עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, לאחר מותן בטרם עת של ה Grado SR60 וגם של ה Equation RP21 שלי (נרצחו ע"י אחות קטנה), אני מחפש אוזניות חדשות. התקציב נע בין 500 ל-600 שקל, כפי שצוין בכותרת. המטרות הן בעיקר האזנה למוסיקת רוק (אקוסטי, קלאסי וכו') במחשב. אני מעדיף אוזניות סגורות אבל זה לא קריטי. מאוד חשובה לי איכות הבניה של האוזניות, אולי הפעם הן לא יהרסו כמו כן חשוב לי מאוד שהן יהיו נוחות (יותר מה RP21 לפחות). אין לי שום אפשרות לקנות מחו"ל ולכן אין טעם להציע לי אוזניות שאינן נמכרות בארץ. תודה לכולם :]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by shlompis,

שלום, רכשתי לאחרונה מחשב עבור HTPC בחרתי בלוח הבא: GIGABYTE GA-785GMT-USB3 http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3328&ProductName=GA-785GMT-USB3 המחשב מחובר באמצעות כבל HDMI למסך ה- LCD. לא הצלחתי למצוא את המקום הנכון/להגדיר שבחיבור זה (HDMI) הוא יעביר 5.1 בלוח מצויין שהוא תומך בדולבי דיגיטל וב- Home Theater. לאחר חיפושים רבים, מצאתי את השורות הבאות ב User's Manual : Please note the HDMI audio output only supports AC3, DTS and 2-channel-LPCM formats. (AC3 and DTS require the use of an external decoder for decoding.) מישהו יכול לתרגם לי את המשמעות ? האם זו הסיבה שממשק ה- HDMI לא מוציא לי 5.1 ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Moor,

השימוש העיקרי יהיה מוזיקה וסרטים, אני מתכוון להוסיף אותם למחשב, יחד עם הרמקולים הקטנים הרגילים. כרטיס קול מובנה של Realtek בדרך כלל אני אוהב לשים שירים ולהגביר (סליחה שכנים שלי) אז אני רוצה רמקולים שיוכלו להתמודד עם זה ולא יתחילו להיחנק או משהו כשאני אגביר מדי פעם. רוב השירים שלי הם בקידוד 192kbps ומעלה. מיקום הרמקולים יהיה על הרצפה. בקשר למגבר לא יודע ממש, משהו טוב שיעבוד בחברותא עם הרמקולים התקציב הוא בסביבות 3K... אין לי ממש מושג אז תציעו ונראה לאן אוכל לחרוג

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by TiGeRGuY,

לילה טוב! אני מתכנן להתחיל פרוייקט שכולל בין השאר בניה של אקולייזר אנלוגי (אקטיבי) עם 3 כיוונים (פוטנציומטרים) BASS MID TREBLE השאלה היא איך לתכנן את המגעל? האפשרויות: - הגברה של כל הסיגנל וחיבור לאקולייזר פסיבי (שרק מנמיך את התדרים שלא בוחרים להגביר) - אותו הדבר רק בצורה הפוכה (המגבר בא אחרי האקולייזר הפסיבי) - הגברה של תחומי התדרים המסויימים (זה אומר מגבר לכל תחום תדרים) אז מה עדיף (מבחינת פגיעה בעוצמה של הסינגל/איכות/עיוות וכו') באיזה מעגל משתמשים בדרך כלל? באיזה משתמשים בציוד HIGH END? תודה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. הסט מיועד לחדר ממוצע (2.5 / 1 מטר (בערך ) ) לפי השוואות שמצאתי ה- XFORCE מוציא יותר ואט = טוב יותר כאשר ההספק הכולל שלו זה 100W ושל ה- LOGITECH 70 W מה כדאי יותר ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by mtn9,

קראתי פה לא מזמן שיש כאלה שמחפשים לקנות Z5500 אבל אין במלאי, אז אני מוכר אותם. הרמקולים נמצאים אצלי שבוע בלבד, בקושי השתמשתי בהם והם נראים חדשים לחלוטין. מחליף אותם עקב כך שהם לא מנוצלים כראוי בחדר 3X3 ויש לי כרטיס קול מובנה. בפעם האחרונה שבדקתי החנות הכי זולה שהחזיקה את הרמקולים במלאי מכרה אותם ב2700 ש"ח, אני מציע אותם למכירה ב2500 ש"ח והם בקושי היו בשימוש ונראים חדשים לגמרי. פרטים ליצירת קשר - בפרטי.

