אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום כמו שכתוב בכותרת אני מחפש רמקולים 2.1 טובים עד 350 ש"ח גג ולא שקל יותר. לא חשובה לי העוצמה אלא יותר האיכות.
-
- 11 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מה הביטרייט של סרט HD אמיתי (לא ריפ) ב BLURAY ?
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
איזה כרטיס קול יותר טוב ? ובכמה.. אני צריך כרטיס קול איכותי לרמקולים 5.1 ערוצים. Logitech G51 תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אחרי שקניתי אוזניות IN EAR ולא ממש מסתדר לי ולא הכי נוח לי אני שוקל לחזור לאוזניות כפתור כמו שהיו לי שיהיו לשמוע איתם בנגן של הN95 שלי איזה אוזניות מהרשימה נחשבת הכי טובה (לא מבחינת עם יש להם מיקרופון או לא..כי זה לא חשוב לי..הצליל יותר חשוב) AKG: AKG K315 In Ear With Volume Control Headphones http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=13688 K318 Ear Bud Headset With Volume Control For iPod / iPhone http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=13685 Sennheiser: Sennheiser MX270 Earbud Headphones http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=12180 Sennheiser MX470 Earbud Headphones http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&a…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות אוזניות גיימינג חדשות ואני מתלבט בין כמה אוזניות. 1. Razer Kraken Pro 2. Logitech G230 3.Siberia V2 Frozen-Edition (טווח המחירים הוא בין 300-400 ש"ח) אתם מוזמנים להמליץ על אוזניות אחרות גם כן. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את הרמקולים sb 370 של creative ובשבועים האחרונים צצה לי בעיה מוזרה...! בשירים,במשחקים,בסרטים לא משנה מה אני שומע רק מרמקול אחת (השמאלי)ואילו הבאס והרמקול השני לפעמים מוצאים ציוץ!! מה לעשות? נ.ב עידכנתי דריברים של כרטיס קול ובדקתי את החיבורים ועדין אותה בעיה... בתודה שגיא
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי רכשתי לי iriver H10 6GB מכשיר נחמד, עפ"י הביקורות וההמלצות. משום מה המחשב לא מזהה אותו!! יש לי את Wmp10 ו-sp2 של xp ועדיין, כשאני מחבר אותו ל-USB אני שומע צליל אך המחשב לא מזהה אותו. ניסיתי לבדוק ב-device manager - כלום. ניסיתי גם לבדוק ב-computer managment - גם כלום! אין בעיה ב-USB שלי וכמו כן, אין בעיה ב-iriver שכן הוא זוהה בהצלחה במחשב אחר. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
יש לי sansa e250 ואני רוצה להחליף אוזניות וליותר איכותיות ונוחות! חשוב לי "הסטייל",הנוחות,,אמינות,חברה טוב וכו'... אני מתכוון לקנות מאייבי.. מה אתם אומרים? המחירים שם טובים לאוזניות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם. השבוע בשעה טובה אני הולך עם אבא שלי לקנות לו טלויזיה 42 לבית. הדגם שהחלטנו עליו הוא 42LK450 מיבוא מקביל. המחיר שהחנות מציעה, הוא 2650 שח כולל 3 שנות אחריות במעבדות רטפון. האם יש משהו בעייתי בלקנות את הדגם ביבוא מקביל, הרי ישנן 3 שנות אחריות? כששאלתי את המוכר על עניין פאנל המסך, הוא לא ידע לענות לי, וטען שעל האריזה שלו אין סימונים מיוחדים, האם ידוע למישהו אם ניתן לקבל פאנל נחות בדגמי LK? תודה מראש לכל העונים. ליאור.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב , אני רוצה לקנות רמוקלים למחשב בעיקר לשמעית מוזיקה פה ושם קצת אולי סרטים אז ראיתי פה ושם רמקולים 2.1 יש אותם כול כך הרבה שאני לא ידעו בדיוק מה לבחור ומה טוב בשביל מוזיקה ומה לא , אז רציתי לבקש עזרה פה בפורום , איזה רמקולים כדי לי לקנות התקציב הוא 200 עד 250 ש"ח ??
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן להתנתק מהוט - אני מבקש המלצה על ממיר כזה - אחד שעושה עבודה - אם יש יציאת HDMI ויכולת הקלטה ואו שידור מ-USB אשמח. תקציב גמיש. אשמח לראות כמה שיותר הצעות. תודה, גבריאל
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
Abit SG-71 SiS 7012 Audio Device PCI חיפשתי אבל לא מצאתי :\
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
מי צריך את Creative עם האיחורים בשחרור דריברים חדשים כשיש מי שיעשה את העבודה בשבילנו עם המון רצון לשפר לנו את חווית ה-X-FI. XFMC - X-FI Mode Changer : http://www.freewebs.com/spectra9/xfmc.html התוכנה הזאת תעשה הכל! החלפת mode במהירות מה-task bar ופרופילים לקבצי העלאה ! לא צריך יותר להחליף ל games mode כל פעם שמריצים BF2 תהנו.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני משתמש בARCHOS 605 WIFI כסטרימר. אני רואה את הקבצים בלי בעיה, אבל אני לא מצליח לראות כתוביות. כאשר אני מעתיק את הקובץ למכשיר עצמו, אני רואה את הכתוביות. ניסיתי גם עם השיתוף שמגיע עם WIN 7 וגם עם TVERSITY. למישהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז יש לכם המלצות? 300 ש"ח ומעלה נראה לי מספיק לא? (בשביל ידידה)
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ישלי בסביבות ה-1200 שקל +- להוציא על רמקולים ואני מעוניין לקנות את ה-621 של אלטק או את ה-2.1 של klipsch prosound, איפה לעזאזל אני מוצא אותם ?! הזמנה מחו"ל זה לא ממש אופציה כי אני לא מוכן לקחת את הסיכון לפאק במוצר מה שישלח אותי ליבואן-יצרן ובסוף לעזאזל..... תודה,
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
איך התפקוד שלה לאורך זמן? האם ניתן לסמוךך על איכות הבניה והתכנון רק בגלל שהיא טושיבה? ומה הרשמים שלכם באופן כללי? תודה. עריכה: טוב אני רואה שאין עונים,אז אני אני אשאל אחרת, האם יש לי טעם לצפות לאמינות מטלוויזיה של טושיבה?
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס טלויזיה ואני משדר דרכו בעזרת התוכנות: WMencoder והתוכנה SOPCAST כל מיני שידורים אני מעונין להכניס לוגו לשידור עצמו כדי שלא יוכלו לגנוב לי את השידור האם מישהו מכיר דרך לעשות זאת? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
היי, הייתי מעוניין לשמוע הצעות לנושא הנ"ל. כאמור מדובר ב- מערכת 'קולנוע ביתי 5.1 + מסך LCD גודל: 32 אינץ'. התקציב שלי הוא 4,500 - 5,000 (כמובן שהצעה יותר זולה תתקבל גם היא ) אודה מאוד לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי, לאחר שבועיים שחיכיתי לרגע המיוחל, הן הגיעו אוזניות הAKG K702! אני אעלה ביקורת ראשונית בימים הקרובים. לבנתיים [עוד לא קיבלו הגברה ראויה אך יקבלו בקרוב. בנתיים אני מאזין מרסיבר של מרנטז בן מספר שנים אך איכותי מאוד.]: -הן מאוד נייטרליות. -פסנתר נשמע ממש כמו במציאות, פשוט מדהים, מלא וטבעי כך גם הגיטרה, הצ'לו, הכינור, הויולה, כלי הנשיפה מעץ למיניהם ועוד כלים רבים אחרים לעומת זאת החצוצרות מעט צורמות. -בסימפוניות ניתן ממש למקם כל כלי והבמה היא פשוט עצומה. -ממש אין מחסור בבאסים, אם הם נמצאים בהקלטה אתה תשמע אותם בדיוק בכמות שהיו אמורים להיות. קצת תמונות [מצטער שהן כאלה מחורבנות, אני אשתדל למצות יותר את כישרון הצילום שלי ^^]:
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה MEDIA PORTAL אך כאשר אני צופה ב-TV אני שומע צליל כפול, ואם אני מבצע הקלטה אז ב-PLAYBACK זה נשמע בסדר, מישהו נתקל בבעיה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מה ההבדל בין COWON D2 DAB Firmware V.4.54 לבין COWON D2 Firmware V.2.54 מה עדיף להתקין ומה זה בדיוק כל אחד?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי ל TV היא רגילה ללא שום חיבור DV או משהו יש לה מולטיסיסטם רגיל עכשיו למחשב יש את כלל החיבורים האפשריים! האם ניתן לעשות זאת ? אם כן כיצד? תודה רן
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-