עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by daniel0089,

היי, אשמח אם תמליצו לי על כמה דגמים של טלוויזיות LCD/LED בגודל של 46". התקציב הוא 5000 ש"ח אבל אפשר חריגה קטנה אם זה ממש שווה. דרישות: - לפחות חיבור USB אחד שיתמוך בכמה שיותר פורמטים של סרטים. - Full HD 1080P בינתיים אני מתעניין בסמסונג 46C530. מה אתם חושבים על הטלוויזיה הזו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by OutRaGe,

היי עקב המבצע בבאג החלטתי לקנות את אחת מהאוזניות האלה המכשיר אליו יתחברו האוזניות זה iPod Touch 3g מוזיקה שאני שומע זה: רוק, מטאל, קצת אלקטרוני והיפ הופ. בקיצור מאוד מגוון המלצות יתקבלו בברכה, תודה מראש ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אוזניות של Audio-Technica ATH-M50 והייתי רוצה לדעת האם האוזניות האלו מתאימות למחשב בעל כרטיס קול ON Board פשוט או שמא צריך לקנות כרטיס קול יעודי? ואותה שאלה לגבי נגן נייד של MP3 תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. איזה רמקולים יותר שווה לקנות ? Altec Lansing AVS500 4.1 או Creative Inspire 4400 ? *החדר שלי קטן .. מה שיכול להשפיע על הבחירה *יש לי כרטיס קול CREATIVE 6.1 Audigy 2

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום , אני מתכנן לקנות את הרמקולים של לוגיטק Z-5500 השאלה שלי זה אם הוא יתאים לי למחשב, יש לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H v2 אז האם הלוח יספיק או שאני צריך איזה כרטיס קול או משהו ? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. המאגנום הוא 150W-RMS האלפא הוא 100W-RMS המחיר של האלפא גבוה משל המאגנום. מאגנום: http://www.oyes.co.il/product.asp?productid=7274&aff=zap אלפא: http://www.oyes.co.il/product.asp?productid=5324&aff=zap

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by alon276,

אני צריך טלויזיה לסלון בבית שלי. יש חלון שמשקיף מערבה לאורך כל הצד המערבי של החדר. מרחק הצפייה הוא כ4-4.5 מטר. התקציב הוא עד 10,000 שקל נטו, כי למשל רצינו לקנות בשקם אלקטריק פיליפס 47" LCD סדרה 9 והיא עלתה איזה 14,000 אבל הורידו ל10,000. אז נגיד תקציב תכלס של עד 13-14 אלף. רוצים להינות סוף סוף מחוויית HD כמו שצריך. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by jaron1,

איך לשפר את הבאס בסטריאו עם denon avr x2000? כיוון עם המיקרופון התקנה לא הניב ביצועים טובים. אולי לא מיקמתי את המיקרופון מדוייק מספיק.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Ac1D,

http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Soundblaster&DB46605=129098&DB46632=46974 איך זה יחסית לתקציב? (200). והאם זה ירוץ על הלוח הזה? http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=556 האם אני אמור לקחת כרטיס קול 5.1 בגלל שהלוח שלי הוא כזה? או שאני יכול לקחת 7.1? תודה. עריכה: זה עדיף? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?...13285&catid=900

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכם. לפני כחודש רכשתי את ה-ATP3 של אלטק-לנסינג. בכל אופן, בזמן האחרון שמתי לב שהרמקול הימני לא זהה בצליל לרמקול השמאלי. בהתחלה חשבתי שזה המיקום שלהם אבל ערכתי ניסוי, השכבתי את שני הרמקולים מול האוזניים שלי ומסתבר שצדקתי. הרמקול הימני מדגיש יותר את ה-MID, והשמאלי מדגיש יותר את הצלילים הגבוהים (אני מדבר על רמקולי ה-MID שממוקמים בתחתית, לא על הטוויטרים). ההבדל די מורגש... האם זה הגיוני או בגדר הסביר (או שמה צריך להחליף אותם)? אשמח לשמוע גם מבעלי ATP אם זה קורה גם אצלם. זה קצת מטריד אותי.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני מחפש תוכנה ללכידת וידאו מכרטיס טלויזיה אנלוגי AVerTV Super 009, אני מחפש תוכנה שאני אוכל להגדיר בה את איכות הוידאו והמקודד שלו. בתוכנה שבאה עם הכרטיס טלויזיה כמעט שאי אפשר להגדיר כלום, והסרטים יוצאים בנפח אדיר של מעל 3 GB לשעת סרט, אני יודע שאני יכול להמיר אחר כך בעזרת כל תוכנת המרה, אבל אני מעדיף לדלג על השלב הזה. ביצעתי חיפוש נרחב פה בפורום, אבל לא מצאתי המלצה על תוכנה כזו. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני רוצה לקנות מערכת רמקולים איכותית למחשב, בעיקר למוזיקה ומשחקים. בעבר היה לי חדר "מחשב + קולנוע ביתי" (חדר לא סטנדרטי בגודל 7x4 מטר), עם מערכת שמורכבת מרסיבר Denon 3801 ו7.1 רמקולים של Axiom, שנתנו סאונד שלא מהעולם הזה במוזיקה, סרטים ומשחקים. אבל עכשיו עברתי לדירה חדשה, יותר "סטנדרטית", כך שמע' הקולנוע הביתי נמצאת בסלון, ויש לי חדר מחשב נפרד שגם אותו צריך לצייד ברמקולים. מצד אחד אין לי תקציב למע' ממש רצינית כמו הנוכחית, שאפילו בגרסה מוקטנת תעלה 5,000-10,000 ש"ח, מצד שני אני כן רוצה סאונד איכותי יחסית. בקיצור, אחרי כמה חיפושים מצאתי את MicroLab H500 שעולים כ-1500 ש"ח (סט של מגבר + 5.1 רמקולים). הבעיה היא שאין כמעט ביקורות עליהם באינטרנט. מצאתי רק ביקורת אחת ברוסית, שדי ש…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Tomerico,

לי יש ברשותי כרטיס קול אין לי שמץ של מושג איזה דגם הוא או איך ליבדוק ועוד יותר אין לי מושג איך לעדכן דריברים... help some1?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by tomikos,

מערכת מצויינת למחשב 5.1 מחפש חנות שמוכרת אותה במחיר טוב (אני לא רוצה שימחקו לי את ההודעה, אבל אם אפשר על הדרך, אם מישהו מוכר את שלו שיצור איתי קשר בפרטי).

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. לאחר הרבה המתנה ובדיקות, ותוך השארות במסגרת תקציב, רכשתי את מערכת הרמקולים Wharfedale Crystal 4.3 5.0 - כלומר, שני רמקולים עומדים, שני רמקולי מדף, ורמקול סנטר. רכשתי אותם כמעט חדשים ממישהו שרוצה לשדרג לרמקולים אימתניים יותר. מה שחסר עכשיו להשלמה זה: רסיבר (כנראה Marantz SR6014), וסאבוופר (מכוון לקנות אחד של Wharfedale גם כן. 10 אינץ')

16. Started by Leecer,

יש ברשותי כרטיס קול 5.1 של קריאטיב. 4 כניסות בשלל צבעים, שום יציאה דיגיטלית. מה אני צריך לעשות?? איזה כבלים לקנות ? בבקשה תפרטו ככל שתוכלו יש לי רסיבר של קנווד.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. לא יודע אם זה משנה, אבל יש לי כרטיס קול: SB Live תודה !

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by vipersh,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול 5.1 עם יציאה אופטית, אין לי מסגרת תקציב כל כך, אבל הייתי רוצה למצא את הכרטיס הזול ביותר שיתן לי תוצאות טובות תודה לעונים, שלומי

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. OK זה הצעצוע החדש שלי Ipod Photo 60 GB כרגע יש עליו רק 3000 שירים קודם תמונות ואחרי זה ההתרשמות הראשונית שלי (משימוש של יומיים) התרשמות כללית עכשיו: האוזניות זבלללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם נהרסו כבר ביום הראשון, אוזניה אחת צורמת ובשניה יש ווליום נמוך. ציפוי המתכת שיש בתחתית הנגן עדין כלכך שהאבק שעף ברוח יכול לשרוט אותו (אני לא רחוק מהאמת). שימושיות: למרות שהפעלת המכשיר פשוטה יחסית ודי קלה להבנה כבר בשימוש הראשון, היא לא ידידותית למשתמש בהיבט של יעילות שימוש (צמיד צריך לחזור אחורה לאפשרויות במקום קיצור דרך, לפי דעתי שימוש בצלמיות היה מקל על השימוש בצורה רבה, חבל שהכל טקסטואלי. העברת שירים מהר לא בראה בחשבון, לחיצה זריזה על ה"קדימה" לא מריצה את מספרי השירים ורק לא…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אהלן, אני מחפש אוזניות In Ear בתקציב של עד 120 דולר כולל המשלוח והמיסים. צריך להיות: - Cancelling Noise - כבל שעובר מעל האוזניים. - Bass enhancer. שימוש: - בבית. אופניים. היום הסתיימו 5 שנים של שימוש מוצלח ב-SHURE SE215. רציתי לקנות SE425 או דגם יותר חדיש של SHURE אבל אני לא אוהב אותם כי ניסיתי אותם בחנות. אני מתלבט בין משהו חדש למותג אמין ומוכר כמו SHURE. מוצר חם עולה הוא: [h=1]Velodyne vPulse[/h]http://www.amazon.com/gp/product/B006CVBHUI/ref=s9_psimh_gw_p23_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1DM2CVXV49H4RDETYC6A&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1688200382&pf_rd_i=507846 תמליצו לי מה לקחת. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Blizzarder,

