עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Nasok,

טוב אחרי הרבה שנים יש לי כסף ואני רוצה להשקיע במערכת קולנוע ביתית שתעלה בערך 4K ז"א אני רוצה רסיבר ורמקולים 5.1 , אני אשתמש בהם בעיקר לסרטים וגם מוזיקה. לאחרונה נכנסתי חזק למוזייקת טראנס ומאז אפשר להגיד שאני רק מקשיב לזה. וגם מכיוון שאין לי מקום בבית אני חושב ללכת על רמקולים מדפיים (האם זה משנה משהו מרמקולים עומדים?) יש הצעות ? וגם אמרו לי שאני אצטרך לקנות בהתאם כרטיס קול , רציתי לשאול במה זה יעזור? כמה יעלה לי כרטיס קול לא מקצועי אבל שיתאים למערכת? וגם רציתי לשאול אם מישהו מבין אך משמעים מוזיקה יעני זה הרי לא כמו בסרטים במיוחד מתחלק ל 5 רמקולים ויותר. אז אך זה במוזיקה . טוב אני חושב שאלתי את כל מה שרציתי תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני מחפש המלצות ל: 1. רסיבר לקולנוע ביתי לחיבור למחשב HTPC, לצפייה בוידאו והאזנה למוסיקה. 2. שני רמקולים קדמיים רצפתיים איכותיים. תקציב - בסביבות 4K, פחות אם זה יותר מדי, יותר אם זה מעט מדי... תודה, אורי

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אהלן חברייה... אז למי שזוכר פה, בעזרת הדיון פה...החלטתי לרכוש FORTISSIMO III...ואכן אצתי ועשיתי הזמנה אצל זיגזג. אולם מסתבר כי היבואן, כלנית, אינו מביא יותר מוצרי HERCULES. כך גם בפנדה... למישהו יש עיצה מה לעשות??? האם שווה לחכות עד שאולי יום אחד כלנית כן תביא לארץ HERCULESים? או שמא ללכת על כרטיס אחר? איזה??? עזרה, אמיר.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by simon 23,

יש לי תקציב של עד 900 שקל. זה חייב להיות 5.1 ! אני מתלבט בין : 1. Genius 5.1 3600W - עולים 880 שקל 2.Hercules xps 510 - עולים 720 שקל 3.Videologic zxr 500 - עולים 890 שקל אני בינתיים מעדיף את ג'יניוס , כי הם היחידים מעץ (תקנו אותי אם אני טועה) וגם הספק של 15W! לכל רמקול . מה דעתכם ? איזה עוד רמקולים יש ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by adam_mor,

שלום, יש לי מגבר של onkyo מחובר לחמישה רמקולים של jbl ולמגבר היה מחובר כבר כשנה ממיר כסוף קטן של חברת ייס. כל הסיפור עבד נהדר עד ששדרגתי את הטלויזיה ל lcd והרמקולים התחילו להרעיש בזמזום מטריד. חיברתי וניתקתי הכל ולבסוף הגעתי למקנה שהבעיה נובעת מ-ייס בצורה כלשהי אם הכל מחובר ואני מנתק את הממיר ייס מהחשמל הזמזום ממשיך! אבל כשאני מוציא את האנטנה של ייס מהקיר הזמזום מפסיק. יש למישהו מושג מה עושים כי שוחחתי לשרות לקוחות של ייס ואין להם מושג תודה אדם

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם. אני מחפש עכשו רמקולים חדשים ואין לי יותר מידי זמן לחפש חנויות ולשמוע 20 דגמים... חשבתי על הקריאיטיב T40, אבל אני כבר הרבה זמן לא בדקתי מה יש בשוק והT40 קצת מעל לתיקרה שאני מקציב לעצמי... יש הצעות נוספות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני מחפש סטרימר בסגנון הXTREAMER להצגת סרטי 1080P ובנוסף יאפשר קליטת טלוויזיה דיגיטלית (הערוצים שמשודרים כבר עכשיו בארץ). מחיר עד 1000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Hydr0,

מה קורה? אני מחפש לקנות אוזניות לספורט בעדיפות שלא יהיה IN EAR כי זה תמיד אבל תמיד נופל לי מהאוזן בריצה. תקציב 500 ש"ח. אני יודע שאוטוטו BLACK FRIDAY ואני מחכה לזה.. *עדיפות לBLUETOOTH *שומע בעיקר מוסיקה עם המון באסים Hardstyle, EDM, dubstep.. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. ההודעה לעיתונות ששוחררה : טוב אז זה נראה דיי רציני לפי המידע בפורום שלהם,הכיוון הוא מערכות אודיו עם דגש על High-End אני מתכוון להיות שם ולנסות לטעום קצת את טעמו המתוק של ה High-End ... מה אתכם ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by J S Bach,

לאחרונה נתקלתי במספר סוגי דיסקים: K2-HD, XRCD24, XRCD2, SACD , HDCD. ורציתי לדעת מה ההבדל באיכות ביניהם? לפי מה שאני הבנתי ההקלטות על הK2HD הן ב-24 BIT ו- 100KHZ XRCD24 ב-24 BIT ו-44.1KHZ XRCD2 ב-20 BIT ו-44.1KHZ אבל האם הדבר נכון ומי מבין כולם נחשב לאיכותי ביותר? ועם איזה דיסק הכי מומלץ לבדוק מערכת חדשה? -שאלה לא קשורה: האם כאשר אני מוריד דיסק למחשב ללא דחיסה בכלל , אני מאבד חומר? אני כרגע הורדתי את : Berlioz Symphonie Fantastique של PHILIP משנת 1974 באיכות 24BIT ו-96KHZ...אם איבדתי מהאיכות, ניתן לכמת את זה באחוזים? עריכה: הורדתי את הברליוז וזה הוריד לי את זה באיכות רגילה....16BIT ו-44KHZ

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by evyatar133,

שלום, שאלתי כבר כמה שאלות בנוגע ל-Z5500 והתלבטתי הרבה ובסוף החלטתי שלא לקנות אותה. ראיתי שיצאה הz906 והחלטתי שאותה אני רוצה. עכשיו השאלה היא:אני צריך לחבר אותה למחשב ps3 וממיר hot,הבנתי שהמערכת יכולה להתחבר לשלושתם והשאלה היא איך? עם איזה כבלים? אני בתהליך של מעבר דירה והכבלים עוברים בקיר כך שאני צריך תשובה כמה שיותר מהירה כדי לארגן את זה. תודה רבה לעונים, אביתר.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by elad_jacoby,

שלום לכולם אין לי כל כך ידע בנושא אוזניות, אז מבקש את עזרתכם, נסיתי לקרוא את הטופיקים בנושא האוזניות בתקציב שאני מבקש, אבל כמעט ולא מצאתי זכר לדגמים שאני רוצה לשאול עליהם. השימוש באוזניות יהיה לחיבור למחשב, ולראות סרטים ולשמוע מוזיקה. ראיתי כמה דגמים שנראים מעניינים:‎ - ‏ 250 שח: SRH240-A Professional Quality Headphones Sennheiser HD 205 350 שח: Sennheiser HD428 SteelSeries 5H V2 Headset Black‎ השאלה שלי, האם תוספת של 100 שקל תיתן מענה באמת ששווה את התוספת בשביל השימושים שלי. אם יש דגמים נוספים מומלצים, אשמח לשמוע תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by blancman,

שלום, אני מעוניין לקנות דיבורית איכותית לאנדרואיד שתשמש גם למוזיקה. כרגע יש לי אוזניות AKG K324P ובגדול אני די מרוצה מהאיכות סאונד שלהן, מה גם שהן אמינות מאוד (יש לי אותן מתחילת 2008). העניין הוא שאני מחפש אוזניות מהסוג הזה עם מיקרופון מובנה לשיחות. יש בינתיים כמה דגמים שאני מתלבט לגביהם: סנהייזר CX275 קריאייטיב EP630I סאונד מג'יק MP21 BRAINWAVZ M4 כל הדגמים הנ"ל נמצאים בטווח של 20-50$. כמובן שאם יש דגמים איכותיים יותר בטווח מחירים הזה, אשמח אם תספרו לי אודה לכל מי שימליץ לי גם על חנות מומלצת לקנות אוזניות אונליין (מעבר לאיביי כמובן)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by frodo,

חוץ מה-WINAMP

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני שומע מוזיקה רק מהמחשב וכמו כן הרמקולים מיועדים רק למוזיקה ולא לשימושים אחרים. חשוב לי שיהיו חזקים. הם אמורים להיות מחוברים ישירות למחשב ולא דרך רסיבר או מכשיר חיצוני. אני רואה פרסומים על מערכות קולנוע ביתי בסכומים מגוחכים של 600 שקל שכוללים DVD מגבר וסט רמקולים. האם זה עונה על דרישותיי? כי נראה שהעוצמה של הרבה רמקולים תהיה חזקה וזה מה שאני מבקש. אני לא מבין במושגים ולכן אבקש הפניה למה שאתם ממליצים. תודה מראש לכולם

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by zerocool15,

מישהו מכיר תחברה maraton? אם למישהו יש מושג על קיום אתר שלה אני ישמח לקבל תנקס חוץ מזה אם משיהו קנה מוצרים שלה שיתן חוות דעת plz תנקס

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. קראתי את המאמר המעולה של Fkl0ster שנכתב על ידי אייל פור , אבל עד כמה שזה נתן לי מושג כל שהוא על קניה של מערכת קולנוע ביתית, זה עדיין לא פתר לי את בעיית הזמן שאין לי בימים אלו על מנת לעבור בין חנויות ולבדוק מערכות. לכן אני פונה אל המומחים והמבינים שבפורום זה , בכדי שתמליצו לי על מערכת קולנוע ביתית שכמעט כל יעודה יהיה לצפייה בסרטים. אני צריך את מקור ההגברה 5 רמקולים וסאב . התקציב שלי הוא בין 3000-3500 ש"ח. אודה על המלצות ועל קישורים להצעות מעניינות. תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום השגתי לאחרונה מספר שירים באיכות FLAC עד היום כל המוזיקה שלי באיכות MP3 של לפחות 192kbps אני יודע שזה מאוד אינדיוידואלי וכל אחד והאוזניים שלו, אבל בכל אופן, פחות או יותר, איזה ציוד "צריך" בשביל להבחין בהבדל באיכות בין FLAC ל-MP3 נניח אפילו של 320kbps ? כיום אני עם ATP3 וכרטיס קול OB של לוח בן 3 שנים ואת האמת? לא ממש הרגשתי שיפור משמעותי בשירים, אולי הסאונד קצת יותר "נקי" אבל לא באופן שממש אמרתי וואו זה באמת איכות ממש טובה לעומת ה-320kbps.. מבחינת אוזניות- בימים הקרובים צריך להגיע אליי Sennheiser HD 457 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by waizman,

אהלן אני רוצה לקנות מתנה לאחיין שלי לבר מצווה אוזניות. הוא ביקש את הביטס סטודיו אבל רציתי להתייעץ אם יש משהו יותר טוב בטווח של עד 500 ש"חים. הוא בן 13 אז שגם יראו טוב. חשבתי על SkullCandy אבל אני ממש לא מבין בזה כבר. המוזיקה תנוגן מהפלאפון שלו או מאמפי זול כלשהו, והוא די שומע הכל, ממזרחית ועד רוק. תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. בדיוטי פרי יש את שניהם ב200$ השאלה מי מביניהם עדיף מבחינת התמורה עבור המחיר? אף אחד מהמוכרים לא ידע לעמוד על ההבדלים ביניהם וטענו שהם אותו הדבר מבחינת פיצרים וביצועים ושזה בסוף עניין של טעם אישי, ובסוף הלכתי עם ההרמן קרדון למרות שהיה לי ספק... אני עדיין יכול להחליף לפיוניר אבל זה יהיה כרוך בנסיעות מעצבנות - אז השאלה שלי היא תכלס אם יש לפיוניר יתרון שמצדיק את ההחלפה? מה בדיוק היתרון? אשמח לתגובות בהקדם כי אני מת כבר להרכיב את הסט והוא יושב בקרטונים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by nadaw,

שאלה.. בXUKE יש 22 וואט עוצמה לאוזניות.. כמה יש לסאנדיסק? נראה לי מצאתי : "hát ha legalább 2x12mW lenne az már elfogadható..." http://it.news.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=144531 מישו יכול לאמת דבריי? במה מתבטאת רמת העוצמה הנ"ל? זה הבדל של פי2!! אני מבקש ממי שיש לו את אחד הנגנים.. שיביא תמונות וביקורות!!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. OK זה הצעצוע החדש שלי Ipod Photo 60 GB כרגע יש עליו רק 3000 שירים קודם תמונות ואחרי זה ההתרשמות הראשונית שלי (משימוש של יומיים) התרשמות כללית עכשיו: האוזניות זבלללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם נהרסו כבר ביום הראשון, אוזניה אחת צורמת ובשניה יש ווליום נמוך. ציפוי המתכת שיש בתחתית הנגן עדין כלכך שהאבק שעף ברוח יכול לשרוט אותו (אני לא רחוק מהאמת). שימושיות: למרות שהפעלת המכשיר פשוטה יחסית ודי קלה להבנה כבר בשימוש הראשון, היא לא ידידותית למשתמש בהיבט של יעילות שימוש (צמיד צריך לחזור אחורה לאפשרויות במקום קיצור דרך, לפי דעתי שימוש בצלמיות היה מקל על השימוש בצורה רבה, חבל שהכל טקסטואלי. העברת שירים מהר לא בראה בחשבון, לחיצה זריזה על ה"קדימה" לא מריצה את מספרי השירים ורק לא…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by jeyjey,

שלום איזה מהרמקולים שבכותרת יותר איכותיים?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני רוצה לקנות כרטיס קול 5.1 פשוט יד שנייה...יש לי כרטיס קול onboard ac97 הלוח שלי הוא gigabyte GA-8SQ800....עכשיו נהרסה לי היציאה של הline in בגלל שנשבר לי בפנים החיבור של הרמקולים ואי אפשר להוציא אותו :\...אז אני מעוניין לקנות כרטיס חדש...כמה יעלה לי אחד משומש ופשוט אבל לא פחות טוב ממה שיש לי onboard? תודה לעורים

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by THE_LORD,

טוב אז בהמשך לשאלה שלי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=484559.0 הסתדרתי כבר בלבחור את הרמקולים: רמקולים של הרכב הם: http://www.ninja-polo.com/index.php/pioneer-tsa6963e.html והרמקולים של המחשב מבית מיקרולאב הם: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=10231 טוב אז החלטתי להוסיף את הרמקולים של הרכב לרמקולים האחוריים של המחשב עכשיו השאלה אם זה יעבוד, כי ידוע של מחשב זה 8OHM ו רכב זה 4OHM ובמקרה שמתי לב שהמגבר של הרמקולים מוציא 4OHM מה אתם חושבים שזה יעבוד?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים