עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כרגע משתמש בזה (בדיוק מכאן הזמנתי). המוצר נחמד נחמד, עובד טוב וזול אבל היתי מעדיף משהו שמגביר את הסאונד טיפה יותר. השימוש שלי הוא סוויצ'ינג נוח בין האוזניות לרמקולים. מחובר למחשב.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום כולם אני חדש פה בפורום דוד שלי מארה"ב הביא לי XBOX360 חדש... ומכיוון שאין לי LCD בבית וXBOX ללא מסך תומך HD זה ממש גרוע , חשבתי לקנות מסך LCD... ושיהיה תומך ב HD רציתי לקבל הצעות ממכם אם אפשר. יש לי תקציב מוגבל יחסית או שאני פשוט לא מעודכן במחירים היום. 2500 ש"ח אילו חברות מובילות כיום בשוק המסכים ואיזה מסך אתם ממליצים לי לתקציב? מה דעתכם עליה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=769881 היא HD Ready נראה לכם שזה יספיק לי? או זאת : http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122789 שהיא מתאימה לתקציב שלי בול והיא FULL HD ויש חנות ליד הבית שלי... תודה רבה לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by YogiBear,

אני מחפש אחרי הרבה זמן את הסט אוזניות הבא שלי. אחרי שקניתי את הרפרנס הנפלאות בבאג וקצת היתאכזבתי מהם הגיע הזמן להיתחדש בסט חדש והפעם- קשת. הבנתי שזה יביא לי את האייכות כמו שאני רוצה וזה הנחות שמתאימה לי. IEM, קל מדי ומרגיש חופשי וזול שכזה בשבילי. לא יודע, זה הרגשה אישית. אז ככה, הכנתי רשימה של כל מיני אוזניות ששוות בדיקה, אשמח אם אנשים שיש להם את האוזניות יוכלו להגיב איך הם ומה לדעתם הכי מומלץ. אני צריך לציין שאני מעדיף שהאוזניות יהיו אטומות אבל לא בהכרח משנות לי אם הצליל יותר אייכותי והם פתוחות. דבר נוסף זה שאני אשתמש בהם בעיקר בשימוש חוץ ככה שאני לא רוצה להיראות כמו DJ מהלך אבל גם שלא יהיו אוזניות זולות ב-50 שקל של פאנסוניק.. אז להלן הרשימה- KOSS PRTA PRO AKG K414…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. הסכום שאני מוכן להשקיע באיזור ה200 שקל השימוש שלהם נעשה בעיקר בבית מול המחשב (בזמן לימודים-מה שמושך אותי יותר לאוזניות אטומות -הדירה שלי רועשת) וריצות /חדר כושר (לפי מה שקראתי בפורום יש אנשים שמתעקשים על אטימות למים בגלל זיעה ו/או כאלה עם תופסני אוזן) . אני לא מבין כל כך בנושא אבל הסתדרתי מצויין עם האוזניות הפשוטות שהיו לי לריצות ולחד''כ עד היום. אשמח לקבל המלצות אין חשיבות לקניה בארץ/חו''ל. דגמים שכרגע התעניינתי בהם הם ה klipsch reference R6 ,sennheiser cx300 ii/cx400/cx500 תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Zeev86,

מבקש המלצה לרמקולים עד 400 שקל. כמה שיותר איכותיים עבור משחקי מחשב. (ואם אפשר שלא יתפסו הרבה מקום כי יש לי שולחן די קטן) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אם אני קונה את AVS300 של אלטק, וקונה עוד שני רמקולים סטנדרטיים(90 ש"ח), אז אני יכול לחבר אותם וליצור 4.1?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by dp92,

אני מחפש אותם בנרות במחיר נורמלי בארץ הכי זול זה 900שח http://www.studioland.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-4433-%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-Sennheiser-HD558-Headband.aspx ועוד שבחול מצאתי ב130$ (460 שח) http://www.amazon.com/Sennheiser-504631-HD-558-Headphones/dp/B004FEEY9A/ref=pd_sim_sbs_e_1 אבל לא שולחים לארץ לצערי.... מישהו מכיר חנות לאוזניות ששולחת לארץ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Radeon38,

שלום חברי פורום אודיו רכשתי לא מזמן את הכרטיס שמצויין בכותרת. המוכר ציין שהכרטיס לא היה הרבה בשימוש והוא כמו חדש. התקנתי אותו על המחשב שלי ומיד אחרי ההתקנה התחילו תקלות של קפיאה מסכים כחולים windows dump. חשוב לציין שהלוח אם הוא מבוסס על שבב אנפורס 4 אולטרא SLI. הכרטיס נבדק על שני לוחות אם מבוססי אנפורס 4 אסוס A8N פרמיום או דלוקס (זה כמעט אותו לוח) אביט KN8 SLI מערכות ההפעלה XP ו - 7 32 ביט תוכנות הכרטיס : דרייברים 2:0 2:2 תוכנת הפעלה גרסת 2:2 ו 2:0 בכל האפשרויות היו התקלות שתיארתי בהתחלה.יש מה לעשות?? האם בגלל שהכרטיס מבוסס PCIE הוא לא מסתדר עם אנפורס 4?? כי אותו כרטיס על PCI עובד חלק.(יש לי אותו בשתי גרסאות)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אז ככה, בשעה טובה (בעצם רעה) הלך לעולמו ההרקולס game theater xp שלי ששירת אותי נאמנה בשלוש שנים האחרונות, לא היססתי ומיד קניתי לעצמי את ספינת הדגל של קריאטיב הלוא הוא Audigy 2 ZS Platinum Pro בעודי מחכה להגעת הכרטיס חשבתי לעצמי מה יעזור לי כרטיס כזה כאשר הרמקולים שלי לא יוציאו ממנו את המירב (canbridge soundworks 4.1) אז שאלתי אליכם היא על איזה רמקולים הינכם ממליצים, קחו בחשבון שיש לי חדר די קטן ודחוס. בתודה

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום , קניתי מערכת RXV671 Yamaha עם רמקולים של BUSS 5.1 ,.. עשיתי את הכיוון האוטומטי של המיקרופון הוא סיים את הכיוון לחצתי SAVE ושמתי סרט .. אבל עדיין לא שומעים משהו ,.. השאלה היא כזאת איזה פונקציה צריך לשים את המגבר בשביל סרט מסויים ? יש כל מיני אופציות כמו דרמה.. סטריו ,.. שני ערוצים ,.. 7 ערוצים ,.. ויש עוד מלא אז על איזה לשים אותו ? או שצריך לעשות כיוון אחר ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Maor.S,

אהלן יש לי שאלה , כדי להחליף את הרמקולים ברכב הבנתי שכדאי להחליף את כל 6 הרמקולים שברכב. הבעייה שאני לא מבין מאיפה להתחיל כדי שהרמקולים יהיו תואמים ושיהיה איזון בינהם (שלא יהיה מצב שישמעו פחות טוב באחד מהרמקולים) יש למישהו המלצה על סט רמקולים עוצמתיים לרכב, והאם באמת צריך להחליף את כל ה6? תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by shibby15,

במהלך התהליך שלי לשיפור הציוד ההיקפי אני חייב לשפר את תחום הסאונד ומהר! בכל אופן אחרי שבחרתי רמקולים (ATP3 או 621 של אלטק לנסינג. לא בטוח) אני צריך לבחור לי אוזניות איכותיות. בבית יש לי אוזניות סבירות בהחלט של איווה אבל הן ענקיות, אי אפשר להסתובב עם זה ברחוב. לגבי האזניות הקטנות שיושבות על האוזן בלי קליפס ובלי כלום לא נוחות בשיט! אחרי כמה זמן הן מתחילות להרגיש לא נוחות ומעיקות על האוזן יש איזה משהו איכותי שיבודד כמה שיותר טוב את הסביבה. יהיה נוח. ואיכותי. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אם אני קונה מערכת חדשה אני לא רוצה להתפשר מבחינת חוטים שרצים בסלון. מה טווח המחירים? האם כדי בכלל לקנות מחו"ל? מה הדגשים בקניית רמקולים אלחוטיים ומה המגבלות שלהם?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. להטעין סמרטפון ע"י יציאת usb של ממיר הוט

15. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9072 האם הם יהיו טובים לסלון? האם למחיר שלהם יש תמורה? אין ברשותי רסיבר ולכן חשבתי על הרמקולים האלה לסלון...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. הכל בכותרת...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. האם קיים כזה דבר? אני רוצה לתלות על התקרה מחוץ לארון טלווזיה מקרן קול פשוט שמכיל בתוכו סאב וופר וגם שיהיה אפשר לתלות אותו על התקרה עם שיפוע. תודה.

18. היי לאחר שבדקתי באתר של COWON, חיפשתי בחנויות שאמורות למכור את הנגנים שלהם, ומסתבר שבמחסני חשמל בכלל לא מכירים אותם ובשקם אלקטריק רשום במחשב שיש אבל אין להם במלאי.. בZAP עצמו מצאתי רק שתי חנויות שמוכרות את הG3 והם TOP100.co.il ו karish.co.il אני מחפש חנות שהיא לא רק אינטרנט וזו בעיה.. אח שלי חוזר מלונדון אבל טוען שמצא רק במחירים של 120 פאונד ומעלה, שזה אומר כבר אותו מחיר כמו בארץ או יותר. אשמח לקבל עזרה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שאלום, אני לב, ואני מת על מוזיקה, במיוחד מטאל. הבעיה שלי היא שהאוזניות שלי קצת נהרסו והפכו לממש חלשות, והאקווליזר של WMP, [יש לי 11], הוא ממש לא מספיק, אין בו ממש הבדל בין מצב METAL למצב NORMAL. [אני שם לב להבדל, אבל הוא לא משמעותי כמו שהוא אמור להיות...] אז בבקשה, תוכלו לתת לי הורדה של אקווליזר חינמי וטוב?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Maimonavi,

האם מישהו מכיר את הבעיה בקדם הזה שכפתור הווליום משפיע רק עד האמצע?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by frodo,

אני רוצה לקנות את הרמקולים Creative I-Trigue 2.1 3300 למחשב שלי. המחיר שלהם הוא 1000 ש"ח בערך. איך הם? איך האיכות? מישהו מכיר?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by shlominavi,

שלום קניתי את הטלוויזיה הנל...ויש לי בעיה...אין לה חיבור SCART ולכן הדרך היחידה שלי לחבר אותה ללמיר יס היא רק דרך הכבל עם ה3 צבעים צהוב אדום ולבן...עכשיו אם אני רוצה לחבר די וי די...דרך איזה חיבור אני כבר יכול לחבר אותו? אם לא סקארט וה-RCA כי הוא כבר תפוס..

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. השימוש העיקרי יהיה בעיקר צפיה בסרטים/סדרות/יוטיוב, וטיפה מוזיקה ומשחקי מחשב, לא צריך מיקרופון או שיהיו ניידות. אני מעוניין באוזניות פתוחות, מעל האוזן (over ear), עם פדים אווריריים מבד (מהניסיון שלי דמוי עור גורם להזעה אבל אולי אני טועה), הם יהיו עלי הרבה שעות ברצף וחשוב שיהיו נוחות גם אחרי כמה שעות של שימוש רצוף. איכות הסאונד חשובה אך פחות מהנוחות ווליום סביר. חשבתי להוציא כ 200-250 שקל, המלצות? מעדיף לקנות בארץ אך גם JVC מאיביי הולך.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. יש איזו דרך להפוך אותו ל "דיסק און קי"? אני מתכוון לעשות לו משהוא שיהיה קבוע ולא כול הזמן תתריק הזה של "לחיצה על הכפתור ואז ניתוק וחיבור מהיר של ה USB.", אלא משהוא כמו התקנת תוספת.... ואם לא, אז יש איזו אפשרות בעזרת תוכנה מיוחדת להעביר למכשיר ל- Browse פשוט סתם קבצים כמו RAR\JPG וכו'...?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by jj516,

רציתי לדעת מה זה עושה, כי פעם נתנו לי עצה להוריד אותו לגמרי, אבל אני רציתי לדעת מה משמעותו? ושאלה נוספת הקשורה ל- Sound מה זה EAX?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.