אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
משום מה כשאני מאמץ את המחשב (WINRAR, אימיול) ושומע מוזיקה ביחד יוצאים לי קולות מוזרים מהרמקולים, כאלו קולות חלשים של פיצוץ, הם הורסים לי את המוזיקה והם גם מתגברים ככל שהמחשב מתאמץ יותר... מישהו יודע איך אני נפטר מהם???
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולי מדף של WHARFEDALE אני מעוניין ביחידת סאב כי דיי חסרים לי צלילים נמוכים(אני שומע די הרבה ראפ ואלקטרו) הרמקולים מחוברים למגבר שמחובר לAUDIGY 2 ZS תקציב סביבות 1000 ש''ח אני מוכן לקנות יד שניה*
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תסתכלו במפרט ותגידו לי: האם הרמקולים שלי טובים למשחקים (ואני לא מתכוון לקנות חדשים)? אני רוצה לחבר אליהם שני רמקולים של מערכת סטריאו ישנה ועוד שני רמקולים גדולים. האם אפשר לעשות זאת ואם כן איך אני עושה זאת? איך אני עושה שכשאני רואה סרטים אז נגיד יש שני רמקולים מאחורי ושנים מלפנים אז כשבא מטוס או טיל מאחורי אז הצליל יתחיל להתגבר ברמקולים האחוריים וכשהמטוס יעבור אותי הצליל יעבור לרמקולים הקדמיים וילך וייחלש? (במידה ואני רואה dvd) תודה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תמיד חלמתם לקנות טלוויזיה בעובי של סמארטפון? עכשיו יש לכם הזדמנות, בערך לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%92%d7%9c%d7%94-%d7%9b%d7%9e%d7%94-%d7%aa%d7%a2%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%94%d7%98%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%96%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%93%d7%a7%d7%94-%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתכוון לרכוש רמקולים למחשב , ואני מתלבט בין שני הדגמים, אם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד... אם אתם ממלצים על דגם אחר באותו התקציב אשמח מאוד לשמוע. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום. שמעתי את הרמקולים הנ"ל בפיוז בגבעתיים ודי נהניתי. העניין הוא שחיפוש באינטרנט כמעט לא העלה דבר אודות הרמקולים האלה, וגם באתר החברה www.jamo.com הרמקולים מוזכרים בקושי במילה וחצי. ביקורות ברשת לא מצאתי כלל. איפה הקאצ' פה? ואם כבר- אז יש המלצה לזוג מדפיים במחיר דומה מהחנות של פיוז? השימושים הם לקולנוע ביתי ולשמיעת מוסיקה. הרמקולים ימוקמו בסלון שנתחם רק מ-3 כוונים וגודלו כ-20 מ"ר. בצד ה-4 החדר פתוח לכוון פינת האוכל. נדב
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש בעיה שכאשר הוא מדבר במיקרופון הוא מקבל רעשים של חרחורים ברמקולים. ניסינו לפתור את הבעיה ע''י החלפת מיקרופונים ומשחק עם ההגדרות אבל שום דבר לא עוזר. מישהו יודע מה הבעיה והפתרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עומד לשדרג את ה2.1 שלי למגבר T-AMP ורמקולים Wharfedale Diamond 9.1 מקור השמע היחידי שלי הוא מהמחשב (הרוב FLAC) ככה שהכרטיס קול הנוכחי לא יישאר. השימוש הוא גם בעיקר למוזיקה ומעט לסרטים וסדרות. כמעט ולא למשחקים. התקציב הוא 300 ש"ח עם גמישות מסויימת ואפשרות לקנות מחו"ל. לפי מה שראיתי פה יש המלצה על הx-fi xtreme audio שעכשיו עולה בKSP כ270 ש"ח. הבנתי גם שהוא פחות איכותי משאר הx-fi בסידרה ועם DAC ודרייברים מסורסים. יש גם בטריידזון באתר M-audio Revolution 5.1 בן שנתיים ב280 ש"ח שזכור לי שהיה די אהוד עד לפני זמן מה. השאלה היא מה הן האלטרנטיבות בארץ לכרטיס קול בתקציב הזה ומה יש בהיצע בהנחה שאני קונה מEBAY.