אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה בשביל לחבר אותו לממיר דיגיטלי רגיל של yes (למטרות צפייה בלבד). אני לא מתעסק בהקלטות/עריכת וידאו כך שהיכולות האלו לא רלוונטיות. גם שלט רחוק לכרטיס הוא מיותר (משתמש בשלט של הממיר). הדברים היחידים שחשובים לי זה איכות הוידאו ושהכרטיס יהיה פנימי. נראה לי סביר שכרטיס כזה יעלה באיזור ה200 ש"ח, אך אני לא מתמצא כלל בחברות השונות ובדגמים. אודה לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מוזרה ומטרידה: זו הפעם השניה שהרסיבר החדש שקניתי נשרף (לא מגיע אליו מתח בכלל). הרסיבר (519 של פיוניר) מחובר בכבל HDMI למחשב הנייד שלי - חדש גם כן -G62 של HP. התופעה הזו קורית כאשר אני מנסה להפעיל קובץ מוסיקה בנייד. חשוב לציין שזה לרוב זה עבד בסדר, אבל שני מקרים כאלה שרפו לי את הרסיבר. אגב, פניתי לפיוניר והם לא ידעו מהו מקור הבעיה. הם הפנו אותי לבדוק את הרמקולים. הרמקולים נבדקו והם בסדר (וורפדייל). הבעיה מתסכלת מאוד, אני אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי. האם זה קשור לכרטיס הקול של הנייד? תודה, אלעד
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, מקווה שהגעתי למקום הנכון, אבל אני מחפש אזניות לאייפוד על מנת לשמוע מוזיקה שקרוב לוודאי תיהיה בעיקר קלאסית אך גם רוק. התקציב שלי לאזניות הוא עד 100$ ואותם אני ארכוש בחו"ל. למעשה קרוב משפחה מגיע מארה"ב בעוד שבועיים ואני למעשה יוכל לקנות אותם ולשלוח לביתו. לכן אשמח אם תוכלו להציע לי משהוא שיהיה הכי טוב במחיר הנ"ל. חשוב לי לציין שהאזניות יהיו מיועדות רק לשמיעה במנוחה - לכן רצוי שיכסו את כל האוזן ולא IN EAR או משהוא בסגנון. רב תודות לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, שבת שלום. הנני מחפש לקנות נגן מוסיקה לשמיעת מוסיקה. כרגע יש לי SanDisk Sansa Clip 1GB והוא אחלה והכל, ואף שמעתי שהוא הנגן המשתלם ביותר שקיים. אבל בא לי להתחדש. איזה נגן טוב יותר ממנו? איזה נגן יתעלה עליו מבחינת איכות? אני מקציב 400 ש"ח אבל אם יש נגן ששווה לחרוג בשבילו, אשמח. להלן מס' קישורים שהגעתי אליהם שאולי יעזרו לכם, אבל אני גם מוכן לקנות YAD2 או מebay אם אין עם זה בעיה: נגני Archos http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=639&t=12 נגני iAudio http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=636&t=12 נגני Creative http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1364_405_1524
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רמקוליםן של logitech 5.1 , יש לי אותם כשנתיים +. עכשיו שחזרתי מהבית אחרי הצבא שמתי לב שאחד מהם פשוט מת , שאני מנסה להגדיר את הרמקולים ארבע מתוך 5 עובדים טוב ואילו השני משמיע באס בנוסף לבאס. אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק כדי להיות בטוח, אני רוצה לחבל ממיר HD (של הוט) לטלביזיה בלי HDMI אז אני מחפש HDMI to DVI, מה שאני צריך זה כבל זכר נכון?
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום רב, הוספתי סראונד (שני אחוריים, סנטר וסאב) לשני הקדמיים שהיו לי. כל הרמקולים מחוברים לרסיבר והחלפתי את כבל האודיו שיצא לי מהמחשב (כבל RCA פשוט כמו של אוזניות) בכבל אופטי מיציאת ה- S/PDIF במחשב HTPC. בהגדרות ה-Sound (ב-Win7) שיניתי לעבוד עם יציאת ה-S/PDIF במקום עם יציאת ה-Speakers אך שמתי לב שרשום לי מתחתיה 2 high definition audio device (ראו תמונה מצורפת) ובתוך ההגדרות זה מראה כאילו יש לי רק שני רמקולים (סטריאו). ואמנם בהשמעת סרט אני שומע רק משני הרמקולים הקדמיים ומופיעה לי כיתובית Stereo ברסיבר. מישהו יכול לעזור??? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות ביום ראשון רמקולים חדשים למחשב, אחרי חיפושים ארוכים צמצמתי את הבחירות שלי לרמקולים הנ"ל. עכשיו מצד אחד קראתי הרבה ביקורות חיוביות על ה- MX5021 וזאת הייתה הבחירה הראשונה שלי , אבל מצד שני קראתי בכמה פורומים בחו"ל אנשים שאומרים שה - T40 עדיפים עליהם, ומכיוון שאיפה שאני מתכנן לקנות הם זולים ב- 300 (t40) ו - 600 (t20) שקל, נראה לי נכון לשאול על זה, כי וואלה , כסף לא גודל על העצים. וגם הרעיון של לוותר על סאב עצום שאני לא משתגע על להכניס לחדר קרץ לי. למה הכנסתי את ה- T20 למשוואה? כי גם קראתי שאין הבדלים בינו לבין אחיו המעט יותר גדול מלבד טיפה יותר עוצמה שכנראה לא תהיה רלוונטית עבורי (לא מתכנן מסיבות בבית). בבקשה אל תציעו לי את המיקרולב או משהו בסגנון כי פשוט …
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חברים.. הילדים הקטנים שיחקו לי בחדר, והחליטו שבא להם ללחוץ על השחור הזה באמצע של הרמקולים (איך קוראים לו?). מישהו מכיר איזו שיטה להחזיר אותו למצבו? תודה רבה ושבת שלום..
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב חברה אני יודע שזה לא בדיוק המקום לדבר על תוכנות, אבל לא מצאתי מקום אחר שאני יכול לקבל בו תשובה. אני מחפש תוכנה שאני אוכל להפעיל שיר אחד ואת השני ביחד איתו, ופשוט לשחק עם הווליום בכדי לבצע את המעבר בין השירים ללא כל הפסקה, זה דוגמא אחת אבל אני מחפש תוכנה בסגנון הזה עדיף חינמית. תודה רבה, ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה רמקולים 2.1 איכותיים למוזיקה איכותית בתקציב של עד 700 שקל עם אפשרות חריגה של 100 אם מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים טובים זה ממש יעזור לי
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם... הידע שלי בתחום האודיו דיי לא קיים, לכן אני צריך טיפה עזרה. רמקולים 2.1 למחשב, שימוש עיקרי למשחקים ומוזיקה, באיזור ה 500 שקל ניראה לי שאשפר להשיג מערכת 2.1 טובה. ועכשיו בחדר יש לי הכנה של כבלים שעוברים בקיר, כבלים כאלו: http://www.fuse.co.il/products/119001 אותם אני רוצה לחבר לטלוייזיה ( LCD, עוד לא ידוע איזה דגם ) וגם למחשב ( בשביל להעביר צפיה מהמחשב לטלויזיה לראות HD ). אני מאמין שבשביל לחבר את הרמקולים לטלויזיה ולמחשב צריך איזה מכשיר נוסף, רק שברח לי מהראש שמו. כן, אני דיי בור בנושא האודיו היוקרתי יותר, אף פעם לא התעסקתי בזה אבל הגיע הזמן... אם צריך למתוח עוד את התקציב אפשרי. אשמח לקבל עזרה! תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם,תמיד רציתי לעצמי לחדר מערכת קולנוע ביתיית עכשיו שהגיע הרגע נעשה החלטה נכונה. ולא יודע למה z5500 ניראת לי מערכת מעולה,איכותית,מרשימה,יפה יותר מאשר רסיבר בינוני ומטה ורמקולים בינונים. הבעיה העיקרית שלי שמונעת ממני לקנות את ה-Z5500 היא שאני חובב שירה ואני מפחד/חושש שבחיבור די וי די למערכת המיקרופון לא ישמע טוב ברמקולים בכל זאת זה פסיכולוגי אתה רואה רמקול כזה קטן קראתי מלא עליהם וכל מי שקנה אותם אמר שהם ברמה. השימושים שלי הם: 40% מוזיקה 20% שירה 20% משחקים 20% סרטים נ.ב לאחר קנית המערכת הצטרף dx2 asus למחשב,בינתיים הוא יחובר ליציאה קואקסיאלית במחשב או אופטית מקווה שנצליח לגבש החלטה ועוד השבוע הקרוב אני אתחיל להנות. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום אני נוסע לחו"ל ורציתי לקנות מערכת קולנוע ביתית בדיוטיפרי. אני מעוניין להשקיע גג 1000 ש"ח, אני לא מחפש משהו מפואר במיוחד או איכותי במיוחד אלא לקבל את המוצר הטוב ביותר לכסף. יש את עמוד האינטרנט הזה של BUG שמציג מערכות ב200$, ורציתי לדעת מה דעתכם אליהם..ומה הכי טוב מבינהם. http://www.bug.co.il/dutyfree/stereo-innerpage.html בעיקרון ההתלבטות היא בין ה LG HT 805ST לבין ה SONY DAV TZ230. מחפש את איכות השמע הטובה ביותר מבינהם, ניגון סרטים בפורמטים רבים יותר, אולי המערכת שיש לה את הכי הרבה פיצ'רים(כרטיס זיכרון) תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש סטרימר בסגנון הXTREAMER להצגת סרטי 1080P ובנוסף יאפשר קליטת טלוויזיה דיגיטלית (הערוצים שמשודרים כבר עכשיו בארץ). מחיר עד 1000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טלויזיה LG 47 חלק מסרטים ב MKV מזהה ומנגנת וחלק טוענת שקובץ לא תקין. הקובץ "לא תקין" רץ בלי בעיה במחשב. כל הקבצים ב 720 כך לפחות נאמר לי והDOK ב NTFS יש מגבלות ל MKV ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולכם , יש לי כרטיס מסך LEADTEK GeForce GTX460 768MB GDDR5 לוח אם - H55M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDMI ביציאת כרטיס המסך ישנה יציאה mini HDMI אותה חיברתי ל- "TV SHARP 32 עם כבל HDMI (10 מטר - אולי זה קשור) + מתאם HMDI (קטן לרגיל) אני מקבל תמונה אך הקול עובר דרך הרמקולים של המחשב (המחוברים לכרטיס קול שעל לוח האם) ה- realtek audio manager מזהה את המסך וכאשר אני בוחר את יציאת ברירת המחדל דרך ה-TV (כפתור ימני+audio device) עדיין לא מתקבל סאונד דרך ה-TV . ניסיתי לעדכן את הDRIVERים של הכרטיס מסך - לא עזר אשמח לעזרתכם . כפיר
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיראו יפה גם. שמתי עין על הLS-21 של לוג'יטק ממה שקראתי פה יש גם שממליצים על הMicroLab M-310 2.1 (למה הוא יותר טוב?) חשוב שיהיה מקום לחבר אזניות + בקר ווליום + בקר עוצמת באס מתכנן לקנות בTMS או KSP. הצרכים הם בעיקר מוזיקה למחשב של אחותי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי C200 של POPCORN HOUR וגם כרטיס WIFI פנימי. להתקין את הכרטיס לא היה פשוט בכלל, ולא כי זה קשה אלא פשוט ההוראות היו לא ברורות בכלל. בסופו של דבר הצלחתי להתקין את הכרטיס והדלקתי את המכשיר לראשונה על מנת לראות סרט, הלכתי להגדרות וחיפשתי את הרשת האלחוטיתית הביתית שלי (עובדת דרך ראוטר תקן N), זה מצא את הרשת עם כל הפרטים (SSID וIP). לאחר מכן ניסיתי לראות את המדיה המשותפת (קודם כל ניסיתי דרך שיתוף של הספרייה במדיה פלייר, אבל זה לא עבד אז הורדתי IHOME ובדקתי שיש לו ברשימה וידאו) אבל זה אומר לי שאין תוכן משותף בשרת. אז ניסיתי לבדוק אם זה בעיית תקשורת (כי עשיתי כל מה שהסבירו שצריך לעשות על מנת לשתף) אז ניסיתי להכנס לרדיו אינטרנט וYOUTUBE דרך הסטרימר אבל זה אמר לי שזה לא יכול ל…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני כבר כמעט חודשיים עם האוזניות AKG K518LE(צהוב-שחור) ואני חייב לומר שנשבר לי הזין. בחיים לא היו לי אוזניות כ"כ לא נוחות. וכבר היו לי אוזניות "עוטפות"/"גדולות"/"DJ" או איך שלא קוראים להן. אבל אלה... לא משנה אם אני מקטין את הקשת או מגדיל אותה - התחושה היא שהמסגרת הפלסטיק עצמה פשוט מנסה כל הזמן להיסגר. זה גורם לי לכאבים באוזניים וכאבי ראש. וניסיתי להתרגל - באמת שניסיתי - כי את הצליל שלהן אני אוהב. אבל אני לא יכול יותר... עוד מישהו חווה את הבעיה הזאת? אני שם את אוזניות ה"חוץ" שלי - Sennheiser PX 100 ופשוט אי אפשר להשוות מבחינת נוחות. הAKG הן עינוי, הSennheiser בקושי מורגשות... עוד מישהו חווה דבר דומה? יש לי משהו לעשות בנידון?
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים חבר שלי רוצה לקנות מסך LED תלת מימד בארץ בתקציב של עד 12K - הוא מוכן לחרוג קצת. בינתיים ממה שראינו התלהבנו מ- Sony HX800 ודווקא נראה לו אופציה טובה- מה אתם אומרים? איך התלת מימד במסכים של סוני? יותר טוב משל סמסונג/פנסוניק? הערה: עד 42" מקסימום. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את הרמקולים Logitech Z-5500 וחיברתי אותם לכרטיס קול המובנה שלי במחשב בחיבור אופטי (TOSLINK). כאשר אני מבצע משהו שצורך משאבים מהמעבד, נוצר לי מן רעש סטאטי כזה, מעיין ריצוד שכזה, והוא קורה לי כשאני עושה כמעט כל פעולה במחשב, כשאין פעולות שאני מבצע עם המחשב הקול הזה נעלם לאחר שנייה שתיים, כמו כן גם כשאני מפעיל סרט נוצר לי קול דומיננטי משמעותי של ריצוד שכזה ואין לי מושג איך לפתור את הבעייה. בנוסף כאשר אני מצמיד אוזני לרמקול אני שומע קול סטאטי חלש אומנם אבל ישנו וגם אותו הייתי רוצה לנטרל. האם לדעתכם הבעייה בכרטיס הקול הלא איכותי כביכול?, כבלים ברמה ירודה? (התקנתי את הרמקולים עם הכבלים המצורפים לסט), הגדרות שגויות במחשב?, הארקה?, הסט? כמו כן קניתי כבל אופטי …
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים התחילה לי בעיה מעצבנת - פתאום אין סאונד באתרים באינטרנט כגון יוטיוב,פליקס וכל אלה.. כבר בדקתי בגוגל כל מיני פתרונות- עדכנתי דייבר כרטיס קול, הורדתי חבילות מקודדים, כזה שמתקן (FIX), התקנתי אדוב פלאשר פלייר 10 , אך הבעיה עדיין לא נפתרה. מה לעשות?? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים Logitech x530, אבל לוח האם שלי לא תומך בסראונד, לגן אני רוצה לקנות כרטיס קול. אני צריכה כרטיס קול זול ושבטוח יתמוך בסראונד, המקסימום זה 200, אפילו יד שנייה זה טוב. בתודה, הילה. ניתן לראות פרטים על המחשב שלי ב'מפרט של המחשב'
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הממיר מחובר למחשב באמצעות כבל RCA (צהוב, אדום, לבן), כרטיס טלוויזיה PVR-150. אני צופה בטלוויזיה באמצעות media center, והתמונה בפורמט 4:3. חיפשתי בכל ההגדרות של מדיה סנטר, וגם שיניתי את ההגדרות בממיר לתמונה רחבה 16:9, אבל עדיין התמונה היא בפורמט 4:3.... יש למישהו מושג מה צריך לעשות? איך מקנפגים את זה? אפשרי בכלל?? תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-