אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אהלן, לפני כמה ימים הלך לי הLogitech z5500 שקניתי בארה"ב. אין אחריות בין לאומית לפי מה שאני מבין. איך זה קרה- מרוב טפשותי החלטתי לחבר את המערכת ללא השאני שלה(יש לי שנאי וכבר כמה חודשים אני משתמש בו עם המערכת), אלא אם מתאם . היה קצר או משהו כזה, ומאז המערכת לא נדלקת. האם אפשר לתקן אותה? האם זה שווה תיקון? ואם כן מי יכול לתקן? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי את הTV - Toshiba 46SL733 במרחק 2 מטר משם - מחשב עם כרטיס מסך MSI 4870 512MB (יש לי מתאם בין DVI לHDMI) במרחק 10 מטר משם - מחשב עם כרטיס מסך HIS 5770 1GB וכמובן שאני רוצה לעבוד ברזולוציה מקסימלית - 1920*1080. אני רוצה לחבר את שניהם לTV (לא באותו זמן) עם אותו כבל. כבל HDMI יעשה בעיות כלשהן כמו ניתוקים, קפיצות, איבוד איכות התמונה במרחק של 10 מטר? עוד שאלה קטנה - הTV הנ"ל תומכת בכבל מסוג 1.3. אם אני אחבר כבל מסוג 1.4 זה עלול לעשות בעיות כלשהן או שהיא תעבוד פשוט אבל אני אראה 1.3 ולא 1.4? ישנה דרך להעביר אודיו דרך הכבל עצמו? תודה מראש, Zinger777.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש כל כך הרבה רמקולים למחשב טובים שכבר אני לא יודע מה לקחת.. אני מתלבט לגבי כמה סוגים .. אני צריך חוות דעת ואנשים אם יש להם אני שמח לשמוע ביקורות... 1. klipsch promedia 2.1 2. m-audio Studiophile av 40 3. audioengine a5 בגדול ההשקעה היא עד 1500 שקל .. האודיואינגין הוא יותר מ 1500 שקל עכשיו שמעתי עליו הרבה ביקורות טובות השאלה היא אם הוא מצדיק תמחיר שלו ביחס לרמקולים הנוספים מאלה שיש פה משמעותית או שהמחיר לא כדי ביחס לרמקולים שרשמתי.. עכשיו הקליפש יש לו סאב.. ותאמת לא יפכת לי כל כך סאב.. אני מעדיף מוזיקה איכותית, יותר מבאסים .. אני בקטע של מוזיקה מדוייקת ויותר עשירה מסתם בום בום.. אני קצת מתוסבך אשמח לעזרה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה קצת מוזרה.. אני מחפש נגן מוזיקה פשוט ביותר שישמש איש מבוגר.. אני צריך נגן פשוט, שיהיה ניתן להטעין לו שירים (או MP3 או דיסק) אבל שיהיה פשוט לשימוש, הכוונה היא שיהיו פשוט 4 לחצנים: play, stop, vol+, vol- w עם חיבור לאוזניות. זאת משום שהאדם שישתמש בו הינו אדם מבוגר, שאין ביכולתו להפעיל מכשירי MP3 / דיסקמנים רגילים.. אני רוצה שהשימוש בו יהיה פשוט ביותר.. פשוט לוחצים play והשיר מתנגן מאיפה שהפסיק לאחרונה.. והשירים שנמצאים על הנגן פשוט ירוצו אחד אחרי השני בלופ. אה ולא חובה שהוא יהיה נייד, כלומר עדיף חיבור לחשמל. אשמח גם להמלצה לאוזניות (בשום פנים לא inear) שיכולות להתאים.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
טוב קודם כל- רמקולים יפיםם..הם גדולים! קצת נלחצתי בהתחלה וחשבתי "פאק הייתי צריך לקחת את הסולו6" אבל שטויות נקנה סטנדים לצידי המחשב ויהיה בן זונה.. בכל מקרה- השלט לא עובד לי, הוצאתי את הניילון הזה שהגיע איתו, הכנסתי את הבטריה כמו שצריך אבל עדיין - כלום. מה אני עושה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מחשב נייד עם יציאת HDMI וגם יש כרטיס קול עם יציאות 5.1 יש לי פלזמה 50 אינץ ויש לי קולנוע ביתי של HITACHI כרגע אני מחבר את המחשב לפלזמה עם כבר HDMI רגיל ורואה סרטים ואני רוצה איכשהו לחבר גם את הקולנוע הביתי לעסק במגבר של קולנוע ביתי יש 2 חורים RCA של AUX יש 6 חורים RCA לכניסה של מערכת סראונד (רמקולים מחוברים בנפרד) ויש כניסה של קומפוננט האם יש כבר מיוחד שעושה את העבודה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות סטרימר במחיר עד 1000 שקל שיתמוך בסרטי hd ברוב הפורמטים שינגן כתוביות בעברית בפורמט srt חשבתי על הנגן הזה Popcorn A210
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היה לי מגבר עד שלשום שבו שיניתי ע"י לחיצה על כפתור בין מצב רמקולים לאזניות ולא היתה שום בעיה קניתי סט למחשב SOUNDSTICKS III (אין דברים כאילה !איכות סאונד לא מהעולם הזה...אבל זה כבר לטרד אחר..) מכיוון שזה לא מגבר ואין כניסה לאזניות אז הרמקולים הולכים מאחורה לכניסה הירוקה כמובן ...המיקרופון הולך לורוד השאלה למה כאשר מחבר אזניות מקדימה שומעים בהם אבל זה לא משתיק את הרמקולים !!!?? למרות שלחצתי לו באפשרויות כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת .. אז מה הרעיון פה ? עשיתי משהו לא נכון אולי ? אולי בלוח הזה ישנה דרך אחרת לחבר את הכל מאחורה וע"י לחיצה איפה שהו להגיד למחשב שאני מעוניין כרגע רק באזניות ? השאלה איפה האזניות מתחברות מאחורה ? תמונה : http://www.techreviewdb.com/images/sto…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
במקרה נתקלתי....אני כבר כמעט חודש עם ה SOUNDSTICKS III והתחלתי לחזור לספריית ה MP3 שלי בתדירות גבוהה יותר כי פשוט ה SOUND שלהם מדהים אותי כל פעם מחדש !!!! כל סוג מוזיקה כל סוג צליל !! אז הרצתי חיפושון קטן ב GOOGLE על הדגם הזה ובכלל למה הוא משתווה בטווח מחירים הזה או למעלה ממנו (כבר קניתי אני יודע אבל סתם שיהיה ...) והגעתי במקרה לכתבה המצחיקה הזו ! בעל חנות (אוודיופיל) החליט לבדוק את איכות ה SOUNDSTUCKS מול רמקולים + קדם מגברים ומגברים בשווי של חצי מליון שקל !!!!!! : נחמד לראות מה ש650 שקל בבאג מסוגלים להביא ! (היה מבצע מה לא תקנה ?... במיוחד שHK\רולס רויס באה לקראת העניים ב SALE ) ;D אני רואה פה הרבה שאלות "איזה רמקולים כדאי לי לקנות עד 400 ...עד 600 ...