עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by doker,

שלום רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד את העידכון לh320 שיתמוך בעברית ועוד שאלה אם הוא יתמוך בעברית כל השמות של השירים יוצגו בעברית כי ראיתי מקומות שכתבו שרק ששומעים את השיר אז רואים עברית ואני רוצה שגם לפני זה יראו עברית אם מישהו יוכל להסביר לי את הנושא בבקשה

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  2. שלום יש לי כרטיס קול AC97 על לוח האם . יש לו 3 יציאות/כניסות דו שימושיות. כלומר - אם מחברים להם רמקולים 5.1 הם יציאות ואם מיקרופון אז הם כניסות ויציאות. השאלה היא - אם אני משתמש בכל 3 המחברים עבור רמקולים, איך אני יכול בכל זאת להשתמש במיקרופון? חשבתי על מיקרופון USB אבל לא נראה לי שזה פתרון כל כך זול. תודה.

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  3. שלומות! אני מחפש מערכת סטיריאו ב 1500 ש''ח + - ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. מה כדאי לי לחפש? איזה סוג מערכת? (2.1, 5.1, וכ''ו) אם לקנות סאב\פרונט וכ''ו אני צריך גם רמקולים וגם רסיבר במחיר הנ''ל. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by gladiator1105,

יש לי מחשב טוב מאוד עם כרטיס מסך HD4870 יש בו מתאם DVI ל HD ויש לי מסך סמסונג 40 אינש שתימך FULL HD ורציתי לחבר אותו למחשב דרך כבל HD ל HD הבעיה שמרחק המחשב מהמסך הוא כ 7 מתרים ואני לא יכול לקרב אותו .. אמרו לי שקבל 10 מתר HD לא מפעיל רוזלוציות כבדות .. מה אני יכול לעשות ?

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  5. Started by moshe06,

האם הרסיבר הזה Pioneer VSXD514 הוא רסיבר טוב ונותן תמורה למחיר שלו 1580 שח ואים הוא יעשה את העבודה עים רמקולים טובים גם בסטריאו וגם בסראונד תודה רבה לכל העוזרים הינה קישור למוצר http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36432

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Tomerico,

אני רוצה לקנות נגן Mp3 ואני רוצה לדעת העם הנגן MP3 הזה הוא טוב: ???

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by MeTaLhAmMeR,

מעניין אותי לדעת איך DVD שמוציאה חברה מסוימת מסוגלת לצרוב על שכבה אחת של 8 וחצי גיגה? כי עד כמה שאני יודע קיים 8.5 גיגה על 2 שכבות... אז או שאני פשוט לא יודע שקיים דיסק של 8.5 גיגה על שכבה אחת? או שהם פשוט דוחסים 8.5 גיגה על דיסק שהוא 4.7 גיגה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. אני מחפש רמקולים וסאב למכונית, בקשר לתקציב - אני לא יודע בכלל כמה הכי זול עולה, כמה עולה איכותי... אז תציעו.. אם זה משנה אני מתכנן לחבר את הנגן שלי(X5) אליהם, ופחות להשתמש ברדיו דיסק שלי.

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  9. http://www.shopy.co.il/groupsales/3062 בנתיים הוא נראה לי כנגן נחמד ופרקטי. מה דעתכם?

10. Started by Ryuk,

איפה לעזאזל חיבורי ה-SPDIF בכרטיס המסך ובכרטיס הקול? אני צריך לחבר ביניהם כבל SPDIF כדי שכרטיס המסך שלי יעביר סאונד דרך מתאם ה-DVI . בחומה הפנימית, פיזית, אני לא כל כך מבין, אז אם זה מול העיניים שלי ואני טיפש אודה לכם אם פשוט תסמנו לי ותגידו לי את סוג החיבור (RCA\PL וכו'..) תמונות: http://i38.tinypic.com/2e5mkuu.jpg http://i37.tinypic.com/2l8akoy.jpg http://i37.tinypic.com/2dhcmf6.jpg

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אח שלי מתכוון לקנות בחודש הבא מכשיר Ipod. לכן הוא ביקש ממני לשאול מספר שאלות לאלו שמכירים את המכשיר או מכשירים אחרים. 1) אז איך המכשיר? מבחינת נוחות , קלות שימוש, משקל, גודל וכו'. 2) יש מכשירים יותר טובים בשוק? מה היתרונות שלהם עליו? 3) כמובן שהערות נוספות על המכשיר ומכשירים אחרים יתקבלו בברכה.

