אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
היי. אני חדש פה, ולא מבין כמעט כלום בציוד אלקטרוניקה. ולכן -- כמה שאלות ברשותכם בשביל לפוגג את הבלאגן [העצום] שיש לי בראש כרגע. אני מתנצל על אורך ההודעה, אבל הסיבה נעוצה בכך שניסיתי להיות כמה שיותר אינפורמטיבי בשביל לחסוך שאלות מיותרות. (1) לאחרונה קיבלתי פטיפון, מגבר *ו* תקליטים ליום הולדת. במזל רב, ואחרי שליחת הפטיפון למעבדה, הצלחתי לחבר את הפטיפון למגבר (Marantz PM57) ואל לרמקולים של מערכת הסוני שלי (אני לא חושב שיש דגם. הם פשוט באו עם המערכת) -- והכל עובד כמו שצריך. כלומר, הפטיפון. הבעיה שלי היא שמאחר והמערכת לא מחוברת אל המגבר, אני כבר לא יכול להשתמש בנגן התקליטורים שלי. חבר אמר לי שאם אני אחבר את המערכת (המוגברת בעצמה) אל המגבר, הרמקולים שלי ישרפו והאיכות תרגיש כמו …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . יש לי כ.קול מדגם Creative Audigy 2 ZS שמחוברים אליו רמקולים 5.1 של MicroLab , הבעייה היא שאני רוצה לחבר גם אוזניות , אבל לא מצליח מהאוזניות לא יוצא קול . הדרך היחידה היא להוציא את אחד החיבורים של הרמקולים ורק אז אני שומע קול דרך האוזניות .. ( כשהייתי משתמש ב כ.קול המובנה של הלוח , אז הייתי יכול גם לשמוע את הרמקולים וגם לחבר אוזניות ) למשהו יש רעיון איך אני יכול לחבר את האוזניות מבלי להוציא כל הזמן את אחד החיבורים של הרמקולים ?? תודה מראש .
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי לוגיטק X540 אני צריך מעריכים ואני לא יודע איך קוראים לאותו סוד של חיבור, זה לא הסטנדרטי שמיתחבר לכרטיס קול, אלא מה שמיתחבר לבופר
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
לסלון למטרות 90% HOT 10% מחשב... מה אתם אומרים על sharp lc42sa1?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הסתכלתי בחוברת של הרמקולים שלי וראיתי במפרט את שני המושגים output power/driver וליד כל אחד מהם היה רשום מספר שונה של וואט לרמקולים. מכאן השאלה - מה הכוונה בשני אלה? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים אני חווה רעשין סטטים מעצבנים להחריד מהרמקולים (נשמעים כמו דפיקות חלשות). לדעתי (ואשמח שתגידו לי אם אני צודק) הבעיות מכרטיס הקול כיוון שניסיתי לחבר אוזניות והרעשים נשארו. לא יודע אם זה קשור אבל הייתה אצלי ובכל האזור הפסקת חשמל. לגבי דגמים- כרטיס הקול הוא ONBOARD ונקרא soundmax digital audio על לוח M של ASUS דגם P4p800 deluxe השאלה שלי האם אני יכול להיות בטוח שהבעייה היא בכרטיס קול ואם כן על איזה כרטיס חדש אתם ממליצים? אני חשבתי על Creative Audigi Value
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
קניתי LCD סמסונג LA37S81B (הכוונה הייתה לקנות R81 אבל לא היה) אחרי שבוע של צפייה מרובה בטלוויזיה התאכזבתי למדי יחס ניגודיות של 1:7000 אבל זה עדיין מציק וזמן תגובה של 8MS ממש מציק (מלא מריחות בסדרות וסרטים בשידור הוט) במחשב (מחובר בDVI לHDMI ראו מעולה וגם הייתה אפשרות של 1080I) החלפתי לשארפ 37WD1E ועכשיו אין מריחות אבל יש "פאקים" אחרים: - כתוביות נראות עם קוים כשהן מופיעות ונעלמות (DEINTERLACE גרוע למדי במעבד) - מדי פעם עדיין שמים לב לעניין הניגודיות (כתוביות מופיעות בתמונה חשוך והיא נהיית יותר חשוכה ולהיפך) - הכל נראה כמו צילום על מסך כחול או כמו איכות של טלנובלות (נראה מצועצע למדי) השאלה היא האם להחליף את השארפ לR81 או לקחת דגם אחר טלוויזיה חבר המליץ לי לקחת פלאזמה במקום…
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
גודל החדר: 10 מ"ר. אני מחפש רמקולים בעיקר לשמיעת מוזיקה ולכן הבחירה היא זוג רמקולים. אני מתלבט בין רצפתיים למדפיים. אין בעיה של מקום אבל הבנתי שרצפתיים יכולים להיות אוברקיל לחדר כזה קטן(יחסית), למרות שאני מאוד אוהב באסים. התקציב הוא כ-4000 ש"ח לרמקולים ולמגבר. אני לא מבין במגברים אז אשמח לעזרה כאן... איזה סוג רמקולים הייתם ממליצים? יש חברה ודגם מומלצים? איפה אפשר לשמוע? תודה.
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום .. אני רוצה לפנק את עצמי עם טלויזיה חדשה לחדר החלטתי שהגודל יהיה 32 אינטש.. עכשיו הבנתי שיש סוגים שונים של פאנלים ואני לא כלכך מבין בזה.. מה שכן ראיתי את הטושיבה 32WL68 היא 100hrz יש בכלל צורך בזה ? אודה לכם אם תעשו לי סדר בדברים ותמליצו על טלויזיה טובה.. תודה מראש עריכה: שכחתי לומר שאני מקווה שלא לנצל את כל התקציב.. אם טלויזה פחות טובה תתן לי את אותה התמורה אני אלך עליה..אבל שתהייה מתוצרת איכותית
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ובכן מסתבר בסוף שהDVD כן עובד, לפחות הקטע של השמע. איך אני יכול לחבר את הDVD למחשב כך שישמעו בסראונד או לפחות בסטריאו? להלן צילומים של היציאות של הDVD והמחשב: המחשב ניסיתי לחבר כבל שבצד אחד הוא 3.5MM ובצד השני הוא מתפצל לשתי בננות אדום ושחור וחיברתי אותם לAUX אבל כל מה ששמעתי זה רעש סטטי [הרמקולים של המחשב היו מחוברים ליציאת האוזניות שנמצאת בקדמת הDVD. למרות שניתקתי את כניסת הAUX הרעש הפסיק...] האם יש דרך לחבר את הרמקולים?
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
כמו בכותרת,תקציב עד 80$...תודה מראש ^^
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
זה התחיל אתמול, לא זכור לי שהתעסקתיעם הגדרות או משהו... פתאום שאני שם מוסיקה או משהו יש הד כזה. בנוסף כשאין מוסיקה פתוחה הוא עושה רעשים קטנים כאלה ומהירים (קצת קשה להסביר) הרמקולים שלי הם logitech x530 יש רעיונותאיך לסדר? כי אי אפשר לשחק\לראות סרטים\לשמוע מוסיקה ככה.
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים למחשב, הרכב 5.1. התקציב הוא כ 500-550 +- הדגש הגדול הוא על האיכות, עוצמה צריכה להיות סבירה+. אז איך אלה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=27275 או אלה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=373372 או זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=580026 מה מתוכם הכי טובות? או כל דבר אחר שיש לכם להציע לי בתקציב שלי? כמו שאמרתי הדגש הוא על האיכות , העוצמה פחות חשובה אבל היא צריכה להיות חזקה מספיק כדי למלא את כל החדר . בבקשה רק תשובות למי שמכיר ויודע ושמע. תודה.
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני על סף קנייה של רמקולים KING של חברת MAGNUM http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=7776&afid=1036 ורסיבר של חברת ONKYO מסוג TXSR601 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=SR601&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=4&aff=Zap〈=he מה דעתכם? (אגב אני קונה מתצוגה/יד שנייה) כך שהמכיר שונה. אני משתמש במערכת ל- 60% סרטים וכ- 40% מוסיקה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק חיצוני (פנימי "3.5 עם קופסה, WD 200GB), ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה שאני אוכל לצפות בסרטים\סדרות בטלויזיה (34" METZ CRT). יש לי גם מכשיר DVD (עם VHS) של LG. האם יש אפשרות לחבר את הדיסק הקשיח לטלויזיה או ל-DVD כדי שאני אוכל לצפות ממנו ולא אצטרך לצרוב על מדיות DVD את הכל? תודה רבה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לקנות רמקולים בשביל מוסיקה..אז הבנתי שהכי טוב זה 2.1 .. אוקיי.. תקציב: בסביבות ה300 מומלץ גם פחות. אני יודע שהרוב ישר ימליצו על הATP3. אבל אני מה שאני בעיקר מחפש, חוץ מאיכות כמובן. זה שיהיה: *חיבור לאוזניות (אפשר גם בלי אבל עדיף) *באס טוב ומכוון. *שלט שניתן להגביר ווליום (ואם גם באס אז זה בונוס) זהו בעקרון..יש לי כרטיס קול Creative Soundblaster 2.1 Live 32bit. תודה לכל המלצה ועזרה!
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
קניתי מחשב מאמריקה הצלחתי לחבר אותו הכל אפילו להוריד את הלוח תוכניות של יס [אני מחובר ליס] אבל בגלל שהמחשב אמריקאי והיז אירופאי אז הוא לא מקבל את הוידאו ואת האודיאו יש משהו שאני יכול לעשות? ואם לא אני יכול לקנות כזה לא יודע איך קוראים חיבור אדום צהוב לבן שיהיה אפשר לחבר אליו תיס ואז לקליט? תודה רבה מראש
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
קניתי רמקולי סטודיו מוגברים לא מזמן. לאחרונה אני מתחיל לשמוע כול מני רעשים של שלג מהטיוטר(אני לא בטוח אם זה לא היה קודם). לא מבין מה הגורם לקח אבל זה נורא מפריע לי. מישהוא נתקל פעם בבעיה מסוג כזה ומצא פתרון? קניתי אותם מארה"ב ושמתי להם מתאם כזה לחשמל. אולי שווה לנסות לקחת כבל עם חיבור ישראלי בלי שום מתאם?? ככה נראה הכבל : http://i7.tinypic.com/8bdw0lv.jpg הוא מחובר עם 3- עם ארכה.. ניסיתי גם על שקע ללא שום מרחיב נוסף, לא עוזר.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בתעלומה בנגן Vista Media Center. לאחרונה שדרגתי למחשב חזק מאוד: Q6600, 2gb, כרטיס חזק 8600GTS וכו'. ואני נתקל בתעלומה שלא מוצא לה פיתרון. כאשר אני מנסה לנגן קבצי MKV של 1080p אני רואה תקיעות קטנות שנראות כמו קפיצות של הסרט. לציין כי לאחר שחקרתי קצת מצאתי שמתי שהוידאו אינו הדבר היחיד שמוצג אז הסרט מנוגן תקין לחלוטין - לדוגמה, כאשר תוך כדי ניגון הסרט אני מזיז את העכבר ועולים הכפתורים של PAUSE, אחורה וקדימה... לציין כי בנגן WMP11 הסרטים מנוגנים תקין לחלוטין גם במסך מלא. לצייטן גם שפורמט 720p תקין לחלוטין. משתמש בקודקים: 1. haali splitter - לפתיחת הקובץ. 2. coreAVC - לוידאו. 3. ffdshow - להדבקת תרגום. 4. ac3filter - לסאונד SPDIF. האם מישהו מכם מכיר את…
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
קצת שאלות .... אמרו לי לא יהיה לי EAX בוויסטה אז מה עושים ? והוא כרטיס קול טוב למשחקים ?
-
- 9 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD - בעיקר לראות תכנים ממחשב, סדרות סרטים וכו'. אולי גם משחקים מדי פעם בשביל הגיוון. התקציב הוא בסביבות 4000 ש"ח אבל מוכן לחרוג לכיוון ה-5000 אם תהיה סיבה טובה. אני לא סגור לגבי הגודל שאני רוצה. אני מאד (מאד!) מפונק לגבי איכות תמונה, אני אעדיף לקנות משהו מאד מאד איכותי אבל קטן מאשר גדול וגרוע. אם יש 32 אינצ' מספיק איכותית בתקציב אני אשמח, אם לא אז אני אקנה משהו קטן יותר אבל טוב. בכל מקרה מרחק הצפייה לא אמור להיות גדול, סלון די קטן יחסית. אין לי שום העדפות כרגע. מה הדברים הכי איכותיים שיש בשוק? חצי ממה שאני מוצא בזאפ בכלל לא קיים בחו"ל, כל מיני טלוויזיות סוג ד', גם של חברות טובות ורציניות. זה נראה כאילו אלו דגמים ישנים שכבר לא מוכרים בשום מקום ח…
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
זה היה רומן ארוך, הן היו האהבה הראשונה שלי, מרגשת, צבעונית, תוקפנית. אהבתי את זה, כל מה שקשור בה. הייתי כל כך עיוור, ממוגנט, לא רציתי להוריד אותה ממני לשניה. היא הייתה בשבילי הפעם הראשונה, ההתגלות לעולם היוקרה הכל כך מצומצם. השווצתי בה לכל אחד, רציתי שיראו מה השגתי ועמלתי כל כך קשה. אבל כמו כל רומן נעורים גם זה חייב להסתיים. התבגרתי, עברתי שינויים בטעם. אני נמשך עכשיו יותר לעדינות, לאינטליגנציה, לרוך, לליטוף, לפרטים הקטנים ביותר שעושים לך את זה יותר מכל אחת אחרת. אמנם הן קרובות משפחה (מאוד קרובות) אבל אחת היא אמי ווינהאוס והשניה ג'וליה רוברטס. אז כנראה שבאמת עברתי אצלי שינוי... וג'וליה.. ג'וליה היא DT880 ;D אשמח לתגובות
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כול, אני לא בטוח שמותר לשאול דבר כזה בכלל, וגם אם כן אני לא בטוח שזה המקום הנכון. רציתי לדעת מאיפו אפשר להוריד סרטים באיכות HD? לסרטים כאלה אפשר למצוא תרגום בעברית? ובאיזה פורמט זה יהיה? אני צריך להפעיל את הסרטים מהמחשב, צריך תוכנה מיוחדת? תודה לעוזרים! אלון
-
- 9 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שוב אני רציתי לדעת על מי מהנ"ל הייתם ממליצים - השימוש הבעייתי שמדובר כאן זה ריצה אני אוהב ת'סאונד של ה-porta אבל ה-sporta קצת יותר נוחות לי ל-sporta יש קצת באס מוגזם (אני חושב שזה בגלל הפלסטיקה ששונה מה-porta ויותר מאסיבית) אבל יותר זולות מה-porta בקיצור אני מבולבל מת עצה תתקבל בברכה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש במחשב שלי כרגע כרטיס קול 2.1 מובנה בלוח אם ורק 2 מתוך ה-3 עובדים. פירקתי ממחשב אחר כרטיס קול של חברת CREATIVE עם 5 חיבורים. השאלה שלי איך אני מחבר אותו.. הנה תמונה של החיבור שלו: http://www.siz.co.il/up.php?i=m5zngztnmvym.jpg תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-