אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לשמיעת מוזיקה,סרטים,משחקים. התקציב הוא 300-400 שקל . אני מקווה שאפשר למצוא משהו ברמה בינונית בכסף הזה. לא חייב שיהיה מיקרופון ,אם כי עדיף שיהיה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בקרוב מאוד אני מזמין את ה CX300, גם לי מגיע להנות קצת שמעתי על זיופי האוזניות, באיזה חנויות אתם ממליצים לקנות במידה ויתגלה שהאוזניות מזוייפות ויהיה אפשר להחליף ללא בעיות? ואיזה חנויות אינטרנט עובדות ללא כרטיס אשראי? כלומר אני משלם לשליח כשהמוצר איתו. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לפני כשבועיים דודי ביקש ממני לקנות לו מכשיר בעל קיבלות של לפחות 5000 שירים כלומר 20 ג'יגה בייט שיוכל לגשת בקלות לכל שיר וליצור רשימות מוכנות מראש . לטענות התקציב כמעט בלתי מוגבל ובלבד שיוכל לעשות זאת בקלות. בתחילה חשבתי על מכשיר ה nomad 1 20 giga\nomad 3 אך הבנתי שמחירם הענק הולך בעיקר על הניידות , ודוד שלי מעוניין לשים את המכשיר בסלון, כלומר נייח לחלוטין. וכך בעצם הnomad מתגלה כמכשיר מסובך לתיפעול ולמציאת שירים , כלומר לא מתאים משום בחינה. לאחר מכן התחלתי לחשוב על הצבת מחשב נייד בעל הרד דיסק גדול , ומערכת תיפעול xp יחד עם תוכנה מצויינת (לא פחות ממצויינת ) וכך , ב 4200 שקלים לערך , לפתור את העניין . אך יש לי כמה שאלות . א. האם אפשר לקנות מסך שטוח ברמה נמוכה ובלבד שיתחבר…
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי, בתור קורא נלהב של פורום אודיו, החלטתי סוף סוף לקחת חלק מעט יותר פעיל, ולתת מרשמיי הראשוניים לסט הרמקולים בתצורת 2.0 audioengine5, אשר רכשתי לאחרונה. סט זה זכה לביקורות נלהבות בעולם, שמשום מה הייתי חייב לנסות ולשמוע בעצמי על מה כל המהומה. כמו כן מתאים בעיקר לאנשים הרוצים להינות מאיכות מוזיקה טובה, אולם אין להם זמן לחקור כל מגבר קיים ומדפיים בנפרד, כדי להגיע לשילוב האידיאלי שנשמע לטעמם. רמקולים אלו מוגברים ולכן אין צורך בחיבורם למגבר. כמו כן טובים גם במידה ומוגבלים מבחינת מקום, שכן אין צורך בהקצאת מקום גם למגבר. תחילה אקדים בכך, שניסיוני בתחום האודיו מזערי עד לא קיים, ורק לאחרונה נחשפתי "לנפלאותיו" המתרגמות לעיתים קרובות להוצאות לא קטנות. בכל אופן, ההקדמה היא כדי להגיד…
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
איזה רמקולים עדיפים לדעתכם: Altec Lansing VS2621 או Logitech X230 או Logitech Z323 אם יש לכם הצעות טובות יותר בדגמי 2.1 אשמח אם תביאו לי.... (אבל שהמחיר לא יהיה בשמיים!!!)
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
(לא בטוח זה הפורום הנכון) יש לטכנאים של הוט שיטה לתכנת את השלט לטלוויזיה בלי להכניס קודים וכו'. הם מצמידים את השלט של הממיר לשלט של הטלוויזיה או לטלוויזיה והוא "לומד" אותו. כל הקודים לא עובדים על הטלוויזיה אבל בשיטה הזאת זה כן עובד עלייה. איך הם עושים את זה?? לא מגלים את ה"סוד" הזה בכבלים.
