אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש איזו דרך להפוך אותו ל "דיסק און קי"? אני מתכוון לעשות לו משהוא שיהיה קבוע ולא כול הזמן תתריק הזה של "לחיצה על הכפתור ואז ניתוק וחיבור מהיר של ה USB.", אלא משהוא כמו התקנת תוספת.... ואם לא, אז יש איזו אפשרות בעזרת תוכנה מיוחדת להעביר למכשיר ל- Browse פשוט סתם קבצים כמו RAR\JPG וכו'...?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
JB-362 2.0 Wooden Speakers בתור רמקולים למחשב.. + איזה כרטיס קול נחמד או Genius SW-5.1 Home Theater 3600W +Remote בתור רמקולים למחשב.. --------- או בקיצור : תקציב: 1000שח..
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הצורך שלי לא בלהקליט תוכניות טלויזיה. זה לא מעניין אותי. כל מה שאני רוצה זה שבזמן שאני עובד על המחשב, תהיה לי אפשרות לפתוח חלון קטן שבו אראה טלויזיה מבלי שזה יכביד על המעבד ועל הכרטיס מסך שלי. מדובר על Q9450 ו-HD4870. אין לי ממיר דיגיטלי. אני צופה כיום בטלויזיה בצורה רגילה אנאלוגית ללא ממיר כלל. תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עוזר להורים שלי לבחור LCD לסלון הגודל יהיה 42 אינצ' והשימוש העיקרי - שידורי SD. (ללא קונסולות/ שימוש כבד של סרטי HD) אני מתלבט בין דגמי 2010 של LG שעליהם יש המלצות רבות בפורום: 42LD450 42LD460 לבין דגמי 2011 שמצאתי בזאפ, ולהן אין עדיין סקירות או המלצות: 42LK410 42LK430 42LK450 האם מישהו רכש אחד מהדגמים הללו, או יודע מה עדיף מבחינת איכות תמונה כללית ושידורי SD? תודה לכולם. ליאור.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש את ה X530 או את הX540. ה X530 בעל סראונד..אפשר לתלות את הרמקולים והסאונד כנראה יהיה איכותי ביותר, אבל יש גרסה חדשה יותר- ה X540, כך שאני מתלבט ביניהם, ובכלל, מה עדיף? 5.1 או 2.1? אם 2.1, עדיף לקנות את ה JBL 2.1 CREATURE? לפי האתר, ה X230 אותו דבר כמו מ X530, רק של X530 יש תוספת של רמקולים, אבל יש להם דריייבר מיוחד או משהו (ל X530)? תודה לעוזר\ים
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מסך לבן כזה להקרנה 100.5 אינץ' ועכשיו אני צריך מקרן חדש וטוב , מה אתם ממליצים ? 1. המקרן יושב 4 מטר מהמסך 2. המקרן ישמש רק לסרטים מהמחשב ולא טלוויזיה 3. אין לי מושג במחירים של מקרנים אז אל תתנו לי משהו ב 20 אלף דולר תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השימוש הוא בעיקר למשחקים (FPS וMMO) ומוזיקה , מידי פעם גם קצת סרטים. רק למחשב. מקסימום 400 שקל עם העדפה לפחות שיכלול מיקרופון, למשחקי רשת שישמעו מבחוץ את האוזניות כמה שפחות ושיהיה נוח. אוזניות קשת (מעל הראש, לא מאחורה) [ראש גדול, לשים לב ] מרופדות כמה שיותר (אני איתם רוב היום) התקציב הוא 300-400, עם העדפה לכמה שפחות. כרטיס קול 8 Channels ALC888 Audio controller (מובנה בלוח אם, חיפוש קצר בגוגל ואני חושב שהכוונה היא לRealtek ALC888) אני צריך דגם (כמובן), מחיר, ואיפה אפשר לקנות. תודה מראש, גיא.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי ניסיון חיבור EQ לרסיבר, ללא הצלחה, הוא התחיל לבלוע את הצלילים. מה יכולה להיות הסיבה לכך? הרסיבר JVC RX5062, כמו כן, רציתי לשאול אם יש אפשרות לאפס את ההגדרות שלו כליל?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מצאתי מגבר די ישן אבל במצב טוב נראה יש לו שקע אמריקאי וההספק שלו אם אנלא טועה זה עד 100 וואט עכשיו חיברתי לו מעביר לשקע ישראלי שכתוב עליו עד 25 וואט האם זו יכולה להיות הסיבה שהמגבר לא נדלק?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב! יש לי מחשב נייד HP מסידרת DV6000 ובו חיבור S-VIDEO וגם יציאה לצג חיצוני (כמו זה של המחשב הנייח עם ה-15 חורים). ויש לי טלויזיה מקרן אחורי (נקנה לפני 4 שנים) שהחיבור הכי הגיוני שמצאתי בה הוא חיבור S-VIDEO שלא ממש עשה את העבודה. האם יש לי בכלל אפשרות לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה או שיש צורך בטלויזיה מיוחדת עם חיבור מסווים? אם כן אני גם ככה שוקל לקנות טלויזיה חדשה אז אשמח לדעת איזו אופציה במסך אני צריך כדי שאדע מה לקנות. תודה אני הייתי אופיר ;D
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לפני מספר ימים פתחתי דיון עזרה כללי - אבל לא ענו לי. מאז עשיתי הרבה ש.ב וקראתי הרבה פה בפורום. הבנתי שבתקציב 2200-2500 ל-37" ה-LD460 של LG היא המומלצת ביותר. כמובן שאני אלך להתרשם ממנה בחנות, אבל אני די סגור עליה כרגע. יש עוד דברים שכדאי לבדוק לפני שאני הולך על זה? הערות\הארות יתקבלו בברכה. (:
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש (שוב) מבצע באמזון גרמניה על המגבר הנ"ל (Denon AVRX1300): https://www.amazon.de/Denon-AVRX1300WBKE2-7-2-Kanal-AV-Receiver-Bluetooth/dp/B01GQ85GW6?SubscriptionId=AKIAI52QZWUSLVMNR3UQ&tag=beedea0c-21&linkCode=ur2&camp=1638&creative=6742&creativeASIN=B01GQ85GW6&site-redirect=de&language=en_GB בפעם שעברה שהיה במבצע התלבטתי אם לרכוש - ובסופו של דבר לא רכשתי. השימוש יהיה לחיבור מחשב ופלייסטיישן לרמקולים וטלויזיה. כרגע יש לי זוג Microlab C9, אני מתכנן לצרף אליהם בעתיד עד מספר רמקולים וסאב, כדי ליצור סראונד. לא אודיופיל או משהו... רק צריך מגבר good enough.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מחפש אוזניות איכותיות בסביבות 1000 שח tws ear hook יש לי כיום Sony WF-1000XM3 שנופלות לי כל הזמן כמו כל אוזניות tws שהיו בעלות זמן סוללה ארוך איכות סאונד ביטול רעשים חיבור טעינה חיבור usb a תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את הדגם הנ"ל , Hyundai HU-9000 מקליט וקורא DIVX ותומך בכתוביות עברית .... קצת היה קשה לי להוציא עליו מידע באינטרנט ואני לא מכיר את הסוג אז אני פונה אליכם ... האם ה DVD הנ"ל יכול לעדכן גרסאות ואם כן איך ? הדי וי די קורא רק כתוביות מסוג SRT וגם צריך להפוך את המילים בשביל שיקרא אותם האם יש דרך לסדר את זה ? ואם מישהו ניסה את רוב הפונקציות שיכתוב חוות דעת בבקשה ...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צהריים טובים. יש לי נגן IPOD, אני מודע לכך שהמגבר שלו חזק וכל עוד אני משתמש באוזניות שבאות עם המכשיר אני לא יכול להנות ולהפיק את המיטב מהמכשיר. לכן החלטתיל להקצות סכום של 300 ש"ח (אפשר לחרוג) בשביל אוזניות טובות ואיכותיות שישמשו אותי ליום יום. השימוש העיקרי שלי הוא בתזוזה (הליכה, אוטובוס וכו) לכן האוזניות צריכות להיות אטומות, לא גדולות במיוחד (כמה שיותר קטנות) וקומפקטיות.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים altec vs2621 ותהיתי האם יש דרך כל שהי להשתיק רק את ה sub. מותקנים לי דרייברים של REALTEK ולא מצאתי משהו דומה באפשרויות. ב properties של מנהל הסאונד ב windows 7 יש בר של הוולריום של ה sub אבל בפועל הוא לא מנמיך כלום. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי SMART TV של סמסונג ועכשיו אני מחפש 2 כבלים: 1. בטלויזיה יש ממיר מובנה וחיברתי אליה אנטנה יאגי פנימית עם כבל של 3 מטר ואני מחפש כבל מאריך, איפה אפשר להשיג כבל מאריך לאנטנה כזאת ? האם יש כל מיני סוגים ? האם יש חשיבות לסוג שזה לא יהרוס את הטלויזיה ? 2. מחפש כבל HDMI שטחו באורך 10 מטר שיהיה אפשר לשים מתחת לשטיח איפה אפשר להשיג כבל כזה בארץ ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלוםאני מתלבט בין שתי טלויזיה בגודל 42 אינץ' של lg: 1: ls3400 2: 345y שתיהם אותו מחיר יש מבצעים במקומות שונים מבחינת ביצועים איפה רואים יותר טוב ואני חושב ls 3400 הוא בכלל lcd כי הוא ממש עבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte EG41MF-US2H, כרטיס הקול המובנה בא עם Realtek HD Audio Manager שבו אפשר להגדיר מה היא כל יציאת סאונד. תמונה לדוגמא (לא שלי, סתם אחת שמצאתי באינטרנט): ישלי אפשרות לבחור לכל יציאה בין Line-out לבין Headphone. ברמקולים אני כמעט ולא שומע הבדל אם אני שם על Line-out לעומת headphone. לעומת זאת באוזניות הheadphone יותר חזק מאשר line-out. מה בדיוק ההבדל? (הגברה חזקה יותר? התאמה אחרת לאימפדנסים שונים או משהו כזה..?) כדאי באמת לשים את האוזניות על headphone ואת הרמקולים על line-out? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא היתי בטוח איפה לשאול על זה..פה נראה לי יש חברה שמבינים..אז הקטע הוא שהמשפחה שלי המירה אצל צלם קלטות וידאו לדיוידי וזה הומר לצורה של DVD רגיל עם תיקיית video TS.למישהו יש מושג איך להפוך את זה באמצעות תוכנה חינמית חוקית כלשהילקבצי AVI נורמלים?או MKV? ועוד שאלה יש דרך להתעסק,נגיד לחתוך קטעים מהסרטים האלה לפני או אחרי שהמרתי אותם.בתודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שאני יכול להתקין שעושה את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות LCD 32" מרחק צפיה 3.2 מטר+-... המטרה העיקרית של הטלוויזה היא צפייה בשידורי YES-60% ו-40% חיבור למחשב לסרטים(HD) ומשחקים... אני מתלבט אם לקנות FHD או HDR...מה כדאי? הבנתי שבגודל הזה קשה להבדיל בין FHD לHDR..זה נכון?וגם שבשידורים רגילים של YES יראו יותר טוב בHDR...? אשמח גם להמלצות על טלווזיות מסוימות,בנתיים אני מתלבט בין: SAMSUNG A450--HDR ו- SAMSUNG A550--FHD התקציב הוא 4K+- תודה לעונים!!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם : ) לאחר זמן ממושך עם ה 2.1 Harman Kardon SoundSticks שלי , אני מרגיש שהכרטיס קול OB שלי לא מנצל אותם בכלל, ( ALC889A) הייתי רוצה לדעת עם ה Asus Xonar D1 יתן בוסט רציני ויספק את הסחורה , או שבמחירים כאלה אין מה לחפש בכלל .. תודה : )
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות אוזניות חדשות לאייפוד שלי, בטווח המחירים של 100$\350 ש"ח.כאשר מהקצת שהצלחתי להבין באינטרנט, ההתלבטות היא בין Shure SE115, Shure SE215, Klipsch Image S4, וכמובן בין הדגמים אשר אתם עשויים להציע לי. אני שומע עם אייפוד, בלי מגבר אוזניות או משהו כזה, והמטרה שלי בסופו של דבר זה להשיג אוזניות עם סאונד מאוזן, בין הגבוהים לנמוכים (מפורט דיו שאוכל להנות איתו גם מפולק, אינדי, רוק אלטרנטיבי, ג'ז, אך מאידך גם מגורילאז, דג נחש, וסגנונות קצת יותר עמוסי בס), ואטימה טובה וגם נוחות מקסימלית, שכן התנסיתי בעבר באוזניות שלאחר כשעה פשוט היו בלתי נסבלות באוזן.אלה סה"כ הקריטריונים. אשמח לשמוע כמה שיותר תגובות והמלצות ! בברכת שבת שלום, יותם.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-