עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by A.j.23,

אני קונה מחשב חדש שאני רוצה מסך גדול ( מ27 - 32 ) שיתאים לשימוש של צפיית סרטים ומשחקי מחשב. אני יודע שזה ענק למחשב אבל אני מחבר הכל אלחוטי. אגב אם יש המלצה על מקלדת ועכבר אלחוטיים למטרה שלי אשמח לשמוע תודה!

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  2. Started by user57202,

האם יש בעיה בשימוש באוזניות גדולות כמו ה HD202 /205 כאשר משתמשים במשקפיים ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by moldovani man,

אני מדבר על חיבור של 3.5 מהרמקולים למחשב. יש לי מפצל של 2 אבל רק 4 מהרמקולים עובדים. אז השאלה אם יש מפצל של 3 כי אני לא מוצא

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  4. Started by ToyMan,

*כותרת* חבר שלי חושב לקנות אותם השאלה שלי אם יש להם באסים טובים הוא משחק הרבה משחקים ושומע מוזיקה המון הוא יהנה גם מהמשחקים וגם מהמוזיקה? במוזיקה הוא יקבל תוצאה יותר טובה מהHD202 של סנהייזר?

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  5. Started by THE_LORD,

אלהן חברים אשמח אם תוכלו לעזור לי. יש ברשותי רמקולים למחשב מבית WINNER של 4.1 ערוצים עכשיו אני רוצה לרכוש רמקולים חדשים ב5.1 ערוצים שיהיה להם שלט. ועוד משהו קטן. פניתי לנגר שבונה לי מיטה ואמרתי לו שאני רוצה בגב של המיטה זוג רמקולים כאלה של רכב או שקועים בקיר. ואני רוצה לשלב את זה למחשב. עכשיו אם אני יקנה רמקולים של 5.1 ערוצים למחשב זה יהיה בזבוז של שני הרמקולים האחוריים כי אני מתכנן להשים במיטה 2רמקולים, אני לא רוצה לשלב רסיבר ורמקולים ביתיים אלה סט למחשב. בבקשה למי שיש רעיון שיגיד לי. תקציב עומד על 1500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  6. Started by Inzagi,

שלום, אני מחפש רמקולים איכותיים שאפשר לקחת למקומות בתיק ולחבר לMP3 (לא בלוטות') ראיתי את הרמקולים gear4 pg-142 ודי התלהבתי מהם, אבל הבנתי שמכרו אותם בסלקום לפני שנתיים ובאינטרנט מצאתי אותם רק באתר בשם זולה שופס ב650 ש"ח, שזה יותר מדי. אם מישהו מכיר איפה אפשר לקנות כאלה במחיר סביר זה יהיה מצוין, מעבר לזה אני אשמח להמלצות לרמקולים איכותיים אחרים, עד 400 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. היי.. התקלקלו לחבר שלי האוזניות ואני בשמו מבקש המלצה לאוזניות בתקציב של 200-250 שקל הוא רוצה אוזניות למוזיקה ושיהיו נורמאליות לגיימינג ומשחקים. אבל בעיקר למוזיקה. ושיהיו להם באסים טובים.. למישהוא יש המלצות? האחוזים הם 60% מוזיקה 40% משחקים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם, עד כה הנני חסר טלוויזיה חדישה, והחלטתי שהגיע הזמן לקנות אחת וליהנות קצת מהחיים. שימושים: סרטים HD, שידורים דיגיטליים(לא חובה built in), משחקים - אולי חיבור לקונסולה בהמשך. מרחק צפיה: עד 3 מטר. תקציב: ~5K בינתיים חשבתי על : טלויזיה Samsung LA46C530 טלויזיה Sony KDL46EX402 אבל אני פתוח להצעות. אשמח גם על המלצות לחנויות וכדו. תודה.

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by gilp123,

שלום, יש לי מחשב שאני רוצה להקליט SOUND מהאינטרנט. יש לי תוכנה טובה שנקראת POLDERBITS . כאשר אני מפעיל את התוכנה הוא פותחת חלונית ורושמת כי היא לא מזהה כרטיס קול. יש לציין כי אני יכול לשמוע מוזיקה ויכול לראות סרט ויש בהם SOUND ואין לי בעיה. במערכת הפעלה מסוג XP לא הייתה לא הבעיה הזאת, רק כאשר שידרגתי למערכת הפעלה 7. ניסיתי לעדכן דרייבר מהאתר של היצרן אך גם לא עזר. יש לי כרטיס קול המחובר ל PCI של המחשב ולא BUILD IN. האם מישהו מכיר את הבעיה ומוכן לעזור ? תודה.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by Oranl,

היי, אני אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית על טלוויזית Samsung LED c5000 ארבעים ושישה אינץ'.. אני די חדש בתחום הזה 8)

