אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשים קליפים של ארץ נהדרת. אני צריך להמיר אותם איכשהו (איך בדיוק ??) או שאיך שהם (XVID) זה בסדר ?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
לראות סרט מדיסק און קי באיכות קולנוע
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי minix neo X8 וכמה התאכזבתי כשגיליתי שאי אפשר לראות בו נטפליקס בHD. איזה סטרימר כן מומלץ עבור נטפליקס? מחיפוש באינטרנט ראיתי המלצות על Amazon Fire, Apple TV, Roku אבל אני לא יודע מה מזה רלוונטי לארץ ובטח המחירים שונים לגמרי. גם, האם יש סטרימר שאוכל להשתמש ב Air Mouse שלי איתו (קניתי עם ה Minix)? תודה
-
- 3 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אז ככה, מזה כמה זמן שאני מתכוון לקנות סטרימר לצרכי ניידות, כשהולכים למקומות אחרים וכאלה. תמיד חשבתי שאני אקנה את ה-WD TV ובינתיים הוא כבר יצא בגירסה שלישית שכמובן שאם אקנה אז אותה. שאלתי את המוכרים ב-לוג'יק שהם ממש בסדר והם אמרו שלפי מה שאמרו לקוחות, יש לו עדיין בעיות עם עברית :\ נוסך על כך לפני כמה זמן שמעתי על xtremer. הבנתי שהוא לכאורה עדיף, אלחוטי (שבזה אני דווקא לא מעוניין, אני רוצה חיבור חוטי ללא שום אלחוט!) ובעל מקום לדיסק קשיח שזה גם לא כך כך מעניין - אני אחבר לו דיסק און קי או דיסק קשיח חיצוני. בירור אצל בעל אקס סטרימר העלה את הטענות הבאות: 1. תפריט עושה רושם איטי/כבד בעת חיבור דיסק קשיח חיצוני 2. שומעים אותו לפעמים בזמן העבודה עכשיו כשריפרתי פה ראיתי משהו על A20…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני עכשיו בארצות הברית ואני רוצה לקנות סטרימר. אני מחפש סטרימר מסוג אנדרואיד 1. אני רוצה את היכול להתקין עליו אפליקציות - כמו בפלאפון (אפליקציות VOD) 2. XMBC 3. שישמש כסטרימר 4אפשרות חיבור RJ45 5. אם אפשר שיקלוט שידור עידן פלוס זה אמור להיות לנסות ולהיות התחליף לYES שיש לי היום בבית אשמח להמלצות בהקדם תודה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
אהלן אנשים! עריכה: אחדד קצת את שאלתי: איזה פורמט לדעתכם יותר איכותי מבחינת שמע, מה יותר נאמן למקור (\קרוב לאיכות דיסק) , השאלה פה היא לא על גודל הקובץ ועל פורמט שמיש יותר או פחות. אלא על איכות. כשמכווצים טראק כלשהו לקובץ, שיטת הקידוד פוגמת באיכות הטראק (לפחות כך אני חושב). MP3 OGG או WMA ???
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
וכמה אמור לשקול שיר ממוצע בפורמט כזה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם בכלל צריך להתאים בין פורמטים לאוזניות (או רמקולים), או שפשוט יש פורמט אחד שהוא האיכותי ביותר על גבי כל האוזנית/רמקולים?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איזה פורמט עדיף לפלאפון ולipod מבחינת איכות הנגינה , אני מכיר רק mp3 ו acc ואני לא מבין מה ההבדל בינהם . האם יש טובים יותר ? ומה כדיי ? אגב יש לי אוזניות טובות אז זה לא הבעייה . תודה מראש .
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אז לפני זמן לא רב הפכתי לבעליהם הגאה (לא לא גאה כזה ) של האוזניות ATH-A900 , מאז התחלתי לאסוף קבצי אודיו באיכות גבוהה במיוחד... רציתי לדעת על איזה פורמטים אתם הכי ממליצים ? כשהנתון הכי חשוב הוא האיכות לא משנה כמה הוא שוקל רוב הקבצים הם פשוט בפורמט הפופלרי mp3 אבל אני יודע שגם Mp3 320kps זה לא משהו ... הורדתי כמה דברים בפורמט APE שאמור להיות איכותי ... יש גם ogg אבל זה גם בסגנון של mp3
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חבר שלי קיבל H340, בחוברת רשום רק WMA וASF, אלה היחידים?
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני לא מוצא את כל השירים שאני אוהב ב FLAC, איזה עוד פורמטים מומלצים ( למי שאומר לי "MP3 320Kbps") ?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
מובן ש MP3 זה כיווץ ירוד... קניתי כרטיס קול חדש, ויש לי מערכת יחסית פשוטה של המילטון 5.1... אבל אני רוצה לבחון אותם כמו שצריך, מישהו יכול להעלות לי בבקשה קובץ מוזיקה, שיר איכותי? upload-il.com שרת ישראלי מהיר להעלאת קבצים, זה ממש יעזור לי! גם יספיקו לי כמה שמות של פורמטים מומלצים ואני אדאג להשיג שירים באותם פורמטים! תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים את הIRIVER H10 5 ג'יגה. הכל פאנן רק שאני לא מצליח להעביר תמונות.. הוא אומר שהפורמט לא בסדר.. ניסיתי עם JPG ו BMP ולא עבד. למישו יש מושג במה הוא כן תומך ב100 אחוז?
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
-
הי שלום לכולם ותודה מראש. יש לי אוטוקראוון על משאית ובתוכו משובצים 4 רמקולים לרכב המעידים על עצמם שהם נותנים מקס של 200 וואט. הרדיו שלי שבק חיים ואני מנסה להבין איזה רדיו אני צריכה כדי להפיק את המירב מהם. הבנתי משיטוט באינטרנט שלשם הפעלה מיטבית של הרמקולים אני זקוקה לרדיו שיוכל לתת 800 ואט אבל נראה שאין כאלה הרבה בנמצא. האם מקובל לשם כך להשתמש במגבר או שאכן עדיף רדיו חזק? מנסה לצמצם עלויות עד כמה שניתן. מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה כאמור (;
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות בין שתי מכשירי רדיו דיסק לרכב SONY CXS-GT4216F או Pioneer DEHP5050UB 1. לגבי הסוני, לא ראיתי שום הערכה עליו לעומת הפיוניר שההערכות מצויינות 2. חשבו לי לדעת במיוחד לגבי הסוני כי הוא בא בערכה עם רמקולים 3. אם מכירים מכשיר אחר טוב לאוטו במחיר דומה או פחות אשמח, חשוב שהיה יציאת USB וחשוב לזכור כי אין מגבר לצערי
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מתחיל להתעניין בתחום (מקווה שלקראת קנייה) ואני מבקש לדעת - מה הקנייה הכי משתלמת בתחום הזה. התקציב עומד על כ 1000 ש"ח רק לרכיב הזה (כלומר הרדיו דיסק עצמו). הדגש הוא על: איכות שמיעה. תמיכה ב MP3 ודיסקים CDRW (אני יודע שזה לא ממש מסתדר עם הסעיף הקודם...) ורדיו FM תצוגה ברורה, קריאה וכמובן נשלפת אנא עזרתכם HF
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לברר איזה רמקול יותר כדאי לי את Philips SPA7650 רמקולים: 12.5 ואט*4 סאבוופר: 25 ואט מרכזי: 15 ואט מחיר 811-900 זאפ HARMAN KARDON רמקולים: 10 ואט*2 סאבוופר: 20 ואט מרכזי:אין מחיר:900 באג לפי הנתונים נראה שהקרדן בכלל לא מתקרבים לפיליפס אבל בכל אופן הם עולים אותו מחיר האם זה בגלל העיצוב או גם בגלל האיכות ובכלל איך הרמקולים האלו Philips SPA7650 כי על הקרדן ראיתי המון תגובות חיוביות משא"כ עלהם לא ראיתי אף תגובה בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני רמקולים תגידו איזה יותר טוב ולמה? S220 Logitech http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694477 SBS A300 Creative http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694477 אני מתלבט מאוד בין שניהם כי לאחד יש קול גבוה אבל לשני יש שלט! אז תגידו מה יותר טוב ולמה! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה רמקול עדיף לקנות למחשב החדש? t6060 או t5900 של קרייאייטיב
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
איזה רמקול עדיף? זה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Speakers&model_id=694477 או זה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Speakers&model_id=598020 הראשון עולה ב-4 שקל יותר מהשני. תודה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-