היי אני צריך המלצה לטלוויזיה 40 אינץ' LED תקציב עד 5000 ש"ח אבל אפשר לחסוך כמובן. לא חשוב לי 3D בכלל. המטרה היא בעיקר לראות סרטים וסדרות מהמחשב אז עדיף שיהיה סטרימר פנימי או חיבור לדיסק און קי (לא ממש מבין בדברים האלו...)

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום. קנינו לא ממזמן DVD חדש בבית, ואיך להגיד את זה. לא הכי מהנה לשמוע ברמקולים של הטלווזיה. אז החלטתי לקנות מערכת רמקולים + מגבר (חיב כי אין לי 5.1 אנאלוגי בDVD). התקציב הוא באזור 2500 ש"ח. המערכת איננה מיועדת לשמיעה בווליום גבוה (כך שרמקולים הנשמעים טוב בווליום בינוני ומתחילים לזייף בווליום גבוה יכולים לבוא בחשבון). כמו כן, גם התקציב אומר זאת, המערכת איננה מיועדת לאודיופילים כך שאפשר להסתפק במשהו בינוני. בבקשה המליצו לי על מערכת רמקולים (לפחות2 קדמים ו2 אחורים מומלץ גם סנטר ולא חובה סאב) ומגבר תואם (יש בDVD גם אופטי וגם קואקס). תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by vourt,

הי, שאלה כללית - האם אני יכול לחבר רמקולים רגילים רק על ידי החוט המקשר שלהם והתאמתו לבננה המתחברת לכרטיס הקול הזה : Asus Xonar Essence STX II 7.1 וזה יעבוד? זאת אומרת לחבר סנטר, אחוריים, קדמיים וסאב ליחידת 7.1 של הכרטיס על ידי כבל -> בננה -> כרטיס. כאשר כמובן אלו לא רמקולים מוגברים. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by gromzy,

שלום, קניתי לפני פחות משבוע אייריבר , והוא עושה לי בעיות. דבר 1, הוא הרב הפעמים נתקע עם המשפט "usb busy, do not siconect" או משהו בסגנון. דבר שני, לפעמים הוא צורב שירים על עצמו ולפעמים לא, שאז הוא נתקע , ואני צריך להוציא לו את הבטרייה כדי שיאתחל את עצמו דבר שלישי, אין לי מושג איך אני יכול להמשיך לתפעל אותו אחרי שהוא נתקע בלי להוציא את הבטרייה, כי אז אני צריך להוציא אותו ותיק הניילון השקוף שלו. יש לי דגם H10 כסוף של 5 גיגה, אז אני מקווה שתגידו לי איך אני אמור לגרום לו לצרוב טוב, אולי מה הבעיה איתו, מה אני יכול לעשות אחרי שהוא נתקע חוץ מלהוציא את מקור המתח שלו, ולמה הרבה תוכנות כמו media monkey או iriver manager פשוט לא משהות אותו, מאיפה אני יכול להשיג דריברים, ואיך אני יכ…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by BigDragoon,

אני מעוניין לקנות רמקולים בסביבות ה 400-500 ש"ח. מיועד לסרטים שימוש כללי ומשחקים (בסדר הזה). קראתי את ה FAQ, ואני עדיין לא יודע מה עדיף לקחת. קודם כל, האם שווה לקנות רמקולים 5.1 במחיר הזה? (אני לא יודע אם תהייה לי פריסה טובה של הרמקולים האחוריים) דבר שני, איזה רמקולים שווה לקנות במחיר הזה?

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.