אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, לא מזמן עברתי לדירה חדשה וכעת אני מעוניין לקנות מערכת סטריאו לסלון, יש לכם המלצות על חברה מסוימת? התקציב שלי הוא כמה אלפים (עדיין לא החלטתי) וחוץ מסאונד טוב היא צריכה גם להיראות דקורטיבית כזאת ולא מגושמת
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נדפק לי הכרטיס קול המובנה, וזהו המחשב החמישי שזה כבר קורה לי, ותמיד אחרי שזה קרה לי חשבתי על הרעיון הזה.. אבל כמובן אני לא מבין גדול בשפות תכנות ככה שאני כנראה לא יוכל לעשות את זה.. אבל תיאורתית זה הגיוני לא? לקחת נגן mp3 לתכנת דרייברים שבעצם יעבירו דרך USB את כל מה שנקלט מהמחשב והפלט יהיה החיבור אוזניה של כל נגן MP3 בסיסי... אז בסדר לא תיהיה כניסת מיקרופון או Line-in אבל עדיין לפחות אפשר לשמוע מה הולך במחשב.. האם נראה לכם שאפשר לעשות דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי לא ממזמן את הטלויזיה הזאתי וקצת הסתבכתי עם החיבורים יש בצד חיבור RCA מאוחורה עוד 2 RCA חיברתי DVD בצג ושבאתי לחבר את הממיר וה וידיאו הסתבכתי ונאלצתי לחבר את הממיר דרך הוידאו. מאחורה יש חיבור RCA אחד שהוא כזה מוזר עם הרבה כניסות וכאשר אני מחבר לשם אז רואים שחור לבן ולא שומעים טוב , החוברת של הטלויזיה כתובה ביפנית אז לא הבנתי כלום אולי למישהו יש את הטלויזיה הזאתי שיוכל לעזור תודה
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול 7.1 ערוצים ומערכת רמקולים של 5.1 ערוצים. אני לא בטוח מתי אני אמור לשמוע בכל הרמקולים, אבל חוץ מבשני הקדמיים אני לא שומע באף אחד מהרמקולים. ניסיתי במוזיקה, משחקים וסרטים, אבל אני שומע רק בשני הקדמיים בכל האפשרויות. יש רק תוכנות מסויימות לסרטים ומוזיקה שאפשר לשמוע דרכם בסראונד או שאני צריך לעשות משהו?
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ברשותי, לפטופ של דל e6400 עם יציאת displayport שאותה אני רוצה לחבר לLCD עם מתאם לHDMI . השאלה שלי היא איך אני מעביר את הסאונד (5.1)למערכת קולנוע ביתית שאין בה חיבור HDMI.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
cambridge soundworks מייצרת כבר כמה שנים רמקולים שעושים רושם שהם טובים, אך אינני רואה שמוכרים אותם בארץ......... האם אתם מכירים את החברה הזאת? היא באמת טובה? קבלתי המלצות עליה מחבר באמריקה, ורציתי לדעת האם היא מוכרת וטובה או סתם חברה? דרך אגב תוכלו לראות באתר שלה שהיא שותפה/חברת בת של creative...... http://www.cambridgesoundworks.com/store/category.cgi?category=0 אפשר בבקשה לקבל חוות דעת על החברה ועל איכות מוצריהה?
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
קודם כול שאלה- לפי מה שראיתי באתר המכס על אוזניות יש מס בשיעור של 17% נכון? סגנון מוזיקה- אני שומע בעיקר רוק- Pearl Jam, Alice In Chains, כריס קורנל, Guns and Roses, רוק משנות ה70. לעיתים גם מטאל הכיוון הכללי ברור. לא שומע לא מזרחית ולא פופ. דרישות- לא חייבות להיות אטומות וניידות בשביל זה יש לי אוזניות אחרות. אני השתמש בהם בבית בחדר. מגבר אוזניות אין לי, יש לי מגבר סטריאו רגיל לא יודע אם זה פותח את האופציות או לא, בכול מקרה ההעדפה היא לאוזניות שיתפקדו טוב גם ללא מגבר. אוזניות שהספקתי לראות בתקציב(ניתן לחרוג טיפה): Sony MDR XB700 Shure SRH 440 ATH700 של אודיו טכניקה(חורגות מהתקציב) Sure SRH840- ניתן להשיג בארץ בכ600 שקל שווה את תוספת המחיר? המלצות נוספות? מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השימושים הם מוזיקה,סרטים וקצת משחקים במחשב חשוב לי מאוד הנוחות של האוזניות,שיהיו כמה שיותר נוחות,אני לא רוצה אוזניות כפתור. לא רוצה בכלל אוזניות שמיועדות במיוחד למחשב (כאלו שיש להם מיקרופון מחובר \ חיבור USB וכו...) שיהיו מחברה איכותית (עדיפות לסנהייזר),שיהיו עם אחריות עדיפות לקניה מ KSP ,אם לא שמה אז לחנות אחרת שנמצאת ב ZAP חשבתי גם להזמין מחו"ל אך אני פוחד שהאוזניות יתקעו במכס ובסוף הקניה לא תהיה משתלמת (בגלל המיסים) יש למישהו פה ניסיון עם הזמנות מחו"ל ? בנוסף אשמח לשמוע חוות דעת של מישהו פה שהתנסה עם הדגמים האלו ויכול לומר לי איך הנוחות בשימוש של מעל שעתיים רצופות בהם: Sennheiser HD 202 Sennheiser HD 218 Sennheiser PX100 Sennheiser HD 205 Shure SRH240-A SteelSeries Si…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחפש אוזניות בתקציב של בין 200 ל 300 שקל ,שיהיו כמה שיותר טובות ביחס למחיר רק מבעלי נסיון. תודה
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
צריך הצלצה לכבל HDMI לחבר את המחשב הטלוויזיה היא 37 אינצ' של BEKO HD ready כבל ב 100 שקל לא יעשה את העבודה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה. קיבלתי די וי די ואני רוצה לחבר אותו דווקא למחשב ולצפות בסרטים על מסך המחשב (21'). ניסיתי לחבר את המכשיר באמצעות כבל- S-video לכרטים מסך (Radeon 9600xt) ואני לא יודע בדיוק מה הלאה?! איך מחברים הכל ואיך צופים בסרטים? תודה מראש, damage
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן האמת היא שאני מחפש אוזניות אלחוטיות לטלויזיה וראיתי פה בפורום המלצות עד 100$ בEBAY את האוזניות הנ"ל http://www.ebay.com/itm/220984081339?ru=http%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fsch%2Fi.html%3F_from%3DR40%26_nkw%3D220984081339%26_rdc%3D1 אבל הם נראו לי לא כל כך משתלמות יחסית למחיר. אז עשיתי קצת חיפוש ומצאתי את הדף הנ"ל בDEAL EXTREME http://s.dealextreme.com/search/wireless+headphones אבל הבעיה היא שהכל שם זה עם חיבור של USB DONGLE בקיצור בלוטות. וגם האיכות שם לא כל כך טובה. אבל המחיר קצת יותר הוגן. עשיתי עוד קצת חיפוש בפורום ומצאתי את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=339579.msg4424205#msg4424205 נושא שבקיצור ממליץ על האוזניות הנ"ל http://zap.co.il/model.asp?m…
-
- 9 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
שלום, יש מצב שיופיע פה עוד פוסט שלי על שם "גיא" כתבתי אותו מוקדם יותר היום ומשום מה אני לא רואה שהוא מופיע בפורום. אני מחפש אוזניות במחיר של עד 1000 שקל, כמובן אשמח לשלם פחות אם יש משהו מספיק איכותי במחיר נמוך יותר, אשמח להתחיל מהצעות של עד 600 שקל. השימוש באוזניות יהיה בעיקר לנגינה על תופים אלקטרונים והאזנה למוזיקה בדרכים חשוב לי שיהיה סביב האוזן ולא על האוזן ושיהיה נוח לשימוש ארוך אני כנראה גם הולך להזיע הרבה אז אם זה איכשהו עלול לפגום באוזניות אז עדיף אוזניות עמידות. תודה ושנה טובה!
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך\טלוזיה לחדר המסך שלי הולך טוטאל..יש לי כרגע CRT של AOC רוצה המלצה למסך לתלות על הקיר בסכום של 2500 שח יש דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני בעיקר משחק (SOF2 ומשחקי FPS בעיקרון), שומע מוזיקה..ומעוניין ברמקולים שיעשירו את זמן העבודה על המחשב עד 1200 ש"ח ראיתי את הATP5, הINSPIRE 6600 ועוד דגם של לוג'יטק שאני לא זוכר את שמו...הערות\המלצות\הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי רסיבר סראונד של קנווד ואני בטוח שרובכם תגידו איכס וזה אבל אני לא הולך לקנות רסיבר סטריאו בשביל זה.. עכשיו אני שומע דרך כרטיס אונבורד מסריח שלא שווה כלום.. לא זוכר תדגם של הכרטיס אם אבל זה כרטיס של אסוס שמתאים לפנטיום 800.. ומחוברים אליו הatp3. אז אני בטוח שהרסיבק שיש לי יותר טוב מהכרטיס אונבורד הזה... יש דרך לחבר את הרסיבר למחשב כדי לקבל איכות סאונד יותר טובה? אם כן איך?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השימושים שלי הם : כמסך מחשב לכל דבר ועניין משחקים צפייה בסרטים ב FHD עידן + תלת מימד בסרטים ומשחקים מרחק הצפייה הוא בסביבות 2-2.5 מטר הדגם שעניין אותי שעניין אותי הוא samsung eh6030 40 inch http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE40EH6030KXXU הציעו לי את המסך הזה ב 3050 ש"ח + עוד 2 זוגות משקפיים במתנה.(המחיר נראה לי אטרקטיבי). האם זה מסך טוב והמחיר כדאי או שיש משהו יותר טוב ומשתלם? הפרמטרים של המסך הזה נראים לי טובים , 3D , FHD , LED ו 100HZ אמיתיים ( או 200HZ עם המנגנון) , מצב משחק ועוד. אם מישהו יודע אם יש למסך הזה לאגים (אני מניח שלא ) או מה הקצב רענון , איזה פאנל יש לו (אני מניח ש S-PVA), עם יש לו chroma 4 4 4 והכי חשוב אם הוא מתאים לשימו…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני מס' שבועות הורדתי את הסט של Astral Porjection מכאן... שמו המלא של הסט הוא : Astral Projection - Live @ Brotherhood Beach (03-08-02) כן כן... מסיבת האחווה בחוף מציצים בת"א, סט משלנו. הסט עצמו מומלץ בחום גם לאלה שאינם חובבים את ז'אנר ה"גואה"... בכל אופן, אם תוכלו להאזין לסט ואולי לנסות לזהות בשבילי טראק מסויים... הטראק מושמע בין הדקות 51:10 ל 57:40 והפרט היחיד שאני יודע עליו הוא השם שלו אבל לא של ההרכב. שם הטראק עצמו הוא "BORN ON EARTH", הסאמפלים בו נשמעים כמו הסאמפלים של אסטרל (כמו רוב הטראקים שמושמעים בסט) ואני חושב שהם משתפים פעולה עם עוד הרכב. האם מישהו יודע את השם המלא של הטראק האיכותי הזה?! PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!
-
היי. יש לי התלבטות בין 2 אוזניות. אני מתלבט בין Sennhieser MX 400 לבין Sony MDR-E828LP. הביקורות באמאזון טובות על שניהם. http://www.amazon.com/Sony-MDR-E828LP-Fontopia-Earbuds-Winding/dp/B00008VF63/sr=8-6/qid=1168079568/ref=pd_bbs_6/102-4660346-6100162?ie=UTF8&s=electronics http://www.amazon.com/Sennheiser-MX400-MX-400-In-Ear-Headphones/dp/B00004Z0BN/sr=1-2/qid=1168078043/ref=sr_1_2/102-4660346-6100162?ie=UTF8&s=musical-instruments על איזה אתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
קיימות אוזניות IN EAR שהגומי שעל האוזניות לא יוצא? כבר מספר פעמים שנופל ונאבד לי הגומי הזה, ומצד שני אוזניות גדולות דיי חמות ופחות נוחות להליכה וכו', האם קיימת חייה כזאת אוזניות IN EAR כמו שציינתי?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? 500 ש"ח כולל משלוח אחרי תשלומים.... היה שווה ? כדיי להחליף למשהו אחר לפני שיהיה מאוחר מידי ? כי לפי מה שהבנתי זה הרמקולים הכי טובים למחיר הזה...
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי, ה-ATP3 עושה רעשים שהוא לא אמור לעשות... כמו הרעשים שיש כשרמקולים נשרפים.... אני לא יודע מה לעשות . יש לי אחריות? היא תקפה במקרים כאלה? האם הם באמת נשרפו?? אלוהים אדירים, שיהיה פתרון...... הם פעילים כולה יומיים בקושי. ניר.
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הרמקולים התלויים על קירות הקולנוע - אילו רמקולים אלו? ואם יש יותר רמקולים בקולנוע מאשר נחוץ בתקן - למשל בתקן 5.1, אז מה עושים שם בקולנוע? והאם הרמקולים האלו יורדים לרמות בס נמוכות?? שאלה נוספת - האם יש דרך לבדוק מה תחופ התדירויות (KHZ) של רמקול שנתון זה לא כתוב עליו וגם לא ממש הצלחתי למצוא באינטנרט?
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מחשב נייד עם יציאת HDMI וגם יש כרטיס קול עם יציאות 5.1 יש לי פלזמה 50 אינץ ויש לי קולנוע ביתי של HITACHI כרגע אני מחבר את המחשב לפלזמה עם כבר HDMI רגיל ורואה סרטים ואני רוצה איכשהו לחבר גם את הקולנוע הביתי לעסק במגבר של קולנוע ביתי יש 2 חורים RCA של AUX יש 6 חורים RCA לכניסה של מערכת סראונד (רמקולים מחוברים בנפרד) ויש כניסה של קומפוננט האם יש כבר מיוחד שעושה את העבודה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-