אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אז ככה , נדפק לי הספק כח וזה מגבר די טוב לפי דעתי הסתכלתי מה רשום על הספק עצמו רשום ככה in 230v-50hz out 13.5v =2A 27VA מישהו יודע כמה ספק חדש כזה יכול לעלות לי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שהכותרת מציינת. המפרט המלא בפרופיל אני שוקל לקנות או את המדוזה (פרוגיימר, כי הבנתי שהיא נותנת את האיזון הכי טוב בין משחקים למוזיקה וסרטים מכל סדרת המדוזה) או את הברקודה (סתם כי הן אוזניות מדהימות) את המדוזה אני יכול להשיג ב422 ש"ח בישראל בפסקל תוכנה, את הברקודה בערך ב472 ש"ח (140.99$) באיביי כולל משלוח (כשבארץ הן עולות כמעט 900 שקל) בנוסף, בגלל כרטיס הקול העלוב שלי, אני שוקל לקנות סט של Razer Barracuda HP-1 + AC-1 (אוזניות וכרטיס קול של רייזר), במחיר של בסביבות ה852 ש"ח (254.99$), גם כן מאיביי, בניגוד לבערך 2000 ש"ח להזמנה של שניהם מישראל. עכשיו, אני לא יודע עד כמה כדאי לי להשקיע בכרטיס, לא יודע עד כמה כדאי לי להשקיע באוזניות (או איזה מהן יותר טובות) קחו בחשבון שכרגע …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות (עם מיקרופון) למשחקים בעיקר, שמעתי שיש גם כאלו עם סראונד. מישהוא מכיר פירמה טובה? שמוכרים בארץ כמובן תודה ויום טוב.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר תחברה maraton? אם למישהו יש מושג על קיום אתר שלה אני ישמח לקבל תנקס חוץ מזה אם משיהו קנה מוצרים שלה שיתן חוות דעת plz תנקס
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתחתי כבר תר'ד אבל לא קיבלתי תשובות מספקות (מבלי לפגוע בכבודו של AQUARIUS) האוזניות הנוכחיות שלי נפגמו חיצונית (= חוט יצא מהמקום והספוגים התקלפו). אני זקוק לעזרתכם כדי להחליט איזה דגם לקנות ושל איזה חברה ולא פחות חשוב: איפה לקנות (אני גר ברעננה). השימושים העיקריים שלי הם מוזיקה ואולי משחקים וסרטים שאותם אני מעדיף להפעיל עם רמקולים דולקים אני חושב ש300-400 שקל יספיקו כדי לקנות אוזניות טובות למוזיקה לא?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי רדיו דיסק בהספק 4*50 watt R.M.S אני צריך לקנות עכשיו רמקולים והבעיה שבכל הרמקולים ההספק שלהם מצויין ב P.M.P.O אני צריך המלצות ל 4 רמקולים בתקציב של 400 ש"ח אני רוצה לדעת מה היחס בין RMS ל- PMPO אני לא רוצה שהרמקולים יקרטעו לי בעוצמה גבוהה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי המון מוזיקה בפורמט MP3 עם ווליום לא אחיד. יש דבר שנקרא ReplayGain שסורק את עוצמת הווליום בקבצים וכותב טאג כלשהו שאומר לנגני מוזיקה בכמה לנגן את השיר חזק או חלש יותר כדי שתהיה עוצמה אחידה. לדוגמא, foobar2000 המצוין יודע לעשות את זה. הבעיה, מה עושים עם נגנים שלא יודעים לקרוא את זה? יש איזה שיטה לקחת את הנתונים מטאג ופיזית לשנות את עוצמת הקבצים לפי זה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים. הורי מתכננים לקנות טלוויזיית FULL HD חדשה לסלון שתתחבר ל-DVD ולממיר הדיגיטלי של HOT שברשותנו. הם מעוניינים בטלוויזיה גדולה, בגדלים שנעים בין 46" ל-52". הגבול של התקציב הוא 12,000 ש"ח. אין בעיה לקנות מחנות כלשהי ברחבי הארץ, אם זה מוזיל עלויות. השימוש כפי שצוין יהיה אך ורק צפיה בסדרות ובסרטים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איך אפשר לדעת אם מה שאני קונה הוא דור ראשון או דור שני?? לפי הקופסא בלבד יש אפשרות? (קופסאות שונות??)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות נגן מבית ריו. האפשרויות הן : karma, nitrus, carbon5g, carbon 2.5giga. המחירים די זהים פרט לניטרוס שהוא זול משמעותית. אני מחפש זמן סוללה ארוך ואם אפשר עברית. מה דעתכם? והאם כדאי לשקול נגנים מחברה אחרת? תודה
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות דיבורית איכותית לאנדרואיד שתשמש גם למוזיקה. כרגע יש לי אוזניות AKG K324P ובגדול אני די מרוצה מהאיכות סאונד שלהן, מה גם שהן אמינות מאוד (יש לי אותן מתחילת 2008). העניין הוא שאני מחפש אוזניות מהסוג הזה עם מיקרופון מובנה לשיחות. יש בינתיים כמה דגמים שאני מתלבט לגביהם: סנהייזר CX275 קריאייטיב EP630I סאונד מג'יק MP21 BRAINWAVZ M4 כל הדגמים הנ"ל נמצאים בטווח של 20-50$. כמובן שאם יש דגמים איכותיים יותר בטווח מחירים הזה, אשמח אם תספרו לי אודה לכל מי שימליץ לי גם על חנות מומלצת לקנות אוזניות אונליין (מעבר לאיביי כמובן)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי דירה חדשה מקבלן. נמצא כרגע בשלבי תיכנון תוכניות החשמל. אשמח להתייעץ בנוגע למיקום הרמקולים בסלון. אני מקבל מהקבלן 4 הכנות לרמקולים המגיעים לריכוז ייעודי. מתלבט היכן למקם את הרמקולים הקדמיים והאחוריים מבחינת גובה ומרחק אחד מהשני. כרגע מיקמתי את הרמקולים הקדמיים בגובה של 1.2 מטר מהריצפה ובמרחק של 2.5 מטר אחד מהשני. הרמקולים האחוריים ממקומים בגובה של 2.0 מטר מהריצפה ובמרחק של 4.5 מטר אחד מהשני. אני יודע שזה לא אופטימלי אבל אין לי הרבה ברירות. לרמקול הסנטר הוספתי נקודת רמקול בגובה 0.75 מטר מהריצפה. הגישור לטלויזיה הוא בגובה 1.0 מטר מהריצפה. המרחק בין הקצה התחתון של הטלויזיה לרמקול הסנטר יהיה בערך 10-15 סנטימטר. את הבאס מיקמתי בפינה השמאלית של החדר עם נקודת י…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה את מזלי פה, בתקווה שאוכל לקבל סיוע והדרכה בתחום בו אין לי ידע כלל, והייתי שמח לצבור בו מעט ניסיון מבעלי הידע והמקצועיות. אני מאזין למוזיקה לא מעט (בין שלוש לארבע שעות ביום) בעיקר דרך הרמקולים (הפושטים) של המחשב הנייח שלי, או באוזניות דרך נגן המוזיקה שלי. לאחרונה אני ורעייתי רכשנו דירה, וחשבתי שזו תהיה הזדמנות טובה להשתדרג מעט ברמה האודיופילית, ולהשקיע במערכת מוזיקה ביתית. מכיוון שאני בור למדי בנושא, הייתי שמח לקבל מכם מעט עזרה בתחום, בכדי להתחיל ולהבין לפני מה אני עומד, לדעת מה השיקולים שצריכים להלקח בחשבון, ולא לעשות טעויות שאני אצטער עליהן... אז כדי שתוכלו לעזור לי באופן יעיל אנסה לתת קצת פרטים עלי, ואח"כ אציג את השאלות שלי; קצת פרטים: 1. אני …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי על כל מיני דגמים מ VSONIC GR06 ועד Vsonic VSD3S לא בדיוק מצאתי מחיר לדגמים הנ''ל. בכל מקרה אם למישהו יש אוזניות טובות להציע עד 100 שקל רצוי בארץ אבל עם ההבדל משמעותי והוא משמעותי? אז שיהיה מח''ול. למרות שאני לחוץ על אוזניות והיו לי אוזניות REMAX-501 משהו כזה שהם היו סבבה אבל לא משהו כזה וואו. אגב, היה לי את הסנייזר CX300-II קניתי מהארץ ולא התלהבתי כ''כ.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשר לעשות לרמקול מוגבר / פאסיבי בלוטוס? הבנתי שכן...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לקנות לחדר השינה טלוויזיה 32" LCD ממרחק צפייה של 2.5 מטרים. הטלוויזיה תהייה מחוברת למחשב באמצעות כבל HDMI. אני מעוניין ב- HD READY ולא ב- FULL HD מכיוון שחלק גדול מהתוכן שאני מתכוון לראות יהיה DVD-RIP/SD ולאו דווקא באיכות של 720P/1080P . כמו כן, אשמח אם בטלוויזיה יהיה ממיר מובנה לקליטת שידורי dtt. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מחפש לקנות ממיר דיגטלי לקליטת עידן+ עבור TV ב-EBAYשמכיל את מירב האופציות כפי שמופיעות במפרט שלהם http://www.rashut2.org.il/idan_equipment.asp וגם ב- https://docs.google.com/viewer?url=http://www.rashut2.org.il/editor/uploadfiles/memir.pdf&embedded=true&chrome=true. השאלות: 1. איך מחפשים ב- EBAY , מה המונח המתאים לממיר מהסוג הזה באנגלית? 2. האם זה טעות לקנות ב- EBAY כדי להשיג מחיר טוב, כי אולי לא יתאים לארץ (לדרוש מילוי כל הפרמטרים שמופיעים בעידן+-- זה מעשי)? 3. חשוב לי שיכיל אפשרות יציאה להקלטה, תמיכה בתחנות רדיו לעתיד , HD וכמובן שיתפקד בצורה תקינה. בתודה שאול
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן.... רציתי לשאול מה ההבדל מבחינת איכות בין שני סוגי הכבלים של AUX: האחד עם שני חיבורי RCA והשני משני הצדדים 3.5mm ניתן לראות תמונה של הכבלים בלינק הזה http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?p=57532018 אני רוצה לחבר מערכת סטריאו ביתית לנגן (Cowon J3)- למערכת יש את שני החיבורים... השאלה היא איזה סוג יותר איכותי? אם למישהו יש גם מושג על טווח מחירים (כי עבור כל סוג יש כל מיני מחירים מה שבטח מבדיל ביניהם זה עובי החוט ולכן האיכות, אורך וכו..) או על כבל ספציפי מאיזו חנות אני אשמח להמלצה... תודה רבה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 450 שקל בערך לקנות אוזניות, ולפי מה שבדקתי שתי האוזניות האלה הכי טובות במחיר הזה. מאוד חשוב לי שיהיה לאוזניות באס חזק ועמוק, מבחינה חיצונית ונוחות אני מעדיף את ה-Klipsch בגלל שלא צריך להניח אותן מאחורי האוזן. המוזיקה שאני שומע היא היפ הופ, אלקטרוני, דאנס וקצת רוק ומזרחית. תודה רבה לעוזרים! * האוזניות של Shure יעלו לי 440 שקל, לעומת ה-Klipsch שיעלו לי 230 בערך מאיביי (לא זיוף)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, למישהו יש מושג כמה המכס גובה על אזניות? האם זה רק ה16% מע"מ? תודה (: *עריכה: - מדובר על חבילה שתשלח בדואר ולא על חבילה שמגיעה עם מישהו בטיסה. - אין לי מושג למה, אבל החבילה כבדה, מעל לשלוש קילו. חברים שלי מחו"ל שולחים לי אז יש סיכוי שהם הוסיפו משהו לחגים שהעלה את המשקל. בגלל שאני לא לא יודע אז תתייחסו לזה כאילו שזה אזניות במשקל שלוש קילו בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש אוזניות איכותיות לMP3 רציתי לשאול איך אני מזהה אוזניות איכותיות ?מה צריך לבדוק? ואיזה חברה הכי מומלצת? ובנוסף מה דעתכם על הדגמים הללו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_3529&products_id=31714 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2636_3212&products_id=31507
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך ממירים סרטונים וקליפים לMP4 ? ואיך מעלים אותם לנגן? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוננין לקנות מערכת רמקולים 5.1 תומכת SPDIF ללוח ה NFORCE שלי במחיר של עד 500 ש"ח למישהו יש המלצה על מערכת טובה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העידכון העדכני להיום הוא sdmx1-v1.02.zip (http://www.sandisk.com/retail/dap-firmware.asp) העידכון "לא תומך" בעיברית ז"א הוא מציג את התווים של העיברית, אבל כיוון שבארץ הקודש החליטו לכתוב הפוך (או שהשאר החליטו לכתוב הפוך) זה מציג את הכתב הפוך בקיצור, רציתי לגעת, איך אפשר, בעזרת איזה תוכנה, או למצוא מידע בנוגע לשינו הFIRMWARE או שאיפה אפשר למצוא עדכון חומרה עצמאי לנגן הזה? הייתי ממש רוצה לדעת איך אפשר להתעסק בתוכנה שלו נ.ב. הקבוץ של העידכון מסתיים בסיומת של ROM. ותופס כ 400 -500 קיי תודה לכול העזרה או ניסיונות העזרה אגב. הנגן מצויי-ן! (שזה אומר, אני ממש שמח שקניתי נגן ב 781 שקל (כולל משלוח של פחות מ 24 שעות מהחנות ניר-טק [tt]http://www.nirtech.co.il/[/tt]) ולא…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-