אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אוזניות קשת, סגורות למטרת משחקים ומוזיקה. עד 500 שקל ורק מהארץ. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי רמקולים Logitech X-530 , מחוברים למחשב בחדר שמידותיו בסרטוט. עוצמה כוללת 70W - קדמיים ואחוריים (1,2,3,4) כל אחד 7.4W סנטר 15.5W סאבוופר 25W תמונת חדר כללית : Uploaded with ImageShack.us תמונת איזור העבודה: Uploaded with ImageShack.us נתונים: Uploaded with ImageShack.us המצב כרגע : גובה רמקולים אחוריים(3,4) שנמצאים על מדף הוא 60 ס"מ מעל הקדמיים ,ביחס למי שיושב הם באותו מרחק כמו הקדמיים אך יותר גבוהים מהקדמיים, סנטר על השולחן ביחד עם הקדמיים והם בגובה האזניים והסאבוופר על הרצפה מתחת לשולחן קרוב לצלע השולחן הייתי רוצה לקבל המלצות איפה אני יכול להתקין את הרמקולים על מנת לשמוע בצורה הטובה ביותר .. כולם ניתנים תליי…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מקרן Optoma HD20 (תומך ב-1080p 60Hz). מחובר למחשב שלי עם כרטיס HD4780 בכבל 15 מטר של HQ דרך יציאת DVI (בכרטיס מסך) וכניסת HDMI (במקרן). משום מה אני לא מצליח להוציא אות מהמקרן מעל 25Hz ברזולוצייה של 1080p. כבר חרשתי על כל מקור מידע אפשרי ואני לא מצליח להבין מה הבעיה. כרגע אני על 1080p 25Hz וכאשר אני מעלה את זה ל-60Hz כל המסך מתמלא צבעים ורוטט. כבר חשבתי על הכל - אולי הכבל 15 מטר ארוך מדי, אולי הכרטיס מסך לא יכול שדר 60Hz אבל שללתי כל אופציה כזו. עזרה, מישהו ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ... תודה מראש לעוזרים.. אם מישהו מבין בנושא אשמח לחוות דעת /עזרה.... לאחר שקיבלתי NAD 7130 החלטתי לקנות זוג רמקולים קדמיים שכן הרסיבר הזה הוא סטריאו בלבד.. השידוך עלה נחמד.... אבל רציתי לדעת אם יש לךכם רעיונות לשיפור הצליל להחליף רסיבר אולי... המגבר מוציא 4X100 ב8 אום גבוה עם מפסק להורדה לנורמל והספק הרמקולים הוא 6אום 140W כל אחד... לסיכום יש רעיון איך לשפר את הצליל ושהרמקולים לא יחנקו בווליום הגבוה מהבאס כמו שקורה עכשיו....? אשמח לייעוץ או לביקורת מה עשיתי לא נכון?
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
קניתי את המיקרולב. הגיעו היום. בכל אופו הסאונד לא חזק בכלל. על כל העוצמה מחובר לטלוויזיה ויש צורך בעוד. חיבור למחשב - אפשר להגביר בכל העוצמה וזה יהיה חזק.. אבל לא גומר על האוזניים. יש ברשותי כאן את הקריאטיב הישנים, העוצמה כמעט כפולה. זה הגיוני? במפרט הם חצי... קיבלתי מוצר דפוק? מה אתם אומרים? האיכות גם לא מדהימה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שחקן SC2 מקצועי, ואני רוצה לקנות אוזניות איכותיות לגיימינג. אפשר המלצות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
האוזניות יתחברו למחשב ואם צריך אוסיף מגבר שיתחבר למחשב וממנו אתחבר לאוזניות, המוסיקה שאשמע לרוב היא אלקטרונית,קלאסית וגאז. האמת שכבר הלכתי לאיבוד בקריאה מרובה על כול סוגי האוזניות ועד כה הכי קרצו לי ה AKG 701 ,DT770 ומבחינת מחיר חשבתי על Audio-Technica ATH-M50 אנא עזרו לי להגיע להחלטה . תודה
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אהלן. מספר שאלות: 1. בשביל מה בעצם צריך מגבר? האם הוא מתפקד כמו כרטיס קול? היה לי כרטיס קול של Creative (ה-Audigy 4) והסאונד אכן נשמע יותר טוב. האם מגבר מתפקד באותה צורה? 2. מוכרים בארץ מגברים ניידים לאוזניות, ואם כן, האם יש חנויות באזור המרכז שאפשר לחבר ולהתרשם? 3. מה טווח המחירים, והאם יש דברים מסויימים שצריך לחפש במגברים הנ"ל? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין להעביר תכנים מהטלויזיה (שמשודרים בערוצים שונים/ שאני מקרין בוידאו וכו') אל המחשב או אל DVD (בהשקעה קטנה ככל האפשר). למעשה אני צריך מאיין וידאו/דיוידי מקליט שיודע להקליט על דיסק חיצוני (USB). קניתי בעבר DVD מקליט אך הוא לא היה אמין והתקלקל דיי מהר (מעבר לכך שהפונקציות המתקדמות של רוב המכשירים - הקלטה עפ"י זמן וכו, פחות חשובות לי). ראיתי מכשיר של סאנדיסק בשם V-Mate שדיי עושה את מה שני מבקש אבל נראה שהוא מתאים בעיקר לצפיה בסמארטפונים וכו' - ואני צריך משהו שמתאים לצפיה בטלויזיה. האם יש מכשיר כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מחבר את הממיר של יס התמונה עובדת בסדר גמור,זה מחובר באנלוגי כשאני מחבר את המחשב בHD אז יש או סאונד או תמונה,אני לא מוצא את המקור לבעיה... מישהו נתקל בזה פעם? בנוסף,אני רוצה שישמעו גם מהטלויזיה וגם מהרמקולים כשהחשב מחובר...אפשרי? תודה רבה....
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני עומד לפני קניית כרטיס טלויזיה שיחובר לממיר של HOT ולמסך 24 יש מגוון עצום של כרטיסים.. חיצוניים לא חיצוניים וכו'.. אני ממש מבולבל.. אם אפשר כמה דגשים מכם ודברים חשובים שצריך לדעת לפני קנייה של כרטיס טלויזיה תודה.
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שנמשכת מזה כמה זמן. הלפטופ שלי (lenovo t400) מחובר למערכת דרך החיבור של האוזניות. במהלך הזמן איכות הקול יורדת פעמים רבות, או שאני לא שומע באחד הרמקולים. הרבה פעמים הבעיה מסתדרת כאשר אני משחק עם החיבור של המחשב למערכת, מה שגורם לי לחשוב כי השקע של האוזניות התרחב וכעת המגעים שם רופפים. האם זה יכול לקרות? מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן, קיים ברשותי נייד עם מעבד P8600 בעל כרטיס מסך 130M GT.. כאשר אני מנסה להריץ 1080P MKV דרך VLC/MEDIA PLAYER או כל נגן אחר.. אני פשוט לא מרוצה מאיך שהעניין רץ.. אני יכול לראות פה ושם תקיעות קטנטנות וכ'ו וזה מאוד מאוד מפריע לי, במחשב מותקן CORECODEC ואין שימוש מסויים בHD בזמן הרצת הסרט.. התקיעות לא נובעות מההארדיסק > ראו מפרט שלו בצד. כמובן מותקנת גם חבילת קודמים K-LITE הכי עדכנית. אשמח להצעות לשיפור וכ'ו.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע על חנות באיזור כפר סבא, רעננה בה אפשר לבדוק אוזניות לפני שקונים? כי כידוע אוזניות הן מוצר סטרילי שלא ניתן להחזיר.... תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות אוזניות מחול-EBAY עד 150$ רוב הצורך זה למוסיקה וטיפה למשחקים מוסיקת מטאל אוזניות סגורות המליצו לי בעבר grado 125i שהם לא טובות במיוחד וגם הם לא אוזניות סגורות ו AT ath50 שהם בכלל לא מתאימים לזאנר שאני רוצה לשמוע(מטאל) אם תוכלו לעזור אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין בהצעות שלכם דעתכם למוצרים שמשתלמים בשוק (best value). רוצה לעזור לחבר בקנית מערכת. ההחלטה היא לקנות 5.1 כדי לאפשר צפיה בסרטים עם צליל היקפי. אבל בהחלט יש כוונה להשתמש במערכת גם כמערכת להאזנה (סטריאו) אני טוען שכדאי להשקיע הרבה ב-receiver וברמקולים קדמיים ראשיים (סטריאו) ומעט (מאוד) על שאר המרכיבים ההקפיים. אולי אפילו בשלב ראשון (או בכלל) לוותר על הסאבוופר אם הרמקולים הקדמיים מספיק מלאים. דעתכם והצעות לאיזה כיוון ללכת יתקבלו בברכה - משומש?
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין לרכוש סטרימר. יש לי טלויזיה בבית, היא ישנה בעלת חיבור אנלוגי רגיל(חיבור עגול סטנדרטי) ויש גם חיבור מלבני גדול שאליו ניתן לחבר פילטר שתומך בחיבור בננה, צהובה, אדומה ולבנה. האם בסטרימר יש תמיכה בחיבורים אלו? אם כן, אילו סטרימרים תומכים? או שבכולם יש תמיכה? הדרישות שלי אינה גבוהה, הסטרימר יכול להציג רק פורמטים רגילים(DVDRIP XVID) ותמיכה בעברית(לקבצי תרגום SRT וכו'). בשל החיבור המוגבל שיש בטיוי שלי, אני מניח שלא ניתן לצפות באיכות 480P אפילו לא? במידה ואני טועה נא תקנו אותי. זו הכניסה הראשונה שלי לעולם הקולנוע הביתי והסטרימר בכלל, אנא התחשבו. התקציב שאני מוכן להשקיע גג 850-900 ש"ח. בתודה רב, יניב.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בוקר טוב לצוות הפורום מספר אחת בארץ, אשמח לקבל המלצה ע"פ הכותרת, התקציב כמעט ואינו גמיש, אני סטודנט בחיפה והמטרה היא להוציא את המקסימום מהסכום הכתוב מלאה ללא חריגות העולות על 50 ש"ח. אני פתוח לאופציה של תצוגה או יד 2 במידה והתקציב אינו מספיק כדי לענות על כלל הדרישות הטכניות מהמסך. כמו שציינתי אני מעוניין שתהייה לי אפשרות לחבר את המחשב ישירות למסך לצפייה של סרטים ובכלל לעבודה בשולחן העבודה באיכות בינונית כמו של מסך מחשב סטנדרטי. רוב הסרטים שבהם אצפה הם באיכות רגילה, לעתים רחוקות אני צופה בסרטים ברזולצייה של 720P ובשאר המקרים מדובר בסרטים מקודדים בנפח של 700MB לסרט. אני אשמח אם תהייה כניסת USB כדי שאוכל פשוט לחבר DOK ולצפות בסרטים, בנוסף אשמח אם תהייה אפשרות צפייה בשידורים …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שזה המקום לקבל עזרה.. יש לי התקן USB חיצוני ותוכנת ulead videostudio. אני מחבר מצלמת וידיאו אנלוגית ומזרים ממנה סרטים - שמתקבלים היטב בוידיאו אך ללא אודיו. ניסיתי לגוון באופן חיבור הכבלים ואף לחבר ישירות לכרטיס הקול של המחשב - אך ללא הועיל. יש עצה? תודה
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שאני בפורום הנכון- כי יש כאן הקשר גם לרשתות. התחדשתי בLG LD650 37". היא מחוברת בHDMI למחשב. המחשב מחובר בWIRELESS לאינטרנט דרך ראוטר שיושב בחדר אחר. מה שאומר שהכ.רשת החוטי של המחשב פנוי. לטלויזיה יש חיבור רשת. האם אני יכול לחבר אותה למחשב וש"תתחבר" לאינטרנט דרך החיבור שלו לראוטר? אם כן אשמח לעזרה והכוונה. במקרה של תהיה למה לי לעשות את זה ולא להשתמש בולויזיה כ"צג למחשב" וככה להנות מהאינטרנט:- אז , בטלויזיה יש כמה "אפליקציות" כמו יוטיוב ופיקאסה שאמורים להתחבר לרשת- מה שמוריד את צהורך להתעסק במחשב ולקבל קצת "שליטה מהספה עם השלט". תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, האם קיים היום Media streamerאלחוטי כמו פופקורן או Xtremer שיודע לנגן (ללא דיליי כמובן) סרטים באכות 1080 FHD? אוליי בעזרת buffering ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום! איזה אוזניות טובות יותר shure se535 או sennheiser ie8 ? ???
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מחפש תחליף לסינהייזר pmx70\80. השתמשתי עד היום בשני הדגמים הנ"ל - לא מת על הסאונד שלהם והאמת שגם נמאס לי מהקשת. המחיר צריך להיות בסדר הגודל של הדגמים שציינתי. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-