אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
SOUND BLASTER AUDIGY PLATINUM EX יכול להקליט ב24 ביט כמו כרטיס מקצועי או...שרק הoutput שלו 24 ביט ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות דיבורית איכותית לאנדרואיד שתשמש גם למוזיקה. כרגע יש לי אוזניות AKG K324P ובגדול אני די מרוצה מהאיכות סאונד שלהן, מה גם שהן אמינות מאוד (יש לי אותן מתחילת 2008). העניין הוא שאני מחפש אוזניות מהסוג הזה עם מיקרופון מובנה לשיחות. יש בינתיים כמה דגמים שאני מתלבט לגביהם: סנהייזר CX275 קריאייטיב EP630I סאונד מג'יק MP21 BRAINWAVZ M4 כל הדגמים הנ"ל נמצאים בטווח של 20-50$. כמובן שאם יש דגמים איכותיים יותר בטווח מחירים הזה, אשמח אם תספרו לי אודה לכל מי שימליץ לי גם על חנות מומלצת לקנות אוזניות אונליין (מעבר לאיביי כמובן)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משעמם לי, אני מודה. מחפש איזה פרוייקט לקיץ, עד הגיוס. אני מעוניין לבנות DAC בסביבות ה 200-300 ש"ח לכל הרכיבים. אשמח לקבל עזרה והכוונה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, בימים הקרובים ארכוש רסיבר VSXD514 Pioneer , הוא 5.1 ודי חדש (2005) כרגע אני עובד עם 4 רמקולים (2FRONT 2REAR) עם 2 רסיברים מקרטעים. אך אני מבסוט מהרמקולים בינתיים. העניין הוא, שאני עובד עם כרטיס קול SB Live Value שהוא 4.1 ואני מחבר אותו לרסיברים של הרמקולים בצורה אנלוגית. מה שלא קיים ברסיבר שאני עומד לרכוש. השאלה שלי היא, האם יש דרך לחבר את הכרטיס קול הזה, והאם בכלל כדאי לחבר אותו, לרסיבר החדש? מן הסתם התשובה על כך היא לא, לכן, שאלתי הבאה היא, איזה כרטיס קול יתאים לי ספציפית? אני רק צריך שיתחבר לי לרסיבר בצורה טובה. נ.ב. יש לי כרטיס קול מובנה בלוח ABIT NF7 - יש לו 5.1 וגם יציאה אופטית, שווה להשתמש לו ביציאה האופטית ולחבר לרסיבר החדש? או שהאיכות על הפנים? (OnBoard…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני אלעד! קיבלתי בשבוע שעבר אוזניות ממש מגניבות, עשיתי להם ביקורת ביוטיוב ורציתי לשתף אותם כדי שתגידו לי מה אתם חושבים: רושם ראשוני: http://www.youtube.com/watch?v=YC-ZDD1taxo&list=UU7R9F38B-7JYAAdfT3m2J_g ביקורת מלאה: http://www.youtube.com/watch?v=vQ8iBubANIA&feature=c4-overview&list=UU7R9F38B-7JYAAdfT3m2J_g
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מונו זה אומר ערוץ שמע אחד וסטריאו 2 ערוצי שמע?
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבנתי שיש מתאם WIDI. האם ישנה אפשרות אחרת לפני רכישת המתאם?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי SMART TV של טושיבה דגם 50L7365 אחרי עידכון תוכנה שקיבלתי הטלוזיה רושמת לי הודעה כול פעם שאני מנסה להפעיל שירות רשת no illustration of this service is available in this demo mode please connect your TV to the internet אני יודע שיש לטלוזיה חיבור לרשת יש לה כתובת IP ואני מצליח לעשות PING אליה גירסת התוכנה שלי היא : 7.1.90.34.01.1 MBOOT version : 00503247 נסיתי לאפס את כול הגדרות אבל זה לא עזר איך אני יכול לצאת ממצב ה demo תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[TABLE=class: forumline, width: 100%] [TR] [TD=class: left-row1, width: 100%, bgcolor: #EFEFEF][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2]התקציב שלי הוא באזור ה- 2000-2500 ש"ח המטרה מבחינתי היא שהמערכת תשמע כמה שיותר טוב (מבחינת סאונד - סראונד וכו') בשימוש רגיל בטלויזיה, צפייה בסרטים באיכות גבוהה/רגילה במחשב, משחקים מתקדמים במחשב (הגדרות גבוהות 1080P ותומכי סראונד / 3D) (יש לי מחשב נייד חזק מאד), דיויודי/בלו ריי/ נגנים פחות מעניינים אותי, אני לא משתמש בזה כמו כן אשמח לתכונות מיוחדות, כמו קריוקי, הקלטה וכו' בד"כ המחשב הנייד מחובר לטלויזיה ... אז שתוכל לתמוך בזה .. מבחינת סאונד, והבנתי שהיא גם משפרת את התמונה??? אני לא מבין גדול, אבל אעדיף אחת שתומכת במכשירי בלוטוס, …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, המטרה שלי להיות בפורום הזה, היא למצוא עדכון למכשיר ה- iRiver H320 שלי... קיים עדכון אחד בפורום הזה (1.27), אבל הוא לא עוזר לי... המכשיר לא מוכן להראות עברית, גם אחרי שהתקנתי את הגרסה הזו (1.27)... בבקשה תעזרו לי... אפשר ועדיף באי-מייל: ueran@nana.co.il תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שאין לו NetMD-האם אני אוכל להקליט אליו שירים (MP3) מהכרטיס קול onbaord המעפן שלי?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול AUDIGY 2 וכרטיס ONBOARD. הAUDIGY מחובר למערכת 5.1 במחשב ועכשיו חיברתי את כרטיס האונבורד לרסיבר עם כבל בננה שמתפצל ל-2 RCA. הבעייה היא ששומעים זמזום אנלוגי כזה, ולא שמעו אותו בהתחלה שחיברתי. בדקתי את כרטיס הקול עם אזניות, והוא לא מעביר זמזום. אני לא מאמין שהכבל בעייתי כי הוא כבל באיכות לא רעה, והוא די שמנמן. הקטע שהוא באורך 10 מטר. הרסיבר הוא DENON שאף פעם לא עשה משהו כזה. למישהו יש רעיון?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי רסיבר AVR1907 - DENON , אני מעוניין לקנות 4 רמקולים, 4 מדפיים, עכשיו - השאלה שלי היא האם יהיה הבדל מאוד משמעותי ללא הסאבוופר והסנטר? אני נמצא בחדר יחסית קטן ואני צריך את המערכת הזו לחדר בלבד. שאלה שנייה - האם יהיה הבדל אם אני אשתמש נגיד ב2 רמקולים של חברה מסויימת וה2 רמקולים השניים של חברה אחרת? איזה דגם הולך עם איזה דגם? או שפשוט עדיף לקנות פעמיים את אותם רמקוליים מדפיים. כרגע חשבתי על B&W DM30 + POLKAUDIO MONITOR 40. הפולק הרבה יותר זול (1400 שח) והשאלה היא האם הסאונד עדיין יהיה יעיל וטוב גם בלי סנטר,סאבוופר והאם החיבור בין 2 החברות והדגמים השונים יתאים ? האם יש לכם המלצות על דגמים אחרים? סכום הכסף הוא בין 2500-3000 ש"ח. תודה רבה!! Polkaudio Moni…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום איזה מהרמקולים שבכותרת יותר איכותיים?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג MICROLAB H-600 שמחוברת למחשב כרגע רק עם 3.5MM. בשביל לחבר 5.1 יש בסאב כזה חיבור: http://imageshack.us/photo/my-images/17/20111k.jpg/ כפי שאתם רואים 6RCA כל אחד בצבע שונה וכל אחד אחראי על רמקול אחר. (זה נראה בתמונה שיש 2 לבנים אבל אחד הוא אפור) עכשיו הגיעו עם המערכת כבל מתאים שיש בו 2 מכל צבע ובסך הכל 12 חיבורים: http://imageshack.us/photo/my-images/29/20211d.jpg/ אם אני מביא מתאם של 2RCA ל3.5MM (למשל החיבור RCA של הסנטר והחיבור RCA של הבאס) ואחבר אותם לחיבור של C/SUB בכרטיס המובנה של הלוח אם זה יעבוד? וכך גם לגבי השאר.. ואם כן, שווה להשקיע בכרטיס creative sounblaster X-Fi 5.1? שמה יש 2 חיבורי RCA שמיועדים ל2 הרמקולים הקדמיים והשאר אותו דבר ע…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברייה... אז למי שזוכר פה, בעזרת הדיון פה...החלטתי לרכוש FORTISSIMO III...ואכן אצתי ועשיתי הזמנה אצל זיגזג. אולם מסתבר כי היבואן, כלנית, אינו מביא יותר מוצרי HERCULES. כך גם בפנדה... למישהו יש עיצה מה לעשות??? האם שווה לחכות עד שאולי יום אחד כלנית כן תביא לארץ HERCULESים? או שמא ללכת על כרטיס אחר? איזה??? עזרה, אמיר.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש היום ברמקולים של לוגיטק, ה Z5500 שלהם ובכרטיס קול של קרייטיב, האוודיג'י הראשון שיצא והוא מגיע עם פאנל שיש בו כל מיני סוגי חיבורים ואחד מהם הוא האופטי בחיבור טוסלינק, השאלה שלי לגבי זה איך הלוגיטק יכולים לשדר 5.1 כמו שהחיבור האנלוגי יודע להוציא? כי שמתי לב שבחיבור האופטי ברמקולים האלה יש 4 מצבים של - סטריאו, סטריאו X2, דולבי דיגיטל PL2 למוסיקה ודולבי דיגיטל PL2 לסרטים, ולעומת זאת בחיבור האנלוגי יש גם דבר שנקרא DIRECT שזה בעצם מצב שהרמקולים משמיעים בדיוק מה שיוצא מהכרטיס קול ובלי שום פיענוח מצידם... לרמקולים האלה אין אפשרות להשמיע 5.1 דרך החיבור האופטי כמו שהאנלוגי יודע להוציא?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני זקוק לאוזניות אלחוטיות בתקציב של עד 160$ שיתאימו למגבר שלי. למוסיקה (פינק פלויד בצד העדין... ו-METAL לסוגיו בצד הכבד) ולסרטים. אני אשמח לקבל לינקים למוצרים בחנויות בחו"ל (רצוי עם מחירים ומחירי משלוח סבירים ) בנוסף , עוד 2 תהיות... האם לאוזניות חוטיות יש יתרון על האל חוטיות בנוגע לאיכות הסאונד? והאם ישנן אוזניות 5.1 (אמיתי.... לא אפקטי סראונד) ששוות את ההשקעה (לסרטים ול-DVD AUDIO) ומתאימות למגבר? ורק הבהרה קטנה..... למחשב אין שום קשר לעניין.... הכל נעשה בין ה-DVD ל-RECIVER. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי במספר סוגי דיסקים: K2-HD, XRCD24, XRCD2, SACD , HDCD. ורציתי לדעת מה ההבדל באיכות ביניהם? לפי מה שאני הבנתי ההקלטות על הK2HD הן ב-24 BIT ו- 100KHZ XRCD24 ב-24 BIT ו-44.1KHZ XRCD2 ב-20 BIT ו-44.1KHZ אבל האם הדבר נכון ומי מבין כולם נחשב לאיכותי ביותר? ועם איזה דיסק הכי מומלץ לבדוק מערכת חדשה? -שאלה לא קשורה: האם כאשר אני מוריד דיסק למחשב ללא דחיסה בכלל , אני מאבד חומר? אני כרגע הורדתי את : Berlioz Symphonie Fantastique של PHILIP משנת 1974 באיכות 24BIT ו-96KHZ...אם איבדתי מהאיכות, ניתן לכמת את זה באחוזים? עריכה: הורדתי את הברליוז וזה הוריד לי את זה באיכות רגילה....16BIT ו-44KHZ
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בכוונתי לקנות מסך סמסונג ותוך כדי סקר שוק הסבירו לי באחת החנויות שהחנויות שמוכרות הכי נמוך לפי זאפ מוכרות טלוויזיה שלא מיועדת לשוק הישראלי וללא תפריט בעברית (לא קריטי לי כל כך), האפליקציות שלהם מתעדכנות בהתאם לאזור אחר והאחריות היא לשנה וממקור לא ידוע (קצת יותר קריטי לי). האמת שראיתי חנויות שמוכרות עם תפריטים בעברית (חלקן הראו לי כתבות לא מעודדות על אחריות היבואן) ואני מתאר לעצמי שעניין העדכונים תלוי איפה אתה מחובר ומה אתה בוחר באפשרויות אני צודק? האם ההפרש של ה900 ש"ח באמת שווה את השקט של אחריות מיובאן רשמי?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוזניות פשוט מדהימות!!! חיברתי אותן לנגן שלי - iaudio u3, שומעים פשוט מדהים!, לא ידעתי אפילו שאפשר לשמוע מוזיקה בצורה איכותית כל כך! המליצו לי כאן על ה cx-300, כשבאתי לחנות העיניים ישר קפצו על ה 205, וזה פשוט חוויה! http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=555555559&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=161&aff=Zap עלו 450
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מדבר נגיד בתקציב של 1500 שקל אבל זה ממש לא חייב להיות התקציב הזה. יש את ה-Z560 של לוג'טיק לדוגמא . אתם אומרים שאפשר להשיג בתקציב הזה +- מערכת סראונד אמיתית אשר מתעלה על ה-Z560 ? לא משנה אם המערכת סראונד היא משומשת , יד שנייה וכדומה... ושוב , כמו שאמרתי , התקציב לא חייב להיות 1500 ש"ח . זו הייתה פשוט דוגמא . אבל לא רוצה שתרחיקו מעבר ל-2500 ש"ח.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
OK זה הצעצוע החדש שלי Ipod Photo 60 GB כרגע יש עליו רק 3000 שירים קודם תמונות ואחרי זה ההתרשמות הראשונית שלי (משימוש של יומיים) התרשמות כללית עכשיו: האוזניות זבלללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם נהרסו כבר ביום הראשון, אוזניה אחת צורמת ובשניה יש ווליום נמוך. ציפוי המתכת שיש בתחתית הנגן עדין כלכך שהאבק שעף ברוח יכול לשרוט אותו (אני לא רחוק מהאמת). שימושיות: למרות שהפעלת המכשיר פשוטה יחסית ודי קלה להבנה כבר בשימוש הראשון, היא לא ידידותית למשתמש בהיבט של יעילות שימוש (צמיד צריך לחזור אחורה לאפשרויות במקום קיצור דרך, לפי דעתי שימוש בצלמיות היה מקל על השימוש בצורה רבה, חבל שהכל טקסטואלי. העברת שירים מהר לא בראה בחשבון, לחיצה זריזה על ה"קדימה" לא מריצה את מספרי השירים ורק לא…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בשבוע הקרוב אמא שלי תטוס לווינה. עכשיו, כידוע, בארץ יש מיסים כבדים על כמעט כל דבר, לכן אם ניקח לדוגמה קניית iPod, אז טיסה לטורקיה ונופש שם של שלושה ימים וקניית iPod שם וחזרה יעלו בערך כמו iPod בישראל. אז אם נמצא iPod בכל מקום אחד בחו"ל, נחסוך לפחות 600 שקל, אם לא יותר. אמא שלי הסכימה לקנות לי את ה iPod בחו"ל בתנאי אחד: שאני אמצע לה חנות אחת שמוכרת את ה iPod בווינה, כדי שהיא לא תצתרך לערוך חיפושים בארץ זרה. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך אוזניות איכותיות לטלויזיה, מה שמצאתי זה logitec, אני לא בטוח עד כמה זה איכותי, האם שווה לקנות בחול(ארהב), להזמין משם, או שיש דגמים טובים בארץ גם. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-