עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם. בשבוע הקרוב תגיע טלוויזית ה-LCD החדשה שהזמנתי (A450), ויש לי בבית לפטופ של לנובו (יציאת VGA). אני מעוניין לחבר את הלפטופ לטלוויזיה ולהזרים דרכו תכני HD (קבצי MKV). אני מחפש תוכנה שתציג כתוביות בעברית עם הסרטים (בצורה טובה), לא כמו VLC שמשתגעת עם העברית. בנוסף אני מחפש דרך שבה אני אוכל לשלוט על התוכנה (עם שלט כלומר), צריך כרטיס טלוויזיה בשביל זה? התכנון שלי שהמחשב יהיה סגור (לא מכובה, פשוט שה"מכסה" סגור), ועדיין אני יוכל לשלוט על התוכנה ולצפות בסרטים. תודה רבה לכולם.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by xorense1,

חבר שלי קנה WESTRA ב1000 שקל משהו בן זונה 150 RMS אחריות של ניופאן או ישפאר לא זוכר ל3 שנים אחריות מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. בוקר טוב. הסאב הישן שלי מת רשמית הבוקר... הגיע הזמן לקנות חדש!!!! התקציב רשום בכותרת. הדרישות הן כמובן כמו של כולם, שאיכות הסאונד תיהיה נקיה. רק רציתי לציין שאני מחפשת עיצוב מעניין. שלא יהיה סתם סאב מרובע ורמקולים מרובעים יחד איתו, אלא משהו צורתי, אבל גם לא חללי מידי. אם אי אפשר לשלב גם עיצוב וגם איכות ביחד אז כמובן אני מעדיפה איכות. תודה רבה לממליצים. נ.ב מהן החברות כיום שיותר נחשבות בנושא השמע למחשב?[br]פורסם בתאריך: 6.12.2008 בשעה 08:06:25 מה דעתכם על זה: טיפה חורג מהתקציב אבל לא נורא. אשמח לדעות.

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  4. Started by lover323,

אל תתיחסו למחיר, השימושים שלי הם מוזיקה וסרטים הסאב של ATP5 מורגש מספיק? מרגישים את הרצפה רועדת? נ.ב יש הבדל בין ATP5 לATP4? אם כן מה ההבדל וכמה הוא משמעותי?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Stoned Junglist,

התחדשתי עכשיו ב-GRADO SR60.. אחלה אוזניות יחסית לתקציב D: ! תודה לאנאטולי יוסי ועוד כמה על ההמלצות, קניתי אותה בסינמה פארדיסו וגם שמעתי שמה ככה שהיה נחמד. השאלה שלי היא האם מוכרים קייסים לאוזניות בארץ? לא נוח לדחוף את האוזניות האלו ככה סתם לתיק, כמובן שהקייסים תלוים בגודל של האוזניות, ככה שחשבתי אולי למישהו יש פתרון? תודה D:

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני רוצה להחליף רמקולים.. יש לי את ה CREATIVE האגדיים SB370 אם אני לא טועה.. אבל אחרי 5 שנים הם מתחילים לעשות בעיות.. מישהו פה יכול להעיד על טיב הרמקולים האלה? הם לא הכי זולים יחסית לאחרים.. אבל המפרט סבבה.. תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Tzion,

נכון יש את כל האפשרויות שמיעה האלה כמו: Dolby-Digital, Dolby-ProLogic... (בעצם רק אלה P:) אז השאלה שלי היא מה צריך כדי שיהיה אפשר לשמוע במצבים האלה??? ??? צריך שיהיה בתור הרמקולים כל מיני מקודדים בשביל זה?? האם אפשר לדוגמא לקחת שיר, ולנגן אותו בדולבי פרו לוג'יק? (כמו שעשו בביקורת פה על הADA880) והאם אפשר לעשות זאת רק עם המערכת הזאת בגלל שיש לה מקודד דולבי פרו לוגי'ק, או שאפשר לעשות את זה עם כל מערכת רמקולים- גם באחד בלי מקודד כזה?? או במשחק- האם אפשר בכל משחק לשמוע במצב של Dolby-Digital? או שצריך בשביל זה מקודד שיהיה בתוך הרמקולים?? או נגיד סרט, אם אני אחבר את הטלויזיה למחשב (וישמע דרך הרמקולים של המחשב, אבל אראה סרט של הטלויזיה) אז אפשר לשמוע בדולבי דיגיטל??? ומה קורה אם…

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by dor_r,

אני מעוניין להביא במקסימום 100$ כרטיס קול מארה"ב, לשימוש עם מערכת 2.1 של אלטק לנסינג MX5021, אני שומע מוזיקה 80% מהזמן, אז מקסימום איכות למוזיקה, סרטים ומשחקים פחות חשוב. חשוב גם שתהיה אפשרות להקלטה איכותית מLINE-IN (למשל לחבר למגבר של גיטרה לצורך הקלטה). אם יש כרטיס יותר טוב, עם תאימות ל5.1 (לא חשוב כ"כ), שמתאים לדרישות ושיריץ אוזניות כמו שצריך, אשמח לקבל המלצה.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים כרגע אני עם מערכת 2.1 של CREATIVE. התקציב שלי הוא בערך 500 שקל והשימוש העיקרי שלהם יהיה למשחקים. עכשיו קראתי את הביקרות שנרשמה פה על המערכת microlab x13 וחשבתי ללכת על הדגם ה"משודרג" שלהם microlab x16. עכשיו רציתי לדעת אם למסגרת התקציב שלי יש קיום(מאחר ועבר הרבה זמן מפירסום הביקרות) מערכת משתלמת יותר? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. קניתי מחשב חדש והייתי רוצה לקנות רמקולים איכותיים שישמשו לצפיית סרטים ולמשחקים. רציתי לדעת מה אתם אומרים על הרמקולים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1836&perur=1&t=9 שמעתי בחנות שהם מעולים אבל רציתי לקבל דעות מאנשים שמבינים ולא מאנשי מכירות. כמו כן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגמים אחרים יותר טובים\יותר זולים במסגרת התקציב. אם ניתן לכלול מערכת 5.1 או 7.1 אז בכיף למרות שאני לא יודע האם אני באמת צריך את כל הסראונד. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  11. Started by Maor.S,

אהלן יש לי שאלה , כדי להחליף את הרמקולים ברכב הבנתי שכדאי להחליף את כל 6 הרמקולים שברכב. הבעייה שאני לא מבין מאיפה להתחיל כדי שהרמקולים יהיו תואמים ושיהיה איזון בינהם (שלא יהיה מצב שישמעו פחות טוב באחד מהרמקולים) יש למישהו המלצה על סט רמקולים עוצמתיים לרכב, והאם באמת צריך להחליף את כל ה6? תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Spider - Mike,

אני צריך אוזניות שיתחברו למיני דיסק ושאני יוכל לרוץ איתן בלי שיציקו לי..

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by alonlior,

שלום היום התקינו אצלי YES MAX והטכנאים הסבירו טיפה ואמרו כל מיני פיצ'רים נחמדים אבל אז ניסיתי בכוח ולא הצלחתי להפעיל שום דבר ב5.1 ערוצים, אפילו דרך ערוץ 144 דרך 144 ואז לyesimpact ולבחור ב "בדיקת סאונד דולבי דיגיטל" אני יכול לדמות 5.1 ערוצים אבל ככה שומעים בקדמיים ובאחוריים את אותו הצליל הסאונד בכל הרמקולים תקין ועובד. אני שם ברסיבר עלל auto surround ותמיד שאני מכניס סרטים בדיוידי של AC3 ככה זה עובד מצויין כל הערוצים אבל בשום ערוץ ובשום דרך לא הצלחתי שהשידורים של YES יתפקדו כך אשמח אם אוכל לקבל תשובה תודה

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  14. שלום לחברי הפורום . לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את הנושא שלי , אבל מכיוון שמדובר על שלט של רמקולים אז החלטתי לפתוח את הנושא כאן . כמו שאולי כבר כמה מכם שמעו על הבעיה של השלטים שבאים עם רמקולים של Microlab מדגמים Solo 6C ו-Solo 7C , אני גם כן פונה אליכם לקבלת עזרה באותה הבעיה המדוברת שגם אני ניתקלתי מהימים הראשונים של השימוש ברמקולים אלו שקניתי מדגם ה-Solo 7C . אני חייב לציין שאלו רמקולים באמת איכותיים , ולא סתם הם מקבלים שבחים ברחבי הרשת , אבל ! , השלטים שלהם (שזה אותו השלט של שני הדגמים) פשוט על הפנים ! הם לא מתפקדים כמו שצריך מהימים הראשונים של השימוש (חוויתי את זה על בשרי כמו שאומרים) , הם עדינים מאוד ונהרסים ממש מהר . אני פשוט לא מבין את הנקודה של היצרנית , לייצר רמקול…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by Alex89,

אני לא יודע אם מפרט המחשב קשור לכ.קול כלומר אם אפשר לחבר כל כרטיס לכל לוח אם בגלל זה אני מציג מפרט CPU Type Intel Pentium 4, 2433 MHz (18 x 135) Motherboard Name MSI 865PE Neo2-PS (MS-6728 v2.0) (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 1536 MB (DDR SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 6200 (256 MB) Audio Adapter Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller אם כבר משהוא חשוב מכאן אז זה לוח אם כרגע יש לי מערכת רמקולים 5.1 X540 LOGITECH והכרטיס שלי הוא לא ל 5.1 כך שבעזרת התוכנה שלו אני הופך אותו ל 5.1 אבל אני נאלץ להישתמש בכל היציאות שיש לו...לכן אני לא יכול לחבר מיקרופון שאני דיי זקוק לו יש…

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  16. את הנושא הקודם ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=387939.0 ) אבקש לנעול, היות והיום קניתי כבל אופטי וכרגע הרסיבר לא מזהה את האות או להיפף, המחשב לא מזהה, אין לי מושג. הלוח הוא EP43 DS3L,עם הכרטיס OB, הכבל הוא של LEXUS, חיברתי את הרסיבר למחר בעזרת הכבל, אך איני שומע כלום. כמו כן, הגדרתי בלוח בקרה של הכרטיס קול ש DIGITAL OUTPUT יהווה כמקור שמע ראשוני. הרסיבר הוא JVC RX-5062S. תודה.

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  17. יש לכם מושג למה INSPIRE 2.1 T2900 Creative עולה יותר מINSPIRE T3000 Creative ? http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&orderby=price&DB26647=26964&pageInfo=3 http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&orderby=price&DB26647=26964&pageInfo=4 אהה...ויש לכם המלצה יותר טובה מהשניים...אז בבקשה ;D

• 9 תגובות
    • 615 צפיות
  18. Started by Dolby,

אהלן קראתי את הסטיקי ואני עדין מתלבט הייתי רוצה לקנות נגן MP3 (מבוסס HD) בנפח של 5-6GB (או יותר) תמיכה בעברית חשובה לי התקציב הוא בסביבות ה1300 ש"ח חשבתי בכיוון של הH-10 6GB או הZen Micro אבל שמעתי דעות מעורבות עליו אם מישהו שיש לו אותו יכול לספר לי עליו זה יעזור מאוד כמו כן אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  19. שלום קניתי מחשב חדש שבו יש כרטיס מסך GIGABAIT HD 3650 PRO. אני מחבר אותו לטלוויזיה דרך חיבור DVI TO HDMI. עכשיו עם הכרטיס קיבלתי דרייבר קול של ATI שכמו שהבנתי הוא מעביר קול דרך הכרטיס(תקנו אותי אם לא) אז את הקול אפשר להעביר דרך החיבור שבו עובר הווידיאו (כלומר הHDMI?) או שהאופצייה הזאת רק ל S-VIDIO? תודה מראש..... אגב המסך טלוויזיה הוא LG 32LC41 ?... ניסיתי להכנס לקונטרול פאנל -אודיו ולשנות את הדרייבר מהדרייבר של ריאלטק לדרייבר של ATI ולא עזר אין קול עזרו לי בבקשה... ואם זה נחוץ אז אני מפעיל סרטים דרך BSP PLAYER אולי הבעייה בתוכנה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by nitzanj,

אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD - בעיקר לראות תכנים ממחשב, סדרות סרטים וכו'. אולי גם משחקים מדי פעם בשביל הגיוון. התקציב הוא בסביבות 4000 ש"ח אבל מוכן לחרוג לכיוון ה-5000 אם תהיה סיבה טובה. אני לא סגור לגבי הגודל שאני רוצה. אני מאד (מאד!) מפונק לגבי איכות תמונה, אני אעדיף לקנות משהו מאד מאד איכותי אבל קטן מאשר גדול וגרוע. אם יש 32 אינצ' מספיק איכותית בתקציב אני אשמח, אם לא אז אני אקנה משהו קטן יותר אבל טוב. בכל מקרה מרחק הצפייה לא אמור להיות גדול, סלון די קטן יחסית. אין לי שום העדפות כרגע. מה הדברים הכי איכותיים שיש בשוק? חצי ממה שאני מוצא בזאפ בכלל לא קיים בחו"ל, כל מיני טלוויזיות סוג ד', גם של חברות טובות ורציניות. זה נראה כאילו אלו דגמים ישנים שכבר לא מוכרים בשום מקום ח…

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  21. אני רוצה לקנות כזה מכשיר (שמחברים למחשב ושולח לטלוויזיות בבית אותות), השאלה שלי היא האם זה באמת מספק את מה שהוא מתיימר לספק, ואיך בדיוק קוראים לזה, שאני אדע מה לחפש כדי תכלס למצוא את המכשיר.. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  22. Started by ELiA,

יש לי נגן iriver מדגם H10 5 ג'יגה שנקנה לפני פחות משנה במשרדיה ולפני כמה ימים הוא פשוט לא נדלק ניסיתי כבר לחבר אותו למטען לכל הלילה ועדיין לא נדלק למישהו מושג איפה אפשר להשתמש באחריות?

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by PCguy,

??? איך לעזאזל אני מעתיק דיסק מוזיקה למחשב? או לMP3 שאני עושה העתק הדבק הוא מעביר רק 1KB לשיר וזה לא עובד מה עושים????

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  24. שלום, החלטתי לקנות טלויזיה חדשה. מעוניין בטלויזיה בגודל 37" וברזולוציה FHD. התקציב הוא 3,500 ש"ח ואם צריך אני יכול להוסיף עוד. אני מתכנן לחבר את הטלויזיה לשני מקורות: למחשב - באמצעות כבל HDMI לממיר HOT HD - באמצעות כבל HDMI השימושים שאני אעשה בטלויזיה הם: 1. ניגון סרטים מהמחשב ברזולוציות SD, 720P, 1080P. 2. משחקים דרך המחשב (יש לי GAMEPAD אלחוטי) 3. צפיה בשידורי HOT באמצעות הממיר שמוזכר למעלה. מאוד חשוב לי הנושאים הבאים: 1. מכיוון שאני הולך לשחק במשחקים אז שלא יהיו מריחות או השהיות. 2. דיוק ואיכות צבעים. 3. זויות צפיה גדולות. תודה רבה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by subzero008,

הבנתי שמאוד קשה להשיג ולא ממש מצאתי.. מה דעתכם יש מצב?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.