אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להתחיל לחזור לשמוע מוזיקה בדיסקמן שלי [כן כן אין לי מכשיר MP3] והאוזניות הקודמות שלי נשברו אין לי יותר מידי כסף להשקיע, וגם ראיתי אוזניות ב-80 שקל שהאיכות שלהן ממש מוצאת חן בעיניי אז אני חושב שזה דיי בסדר אני לא רוצה אוזניות קטנות InEar כאלה [ממש לא נוח לי] וזה יכול לחרוג טיפה מהתקציב [רק לא יותר מידי] חשבתי על אלה: http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={AA385921-9F18-4DAF-9229-CA6C7245D2FF}&details_type=1&itemid={34C74A69-5252-4310-A2A5-6523A486F278} Sennheiser HD-201 שמעתי דברים טובים על החברה הזאת, השאלה האם האוזניות טובות ושוות את המחיר? או שאני יכול להשיג אוזניות יותר טובות במחיר דומה? וגם קראתי פה בפורום ש-AdamZuf המליץ על הKoss PortaPros ואמר ש…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, בשעה טובה (בעצם רעה) הלך לעולמו ההרקולס game theater xp שלי ששירת אותי נאמנה בשלוש שנים האחרונות, לא היססתי ומיד קניתי לעצמי את ספינת הדגל של קריאטיב הלוא הוא Audigy 2 ZS Platinum Pro בעודי מחכה להגעת הכרטיס חשבתי לעצמי מה יעזור לי כרטיס כזה כאשר הרמקולים שלי לא יוציאו ממנו את המירב (canbridge soundworks 4.1) אז שאלתי אליכם היא על איזה רמקולים הינכם ממליצים, קחו בחשבון שיש לי חדר די קטן ודחוס. בתודה
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות 1.העם מגבר סטריאו באותו תקציב כמו של 5.1 תמיד יהיה איכותי יותר מבחינת סאונד? 2.איזה חברה למגבר סטריאו נחשבת היום הכי טובה כמובן חברות שיש בארץ? 3.העם במגבר סטריאו גם אפשר לחבר לטלויזיה יענו שגם יהיה אפשר לראות סרטים? 4.איזה מגבר בתקציב עד 8000 ש"ח ממגברי ה-5.1,6.1,7.1 נחשב היום לאיכותי ביותר? 5.איזה מגבר סטריאו בתקציב עד 2000$ נחשב להכי איכותי? 6.איזה רמקולים ריצפתיים נחשבים היו להכי איכותיים בתקציב של עד 6000 ש"ח?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבל ללא מפצל.. אני רוצה (ויש סיבה כי זה הפיתרון היחיד אחרת הייתי משתמש במפצל הכי פשוט..) לעשות שמערכת שמע אחת תיהיה על הכרטיס קול המובנה, והשניה על הכרטיס קול PCI.. ששני ההתקנים האלו יפעילו במקביל במקום לבחור אפשרות אחת בכל פעם: תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את ה MX 5021 לפני איזה זמן. הם מדהימים, טובים יותר מה FX 6021 לדעתי, אבל זה עניין של טעם. בכל מקרה הכרטיס קול שלי הוא Soundblaster Live! עתיק. אני תוהה אם זה משנה, כל עוד אני לא משתמש בסראונד, ואם כרטיס חדיש יותר ישפר את איכות הסאונד. מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע בסלון של הדירה טלוויזיה שמחוברת עם כבל HTMI TO DVI למחשב שנמצא בחדר שינה אני מעוניין לקנות עוד טלוויזיה לחדר השינה, ומערכת רמקולים לכל הדירה הצרכים שלי: לחבר את המחשב / הלפטופ לאחת הטלוויזיות להשמיע מוזיקה מהמחשב / הלפטופ במערכת הדירה קטנה, ולכן אין בעיה להעביר כבלים בין הטלוויזיות, המחשב והמערכת אני מעדיף פתרון שיחסוך לי את כל ההגדרות במכשירים השונים (עד היום הייתי צריך להגדיר שכפול צד לפני כל חיבור של המחשב לטלוויזיה) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי Z-560 LOGITECH 4.1 ...אין להם מפענים דיגיטליים פנימיים (למי שלא יודע) אני פונה לבעלי הרמקולים האלה בשאלתי את השאלה: האם יש לי אפשרות לחבר אותם לרסיבר שייתן פיענוח DOLBY\DTS וכו'? אם כן, איך? יש לי hercules game theater xp איזה אפשרויות חיבור קיימות לרסיבר?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי מיני לפטופ (eee-pc) ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. הטלויזיה מאוד ישנה והחיבור וידאו היחיד שהיא מקבלת זה הפין הצהוב (כמו שיוצא מה-DVD וכד'). בטלפופ יש לי יציאת VGA, האם יש כבל שממיר בין VGA לכבל הצהוב? לא הצלחתי למצוא כזה ב-dealextreme, הכי קרוב שמצאתי היה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.9853 שמוציא שלושה פינים במקום אחד. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, מחפש טלביזיה 32-42 אינטש שטוחה. היא תשתמש בעיקר לצפיה בסרטים וסדרות, כרגע בכלל לא תשמש כטלויזיה, אולי בהמשך. חשוב: שלא תפיק הרבה חום, החדר קטן ואין מזגן. שהיחס עלות תועלת יהיה טוב. שתהיה אמינה, אין לי זמן וכוח להתמודדות איתה. שתהיה אחריות איכותית כך שבמידה ובכל זאת אצטרך להתמודד, זה יהיה קצר וקולע. לא חשוב אבל יכול להיות נחמד: יש לי סמסונג VIBRANT (שזה גלקסי S רק של טי מובייל). אפשר לשדר ממנו תכנים לציוד שתומך בDLNA. יכול להיות מאוד נוח להשתמש בו כסטרימר במקום להתחיל להריץ כבלים או להזיז את הלפטופ ליד המסך כשרוצים לראות משהו. זה גם משאיר את המחשב פנוי לדברים אחרים. עוד משהו שיכול להיות נחמד הוא היכולת לחבר DOK או דיסק חיצוני USB ולנגן ישירות ממנו. אני בדר"כ מ…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך הרמקולים הבאים: http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/4251 האם ישנם רמקולים אחרים במסגרת אותו התקציב (200 ש"ח) שמתאימים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים, רציתי לחבר DVD (של מחשב כמובן) לרסיבר שתומך ב DTS ו AC3 , איזה כרטיס קול אני צריך (לקנות) כדי לשמוע בפורמטים האלה, אני מתכוון לשמוע ב 5.1 (אמיתי כמו בDVD ביתי)ולא בסטריאו, ואיך מחברים אותם אחד לשני? תודה לכל המגיבים :smoke:
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לקנות לחדר השינה טלוויזיה 32" LCD ממרחק צפייה של 2.5 מטרים. הטלוויזיה תהייה מחוברת למחשב באמצעות כבל HDMI. אני מעוניין ב- HD READY ולא ב- FULL HD מכיוון שחלק גדול מהתוכן שאני מתכוון לראות יהיה DVD-RIP/SD ולאו דווקא באיכות של 720P/1080P . כמו כן, אשמח אם בטלוויזיה יהיה ממיר מובנה לקליטת שידורי dtt. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אוזניות דיי יקרות שאני משתמש בהם כאשר אני מנגן בגיטרה דרך המגבר.. הצד הימיני הפסיק לעבוד מה קרה? http://ii.alatest.com/product/600x400/e/8/Sony-MDR-V900-MDR-V7509-Headphone-0.jpg
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מצאתי מקום יותר רלוונטי לשאול, אז אני אשאל כאן: האם למישהו יש המלצה לחברה שתוכל להתקין אצלי צלחת לווין, ואת הממיר הדרוש? אני לא מעוניין בממירים שמחוברים לאינטרנט ופועלים בשיטת P2P, אלא בקליטה נטו של ערוצים דרך לוווין.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. יש לי פאנל של קלריון Clarion DB186MP שתי קומפוננטים 6.5 של JBL לא זוכר את הדגם אחורים גם 6.5 בדלתות מקורים של האוטו חשבתי על אולי לשדרג את המערכת בסאב ומגבר (מגבר להכל אם יש כזה דבר) בסכום של עד 1500 שקל אולי בעתיד נוסיף גם קומפוננטין מאוחרה איך הסאב הזה? JBL GTO1260BR לחץ להגדלה סאב וופר 12 אינטש GTO1260BR JBL והמגבר הזה? מגבר לרכב JBL CS-60.4 ד
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכבוד היומולדת ההורים שלי עשו לי הפתעה וקנו לי את הH340. בגלל שאני לא צריך נגן של 40 ג'יגה חשבתי להחליף אותו אולי לH10. רציתי לשאול אם יש איזשהוא יתרון משמעותי של ה340 על הH10 (חוץ מהבאנדל שב340 כולל פשוט ה-כ-ל) מבחינת איכות הסאונד(והאוזניות) תפעול וכו'. ראיתי את שני המכשירים בקומפיוטקס והאמת שהגודל והעיצוב של ה340 לא ממש משכו אותי ויותר אהבתי את הH10. האם ה340 יותר טוב משמעותית מהH10 או לא? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מקרן להקרנת משחקים(מונדיאל)/pes/fifa מידי פעם סרט אני מחפש מקרן באיכות טובה + ברור שעדיף hd אבל לא יודע אם הוא יהיה בתקציב בין 2500-3500 המקרן הולך להיות בחוץ בשעות הערב הגודל של המסך שאני רוצה נע בין 70-100 אינץ והשחקנים בפיפא/פרו היו ברורים טווח של 2500-3500 בתודה עמית
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי פה המלצות לפרימוס 300 של אינפיניטי, אבל כשבדקתי את האתר הרשמי של החברה לא ראיתי סדרה כזו. משהו שאני לא מבין? משהו שפספסתי? עזרה....
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משחק בעיקר בFPS, אני מחפש אוזניות שיתנו צליל טוב במשחקים בסגנון הזה. היום יש לי אוזניות ב20 שקל ואני ממש לא אוהב אותן...(-: עדיף מחיר כמה שיותר נמוך, אני די לחוץ כרגע בכסף...(תקציב בערך 200 שקל) תודה לכל הממליצים!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוויזיה לסלון. ההבנה שלי בתחום הזה שואפת בעיקרון ל0 אז אני אשמח לקבל את עזרתכם. בעיקרון, השימוש בטלוויזיה יהיה יום יומי (בינתיים לא מתוכנן ממיר HD), אבל יהיה שימוש תדיר גם בחיבור הHDMI (אני מתכנן לחבר את הלטפטופ כדי לראות סרטים ולשחק פיפ"א וכאלה), הגודל המבוקש הוא 37 אינץ' ואני יכול לעמוד בעלויות של עד 3000 ש"ח. יש למישהו המלצות?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שימו לב אני יודע שהיה פה איזה שרשור על זה אבל משהו לא ברור לי הנגן הזה פשוט לוקח את כל הנגנים האחרים בהכל איך זה שהוא לא מצליח יותר? קצת פרטים: 35 שעות בטריה!!! (מול 24 בטאצ' המוביל) 4.08x2.39x0.72 מידותיו (קטן מהאייפוד המוביל) 168 גרם גוף עשוי אלומיניום (מול פלסטיק בשאר) בעל שלט עם מסך אל סי די ושליטה מלאה בנגן (זהו אביזר שצריך לשלם עליו אקטרא בנגנים אחרים) בא עם ערסל(דוקינג ארייה) (שוב זה אביזר שעולה עוד כסף) קצב העברה מדהים של 8 מגה לשניה ביואסבי 2 (מול 2 וחצי בערך באייפוד אייריבר וקריאטיב) 20 ג'יגה (זהה לשאר) בא עם קייס להגנה (גם השאר) יחס אות לרעש 95 דציבל (שני בקטגוריה אחרי הקריאטיב המוביל) רדיו מובנה ואפשרות להקליט מהרדיו (יש רק באייריבר) אפשרות להקליט ממקור חיצוני…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי לדעתכם ה3 חברות המובילות בעסק של נגני Mp3 : דרגו אותם על פי סדר!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה האפשרויות שיש לי אם אני רוצה לשחק במחשב על מסך הטלוויזיה, לראות סרט מהמחשב במסך הטלויזיה או סתם תמונות. יש לי מסך מחשב סמסונג "22 T220, מסך טלויזיה של fullHD 32" LG , וכרטיס מסך HD4670. הבנתי שיש גם אופציה אלחוטית להעברת הנתונים. אני מקווה שאני בפורום הנכון, במידה ולא אשמח לדעת איפה כן אפשר לשאול...
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מאחר שהדיון הזה כבר לא מתאים לנושא שבו הוא נמצא, ומכיוון שצצו אופציות חדשות בקטגוריית מערכת 5.1 זולה, החלטתי לפתוח תראד חדש תחת הנושא הנכון. אלו האופציות שלי כרגע (כמובן שאפשר מכל חנות באיטרנט): http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB26647=26967&DB58893=129102&pageInfo=1 במיוחד קסמה לי האופציה הזאת : http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=32032&ref=12 איך? (אגב, 2.1 היא לא אופציה, ואני לא אודיופיל (ככה אומרים?), ולכן האיכות צריכה להיות רק סבירה ולא יותר מכך) תודה לכולם, Zzzz
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי AZTECH AMS 5.1 ב 600 שקלס משמיר זה 5 רמקולים של 7WRMS כל אחד וסאב של 23WRMS בעקרון שומעים טוב מאוד (כ.קול של EPOX 8RDA+) אבל אני לא מרוצה מהעוצמה שלהם אני מגביר עד הסוף ושומעים חזק...אבל לא מספיק... וזה כזהם קרובים אלי אז אם אני יתלה אותם על הקירות כמו שרציתי זה יהיה חלש... לחבר שלי יש ATP3 שהם 6WRMS כל אחד (שני רמקולים) וסאב 18WRMS ושומעים הרבה יותר חזק... איך זה הגיוני?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-