עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. השאלה למעלה . לפי כמה התרשמויות העלתי בחכתי 3 מערכות : 1. (1. Altec lansing ATP-5 (4 2. Creative Inspire 6.1 6600 3. Logitech® Z-560 (4.1 מה דעתכם ? אתם מוזמנים להעלות עוד מערכות שמתאימות לקטגוריה או להעיר הערות וכל מה שעולה בראשכם. וכמה שאלות : 1. בתקציב הנ"ל מה עדיף לקנות , מערכת 2.1 , מערכת 4.1 או מערכת 5.1 או אפילו 6.1 (הקריאטיב) ? 2. איך זה יכול להיות שהלוג'יטק z560 הרבה יותר חזקה בעוצמה מאשר שני המערכות האחרות (400 וואט של הלוג'יטק מול משהו כמו 80 וואט של הקריאטיב ו-170 וואט של ה-ALTEC) ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. קודם כל לפני שמישהו כותב "שואלים לפני!", אבא שלי קנה אותו בלי קשר אליי... הדגם הוא Pioneer DEH-P355OMP MOSFET 50W*4, קורא צרובים רב פעמיים, וקבצי MP3. מישהו מכיר את הדגם ויכול לתת עליו חוות דעת? ד"א המחיר היה 200$ בדיוטי-פרי, מחיר טוב?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אני כבר הרבה זמן מחפס תוכנה כזאת, שיכולה להקליט דרך הline out של הכרטיס קול, מוזיקה, וגם מסננת את הרעשים והסריטות של התקליטים. איפה אני יכול להוריד אותה.

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  4. הניסוח של הכותרת קצת מבלבל אז אני יסביר: למישהו יש אתר/קישור למקום שאני יכול להוריד קבצי סאונד/סאונד+וידאו שיכולים להדגים יכולת השמעה של 6.1 ערוצים? תודה, זה די דחוף. MOOMOO

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  5. Started by MotoCross,

האם איכות הקול של כרטיסי הקול המובנים על לוחות האם משתווים לכרטיסי הקול הלא מובנים כדוגמת ה Audigy 2 של Creative ???

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  6. Started by Fenomeno,

אני בעיקר משחק (SOF2 ומשחקי FPS בעיקרון), שומע מוזיקה..ומעוניין ברמקולים שיעשירו את זמן העבודה על המחשב עד 1200 ש"ח ראיתי את הATP5, הINSPIRE 6600 ועוד דגם של לוג'יטק שאני לא זוכר את שמו...הערות\המלצות\הצעות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. וה IPOD בכלל לא נפוץ שם ואיפה שיש זה יקר הרבה יותר מהארץ אחרי זה נסעתי לאנדורה בציפיה ששם יהיה זול ומצאתי רק בחנות אחת זה10 ג'גה על לא פחות מ 2800 !!!!! אז עכישו אם אני מזמין מ"ידע" כמה עולה משלוח ? וגם אם כדאי לי לקנות את חיבור ל PC ופיירואל בייחד... כאילו יש טעם להשקיע בחיבור המיוחד הזה ולקנות כרטיס עם חיבור למשחב? או שזה עניין של כמה שניות הבדל במהירות בניהם ועדיף רק USB ? תודה אני מדבר על ה 10 ג'גה

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  8. Started by shibby15,

בעודי מתקרב לרשיון חשבתי כבר על איזור המוסיקה והסאונד. באוטו של אמא שלי יש רדיו דיסק של פיוניר. איך אני יכול לחבר מקור אחר כמו נגן MP3?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. האם יש אפשרות לחבר את המערכת הזו למחשב? כי הדי וי די משמש גם כ רסיבר אז רציתי לדעת אם אפשר לחבר ואם כן אז איך בדיוק אני יכול לחבר את זה? והאם צריך לקנות כרטיס קול מהדור האחרון בשביל זה? תודה

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  10. Started by overload,

אני מחבר 5.1 רמקולים למחשב ומגבר שתומך רק בדולבי פרו לוג'יק. האם אני יוכל לשמוע בדולבי עם כרטיס קול פשוט (סטריאו AC97 ישן)? והאם משחקים במחשב משתמשים בדולבי או רק AEX THX ו-דולבי סראונד?

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  11. Started by R0ck,

טראק לא רע בכלל, עם ווקאלז גבריים פשוט מוצלחים.

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by Vega,

אני ממש לא מחפש משהו fancy אלא מערכת שתומכת ב-mp3, ורדיו, אין צורך ב-Subwoofer וכדו'.. למרות שלא היה מזיק זוג רמקולים אחוריים בשביל הנוסעים מאחור - גם כן, אני לא מחפש סראונד, פשוט שישמעו מאחורה וגם מקדימה בדיוק את אותו דבר. אם זה משנה משהו, אז מדובר במכונית מסחרית - Fiat Fiorino.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by rk666,

זאת השאלה תודה RK

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. שלום יש לי כיום נגן מפ3 של קריאטיב נומאד גוקבוקס סי 6 גיגה. ועכשיו לשאלה אני מתלבת בן האפל לבין קריאטיב זין מה לפי דעתכם עדיף מה יותר חזק מה הפלוסים מה המינוסים והאם אתם ממליצים לי על נגן אחר המחיר שאני מוכן לשלם על החדש הוא בין 250 ל - 300 דולר ואני עומד לטוב בסוף החודש לארה"ב אז בבקשה כול מי שיכול לתרום מהידע המקצועי שלו אני ישמח לקבל עזרה

15. Started by TC,

יש לי בלוח הנ"ל יציאת SPDIF וברמקולים (KLIPSCH PROMEDIA GMX D-5.1?) כניסת SPDIF (ב DECODER) עכשיו חיברתי בין שניהם בכבל אופטי... הגדרתי במחשב והזזתי בדיקודר ל DIGITAL INPUT . על PLII (PROLOGIC II) הפעלתי ווינאמפ ואין סאונד .. למה ? האפשרויות שיש בדיקודר ל INPUT הן : ANALOG / DIGITAL OPTICAL / DIGITAL COAX האפשרויות לקידוד הן : DOLBY DIGITAL / 5CH STEREO /PROLOGIC II אין סאונד בווינאמפ או בכלל בווינדוס איך מסדרים ?!

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  16. נתחיל מזה שאני די חדש בעסק של הסראונד והשטויות. יש לי רסיבר ימאה 6.1 תומך דולבי דיגטל כמובן. רציתי לדעת אם אני אוכל לחבר את הכרטיס קול שבא עם הלוח אם לרסיבר דרך חיבור אופטי/קואקסיאלי ולקבל דולבי דיגטל בסרטים שקודדו ב-AC3. בנוסף יש לכם אתרים עם דמואים של דולבי להריץ על המערכת לבדוק אותה? תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  17. Started by 1,

אני קונה עוד חודשיים DVD פייוניר DV366 ואני מעוניין לקנות רמקולים בשביל לשמוע סראוונד איכותי. איזה רמקולים הכי מומלצים מבחינת מחר ביצועים?

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  18. Started by oleg,

חברה קנתה בהמון כסף (1500 שקל!!!) את המינידיסק mz-n710 (לעזאזל במחיר הזה אפשר לקנות I-pod לא?) בכל מקרה שומעים חלש מדי באוזניות, והבנתי שזו בעייה ידועה אך האם יש פיתרון? אולי יש אפשרות לפתוח אותו ואיכשהו לאפשר את הווליום לגבוהה יותר? אולי להחליף לדגם ישן יותר? יש למישהו עיצה?ממש עיצבון. {אבל הכי מעצבן זה שהיא לא שמעה לי - אמרתי לה שתקנה דיסקמן MP3} :-\

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  19. Started by naknir,

היי, ה-ATP3 עושה רעשים שהוא לא אמור לעשות... כמו הרעשים שיש כשרמקולים נשרפים.... אני לא יודע מה לעשות . יש לי אחריות? היא תקפה במקרים כאלה? האם הם באמת נשרפו?? אלוהים אדירים, שיהיה פתרון...... הם פעילים כולה יומיים בקושי. ניר.

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  20. Started by CaRTeR,

אז כמו שהכותרת אומרת אני רוצה חוות דעת על הרמקולים. לא מבחינת מחירים שלה, רק מבחינת ביצועים. הנה לינק אליהם : http://www.galsale.co.il/product.php?item=376&cat=67&ref=zap

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. יש לי רמקולים לקולנוע ביתי ואין לי עוד רסיבר רציתי לדעת האם אני יכול לחבר את הרמקולים למגבר ושהכרטיס קול שלי במחשב הוא זה שבעצם יקודד את הצלילים, יעשה את העבודה של הרסיבר והמגבר ישמש לי כספק כוח לרמקולים האם אפשר לעשות דבר כזה ?? או שאני צריך לקנות רסיבר ואת הרסיבר לחבר לכרטיס קול ?? ויש לי עוד שאלה אחרונה, האם אני יכול בכלל לחבר רסיבר\מגבר למחשב , החיבורים מתאימים ?? יש לי כרטיס קול אודיג'י 2 אם זה משנה תודה אבל באמת תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  22. Started by CrackPot,

אני מחפש כרטיס קול למחשב שלי, וכבר החלטתי על מה אני הולך. כשעוד חיפשתי דגמים, חשבתי שאני אמצא רק דברים פשוטים (יחסית), כמו Audigy 2 וכאלו. גם המחיר של הכרטיסים האלו סביר, משהו כמו 500-600 ש''ח. אבל - גם מצאתי כרטיסים כמו AudioTrack Maya ו- M-Audio, שעל הדף הם לא נראים שונים בכלל, אמנם המחיר שלהם מגיע ל- 3000 ש''ח לפעמים! אז אני שואל - למה הכרטיסים הללו כל כך יקרים, וכדאי לשלם את תוספת הכסף בשבילם?

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  23. Started by Peri228,

לאור המבצע שיש על ה ADA880 , חשבתי להחליף את הרמקולים ( הג'נריים והמעפנים במיוחד ) שלי , במשהו חזק הרבה יותר . בעיקרון די אהבתי את ה ADA880 , אבל אני בכל זאת שואל בשביל לקבל את המקסימום ביצועים לכסף ( שעבדתי בשבילו קשה .. ) שלי . השימוש העיקרי של המשחקים הוא מוזיקה וסרטים , כך שבמשחקים אפשר קצת לזייף ... בעיקרון התקציב שלי הוא בסביבות ה 700 שקל , אפשר לחרוג טיפה , אבל עדיין עדיף לרדת מתחת . רק עוד דבר אחד - יש לי Epox 8RDA+ , הכרטיס קול המובנה יספיק לי ? או שאני צריך לקנות אחד בנפרד ? נ.ב עשיתי חיפוש , אבל באמת שלא מצאתי ת'ראד שיכול ממש לעזור לי .

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by itaim,

אז ככה.. יש לי בחדר טלוויזיה שמאחורה אלה החיבורים שיש לה: לפי מה שאני מבין יש פה חיבור AV אחד נכון? הבעיה היא של3 חורים העליונים אני מחבר את הממיר הדגיטלי ויש גם סוניפלייסטיישן שעד עכשיו לא היה מחובר ואני רוצה לחבר הבעיה היא שאם אני רוצה לשחק בסוני אני צריך מאחור לנתק את הממיר ולחבר את הסוני וככה גם עם הדיוידי אין דרך אחרת?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני פה בהתלבטות קשה כי רוצים לקנות לי כרגע מניו יורק נגןף והכל עם אוזניות עולה איזה 1300 שקל וזה לא מעט כסף... לכן רציתי לדעת מה אתם עושים ולאן אתם לוקחים את הנגן שלכם!?? לראות מה אני אוכל לעשות איתו,ושלא יישב סתם במגרה. כי יש לי עוד דברים לעשות עם הכסף....

• 9 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים