אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הרמקולים האלה... היה להם מגבר עכשיו אין.... אפשר לחבר אותם למחשב רק דרך מגבר או שיש עוד דרכים? אם צריך מגבר מה המינימום שאני צריך בשביל הרמקולים? 2*40W
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי טייפ עם רמקולים מתפרקים. הרמקולים מחוברים לגוף הראשי דרך חוטים עם ראשים חשופים שנכנסים לגוף הראשי. אין לרמקולים איזשהי כניסה. אמרו לי שאני צריך לקנות מגבר שיקשר בין המחשב לרמקולים. מגבר רגיל עולה משהו לקראת 1000 ש"ח. נשמע לי מוזר שצריך כזה פתרון יקר רק כדי לחבר רמקולים האמנם כך? אין דרך אחרת זולה יותר?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי שלוש אופציות, אני לא יודע מי מהן אפשרית בפשוט: 1. יש אפשרות לחבר את הרמקולים למערכת סטריאו ולה יש שתי כניסות aux.play (L,R ואז לחבר כבל בננה ירוקה שתפוצל לשניהם. 2. לחבר את המחשב ישירות לרמקולים -> כבל של בננה ירוקה מהמחשב שתפוצל לארבעה פינים -> שני פינים לכל רמקול (ללא מערכת סטריאו, עדיף). 3. יש למערכת קונקטור בשם CCD (לא מעבד תמונה של מצלמה) (מערכת של SHARP) האם ניתן לעשות איתו משהו? ועוד משהו קטן, כרגע יש לי רמקולים ATP3 של ALTEC LASING מאד ישנים אבל טובים ברמות, קשה לי לחשוב שאני אפטר מהם, אבל הגיע הזמן להגביר את הDB בחדר. אשמח לפתרונות וכמה שיותר זמינים
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות שתי מערכות רמקולים של 2.1 למכשב ולחבר אותם יחד האם זה אפשרי? יש לו כרטיס קול ברמה של כרטיס קול מובנה תודה לכל העונים!
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
אני צריך לדעת איך למקם בצורה הכי טובה מערכת רמקולים 4.1 (LOGITECH Z-560) . אנ י יודע בכלליות איך למקם (שני רמקולים במרחק שווה מהמסך , רצוי הסאבופר ביניהם באמצע אך אפשר גם ביניהם ולא באמצע , שני רמקולים אחוריים בקווים מקבילים עם האחים הקדמיים שלהם) אבל יש עוד כמה פרטים שאני לא יודע כמו , באיזה גובה בערך צריכים להיות הרמקולים הקדמיים , באיזה גובה צריכים להיות הרמקולים האחוריים וכדומה...בקיצור , פרטו כמה שאפשר , בתודה רבה מראש .
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על מנת שיתנו את הצליל האיכותי ביותר...
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רכשתי את הלוח אם הזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3168&ProductName=GA-P55-US3L רשום שיש שם יציאת SPDIF וכשבאתי לחבר אותה לרסיבר שלי גיליתי שאין שום יציאה אופטית בלוח אם. אפילו בלוח אם הישן שלי מלפני 4 שנים היה. איך אני אמור לחבר את המחשב לרסיבר על מנת לשמוע סרטים עם DTS?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם ממליצים? רצוי לתת סקרין שוט הנה שלי ךא הכי משה ובעולם אבל זה מה שהצלחתי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עשיתי טעות. מודה. קניתי לוח אם בלי יציאת SPDIF. לא ידעתי עד כמה זה חשוב, לא ידעתי שהמחשב יחובר לרסיבר. מה לעשות... השגתי כרטיס קול חיצוני, מהדגם הזה: http://www.zalman.co.kr/eng/product/Product_Read.asp?idx=211 וכנראה שהוא לא תומך ב-WIN7. מה עכשיו? לקנות כרטיס קול תומך ווינדוס 7 כנראה עולה כמה מאות שקלים, לקנות לוח אם בשביל יציאת SPDIF? נראה לי מוגזם. איך לעזאזל אני אוציא יציאת קול דיגיטלית מהמחשב ובמחיר שפוי?
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי דיסק שרכשתי ואני מעוניין לעשות RIP של כל השירים ממנו. השאלה שלי היא מהי הדרך הטובה ביותר לעשות זאת מבלי לאבד מהאיכות בכלל? (עם זה אפשרי כמובן) תודה מראש לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עם תקליטו ברשמקול תראו שאחרי 60 שניות הוא מפסיק אוטומטית. יש איזה קובץ INI משהו שאפשר לשנות שזה יהיה יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי רמקולים לחדר ואני לא יודע איך לסדר אותם בצורה האידיאלית ביותר סביב הטלוויזיה, יש לי חדר קטן וצירפתי תמונות איך לדעתכם אני צריך לסדר אותם ?????? אגב אני יקבל אותם רק בתחילת חודש הבא תודה מראש, אוראל [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יצא לראות פה את כל הפרוייקטים המדהימים של אנטולי וחשבתי לנסות לעשות בלו טהק כי כתבו פה הרבה שזה משפר מאוד כל אוזניה(וגם אני אוהב לשפר כל מיני דברים..ובעברי הייתי משפר את הN95 מתקן לו את הסליידר וכל מיני שטויות..) אבל עם אוזניות אף פעם לא יצא לי להתעסק(אף פעם לא היה לי אוזניות נורמליות תמיד זה היה אוזניות שקיבלתי של 10 שקל רציתי לדאת איך אני מפרק אותם בלי לשבור כלום (זה שם הולך ברגים או קליפסים..?) התמונה היחידה שמצאתי באינטרנט שהם מפורקות(אני גם לא יודע אם אלו שבתמונה מקוריות) שאני ילמד את המבנה שלהם זה זאת..אבל לא ממש רואים בה טוב... אם מישהו קצת יוכל לתת לי כמה טיפים איך לגשת לעניין של הפירוק והרכבה(בלי לקרוע את הכריות מהעור) אז זה יעזור לי מאוד!! תודה לכולם =]
-
- 15 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח את הסאב וופר של המערכת הזאתי אבל אני לא מצליח... מישהו יודע איך לפתוח אותו?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
קודם כל, אם זה לא המקום המתאים לשאלה הזאת אז תפנו אותי למקום אחר. יש לי סרט במחשב ואני רוצה לצרוב אותו בצורה כזאת שאני יוכל לראות אותו ב-DVD. איך אני עושה את זה? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב קניתי לאחרונה מגבר של הרמן-קרדון,המכשיר בא עם שלט שניתן להזין לתוכו את מכשירי המדיה השונים,בקצרה שלט אוניברסלי,ללא כל בעיה הצלחתי להזין את הטלביזיה [שרפ]את הקומפקט[סוני] וואת שניהם השלט מפעיל ללא כל בעיה,אבל את הDVD שלי שהוא יונדאי ואת ממיר הכבלים של HOT של סמסונג לא הצלחתי להפעיל בשום אופן, בחוברת של המגבר שי את הקודים של המכשירים אותם ניתן להזין לתוך השלט,אבל גם לאחר שהזנתי אותם המכשירים לא פעלו,בשלט ניתן לבצע סריקת קודים אוטמטית,גם זה לא עזר אם למשהו יש רעיון אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקודד את השלט של הוט(האדום של המג'יק)למערכת סטריאו בדומה לאיך שהוא מקודד לטלויזיה...בכדיי להיפטר מהשלט של המערכת ולהישאר רק עם השלט של הוט. יש לו הריי לחצן "TV" לחצן "HOT" ולחצן "DVD VCR" אולי הלחצן הפנוי של הDVD VCR יכול להתקודד למערכת סטריאו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רואה סרטים דרך המחשב ועכשיו קניתי טלוויזית 3D הורדתי סרט של 3D ועכשיו שאני רוצה לראות את זה דרך המחשב הוא לא משדר לי את זה ב 3D אבל אם אני מחבר דרך USB את הסרט לטלוויזיה עצמה אני רואה ב 3D. אז איך אני יכול לראות דרך המחשב גם ב 3D? מישהו אמר לי שיכול להיות שזה בגלל שיש לי כבר HDMI ישן ואני צריך דגם חדש HDMI 1.4 הגיוני?
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
משגע אותי שבאתר MAKO של קשת כל הסדרות מוצגות כריבוע במסך הרחב, ז"א שהמדיה פלייר לא יודע לשחק עם ההגדרות ולהתאים את התצוגה לרחבה. יש לכם רעיון מה אפשר לעשות? חייבת להיות דרך מסויימת להציג את הסרטונים במסך רחב. הנה קישור לדוגמה של הפרק האחרון של רמזור...אם תמצאו נגן לחנלונות שיצליח להרחיב את המסך אבל להשאיר אותו איכשהו פרופורציונלי אני אשמח. http://switch248-01.castup.net/cunet/gmp2.asp?plid=-1&BMGroupID=33226&ClipMediaID=4422340&eref=1
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
איך לראות סרט מ דיסק און קי באיכות קולנוע איך לחבר את המערכת ל tv
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך לראות סרט מ דיסק און קי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם יש לי נגן של iriver h320 מישהו יודע איפה יש פונט עברי למכשיר כזה... תודה רבה לכם!
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
איך אני יכול לראות תרגום עם קבצי SRT ב-Media Player Home Cinema ומקודד CoreAVC. משום מה התוכנה מבקשת אותי לעבור לקידוד Haali או WMR 7/9. תודה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי שני מסכים ואני רוצה לשים אותם על המחשב אבל יש משהו ששמים כדי לעשות לשנים ולשלושה ????. מה שמו של הדבר הזה ?יש דבר כזה ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-