אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום. הגעתי לשלב שבו אני מחליף את הטלוויזיה הישנה בחדר השינה שלנו. עד היום היתה לנו טלוויזיה 20" שקנינו בסקאל ב-200$ לפני כ-10 שנים שעבדה מצויין. אני מחפש טלוויזיה שאפשר לראות איתה תכני HOT/YES בממיר HD, סרטי DVD ואם אפשר גם Disk on key עם סרטים בכלל טוב. הצפייה נעשית לרוב בשעות הערב בחדר חשוך ממרחק של כ-3 מטרים בשכיבה מהמיטה. תקציב לרכישה כ-2,500 ש"ח. ראיתי המלצות בפורום לסוני EX302/BX300 ויש לי מספר שאלות: 1. האם יש הבדל בין הדגמים פרט לעיצוב וכמות הכניסות? 2. האם צריך 32" או שזה קטן/גדול מדי? 3. האם מספיק HD Ready או שצריך Full HD? ובעקבות כל השאלות לעיל האם מומלץ מכשיר אחר בכלל? תודה. רוני
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי את הרמקולים סולו 6, על פי התמונה להשאיר כך או להגדיר הכי גבוה? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש אחרי הרבה זמן את הסט אוזניות הבא שלי. אחרי שקניתי את הרפרנס הנפלאות בבאג וקצת היתאכזבתי מהם הגיע הזמן להיתחדש בסט חדש והפעם- קשת. הבנתי שזה יביא לי את האייכות כמו שאני רוצה וזה הנחות שמתאימה לי. IEM, קל מדי ומרגיש חופשי וזול שכזה בשבילי. לא יודע, זה הרגשה אישית. אז ככה, הכנתי רשימה של כל מיני אוזניות ששוות בדיקה, אשמח אם אנשים שיש להם את האוזניות יוכלו להגיב איך הם ומה לדעתם הכי מומלץ. אני צריך לציין שאני מעדיף שהאוזניות יהיו אטומות אבל לא בהכרח משנות לי אם הצליל יותר אייכותי והם פתוחות. דבר נוסף זה שאני אשתמש בהם בעיקר בשימוש חוץ ככה שאני לא רוצה להיראות כמו DJ מהלך אבל גם שלא יהיו אוזניות זולות ב-50 שקל של פאנסוניק.. אז להלן הרשימה- KOSS PRTA PRO AKG K414…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב קניתי רמקולים 5.1 וכרטיס קול של קריאייטיב 5.1 סאונד בלאסטר לייב ואני צריך דרייברים לאקס פי האם יש דבר כזה , כי באתר של קריאייטיב אני לא מוצא יש רק עידכונים . בהתחלה חשבתי שהכרטיס דפוק , אז שהתקנתי ב98 הכל עבד בסדר . הורדתי את שני העידכונים שמציעה קריאייטיב ובמהלך ההתקנה של שניהם אומרת ההתקנה שהכרטיס קול של סאונד בלאסטר לייב לא נמצא . אולי בגלל שזה עידכון . מישהו יכול לעזור במהרה , תודה דני . :-/
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גודל רצוי: 37'. מרחק הצפיה 2.5 מטרים. שימוש עיקרי: צפייה בקבצי mkv. תקציב: 4500 שח הטלוויזיה תחובר למחשב עם כרטיס מסך 8800 GTS באמצעות כבל HDMI ל-DVI. יש רמקולים שמחוברים ישירות למחשב Logitech Z5500, כך שאין צורך בטלוויזיה עם רמקולים איכותיים. כרגע אני נוטה כלפי ה-Samsung LA37A550 שעולה קצת פחות מ-4500. העירו לי שבמרחק צפיה הזה אני לא ארגיש בהבדל בין FHD ל-HD Ready ולכן עדיף לי לרכוש את ה-LA37A450 שזולה בכ-1000 ש"ח. חיפשתי חנויות שהמסכים האלה נמצאים בתצוגה, אך היחיד הוא ביג בוקס ושם מציגים רק את ערוץ נטיונל גיאוגרפיק ואני רוצה לראות סרט HD. אין לי מחשב נייד כך שאני גם לא יכול להגיע עם סרט HD ולהשוות בין שתי הטלוויזיות. לא הבחנתי בהבדלי איכות מהותיים בין כל הטלוויזיות שבחנ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך עזרה? יש כאן מישהו שיכול לנתח לי קובץ ולהגיד לי אם מדובר בקול אמיתי?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שדובר הרבה על הנושא אבל לא מצאתי תשובה מספקת [זאת לאחר חיפוש ארוך ודפדוף מיגע] אני ישמח אם תעזרו לי לבחור כרטיס קול חדש לרמקולים החדשים שאני עומד לקנות Aztech AMS 5.1[מזל טוב לי] המליצו לי על ההרקולס אקספי 6.1 אבל המחיר הוא חצי ממחיר הרמקולים ,[לא בא בחשבון!] מישהו יכול לעזור לי להמצוא משהו ??? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה עדיף חברה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר שחיברתי את המחשב לטלוויזיה מה עליי לעשות כעת? עכשיו יש לי בעיה קטנה והיא שאני לא יכול לעבוד באופן ישיר עם הטלוויזיה... אז האם אני יכול לחבר את המסך מחשב גם לכרטיס מסך וכך לערוך את הגדרות התצוגה של הטלויזיה? שי שאלות אחרונות: האם גם ניתן להעביר לטלוויזיה סאונד דרך הכבל...? האם זה משנה לאיזה חיבור HDMI חיברתי אותה? (מפרט בצד,טלוויזיה-samsung a450)
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות אלקטרוניקה שיכולים לתקן שם מערכת קולנוע ביתית באזור הוד השרון?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לכבוד היומולדת ההורים שלי עשו לי הפתעה וקנו לי את הH340. בגלל שאני לא צריך נגן של 40 ג'יגה חשבתי להחליף אותו אולי לH10. רציתי לשאול אם יש איזשהוא יתרון משמעותי של ה340 על הH10 (חוץ מהבאנדל שב340 כולל פשוט ה-כ-ל) מבחינת איכות הסאונד(והאוזניות) תפעול וכו'. ראיתי את שני המכשירים בקומפיוטקס והאמת שהגודל והעיצוב של ה340 לא ממש משכו אותי ויותר אהבתי את הH10. האם ה340 יותר טוב משמעותית מהH10 או לא? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי AZTECH AMS 5.1 ב 600 שקלס משמיר זה 5 רמקולים של 7WRMS כל אחד וסאב של 23WRMS בעקרון שומעים טוב מאוד (כ.קול של EPOX 8RDA+) אבל אני לא מרוצה מהעוצמה שלהם אני מגביר עד הסוף ושומעים חזק...אבל לא מספיק... וזה כזהם קרובים אלי אז אם אני יתלה אותם על הקירות כמו שרציתי זה יהיה חלש... לחבר שלי יש ATP3 שהם 6WRMS כל אחד (שני רמקולים) וסאב 18WRMS ושומעים הרבה יותר חזק... איך זה הגיוני?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאמר קצר ששווה קריאה לדעתי.. http://www.envynews.com/future.php?ID=2 לא שזה יגרום לי להפסיק להוריד Mp3s אחרי אוסף של 70 ג'יגה בערך.. אבל עדיין זה רק מראה שמשהו פה חסר...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ואם בכלל שווה להזמים מהאתר שלהם.......
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את המכשיר וקיבלתי אותו היום מדובר במכשיר קטן שמגיע עם כל החיבורים הסטנדרטיים לטלויזיה איכות הקול והתמונה מצוינות וממשק המשתמש קל ופשוט עם מכשיר כזה נראה לי שגם אבא שלי יוכל לשתף קבצים שילמתי 1500 ש"ח שווה www.mvix.co.il [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חדש בפורום הזה והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס קול אתם ממליצים לי בסביבות 100 עד 150 ואם יכול להיות אופטי במחירים האלה ? השימושים שלי הם 5.1 סאונד בסרטי בHD ובמשחקים לא יותר מזה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע בסלון של הדירה טלוויזיה שמחוברת עם כבל HTMI TO DVI למחשב שנמצא בחדר שינה אני מעוניין לקנות עוד טלוויזיה לחדר השינה, ומערכת רמקולים לכל הדירה הצרכים שלי: לחבר את המחשב / הלפטופ לאחת הטלוויזיות להשמיע מוזיקה מהמחשב / הלפטופ במערכת הדירה קטנה, ולכן אין בעיה להעביר כבלים בין הטלוויזיות, המחשב והמערכת אני מעדיף פתרון שיחסוך לי את כל ההגדרות במכשירים השונים (עד היום הייתי צריך להגדיר שכפול צד לפני כל חיבור של המחשב לטלוויזיה) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ציינתי את השאלה בכותרת .
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, התקלקלו להן ה-CX300 שהיו לי, ונמאס לי מהאזניות של האייפון. מחפש אוזניות IE איכותיות עד 250 ש"ח. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סוף סוף יש קצת כסף, אז החלטתי לקנות רמקולים. אני אשתמש בהם כמעט אך ורק למוזיקה (אני רואה גם סרטים ומשחק קצת, אבל אם אני מסתדר עם אוזניות - לא תהיה לי שום בעיה עם זוג רמקולים), לכן אני מתכנן לקנות זוג סטריאו נחמד ולא סראונד 5.1 בינוני. כמו שאמרתי, זה מיועד בעיקר למוזיקה - בעיקר רוק על גווניו (ללא מטאל. כמה לדוגמא: לדזפ, רדיוהד, פינק פלויד, TVOTR והמון להקות אינדי), קצת בלוז וFאנק (ב.ב. קינג, גארי מור, קלפטון, פרינס וכו'). ופה ושם קצת אלקטרו (Simian Mobile Disco לדוגמא) וקצת מוזיקה שחורה וג'אז/פיוז'ן. הרמקולים יהיה בחדר (ממ"ד) בגודל של איזה 3X4 (ניחוש), ואני לא נוטה לשמוע מוזיקה בווליום שמרעיד לי את החדר. לא יודע אם החיסרון בסאב ב2.0 יפריע לי כ"כ. אני לא מחפש את הבאס הנמוך …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כשנה וחצי קניתי בצרפת מיני-דיסק של סוני מדגם MZ-R700PC. לפי השם ולפי מה שהסבירו לי אפשרא להעתיק שירים מהמחשב למיני-דיסק הזה אך לאחר ניסיונות והקלטות הבנתי שכל העניין היה שטות ואני חייב לחכות את כל הזמן של ההקלטה בזמן אמת כדי לשמוע את השירים :'( . ההקלטה נעשית באמצעות מתאם USB לכבל AUDIO (שיטה לא איכותית במיוחד, אם הייתי יודע לא בטוח שהייתי קונה) ובנוסף הגיע כבל אופטי ובמיני דיסק יש כניסה אופטית גם כן שכמה פעמים הקלטתי מהמערכת סטריאו למינידיסק. לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש עם כרטיס קול חדש (מובנה)- AVANCE AC'97 על לוח של Gigabyte 8PE667 Ultra 2. לפתע ראיתי על הכרטיס יציאה/כניסה אופטית והייתי בהלם! חשבתי שסוף סוף אני יוכל להעתיק בצורה נורמלית שירים למינידיסק בעזרת הכ…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש ברשותי את האוזניות cx300 של סנהייזר כבר כ 6 שנים ואני חושב שהגיע הזמן להשתדרג... חשוב לי אוזניות בעלות באס חזק, אני מודע לכך שאוזניות כפתור לא מייצרות באס כמו באוזניות קשת אך חשוב לי בכל זאת להשתמש באוזניות כפתור...כמו שאמרתי מחיר בסביבות 1000 שקל, תודה לעונים
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים, רציתי לחבר DVD (של מחשב כמובן) לרסיבר שתומך ב DTS ו AC3 , איזה כרטיס קול אני צריך (לקנות) כדי לשמוע בפורמטים האלה, אני מתכוון לשמוע ב 5.1 (אמיתי כמו בDVD ביתי)ולא בסטריאו, ואיך מחברים אותם אחד לשני? תודה לכל המגיבים :smoke:
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לחזור לשמוע מוזיקה בדיסקמן שלי [כן כן אין לי מכשיר MP3] והאוזניות הקודמות שלי נשברו אין לי יותר מידי כסף להשקיע, וגם ראיתי אוזניות ב-80 שקל שהאיכות שלהן ממש מוצאת חן בעיניי אז אני חושב שזה דיי בסדר אני לא רוצה אוזניות קטנות InEar כאלה [ממש לא נוח לי] וזה יכול לחרוג טיפה מהתקציב [רק לא יותר מידי] חשבתי על אלה: http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={AA385921-9F18-4DAF-9229-CA6C7245D2FF}&details_type=1&itemid={34C74A69-5252-4310-A2A5-6523A486F278} Sennheiser HD-201 שמעתי דברים טובים על החברה הזאת, השאלה האם האוזניות טובות ושוות את המחיר? או שאני יכול להשיג אוזניות יותר טובות במחיר דומה? וגם קראתי פה בפורום ש-AdamZuf המליץ על הKoss PortaPros ואמר ש…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש את אחד מהדברים האלה כדי שאני יוכל להתעסק עם תוכנות כאלה במחשב אבל התקציב שלי הוא עד 500 (אבל אפשר להוסיף קצת) שמתי את העין שלי על זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2385&ser=1
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-