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין כמה סוגים של אוזניות, בנייהן אוזניות פתוחות ואוזניות iem אוזנייה ראשונה Sennheiser px100 אוזנייה שנייה crossroads mylarone x3i אוזנייה שלישית crossroads bijou אוזנייה רביעית היא Etymotic Er-6i האוזניה אמורה להשתלב עם הנגן Cowon d2 עכשיו אני משתמש באוזניות reference 220 ואני לא כלכך מרוצה באוזניות אני אשתמש בעיקר בנסיעות באוטובוס ובנסיעה על סקייטבורד אני שומע מוזיקה בסגנונות של ראפ ורוק עד רוק כבד וצרחות וכאלה יש אפשרות לקנות מחו"ל (להזמין גם מאתרים שלא שולחים לארץ כי אחותי גרה ב Los Angeles) תודה מראש ויום טוב תומר כהן
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Cable&DB246882=246902 תודה..
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה ואני לא מרוצה ממנו ואמרו לי שהwin-tv-pvr-150mce נותן את האיכות הכי גבוהה שכרטיס יכול...זה נכון?ואם אני יחבר את אותו המסך(שברזולוציית 1920x1200) בכבל ישירות אני יקבל איכות צפייה יותר גבוהה נכון?אם אני מחבר מסך מחשב(נדבר כרגע על שלי t240) לטלויזיה אני יקבל את אותה איכות כמו מסך טלויזיה רגיל?או שבגלל הרזולוציה הגבוהה זה יהיה מפוקסל?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אציין בפתיחה שחוץ מכרטיס קול שיש לי- הכי פשוט נראה לי - ואין לי מושג מה הסוג שלו - אין לי מושג לגבי כל מה שקשור לאודיו, והעברת קלטות טייפ למחשב. יש מספר קלטות ישנות מאוד (בנות 30 שנה!!) שמוקלט עליהם דברים נדירים שחשובים לי מכל משמר. כיצד אני יכול להעביר אותם למחשב? מה אני צריך בשביל זה?(חומרה, תוכנה, מערכת סטריאו מתקדמת? (שלי בת 10 שנים)) ושאלה נוספת - במידה והעברתי את הכל למחשב -יש תוכנות ש"מנקות" את הקובץ מרעשי רקע? תוכנות שיעזרו לשפר את איכות הקול בצורה משמעותית? כל עזרה תתקבל בברכה. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע ארבע רמקולים של peerless וגם סאב של אותה חברה ועוד סנטר של חברה שונה. התקלקל לי המגבר ואני מתלבט אם להביא את הרמקולים למחשב של logitech z5500 ב 260 דולר מארה"ב או לקנות בארץ מגבר למערכת שיש לי, בערך באותו המחיר. המכשיר היחיד שמחובר למערכת הוא המחשב, כאשר השאיפה היא לחבר אותו בחיבור קואקסיאלי. המערכת מיועדת בעיקר לצפייה בסרטים וסדרות על הטלויזיה אך גם למעט מוזיקה. החדר הוא למעשה מרתף בגודל של 4.5X6.2 אבל הצפייה בסרטים מתבצעת באיזור של 4.5X4 מטר, מצורפות תמונות כדי להבהיר את העניין ולהציג את המערכת הקיימת. הכרטיס קול שיש ברשותי מובנה על הלוח http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US 4 ר…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני פרסמתי בפורום אחר את ההודעה הבאה ציטוט: עוד זוג אחד הלך לי,כבר פעם שלישית שזה קורה והפעם ממש חבל היו אחלה אוזניות של 200 שקל ואיכות סבבה.כל פעם אותו דבר,האוזינה הימנית או השמאלית נדפקת. מישהו יודע מה גורם לזה? ANYWAY , מאיפה אפשר לקנות אוזניות איכותיות היום (אזור צפון) , אני מניח שאני יכול לקנות באינטרנט , אתם חושבים שזה רעיון טוב לקנות אוזניות יקרות בלי לנסות אותם קודם? אפשר בבקשה המלצות? תקציב הממ יש לי כסף נגיד עד 500 שקל .. שישמעו טוב (הנגן זה IPOD דור 3 ,אם זה משנה) עכישו באותו פורום שפרסמתי את ההודעה הזאת,קבלתי המלצה על זוג האוזניות והחנות האלה : http://www.cinema-paradiso.co.il/Index.asp?ArticleID=98&CategoryID=70&Page=1 לפני שאני מבצע את ההזמנ…
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי חברים, את האמת, הרבה מאוד זמן לא נכנסתי לפה.. כיף לחזור. אני מחפש לחדר שלי טלוויזית LCD בסביבות ה4.5 אלף ש"ח עד 5.. חשוב לי שתיהיה כמה שיותר גדולה, עם כמה שיותר איכות.. שתתמוך בHDTV, שיהיה לה רמקולים.. שתיהיה יפה לעין.. ואממ כול תוספת תתקבל בשמחה המרחק ממני לטלוויזיה הוא עד 2 מטר.. אני לא יודע בדיוק.. והטלוויזיה היא לא מול העיניים אלא מעליי... אם חשובה הזווית. תודה מראש! אשמח לקבל המלצות תומר
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לא ממש שייך לקהילה הזאת אבל לא ידעתי איפה לשייך את המקרה שלי...אז אם עשיתי טעות מוד'ס בבקשה תעבירו לאן שצריך, תודה. נכנסתי לכל הפורומים באנגלית וכל מידע באתר של אפל שום דבר לא עזר למקרה שלי ממש מקרה אבוד בתקווה שיש למישהו פתרון פה ...אוקיי הבעיה היא שהאייפוד לא מופיע לי במחשב שלי ו ב Itunes פשוט לא מופיע כלום רק למטה מופיע שהוכנסה חומרה חדשה... באייפוד עצמו הכל תקוע מופיע מסך Do Not Disconnect עם הסימן של אין כניסה אבל הוא לא מהבהב וגם הבטרייה מראה אותו דבר בלי טעינה... בלחיצה Menu + Select הוא "מתאתחל" אבל חוזר לאותו מצב של אל תתנתק אבל הבטרייה נטענת... שאני מוציא את החיבור למחשב הוא לא משתנה הוא כמובן נתקע עם אל תתנתק אבל שאני עושה מניו וסלקט הוא חוזר נורמאלי …
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסקמן mp3, ואחד הדברים החשובים לי הוא שיהיה בו רדיו. עדיפות עליונה לסוני. יש להם דבר כזה? אם כן, אני אשמח לקבל לינק/דגם. כמובן שרצוי מאוד שיקרא RW או שיהיה בו שלט, אבל זה הרבה פחות חשוב לי. העיקר שיהיה רדיו. אם לא של סוני, יש אולי המלצות לדיסקמן איכותי עם רדיו של חברה אחרת? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ראיתי אצל פנדה (pandas.co.il) ב208 שקל, אבל אני לא ממש מתלהב לקנות מהם. בדקתי ב-4 חנויות ולאף אחד לא היה במלאי. איזה חנות היא הכי טובה ואמינה בירושלים לדעתכם? (שמוכרים את הכרטיס הזה) התקציב שלי הוא עד 230 שקל.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מבקש המלצה לשני מסכים, הראשון פלזמה "42 והשני LCD "42 שניהם HDR (אין צורך ב FDH) התקציב הוא סביב ה 7,000 ש"ח עבור כל מסך. בינתיים קיבלתי את ההמלצות הללו : פלזמה "42 פנסוניק דגם PV8 כ 6,000 ש"ח פלזמה "42 פיוניר דגם PDP428XG כ 7,500 ש"ח LCD "42 LG Scarlet 42LG80FR כ 7,000 ש"ח LCD "42 LG Scarlet 42LG60FR כ 6,000 ש"ח LCD "42 Toshiba Regza 42XV500 כ 6,500 ש"ח אשמח לשמוע דעתכם ולקבל המלצה לפלזמה ול LCD מפי המומחים :-) (כלומר, אתם :-)) תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2009 בשעה 18:54:10 טעות שלי !ה LCD כולם FHD, ואני לא צריך FHD, מכיוון שבגודל "42 ממרחק 3-4 מטר לא ממש רואים הבדל, מה גם שאישית לא כ"כ חשוב לי FHD. לסיכום ביניים : פלזמה למטרת צפייה בלעדית בטלויזיה, בינתיים הרלוונטי…
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אלה הרמקולים שאני מתכנן לקנות ויש לי כרטיס קול און בורד 6 ערוצים אז מה אתם אומרים על הרמקולים וכמה הם אמורים לעלות?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אממ טוב אז הכותרת אומרת הכל אני מחפש אוזניות למשחקים בעיקר.. אממ שיתחבור לכרטיס X-FI בתקציב מקסימלי של 600 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אז ככה קניתי אותם לפני 4 חודשים מ tms , אחלה רמקולים. עד שלפתע אתמול לא שומעים כלום.. הקטע שאני לא יודע מה לעשות כי אין אחריות על רמקולים מה יכולה להיות סיבת הבעיה? עוד דבר פעם שהייתי נוגע בקבל הירוק הזה שמתחבר למחשב נגיד אז היה נשמע רעש מהרמקולים כאלו של חריקה וזה היה כאילו נורמאלי עכשיו כשאני נוגע בחיבור אין שום רעש אז אני לא יודע אולי זה הבעיה ברמקולים והם הלכו קפוט או שזה אולי בעיה בחיבור.[אני מתכוון לקבל שמחובר ביחד לאדום לבן שמתחברים לבאס וירוק למחשב]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהמ וכמובן שאני מנסה להקליט עם sound recorder הבעיה שזה תופס ממש המון מקום בערך מגה וחצי ל-7 שניות יש המלצות אולי לתוכנה אחרת?דווקא ראיתי אנשים אחרים שלהם עם אותה היישום זה לוקח פחות מ-100קב ל-7 שניות העלובות האלו
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
ראיתי את המגבר הזה...ויש עליו תגובות ממש טובות בזאפ. Platinum Audio USC9980 כתוב שהוא מספק 4X60W RMS מה שאני לא מבין זה איך רושמים בחוות דעת שהם מצליחים לחבר רמקולים של 300W ואפילו 1000W?
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות את ה MICROLAB SOLO7C לאחר הרבה ביקורות ששמעתי אליהם ותגובות האנשים שמשבחים את הרמקולים האלה ובחלק מהביקורות ראיתי שאנשים כותבים שמומלץ כרטיס קול ואני רוצה לדעת עם זה משהוא שבאמת יכול להשפיע על רמקולים שעולים פחות מאלף אני לא מבין בזה כול כך אז רציתי לדעת איזה כרטיס קול עובד טוב איתם אם אפשר שיהיה עוד חיבור לעוד רמקול תודה רבה לעוזרים
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אוזניות סראונד בתקציב המפורט בכותרת אך מוכן להתגמש אם יש הבדל ששווה השקעה נוספת...על מה אתם ממליצים לקנייה בארץ? תודה לעוזרים מראש...
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
המקרן optoma hd 33 מחובר בכבל 1.4 HDMI כרטיס מסך hd 6450 power DVD 12 arcsoft total medai thatre יצא לי לראות עשרות סרטי 3D ואני חושב שהאפקט pop put לא עובד אצלי טוב או לא עובד בכלל. הפעלתי SBS , bluray FSBS ..... קראתי לא מעט שאנשים אומרים שבאפקט הדמויות ממש יוצאות מהמסך לפעמים עד 2 מטר ויותר, מה שאני מקבל זה נראה שזה נוגע במסך ואולי טיפה יוצא יותר. יש לי הרגשה שאני מפספס משהו וזה המון, אוליי דרייבר של המקרן או של המשדר , או צריך לכוון את המשדר רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-