עד 2000 ...." …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום מערכת מדגם AEG DVD4621 Home Cinema DVD Reciever Combination ואני מעוניין לחבר אותה למחשב שלי. המערכת כוללת DVD, ארבעה רמקולים, רמקול מרכזי וסאבוופר. הכרטיס קול שיש לי במחשב הוא המובנה שיש על הלוח שלי - Gigabyte MA78LMT-US2H . בינתיים חיברתי בין המחשב למערכת באמצעות כבל 3.5"-AUX (אדום-שחור), ובינתים אני שומע רק בשני רמקולים + סאבוופר. אין לי מושג איך אני מפעיל את כל הרמקולים. ניסיתי לשחק בהגדרות של תוכנת כרטיס הקול (Realtek HD Audio Manager) ולהגדיר 5.1, אך אני עדיין שומע רק בשני רמקולים. יכול להיות שצריך עוד איזשהו חיבור מיוחד? דרך אחרת לחבר? לא דרך ה-AUX? חסר כבל? או בקיצור - איך אני מחבר כדי לקבל 5.1 אמיתי? תודה, שמואל
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את ה-HTPC הישן שלי לטלוויזיה החדשה. הטלוויזיה הישנה הייתה CRT, והמחשב התחבר ב-S-VHS. החדשה היא LCD, אז זה לא אופציה. כרגע יש לי שתי אופציות: Component - אדום-ירוק-כחול מהיציאת TVOUT VGA בהנחה שאני רוצה לראות תכני FULL-HD - היציאות האלו יאפשרו את זה? מי מהן יותר איכותית? אני יכול לשקול לשדרג את הכרטיס לכרטיס פשוט שיש לו HDMI - אבל חוץ מהוספת הסאונד - מה עוד זה יתן?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום...לאחרונה קיבלתי רמקולים של לוגיטק 2.1 אני רוצה לחבר אותם לנייד...יש אפשרות כזאת?... לעניות דעתי או שיש מפצל או שאין אפשרות כזאת.. המקום היחידי שאפשר לחבר אותם זה לחיבור של האוזניות..עכשיו יש שתי בבנות אבל רק כניסה אחת...ועוד דבר...באחת שאני מחבר אני שומע רק את הסאב ובשניה רק את הרמקולים אבל בעוצמה ממש חלשה בלי אפשרות להגביר... תודה... ואגב עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי משהו
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חשבתי אל אוזניות מסוג in ear ,היעוד שלהם בעיקר רוק ומטאל... **דגם שאפשר להסיג בארץ יש לי גם שאלה - אני יוצא לטיול בקרוב ואני לא יודע אם אוזניות מסוג IN EAR יחזיקו שעות ארוכות בלי ליפול כי בטיול הזה יהיו מסעות של כמה ימים באוהלים ..? אם לדעתכם IN EAR לא מתאימים אז דגמים אחרים יתקבלו בברכה תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה נגן COWON D2+ ואני מרוצה ממנו לאללה.. אני עכשיו מחפש אוזניות חדשות כדי להפיק את המרב מהמכשיר המדהים הזה.. בעיקרון אני מתלבט בין 3 אוזניות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=523524 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731921 אגב, מההעניין של הPrecision? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=595835 מה אתם אומרים? יש איזה חנות שאני יכול לבוא עם הנגן ולבדוק את האוזניות אחת אחת? תודה רבה לכם חברים.
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום יש לי וינדוס 7. יש לי במחשב 2 חיבורים מקדימה אחד של מיקרופון ואחד של רמקולים. שניהם לא עובדים ואני חושב שהסיבה היא בגלל שהם לא מוגדרים. אז אני רוצה לדעת איך אני מגדיר אותם מישהו יודע? בברכה, גל
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, 1) מה האורך של הכבל שבא עם כל רמקול? 2) הוא יכול להתנתק מהרמקול? (חיבור רמקולים רגיל?)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך עזרה בבחירת רמקולים, מערכת רמקולים כלשהי, אולי עם סאב. שימושים: סרטים, חיבור לטלויזיה samsung 32" Jade A330 , שמשמשת גם כמסך מחשב, אז גם מוזיקה מהמחשב ומשחקים. אין כרטיס קול מיוחד כרגע, רק ה onboard. בכל מקרה, שתהיה אפשרות לשמוע באיכות טובה, גם לשימוש עתידי (מוזיקה HD, סרטי HD וכו'). מעדיף לקנות מ TMS, חשבתי על Microlab באופן כללי. אפשרות חריגה, במידת הצורך, עד 100 ש"ח.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשובה אייכות סאונד טובה, פחות דגש על עיצוב. יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מתכוון, בזמן הקרוב, לרכוש את הסט רמקולים הזה בשביל מערכת הHTPC שלי ולצורך התקנת כל הסט תהיה דרישה גם להלביש את הרמקולים satelites הקדמיים והאחוריים על הקיר (גם החלל של הסלון בדיוק מחושב לזה אצלי). העניין הוא שאני גר בדירה שכורה והייתי רוצה להשאיר את הקיר עם כמה שפחות "נזק". לפי מה שראיתי ניתן רק להבריג אותם לקיר (אני מניח שמדובר על קידוח>דיבל>בורג) לכן העניין דיי מדאיג אותי. למישהו יש ניסיון/עצה/רעיון בקשר לזה? בתודה מראש, יבגני
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במערכת טובה ואיכותית למחשב. בעיקר למשחקים עם סצנות קרב ומלחמה ושירים.. התקציב הוא משהו כמו 300 ש"ח. הDivoom XForce I 2.1 קצת משכה לי את העיניים האם מישהו יכול להמליץ עליה? איך היא? יש למישהו המלצות אחרות? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה חברתי את טלויזית ה-Samsung LA32A550 LCD שלי למחשב וניסתי להריץ סרטי 720p ו- 1080p ושמתי לב לקרטועים במהלך ההקרנה. חשוב לציין כי הסרטים רצים בצורה חלקה לגמרי כשאני מריץ אותם על מסך המחשב ללא שום קרטועים. הטלויזיה מחוברת למחשב בכבל HDMI 5 מ'. אני משתמש בנגן VLC וכבר ניסתי לעבוד עם MPC ו coreAVC אך אותה בעיה. המפרט שלי זה: כרטיס גרפי geforce 9800gt 1gb של palit מאבד intel dual core e8400 3ghz מערכת הפעלה windows 7 יש לי את כל הדרייברים העדכניים. תודה רבה על העזרה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שמאוד קשה להשיג ולא ממש מצאתי.. מה דעתכם יש מצב?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם, בימים אלה מכר שלי נמצא בארה"ב והייתי רוצה לקבל מכם המלצה לאזניות לשימוש מוסיקה. אני אעדיף המלצות לאזניות in ear, אך אם ישנם סוגים יותר מומלצים אשמח לשמוע. אני די מוגבל בזמן שכן הוא יחזור לארץ בעוד כמה ימים. תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחובר ל Yes ויש לי ממיר בחדר שמחובר ישירות לכבל של Yes. האם אפשר מבחינה טכנית לפצל את הכבל של Yes שיתפצל בסה"כ ל 2 כבלים? כלומר, אני רוצה שהכבל יתפצל לשתיים, אחד לממיר שמחובר לטלוויזיה וכבל שני שיהיה מחובר לכרטיס טלוויזיה. אם אפשרי הדבר, אני יכול לצפות בשני המקורות(טלוויזיה, מחשב) בערוצים אחרים במקביל? מדובר במפצל כזה: http://ultrapro.co.il/products/89764 המפצל הזה יהיה טוב? שאלה נוספת: לא תיהיה פגיעה באיכות השידור או בעיה עקב הפיצול, נכון?
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והייתי רוצה לקנות רמקולים איכותיים שישמשו לצפיית סרטים ולמשחקים. רציתי לדעת מה אתם אומרים על הרמקולים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1836&perur=1&t=9 שמעתי בחנות שהם מעולים אבל רציתי לקבל דעות מאנשים שמבינים ולא מאנשי מכירות. כמו כן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגמים אחרים יותר טובים\יותר זולים במסגרת התקציב. אם ניתן לכלול מערכת 5.1 או 7.1 אז בכיף למרות שאני לא יודע האם אני באמת צריך את כל הסראונד. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-