EBAYשמכיל את מירב האופציות כפי שמופיעות במפרט שלהם http://www.rashut2.org.il/idan_equipment.asp וגם ב- https://docs.google.com/viewer?url=http://www.rashut2.org.il/editor/uploadfiles/memir.pdf&embedded=true&chrome=true. השאלות: 1. איך מחפשים ב- EBAY , מה המונח המתאים לממיר מהסוג הזה באנגלית? 2. האם זה טעות לקנות ב- EBAY כדי להשיג מחיר טוב, כי אולי לא יתאים לארץ (לדרוש מילוי כל הפרמטרים שמופיעים בעידן+-- זה מעשי)? 3. חשוב לי שיכיל אפשרות יציאה להקלטה, תמיכה בתחנות רדיו לעתיד , HD וכמובן שיתפקד בצורה תקינה. בתודה שאול
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי מאמצים ומלחמות קשות עם המחשב.. סוף סוף הצלחתי למצוא פילטר שבעזרתו אוכל לשמוע AC3 דרך הרסיבר שלי, ומערכת הקולנוע... יש לי סרטי DIVX שרצועת הקול שלהם מקודדת ב-AC3... כדי שיהיה אפשר לפענח את ה-AC3 הייתי צריך להתקין פילטר... ניסיתי את הפילטר של (InterVideo (iviaudio.ax שממליצים עליו בכל האתרים (doom9.org למשל)... - ולא הצלחתי לגרום לו להוציא את האודיו דרך יציאת ה-SPDIF... - האפשרות לכך היתה "אפורה" (disabled). התוכנה היחידה בה הצלחתי לגרום לו לפעול היתה BSPLAYER - אבל... היה חוסר סנכרון של בערך רבע שניה בין הסאונד לתמונה... דבר מציק ביותר. ניסיתי פילטר נוסף שנקרא Odio Dekoda (שלהפתעתי גיליתי שהוא פותח בישראל) - גם שם - אפשרות ה-SPDIF היתה disabled. ולבסוף, מצאתי פילטר שפ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רק in ear ושיהיה יותר איכותי מה cx300 הנגן שלי זה u10 iriver
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קצת מבולבל... ראיתי שזה עולה מידי פעם פה בפורום ואשמח להבהרה: למטרת מצגות במשרד (יש קירות מסך בחדר הישיבות, כלומר חלונות גדולים, אך לכיוון צפון) 42" - מה עדיף? למטרת צפיה בטלוויזיה דרך YES/כבלים, ומעט פלייסטיישן - 32" בסלון, מה עדיף? ואם יש לכם המלצות ספציפיות, אשמח לשמוע. למשל, במשרד ה- LG 32" הנוכחי שלנו מסתנכרן ומציג את כל המחשבים מעולה (וגם את האטארי 2600 ), לכן אני חושב לדבוק ב- LG, אם כי נראה לי ש- HD READY 42" LCD, יספיק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אומנם לא כ"כ קשור למחשבים(אולי כן כי אני הולך לחבר מחשב לTV) אני מטלבט בין שני דגמים: SAMSUNS LA20S51 TOSHIBA 20CL7 או שאם יש לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע אני לא רוצה מסך רחב ככה שתתאימו את המלצותיכם(אם יהיו כאלה) תודה לעונים אגב פירסמתי פה את ההודעה כיוון שבאתר "אודיו וקולנוע ביתי" לא ענו לי אז אל תפנו אותי לשם
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, כרגע בסלון יש לי מחשב מדיה סנטר עם כרטיס XIFI ורמקולים Megaworks 550 של קריאטיב. בעקבות מעבר לדירה עם הכנה בקירות ובתקרה לרמקולים חושב לשדרג ולשים מערכת טובה יותר אך בחיפוש מצאתי שרמקולי מחשב בסגנון הMegaworks כבר לא קיימים מעבר למה שיש לי. התקציב הוא 3000-4000 כשהעדיפות היא לרמקולי תיקרה אחוריים. יש מצב לאכות טובה של מערכת בתקציב הזה? תודה ושבוע טוב.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את ה TV מדגם הנ"ל ... ומשהו לא מסתדר לי. המפרט של ה TV: http://www.proview.com/Product/Product_Page.aspx?sn=439π=121&ii=3451 לפי מה שרשום שם, היא תומכת HD 480p/720p/1080i עכשיו אני יודע שהרזולוצית מקסימום שלה היא 1360X768 אבל משום מה אני לא יכול להגדיר את הרזולוציה הזאת במחשב (יש לי כרטיס מסך Geforce 8800GTS עם דרייבר הכי מעודכן) אצלי אפשר 720X1280 אבל זה רושם Not Supported. בנתיים אני עובד על 1024X768 שזה גם טוב. 2 שאלות: 1. איך אפשר להגיע למצב שאני אוכל להגדיר את הרזולוציה במחשב על 1360X768? 2. אם אני ממשיך להשתמש ב 1024X768 , זה יכול להציג תכני HD כמו שצריך? תודה! 8)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, 2 דברים.. הראשון הוא אני מחפש חנות יד שניה של סטריאו באזור המרכז... בגדול אני מחפש פטיפון בטווח ה300-500 שקל משומש, משו חמוד כזה, אבל חכם, לניגון תקליטים ישנים.. בקטע הזה אני מתלבט אולי כדאי לי לקנות כזה מקצועי כזה של DJים משומש, ראיתי שיש כאלה שנכנסים לטווח הזה של מחירים.. השני הוא כזה, יש לי גינה ואני רוצה לאבזר אותה במערכת כל שהיא.. בגדול מה שאני רוצה זה משהו כמו 4 רמקולים היקפיים, שינגנו רדיו, דיסק ויציאה לMP3.. אני לא רוצה להשקיע יותר מידי לזה, כי בכל זאת , זה רק לגינה.. לגבי שמש/גשם/בלאי יש לי כבר תוכנית לעניין, (ארונית חמודה כזו והרמקולים תחת פרגולה, שיכוסו בזמנים קרים). אז השאלה היא ממה להרכיב תמערכת, איזה רמקולים.. האם כדאי לקחת רסיבר או מכשיר אחר...
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, האם בהפעלת מערכת קולנוע ביתי 5.1 אני אמור להשאיר את השמע גם מהרמקולים של הטלויזיה או לשמוע רק מהרמקולים של המערכת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. ברצוני לחבר SONY PS2 למסך מחשב + רמקולים ביתיים רגילים. בכדי לפשט המצב הוא כזה: לסוני יש יציאת RCA (צהוב,אדום,לבן). השאלה היא האם יש מתאם שיוכל לקחת את אות הוידאו (צהוב) ויעבור בצד השני לVGA? האם יש מתאם סאונד (נקבה אדום,לבן) לנקבה PL (רמקולים ביתיים)? האם כל התצורה אפשרית בכלל? ואם כן היכן אני יכול להשיג מתאמים אלו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי רדיו דיסק בהספק 4*50 watt R.M.S אני צריך לקנות עכשיו רמקולים והבעיה שבכל הרמקולים ההספק שלהם מצויין ב P.M.P.O אני צריך המלצות ל 4 רמקולים בתקציב של 400 ש"ח אני רוצה לדעת מה היחס בין RMS ל- PMPO אני לא רוצה שהרמקולים יקרטעו לי בעוצמה גבוהה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Guitar rig כמגבר לגיטרה, אני מחבר את הגיטרה בליין אין למחשב... הבעיה היא שיש לטנסי [דיליי] בסאונד.. המליצו לי להשתמש בדבר שנקרא ASIO.. שנתמך בחלק מהכרטיסי קול.. 1. תמליצו לי על כרטיס קול בטווח של 200 שקל שיש בו ASIO ויכול להתאים (שמעתי שבAUDIGY2 של קרייטיב יש) 2. איך אני אמור להשתמש בדבר הזה? שמעתי גם כמה דברים על תוכנה שהופכת כל כרטיס קול לASIO וזה לא עובד..
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בדקתי באתרים השונים וגם חיפשתי בגוגל, תחילה נאמר שהשלט החכם (מצ"ב תמונה) של מסך ה LG יש לי יכול להפיל את ה RPi, אבל לאחר מכן נאמר שלא, ואני בטח לא יודע כיצד להפעיל אותו. לאחר מכן חיפשתי ולא מצאתי בשום אתר רכישת שלט USB RF ל Raspberry Pi, היתכן שאין? יש מעט תוצאות לא מאתרים בארץ, אבל אני מעוניין לרכוש בארץ משהו מוכר, עובד וזמין .[ATTACH=CONFIG]6300[/ATTACH]
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה שאי אפשר לשנות את גודל הכתוביות במידה והתרגום לא מובנה (אך שם הקובץ זהה) הגופן ממש ממש קטן וגם גופן מכוער. הסיומת של הכתוביות היא srt. יש דרך להגדיל \ להגדיר את מאפייני הכתוביות באמצעות המרה לסוג קובץ אחר או משהו? רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מדליק את הרמקולים, הם עושים רעש חזק,מין כמו "פוווו" כזה.. אתם יודעים,מה ששומעים ברמקולים. זה ממש מציק,לפעמים,בלילות,כשאני מדליק אותם,חצי בית יכול להתעורר מהרעש. רמקולים : CREATIVE SBS 2.1 SPARKS
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי תקופה ארוכה הגיע הזמן לסדר את עליית הגג ומצאתי שם מערכת שמע כלשהי שהייתה קבורה שם. מישהו מזהה את המערכת הזאת ויודע אם שווה לשמור\לשחזר אותה או שמדובר בגרוטאה ? תודה. תמונות: https://imgur.com/a/1GtAX#0
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השימוש העיקרי יהיה בעיקר צפיה בסרטים/סדרות/יוטיוב, וטיפה מוזיקה ומשחקי מחשב, לא צריך מיקרופון או שיהיו ניידות. אני מעוניין באוזניות פתוחות, מעל האוזן (over ear), עם פדים אווריריים מבד (מהניסיון שלי דמוי עור גורם להזעה אבל אולי אני טועה), הם יהיו עלי הרבה שעות ברצף וחשוב שיהיו נוחות גם אחרי כמה שעות של שימוש רצוף. איכות הסאונד חשובה אך פחות מהנוחות ווליום סביר. חשבתי להוציא כ 200-250 שקל, המלצות? מעדיף לקנות בארץ אך גם JVC מאיביי הולך.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה אני רוצה אוזניוות די מגוונות- אני רוצה אוזניות שאוכל לשמוע איתם הרצאות של האנויברסיטה בטאבלט/סמאטפון/מחשב. כמו כן אעשה באוזנית שימוש גם בחדר כושר למוסיקת דאנס מקפיצה, בנוסף אם אוכל לחבר האוזניוות לטלויזיה בחדר בלילה יהיה מצוין. אני יודע שיש לי יותר מדי צרכים לזוג אוזניות בודד אבל זה היעד. חשוב לי שהאוזנית לא יהיו מגושמות וכבדות כי אני מתכנן גם בעבודה לשמוע דרכן ולא רוצה שהאוזניות יבלטו יותר מדי- חשבתי על IN EAR ובלוטוס. התקציב שלי הוא 100 שקל. אם אין משהו נורמלי אפשר לחרוג ל 200 כל עוד באמת יש תמורה- דרך אגב אני לא אודיופיל בכלל, כלומר מספיק לי שהסאונד יהיה "בינוני" וזהו. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי טס לפראג ואני רוצה שיקנה לי נגן MP3 ההגבלה שלי היא 120$ ואל תגידו "תוסיף עוד.." כי אין לי מאיפה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה. אחרי שרמקולים האחרונים שאחי העביר לי שהיו בבית בערך 10 שנים שבקו חים. אני אשמח לקבל המלצה רמקולים 2.1 במחיר סביר. אני רוצה לקבל משהו יחסית זול, בין 200-300 שקלים. שרון.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משהו יכול להציע זוג רמקולים זולים ואיכותיים תודה רבה נ.ב אל תציעו לי רמקוליים עם סאבוופר
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי.. בחופש הגדול התלהבתי מהקטע של איביי וסתם הזמנתי אוזניות KSC75 שחשבתי שאנצל יותר אבל הן נמצאות במגירה ומעלות אבק. החלטתי להפוך אותi לשפנות הניסוי שלי בכל הקטע של ה-DIY. אני רוצה לעשות את ה-Kramer Mod, פשוט אני צריך ללכת לבית מלאכה שיקדח לי בפלסטיק, המקדחה שברשותי לא דקה ואני מפחד שזה ישבור את הפלסטיק. אחרי זה אני מעוניין להחליף כבל שכן הכבל הנוכחי מאוד לא נוח! בעיקר לא החיבור 3.5mm שמשום מה החליטו לעשות אותו עם זוית. רציתי לדעת על איזה כבל אתם ממליצים? מאיפה ניתן לרכוש אותו? ואולי איזה מדריך להחלפת כבל... יש לי עוד שאלה די דבילית, אני הורדתי את הקליפסים האלה של האוזניות ועכשיו אין שום דרך לדעת איזו אוזניה היא L ואיזה היא R. עם איזו תוכנה אני יכול לבדוק מה זה מה? תו…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה את מזלי פה, בתקווה שאוכל לקבל סיוע והדרכה בתחום בו אין לי ידע כלל, והייתי שמח לצבור בו מעט ניסיון מבעלי הידע והמקצועיות. אני מאזין למוזיקה לא מעט (בין שלוש לארבע שעות ביום) בעיקר דרך הרמקולים (הפושטים) של המחשב הנייח שלי, או באוזניות דרך נגן המוזיקה שלי. לאחרונה אני ורעייתי רכשנו דירה, וחשבתי שזו תהיה הזדמנות טובה להשתדרג מעט ברמה האודיופילית, ולהשקיע במערכת מוזיקה ביתית. מכיוון שאני בור למדי בנושא, הייתי שמח לקבל מכם מעט עזרה בתחום, בכדי להתחיל ולהבין לפני מה אני עומד, לדעת מה השיקולים שצריכים להלקח בחשבון, ולא לעשות טעויות שאני אצטער עליהן... אז כדי שתוכלו לעזור לי באופן יעיל אנסה לתת קצת פרטים עלי, ואח"כ אציג את השאלות שלי; קצת פרטים: 1. אני …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מסך לבן כזה להקרנה 100.5 אינץ' ועכשיו אני צריך מקרן חדש וטוב , מה אתם ממליצים ? 1. המקרן יושב 4 מטר מהמסך 2. המקרן ישמש רק לסרטים מהמחשב ולא טלוויזיה 3. אין לי מושג במחירים של מקרנים אז אל תתנו לי משהו ב 20 אלף דולר תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם : gigabyte 7zmm http://www.gigabyte.com.tw/products/7zmm.htm ובו : Creative CT5880 PCI sound chip (4 channel) אני מחפש תוכנה עבור הנ"ל שתדע לעשות Mixer ולוח שמאפשר שליטה ושנוי של קובצי Midi . ב CD של לוח האם אין תוכנות כאלה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-