אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
נכנסתי לאתר של iRiver http://www.iriveramerica.com/support/hd/h300.aspx וכפי שאתם יכולים לראות כתוב שם אבל ראיתי שבאתר הזה בחלק של ההורדות יש כבר עדכון בעברית של גרסה 1.27v המבוססת על הגירסה 1.27v הרשמית. רציתי לדעת מאיפה מגיעות הגירסאות הרשמיות אם באתר של iRiver עדיין אין שום עדכון?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב שהוא נוצר!!! יהיה אפשר לרשום המלצות לדיסקים או שירים?
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה יש לי את המערכת X-540 . ובזמן שגלשתי באינטרנט שמעתי פיצוץ מהרמקול הימיני הקדמי וגם מהאחורי . ועכשיו כשהרמקולים דלוקים אני שומע משני הרמקולים פיצוצים קטנים (כמו חשמל סטטי ) . עכשיו שמתי לב שזאת לא הבעיה ברמקולים אלה בחיבור שלהם . כל הרמקולים עובדים מצויין אבל כשאני מחבר את הרמקולים לחיבור הימיני (גם האחורי וגם הקדמי ) שומעים את הרעש . מה אני יכול לעשות בשביל לסדר את זה ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש נגן של גיגה או שני גיגה לחברה שלי באיזור ה 500 ש"ח. ראיתי חיקויי נאנו למיניהם או כל הדברים האלה. מה החסרונות האמיתיים ביחס ל סנסה לדוגמא? יש משהו מומלץ מביןניהם? תודה מראש רום
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
האם זה הגיוני שיש לרמקולים חיבור USB ?
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי התלבטות לגבי 2 כרטיסים,אין לי מושג מי יותר טוב ומי פחות טוב אני לא כזה מבין גדול בכרטיסי קול. הכרטיס הראשון : http://www.techspot.com/reviews/hardware/audigy2zs/ והכרטיס השני : http://www.audiotrak.net/products/prodigy71hifi/ שניהם עולים אותו סכום בערך,או שאולי יש לכם משהו יותר טוב להיע לי..? אני מחפש לעבוד אקטיבי עם הכרטיס ונטו לשמעית שירים,לא עושה מוזיקה לא מקליט וכו'..תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האוזניות שיש לי כרגע גוססות ואני מעוניין להשתדרג. איה אוזניות לגיימינג עם 5.1 יש כאן בארץ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש נגן mp3 טוב להקלטת הרצאות. האם יש הבדל בין הנגנים השונים או שאופציית הטייפ מנהלים היא בערך באותה איכות בכולם?
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
לפני מספר ימים האוזניות Siberia V2 שלי הסתבכו לי בין הרגליים וחבטו בעוצמה ברצפה כתוצאה מכך (כן, אני לא העפרון החד ביותר בקלמר). לאחר מכן הבחנתי כי האוזניות איבדו את היכולת שלהן להפיק בס (בשתי האוזניות) וכמו כן לאחר שימוש ממושך גם שהסאונד הכללי נחלש פי כמה, אם כי עדיין ניתן לשמוע בבירור. השאלה המתבקשת היא האם ניתן לתקן את האוזניות באופן ידני? ואם לא אז אילו מן האופציות עדיפה יותר: לשלוח אותן לתיקון, או קניית אוזניות חדשות? (במידה ואין זה כבר משתלם). במידה ותהיה הסכמה כי דרושות אוזניות חדשות, אשמח להמלצה על כאלו, כאשר השימוש העיקרי הוא משחקים, סרטים ומוזיקה בדגש על איכות הסאונד (אם כי אשמח אם יהיה מיקרופון לגיימינג תחרותי). תודה מראש לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב יחסית ישן שבו אני רוצה להשתמש בכדי להריץ סרטים בסלון. ניסיתי להריץ סרט ב720P וזה היה איטי. יש פתרון זול שיאפשר לי להריץ סרטים ב-HD? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר על סרטים ב-HD בקובץ ענק של למעלה מ-12GB בפורמט MKV. אם ה-TV שלי אינה מחוברת אל המחשב, איך ניתן לנגן אותו ? על DVD הוא לא נכנס (גם לא בשכבה כפולה) - וגם אם היה נכנס אין DVD שיודע לנגן קבצים מעל 4GB. האם הדרך היחידה היא לחבר את המחשב שלי אל הטלויזיה ? או לרכוש סטרימר שעלותה מעל 2000 ש"ח ? או שדווקא הדרך הפשוטה היא לרכוש נגן HD DVD או BLUE-RAY DVD ואז לצרוב את הסרט על דיסק ולנגן ממנו ? התחום הזה כל כך לא מוגדר... אני רק מתחיל להתעסק איתו ואני מגלה שלא ניתן היום לנגן סרטי HD אמיתיים בכלל. הכל כל כך מסורבל כיום... אודה לכם אם מישהו יוכל להאיר את עיניי בנושא.
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני עוד לקנות מערכת קולנוע ביתית והדגם שמשך אותי זה Panasonic SCPT560 האם זה דגם טוב ושועמים בו טוב סרטים זה דגם משולב 5רמקולים וDVD הכול קומפלקט אני מעונ ין שהמערכת תשמע טוב בסרטים בשרים ובמשחקים העיקר סרטים ושרים עם זה לא דגם מוצלח בבקשה מכם תמליצו על תגם אחר בסגנון שלו תודה לעוזרים והמשך יום טוב
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערכת חמודה של זוג רמקולים ריצפתיים B&W ורסיבר סטיראו של Onkyo, וגם אוזניות RP21. עד היום השתמשתי ב-DVD של pioneer והתוצאה הייתה די עלובה. יש לי אוסף ענק של lossless על המחשב ואני מעוניין לנגן מוסיקה דרכו (מתכנן לרכוש נייד). אחרי קריאה הבנתי שהפתרון הוא לרכוש DAC ושני הדגמים שאני חושב עליהם הם הZero וה Beresford. אני חושב שהם יעשו עבודה טובה יחסית למערכת שיש לי ואני לא חושב שאני זקוק למשהו באלפי שקלים. איזה משני המכשירים האלה עדיף? יש משהו עדיף בתקציב? (Super Pro,Gigalab moon,Fubar II?) והאם יש פיתרון טוב יותר? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכל גולשי ומומחי HWZONE! ברצוני לשדרג מעט את קונפיגורציית האודיו שלי בקניית רמקולים חדשים +כ.קול, אשמח אם תעזרו לי בבחירה . נכון לעכשיו אני עובד עם רמקולים מעאפנים SBS370 + כרטיס קול שאני לא יודע להגדירו אך נאמר לי שהוא טוב בהרבה מהON BOARD הקיימים בשוק : SB LIVE VALUE. ברצוני לשדרג הרמקולים בסכום של כ-1000 ש"ח , גם למערכת 2.1 אבל איכותית, חשבתי בכיוון הZ2300 (200W RMS. ואת כרטיס הקול רק אם צריך! במידה ולא יהיו הבדלי ביצועים ואיכות מוסיקה ומהירות משמעותיים לדעתי אין צורך. הדרישות מהרמקולים- באס חזק מאוד ואיכותי , סאונד עוצמתי ונקי כמה שיותר מהפרעות בווליום גבוה , ניתן לחרוג מהתקציב במידה וישנם רמקולים טובים משמעותית. אשמח אם תגיבו ותייעצו!! תודה רבה ושבת שלום לכולם.
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום נגן iRiver iFP-795 בחנות נאמר לי כי הוא יכול לשמש כ-disk on key, וכי ההקלטה היא ישירות בפורמט mp3. עכשיו ניסיתי לחבר אותו - והופתעתי לרעה: דבר ראשון, מסתבר שצריך להתקין איזו תוכנה ואח"כ דרייברים. מוזר ודי גרוע לטעמי, במיוחד מכיוון שהנגנים הסיניים הזולים של ה-300 ש"ח לא דורשים את זה. דבר נוסף - הוא מקליט בפורמט מוזר וצריך לעשות המרה ל-mp3 (שוב די גרוע כי יש נגנים זולים ופשוטים שעושים את זה ישר בלי צורך בהמרה). בכל מקרה, המחשב לא מזהה את ה-iRiver בתור disk on key. הדרך היחידה שמצאתי "לדבר" איתו היא התקנת התוכנה והדרייברים, ואז שימוש בתוכנה כדי להעביר אליו / ממנו דברים. זה די אומר שאני לא יכול להשתמש בו כ-disk on key משום שיש מחשבים שאי אפשר להתקין עליהם תוכ…
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה שאלות בנוגע לחיבור כבלים ולרזולוציות במסכי FULL HD. מעניין אותי לדעת, באיזה חיבורים אני יכול באמת לקבל FHD, חוץ מHDMI, ובאיזה אפשר לשנות רזולוציות. לדוגמא, S-VIDEO - חיבור בעל רזולוציה קבועה במסך הטלויזיה (למרות שאפשר לשנות את הרזולוציה בנייד) VGA - אפשר לשנות לרזולוציות מסויימות, אבל לא לFULL HD. מישהו יודע איך זה הולך בDVI, וחיבור קומפננט?
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני קונה עם המחשב החדש לוח אם שמגיע עם הכרטיס קול realtek alc850. התקציב שלי הוא 600-700 ש"ח ואני אשחק במשחקים (Counter Strike:Source למשל) אבל אני גם שומע מוזיקה ואיכות הסאונד של המוזיקה חשובה לי יותר. שמעתי שהכרטיס קול שבא עם הלוח אם טוב מספיק ועדיף להשקיע ברמקולים יותר מלקנות חדש. אז חשבתי לקנות רמקולים 5.1, או Logitech X-530 או Creative T5900. אחרי שקראתי כמה הודעות בפורום הבנתי שהכרטיס קול עם הלוח אם לא טוב. השאלה שלי אם בתקציב 600-700 ש"ח כדאי לי לקנות את הרמקולים האלה או לקנות רמקולים בתקציב נמוך יותר וכרטיס קול (אם כן איזה). אין לי העדפה ל- 5.1 או משהו פשוט אני חושב שככה אני אפיק את הצליל המירבי (תקנו אותי אם לא). את המחשב החדש אני אקנה מ- www.ksp.co.il אבל לא אי…
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
תגידו חוץ מלבחור סוג אקולייזר אני יכול לשחק אם האקולייזר כמו שאני רוצה דוגמא כמו בווינאמפ במחשב? תודה למי שעוזר
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום חברים ברצוני לקנות מערכת של רדיו דיסק + 4 וופרים + 2 טוויטרים לאוטו שלי. אני לא מבין הרבה בנושא זה... ולכן אני צריך עזרה תקציבי עומד על 1500 ש"ח. אשמח לקבל עזרה! תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משהו יודע איפה אפשר לתקן רמקולים של Logitech G51 ? ה"יבואנים" לא מתעסקים עם דגם זה. יש איזה חנויות שמציעות תיקון לרמקולים של Logitech שאפשר לנסות לדבר איתם? הרמקולים לא הרוסים פשוט יש להם בעיות לפעמים וזה נראה שאני על מד זמן קצוב אבל אני עדין משתמש בהם. תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 23:40:48 אהה, ורצוי שיהיו IN-EAR
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אוקיי יש לי רסיבר JVC מדגם - RX-6012 עם כרטיס קול לייב של קריאייטיב 5.1 עכשיו זה עובד לי על פרולוג'יק (שתי ההרמקולים הקידמיים סטריאו והאחוריים מונו) ואני לא אוהב את זה אני רוצה שהוא יעבוד לי על דולבי דיגיטל או על DTS וברסיבר שלי יש מפענח DTS ודולבי דיגיטל ואני יודע שהלייב יכול לעשות דולבי דיגיטל איך אני עושה את זה? אני פונה אליכם בתקווה שתעזרו לי כי אני יודע שרובכם עובדים עם רסיברים ויש לכם ניסיון בזה תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי רמקולים A300 קאייטיב (תקציבי קטן וחמוד). התקנתי את הרמקולים ואני רוצה לבצע כמה דברים: 1) להפוך את צדדי השמע (ימין לשמאל ושמאל לימין) 2) להעביר את כל הסאונד שאני מוציא מהמחשב דרך איקולייזר (שיהיה יותר מ8 תחומים) המחשב הוא ASUS 1000HE תודה רבה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הבאתי פה לדוגמה נתונים של אוזניות: Acoustic system: Closed Diaphragm: Mylar dome Frequency response: 20 - 25 000 Hz Impedance: 32 Ohm Magnet type: Neodymium Maximum power input: 500 mW Sensitivity: 106 dB Speaker diameter: 32 Voice coil: CCAW אני הייתי רוצה הסברים לגבי כל אחד מן הנתונים (כלומר מה ההשפעה של אותו נתון, ואיזה ערך ניחשב טוב). תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי פלאפון SE K610, אחלה של מכשיר ואני מרוצה ממנו. קניתי אתמול כאבל שמאפשר יציאת סאונד מהפלאפון, אז סתם רציתי לשמוע ממנו ברמקולים שיש לי בחדר ואני בשוק. האיכות סאונד עלתה פלאים, יש פירוט לא נורמלי, הבאס נקי יותר, ועכשיו שומעים midrange אמיתי!! יש לי במחשב כרטיס קול creative audigy 2 ZS מותקן, ואני חייב לציין שאני מאוכזב ממנו לאחר ששמעתי מהפלאפון. עם קצת משחקים באקולייזר של הדרייבר, הגעתי +- לרמה קרובה של איכות, אבל זה עדיין לא אותו דבר. אני חייב לציין שהרמקולים שלי הם ממוצעים ומטה. אין לי תקציב וזה מה שמונע ממני שדרוג. לבינתיים אפשר לומר שהוצאתי את המיץ מהרמקולים הנוכחיים. אתם פשוט חייבים לנסות את זה. שומעים מדהים מהפלאפון, אפילו בהשוואה של אותו שיר. איך…
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-