עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by jitz,

אחרי מאמצים ומלחמות קשות עם המחשב.. סוף סוף הצלחתי למצוא פילטר שבעזרתו אוכל לשמוע AC3 דרך הרסיבר שלי, ומערכת הקולנוע... יש לי סרטי DIVX שרצועת הקול שלהם מקודדת ב-AC3... כדי שיהיה אפשר לפענח את ה-AC3 הייתי צריך להתקין פילטר... ניסיתי את הפילטר של (InterVideo (iviaudio.ax שממליצים עליו בכל האתרים (doom9.org למשל)... - ולא הצלחתי לגרום לו להוציא את האודיו דרך יציאת ה-SPDIF... - האפשרות לכך היתה "אפורה" (disabled). התוכנה היחידה בה הצלחתי לגרום לו לפעול היתה BSPLAYER - אבל... היה חוסר סנכרון של בערך רבע שניה בין הסאונד לתמונה... דבר מציק ביותר. ניסיתי פילטר נוסף שנקרא Odio Dekoda (שלהפתעתי גיליתי שהוא פותח בישראל) - גם שם - אפשרות ה-SPDIF היתה disabled. ולבסוף, מצאתי פילטר שפ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by PayneBack3251,

שלום...יש לי רמקולים של Creative SBS560 ושאני משתמש בכרטיס קול שבא עם ה Nforce4 שלי המערכת עובדת סבבה...אבל הרמקולים אחוריים אני בקושי שומע מהם משהו...יש איזה דרך להגביר אותם ? בקושי יש הבדל ככה בין זה ל רמקולים 2.1 רגילים... |: תודה מראש,עידן.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Shasoosh,

קניתי לפני כמה ימים altec vs2621 ותהיתי האם יש דרך כל שהי להשתיק רק את ה sub. מותקנים לי דרייברים של REALTEK ולא מצאתי משהו דומה באפשרויות. ב properties של מנהל הסאונד ב windows 7 יש בר של הוולריום של ה sub אבל בפועל הוא לא מנמיך כלום. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם! ברצוני לקנות אוזניות חדשות לאייפוד שלי, בטווח המחירים של 100$\350 ש"ח.כאשר מהקצת שהצלחתי להבין באינטרנט, ההתלבטות היא בין Shure SE115, Shure SE215, Klipsch Image S4, וכמובן בין הדגמים אשר אתם עשויים להציע לי. אני שומע עם אייפוד, בלי מגבר אוזניות או משהו כזה, והמטרה שלי בסופו של דבר זה להשיג אוזניות עם סאונד מאוזן, בין הגבוהים לנמוכים (מפורט דיו שאוכל להנות איתו גם מפולק, אינדי, רוק אלטרנטיבי, ג'ז, אך מאידך גם מגורילאז, דג נחש, וסגנונות קצת יותר עמוסי בס), ואטימה טובה וגם נוחות מקסימלית, שכן התנסיתי בעבר באוזניות שלאחר כשעה פשוט היו בלתי נסבלות באוזן.אלה סה"כ הקריטריונים. אשמח לשמוע כמה שיותר תגובות והמלצות ! בברכת שבת שלום, יותם.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Maor.S,

אהלן יש לי שאלה , כדי להחליף את הרמקולים ברכב הבנתי שכדאי להחליף את כל 6 הרמקולים שברכב. הבעייה שאני לא מבין מאיפה להתחיל כדי שהרמקולים יהיו תואמים ושיהיה איזון בינהם (שלא יהיה מצב שישמעו פחות טוב באחד מהרמקולים) יש למישהו המלצה על סט רמקולים עוצמתיים לרכב, והאם באמת צריך להחליף את כל ה6? תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. השבוע התחדשתי בטלויזיה LED של סמסונג לחדר. בהתחלה חשבתי לחבר אותה למחשב ולשמוע מהרמקולים שקניתי למחשב בזמנו (Logitech X-230). אני מאוד מרוצה מהצליל והבאס שהם מפיקים, בעיקר בווליום לא גבוה (פחות מחצי) - כל זה למרות שההספק שלהם די נמוך (32W)... אחר כך הבנתי שאני מעדיף להתחדש ברמקולים עם צליל יותר עמוק ועשיר ההתלבטות שלי היא איזה מערכת לקנות? במידה ומדובר על 2.0, חשבתי על solo 6c. איך איכות הצליל שלהם, ולא פחות חשוב, איך הבאס? יש המלצות טובות ל-5.1? קיים סט רמקולים עמודים-רצפתיים טובים שנכנסים בתקציב?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by bobih85,

