עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Mandheling,

אני מחפש מיקרופון לשיחות וועידה, וובינרים וסקייפ. אשמח לקבל המלצה למיקרופון טוב במחיר של עד 100 ש"ח (רצוי פחות). תודה!

2. כבר כמה שנים שיש לי רמקולים FC-330 של מיקרולאב, ואני די מרוצה. הבעיה התחילה השבוע, קניתי שולחן מחשב חדש מאיקאה, ובגלל שהכבל שמתחבר מכל רמקול לסאב כל כך קצר, הייתי צריך למקם אותם בצורה מכוערת שהורסת את כל הסידור! יש כבלים מוכנים מראש שקונים בחנות להארכת הכבל שיוצא מהרמקול ומתחבר לסאב? אני מחפש משהו פשוט, באורך מטר או שניים. אשמח לקישור, תודה :-).

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ElPipita,

היי , מעוניין לקנות אוזניות over-ear נוחות בתקציב של 500 שח עם עדיפות לקניה מחול (אמזון בעיקר, יש לי דודים שבאים כל הזמן לארץ וזה יכול לחסוך בעלויות המשלוח והמעמ והמכס). אני שומע בעיקר רוק, לפעמים דאבסטפ ואלקטרונית. מה שחשוב לי באוזניות זה הנוחות, כרגע יש לי HD-205 ואני לא נהנה בכלל, הכריות קטנות מדי ולוחצות. אני משתמש באוזניות שעות רבות ביום ואני חייב שהן יהיו נוחות. לא משנה לי פתוח/סגור . תודה לעוזרים .

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. במחיר כמה שנמוך? אני יודע שמדובר במוצר מדבקה (הפוג'י) אבל הכי קרוב שאינו מדבקה זה Toshiba 40PB200 שיקר יותר ב500 ש"ח ועם שנה אחריות בלבד. האם ישנה סיבה כלשהי (אולי פרמטרים מסוימים פחות טובים) שבגינם לא כדאי לקחת את הפוג'יקום? אולי עדיף גנרי אחר? השימוש: בסלון, מחובר לממיר ואולי לסטרימר (לא צריך שום פונקציות מתקדמות ושום 'טלוויזיה חכמה'). תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. אהלן. יש אתר בשם mp3juices.cc. ניתן להוריד בו mp3 - ככל הנראה אני מניח שהוא עושה המרה של סרטונים ב youtube והופך אותם ל mp3. אשמח לשמוע מה דעתם של מומחי הפורום לגבי איכות הקול.

• 9 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. אהלן חברה, מה נשמע? אז ככה, כרגע יש ברשותי את ה Microlab 6C, ואני יחסית מרוצה מהם - מפיקים אודיו סביר. אני מאזין למוזיקה אלקטרונית בעיקר ( EDM - House,Electro ו Trance ) - מוזיקה שכוללת בתוכה באסים בחלק מהמקרים. חשבתי להשתדרג ולקנות רמקולים חדשים. מישהו בצבא זרק לי מילה לגבי מוניטורים מבחינת תקציב: אין הגבלה, בוא נגיד לא מעל 2500 שקל בערך (מאמין שזה מספיק.. לא?) מבחינת גודל החדר: חדר יחסית קטן, סטנדרטי. מבחינת השימושים: שמיעת מוזיקה בלבד, אני לא מפיק מוזיקה ולכן המוניטורים שהמליצו לי עליהם היו נשמעים לי מוזרים כי אני יודע שזה רק למפיקים, אבל אולי אני טועה? אשמח לקבל דגמים שאתם ממליצים עליהם או אפילו כיוון - כי כרגע אין לי מושג מאיפה להתחיל לחפש תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. Started by שניצל,

שלום! ברשותי טלוויזית סמסונג LA40D550 שנרכשה לפני כ-4 שנים (אני די בטוח שהיא כבר לא באחריות). לאחרונה היא הייתה כבויה מספר שבועות ועכשיו כשניסיתי להפעיל אותה היא לא נדלקה, ונורית הבקרה שלה כבויה גם כן. בהוראות ההפעלה לא ממש כתוב כלום (רק לנסות להפעיל עם הכפתור שעל הטלוויזיה במקום השלט) ובתמיכה הטכנית של סמליין גם לא ידעו לומר לי כלום. ניסיתי לנתק אותה מהחשמל למשך הלילה ואז לחבר מחדש אבל זה לא עבד. האם למישהו יש רעיון מה לעשות לפני שאני קורא לטכנאי? (לחילופין, האם למישהו יש המלצה לטכנאי באזור תל אביב?) תודה רבה לכולם!

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by tood24,

היי חבריה,המלצה למקרן טוב ולא יקר לבית ספר יסודי תודה

9. Started by grich,

שלום, לצערי המערכת הנוכחית שלי מתה לאחר הרבה שנות שירות ואני זקוק למערכת חדשה המערכת תתחבר למחשב ותשמש עבור משחקים, סרטים ומוזיקה אשמח להמלצה למערכת חדשה העדפה ל5.1 אבל אם לא נכנס בתקציב/ממש מומלץ בתקציב הזה 2.1 אז גם בסדר תקציב: סביבות 500 -700 שקל (אפשר קצת לחרוג אם צריך.. פחות זה תמיד בסדר ) אין מבחינתי בעיה להזמין מאמזון אם יוצא זול יותר כולל משלוח.. תודה רבה!

10. אני צריך אוזניות איכותיות (+נוחות) לשמיעת מוזיקה. כמובן שאוזניות קשת (גדולות).. עדיפות עם באסים טובים ושמיעה נקייה.. יש לי תקציב של 500-600 שקל לזה.. מה אפשר להביא במחיר הזה?

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by Guy Tn,

שלום, יש מצב שיופיע פה עוד פוסט שלי על שם "גיא" כתבתי אותו מוקדם יותר היום ומשום מה אני לא רואה שהוא מופיע בפורום. אני מחפש אוזניות במחיר של עד 1000 שקל, כמובן אשמח לשלם פחות אם יש משהו מספיק איכותי במחיר נמוך יותר, אשמח להתחיל מהצעות של עד 600 שקל. השימוש באוזניות יהיה בעיקר לנגינה על תופים אלקטרונים והאזנה למוזיקה בדרכים חשוב לי שיהיה סביב האוזן ולא על האוזן ושיהיה נוח לשימוש ארוך אני כנראה גם הולך להזיע הרבה אז אם זה איכשהו עלול לפגום באוזניות אז עדיף אוזניות עמידות. תודה ושנה טובה!

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by maorwtf,

שלום יש לי שכנים רועשים, ואני פשוט לא יכול לסבול את זה ומחפש הגנה פסיבית. מדובר על רעשים כמו גרירת רהיטים אבל הכי מציק - טריקות דלתות. רעש פתאומי ומבהיל, לפעמים גם די חזק. לרוב מדובר בתדרים נמוכים יחסית. יש לי אוזניות רגילות שמתלבשות על הראש והן עושות את העבודה רק כשאני שומע בעוצמה גבוהה - אבל אני לא תמיד רוצה ווליום כזה. מה שאני מחפש זה אוזניות שתהיה להן אטימה מעולה לרעשים חיצוניים. כמו כן חשוב מאוד נוחות גבוהה גם לזמן ממושך. באמת שאין לי כיוון למה שאני צריך. אוזניות שנכנסות לתוך האוזן? אוזניות שמתלבשות על הראש כאמור יש לי, אבל אולי אוזניות גדולות יותר יעשו את העבודה (למשל אוזניות אולפן). האם מנגנון ביטול רעשים זה מה שיעזור לדרישות שלי? אשמח למידע, כיוון והמלצות …

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. אהלן אהלן, אני מעוניין לרכוש רמקולים 2.0 לסלון בגודל של 3.8x5 בערך. הרמקולים יהיו בתקציב של עד כ 1000 שקל. העדיפות היא למגבר מובנה בתוך הרמקול משיקולי אסטתיקה. רוב השימוש הוא לשמיעת מוזיקה בחיבור למחשב וחיבור לטלויזיה. יצא לי לשמוע על סדרות ה MICROLAB אך לא יצא לי להתנסות ולשמוע אותם. מה ההמלצות?

14. יש לי Koss IL200k וזה כבר הזוג השני שהכבל נקרע בחיבור עם התקע.

15. שלום לכולם וחג שמח!אני מעוניין לשים בעסק שלי קליפים שהכנתי בhd בסגנון הזה: זה קליפים שיש בהם הרבה בלאגן כמו שאתם רואים שדורשים כנראה כרטיס מסך/כרטיסי מסך חזקים.המקום ענק (800 מ"ר) ובכל פינה יש טלוויזיות (מקרן 1 ו5 טלוויזיות).אני מנסה לחסוך את הטכנאים ולחבר הכל לבד עם דוד שלי.הטלוויזיות הם full hd. ואני רוצה שזה יעבוד כמובן באיכות הכי טובה.כמו כן, הכי חשוב שלא יהיה דיליי בין האודיו לווידאו כי כמו ששמתם לב בסרטון למעלה הכל זז שם לפי הקצב.1. איך לדעתכם אני צריך לחבר את זה? סטרימרים או כבלים?2. איזה מחשב אני צריך בשביל שזה יעבוד ואיזה כרטיס/כרטיסי מסך? המחשב שיש לי כרגע בעסק לא ממש טוב אבל יש לי את המחשב בבית (שמתי את המפרט שלו למטה למטה), האם הוא יספיק? מעדיף …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. לאיזה קובץ מבין האופציות צריך להמיר קבצים כדי שיפעלו במערכת של AUDIO CD בלבד?

17. Started by Nick1986,

צריך המלצה לרסיבר ממש שווה, בטווח מחירים של עד 7 אלף. הכי חשוב לי שיהיה בו חיבור AUX.

18. Started by itaym120,

שלום, על איזה רמקולים למחשב אתם ממליצים? תקציב של עד 800₪. בעיקר למוזיקה ולמשחקים. חשבתי על microlab solo 7c. הם טובים למחיר?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Zeev86,

היי. כרגע אני משתמש ב-DAC של FiiO אבל לאחר כמה פעמים שהוא נפל, הפלסטיק השתחרר והלוח יוצא החוצה (ביחד עם אור לד מוגזם, אבל היי, מוצר גיימינג ללא לדים?). אני מחפש DAC איכותי ושלא ישבר לי אחרי כמה נפילות. חשבתי ללכת על Sennheiser GSX 1000 אבל מביקורות שקראתי באמאזון רושמים שזה מעולה לגיימינג, אבל סרטונים ב-YOUTUBE צריך לשים עוצמה על 100% וגם אז שומעים חלש. יש למישהו עצה על איזה DAC ללכת? תקציב נע בסביבות המוצר שנתתי כדוגמא.

20. Started by פיני1805,

שלום, ראיתי ב - EBAY כבל שצד אחד שלו זה RCA והצד השני HDMI. השאלה שלי האם זה יעבוד כאשר אני אחבר עם הכבל הזה את הדי וי די מהחיבור RCA לחיבור ה- HDMI של הטלוויזיה? (אין לה חיבור RCA) תודה

• 9 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. שלום, נתחיל מזה - אני אוהב לשיר, וגם להקליט דרך המחשב. כרגע יש לי מיקרופון זול של לוגיטק, שהוא לא בדיוק פאר היצירה, במלים עדינות ;D אני רוצה לקנות מיקרופון איכותי, לא חייב להיות מותאם למחשב, כל עוד אפשר למצוא מתאם. אני מתכוון להשקיע בעניין עד 300 ש"ח, עם עדיפות משמעותית לכך שהעניין יהיה יותר לכיוון ה200 ש"ח. אם למישהו יש המלצה על דגם ספציפי וחנות בה אוכל לקנות, שיכול לשמש אותי לשימוש ביתי, לא מעבר לזה אני מאוד אודה לו. אני מתכוון לחבר אותו למחשב ככה שאני צריך מיקרופון שיכול להתחבר דרך jack 3.5 mm, או Coaxial, או לקנות מתאם נוסף שיעשה את העבודה. תודה מראש, eyalb70

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני מחפש רמקולים עבור המחשב הנייד של אשתי. כרגע יש לה רמקולים של קריאטיב שעלו באיזור ה60 שקל לפני 4 שנים (2.1 כלשהו). היא שומעת בעיקר וידאו ביוטיוב וגלגל"צ, או mp3 באיכויות אקראיות (החל מ128 קב"ש וכלה ב320 קב"ש) הרמקולים יחוברו ישירות למחשב נייד (מקבוק אייר), בלי הגברה או עיבוד. המטרה המשנית היא להעביר את הרמקולים הקיימים לסבתא שלי (שלא שומעת כ"כ טוב), כדי שתוכל להשתמש בסקייפ. התקציב הוא בערך 200 שקל, אפשר וכדאי לחסוך (לא יעשה בהם הרבה שימוש). חשבתי על ה microlab b56. מה דעתכם? הצעות חליפיות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום. אני כבר הרבה מאד זמן מתענין במערכת 5.1 למחשב.. כרגע יש לי מקרלוב ,M200 ואני לא מרוצה. מאיכות בסרטים במוזיקה הוא מעולה. השאלה היא איפה אפשר השיג את Z5000 כי אני לא מוצא אותו בZAP רק את הדגם החדש Z906 שהבנתי שאיכות הרבה פחות טוב השאלה העיקרית איזה מערכת 5.1 עד 2500 כמובן למחשב יכולה להתאם ומה הסיכון בלקנות מאבי או אמזון? אני ירוק לגמרי בזה אף פעם לא הזמנתי כלום ואני מפחד.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. כאשר אני מחבר את הלפטופ שלי לטלוויזיה אני מקבל תמונה "חתוכה", כלומר חסר לי מספר פיקסלים מכל הצדדים. הטלוויזיה היא של טושיבה 37' ברזולוציה 1366X768, וההלפטופ עם כרטיס מסך מובנה של אינטל HD4000. החיבור נעשה דרך מחבר HDMI. יש לציין שכשאר אני מחבר את הסטרימר Popcorn A-200 אני מקבל תמונה מלאה וללא בעיות. מישהו נתקל בבעיה? יש פתרון?

• 9 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. Started by ToMeRv32,

היי, יש לי סדק דיי גדול בחלק שמרחיב את הקשת באוזניות shure srh750dj. נקנו בksp וכמובן שאין אחריות על נזק פיזי, גם נאמר לי שאין להם איך לתקן. כרגע זה עם סלוטייפ, אבל זה מאוד גבולי ואני מחפש פתרון. מה אפשר לעשות? היכן אפשר לתקן בארץ, אם בכלל?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים