אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון , מי הם סוגי האנשים שיצטרכו כזה דבר כי לפי מיטב ידיעתי אני לא (או שכן ?) . בתודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=785934 32 אינץ'. HD Ready. סוג LED. אני לא בטוח שהוא טוב בכלל. בזמן האחרון אני שם לב שכל המשחקים שלי ב-PS3 נראים לא משהו עליו. אני רואה מלא פיקסלים במקום לראות תמונה חלקה, אני רואה עצמים שמורכבים מפיקסלים מרובעים במקום להיראות נורמלי, ועוד ועוד. לדעתכם זו פשוט הבעיה של ה-PS3 החלש, או שבאמת המסך שלי לא משהו? אם צריך להחליף מסך, אנא המליצו לי על מסכי 32 אינץ' טובים. Full HD, LED, כל השטויות. מרחק הצפייה שלי הוא 1.5-1.7 מטר.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, האוזניות שלי jbl reference 220 שבקו חיים ולפי מה שהבנתי לתקן את הפלאג ,ששם הבעיה (חיבור 3.5 מ"מ),לא שווה תהשקעה. רציתי את האוזניות ue triple fi 10 אך מכיוון שאני סטודנט אני קצר במזומנים ואין ביכולתי להשקיע בסביבות 900 שקל כולל מיסים ומשלוח של האוזניות. לכן,החלטתי להתפשר לפחות לשנה הקרובה למצוא דגם שיאפיל על האוזניות שנהרסו מצד אחד ומצד שני שלא יחנוק את הכיס. חשוב לי מאוד מאוד הסאונד כמו כן גם איכות המוצר. בחיפושיי באינטרנט עלו בידי האפשרויות הבאות: 1.monster turbine ב 90 דולר 2.klipsch s4 ב 70 דולר 3.ultimate ears metrofi 220/170 X ב 80/45 דולר בהתאמה 4.ultimate ears superfi 4 אם יש למישהו הצעות נוספות אני אשמח,והייתי רוצה לדעת איזה זוג מבין כולם הכי מתאים לתקציב,…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האייפוד נאנו רק הגיע לשוק וכבר הוא סופג תלונות רבות. פורום התמיכה של Apple מוצף במאות פניות של לקוחות זועמים הטוענים שהמסך של ה-iPod nano שלהם נשרט בקלות יתרה. מספר מתלוננים טענו שהמסך שלהם כבר כל כך שרוט שהם לא יכולים לקרוא את שמות השירים המוצגים עליו. http://computers.walla.co.il/?w=/4/786864
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקבות הדיון על אורך החיים של ה BR בו הועלתה הטענה שהורדת סרטים ישירות מהרשת תהרוג את הפורמט הפיזי, החלטתי להתעניין קצת על הנושא ולהבין על מה בעצם מדובר. בגלל שכאזרחי ישראל רב השירותים האלו לא פתוחים בפננו שאופציה, ולכן אין לנו ניסיון מעשי עימם, החלטתי לחפש קצת מאמרים ברשת ולהבין האם באמת יש אלטרנטיבה ראויה ל BR למי שלא רוצה לרכוש נגן ייעודי ולהתעסק עם מדיות פיזיות. בעקבות החיפושים בנושא מצאתי את המאמר הבא: http://blogs.zdnet.com/Ou/?p=511 אני חייב לציין שהמאמר הנ"ל די פקח את עיניי. הידעתם שרב שירותי הרשת שמספקים סירטי "HD" בסטרימינג לא מתקרבים בכלל לאיכות HD אמיתית וברובם האיכות אפילו לא מתקרבת לאיכות DVD. מדהים. מה שמביא אותי למסקנה הבלתי נמנעת - עד שרוחב הפס הריאלי ללק…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום...יש לי את הלוח אם M2N-E ויש לו מן דבר כזה שנקרא sound max שנמצא למטה איפה שהשעון ויש שם אקולייזר, שבו אין אפשרות לבחור מצב של צפייה בסרט ורק מוזיקה...והבעיה היא, כשאני צופה בסרטים עם דיבוב אני לא שומע כמעט את הקולות של האנשים כי הקולות של הרקע הרבה יותר חזקים( מוזיקה, ים, תנועה של מכוניות וכו') פעם מישהו שמבין כיוון לי את זה וזה קצת עזר אבל עדיין היה קשה לשמוע מה אומרות הדמויות מישהו יכול לעזור לי איך לכוון את זה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כשנה וחצי קניתי בצרפת מיני-דיסק של סוני מדגם MZ-R700PC. לפי השם ולפי מה שהסבירו לי אפשרא להעתיק שירים מהמחשב למיני-דיסק הזה אך לאחר ניסיונות והקלטות הבנתי שכל העניין היה שטות ואני חייב לחכות את כל הזמן של ההקלטה בזמן אמת כדי לשמוע את השירים :'( . ההקלטה נעשית באמצעות מתאם USB לכבל AUDIO (שיטה לא איכותית