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. , האופציה הזו די פשוטה אבל רציתי לדעת , העם קיימת אפשרות לקנות כרטיס קול או כל דבר אחר בשביל שיהיה למחשב העתידי שאני הולך לקנות . כרטיס קול עם מיקרפון פנימי , בדיוק כמו שיש לנייד שממנו אני כותב את ההודעה הזו , מצאתי את האפשרות הזו מקלה אליי מאוד , כן אני יודע , על תמהרו להגיד מה הביג דיל בלחבר חיצוני עקרונית זה אפשרי ? PC רגיל , עם אופציה זהה לניידים של היום , מיקרפון פנימי הכוונה . תודה .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. כבר הרבה זמן שאני רוצה לחבר את הגיטרה והקלידים שלי למחשב ולהתחיל להקליט חומרים. אני בעצם מחפש כרטיס חיצוני שיחזיק שתי כניסות לפחות, עם עכבה נמוכה ורצוי שילווה בתוכנת עריכת מוסיקה טובה. יש לי מיקרופון, גיטרה שמלית וקלידים של YAMAHA PSR413 (ללא חיבור מידי, רק USB) וכרגע אין צורך מיוחד להקליט יותר משניים במקביל ראיתי את הכרטיסים הבאים: הזול ביותר: BEHRINGER FCA202 http://www.turtle.co.il/product_info.php?products_id=234 LINE6 POD STUDIO UX2 http://www.musicgate.co.il/index.php?pids=8429 Audio kontrol 1 http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=127_116_177&products_id=1385 וקצת מעבר לתקציב: Konnekt 6 http://www.pcpower.co.il/product_info.php?products_id=1366 אז האם…

13. קניתי 5 רמקולים וסאב של CREATIVE דגם INSPIRE T6100 היציאות מהסאב למחשב זה 3, ויש לי 3 כניסות בלאפטופ (ACER) אבל זה לא בדיוק עובד מכיוון שרק אחד זה לרמקולים והשאר זה למיקרופון ואחד לא יודע למה זה. כרגע פשוט חיברתי מפצל של 2 והכנסתי 2 כניסות (מהסאב) אז 4 מתוך הרמקולים עובדים. איזה פתרון יש לכם להציע? לקנות מפצל של 3? יש דבר כזה ביכלל? אי אפשר להוריד אולי דרייבר או תוכנה שתהפוך לי את 2 הכניסות בלאפטופ גם כן לרמקולים? הכרטיס קול של הלאפ טופ שלי זה: [High Definition Audio Controller [NoDB זה מן הסתם מובנה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by matan147,

שלום רב אחי הגדול החליט לשפץ תבית ולקנות כמה טלוזיות חדשות לחדרי שינה בסלון כבר יש לו טלוזיה חדשה מה שנשאר לו להשלים תחדרי שינה איזה טלוזיות LED מתאימות לחדר שינה המרחק צפייה מטר וחצי שימושים רק HD מYES HD בלורי משחקי קנסלות ומחשב מה שחשוב בטלוזיה שיראו טוב מאוד בשידורים הללו שתהיה דקה מאוד שהיה לה תמכיה בניגון תכני HD אפשרות גלישה לאיטרנט רצוי אבל לא חייב קיצור כמה שיותר משוכלל ומרשים התקציב הוא עד 5500 אלף שקל גדלים רצוים מ42 עד 50 עדיפות ל50 כי הגדול פה דווקא כן קובע הינה הטלוזיות שחשבתי אלהם 1.LG 50PK550R מחיר 5200 אלף שקל 2.LG 42 LE5500 מחיר 5 אלף שקל 3.LG 42 LD650 מחיר 4100 שקל 4.שארפ 42 LE700 מחיר 5 אלף שקל זה הטלוזיות שחשבתי אלהם חשוב לי מאוד שהם היו דקות בגלל…

15. שלום ... מכיוון שאני לא מבין ברמקולים ואני לא רוצה לקנות משהו שאין לי מושג בו.. לכן אשמח לקבל יעוץ מאנשים מנוסים ומבינים .. יש לי רסיבר של JVC מדגם RX-5042 שניתן לחבר לו 5 רמקולים וסאב ועוד.. אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים ... הסאב שלי במצב מצויין לכן אני רוצה לקנות רק 5 רמקולים .. לחדר גדול יחסית.. התקציב שלי הוא 900 שקל. ( אני מעוניין לקנות רק את הרמקולים ללא סאב). *דרך אגב אם זה אפשרי לשים אפילו 2 רמקולים איכותיים לרסיבר זה גם אופציה .. שיהיה רמקולים איכותיים ועמידים. השימוש הוא בעיקר למוזיקה וסרטים תודה לכולם ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by matteo,

לא להתייחס לתקציב אלא לתועלת, בידיעה שהמחיר של הכל הינו 3000 שקל 2x polk monitor 70 onkyo sr508 polk psw10 מתכוון להזמין ביום יומיים הקרובים, מחכה לאישור של מביני עניין

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  17. הי האם יש מצב שהוא מראה כתוביות בעיברית שלא בגוף הסרט? כיוון שבפורמט SRT עברית הוא עדיין לא תומך.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני רוצה לחבר מערכת לטלוויזיה לצורך צפיה לא נדרש רדיו\DVD וכו'. למקום מוגבל.. דרושה מערכת קטנה בין 500 ל700 שקל

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  19. Started by ben96,

צהריים טובים יש לי מערכת 5.1 לחדר... הבס נהרס אבל בלי קשר אני רוצה להחליף בגלל כשאני מגביר גבוה היא מאבדת את הצליל... חשבתי על רמקול בסגנון הזה http://www.artstudio.co.il/popup.php?module=catalog&action=info&id=977 או http://www.artstudio.co.il/popup.php?module=catalog&action=info&id=339 שיהיה מחובר למחשב ואני יוכל לשמוע שירים חזק מאוד עם בס חזק, בלי לאבד את האיכות... מה אתם אומרים עליהם ^^ הם יכולים להתחבר למחשב?... צריך משהו מיוחד? הם טובים לחדר... ? הם לא יאבדו את הצליל כשאני מגביר ? ואם הם שווים את ה690 או 880 שקל ? תודה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by vourt,

בשעה טובה הגיעו אליי היום הDenon AH-D5000 - מחיר 480$ כולל משלוח, מדהים איך שהם נראות אך לפני שמחבר אותן לAsus Essence ST רציתי להתיעץ לגבי הגדרת הIMPEDANCE בכרטיס הEssence ST, כיוון שראיתי בSpec של האוזניות שהן תומכות ב25 ohm , אך בכרטיס ישנם 3 אופציות - Normal <64ohms High 64-300ohms Extra high 300-600ohms האם ללכת על האופציה הגבוהה ביותר של Extra High? תודה!

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  21. Started by ben96,

יש לי מערכת 5.1 שהסב הוא שולט על כל הרמקולים יעני רסיבר... באותו יום שהסב הפסיק לעבוד בפתאומיות... אני שמעתי שירים חזק טיפה יותר מבדר"כ, וגם איזה שעתיים לפני זה השכבתי אותו על הקצפה והוא קיבל מכה קטנה.... למה הוא הפסיק לעבוד? ואפשר יהיה לתקן את זה ? החלפתי כבלים והחלפתי מיקום... [כאילו במקום DVD חיברתי אותו בCD {יציאות של הרסיבר}]

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  22. Started by user57202,

השימושים הם מוזיקה,סרטים וקצת משחקים במחשב חשוב לי מאוד הנוחות של האוזניות,שיהיו כמה שיותר נוחות,אני לא רוצה אוזניות כפתור. לא רוצה בכלל אוזניות שמיועדות במיוחד למחשב (כאלו שיש להם מיקרופון מחובר \ חיבור USB וכו...) שיהיו מחברה איכותית (עדיפות לסנהייזר),שיהיו עם אחריות עדיפות לקניה מ KSP ,אם לא שמה אז לחנות אחרת שנמצאת ב ZAP חשבתי גם להזמין מחו"ל אך אני פוחד שהאוזניות יתקעו במכס ובסוף הקניה לא תהיה משתלמת (בגלל המיסים) יש למישהו פה ניסיון עם הזמנות מחו"ל ? בנוסף אשמח לשמוע חוות דעת של מישהו פה שהתנסה עם הדגמים האלו ויכול לומר לי איך הנוחות בשימוש של מעל שעתיים רצופות בהם: ‏Sennheiser HD 202 Sennheiser HD 218 Sennheiser PX100 Sennheiser HD 205 Shure SRH240-A SteelSeries Si…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by daviditzhaky,

http://hwzone.co.il/reviews/peripheral/VR920 משהו השתנה ב8 החודשים הללו מאז פרסום הכתבה? (חוץ מירידה ניכרת במחיר) אני מתכוון אם עכשיו יש יותר משחקים שתומכים בטכנולגיות של המסך\משקף הזה...

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by eran256,

שלום, נדפק לי הכבל של האוזניות (הקונקטור) אז שומעים רק מצד ימין, איפה ניתן לקנות כבל כזה חדש? או איזה מוד ניתן לעשות שלא תיפגע לי איכות השמע תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני זקוק להמלצה על מגבר + מערכת רמקולים היקפית במחיר כולל של עד 5000 שקלים. המערכת תנגן בעיקר סרטי HD ומוזיקה. גודל הסלון הוא כ-45 מטרים. למישהו יש המלצה?

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים