אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
קניתי 5.1 530X וכרטיס קול המובנה עושה בעיות ... לא יכול לחבר את ה 5.1 ...תמיד או שהסאב לא עובד או שאחד הרמקולים .... עזרה בבקשה שיטה או תוכנה אחרת או משהו אני לא כזה מבין בזה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם. אני מחפש משהו בסיסי מאוד עם סאונד סביר פלוס לחדר מאוד (!) קטן. משהו כמו זוג רמקולים או 2.1 יספיק בהחלט. לא זקוק לעוצמות גבוהות ומשתמש בעיקר למשחקים וקצת מוזי'קה. התקציב הוא 200 - 400 ש"ח עם חריגה קטנה. להמלצתכם אודה. תומר. EDIT : אההה, ועדיפות למערכת כמה שיותר קטנה (הזכרתי כבר שהחדר מאוד קטן ? )
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון. ברצוני להעביר קלטות למחשב (דרך וידיאו) אני יודע שדיברו על זה הרבה, אבל רוב הדיונים ישנים . אני צריך כרטיס שיכול לקבל כניסת rca (למשל) אין צורך בטיונר טלויזיה! רק העברה וקידוד למחשב. מחפש כרטיס שלא יוריד באיכות (כמובן שאיכות הקלטות לא משהו) יכול לבוא בחיבור USB או PCI או PCIE מחיר בסביבות ה300 (אפשר פלוס) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם, נדפקה לי היציאת HDMI של ה-PS3 כשפגע ברק ליד הבית בסערה שהיתה והקפיץ את החשמל... ממה שקראתי, זו בעיה נפוצה, והקומפוננט ממשיך לפעול למרות זאת (המכשיר עצמו פועל, חיברתי בבננות לטלוויזיה ישנה ויש תמונה). הבעיה היא שבמסך הנוכחי שלי יש רק כניסת HDMI, ולפי מה שהבנתי בגלל שקומפוננט אנלוגי וHDMI דיגיטלי אני אצטרך ממיר ביניהם שיעלה יותר מכבל רגיל. אז כמה שאלות: א. יהיו הבדלים באיכות? רוב המשחקים רצים על 720P, אז זו הרזולוציה שבה אני אשתמש. ב. ממה נובעים פערי המחירים של הממירים? ג. יש פיתרון אחר? ד. איפה אפשר לקנות ממיר טוב בארץ במחיר סביר? או שאולי כדאי להזמין בחו"ל ולחכות למשלוח שיגיע? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרטיס הקול המשמש אותי עכשיו הוא Creative Xtreme Audio (לא pci-ex) ללא יציאה דיגיטלית (24bit/96kbps) הרמקולים שברשותי הם Logitch Z-5500 5.1 שקניתי מלפני כ 3-4 שנים. רוב השימושים שלי הם 1. סרטים (כל הסרטים הם 1080pבפורמט .mkv בעלי קידוד של DTS). מוזיקה (בעיקר Mp3 320kbps). הייתי רוצה לקבל איכות שמע הרבה הרבה יותר טובה ממה שאני מקבל עכשיו, בעיקר בסרטים... אני מאמין שהרמקולים הם לא צוואר הבקבוק פה אלא הכ.קול שברשותי.. חשבתי על ה Asus Konar למיניהם אך אני ממש לא יודע לאיזה כיוון לבחור מפני כל הפורמטים החדשים שהגיעו (DTS-HD, TRUEHD וכו'....) ואי תמיכת המערכת שלי בפורמטים אלה... התקציב שלי לכ.קול חדש הוא 1000 ש"ח עוד שאלה על הדרך, לפי מייטב ידיעתי, קיימים שני סוגי פיענוח: אנלוגי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, לפני כחצי שנה מכרתי מערכת ק.ביתית עקב הצורך בכסף-מערכת יקרה מאוד-שלא לדבר על הכאב העז שהיה כשמכרתי. לאחרונה, התגעגעתי מאוד למ. קולנוע, רק שהפעם זה לא היה לסלון אלא לחדר שינה שלי. הפרטים : Pioneer VSX-2020K ועל סט רמקולים הלכתי לאלה מבית B&W. מדפיים: B&W SCMS סראונד: B&W DS7 רצפתיים: B&W NAUTILUS 804 סאב: B&W NAUTILUS ASW-800 סנטר: B&W HTM3S -מחיר כולל בארץ, כ-100,000 ש''ח (וודאי שזהו לא המחיר שאני משלם ) ההזמנה מתבצעת מחו''ל, בהנחה מדהימה ! ההזמנה תתבצע מחר בבוקר. גודל החדר 35 מ''ר. טלוויזיה 55LE5300 LG LED מקור מהמחשב. בקרוב יתווסף נגן בלו-ריי (בהתלבטויות).
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב, אני זקוק לכרטיס קול עם יציאה אופטית. תקציב: עד 200 ש"ח. כל מה שאני צריך זה שיהיה לו יציאה אופטית. לא אכפת לי אם חיצוני או פנימי. לוח האם שלי Intel Eva Cove DG35EC 1333Mhz איך זה לדוגמה: Audigy Value 7.1 של Creative? הוא די זול ויש לו יציאה אופטית. האם הוא מתאים ללוח אם שלי? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה על מגבר + מערכת רמקולים היקפית במחיר כולל של עד 5000 שקלים. המערכת תנגן בעיקר סרטי HD ומוזיקה. גודל הסלון הוא כ-45 מטרים. למישהו יש המלצה?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר למגבר של TECHNICS ורמקולים מאיזה מערכת סטריאו. הבעיה היא כזאת בסרטים בעלי קודק AC3 כל הסאונד כולל הקולות ואפקטים הם חלשים מאוד ואני צריך להגביר את מערכת עד לחצי כמעט עך מנת לשמוע ולו בצורה סבירה. במצב רגיל כלומר משחקים ומוזיקה רבע מיכולת ההגברה מספיקה כדי לעשות מהחדר שלי מועדון, או שקה קרב. איך אני מיישר קו עם כל שאר המצבים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז ככה, יש לי מערכת Philips HTS 3357, מערכת קולנוע 5.1 עם HDMI.. ככה היא נראית מאחורה: זה מצנזר משום מה את הקישור :\ http://up350 . siz . co . il/up2/fkwjdzlmorzl.jpg ביום ראשון אני קונה מחשב עם לוח אם GA-790XT-USB3 שאלו הם החיבורים שלו: השאלה היא איך אני מחבר את המערכת למחשב שתתמוך ב5.1? אני יודע שיש דרך לחבר עם החיבורים הצבעוניים האלה בצד ה3.5 אבל המערכת מותאמת לטלווזיה לא למחשב אז אין לי את זה.. מה אני עושה? :\
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם עקב הגעתה הקרובה של בתי הראשונה לעולם. העברתי את המחשב לסלון כדי לפנות חדר עבורה. את המחשב חיברתי אל ה - lcd ואני מעוניין לחבר למגבר כדי שאוכל להינות מסאונד 5.1 ערוצים ברשותי לוח אם asus p5ql-em ללא יציאה אופטית או קואקסיאלית יצאות הסאונד הקיימות מפורטות בתמונה מה אני צריך לחבר כדי להנות מסאונד בחמישה ערוצים תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש חדש בקיובייס יש לי PC ואני עובד עם SX3 יש לי 4 גיגה זיכרון ופנטיום 4 3GHZ התוכנה עובדת לי מצויין,רק בעיה עם הקול שיש רעשים כאשר אני עובד בתוכנה ומריץ דוגמאות או מנגן במקלדת בהקלטה או בלייב,כל זה אולי בגלל שהכרטיס כרגע ONBORD אני משתמשים עם כלים ליצרת מוזיקה אלקטרונית. אני רוצה כרטיס קול להתחלה שימנע את הרעשים שיש לי מהכרטיס קול הנוכחי,ובעתיד אשתדרג. הסכום הוא עד 1000 שח בקירוב. מעבר לזה זה כבר יהיה מוגזם אני חושב. חבל לי לקנות כרטיס באלפי שקלים לפני שאתמקצע טוטאלית בתוכנה עצמה ויעישר תידע עם הזמן!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות אוזניות מחול-EBAY עד 150$ רוב הצורך זה למוסיקה וטיפה למשחקים מוסיקת מטאל אוזניות סגורות המליצו לי בעבר grado 125i שהם לא טובות במיוחד וגם הם לא אוזניות סגורות ו AT ath50 שהם בכלל לא מתאימים לזאנר שאני רוצה לשמוע(מטאל) אם תוכלו לעזור אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום מערכת רמקולים של לוג'יטק מדגם Z523 . כולל סאב וזוג רמקולים. כרטיס הקול שלי מובנה בתוך הלוח אם. קישור לפרטי המערכת: http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/5861 ברמקול הימני יש שני פקדי עוצמה: אחד לכיוון עוצמת השמע והשני לעוצמת הבס. פקד עוצמת הבס נע בטווח של מ 7:00 (שעון) עד 17:00 בערך.. כשאני מכוון את עוצמת הבס בטווחים של בין 7:00 ל- 16:00 אין שום תוספת באס..והסאב-וופר לא עובד. רק בטווח של 16:00-17:00 הסאב פועל. כלומר, הוא פועל בשיא כוחו. בקיצור, אין לי דרך לכוון את הבס מהכפתור הזה.. אני יכול לשמוע מוזיקה בשתי אופציות:1. בלי בס בכלל 2. עם בס בעוצמה מקסימלית. חיפשתי באתרים של לוגי'טק ובעוד אתרים שקשורים לסאונד ולא נתקל…
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב, ואני מתלבטת בין שני הסוגים האלו. אני אישית מעדיפה את הדברים הבאים - באסים חזקים וכמובן שישמע טוב. אני לא מבדילה בדקויות של רמקולים ודברים כאלה ורק אכפת לי שהם ישמעו טוב וחלק. עכשיו, הMICROLAB עולים 350 ש"ח חדשים. ואם אני בכלל אלך על הלוג'יטק, זה כמובן יהיה יד שנייה. אז ראשית, מה יותר טוב? מה היתרונות והחסרונות של כל דבר? והאם יש הבדל עצום? ועל מה בכלל כדאי לי ללכת? Microlab FC330 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724698 Logitech x530 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=37907
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן חברה, טוב זה הולך ככה: יש ברשותי מחשב עם יצאות 5.1 מהלוח אם . היו לי רמקולים creative inpire T6060 שעשו עבודה מצויינת , אך לצערי עברו מראשותי לבן משפחה אחר . עכשיו חשבתי להשתדרג טיפה , אני בטוח שאני יקבל תגובה שאין לי מה לחפש במערכת 5.1 למוזיקה מהמחשב כי זה יהיה בעצם זיוף ... לא יודע מה להגיד לכם , ב5.1 הקודם שלי הייתי ממש מרוצה גם במוזיקה . בגדול אני לא רוצה משהו כמו המערכות של לוג'יטק שמוכוונות למשתמש הבסיס ביותר , אבל הכוונה שהמבנה של המערכת יהיו בסגנון של Z5500. חשבתי על משהו בכיוון של MICROLAB אבל באמת שאני לא בקיא מספיק כדיי להציא על משהו שאני מעדיף . הדרישה המרכזית שלי היא שתיהיה אופציה בנוסף של חיבור מקור סאונד חיצוני נוסף חוץ מהמחשב , בעיקר לטובת הטלויזיה בח…
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
נהרס לי החיבור של הרמקולים - הירוק. והבנתי שיש אפשרות להשתמש בחיבור ה-LINE IN במקומו, איך אני עושה את זה? מדובר בכרטיס קול Realtek ALC885 שמגיע עם לוח הtם DFI UT P35.[br]פורסם בתאריך: 16.12.2010 בשעה 21:53:19 UP[br]פורסם בתאריך: 18.12.2010 בשעה 19:57:38UP ???
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הלכתי לאיבוד עם כל ההיצע הזה בשוק. לא רוצה להשקיע כסף יותר מדי אבל רוצה איכות נורמלית כרטיס קול שיתן 5.1 באיכות טובה יותר מהאונבורד אוזניות הייתי משקיע יותר אבל כל האוזניות גם היקרות יותר מלאות חסרונות לכן אני מבקש המלצה לאוזניות בערך ב250 שח עם מיקרופון טוב עם ביטול רעשים וסאונד כמובן שלא יבייש את הפירמה
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מעוניין בהצעות שלכם דעתכם למוצרים שמשתלמים בשוק (best value). רוצה לעזור לחבר בקנית מערכת. ההחלטה היא לקנות 5.1 כדי לאפשר צפיה בסרטים עם צליל היקפי. אבל בהחלט יש כוונה להשתמש במערכת גם כמערכת להאזנה (סטריאו) אני טוען שכדאי להשקיע הרבה ב-receiver וברמקולים קדמיים ראשיים (סטריאו) ומעט (מאוד) על שאר המרכיבים ההקפיים. אולי אפילו בשלב ראשון (או בכלל) לוותר על הסאבוופר אם הרמקולים הקדמיים מספיק מלאים. דעתכם והצעות לאיזה כיוון ללכת יתקבלו בברכה - משומש?
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני עומד לפני קניית כרטיס טלויזיה שיחובר לממיר של HOT ולמסך 24 יש מגוון עצום של כרטיסים.. חיצוניים לא חיצוניים וכו'.. אני ממש מבולבל.. אם אפשר כמה דגשים מכם ודברים חשובים שצריך לדעת לפני קנייה של כרטיס טלויזיה תודה.
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, לאחר כשנתיים וחצי ששירתו אותי נאמנה, משיכה פתאומית מטופשת שביצעתי גרמה למותם של אוזניות הShure SCL4 שלי... אהבתי למדי את האוזניות הנ'ל וחשבתי פשוט לקנות מחדש את אותו דגם...(מאחר ויש לי עדיין את כול גומיות להחלפה ) במקור קניתי אותם במחיר של כ 180$ לכן זהו הטווח שאני מכוון אליו כיום. רציתי לדעת אם לדעתכם במחיר הזה כדי לי להמשיך עם האוזניות או שאולי יש דגם כלשהו אחר שכדאי לי לנסות? (לא בהכרח SHURE) אני מתכוון להזמין מחול או לחלופין לקנות בארץ... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום למומחים, חיברתי ממיר HD של HOT למוניטור של המחשב עם מתאם HDMI ל-DVI הבעיה היא שברגע שאני מדליק את הממיר מתקבלת הודעה על המוניטור Out Of Range אני מניח שהגדרות התצוגה של הממיר לא תואמות למוניטור. ניסיתי לשנות הגדרות תצוגה בממיר ללא הצלחה.... רועי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מקרן Optoma HD20 (תומך ב-1080p 60Hz). מחובר למחשב שלי עם כרטיס HD4780 בכבל 15 מטר של HQ דרך יציאת DVI (בכרטיס מסך) וכניסת HDMI (במקרן). משום מה אני לא מצליח להוציא אות מהמקרן מעל 25Hz ברזולוצייה של 1080p. כבר חרשתי על כל מקור מידע אפשרי ואני לא מצליח להבין מה הבעיה. כרגע אני על 1080p 25Hz וכאשר אני מעלה את זה ל-60Hz כל המסך מתמלא צבעים ורוטט. כבר חשבתי על הכל - אולי הכבל 15 מטר ארוך מדי, אולי הכרטיס מסך לא יכול שדר 60Hz אבל שללתי כל אופציה כזו. עזרה, מישהו ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי מושג אם קוראים לזה טיפ או ספוג או עיגול קטן ששמים על אוזניות INEAR , אבל האוזניות שלי לא מספקות אטימה מלאה ואני רוצה לקנות גם כמה טיפים טובים (אני מזמין מEBAY) יש איזה חברה שמייצרת (אני קונה Sennheiser CX 400 ) במיוחד או שזה של SENNHEISER אבל עוד כסף ?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אוזניות קשת, סגורות למטרת משחקים ומוזיקה. עד 500 שקל ורק מהארץ. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-