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. כשאני מחבר את המחשב למסך רחב אני מנסה לבחור רזולוציה אבל אני לא מצליח למצוא אף רזולוציה מתאימה בפורמט 16:9 , בכולן רואים פס שחור בצד ימין ככה ששמינית מסך לא מנוצלת זה גם מפריע כשרוצים לראות סרט על מסך מלא והמחשב מחובר לטלוזיה (לדוגמא פס שחור מלמעלה ופס שחור מלמטה תופסים חצי תמונה, והמסך בכלל לא מנוצל) איך אפשר לסדר את העניין עם הרזולוציה

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by I7210I,

שלום יש לי את הרמקולים הבאים והתקנתי WIN 7 והמחשב לא מזהה אותם...כרגע במשחב שהתקנתי WIN7 אין אינטרנט ככה שאני צריך לינק לדריברים.. תודה http://img177.imageshack.us/i/1271338936618.jpg/ http://img411.imageshack.us/i/1271338919503.jpg/ של CREATIVE

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום אנשים אני קיבלתי היום סוף סוף את המערכת קולנוע שלי קניתי רסיבר Denon 1610 ורמקולים Jamo 506 הכל עובד מצויין כאשר אני מחבר את הרסיבר למחשב ביציאה הירוקה אבל סראונד אמיתי אני לא מקבל... אז הלכתי וקניתי קבל Coaxial Philips PXT500 אמ זה עוזר למישהוא בעיית זיהוי קול נפתרה ע"י התקנת דרייבר חדש של סאונד עכשיו יש בעיה אחרת סאונד אני מקבל אבל לא סראונד כלומר אני קולט רק 2 ערוצים. איך אני יכול לקבל סראונד מלא?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם. בעיה חדשה שצצה לי השבוע: כאשר שומעים מוזיקה דרך המחשב (אשר מחובר בחיבור קואקסיאלי למגבר) עם כרטיס ה - XFI עם הרבה באסים או כשמעלים את הבאס אז הרמקולים משמעים רעש צורם ולא נעים כאילו הם נחנקים. הבעיה לא היתה עד עכשיו והחלה רק בשבוע האחרון. האם זאת יכולה להיות בעיית דרייברים? ניסית לעדכן את הדרייברים לחדשים יותר, אך אני לא מאמין שזאת הסיבה, הכרטיס תקין לא עבר התעללות. וגם הרמקולים הם עם יחידת באס גדולה של 12 אינצ', אז בטוח שהם לא הבעיה. אני משתמש בחלונות 7 וכרגע עם דרייברים "משופצים" לכרטיס קול. יש למישהו רעיון?

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  11. Started by doker,

יש לי אוזניות SR80 עכשיו אני צריך מגבר נייד עד 50$ אני יודע שהאוזניות האלה קלות להנעה אבל לפי מה שהבנתי מגבר יכול לשפר קצת את הבס הפירוט ובעצם לשפר קצת את איכית השמיעה מישהו יכול להמליץ לי על מגבר בדגם ספציפי או לתת לינק לEBAY או לאתר שניתן לקנות אותו משם תודה רבה

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  12. ברשותי, לפטופ של דל e6400 עם יציאת displayport שאותה אני רוצה לחבר לLCD עם מתאם לHDMI . השאלה שלי היא איך אני מעביר את הסאונד (5.1)למערכת קולנוע ביתית שאין בה חיבור HDMI.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אהלן, אני רוצה רמקולים חדשים, אני נוטה יותר לכיוון של 2.0... אני צריך שיהיו לסט כניסה מ 2 מקורות, אם אחד (או שניהם) דיגיטליים מה טוב... התקציב שהקדשתי למרה זו הוא 600, אפשר לחרוג עד 750 אם זה ממש שווה. הרמקולים יונחו על שולחן עץ/MDF יש כמטר לכל צד מהמסך לרמקולים... שלט יכול להיות נחמד אבל ממש לא מאסט... תודה רבה חברים

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  14. קודם כל תודה לנחום (Nahum) שעזר לי באשכול הקודם שפתחתי כאן לפני מספר ימים, לא רציתי להקפיץ את האשכול ולכן לא הגבתי שם. ירדתי מהעניין של קולנוע ביתי למחשב, לא מתאים .. עכשיו חיפשתי באינטרנט את המערכת ולא מצאתי..מישהו מכיר איזה חנות או משהו שאפשר לקנות אותה שם ? בנוסף, נניח שהתקציב שלי 1300 שקל, יש לכם משהו להמליץ ? חשוב שיהיה איכותי ועוצמתי, ויהיה חיבור למחשב.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני מחפש מערכת קולנוע ביתי לסלון, כמה היא אמורה לעלות? ממה שאני יודע צריכים להיות 6 רמקולים ורסיבר. עוד משהו חיוני צריך להיות? מה ההבדל בין רמקולים קטנים לגדולים(רצפתיים) ומה עדיף? אני יודע ש"איכותי" ו"טוב" זה דבר מאוד מסובך בכל מה שקשור לאודיו, אבל אני לא מבין יותר מדי. לא נתתי מחיר כי אני לא יודע מאיפה להתחיל...

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by yoavbd123,

המערכת היא לחדר שלי, ולא לסלון. והבעיה העיקרית היא שהחדר יחסית קטן, כך שבכל מקרה קשה לי לראות מערכת 5.1 נכנסת אליו כמו שצריך, אך אולי יש מערכות קטנות יחסית שעדיין מספקות את הסחורה בצורה הולמת. אם לא אולי גם 2.1 איכותי. בכללי הסיפור הוא פשוט, יש לי אחלה טלוויזיה בחדר שמחוברת למחשב, אני רואה הרבה מאוד תכני HD, ואולי בקרוב גם יהיה לי ממיר YES MAX HD לטלוויזיה. אני נהנה מאוד מאיכות הוידאו, אך דיי מתאכזב מאיכות השמע, אמנם הסאונד של הטלוויזיה יחסית טוב, אבל אין חוכמות הוא לא מתקרב בכלל לשמע של מערכת. לכן מה שאני מחפש זה או 5.1 קטנה יחסית או אולי 2.1 אין תקציב ממש מוגדר, אבל אני לא מחפש להשתולל יותר מדי, מניח שבסדר גודל של 1000-1500 אני לא מחפש את המערכת הכי טובה שיש, א…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by nomad27,

שלום יש לי 3 מכשירי שמע שמתחברים למחשב: אוזניות, רמקולים מוגברים למחשב ורסיבר קולנוע ביתי. אני מחפש משהו שדרכו אוכל לחבר באופן קבוע את 3שת המכשירים ולהעביר ביניהם בעזרת כפתור. יש סוויץ' שכזה? איפה אפשר למצוא אותו? Ebay? אני שואל כי פשוט לא הצלחתי למצוא דבר כזה, ולחבר בכל פעם כבל אחר ליציאת האודיאו של המחשב זה מטרד לא קטן. תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. כידוע, מחירי ה-sd שאיתם עובדים כול ה- pocketpc הוזלו לאחרונה . ניתן כיום להשיג 2giga ב +- 600 שח אני לא ממש מבין בתחום מכשירי כף יד ,אבל עלה אצלי הרעיון של שימוש ב- pocketpc כנגן pmp או לפחות כנגן mp3. האם זה מעשי מבחינת זמני סוללה ? ( שמעתי ממישהו שיש דגמים חדשים שמבוססים על סוללות ליתיום פולימרי ולכן הן מחזיקות יומיים רצופים ). באופן תאורטי ישנם יתרונות רבים לשימוש ב-pocketpc כנגן , כגון: 1.תמיכה מובנית ב-bluetooth ,מה שמאפשר להישתמש באוזניות bluetooth ,וכך להימנע מהכבלים המעצבנים של האוזניות הרגילות. (ככול הידוע לי כימעט שאין נגנים שמשדרים ב-bluetooth או ב-fm stereo ) 2.מימשק שליטה גרפי נוח מאוד מבוסס windows ,בעררת העט -חרט (לא צריך את המימשק של…

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  19. יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם:AA8-DURAMAX INTEL PENTIUM 4 SYSTEM BOARD SOCKET 775. אני בטוח שהכרטיס תומך בסראונד כי יש לו בנוסף ליציאות האופטיות, יציאות RCA לרמקולים אחוריים, סנטר, סאב וכו'. אתמול חיברתי את המחשב לרסיבר עם כבל אופטי (שלמיטב ידיעתי משדר 5.1 לרסיבר) ושומעים סטריאו אחלה אבל בלי קדמי ואחוריים. יש את את התוכנה REALTEK שמדמה סראונד. כשהכדור מקיף אותי הסטריאו מעולה אבל כשהכדור מתקרב קדימה ואחורה הסאונד נחלש במקום שהרמקול הקדמי והאחוריים ישמיעו צליל. האם מישהו יבוא לעזרתי??? :-) תודה...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום,אני רוצה לקנות לוח אם gigabyte 8i955x שיש בו תמיכה ב dolby master עם כל הפורמטים הטובים של dolby אבל אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך מתקדם יותר של חברת Creative שבמקרה(או לא.. ) הוא הכרטיס הכי מתקדם היום... Creative X-Fi Elite Pro השאלה שלי אם אני יכול לחבר כרטיס קול אחר ללוח אם ואני ישמע גם בו אם יש לי כבר כרטיס קול מובנה??? עידו

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  21. Started by Crash5,

השימושים העיקריים של הנגן הם שמיעת מוזיקה בנסיעות ובעת פעילות ספורטיבית. האם שימוש בנגן MP3 בעת פעילות ספורטיבית מחייב אותי לרכוש נגן MP3 המבוסס על זיכרון מסוג Flash? האם זה נכון שגם בנגנים המבוססים על זיכרון Flash יש הבדלים בפעילות ספורטיבית? מבדיקה קטנה שערכתי ראיתי כי יש נגנים שבמפרט שלהם מצויין באופן מפורש שהם מיודעים לפעילות ספורטיבית ואילו יש כאלו שאין שום התייחסות לזה. האם יש משהו בזה או שזו רק דרך השיווק שלהם? התכונות שאני רצה שיהיו בנגן הם: רדיו FM (אם יש אפשרות הקלטה מהרדיו, מה טוב) איכות שמע גבוהה טייפ מנהלים עדיפות לחיבור ישיר ל USB (אם כי ניתן להתגמש בנושא) התקציב שלי עומד על 800 ש"ח. אשמח לשמוע את הערות\עצות וכל דבר שיכול לסייע לי בנושא. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  22. חוץ מהנפח כמובן.

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by mrsph666,

שלום, בקובץ MP3, מה ההבדל בין 192Kbps לבין 320Kbps? אני יודע שמן הסתם 320Kbps = יותר איכות, אבל זה לא נשמע לאוזן! יש לי אלבום מסוים ב-192Kbps ובול אותו אלבום רק ב-320Kbps ואין שום הבדל, כמובן שגם הקבצים 'כבדים' יותר. תודה!

• 9 תגובות
    • 4.5k צפיות
  24. Started by MYST,

U10+GARDO SR60... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  25. שלום אני ממיר שירים מדיסקים שלי ל- MP3 עבור הפנסוניק SLMP70 ורוצה לראות שם אלבום ושם שיר כיצד להכניס שמות אלו? דרוש לי ID3TAG תודה, יהודה

• 9 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים