עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by flashet,

רוצים להקליט להקות או זמרים במשב? בעיות בתוכנות? חומרה? חומרי בידוד? תשאירו שאלות.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by noambaum,

שלום לכולם! אז אחרי שהילד שלי השחיט כליל את -DVD המשפחתי חבתי סוסוף לעבור ל-DVD קורא DIVX. רק שאז עלתה בי המחשבה שאם אני כבר משקיע מספר זוזים אולי להשקיע כבר בסטימר...אממה : אני לא מבין בנושא בכלל ואני לא מכיר מותגים התחום חסר המותגים הזה ואני לא יודע מה צריך. מה שכן אני יודע שאני רוצה לצפות בכל מה שבמחשב שלי על הטלויזיה - תמונות, סרטים. כמו כן הייתי מעוניין לשמוע סטריאו מהמחשב למערכת שלי, שאולי סוףסוף תקבל שימוש. תודה לכולכם. נועם

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Black_Citadel,

אני יכול להשיג אותו במחיר הזה. שווה? השימושים העיקריים הם סרטי 4k בסלון (מרחק 2.5 מטר כרגע, עלול להיות מוכפל בקרוב) ופה ושם משחקים בps4. bang for the buck, יש משהו עדיף? תודה רבה

4. שלום הלכתי לחנות (CD1 אם משהו מכיר), וקניתי AKG K12P ב100 שקל, באותו מחיר היה גם סנהייזר MX350, והמוכר המליץ לי על הAKG. עכשיו, אני לא בטוח האם ה-AKG הן טובות, או הסנהייזר יותר, יש להם שמה בחנות קיר מלא באוזניות... כדאיי לי להחליף אותן למשהו אחר? אני מוכן לתת עד איזה 140 שקל, יש משהו יותר טוב מהAKG, האם בכלל AKG טובים?? תודה...! (ד"א, הAKG באים עם קופסה, וזה ממש חשוב לי...)

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by GolanBerlin,

יש לי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=785934 32 אינץ'. HD Ready. סוג LED. אני לא בטוח שהוא טוב בכלל. בזמן האחרון אני שם לב שכל המשחקים שלי ב-PS3 נראים לא משהו עליו. אני רואה מלא פיקסלים במקום לראות תמונה חלקה, אני רואה עצמים שמורכבים מפיקסלים מרובעים במקום להיראות נורמלי, ועוד ועוד. לדעתכם זו פשוט הבעיה של ה-PS3 החלש, או שבאמת המסך שלי לא משהו? אם צריך להחליף מסך, אנא המליצו לי על מסכי 32 אינץ' טובים. Full HD, LED, כל השטויות. מרחק הצפייה שלי הוא 1.5-1.7 מטר.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by clintojpz,

טוב שלום לכולם,החלטתי לקנות רמקולים מחברת מיקרולאב לאחר הבנה שאני לא ימצא משהו טוב יותר בטווח מחירים שלי. עכשיו השאלה שלי היא כזאת,מה הבדל בין הסולו לפרו (חוץ מהעוצה),ראיתי תביקורת המצוינת לגבי הסולו פה באתר.ולפני אותה ביקורת הייתי סגור על הפרו. האם בין שני הדגמים האלה ישנו הבדל משמעותי באיכות השמיעה.? והאם הפרו מספק באס יותר טוב\עמוק\חזק מהסולו,אני מחפש כמה שיותר באס מפני שאני לרוב שומע מוזיקה אלקטרונית . תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Bug,

חשובה אייכות סאונד טובה, פחות דגש על עיצוב. יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by aviel120,

היום קניתי את המערכת הנ"ל, על פניו המערכת ניראת מאוד איכותית ונשמעת מצוין. הבעיה היא שאחרי שחיברתי הכל וודאתי שהכל מחובר כראוי, הכל עובד מצוין מלבד הרמקול המרכזי (המאורך) ולא משנה איזה קונפיגורציה ומשחק באפשרויות לא הצלחתי להוציא ממנו סאונד... מה יכולה להיות הבעיה?\\ בגלל שאין למערכת הזאת יציאה אופטית דבר שהייתי בדיעבד צריך לבדוק לפני שקניתי אותה אני לא יכול לחבר את הPS3 אליה, אתם ממליצים לי ללכת ולהחזיר אותה ולהביא מערכת שיש בה יציאה אופטית? תודה לעוזרים ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ben007,

יצאה קושחה חדשה לנגן, התיקונים מופיעים מטה. תהנו http://www.misticriver.net/showthread.php?t=43872 לינק להורדה: http://www.iriverplus.com/update/firmware/h10/kor/H10.mi4 Version 2.53 (2006-07-03) ENHANCEMENTS: 1. Reduction of (re)boot time from a deep sleep. This firmware boots in about half time with 1,000 songs. 2. Improved behavior of fast-scrolling when the Touch Pad is kept pressed. A player stops fast-scrolling at the first/last item. 3. Improved access to playlist files. The previous implementation enumerated playlist files every time a user accessed to the playlist menu. Although this firmware limits the maximum number of playlist files to 100, users…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Cyron,

שלום מחפש המלצה על רמקולים בין 400-500 שקל, השימוש העיקרי הוא מוזיקה מהמחשב וסרטים אני ממש לא מבין כלום בנושא ואשמח לעזרה ממי שמבין... תודה

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שווה להזמין מחו"ל במחיר של בערך 1400 ? המלצות לדגם אחר כלשהו שיטיב מעט יותר עם חשבון הבנק שלי? עד 1000 נניח?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by shahar07,

אשר יחובר לרסיבר onkyo ולרמקולים B&W ישמש בעיקר ל סרטים ולמוזיקה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, אני קונה עוד מעט מחשב חדש ואני מחפש כרטיס טלוויזיה שאני אוכל לחבר אליו ממיר HD של HOT (יש לי מסך מחשב B2330 של סמסונג עם HDMI ו-VGA). אין תקציב מוגדר, אבל אל תביאו לי משהו שעולה 1000 שקל, משהו במחיר הגיוני. תודה וזה גם די דחוף כי הטכנאים באים עוד שבועיים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, אני מחפש רמקולי סטריאו שרוב השימוש בהם יהיה למוזיקה. משיטוט ברשת הבנתי שהT40 הכי מומלצים במחיר קצת יותר גבוה אך הבנתי שהבאס טיפה בעייתי איתם, לא אכפת לי שהבאס לא יבלוט אך חשוב לי צליל כמה שיותר מאוזן. הרמקולים יהיו בחדר בגודל של כ11 מ"ר וקראתי בtrusted reviews שאם נמצאים קרוב יחסית לרמקולים הT20 יתנו סאונד טוב יותר אך לא הבנתי למה והאתר הוא גם לא אתר אודיופילי ככה שלא ידעתי אם לסמוך עליו ב100%. הT20 מושכים אותי הרבה יותר בגלל המחיר (אני אעדיך שלא לשלם 300 שקל יותר בשביל הT40 רק אם ההבדל ממש גדול) אבל לא מצאתי ביקורת רצינית מספיק עליהם, ככה שאם מישהו יוכל לעשות לי סדר בבלגן אני אשמח מאוד. דרך אגב, האם כרטיס קול ממוצע מובנה מבוסס שבב של רילטק (לא זוכר איזה אבל נמצא על…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Spiritus,

סצינת הטראנס מרכינה ראש לזכרו של אביחן ליבנה הידוע בתור "Cosma" שנהרג אתמול בתאונת אופנוע בהודו. אביחן היה אמור לחזור לארץ בעוד כשבוע ולהוציא את אלבומו החדש "נונסטופ" האלבום כנראה ייצא בסוף אבל אביחן לא יהיה כאן. אביחן השאיר חותם גדול על המוזיקה הפסיכודלית בארץ ישראל, סגנון מאוד מרגש ומאוד סוחף, זה היה המוטו שלו....יהי זכרו ברוך ושלא נדע עוד צער. לינק: http://www.isratrance.com/cosma/cosma.html האלבום החדש: http://www.psyshop.com/shop/CDs/yoy/yoy1cd056.html

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. אני מתלבט בין שתי מערכות רמקולים: האחת: Altec avs500 והשניה: פיליפס 550e אם מישהו מכיר את שניהם ויכול להמליץ לי על אחת מהם אני אודה לו מאוד, בבקשה תתחשבו שבנתיים יש לי כרטיס קול און בורד רגיל ולא יודע מתי אני אקנה כרטיס חדש.... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by adu,

אני משתמש באוזניות קבוע (דרך הרמקולים) אוזניות גנריות למדי, אוזניות כפתור בעגה המקצועית יותר אאל"ט. מרגע שאני מחבר את האוזניות שומעים בהם רעש, כמו השלג הלבן של הטלויזיה כך הרעש הזה באוזניות. אם מישהו יודע על מה אני מדבר, אני אשמח למידע בנושא, ואיך אפשר להימנע מזה? מה גורם לרעש הזה? האיכות הירודה של מה? האוזניות? הרמקול? איך אפשר להפסיק אותו.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by nirko,

שלום לכולם! אני מחפש רמקולים לנייד שלי, אני צריך שגם הרמקולים יהיו ניידים, האיכות חשובה מאוד, יש אפשרות גם ל 2.1 אם הסאב מספיק קטן ו/או צר מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by MDK,

אני הולך לקנות מחשב חדש עם כרטיס קול - hercules fortissimo II, רמקולים - altec lansing atp 3 ו-לוח אם ASUS A7V333... אם אני אמצא חנות שיש בה את כל מה שאני רוצה, אבל אין לה את הכרטיס קול של הרקולס, אז מה לקנות במקום זה - creative sb live 5.1, משהו אחר, או להישאר עם הכרטיס קול שבא עם הלוח אם ? ? ? ? ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Saliman,

שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות Over-Ear Bluetooth איכותיות עד 450 ש"ח, היש דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Access Denied,

הסיפור הולך ככה.. בן דוד שלי קונה עכשיו איפוד מיני יד שנייה משהו יחסית חדש ממה שהבנתי (בן חודש בערך באריזה עם אחריות) במחיר של 750 שח הדגם הוא של ה-4 ג'יגה דור שני בצבע כחול.. השאלות הן ככה: 1. האם זה שווה את המחיר? 2. האם בסביבות המחיר הזה יש נגן בעל דיסק 4 ג'יגה (הוא מתעקש..) עדיף? 3. האם למשהו יש ביקורת (עדיף בעברית) כמה שיותר אובייקטיבית על האיפוד מיני דור שני

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Stoned Junglist,

התחדשתי עכשיו ב-GRADO SR60.. אחלה אוזניות יחסית לתקציב D: ! תודה לאנאטולי יוסי ועוד כמה על ההמלצות, קניתי אותה בסינמה פארדיסו וגם שמעתי שמה ככה שהיה נחמד. השאלה שלי היא האם מוכרים קייסים לאוזניות בארץ? לא נוח לדחוף את האוזניות האלו ככה סתם לתיק, כמובן שהקייסים תלוים בגודל של האוזניות, ככה שחשבתי אולי למישהו יש פתרון? תודה D:

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. י שלי לוח אסוס P5GDC DELUX ובו הכרטי קול המובנה 7.1 החדש שלהם (כרטיס טוב מאוד). משום מה אני לא מצליח להפעיל את המיקרופון. ניסיתי דרך בקרת העוצמה של מערכת ההפעלה,במאייפינים, יש את רפשרויות "השמעה" אך לא מופעי של "מיקרופון". (מיקרופון מופיע רק בהקלטה. ב"השמעה" יש לי רק 4 משום מה- בקרת עומצה,WAVE,סינטיסייזר,נגן תקליטורים). גם דרך הדרייברים לא הצלחתי. יש לציין שבתוכנות כמו סקייפ המיקרופון כן עובד... אני רק רוצה להגיע למצב של דיבור דרך המיקרופון ושמיעה דרך הרמקולים. מה עושים? איך "מוסיפים" את המיקרופון לרשימה של ה"השמעה"? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by SciFi7,

שלום,פירמטתי מחשב של אחותי ועכשיו כל פעם שאני מפעיל שיר עם זה ב-winamp או ב-WMP אז זה עושה לי את השגיאה שבכתותרת, עדכתי את כל העידכונים לווינדוס אבל אני לא מוצא את הדיסק של הלוח אם (intel pantium 4 ) בשביל לעדכן את הדרייברים, מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. היי, יש לי תקציב של עד 1000 ש"ח ואני מעוניין לרכוש רמקולים 5.1 כרטיס 5.1 יש לי, של קריאטיב. רציתי לדעת על איזו ערכת רמקולים אתם ממליצים ומה דעתכם על ה-Luxeon V998 תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים