אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. אני צריך המלצה לרסיבר עד 1500 שקל שיהיה מספיק טוב וחזק.. לא משנה ערוצים אבל שיהיה מ5.1 מעלה !
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עם תקציב של 10 אלף שקל מה עדיף מבחינת ביצועים לצפייה של סרטים? מקרן קידמי או טלויזיה (LCD או פלאזמה)? מדובר על חדש קטן שהמרחק בין הספה לקיר הוא כ 3-4 מטרים.
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
משהו טוב נגיד כמו ריידון 9800P ב1300 שקל בשביל ביצועים כאלה חייתיים! יעני יותר משתלם ממשתלם ואני לא מבין הרבה ככה שאל תביאו לי 4 דגמים לבחור תנו לי מתוכם 1 שהוא הבסט יעני.... משהו סוף ב2000 שקל! תודה!!
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים אני חווה רעשין סטטים מעצבנים להחריד מהרמקולים (נשמעים כמו דפיקות חלשות). לדעתי (ואשמח שתגידו לי אם אני צודק) הבעיות מכרטיס הקול כיוון שניסיתי לחבר אוזניות והרעשים נשארו. לא יודע אם זה קשור אבל הייתה אצלי ובכל האזור הפסקת חשמל. לגבי דגמים- כרטיס הקול הוא ONBOARD ונקרא soundmax digital audio על לוח M של ASUS דגם P4p800 deluxe השאלה שלי האם אני יכול להיות בטוח שהבעייה היא בכרטיס קול ואם כן על איזה כרטיס חדש אתם ממליצים? אני חשבתי על Creative Audigi Value
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם חיבור טועה של האוזניות לטלויזיה יכול לשרוף את האוזניות?? חיברתי את האוזניות עם מתאם PL נקבה לשני RCA זכר אל הLINE OUT לטלויזיה ונשמע רעש צורם, ומאז האוזניות לא עובדות כראוי. הייתכן?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המגבר הוא 400W החברה שלו זה Studio-Standard by Fisher והדם שלו זה BA-6000 האקולייזר הוא גם Studio-Standard by Fisher והדגם שלו זה EQ-3000 חבר שלי נתן לי אותם לפני כמעט שנה ואין להם תקלות או בעיות כלשהן,כמה הם שווים? [attachment deleted by admin]
-
יש לי הארדיסק חיצוני (פנימי "3.5 עם קופסה, WD 200GB), ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה שאני אוכל לצפות בסרטים\סדרות בטלויזיה (34" METZ CRT). יש לי גם מכשיר DVD (עם VHS) של LG. האם יש אפשרות לחבר את הדיסק הקשיח לטלויזיה או ל-DVD כדי שאני אוכל לצפות ממנו ולא אצטרך לצרוב על מדיות DVD את הכל? תודה רבה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי עכשיו את הרמקולים Altec Lansing ATP3 שעד עכשיו אני מרוצה אך העוצמה לא מספיקה לי ואני רוצה אפילו יותר איכות... יש לי אפשרות להעביר את הרמקולים האלה למחשב השני ולקנות רמקולים אחרים בתקציב של עד 500 ש"ח שלדעתי אלו הם Logitech X530 המחיר שלהם הינו 450 ש"ח השאלה שלי היא האם הם יותר טובים מה ATP3 שיש לי עכשיו בהרבה או שלא שווה לקנות אותם ועדיף להשאר עם ה ATP3 תודה ויום טוב.
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות אוזניות חדשות לiaudio x5 שלי , היו לי כמה זוגות אוזניות עד עכשיו וכולן התפוצצו עכשיו אני רוצה לקנות אוזניות חדשות שיחזיקו קצת יותר מעמד מהאוזניות הסטנדרטיות התקציב לא בשמיים, אפשר להזמין גם מחו"ל עד 200 ש"ח. חשבתי בינתיים על הsony ex81lp מחו"ל על akg k24p מהארץ אממ אולי cx300 אבל בינתיים המחיר שלהם בחו"ל יקר תודה רבה לכל העוזרים אם יש עוד דגמים להציע אז בבקשה
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי.. אני כבר הרבה מאוד זמן חיפשתי לי אוזניות שיתאימו למוזיקה שלי. בסופו של דבר הבחירה שלי הייתה ה-Alessandro MS-1 שעלו לי 99$ כולל משלוח. אני מאוד מרוצה מהאוזניות, אבל עדיין אני מרגיש טיפה מאוכזב, אני ציפיתי שזה יפיל אותי לקרשים. מקודם היה לי מערכת סטריאו של aiwa שאני לא חושב שנחשבת טובה מאוד, ועם האוזניות אני ציפיתי שאני "ארגיש" יותר את המוזיקה וזה יהיה יותר "אמיתי". לא יודע איך להסביר את זה. המוזיקה שלי היא MP3 ברובה באיכויות בינוניות לרוב אבל גם עם מוזיקה בפורמט Lossless שיש לי ממוזיקה מקורית אני מרגיש את הפספוס הזה. אפילו עם דונאלד פייגן - נייטפליי שאמור להיות איזה עילוי מבחינת איכות ההקלטה אני מרגיש שזה לא זה, יש לי כרטיס קול מובנה. מה הבעיה? הבעיה אצלי? המקור שלי…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אנימחפש נגדן MP3 בדיוק כמו ה H320 האירופאי של IRIVER רק שאני נוסע לארה"C ובארץ לא בא בחשבון עקב המחיר אני צריך במכשיר: 20GB (אין לי מה לעשות עם 40) רדיו FM צבעוני תומך MP WMV USBTOGO מעביר תמונות ישירות מהמכשיר בלי המחשב תומך jpg , bmp ו20GB של שירים כמו כל מכשיר ומצידי שינגן גם וידאו לא משנה איזה חברה לא משנה איזה דגם רק שייייהיה מכשיר טוב ושאפשר להשיג אותו בארה"ב לכל הסיפור הזה יש לי תקציב של גג 330$ [move]בארה"ב[/move]
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מפעיל מוסיקה מהמחשב בזמן השיר יש פצפוצים כאלה שנשמעים בעיקר בקטעים של הבסים יש לי WMP אז חשבתי שזה התוכנה אז הפעלתי תשירים עם תוכנה אחרת BS PLAYER וגם שם פחות אמנם אבל גם יש חשבתי שאולי אלה הרמקולים אבל החלפתי רמקולים וגם שם זה מופיע וחשבתי שזה אולי הקובץ של השיר אבל זה בכל השירים ככה וכשאני מפעיל את הקבצים בMP3 שלי אני לא שומע אותם אז מכאן אני חושב שזה הבעיה במחשב למישהו יש פתרון? תודה
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי מחשב חדש ובנוסף כרטיס קול חדש מדגם Asus Xonar Phoebus ROG יש ברשותי מערכת קולנוע מדגם logitech z5500 הכבל שמגיע עם כרטיס הקול הוא חיבור לאוזניות שבהם אני גם משתמש לינק לתמונות שתבינו פחות או יותר על מה אני מדבר http://uk.hardware.info/productinfo/153759/asus-xonar-phoebus# האזניות עובדות מעולה אבל אני רוצה לחבר את המערכת לכרטיס קול גם כן. באיזה כבל אני אמור להשתמש כדי לחבר אותה לכרטיס קול ולאן אני אמור לחבר את הכבל? תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לדעת איזה דגם של ה-IRIVER יותר טוב : ה-IMP 550 או ה-IMP 400 ? ובבקשה אל תתנו תשובות מתחכמות כמו : אתה לא שם לב לפי המספר ? וכדומה... מפני ששמתי לב שהמחירים של ה-IMP 550 בחו"ל שווים ואף יותר זולים מהמחירים של ה-IMP 400 (בחו"ל).
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קנו לי נגן DeeJay בגודל ג'יגה כשאני מנסה להעתיק אליו דברים הוא מאפשר לי להעתיק אליו רק בסביבות ה700 מגה ואחרי זה רושם לי "Please remove the write protection" השאלה שלי היא האם זה נורמלי? כלומר האם המכשיר שומר לעצמו מקום מסויים בשביל תוכנות\דברים אחרים כמו הקלטות של קול מראש? ואם כן אז האם לפרמט את הנגן כדי לתת לי את כל המקום יהיה חכם? עדכון: לא בטוח לגבי המקום, אבל הנגן מאפשר לי להעתיק אליו 138 קבצים בדיוק ההודעה מופיעה כשמנסים להעתיק את הקובץ ה139 מישהו נתקל פעם בתופעה כזו?
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מתלבט בין creative t6060 לבין logitech x530 המחיר לא חשוב בלוגיטק החוטים מבולגנים (עוברים דרך הרמקול הימיני), הבאס נמצא רק מאחורי סאב וופר אבל להרבה אנשים יש אותם ויש הרבה ביקורות טובות עליהם בכריאטיב החוטים עוברים דרך הסאב וופר שזה טוב וזה בא עם שלט חוטי שעליו יש כניסת aux ובאס אבל מצאתי רק ביקורת אחד עליהם אז אין על הרבה להיסתמך אם אפשר עזרה כי אני צריך לדעת השבוע מה לקנות
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני יודע שהאודיג'י 2 הוא הכי איכותי אבל אני פשוט לא צריך אותו... אין כרטיסים טובים ופשוטים? ואל תגידו לי סאונד סטורם כי אין לי NFORCE ואני לא מתכוון לקנות. תנו לי המלצה לכרטיסים טובים שיש להם רק חיבורים סטנדרטיים כי אני לא רוצה לשלם על יציאות שאני לא אשתמש בהם.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לילה טוב! אני מתכנן להתחיל פרוייקט שכולל בין השאר בניה של אקולייזר אנלוגי (אקטיבי) עם 3 כיוונים (פוטנציומטרים) BASS MID TREBLE השאלה היא איך לתכנן את המגעל? האפשרויות: - הגברה של כל הסיגנל וחיבור לאקולייזר פסיבי (שרק מנמיך את התדרים שלא בוחרים להגביר) - אותו הדבר רק בצורה הפוכה (המגבר בא אחרי האקולייזר הפסיבי) - הגברה של תחומי התדרים המסויימים (זה אומר מגבר לכל תחום תדרים) אז מה עדיף (מבחינת פגיעה בעוצמה של הסינגל/איכות/עיוות וכו') באיזה מעגל משתמשים בדרך כלל? באיזה משתמשים בציוד HIGH END? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש המלצה לכרטיס טלויזיה טוב ואמין שיתן הקלטה הכי איכותית שניתן ויעבוד היטב עם ויסטה 32 ביט המחשב עם מרובע ליבות ומסך 22 תקציב סביב 350 שח תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מחפש mp3 בתקציב של בסביבות 1500 שקל. מה שחשוב לי זה שיהיה איכותי כמה שיותר..אני מעדיף איכות על נפח. ועוד משהו, עדיף להזמין מחו"ל או שהמחירים בארץ סבירים?
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
למישהו יש נסיון עם Logitech® FreePulse Wireless™ Headphones ? אני מתעניין באוזניות אלחוטיות לאייריבר שלי פשוט כי השימוש בהם נראה לי הרבה יותר נח המחיר שלהם בארץ הוא 600 ש"ח ובארהב 100 דולר, אני יודע שבלטות' עדיין לא באיכות של אודיו חוטי אבל אני לא אודיופיל ומחפש מוצר איכותי ללא צורך בחוטים. אז מה אתם אומרים? כדאי? מישהו שמע אותן בפועל? יש הפרעות? איך הסאונד והווליום? כמה זמן הם מחזיקות פר טעינה בפועל? תודה עריכה: ראיתי יש לקריאייטיב גם אלחוטיות שנראות לי טובות: http://creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=438&product=14603&nav=1 מישהו מכיר?
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
המערכת היא לחדר שלי, ולא לסלון. והבעיה העיקרית היא שהחדר יחסית קטן, כך שבכל מקרה קשה לי לראות מערכת 5.1 נכנסת אליו כמו שצריך, אך אולי יש מערכות קטנות יחסית שעדיין מספקות את הסחורה בצורה הולמת. אם לא אולי גם 2.1 איכותי. בכללי הסיפור הוא פשוט, יש לי אחלה טלוויזיה בחדר שמחוברת למחשב, אני רואה הרבה מאוד תכני HD, ואולי בקרוב גם יהיה לי ממיר YES MAX HD לטלוויזיה. אני נהנה מאוד מאיכות הוידאו, אך דיי מתאכזב מאיכות השמע, אמנם הסאונד של הטלוויזיה יחסית טוב, אבל אין חוכמות הוא לא מתקרב בכלל לשמע של מערכת. לכן מה שאני מחפש זה או 5.1 קטנה יחסית או אולי 2.1 אין תקציב ממש מוגדר, אבל אני לא מחפש להשתולל יותר מדי, מניח שבסדר גודל של 1000-1500 אני לא מחפש את המערכת הכי טובה שיש, א…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקול למחשב 8 אום ורציתי לדעת איך אפשר להוריד את התנגדות שלו ל- 4 אום. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי לפני כמה ימים לצרוב אלבום אחד שיש לי ב-RIP ל- FLAC ופתאום הנירו אומר לי שאין אפשרות לצרוב קובץ אודיו של FLAC. רציתי לדעת למה זה קורה ואם יש אופציה לאכוף את "המגבלה" בצורה כזו או אחרת שמשלבת בתוכה שימוש בתוכנת צריבות אחרת/ המרת הקובץ לפורמט אייכותי אחר או דרך אחרת שלא עלתה במוחי הקט.. תודה ויום טוב אנשים!
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-