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני לא יודע כמה פה מכירים את האוזניות האלו של סייזנהיר הHD650 אבל הם אוזניות ה"דגל" שלהם נכון להיון. המחיר שלהם בארץ נע בין 2600 ל3000 שקל. והם נחשבות אוזניות אודיופילים טובות מאוד (לא אוזניות אייפוד שוק של 20 שקל שמקבלים עם האייפוד שעולה 2000 שקל, אבל שם אוזניות של 20 שקל) בכל מקרה אני לא בטוח שאוהב את הסאונד שלהם הסגנון שלי הוא מטאל, רוק, רוק כבד וגם קלאסית וקצת אלקטרו. אני אוהב באסים, אבל לא בצורה מטורפת ומגוזמת (לא כמו איזה מכונית עם באס עצום בבאגז' ) אוהב צליל נקי ומדוייק. ואוהב לשמוע הרבה פרטים במוסיקה שלי. העניין הוא, שאני יכול להשיג אותם במחיר של כ200 דולר (תעשו חשבון, 200 דולר = 800 שקל גג לעומת 2700 שקל לזוג חדש בארץ) השאלה האם כדאי?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר ברמקולים למחשב. אז ככה: רציתי לדעת, אם תוכלו לפרט לי, אילו חברות אתם חושבים שראויות, ואילו אינם שוות מאומה. מאחר וישנן הרבה, אז אני לא מצפה ממכם לכתוב את כולם, אני מדבר על המיינסטרים... תודה רבה רבה רבה! נ.ב. מעניינת אותי חברה בשם: PeerLess. ו Genius. ועוד משהו קטן, חשובה לי האיכות, לא העוצמה שלהם, אז משהו כזה. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות 1.העם מגבר סטריאו באותו תקציב כמו של 5.1 תמיד יהיה איכותי יותר מבחינת סאונד? 2.איזה חברה למגבר סטריאו נחשבת היום הכי טובה כמובן חברות שיש בארץ? 3.העם במגבר סטריאו גם אפשר לחבר לטלויזיה יענו שגם יהיה אפשר לראות סרטים? 4.איזה מגבר בתקציב עד 8000 ש"ח ממגברי ה-5.1,6.1,7.1 נחשב היום לאיכותי ביותר? 5.איזה מגבר סטריאו בתקציב עד 2000$ נחשב להכי איכותי? 6.איזה רמקולים ריצפתיים נחשבים היו להכי איכותיים בתקציב של עד 6000 ש"ח?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לי את האוזניות JVC HA-S500 שלאחרונה מומלצות כאן בפורום ("הכי טובות שאפשר למצוא עד 400 ש"ח" וכיוצ"ב). הצרה היא שבזה נגמר התקציב, ואין מצב לקנות כרטיס קול איכותי או בכלל, אז המובנה זה מה יש. והשאלות (אולי יראו קצת טפשיות, זה בסדר, אפשר לצחוק עלי): 1. בהגדרות הדרייבר של הכרטיס המובנה (Realtek ALC889) יש אפשרות להגדיר יציאה ספציפית כאוזניות או כרמקולים (Headphones/Front Speaker Out). מבדיקה של שתי האפשרויות נראה שבהגדרה כאוזניות העוצמה גבוהה יותר. האם זה משנה מה אני מגדיר, מבחינת איכות שמע או סיבה אחרת? 2. היות שהמארז על הרצפה והחוט של האוזניות קצר מדי, אני משתמש בכבל מאריך שברשותי, אבל הוא ארוך למדי. האם יש השפעה כלשהי לרעה כתוצאה מכבלים ארוכים מדי? 3. איפה עדיף להנמי…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מגבר מרנץ, שמתי לב לתופעה מוזרה שהתחילה היום - מנגן מוזיקה מ-YOUTUBE ופתאום העצמה יורדת לכמה שניות, אח"כ חוזרת למצב תקין, קורה אקראית מדי פעם. איזה רכיב הלך או בדרך ללכת ? עלות תיקון משוערת ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, בעוד כמה חודשים אני מתכנן לעבור דירה, ובדירה החדשה אני מעוניין