שלום רב יש לי שאלה שאני לא מבין אשמח לעזרה. כשאר שאני מחבר דיסקונקי לטלויזיה ורואה סרט ב איכות HD האם האיכות נפגעת בגלל החיבור של היו אס בי ?! והאם יש הבדל בין זה לסטרימר כי הוא מחובר לטלויזיה בכבל HDMI ? או בכלל ארדיסק כי הוא מחובר עם כבל בינו לבין הטלויזיה ?? אשמח להסבר על החיבורים ומה הכי שומר על איכות ומומלץ לצפייה ... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by novasteampunk,

קניתי אותם לפני כחצי שנה בערך יחד עם כרטיס קול של ASUS XONAR DX 7.1 עד לא מזמן הכרטיס לא התחבר לי ללוח של המחשב אז השתמשתי בONBOARD ויצא לי צליל רק מ2 רמקולים לא מהסאב לא מהסנטר ולא מהשניים האחוריים בקיצור קניתי מחשב חדש חיברתי את הכרטיס והייתי בטוח שעכשיו הכל יעבוד פיקס חיברתי הכל כמו שצריך ועדיין אני שומע סאונד רק משני רמקולים כשאני עושה בדיקת סאונד אז שני הרמקולים הקדמיים משמיעים את הרעש של כל השאר הקדמי השמאלי משמיע גם את הבאס ואת האחורי השמאלי הקדמי הימני משמיע את הסנטר ואת האחורי הימני בשמיעת שיר הרצת סרט שומעים רק משני הרמקולים האלו אני ממש לא יודע מה לעשות אנא עזרתכם

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by bneli,

יש איזה תוכנה שאני יכול להתקין שעושה את זה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Trin1ty,

בוקר טוב לכולם : ) לאחר זמן ממושך עם ה 2.1 Harman Kardon SoundSticks שלי , אני מרגיש שהכרטיס קול OB שלי לא מנצל אותם בכלל, ( ALC889A) הייתי רוצה לדעת עם ה Asus Xonar D1 יתן בוסט רציני ויספק את הסחורה , או שבמחירים כאלה אין מה לחפש בכלל .. תודה : )

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. חברים יקרים שלי, אחרי ייאוש ארוך של קניית טלוויזיה , התלבטות בין גודלי המסך + התלבטות בין החברות SONY או PANASONIC http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=478&ArticleID=1115 - Panasonic THL37 LCD גודל החדר שלי הוא 2.5 מטר - רציתי לקחת מקודם את SONY KDL 32 LED - ( תפסתי במכרז ב- 2,200 ) http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22965077 אך לאחר שפרסמתי כאן בפורום, קיבלתי כאפות רציניות - שהמסך קטן לחדר וכולי וכולי. 1. חברים יקריםםםם אם לקנות את ה- פאנאסוניק 37 מה הסכום שכדאי להשקיע עליו ? 2. האם עשיתי בחירה נכונה בזה שויתרתי על ה- SONY 32 KDL ? 3. עזרו לי בבקשה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לרכוש סטרימר (boxee או xtreamer sidewinder3) בנוסף למגבר חדש. אודה להמלצות על חנות טובה ומתמחה אשר מכילה את הכל על מנת שלא אצטרך להתרוצץ בין חנויות וגם על מנת שיהיה לי כח קניה גדול יותר. כמו כן אשמח לקבל המלצות על סטרימר עדיף מבין ה-2 שציינתי וגם המלצות על מגבר. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אם אני קונה מערכת חדשה אני לא רוצה להתפשר מבחינת חוטים שרצים בסלון. מה טווח המחירים? האם כדי בכלל לקנות מחו"ל? מה הדגשים בקניית רמקולים אלחוטיים ומה המגבלות שלהם?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by huber,

בעקבות הדיון על אורך החיים של ה BR בו הועלתה הטענה שהורדת סרטים ישירות מהרשת תהרוג את הפורמט הפיזי, החלטתי להתעניין קצת על הנושא ולהבין על מה בעצם מדובר. בגלל שכאזרחי ישראל רב השירותים האלו לא פתוחים בפננו שאופציה, ולכן אין לנו ניסיון מעשי עימם, החלטתי לחפש קצת מאמרים ברשת ולהבין האם באמת יש אלטרנטיבה ראויה ל BR למי שלא רוצה לרכוש נגן ייעודי ולהתעסק עם מדיות פיזיות. בעקבות החיפושים בנושא מצאתי את המאמר הבא: http://blogs.zdnet.com/Ou/?p=511 אני חייב לציין שהמאמר הנ"ל די פקח את עיניי. הידעתם שרב שירותי הרשת שמספקים סירטי "HD" בסטרימינג לא מתקרבים בכלל לאיכות HD אמיתית וברובם האיכות אפילו לא מתקרבת לאיכות DVD. מדהים. מה שמביא אותי למסקנה הבלתי נמנעת - עד שרוחב הפס הריאלי ללק…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, הייתי מעוניין לקנות סט של 2.1 רמקולים למחשב. בעיקר למוזיקה, סרטים וטיפה למשחקי מחשב. אני קראתי את הFAQ וגיליתי שיש את Z2300וLogitech אבל השאלה אם אלה סוג הרמקולים היחידים ששווים בשוק? והבנתי שהחסרון היחיד שמרמקולים בזאפ זה הגודל העצום של הבס. אגב לחבר שלי יש את ה Z5500וLogitech וממה שאני חושב זה בערך אותו סוג? רק מלבד חמשת הרמקולים, לא ככה? תודה מראש על התשובות (:

