אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אהלן. הרבה זמן לא ביקרתי בפורומים של HWZone אבל אני סומך על המקצועיות של הגולשים פה. האוזניות האלו מהוללות דיי הרבה בביקורות שקראתי ברשת, אבל ברור לי שחייבת להיות תחרות. ראיתי פה בפורום במקרה את ה-Earsonics SM3, שגם הן מכילות שלושה דרייברים, ולפי ביקורות, אפילו יותר טובות מה-SE535. הקוץ הוא שאין אותן בארץ. השאלה שלי בכותרת - האם אפשר למצוא אוזניות In-Ear שעוקפות את ה-SE535 בביצועים, אבל לא במחיר, במדינת ישראל, עם עדיפות למרכז? עוד שאלה באותו נשוא: ל-SE530 היה פאק אחד רציני וזה הכבל שנקרע תוך פרק זמן מסויים (כך הושמד לי זוג Shure SE210, שנתיים וחודש אחריי הקניה). בדגמים החדשים של Shure הנושא נפתר. האם יש בעיות אחרות אותן צריך לקחת בחשבון לפני שמוכרים ילד שני לעבדות בשביל ל…
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי AD-700 פתוחות ואני רוצה להפוך אותן לסגורות, כשהן פתוחות אני מרגיש כאילו חסר משהו בצליל וכשאני רק שם את הידים שלי עליהן אני חווה צליל מלא שאני מעוניין תמיד לחוות עכשיו העניין הוא שאנילא ממש מעוניין "להסתבך" ולפתוח את האוזניות, אני מעדיף שישארו ככה כי הידים שלי מעט שמאליות. אם לדוגמה אני סתם אחסה את החריצים בעזרת איזה סלוטייפ גדול ועבה, אני עלול לחוות חוסר באיכות/זמזומים כלשהם או משהו בסגנון? אם כן, איזה עוד דרכים יש לסגור אוזניות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מרחק הצפיה הוא בערך 2 מטר אפילו מעט פחות ואני מתלבט בין 32 אינץ' ל37 אינץ'(תקציב עד 3500 ש"ח). הוצע לי הדגם RV733 37 אינץ' שנראה מצוין ויש לו אפשרות להתחבר למחשב דרך האינטרנט. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את האפשרות הזאת ויכול להסביר לי קצת יותר..ואם בכלל זה כדאי את המסך הציעו לי ב3400 ש"ח.האם המחיר סביר לטלוויזיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המצלה לאוזניות לגיימינג + מוזיקה בסביבות ה300 שקל יש אפשרות שאני יוכל להשיג את Razer Carcharias ב300 כדאי? או משהו אחר ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים.. הילדים הקטנים שיחקו לי בחדר, והחליטו שבא להם ללחוץ על השחור הזה באמצע של הרמקולים (איך קוראים לו?). מישהו מכיר איזו שיטה להחזיר אותו למצבו? תודה רבה ושבת שלום..
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, מכירים כרטיס קול איכותי למחשב נייד? כמעט קניתי INDIGO שהוא מעולה וגם מקצועי אבל כרגע אין לי צורך בזה, מה שגם הוא דיי יקר (1300+-) הסיבה לכרטיס קול שהוא לא מהמחשב הנייד עצמו היא בכלל מה שהמחשב נייד נותן, יציאה פשוטה שבקושי אוזניות מחזיקה, לא רוצה מגבר זה גדול מדי, והסיבה שכמעט לקחתי את האינדיגו היא בגלל שהוא מתחבר לאיפה שהשלט מתחבר בצד השמאלי של המחשב, והוא קומפקטי ומצויין לנשיאה... מישהו מכיר עוד כרטיס בסגנון הזה? ואם לא אז משהו קטן שיהיה נוח לנשיאה וכמובן איכותי...אם המחיר עובר את ה 500 בצורה נורמלית אז גם אפשר להציע.. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה בשביל לחבר אותו לממיר דיגיטלי רגיל של yes (למטרות צפייה בלבד). אני לא מתעסק בהקלטות/עריכת וידאו כך שהיכולות האלו לא רלוונטיות. גם שלט רחוק לכרטיס הוא מיותר (משתמש בשלט של הממיר). הדברים היחידים שחשובים לי זה איכות הוידאו ושהכרטיס יהיה פנימי. נראה לי סביר שכרטיס כזה יעלה באיזור ה200 ש"ח, אך אני לא מתמצא כלל בחברות השונות ובדגמים. אודה לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לדעת עם המנוחים בעולם המסכים אותו דבר למשל כמו זווית צפייה זמן תגובה ורולצית FULL HD 1080-1920 אני רוצה לקנות מסך מחול וכותב שם שהמסך הוא FULL HD אז המנוח FULL HD שם זה כמו פה? למשל באתרי מכירות בסין בארצות הברית מצינים שהטלוזיות הם FULL HD אז זה כמו שמצנים בארץ ובשאר העולם? מחכה לתשבות זה חשוב אנא לענות
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מיועדת בעיקר לצפייה בסרטים וסדרות באיכות 720P או AVI שהורדו למחשב. המחשב יחובר בHDMI למסך. כמו כן קצת TV באיכות SD. חשוב שיהיה מיבואן רישמי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי LCD 40 אינצ' של סמסונג מיבוא מקביל. דגם - le40c530f1w הבעיה - הדגם הזה לא מופיע כלל באתר של סמסונג... זה אומר שלא אוכל להוריד עדכוני גירסה? איך זה יכול להיות??? סמסונג מתעלמת מדגמים שהיא יצרה ולא משווקים ע"י משווקים מורשים? אז איך בכל זאת זה משווק?
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
יש לי בלוח המובנה יציאה אופטית ודיגיטלית שווה להשקיע?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה לגבי אוזניות סראונד: נתקלתי בביקורות על האוזניות Logitech G35 שאמורות להיות 7.1. כל הביקורות שיבחו את האוזניות האלה, אבל במהלך הקריאה גיליתי שלא מדובר בסראונד אמיתי, אלא בוירטואלי. כלומר, בכל אוזן יש רק רמקול אחד, ותחושת הכיווניות מתאפשרת ע"י השהיות של הצלילים. השאלה שלי: האם הוירטואל סראונד הזה באמת טוב כמו אוזיות סראונד אמיתיות עם 3 רמקולים קטנים בכל אוזן? לי זה נראה כמו עבודה בעיניים, אבל הביקורות כאמור מפרגנות, והאוזניות האלה יחסית יקרות (700-1000 ש"ח). בעיקרון אני מחפש אוזניות סראונד למשחקים, שיחליפו את מה שיש לי היום (מדוזה של speed link). האם מישהו יכול להמליץ לי על משהו איכותי בסכום של 500-700 ש"ח? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש אוזניות לריצה עם דגש על צליל איכותי ונוחות. אין בעיה גם להזמין מאתרים בחו"ל.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טלויזיה LG 47 חלק מסרטים ב MKV מזהה ומנגנת וחלק טוענת שקובץ לא תקין. הקובץ "לא תקין" רץ בלי בעיה במחשב. כל הקבצים ב 720 כך לפחות נאמר לי והDOK ב NTFS יש מגבלות ל MKV ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה רמקולים 2.1 איכותיים למוזיקה איכותית בתקציב של עד 700 שקל עם אפשרות חריגה של 100 אם מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים טובים זה ממש יעזור לי
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, מקווה שהגעתי למקום הנכון, אבל אני מחפש אזניות לאייפוד על מנת לשמוע מוזיקה שקרוב לוודאי תיהיה בעיקר קלאסית אך גם רוק. התקציב שלי לאזניות הוא עד 100$ ואותם אני ארכוש בחו"ל. למעשה קרוב משפחה מגיע מארה"ב בעוד שבועיים ואני למעשה יוכל לקנות אותם ולשלוח לביתו. לכן אשמח אם תוכלו להציע לי משהוא שיהיה הכי טוב במחיר הנ"ל. חשוב לי לציין שהאזניות יהיו מיועדות רק לשמיעה במנוחה - לכן רצוי שיכסו את כל האוזן ולא IN EAR או משהוא בסגנון. רב תודות לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני כבר כמעט חודשיים עם האוזניות AKG K518LE(צהוב-שחור) ואני חייב לומר שנשבר לי הזין. בחיים לא היו לי אוזניות כ"כ לא נוחות. וכבר היו לי אוזניות "עוטפות"/"גדולות"/"DJ" או איך שלא קוראים להן. אבל אלה... לא משנה אם אני מקטין את הקשת או מגדיל אותה - התחושה היא שהמסגרת הפלסטיק עצמה פשוט מנסה כל הזמן להיסגר. זה גורם לי לכאבים באוזניים וכאבי ראש. וניסיתי להתרגל - באמת שניסיתי - כי את הצליל שלהן אני אוהב. אבל אני לא יכול יותר... עוד מישהו חווה את הבעיה הזאת? אני שם את אוזניות ה"חוץ" שלי - Sennheiser PX 100 ופשוט אי אפשר להשוות מבחינת נוחות. הAKG הן עינוי, הSennheiser בקושי מורגשות... עוד מישהו חווה דבר דומה? יש לי משהו לעשות בנידון?
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם... הידע שלי בתחום האודיו דיי לא קיים, לכן אני צריך טיפה עזרה. רמקולים 2.1 למחשב, שימוש עיקרי למשחקים ומוזיקה, באיזור ה 500 שקל ניראה לי שאשפר להשיג מערכת 2.1 טובה. ועכשיו בחדר יש לי הכנה של כבלים שעוברים בקיר, כבלים כאלו: http://www.fuse.co.il/products/119001 אותם אני רוצה לחבר לטלוייזיה ( LCD, עוד לא ידוע איזה דגם ) וגם למחשב ( בשביל להעביר צפיה מהמחשב לטלויזיה לראות HD ). אני מאמין שבשביל לחבר את הרמקולים לטלויזיה ולמחשב צריך איזה מכשיר נוסף, רק שברח לי מהראש שמו. כן, אני דיי בור בנושא האודיו היוקרתי יותר, אף פעם לא התעסקתי בזה אבל הגיע הזמן... אם צריך למתוח עוד את התקציב אפשרי. אשמח לקבל עזרה! תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב, שבת שלום. הנני מחפש לקנות נגן מוסיקה לשמיעת מוסיקה. כרגע יש לי SanDisk Sansa Clip 1GB והוא אחלה והכל, ואף שמעתי שהוא הנגן המשתלם ביותר שקיים. אבל בא לי להתחדש. איזה נגן טוב יותר ממנו? איזה נגן יתעלה עליו מבחינת איכות? אני מקציב 400 ש"ח אבל אם יש נגן ששווה לחרוג בשבילו, אשמח. להלן מס' קישורים שהגעתי אליהם שאולי יעזרו לכם, אבל אני גם מוכן לקנות YAD2 או מebay אם אין עם זה בעיה: נגני Archos http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=639&t=12 נגני iAudio http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=636&t=12 נגני Creative http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1364_405_1524
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רמקוליםן של logitech 5.1 , יש לי אותם כשנתיים +. עכשיו שחזרתי מהבית אחרי הצבא שמתי לב שאחד מהם פשוט מת , שאני מנסה להגדיר את הרמקולים ארבע מתוך 5 עובדים טוב ואילו השני משמיע באס בנוסף לבאס. אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק כדי להיות בטוח, אני רוצה לחבל ממיר HD (של הוט) לטלביזיה בלי HDMI אז אני מחפש HDMI to DVI, מה שאני צריך זה כבל זכר נכון?
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום רב, הוספתי סראונד (שני אחוריים, סנטר וסאב) לשני הקדמיים שהיו לי. כל הרמקולים מחוברים לרסיבר והחלפתי את כבל האודיו שיצא לי מהמחשב (כבל RCA פשוט כמו של אוזניות) בכבל אופטי מיציאת ה- S/PDIF במחשב HTPC. בהגדרות ה-Sound (ב-Win7) שיניתי לעבוד עם יציאת ה-S/PDIF במקום עם יציאת ה-Speakers אך שמתי לב שרשום לי מתחתיה 2 high definition audio device (ראו תמונה מצורפת) ובתוך ההגדרות זה מראה כאילו יש לי רק שני רמקולים (סטריאו). ואמנם בהשמעת סרט אני שומע רק משני הרמקולים הקדמיים ומופיעה לי כיתובית Stereo ברסיבר. מישהו יכול לעזור??? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם,תמיד רציתי לעצמי לחדר מערכת קולנוע ביתיית עכשיו שהגיע הרגע נעשה החלטה נכונה. ולא יודע למה z5500 ניראת לי מערכת מעולה,איכותית,מרשימה,יפה יותר מאשר רסיבר בינוני ומטה ורמקולים בינונים. הבעיה העיקרית שלי שמונעת ממני לקנות את ה-Z5500 היא שאני חובב שירה ואני מפחד/חושש שבחיבור די וי די למערכת המיקרופון לא ישמע טוב ברמקולים בכל זאת זה פסיכולוגי אתה רואה רמקול כזה קטן קראתי מלא עליהם וכל מי שקנה אותם אמר שהם ברמה. השימושים שלי הם: 40% מוזיקה 20% שירה 20% משחקים 20% סרטים נ.ב לאחר קנית המערכת הצטרף dx2 asus למחשב,בינתיים הוא יחובר ליציאה קואקסיאלית במחשב או אופטית מקווה שנצליח לגבש החלטה ועוד השבוע הקרוב אני אתחיל להנות. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב חברה אני יודע שזה לא בדיוק המקום לדבר על תוכנות, אבל לא מצאתי מקום אחר שאני יכול לקבל בו תשובה. אני מחפש תוכנה שאני אוכל להפעיל שיר אחד ואת השני ביחד איתו, ופשוט לשחק עם הווליום בכדי לבצע את המעבר בין השירים ללא כל הפסקה, זה דוגמא אחת אבל אני מחפש תוכנה בסגנון הזה עדיף חינמית. תודה רבה, ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-