להתקין רמקולים בכל הבית וכן בעיקר אני רוצה שיהיו לי רמקולים באמבטיה(הכי חשוב ). אני מחפש רמקולים שניתן לשדר להם bluetooth (להתחבר לסלולרי) עמידים למים שמתחברים לחשמל (לא על סוללות!) ובקר עמיד למים כדי שאוכל להעביר שירים שיהיה ניתן לשלוט עליהם מתוך המקלחת ושלא אצטרך לצאת כל פעם מהמקלחת על מנת להעביר שיר... קיימים כאלה דברים אך הבעיה היא שמכיוון שזה נמצא בתוך אמבטיה הכל צריך להיות עמיד למים.. חשבתי אולי לקנות טאבלט עמיד למים שאוכל להכניס לאמבטיה ולשדר דרך בלוטוס שירים לרמקולים וגם מצאתי טאבלט עמיד למים אך הבעיה היא שלא מצאתי רמקולים שמתחברים גם לחשמל גם שקולטים בלוטוס וגם עמידים ללחות... יש למישהו א…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, נתקלתי במשהו מעניין ולא מובן. היבואן הרשמי של ה monster beats לארץ הוא באג. ניקח למשל את הbeats solo. מחיר בבאג: 1109 ש"ח. מחיר ב-KSP: 870 ש"ח בלבד. כמעט 30% פחות. ועכשיו אני שואל, הכיצד?! 5% זה עוד סביר, 10% זה על הקצה, אבל 30%? הם מציינים שזה שנתיים אחריות, אבל כמובן שהם לא רושמים באג. האם KSP מייבאים אוזניות מזוייפות?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי טלוויזיה חדשה, ויש שם 2 יציאות לשמע: Coax וHDMI ARC, אני רוצה עכשיו להוסיף אליה את הרמקולים SOLO7 אז אני מחפש DAC. זה לא בדיוק אזור שאני מתמצא בו, לכן אשמח להצעות. באתר היצרן של הטלוויזיה רשום שהDAC צריך לדעת לפענח את הפומטים האלה: LPCM (Linear Pulse Code Modulation) and AC3 (Dolby Digital). אני לא יודע כמה משהו כזה יכול לעלות אבל אני מחפש משהו הכי זול שיעשה את העבודה (אחרי קניית הטלוויזיה והרמקולים די נגמר התקציב...). יש רעיונות? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אורגן הנה הדגם שלו : Yamaha PS-35 עכשיו אני רוצה לדעת אם אני יכול לבחר אותו למחשב ע"י קבל MIDI. אני לא ממש מבין בכל זה ולא מצאתי על זה מידע, ואני בטוח שיש פה אנשים שעוסקים בזה יותר אז יוכלו לעזור לי ולהגיד לי במדוייק אם הוא מתאים או לא. אשמח אם תגידו לי במדוייק + קישור נלווה להציץ שם. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. 1. אני מתלבט בין שתי האוזניות שבנושא. הייעוד העיקרי הוא משחקים. יש לי כרטיס קול און-בורד אבל אולי במחשב הבא אקנה X-FI, ואני מצפה שהאזניות שאקנה ישמשו אותי להרבה מאד זמן. מצד אחד, קראתי הרבה ביקורות מעולות על הברקודה (כולל הסיקור באתר הזה), אבל מצד שני אני רואה הרבה אנשים שיורדים באופן כללי על אוזניות סראונד לגיימרים וטוענים שעדיף לקנות אוזניות סטריאו במחיר דומה (כמו למשל ה-HD555) גם עבור משחקים. האם יש כאן מישהו ששמע את שני הסטים? האם ה-HD555 נותן ביצועים דומים לברקודה במשחקים ומאפשר לזהות את כיווני הצלילים בדיוק דומה? אגב, את הברקודה יש ב-420 ש"ח ב-KSP בימים הקרובים, ואם אבחר ב-HD555 אז אזמין אותו מחו"ל, מה שמוביל אותי לשאלה הבאה: 2. האם נראה לכם בטוח לקנות א…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לקנות נגן MP3 חדש וכנראה שאלך על ה- Zen Micro של קריאטיב. מכיוון שאין לי זמן לעשות סקירה מעמיקה של הנושא, רציתי לודא שאני לא עושה טעות ואולי כדאי לי ללכת על משהו אחר באותו המחיר (סביבות ה- 1200 ש"ח)... נ.ב על איזה צבע אתם ממליצים?
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברת אייאודיו בשיתוף היבואן בארץ ( לא פוליפון) מוציאים בקרוב עדכון קושחה לנגנים הפופולריים יש כבר עדכון BETA עובד ל U3 העדכון נותן עברית מלאה ולא הפוכה! כן כן שמעתם נכון מלאה ולא הפוכה כמו בחלק גדול מהנגנים בשוק!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מערכת הכי איכותית לדעתכם? ALTEC LANSING ADA- 880W -1200 YAMAHA TSS1-1350 Aztech-1150
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לקנות את הרמקולים Microlab Solo 6c שהבנתי שמאוד מומלצים. כיום יש לי רמקולים ישנים שלLogitech עם סאבוופר והבנתי שעם כמה שהSolo 6c יהיו טובים הבאסים שאני רגיל אליהם מהסאבוופר לא יהיו קיימים וזה יחסר לי. אשמח לשמוע מאנשים שמבינים או מכירים את הSolo 6c יודעים להגיד לי איך הם יהיו לשימוש של שירים בעיקר וגם סרטים. ואם כדאי/לא כדאי/ או יכול לעבוד בכלל יחד עם סאבוופר- Morel Sub8 ? (אם ספציפית עם האחד הזה לא ובכללי זה כן מתאים להוסיף סאבוופר לרמקולים אז אשמח לעצה לאחד מתאים בתקציב של עד 1000 ש"ח יד 1/2)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי מספר קבצי הקלטה עם רעשי רקע ובאיכות די נמוכה. אני צריך לתמלל אותם, וזה מבצע די מורכב. האם שימוש בכרטיס קול איכותי ישפר משמעותית את השמע? המלצה לכרטיס או לכל חומרה אחרת עד סביבות האלף שקלים שתקל על החיים שלי, תתקבל בברכה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אוזניות דיי יקרות שאני משתמש בהם כאשר אני מנגן בגיטרה דרך המגבר.. הצד הימיני הפסיק לעבוד מה קרה? http://ii.alatest.com/product/600x400/e/8/Sony-MDR-V900-MDR-V7509-Headphone-0.jpg
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה לוח אם אסוס A8N5X - עם צ'יפ ריאלטק שתומך עד 7.1 ( ALC850 ) דרייבר 5.10.0.5830 - לפי אתר אסוס הכי חדש שיש מותקן realtek ac97 ומופיע כתקין מחובר לרסיבר KENWOOD KRF-V8030D חיבור כבר קואקסאלי לחיבור דיגיטל אין קואקס של וידאו 2 ( ניסיתי גם דיוידי אין ) ניסיון נוסף לקדם מגבר ROTEL כנ"ל כבל קואקס לכניסה קואקס דיגיטאלית ------- מקבל צליל סטראו ומצליח להמיר מקסימום לפרו לוג'יק על ידי המעבד נעשה ניסיון עם נגן VLC ( תומך 5.1 ) - לא מצליח יותר מ2 רמקולים גם בסרטים עם 5.1 נעשה ניסיון מהדרייבר עצמו (SOUNDMAN ) עם הגדרה של דיגיטל אאוט בלבד על הSPDIF והגדרה של : 4 רמקולים 5.1 7.1 בכל מיקרה הרסיבר מקבל רק שניים קדמיים אנא עזרתכם עפר. נ.ב. לסט-אפ …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-