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ADIR_M,

כבר חקרתי קצת ואני רוצה לשמוע לדעתכם על שתי מערכותץ הרמקולים האלה.. הINSPIRE אומנם יותר חלש אבל יש לו שלט חוטי לווליום (900 שקל בערך) ההרקולס יותר חזק ויותר זול אבל השליטה עליו היא רק מהסאב שיהיה הרצפה (700 שקל בערך) שווה 200 שקל בשביל השלט לווליום? איזה מערכת איכותית יותר ואמינה יותר? אם לא שמעתם את המערכות אני מבקש לא להגיב כי כבר קראתי כל ביקורת אפשרית תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. לא ידעתי אם לפתוח כאן את הנושא או בפורות התייעצות ברכישות מקווה שכאן אני ימצא תשובה בכל מקרה רכשתי את האוזניות M50 במחיר של 114 דולר מהאתר אמאזון ורציתי לדעת האם יחייבו אותי במיסים או מע"מ כלשהוא במכס כשהחבילה תגיע לארץ? ואם כן כמה עליי לשלם על החבילה במכס?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Maimonavi,

האם מישהו מכיר את הבעיה בקדם הזה שכפתור הווליום משפיע רק עד האמצע?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Radeon38,

שלום חברי פורום אודיו רכשתי לא מזמן את הכרטיס שמצויין בכותרת. המוכר ציין שהכרטיס לא היה הרבה בשימוש והוא כמו חדש. התקנתי אותו על המחשב שלי ומיד אחרי ההתקנה התחילו תקלות של קפיאה מסכים כחולים windows dump. חשוב לציין שהלוח אם הוא מבוסס על שבב אנפורס 4 אולטרא SLI. הכרטיס נבדק על שני לוחות אם מבוססי אנפורס 4 אסוס A8N פרמיום או דלוקס (זה כמעט אותו לוח) אביט KN8 SLI מערכות ההפעלה XP ו - 7 32 ביט תוכנות הכרטיס : דרייברים 2:0 2:2 תוכנת הפעלה גרסת 2:2 ו 2:0 בכל האפשרויות היו התקלות שתיארתי בהתחלה.יש מה לעשות?? האם בגלל שהכרטיס מבוסס PCIE הוא לא מסתדר עם אנפורס 4?? כי אותו כרטיס על PCI עובד חלק.(יש לי אותו בשתי גרסאות)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. הכל בכותרת...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש לי Z-560 LOGITECH 4.1 ...אין להם מפענים דיגיטליים פנימיים (למי שלא יודע) אני פונה לבעלי הרמקולים האלה בשאלתי את השאלה: האם יש לי אפשרות לחבר אותם לרסיבר שייתן פיענוח DOLBY\DTS וכו'? אם כן, איך? יש לי hercules game theater xp איזה אפשרויות חיבור קיימות לרסיבר?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני רוצה רמקולים ניידים על סוללות שאפשר לטעון בעוצמה של 5-10 וואט במחיר לא גבוה של עד 400 שח. יש בואללה שופס רמקולים ניידים נטענים של 5 וואט אבל זה נראה ג'נרי בהגזמה ולא יודע אם שווה ת150 שזה עולה. חשבתי בכיוון של מגבר נייד של גיטרה. מה יש לכם להציע? אפשר בכלל לחבר אם פי למגבר של גיטרה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. האם שווה לי לקנות את הכרטיס הזה? כרגע יש לי מובנה ואני שומע דרך אוזניות AKG K512 , ואם לדוגמא אני יקנה גם JBL CREATURE II , האם יהיה הבדל ב: 1. משחקים 2. סרטים 3. מוזיקה נ..ב אני יכול להשיג תכרטיס במחיר מאוד זול תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אהלן, ראיתי בקרביץ מבצע על ה-JBL Creature ב360 ש''ח. האם הם עדיפים במחיר הזה על ה-Microlab Solo 4C או שיש בכלל אופציה אחרת לרמקולים למחשב עד 500 ש''ח. השימושים שלי הם: -50% משחקים -40% יו-טיוב -10% מוזיקה הכרטיס קול שלי שמובנה בלוח אם הוא מסוג Realtek ALC889A codec. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים