אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי אומר ש1080p היא איכות רבה יותר מהאיכות בקולנוע.. האם זה נכון לדעתי זה ממש לא נכון.. (צריך להוכיח לו)...
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום D: אנחנו מעוניינים לקנות טלוויזית LCD או פלסמה (לפי המלצתכם).. הגודל הוא או 32" או 37", לא סגורים על זה עדיין. השימושים הם -כרגע- לשידורי הטלוויזיה בארץ ואני מקווה שאני אשיג HTPC או משהו שאפשר יהיה לראות בו HD. באמת שאין לי מושג לגבי התקציב... כמה דבר כזה צריך לעלות? מה ההבדלים? תודה.
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
חשבתי אל אוזניות מסוג in ear ,היעוד שלהם בעיקר רוק ומטאל... **דגם שאפשר להסיג בארץ יש לי גם שאלה - אני יוצא לטיול בקרוב ואני לא יודע אם אוזניות מסוג IN EAR יחזיקו שעות ארוכות בלי ליפול כי בטיול הזה יהיו מסעות של כמה ימים באוהלים ..? אם לדעתכם IN EAR לא מתאימים אז דגמים אחרים יתקבלו בברכה תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אתמול קיבלתי חבילה בדואר ובתוכה היה: ילד חדש למשפחה. וזאת התמונה המשפחתית החדשה: המשך יבוא...
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את האייפוד שלי לרכב ? חוץ מחיבור עם כבל RCA מהאייפוד לרכב, יש עוד דרך/דרכים כלשהי/כלשהם לחיבור האייפוד ? ראיתי באיזה תמונה שחיברו את האייפוד עם הראש המלבני הזה שמקבלים עם האייפוד שבקצה השני שלו יש חיבור אחר במקום הUSB. תודה על העזרה ..
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש מחשב כמערכת סאונד לקולנוע ביתי מפאת תקציב נמוך של כ800 שח. חשבתי להשתמש ב540 של לוגיטק כרמקולים של 5.1 וכרטיס קול x fi extrem בגלל הכניסה האופטית שלו מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, כמו שראיתם בטח מהכותרת אני מחפש אוזניות in ear באיכות טובה שיהיו עמידות מאוד הקטע הוא שיש לי נטייה להשמיד כל אוזניות תוך פחות מחודשיים כבר הצלחתי להרוס סנהייזר cx400 (או 300, אני לא בטוח) פעמיים בפחות מחודשיים, koss plug פעמיים בפחות מחודש משהו של griffin באיזה שבועיים והמון המון אוזניות ג'נריות של חברות אקראיות בתקופה שלא עולה על 3 חודשים (אחרי שעטפתי את הכבל בהמון המון בידוד מתכווץ שיהיה עמיד) תמיד ההרס הוא קרע פנימי בחוט באיזור של הקונקטור (ככה שבאוזניה אחת לא שומעים וצריך לשחק עם החוט כדי לשמוע) אני לא מעוניין לשנות את היחס (הדי נוראי) שלי לאוזניות שלי אבל אני כן רוצה אוזניות שיוכלו לסבול התעללות שכזו. המלצות? (גם המלצות לחנויות טובות יתקבלו בברכה)
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ? השבוע קניתי מחשב חדש ותוך כדי שמתי לב לבעיה הבאה: בזמן שאני מעתיק קבצים ממקום למקום או מדיסק למחשב .. או מתקין איזשהו תוכנה או משחק.. ויש שירים ברקע אז השירים נדפקים באותו רגע נהיים נורא איטיים או שממש נתקעים.. הבעיה הזאת יכול להיות נובעת מהכרטיס קול ? או מהמחשב? אשמח לשמוע דעתכם בנושא תודה מראש לכל מי שיעזור !
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, לאחר מותן בטרם עת של ה Grado SR60 וגם של ה Equation RP21 שלי (נרצחו ע"י אחות קטנה), אני מחפש אוזניות חדשות. התקציב נע בין 500 ל-600 שקל, כפי שצוין בכותרת. המטרות הן בעיקר האזנה למוסיקת רוק (אקוסטי, קלאסי וכו') במחשב. אני מעדיף אוזניות סגורות אבל זה לא קריטי. מאוד חשובה לי איכות הבניה של האוזניות, אולי הפעם הן לא יהרסו כמו כן חשוב לי מאוד שהן יהיו נוחות (יותר מה RP21 לפחות). אין לי שום אפשרות לקנות מחו"ל ולכן אין טעם להציע לי אוזניות שאינן נמכרות בארץ. תודה לכולם :]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב של ASUS-זנבוק למי שמכיר, דגם UX31. http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/ASUS_ZENBOOK_UX31E/ יש לו יציאה של micro-hdmi. אני מעוניין לחבר את זה ל-LCD שלי-TOSHIBA 37WL66. (שיש לה כמובן HDMI) האם כל כבל פשוט מ-EBAY אמור לעשות את העבודה? כמו זה למשל: http://www.ebay.com/itm/150cm-Micro-HDMI-Male-HDMI-Male-1-4-Adapter-Cable-Nokia-Motor-Sony-Mobile-/251047113817?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3a7392f459#ht_2956wt_1163 תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
דריוורים חדשים ... נועדו לwindows xp 64 bit , אבל למרבה הפלא , עובדים גם על הXP הרגיל . איכות קול השתפרה . הפאנל הוחלף למשהו מאמם . מומלץ בחום לכל בעלי הnforce 2 עם סאונד סטורם עליו .
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש רמקולים עבור המחשב הנייד של אשתי. כרגע יש לה רמקולים של קריאטיב שעלו באיזור ה60 שקל לפני 4 שנים (2.1 כלשהו). היא שומעת בעיקר וידאו ביוטיוב וגלגל"צ, או mp3 באיכויות אקראיות (החל מ128 קב"ש וכלה ב320 קב"ש) הרמקולים יחוברו ישירות למחשב נייד (מקבוק אייר), בלי הגברה או עיבוד. המטרה המשנית היא להעביר את הרמקולים הקיימים לסבתא שלי (שלא שומעת כ"כ טוב), כדי שתוכל להשתמש בסקייפ. התקציב הוא בערך 200 שקל, אפשר וכדאי לחסוך (לא יעשה בהם הרבה שימוש). חשבתי על ה microlab b56. מה דעתכם? הצעות חליפיות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי סנהייזר HD201, ואני שומע איתם בדיסקמן זול וישן אך נוח וטוב [לא בראש שלי לבזבז כסף על MP3] עם כל אוזניות אחרות שניסיתי לא היתה שום בעיה, אבל עם הסנהייזר הגדולות האלה אני שם מקסימום ווליום ושומע בינוני כזה כלומר, בדרך כלל זה מספיק, אבל אני מצפה שתמיד תהיה לי אפשרות למעבר ל"בסדר", למשל כשאני באוטובוס מלא בילדים שצועקים X: אני מתאר לעצמי שהמגבר הפנימי של הדיסקמן שלי פשוט חלש מידי, אז מה עושים במצב כזה? ראיתי כל מיני דיונים על קניית מגבר אבל נראה לכם סביר להסתובב ככה עם דיסקמן גדול, אוזניות גדולות, ומגבר? X: האוזניות הן לשימוש חיצוני בלבד, אני לא שומע בהם בבית בקיצור אני רוצה משהו זול ושלא יהיה בומבה כי יש לי מספיק בומבה כבר ככה אני בטוח שלא צריך משהו מסובך ויקר כי…
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס קול קריאטיב אני רוצה לחבר אותו דרך SPIDF לרסיבר לצערי לא ניתן לשמוע דרך SPIDF רק דרך רמקולים והאיכות לא טובה מה ניתן לעשות ? דרך הגב כדי לשמוע דרך רמקולים כמו שבתמונה הוא יוצא דרך SPIDF בכרטיס ומתחבר ל- SPIDF ברסיבר אני רוצה שיעבוד ה-SPIDF בתמונה http://imageshack.us/f/843/26082664.png/
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני מתכוון לפנק את עצמי בעוד מספר חודשים (פיצוי על המילואים הקרבים), החלטתי לרדת מעניין כרטיס המסך שזממתי לרכוש לטובת חלום ישן שישרת גם את אשתי - אוזניות היי-אנד. כעת יש לי SR-80 שבהחלט לא קוטלות קנים, חשבתי להוסיף לה את ה-DT880. אני מתכוון להזמין אותן מחבר בארה"ב (שם הן עולות כ-240 דולר) כך שאין לי אפשרות להכנס ולבדוק אותן בחנויות בארץ (זה נראה לי לא נכון מוסרית). אשמח לשמוע מבעלי ניסיון, בייחוד מכאלו שגם מכירים את ה-SR80 ויכולים להשוות. בנוסף - לעיתים אנחנו רואים סרטים אחרי שהילד הולך לישון ומשתמשים באוזניות המחוברות במקביל ליציאה אחת - כמה צפוי להיות הפרשת הווליום בין ה-SR80 ל-DT880 ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו ישלי מחשב וחברתי אותו לטלוויזיה שלי LG הדגם 32LD460 חברתי עם כבל HDMI ואין לי סאונד אני כאילו לא שומע מה שאני מפעיל במחשב אני לא שומע ברמקולים של הטלוויזיה מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, על איזה רמקולים למחשב אתם ממליצים? תקציב של עד 800₪. בעיקר למוזיקה ולמשחקים. חשבתי על microlab solo 7c. הם טובים למחיר?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בעיה חדשה שצצה לי השבוע: כאשר שומעים מוזיקה דרך המחשב (אשר מחובר בחיבור קואקסיאלי למגבר) עם כרטיס ה - XFI עם הרבה באסים או כשמעלים את הבאס אז הרמקולים משמעים רעש צורם ולא נעים כאילו הם נחנקים. הבעיה לא היתה עד עכשיו והחלה רק בשבוע האחרון. האם זאת יכולה להיות בעיית דרייברים? ניסית לעדכן את הדרייברים לחדשים יותר, אך אני לא מאמין שזאת הסיבה, הכרטיס תקין לא עבר התעללות. וגם הרמקולים הם עם יחידת באס גדולה של 12 אינצ', אז בטוח שהם לא הבעיה. אני משתמש בחלונות 7 וכרגע עם דרייברים "משופצים" לכרטיס קול. יש למישהו רעיון?
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הנגן המתואר בכותרת שכמובן בא עם אוזניות ה-MX500 (לפי ביקרות האתר). האוזניות היו איתי כבר כמה זמן עד שבעקבות משיכה חזקה נותקו המגעים ועכשיו אני יכול לשמוע רק באוזניה אחת וזה גם לפעמים... מכיוון שהביטוח אינו מכסה נזקים פיסים נשאר לי רק להשיג אוזנוית חדשות... אני רוצה אוזניות שנכנסות לאוזן ( אני לובש משקפיים ולא כול כך נוח לי משהוא אחר) אני מעדיף דגם אחר ממה שהיה לי כי אלה בולטות מאד בהשוואה לאחרות ויש להן נטייה יותר גדולה ליפול והן לא מאפשרות לי לשים כובע וגם הסאונד נדפק לגמרי ברמות הגבוהות של הוואליום. בקשר למחיר אני לא בטוח... נראה לי עד 150 ועדיף פחות תודה מראש למגיבים.
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי אוזניות SR80 עכשיו אני צריך מגבר נייד עד 50$ אני יודע שהאוזניות האלה קלות להנעה אבל לפי מה שהבנתי מגבר יכול לשפר קצת את הבס הפירוט ובעצם לשפר קצת את איכית השמיעה מישהו יכול להמליץ לי על מגבר בדגם ספציפי או לתת לינק לEBAY או לאתר שניתן לקנות אותו משם תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הקריטריונים הם: 1) נפח של ג'יגה לפחות 2) עמידות תודה
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
האם איכות הקול של כרטיסי הקול המובנים על לוחות האם משתווים לכרטיסי הקול הלא מובנים כדוגמת ה Audigy 2 של Creative ???
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אהלן אנשים, לא דיון עם יותר מדיי פואנטה, סך הכל קצת חוויות מהיום בערב. הקדמה בקיצור: אני משתמש בקדמים מדגם Encore 705 משודרים של אומגה-אודיו, ויש לי עוד זוג של Encore 709 שאני לא משתמש בו בחדר בגלל שיש לו כמות גדולה מדיי של באס בשביל החדר שלי (לכן הוא בהשאלה לאח שלי הקטן). אתמול הייתי אצל חברנו NIRSES (וננצל את הבמה בכדי לאחל לו שוב להתחדש על הרמקולים שלו ), ובחזרה השאלתי ממנו את המגבר החלש יותר שלו שלא בשימוש. הסיבה שלקחתי אותו היא שהוא מגבר שלמרות ההספקים הלא מרשימים נשמע טוב מאוד, וחשוב לא פחות, יש לו באס מאוד הדוק וצליל בהיר קצת (זה לפחות הרושם שקיבלתי מהאח הגדול שלו אחרי שהורדתי כמה וואטים). אז חשבתי לבדוק את המגבר הזה עם ה-709 ועם האוזניות שלי. אז עם האוזניות זה ל…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-