אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-soundblaster&db135650=135653&db46605=129097,129098&db46632=46974&db46624=46977&db46617=46621&db67504=67507 מה אתם ממליצים לי? אם יש לכם הצעה אחרת שלא נמצאת פה אז בכיף זה מחשב זמני, לכן אני לא משקיעה הרבה אבל חשוב לי גם עיניין המחיר אני משתמש ב2.1 רמקולים או אשתמש במגבר עם רמקולים (גדולים) של סוני שיש לי רק צריך כרגע מגבר זמני לא יקר זה בערך המחשב שאני קונה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5793&CatCode= + מספר שינויים קלים תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מחפש טלוויזיה 40'-42' LCD/LED/PLASMA השימושים בעיקר סרטים (1080p/720p) וקצת משחקים (PC) מחפש איכות תמונה גבוהה, שחור סביר ו- lag נמוך. תקציב עד 7000 אבל אם לדעת הפורום זה מיותר אז אחסוך בכיף.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום. אני מעונין לקנות אוזניות חדשות בתקציב של עד 300 שקל, כאשר בשביל הSIBERIA V2 אני אחרוג קצת אולי. פתחתי נושא כי לא מצאתי על ה512 כמעט שום דעה כאן ולא השוואה בין השתיים. מה שחשוב לי באוזניות שיהיה כבל ארוך של לפחות 2.5 מטר, שיהיו נוחות מאוד ושהסאונד יוציא את המיטב (כמובן בהשוואה לאחרות בתקציב הזה, אני לא אודיופריק אבל דורש סאונד סביר) . האוזניות הן לשימוש ביתי ולכן גם הכבל הארוך לצפייה מהמיטה בסרטים, שמיעת מוזיקה וקצת משחקים (בעיקר UT 99 שאוזניות טובות יכולות לעזור). לצורך השוואה אני כרגע משתמש בJVC HAV570 כבר כמה שנים ובסה"כ הן סבבה בהשוואה למחיר הנמוך שבו נרכשו (85 ש"ח), אבל חשבתי שהגיע הזמן לשדרג בהתחשב בזה שציפוי הספוג מתפורר עלי. אני רוצה אוזניות סגורות שמקיפות את…
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
Heya.. חזרתי עכשיו מיריד "חבר" בגני התערוכה. מזה זמן שאני רוצה לקנות טלוויזית LED של סמסונג 46'' ועוד לא מצאתי דיל משתלם. קיוויתי למצוא משהו כזה ביריד, אבל לאכזבתי המחירים נשארו גבוהים בצורה מופרזת ולא ברורה. אני מסתכל על הטלוויזיות החדשות של סמסונג מסידרה D שיצאו זה עתה בחו"ל והמחירים של הדגמים היקרים זולים יותר ממחירי הדגמים הישנים פה בארץ.. מתסכל במיוחד כדאי אולי לעשות הזמנה מחו"ל? לדעתי עם המכס זה עדיין ייצא לי זול יותר מבארץ, ובטח שלא אצטרך להמתין 8 חודשים עד להגעת הסדרה החדשה..?
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכם ברצוני לקנות רמקולים חדשים,(לצורך העיניין 7), הרמקולים התחילו לזייף בשירים ובסרטים (בניי 10 שנים +-) עירבוב של 2 סוגים ADS and Alpha Tech הריסבר הקיים הוא Yamaha rx-v565 בן שנה וקצת. גודל החדר הוא 5 מטר על 2.75 מטר (רוחבXאורך). אחרי בירורים רבים בכמה חנויות הגעתי לשלושה אפשרויות של סטים: 1) Canton GLE 490.2 -> קידמיים GLE 455.2 -> סנטר GLE 410.2 x2 ->סראונד 2) PSB Image T-65 -> קידמיים Image C40/60 -> סנטר Image B-4 x2 -> סראונד 3) B&W+Klipsch 684 -> קידמיים HTM 62 -> סנטר S-1 Klipsch x2 -> סראונד העדיפות שלי היא על הPSB, מה ההמצלצה שלכם. אולי קראתם ביקורת רעה על אחד מהם מישהו אולי שמע אותם או כל דבר אחר זה יעזור לי …
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות למוזיקה אני רוצה שהאוזניות יעטפו את כל האוזן ושיישמעו בהן טוב,לא צריך מיקרופון. התקציב שלי הוא 400 ש"ח עם חריגה ל450 ש"ח אשמח אם תוכלו להראות לי אוזניות וגם לנמק למה כדאי לי לקנות אותם וכמו כן מאיזה חנות כדאי. דרך אגב שמעתי שSENNHESIER טובות אז אם תביאו לי דגמים של החברה הזאת זה יהיה מצוין תודה רבה,אסף
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות לתופים אלקטרונים. אוזניות קשת עם ספוג אוטם סביב אוזן. עד 200 ש''ח הזמנתי בנתיים בבאג את ה K512 של AKG והמוכר אמר שיעשה לי מחיר טוב.... איך האוזניות האלה? המלצות לאוזניות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך אוזניות קשת, איכותיות, עוצמה גבוהה, חברה טובה. בעיקר לגיימינג (COD4) וגם למוזיקה. שיהיה טוב לשתיהם... שלא יהיה יקר מדי, אפשר להגיד עד 300 ש"ח, אם זה ממש שווה את זה אז 350... אני מעדיף הצעות מנסיון אישי של אנשים. תודה רבה לכם והמשך יום מעולה. ניר.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש אוזניות עד 200 שקל in ear שיתנו הבדל מורגש באיכות לעומת cx300?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי... לא נכנסתי לפורום שנים אבל זה תמיד מקום טוב לחזור אליו להתייעץ על דברים שאני לא מבין בהם. אני רוצה לבנות לעצמי מערכת סאונד ניידת חזקה שתיהיה בעצם קופסא עם רמקולים מגבר (ואם צריך קרוסאובר) וסוללה נטענת. יש לי בבית רמקול גדול של isophon חסר מעש שאפשר לדעתי להכין ממנו את העניין. הסאב שלו גדול נראה לי 8.5' יש גם מיד 4' וטוויטר... (כשאני מחבר אותים למערכת שלי אני מרגיש שרק הסאב עובד... אפשר לבדוק תעניין הזה) לפי מה שרשום על זה זה 8 אום watt80 ו60 RMS הרמקול קצת כבד אבל לדעתי הכי פשוט להכין מזה תמערכת. מצאתי באיביי סוללת ליטיום 12v 9800mah שאמור להספיק לכזה רמקול... במקרה הרע אפשר לקנות עוד בטריה... זה דיי זול. עכשיו אני מגיע למגבר... יש באיביי איזה חרא זול http://cgi.eba…
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7740695&p1000GoogleAdWordId=900006111011250000&gclid=CJSx_cGJgagCFQgjfAod_EDztA המחיר נוח, והכול נראה סבבה. לאחד שלא מבין הרבה, יש פה איזה פגם או חיסרון שאני יכול להתקל בו בהפתעה? המטרה היא לחבר אותו לרסיבר, לממיר יס, ולמחשב, לראות קבצים בלוריי 1080 בין היתר. אשמח לקבל חוות דעת או המלצה על משהו אחר בסגנון. (32 אינץ) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, האם מישהו שמע על המכשיר הזה? אני יודע שמדובר באיזשהו יחידת מדיה אני לא בטוח אם זה בהגדרה של סטרימר או של מחשב מדיה סלוני. אם מישהו יכול לתת חוות-דעת או המלצות וכדומה. תודה מראש, איתי.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחפש כרגע אוזניות IN-EAR בטווח של 300-400 ש"ח (אבל תציעו גם דברים עד 500, נשקול...). מה שחשוב לי ביותר זה איכות סאונד (באסים בעיקר). אחרי זה איך יושב באוזן, איכות הבילד וכו'... אני יודע שיהיו את אלה שפשוט יבואו וימליצו על האוזניות שלהם, אבל אני מחפש באמת אוזניות שהם איזשהו קונצנזוס של איכות כרגע... כרגע אני מתלבט בין מספר דגמים של Shure, Senheiser ו-Philips אבל אני אשמח לשמוע המלצות לכל חברה. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]שלום לכולם לפני שבועיים קניתי את הSOLO6C והיום אני נוסע לאיקאה (עוד שעה בערך) לחפש מתקן שיתאים לרמקול אני רוצה לקנות סטנד לרמקול הימני שלי כי הם קרובים אחד לשני וקרובים אליי. השולחן בגובה 75 CM ואוזן שלי בגובה של הרמקול אם הוא מוצב על השולחן. הנה תצלום של החדר שלי : המסך בגודל 19". השאלה שלי היא : איזה סוג של סטנד מומלץ לי לקנות ואיך למקם את הרמקולים? אני מתכנן לקנות סטנד אחד לרמקול הימני ולשים אותו בצד. תודה רבה תשובות יעזרו לי לפני הנסיעה לאיקאה דרך אגב, המוזיקה שאני שומע היא מוזיקת טראנס אז הבאס חשוב לי מאוד http://www.up2me.co.il/images/99757974.jpg http://www.up2me.co.il/images/30269611.jpg[/td][/tr][/table]
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שבוע טוב, אני מחפש טלוויזיה 37 אינץ' לסרטים בלבד. מרבית הסרטים הם באיכות SD ומעט מאוד ב720P כך שאני כלל לא צריך full hd. התקציב שלי גמיש. כמובן שאני מעדיף לחסוך, אבל בין 2,000 ל-5,000 ש"ח נומר. על איזו טלוויזיות אתם ממליצים ועל איזו טכנולוגיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לשדרג למסך חדש בסלון שלי, סלון של דירה קטנה. מרחק הישיבה יהיה 3 מטר מהמסך, ובחדר יש חלון אחד לא גדול בצד, וגם הוא רוב הזמן לא מאיר בעוצמה חזקה. כרגע יהיה מחובר למסך ממיר הוט רגיל (יתכן שדרוג ל-HD בעתיד), מחשב לסרטים ואני מניח שגם DVD או כל התקן USB. התקציב מוגדר כבין 3000-4000 שקלים, אבל אם באמת יש סיבה למתוך אותו - אני אשמח להשתכנע (אבל זה דורש באמת הסבר ). בנוסף, החודש יש את יריד חבר, ויש לי אפשרות לקנות שם. לא יודע אם זה מעניין או לא - אבל שיהיה. אז... איך בוחרים?
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות אוזניות חדשות למוסיקה בלבד, שיתחברו למחשב עם כרטיס OB. אני מתכנן לקנות אותם בניו יורק ככל הנראה בB&H כך שאני צריך דקם שימכר שם. לאחר חיפוש ובדיקה פה בפורום ובמקומות אחרים הגעתי לשני דגמים, Audio-Technica M50 SRH750DJ בין הביקורות שראיתי, נאמר שהם משמשים לאולפנים, ולכן פחות מתאימים לשמיעת מוזיקה "ביתית", מצד שני פה בפורום ברשימת אוזניות שניהם מופיעים לכן אני לא יודע להחליט האם הן טובות לשימוש שלי או לא כמובן שאם יש דגמים אחרים עדיפים אז בכיף נ.ב יש מקום באזור ת"א שאפשר לנסת את הדגמים הללו?
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי רסיבר של פיוניר. אל הרסיבר מחוברים כל מיני מכשירים, ביניהם המחשב, שמחובר אליו עם כבל HDMI וגם הכבל של הסאונד(מצטער, שכחתי את שם החיבור, אבל זה אותו חיבור שאליו מחברים רמקולים/אוזניות). בעיקרון אין בעית סאונד ואני יכול לשמוע הכל כמו שצריך. הבעיה היא שאם אני עובר ל"ערוץ" הטלויזיה מהרסיבר, אח"כ כשאני רוצה לחזור ל"ערוץ" המחשב, אני יכול לראות תמונה בטלויזיה, אבל אני לא שומע סאונד. כדי לפתור את הבעיה הזו אני צריך כל פעם לנתק את כבל הHDMI שמחובר למחשב, ולחבר מחדש. האם יש סיכוי לדעת מה גורם להבעיה כדי שאני לא אצטרך כל פעם לחבר ולנתק את הכבל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
Sound Blaster X-Fi Titanium HD http://asia.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=874&product=19749 משהוא יודע איפה ניתן להשיג כרטיס קול זה ? יש כרטיסי קול מהמשפחה הזאת אך לא הכרטיס הזה
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הרמקולים יתחברו למחשב בן אדם שומע מוזיקה מזרחית...
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, חייב להגיד שכיף לחזור לפורום אחרי הרבה זמן שלא הייתי בו... (פזמניק שכמוני) פעם הייתי ממליץ אמנם במפרטים אבל לא משנה- עכשיו אני צריך את עזרכתם... אז ככה אני מעוניין לקנות טלווזית LCD לחדר בטווח גדלים בין 32-40 אינץ', לא ממש משנה לי שתהיה לפחות FULL HD עם אופציה לLED. התקציב : עד 3000 (מה לעשות עדיין חייל) בין השורות - עוד 10 ימים אני טס לחו"ל, האם כדאי לקנות מהDUTY FREE ? אשמח לעזרה, אביאל.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום היה לי עד לא מזמן אוזניות של קרייטיב EP510 והם היו זוועה מכל הבחינות וגם נהרסו והחברה שלחה לי אחד חדש,אני רוצה להחליף אותם בחנות ואני מחפש המלצה לדגם טוב.. אני מעוניין באוזניות שיושבות על האוזניים ושתהיה בהן איכות סאונד טובה . אם אפשר שיהיו חזקות גם טוב. מה אתם אומרים על הדגם הזה? אני אצטרך להוסיף בשבילו 50-60 שקל מהזיכוי,כדאי? http://www.eliashave.co.il/product.asp?productid=1723&CatCode=
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם יש לי מסך מחשב בלבד, האם אני יכול לחבר לו ממיר ולקלוט את הערוצים החינמיים? כדי לחדד את השאלה: אין מחשב, רק מסך והכוונה לקנות ממיר KONKA בחיבור מתאים....
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לחבר את המחשב שלי למערכת הסטריאו עם החיבור ה SPDIF באמצעות חיבור כבל אופטי. כרטיס הקול הוא מובנה ויש לו את יציאה וכניסה SPDIF, להלן פרטי הלוח אם של המחשב DMI Baseboard vendor http://www.abit.com.tw/ model IS7/IS7-G/IS7-E (Intel i865-ICH5) revision 1.0 חברתי את הכבל האופטי ליציאת SPDIF וראיתי שיש אור מהכבל, חברתי את הכבל האופטי לכניסה היחידה האופטית שיש לי במגבר DENON AVR-1601, אני לא שומע כלום? יש למשהו רעיון? תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בעניין מסך 42" אך אני צריך שזה היה מאחד החברות הנ"ל TOSHIBA LG PANASONIC המסך מיועד לסוני פלייסטיישן מחירים סביב ה3000 תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-