במיוחד, אם הייתי יודע לא בטוח שהייתי קונה) ובנוסף הגיע כבל אופטי ובמיני דיסק יש כניסה אופטית גם כן שכמה פעמים הקלטתי מהמערכת סטריאו למינידיסק. לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש עם כרטיס קול חדש (מובנה)- AVANCE AC'97 על לוח של Gigabyte 8PE667 Ultra 2. לפתע ראיתי על הכרטיס יציאה/כניסה אופטית והייתי בהלם! חשבתי שסוף סוף אני יוכל להעתיק בצורה נורמלית שירים למינידיסק בעזרת הכ…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות לתופים אלקטרונים. אוזניות קשת עם ספוג אוטם סביב אוזן. עד 200 ש''ח הזמנתי בנתיים בבאג את ה K512 של AKG והמוכר אמר שיעשה לי מחיר טוב.... איך האוזניות האלה? המלצות לאוזניות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השימוש העיקרי יהיה מוזיקה וסרטים, אני מתכוון להוסיף אותם למחשב, יחד עם הרמקולים הקטנים הרגילים. כרטיס קול מובנה של Realtek בדרך כלל אני אוהב לשים שירים ולהגביר (סליחה שכנים שלי) אז אני רוצה רמקולים שיוכלו להתמודד עם זה ולא יתחילו להיחנק או משהו כשאני אגביר מדי פעם. רוב השירים שלי הם בקידוד 192kbps ומעלה. מיקום הרמקולים יהיה על הרצפה. בקשר למגבר לא יודע ממש, משהו טוב שיעבוד בחברותא עם הרמקולים התקציב הוא בסביבות 3K... אין לי ממש מושג אז תציעו ונראה לאן אוכל לחרוג
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות רמקולים מחשב 2.1 / 2.0 בתקציב עד 500 שקל. מבחינת גודל פיזי שלא יהיה עצום מדי על השולחן, הסאב (אם יהיה) יהיה מתחת לשולחן. קראתי קצת והתעניינתי, הגעתי למסקנה ש-microlab solo 4c או microlab fc-330 יעשו את העבודה. השאלה, האם יש באמת צורך להעלות מ-fc-330 ל-4c. מישהו יודע לומר מה ההבדלים והאם יש אלטרנטיבה מומלצת אחרת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. ראיתי באתר מסויים שיש מבצע על הLCD הזאת. במחיר של 2750 שח +אחריות ל 3 שנים. האם כדאי או שיש LCD אחרת יותר טובה במחיר הזה? אני רוצה +32 אינץ' FULL HD , קורא USB קורא MKV AVI.. רצוי מחברה מובילה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול עם יציאת SPDIF לחיבור לרסיבר. רצוי כמה שיותר זול זה יעשה את העבודה? http://www.p1000.co.il/shop/templates/groupsalesproduct.aspx?categoryname=sound_cards&auctionid=7701625&came=177 תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב נייד חדש - 1564 Dell Inspirion עם מעבד i5. יש לי יציאת HDMI ואני צופה בסרטים מהמחשב לטלוויזיה בלי בעייה. יש לי Win 7 ו-windows media center, אבל אני לא מצליחה להקליט מהטלויזיה (יס) למחשב. האם חסר לי רכיב? אני לא לגמרי מבינה איך זה הולך, התוכלו להסביר לי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא משהו מתוחכם מידי קצת מוזיקה קצת אינטרנט
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב שלום לכולם,החלטתי לקנות רמקולים מחברת מיקרולאב לאחר הבנה שאני לא ימצא משהו טוב יותר בטווח מחירים שלי. עכשיו השאלה שלי היא כזאת,מה הבדל בין הסולו לפרו (חוץ מהעוצה),ראיתי תביקורת המצוינת לגבי הסולו פה באתר.ולפני אותה ביקורת הייתי סגור על הפרו. האם בין שני הדגמים האלה ישנו הבדל משמעותי באיכות השמיעה.? והאם הפרו מספק באס יותר טוב\עמוק\חזק מהסולו,אני מחפש כמה שיותר באס מפני שאני לרוב שומע מוזיקה אלקטרונית . תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ולפני שאני מקבל אותו רציתי לדעת עוד כמה דברים עם כדי ליקנות אותם מה שלא מקבלים בחבילה!! אז זה מה שמקבלים ולא מקבלים לפי התמונה!! מה שכתוב בסוגרים לא מקבלים!!! 1. כדי לי ליקנות שלט??? כאילו להוסיף אותו??? 2.מה זה Cradle הזה?? מה הוא נותן לי בעצם? וכדי ליקנות אותו??? 3.נרתיק חייבים זה הזמנתי כבר! 4.והכבל הזה http://onlinestore.cowonamerica.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=52 מקבלים אותו בחבילה? לא הבנתי יש שם שני כבלים שמקבלים ולא הבנתי עם זה אחד מהם!!! תגידו לי בבקשה!! תודה מראש לעוזרים!! נמרוד!1
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ברמקולים הנ"ל... אשמח אם תמליצו על הסט אשר יתן לי את האיכות שמע הטובה מבין השניים,הדגש הוא על איכות פחות על עוצמה ופונקציונליות. שמעתי את הסאונד סטיקס בבאג ואני חייב לומר שהתרשמתי...את האלטק לא יצא לי לשמוע מכיוון שלא מצאתי חנות שהסט נמצא אצלה בתצוגה וניתן להשמעה. כמו כן אני חייב להוסיף כי ההפרש במחירים בין השניים לא מהווה שיקול כלשהוא, אני מוכן לשלם איכות.כמו כן אם יש סט 2.1 אחר מומלץ יותר התקציב עומד על 1500 שקל. תודה מראש איתי
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לקנות סט של 2.1 רמקולים למחשב. בעיקר למוזיקה, סרטים וטיפה למשחקי מחשב. אני קראתי את הFAQ וגיליתי שיש את Z2300וLogitech אבל השאלה אם אלה סוג הרמקולים היחידים ששווים בשוק? והבנתי שהחסרון היחיד שמרמקולים בזאפ זה הגודל העצום של הבס. אגב לחבר שלי יש את ה Z5500וLogitech וממה שאני חושב זה בערך אותו סוג? רק מלבד חמשת הרמקולים, לא ככה? תודה מראש על התשובות (:
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, שבת שלום. הנני מחפש לקנות נגן מוסיקה לשמיעת מוסיקה. כרגע יש לי SanDisk Sansa Clip 1GB והוא אחלה והכל, ואף שמעתי שהוא הנגן המשתלם ביותר שקיים. אבל בא לי להתחדש. איזה נגן טוב יותר ממנו? איזה נגן יתעלה עליו מבחינת איכות? אני מקציב 400 ש"ח אבל אם יש נגן ששווה לחרוג בשבילו, אשמח. להלן מס' קישורים שהגעתי אליהם שאולי יעזרו לכם, אבל אני גם מוכן לקנות YAD2 או מebay אם אין עם זה בעיה: נגני Archos http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=639&t=12 נגני iAudio http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=636&t=12 נגני Creative http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1364_405_1524
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות את ה DAC/AMP הזה כבר כמה ימים. ובאמזון אזל המלאי וכל מקום אחר שאני מוצא את המוצר הזה האתר נראה לי shady מידי. אם מישהו מוכן לעזור לי למצוא מקום שאני יכול לקנות את המוצר הזה אני יודה לו או לה מאוד. עדיפות מאתר או חנות ישראלי אבל אם אין אז מחול גם בסדר. אפילו מוכן לקנות מיד 2 ממישהו שמוכן לוותר על הHP-A3 שלו או שלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה , נדפק לי הספק כח וזה מגבר די טוב לפי דעתי הסתכלתי מה רשום על הספק עצמו רשום ככה in 230v-50hz out 13.5v =2A 27VA מישהו יודע כמה ספק חדש כזה יכול לעלות לי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא ידעתי אם לפתוח כאן את הנושא או בפורות התייעצות ברכישות מקווה שכאן אני ימצא תשובה בכל מקרה רכשתי את האוזניות M50 במחיר של 114 דולר מהאתר אמאזון ורציתי לדעת האם יחייבו אותי במיסים או מע"מ כלשהוא במכס כשהחבילה תגיע לארץ? ואם כן כמה עליי לשלם על החבילה במכס?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך הרמקולים הבאים: http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/4251 האם ישנם רמקולים אחרים במסגרת אותו התקציב (200 ש"ח) שמתאימים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי אחרי הרבה התלבטויות לרכוש את המכשיר במקום HTPC... עכשיו הבנתי שאין לו כרטיס רשת WIRELESS ואין מצב שאני מתחיל להעביר כבל רשת לסלון.. איך מטפלים בסוגייה הזו? שאלה שניה, לא כ"כ הבנתי משהו בסיסי.. אני מתכנן לקנות HDD ולהתקין בפנים, עכשיו המערכת הפעלה של המכשיר פשוט נראית כמו של DVD שפשוט בוחרים איזה קובץ להפעיל? תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-