אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שומע בעיקר מוזיקה הרבה מוזיקה אלקטרונית גם הסט יחובר למחשב מה עדיף משני אלה? קראתי מלא ביקורות מפה ולשם ולא הגעתי להחלטה תודה[br]פורסם בתאריך: 19.12.2010 בשעה 22:54:33 לאף אחד אין דעה?יש לי עוד שאלה: כרגע יש לי YAMAHA TSS-1 שנמצאים אצלי כבר כמה שנים טובות אני לא מתלהב מהצליל שלהם כבר, צליל נורא עמום ואין גבוהים. אם מישהו יכול להגיד לי האם הX-13 יהיו שיפור משמעותי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי אוזניות MDR-XD100 של סוני שנקנו בערך לפני חצי שנה פחות או יותר... לפני חודשיים נהרס להם החיבור האוזניות ותיקנו לי אותם כבר... אחרי זה החיבור אוזניות שלהם התחיל שוב להתפרק ושוב לא שמעתי כלום. יש לי חבר DJ שמתעסק בזה והוא ניסה לתקן, הוא בעיקרון לא הצליח כי הוא אמר שיש חיבור משולב כזה של סוני משהו שרק הם יכולים לתקן כי זה כבל בחוט אחד גדול ולא בשני חוטים (מקווה שמבינים פה על מה אני מדבר) השאלה שלי איך אפשר לתקן אותם? מעבדה טובה באזור כפר סבא? לעשות את זה בעצמי? ??? יש תמונות למטה של זה - תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום,אבי קיבל לפני מספר ימים מערכת קולנוע ביתית חדשה של LG. הדגם: LG HT304SU-AM כאשר מכניסים דיסק,או מחברים את המערכת לטלויזיה,שומעים רק ב2 רמקולים , ללא סאב-וופר או חמשת הרמקולים המלאים. כאשר עושים בדיקה בתוך התוכנה של המערכת לכל המערכת,המערכת מתפקדת מצוין ושומעים היטב בכל המערכת 5.1. ברצוני לדעת איך לפתור בעיה זו? מה עליי לעשות? וממה היא נגרמת? תודה רבה,דוד.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם עם כרטיס קול מובנה REALTEK ALC889 שמחובר דרך SPDIF לרסיבר DENON 1311, לרסיבר מחוברים 5 רמקולים ללא סאב. בהגדרות של הכרטיס קול לא מתאפשר להעביר ל5.1 מתקבל ERROR -format not supported by the device והיציאה נשארת על STEREO. עברתי על מספר מדריכים באתר אך לא הצלחתי לפתור את הבעיה. הדרייבר של הכרטיס קול מעודכן. שומעים רק ב STEREO מהרמקולים הקדמיים. מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
האוזניות הם בשביל נסיעות באוטובוס ודברים כאלה אני חושב שהכי כדאי INEAR אני יחבר אותם ל W705 (פלאפון של סוני) מקום האוזניות הרגילות שדיי מאכזבות באיכות שלהם ההספק שיוצא מהפלאפון ממש קטן שווה לנסות משהוא שישמע טיפה יותר טוב ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי סנהייזר HD485....שלפתע החליטו ששומעים רק בצד ימין שלהן.... ניתקתי וחיברתי מחדש כל כבל רלוונטי....וכלום לא עזר... פתאום יום למחרת אני מרכיב אותן ושמע בשני הצדדים כמו שצריך...אבל לאחר כדקה שוב הסאונד מצד שמאל נעלם... האם אתם מכירים את הבעייה? אני מקווה שזה לא אומר שעבר זמנן של האוזניות....הן בנות 4 בערך אבל שומעים בהן מדהים ועד עכשיו נהניתי מהן בטירוף..... תודה!
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
ברשותי רסיבר HARMAN/KARDON AVR142 וסט רמקולים של JAMO ההספקים של הרמקולים הם 120W לקדמיים ו 100 לאחוריים ולסנטר התנגדות הרמקולים כולם היא 6 אום (בנוסף יש סהב וואפר שאני לא יתיכס איליו ) עכשיו המערכת מגיע לווליומים ממש חזקים למרות ששמעתי באנטרנט שהרסיבר שלי מגיע רק ל 70W לערוץ (לא יודע אם נכון או לא) והרמקולים עצמם הם 120W/100W עכשיו פעם אחת (בטעות) המערכת הוגברה ל +20DB (המקסימום של הרסיבר) עכשיו זה היה נישמע רע ההורדתי את הווליות במהירות והכול חזר לעבוד כרגיל עכשיו לפי זה אני אמור להבין שהרמקולים עברו את גבול היכולת שלהם ולכן זייפו אבל איך זה ? אם הרסיבר מספק 70W והם דורשים 120W ? אם הם הגיע למקסימום שלהם אז זה אומר שהרסיבר עבר את ההספק שלו כמעט פי 2 ??? אי…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות שיתאימו לשימוש רחב (סרטים, מוזיקה, משחקים וכו'). כיום יש לי Sennheiser EH150 מהם הייתי מרוצה עד שאחת האוזניות הפסיקה לעבוד, אז כל משהו שהוא באותה רמה או יותר יספק אותי. חשוב רק שיהיה להם חוט ארוך (3 מטרים יספיקו). תודה.
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם! קניתי טלויזיה LCD 32 אינץ לחדר הטלויזיה היא של חברת METZ דגם LC32TL לטלויזיה יש USB וכבר ראיתי סרטים וסדרות ורואים מעולה העניין שרציתי לשים תרגום בעברית,אז מן הסתם עשיתי תיקייה ובתוך התיקייה התרגום בעברית והסרט עצמו הוא מנגן את הסרט אך לא מראה את התרגום באותה שיטה אני עושה בDVD וזה מחבר את הסרט עם התרגום והכל סבבה בהוראות של הטלויזיה לא רשום איך עושים,אך רשום שהוא קורא תרגומים בעברית אפשר בבקשה עזרה? תודה רבה ויום טוב, ליאור
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ברשותי מגבר כמו שמצויין בכותרת, שקניתי יד שניה וכנראה יוצר אי שם בשנות ה-90, שמחובר לרמקולים הבאים: Epos ES11 (בעלי רקע דומה). המקור הוא כרטיס קול אולפני/מקצועי/איך שלא תגדירו אותו מדגם E-MU 1212M (כמובן שהוא מחובר למגבר דרך היציאות האנלוגיות) מספר פעמים חוויתי תופעה שבה אחד הערוצים (שמאל בדרך כלל) מושתק. גיליתי בהמשך שהדבר קורה כאשר האות שיוצא מכרטיס הקול למגבר הוא חלש, וכאשר מגבירים את הקול דרך כרטיס הקול לרמה מסוימת, מתחילים לשמוע בערוץ כרגיל. מספר שניות לאחר שהקול חוזר, ניתן להחליש את האות מהכרטיס וממשיכים לשמוע כרגיל בשני הערוצים. אני חושב שהעניין קרה רק כאשר המגבר היה קר (כלומר, עוד לא התחמם) אבל לא 100% בטוח. ואם כבר מדברים בנושא, האם הרושם שלי שהמקור (המחשב) א…
-
- 28 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי מסך מחשב 23 אינץ' של סמסונג דגם p2350 אני עובד על המחשב מכורסא שנמצאת בצמוד לקיר מהצד ואני מחפש זרוע למסך בתקן vesa 75\75 שתהיה באורך של כ-60 סמ ובמחיר שפוי (עד 200 ש"ח כולל משלוח) מצאתי יותר מ5 דגמים של 47-50 סמ אבל אני חושש שזה לא יספיק - 60 יהיה בטוח טוב. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי, חלק גדול מהמשפחה שלי תכנן קנייה מרובה של טלויזיות LCD / LED. השאלה שלי היא כזאת, או יותר נכון - הבקשה שלי היא כזאת: אני רוצה להתעדכן מבחינת פנאלים שקיימים בשוק כיום. אני כבר די הרבה זמן לא עוקב אחרי כל זה, אז אני רוצה להתעדכן מכם (מי שבאמת יודע בבקשה): מה שאני יודע כיום, זה ששני הפנאלים העיקריים שיש אלו ה-TN, הפשוט יותר, וה- IPS, שנחשב בעצם לאיכותי יותר. אחרי בדיקה מעמיקה, ככל הנראה, כל אחד ואחד יבחר לקנות טלויזיה של חברת סמסונג. לפי מה שאני הצלחתי להבין, החברה שמציעה טלויזיות איכותיות במחירים הנוחים ביותר. חברות כמו LG, Toshiba, Haier וכו', אני לא מתכוון להסתכל אפילו. אף פעם לא אהבתי שום טלויזיה מהחברות האלו. מנגד, טלויזיות כמו של סוני גם לא בא בחשבון, הפעם בגלל המח…
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
אני מחפשת המלצה לרכישת מערכת שמע בעלת צליל נקי ובס מתכוונן איכותי ואפשרות סוראונד טובה , עם כניסות לדיסק און קי /נגן , ואם יש חיבור אלחוטי למחשב בחדר אחר, ובנוסף יציאה המאפשרת חיבור למחשב להקלטה והמרה של הקלטות הישנות שברשותי. רצוי מאוד שתהא בעלת מימדים קטנים ככל האפשר... תודה מראש לכל העוזרים :)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באחת המערכות עריכה שלי,עובדים גם בין היתר על סאונד. יש לי זוג מוניטורים מעץ,עם וופר 6 אינץ, אני רוצה לחבר למחשב בתקציב נמוך וסביר. חשבתי לקנות רסיבר משומש, אבל נראה לי שרק הגודל שלו על השולחן יהיה מעצבן. יצא לי לראות את אלה, יוצא 80 שקל עם משלוח- http://cgi.ebay.com/Lepai-TA2020-Class-T-Amp-Mini-Stereo-Amplifier-20WX2-/170568329334?pt=Car_Amplifiers&hash=item27b6aa2876 או זה: http://cgi.ebay.com/LEPAI-Audio-Amplifier-200W-200W-Hi-Fi-Stereo-Car-AMP-/190466762724?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c58b427e4 שלא הצלחתי למצוא הבדלים חוץ מהגודל. נראה לכם מסוגל לדחוף זוג רמקולים מוניטוריים ?
-
- 14 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום ... תודה מראש לעוזרים.. אם מישהו מבין בנושא אשמח לחוות דעת /עזרה.... לאחר שקיבלתי NAD 7130 החלטתי לקנות זוג רמקולים קדמיים שכן הרסיבר הזה הוא סטריאו בלבד.. השידוך עלה נחמד.... אבל רציתי לדעת אם יש לךכם רעיונות לשיפור הצליל להחליף רסיבר אולי... המגבר מוציא 4X100 ב8 אום גבוה עם מפסק להורדה לנורמל והספק הרמקולים הוא 6אום 140W כל אחד... לסיכום יש רעיון איך לשפר את הצליל ושהרמקולים לא יחנקו בווליום הגבוה מהבאס כמו שקורה עכשיו....? אשמח לייעוץ או לביקורת מה עשיתי לא נכון?
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
שלום ברשותי רמקולים Logitech X-530 , מחוברים למחשב בחדר שמידותיו בסרטוט. עוצמה כוללת 70W - קדמיים ואחוריים (1,2,3,4) כל אחד 7.4W סנטר 15.5W סאבוופר 25W תמונת חדר כללית : Uploaded with ImageShack.us תמונת איזור העבודה: Uploaded with ImageShack.us נתונים: Uploaded with ImageShack.us המצב כרגע : גובה רמקולים אחוריים(3,4) שנמצאים על מדף הוא 60 ס"מ מעל הקדמיים ,ביחס למי שיושב הם באותו מרחק כמו הקדמיים אך יותר גבוהים מהקדמיים, סנטר על השולחן ביחד עם הקדמיים והם בגובה האזניים והסאבוופר על הרצפה מתחת לשולחן קרוב לצלע השולחן הייתי רוצה לקבל המלצות איפה אני יכול להתקין את הרמקולים על מנת לשמוע בצורה הטובה ביותר .. כולם ניתנים תליי…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי את המיקרולב. הגיעו היום. בכל אופו הסאונד לא חזק בכלל. על כל העוצמה מחובר לטלוויזיה ויש צורך בעוד. חיבור למחשב - אפשר להגביר בכל העוצמה וזה יהיה חזק.. אבל לא גומר על האוזניים. יש ברשותי כאן את הקריאטיב הישנים, העוצמה כמעט כפולה. זה הגיוני? במפרט הם חצי... קיבלתי מוצר דפוק? מה אתם אומרים? האיכות גם לא מדהימה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מערכת קולנוע ביתית איכותית פחות או יותר שתחליף תרמקולים למחשב, התקציב 1000 שקל להכל וזה חייב לכלול 5.1 או 7.1 לא פחות אין שום סיכוי ל2.0 אני רוצה משהו טוב, המערכת תתפקד בעיקר לצורכי משחקי סימולטורים ופעולה כמו כן מוזיקה טראקים,והיפ הופ. אולי ממש בקטנה מטאל וזאת הבעיה הכי גדולה שרוב המערכות שבאמת מסוגלות לנגן מטאל בצורה טובה עולות סביב ה2500-4500 שקל, התקציב שלי 1000 שקל ואני רוצה תדבר הכי טוב בסכום. בבקשה עזרה, חשבתי על 2 המערכות הבאות מה דעתכם ? COMET http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=11942 זאת עולה 1900 שקל אבל האם זה שווה לקחת תמערכת הזאת כמובן ששמעתי רק דברים טובים על הCOMET ואני מעדיף לא לחרוב לכיוון ה2000 שקל.…
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן. מספר שאלות: 1. בשביל מה בעצם צריך מגבר? האם הוא מתפקד כמו כרטיס קול? היה לי כרטיס קול של Creative (ה-Audigy 4) והסאונד אכן נשמע יותר טוב. האם מגבר מתפקד באותה צורה? 2. מוכרים בארץ מגברים ניידים לאוזניות, ואם כן, האם יש חנויות באזור המרכז שאפשר לחבר ולהתרשם? 3. מה טווח המחירים, והאם יש דברים מסויימים שצריך לחפש במגברים הנ"ל? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז בהמשך לשאלה שלי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=484559.0 הסתדרתי כבר בלבחור את הרמקולים: רמקולים של הרכב הם: http://www.ninja-polo.com/index.php/pioneer-tsa6963e.html והרמקולים של המחשב מבית מיקרולאב הם: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=10231 טוב אז החלטתי להוסיף את הרמקולים של הרכב לרמקולים האחוריים של המחשב עכשיו השאלה אם זה יעבוד, כי ידוע של מחשב זה 8OHM ו רכב זה 4OHM ובמקרה שמתי לב שהמגבר של הרמקולים מוציא 4OHM מה אתם חושבים שזה יעבוד?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין לרכוש סטרימר. יש לי טלויזיה בבית, היא ישנה בעלת חיבור אנלוגי רגיל(חיבור עגול סטנדרטי) ויש גם חיבור מלבני גדול שאליו ניתן לחבר פילטר שתומך בחיבור בננה, צהובה, אדומה ולבנה. האם בסטרימר יש תמיכה בחיבורים אלו? אם כן, אילו סטרימרים תומכים? או שבכולם יש תמיכה? הדרישות שלי אינה גבוהה, הסטרימר יכול להציג רק פורמטים רגילים(DVDRIP XVID) ותמיכה בעברית(לקבצי תרגום SRT וכו'). בשל החיבור המוגבל שיש בטיוי שלי, אני מניח שלא ניתן לצפות באיכות 480P אפילו לא? במידה ואני טועה נא תקנו אותי. זו הכניסה הראשונה שלי לעולם הקולנוע הביתי והסטרימר בכלל, אנא התחשבו. התקציב שאני מוכן להשקיע גג 850-900 ש"ח. בתודה רב, יניב.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני שחקן SC2 מקצועי, ואני רוצה לקנות אוזניות איכותיות לגיימינג. אפשר המלצות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שאני בפורום הנכון- כי יש כאן הקשר גם לרשתות. התחדשתי בLG LD650 37". היא מחוברת בHDMI למחשב. המחשב מחובר בWIRELESS לאינטרנט דרך ראוטר שיושב בחדר אחר. מה שאומר שהכ.רשת החוטי של המחשב פנוי. לטלויזיה יש חיבור רשת. האם אני יכול לחבר אותה למחשב וש"תתחבר" לאינטרנט דרך החיבור שלו לראוטר? אם כן אשמח לעזרה והכוונה. במקרה של תהיה למה לי לעשות את זה ולא להשתמש בולויזיה כ"צג למחשב" וככה להנות מהאינטרנט:- אז , בטלויזיה יש כמה "אפליקציות" כמו יוטיוב ופיקאסה שאמורים להתחבר לרשת- מה שמוריד את צהורך להתעסק במחשב ולקבל קצת "שליטה מהספה עם השלט". תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-