12. שלום! אז כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש אוזניות בתקציב של 500 ש"ח מקס' אני מחפש את האיכות הכי גבוהה שאני יכול לקבל (בתקציב) לסוג המוזיקה האהוב עלי (פירוט עוד מעט) הקטע הוא שאני שניסיתי ועברתי וניסיתי ועבדתי עם דיי הרבה אוזניות (הרבה שנאתי, הרבה אהבתי) ועכשיו כשאני מסתכל על המבחר באינטרנט אני משתגע ואפילו לא יכול להחליט איזה סוג (תוך אוזן, קשת...) איזו חברה... חשוב לי שזו תהיה מחנות איכותית עם נוחות של מימוש אחריות וחנות שנוח להגיע אליה (גר ברעות) לדוגמא קולומבו, כלי זמר, באג ועוד המון כמעט ולא מגביל........... סוג המוזיקה האהוב עלי הוא רוק, פאנק, מטאל, אלטרנטיב, אבל אני רוצה שהאוזניות יהיו טובות להכל כי לפעמים בא לי היפ הופ, טראנס, קלסיק, ואני רוצה להנות גם מהם. האוזניות יחוב…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי יש לי בעיה שכשאני מנגן סרט בכל איכות, ועם כל נגן, יש קריעה בחלק האמצעי של המסך, כאילו שאין סנכרון והחלק העליון זז קצת לפני החלק התחתון, זה קורה גם במסך מחשב וגם במסך טלוויזיה, ניסיתי גם ב HDMI וגם ב DVI וללא הועיל... זה ממש מציק ובסרטים מהירים זה נראה גרוע מאוד... פתרון ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. SOUND BLASTER AUDIGY PLATINUM EX יכול להקליט ב24 ביט כמו כרטיס מקצועי או...שרק הoutput שלו 24 ביט ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. טוב אז כך,לפני כמה שבעות פרסמתי את ההודעה הבאה בפורום הIPOD בתפוז,עד היום לא הצלחתי לסדר את הבעיה לכן אני פונה אילכם. אני משתמש באיפוד כבר כמה חודשים בלי בעיות. היום התחילה לי בעיה מוזרה: כאשר אני מחבר את האיפוד למחשב,הוא מתחבר אבל רק נטען,כלומר אי אפשר לעביר שירים אילו,אין הרד דיסק נייד בתוך המחשב וכו... אני משתמש בWIN XP PRO וביחבור firewire . הבעיה התחילה פתאום,אני חושד שזה קשור להגדרות של האיפוד. ניסיתי לעשות לאיפוד ולמחשב ריסט וניסתי לעשות לאייפוד שיחזור הגדרות,שום דבר לא עזר. כאשר אני מחבר אותו למחשב,יש צליל חיבור,אבל זה הכל (האיפוד גם נטען) מקווה שתעזרו לי הנה עוד כמה עובדות : 1)האיפוד שלי - דור 3 , 15 ג'יגה 2)אני משתמש בwindows xp pro 3)שקינתי את האיפוד,קינית גם …

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. אז ככה, קניתי כבל HDMI על מנת לחבר את הטלוויזיה עם המחשב, לאחר שחיברתי ביניהם (שתיהם דרך יציאות HDMI), נכנסתי לההגדרות DISPLAY במחשב ומשום מה המחשב לא מגלה את הטלוויזיה כמסך נוסף, ניסיתי הרבה דברים כמו להתקין מחדש דרייבירם של הכרטיס מסך, הדלקה מחדש, ניתוק הכבל והחזרתו.. בינתיים שום דבר לא עזר. יש לי כרטיס מסך - GTX 560TI ולוח אם GIGABYTE H77M-D3H כמובן עם יציאת HDMI והטלוויזיה היא Sharp Aquos LC-32LE240M. אני לא משתמש במתאמים, זה נטו חיבור HDMI to HDMI. אני אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור לי, מבאס כל הסיפור הזה. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 25.1k צפיות
  17. Started by or0126,

בבית עשינו ניקיון ואחרי 10 שנים שלא מצאנו את הטקליטים של אמא שלי (100 + תקליטים שהם ממש שווים הם כולם מקוריים שנות ה-60-80 וכל התקליטים איכותיים למשל the wall ועד טקליטים רבים וטובים) והחלטנו שאחנו רוצים לקנות פטיפון כי הפטיפון שיש לנו עכשיו מאד ישן ומפחיד אותנו כי הוא יכול בקלות לשרוט או לפוצץ תקליטים איכותיים בקיצור אני מקווה שהבנתם שאנחנו לא מחפשים משהו יקר אבל אני לא רוצה לקנות פטיפון זול ודפוק שלא ישמע טוב... הקיצר אני מחפש פטיפון טוב במחיר הכי זול ששווה את הכסף שהוא עולה אני מקווה שהבנתם את הכוונה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by MODI,

יש לי את המערכת לוג'יטק איקס 530, בתוכנה של realtek אני עושה הדמית סראונד סאונד ושומעים בכל הרמקולים, אבל במשחקים, שירים וסרטים אני שומע רק ב2 הרמקולים הקידמיים. כל הדריוורים מותקנים ואני עובד על XP מישהו יודע מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  20. Started by lior322,

אני נכנס לתפריט מוזיקה איך אני מדפדף בתיקיות? זהו הסתדרתי תודה בכל זאת

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  21. מחפש נגן עם 25+ שעות השמעה מבחינת נפח גם התחום של ה5-6 וגם 20-30 הולך ולא משנה אם יש לו מסך צבעוני וכל השטויות - זה נטו למוזיקה (וכמעט שכחתי את הNW-HD5...)

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by McLarenF1,

יום הולדת מתקרב ואני מתחיל לחפש לעצמי מתנה... בטח אלה יהיו רמקולים , שאני חולם עליהם כבר איזה שנה... חחחח.... אז יש לי בערך 700~ עם הובלה ... חיפשתי בפנדה ומצאתי משהו טוב לדעתי, אלה CREATIVE INSPIRE 5400 5.1 שיוצא שהם עולים בערך 700 ש"ח עם ההובלה. עכשיו , מה שבקשר לכרטיס קול שלי , הוא און בורד על לוח של ABIT , SOUNSTORM של NVIDIA (5.1) החדר שלי הוא 3X3 מטר וגובה בערך 2 , זה חדר בטחון והשאלה שלי היא , אם הרמקולים האלה הכי עדיפים במחיר כזה? האם זה מקום טוב בין התיקרה והקיר לרמקולים ? גם קראתי את המדאיך לקניית רמקולים או משהו כזה , וזה ממש לא למתחילים ... קיצור לא הבנתי

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  23. Started by ATI POWNZ,

שלום קניתי מלפני כמה ימים רמקולים חדשים, של לוג'טק, וכתוב בחוברת שהסאב כוחו 7 RMS?? זה טוב חזק? . מצטער אבל אני לא מבין בתחום. תודה רבה לתושמת לבכם.

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by sebi,

אז ככה אין לי יציאת HDMI במחשב (נייד) יש רק את היציאה של המסכים רגילים- RGB נראה לי קוראים לזה. קניתי כבל RGB TO RGB וחיברתי לטלוויזיה אבל כשאני מעביר AV זה לא עובד...למישהו יש פתרון??

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  25. שלום לכולם אני מחפש נגן mp3 שתהיה אפשרות לראות בו סרטים (לא מבין כל כך בתחום ,מחכה להצעות) חשבתי על ה psp בהתחלה.. אבל אי אפשר לצרוב לו דברים ... אז חשבתי על נגן עם קיבולת של 20gb נגיש שיהיה אפשר לאכסן בו סרטים ולראות אותם אם יש דבר כזה אני ישמח לשמוע.. או אלטרנטיבות..

• 8 תגובות
    • 939 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.