עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

יש לי 2 רמקולים קדמיים (מעולים) ואני צריך רמקולים אחוריים וסאב להשלמת 4.1 לכן אני קונה את כרטיס הקול של הרקולס Gamesurround Fortissimo II ומערכת רמקולים 2.1 של קריאטיב Inspire 2.1 2400 וברצוני שתחוו את דעתכם עליה ואולי גם תביאו ביקורות קיימות - איך היא בביצועים? האם השליטה בסאונד היא נפרדת? (Ergonomic wired master volume control) <-- איך זה בדיוק עובד? הנה תמונה של המערכת: בתודה מראש, RnGKay

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה שתשמש לצפית סרטים\צפיה בערוצים דרך עידן+ וממיר של יס ההתלבטות שלי היא בין שתי הדגמים הבאים: Samsung UA46F5300 [h=1]Panasonic TH-L42A410L[/h]אשמח חוות דעת עליהם ועזרה בבחירה בניהם

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. קיימים בשוק מתאמי BLUETOOTH החל מ-2$ ועד 100$. האם בכלל יש הבדל באיכות הצליל שיישמע בסוף ברמקולים?

4. היי אני לא יודע כמה פה מכירים את האוזניות האלו של סייזנהיר הHD650 אבל הם אוזניות ה"דגל" שלהם נכון להיון. המחיר שלהם בארץ נע בין 2600 ל3000 שקל. והם נחשבות אוזניות אודיופילים טובות מאוד (לא אוזניות אייפוד שוק של 20 שקל שמקבלים עם האייפוד שעולה 2000 שקל, אבל שם אוזניות של 20 שקל) בכל מקרה אני לא בטוח שאוהב את הסאונד שלהם הסגנון שלי הוא מטאל, רוק, רוק כבד וגם קלאסית וקצת אלקטרו. אני אוהב באסים, אבל לא בצורה מטורפת ומגוזמת (לא כמו איזה מכונית עם באס עצום בבאגז' ) אוהב צליל נקי ומדוייק. ואוהב לשמוע הרבה פרטים במוסיקה שלי. העניין הוא, שאני יכול להשיג אותם במחיר של כ200 דולר (תעשו חשבון, 200 דולר = 800 שקל גג לעומת 2700 שקל לזוג חדש בארץ) השאלה האם כדאי?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום! לאור חזרתי מטיול ארוך ובגלל שהיום הולדת שלי מתקרב החלטתי לבקש בתור מתנה (בכל זאת תלמיד תיכון) ציוד אודיו נורמלי אז כרגע ישלי כמה שאלות כלליות: 1) מדוע אני צריך מגבר לאוזניות? 2) האם באוזניות שנזקקות להגברה אפשר לשמוע בלי מגבר באייפוד טאצ'? 3) אם אני רוצה לשמוע מהמחשב (כרטיס אונבורד) אני צריך DAC? {מצטער על בורותי.. אני בתהליכי למידה } ועכשיו לעיקר: אני מחפש אוזניות בתקציב של כ1000 שקל.. הרעיון שזוהי מתנה כלל-משפחתית ולכן אני מעדיף לקנות אוזניות ומגבר בעלות נמוכה ככל האפשר.. אז אם אפשר שהאוזניות והמגבר יכנסו בתקציב ה1000-1400 זה יהיה מצוין.. ישנה גם אפשרות להזמין מרוסיה (אם מישו פה מכיר אתרים רוסיים) כי אחי נוסע למוסקבה פעמיים בחודש. תודה מראש (סומך עלי…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. הטלויזיה הישנה בסלון התקלקלה, ואני רוצה להחליף אותה. בעוד כחצי שנה אעבור דירה ולסלון החדש שיהיה גדול בהרבה אקנה טלויזיה גדולה יותר ואת זאת אעביר לחדר שינה. מרחק צפיה: 3.5 מטרים בסלון, המרחק בחדר שינה לאחר מכן יהיה כ-3 מטרים. גודל באינצ'ים: בין 37 ל-42 אינץ' (לא בטוח אם זה יותר מדי גדול בשביל החדר שינה, שם הטלויזיה תבלה את רוב חייה). טווח מחירים: סביבות ה 3000 ש"ח. מוכן לחרוג ב200-300 ש"ח, אם ההפרש שווה את המחיר. שימושים: 1. חיבור למחשב נייד בחיבור HDMI לצורך משחקים. 2. חיבור לWii (סוג החיבור הוא בננה או קומפוננט) 3. חיבור לממיר רגיל של HOT 4. מעוניין שתהיה האפשרות לנגן סרטים דרך זיכרון נייד כמו דיסק חיצוני או דיסק-און-קי. 5. אני לא מתכוון לחבר לטלויזיה רמקולים או מערכת קו…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. היי אנשים, אני אקצר : יש לי רסיבר + סט 5.1 אני מעוניין לחבר אותו למחשב, ניסיתי לחבר מהכרטיס קול המובנה של הלוח אם דרך הכבל הקואקסילי וזה לא עבד ב5.1 אלה רק סראונד (הגדרתי במחשב שישדר 5.1) אני מחפש כרטיס קול עם חיבור אופטי עדיף, כך שאני אחבר אותו ישירות לרסיבר עם כבל אחד שיעביר לי 5.1. הרסיבר הוא JVC5032 , ישן קצת אבל עדיין עובד =] תקציב של 500-600 שקל. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by psybrain,

מערכת קולנוע ביתי לחדר עד 1000 ליס ולקונסולה ? איך היא ? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7953

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. לסמסונג יש יותר מדיי דגמיי 32 אני כבר מבולבל !! איזה נותנת את התמונה הטובה ביותר ? מישהו ניסה ? ראה ? השווה ? יש את זו : LA32R81B זו : LA32A450 וLG יש את החדשות - דגמי הסקארלט : Scarlet 32LG60UR מה עם זו ולמה היא 500 שקל פחות מה"60UR" ..? ו32LG32RוLG מישהו השווה בין איכויות התמונה של הסמסונגים החדשים ה32 ל SCARLET 32 של LG ויכול לתת דיעה ? תודה ישמש בעיקר לסרטי DVDRIP ולפעמים סרטי 720P ...(אולי קצת משחקים).... ? תודה .

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Koby,

שלום, קניתי נגן MP3 חדש שאני רוצה לצאת לריצות איתו. אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות ריצה טובות עד 300~ ש"ח עדיף כמה שפחות תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. מחפש אוזניות ל-PC עם ביטול רעשים אקטיבי, איכות שמע מצוינת ונוחות ללבישה לכמה שעות רצוף ביום. תקציב: עד 1000 ש"ח עם אפשרות חריגה אך עדיפות לחסכון במחיר. רצוי מאוד אלחוטיות. למעשה, מוכן להתפשר על ביטול רעשים אקטיבי אם זה נותן את כל שאר התכונות + אלחוטי.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by bneli,

אני מחפש עדכון קושחה ל Pioneer DV-2022שהוא לא רשמי כי הכתוביות בגירסה שבאה עם הDVD ממש בגודל קטן ואין אופציה להגדיל אותם..

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by argo8866,

שלום רב , יש לי מחשב נייד ישן יחסית ואני מחפש דרך לחבר אותו למסך חדש עם יציאות HDMI. הבנתי שאני לא יכול להסתפק באיזה כבל והממירים לתצורה הזאת לא זולים כל כך. בארץ נתקלתי בזה (הכי זול שמצאתי) http://www.tronic.co.il/2249 ב DX ראיתי את זה (אחרי שביצעתי חיפוש פה בפורום) http://www.dx.com/p/vga-to-1080p-hdmi-1-3-converter-box-100-240v-ac-29769#.UzfLOvmSyJs חוות דעתכם האם המוצר עובד ? איזה איכות אני צפוי לקבל ? האם קיים פתרון אחר ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by adibs7,

חיברתי את המחשב לטלויזיה בחיבור HD , גם בכרטיס מסך חדש ג'יפורס 8800 gt sonic לא מצליח לראות בטלויזיה את המחשב מה עלי לשנות איזה הגדרות ???

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. עכשיו כשאני קונה מסך (Samsung UE55H6400) שיהיה מחובר למחשב ואני רוצה להתנתק מחברת הכבלים\לווין, מה הדרך הכי איכותית לצפות בתכני ערוצי גולן והאם ניתן באיזו צורה גם לצפות בתכנים של הוט/יס כדוגמת הסדרה הישראלית אטלנטיקה? עוד לפני שהתחברתי לשירות הכבלים חיברתי את הטלוויזיה לכבל אופטי לבן מהקיר וצפיתי בערוצים בסיסיים של הוט אך לא באיכות טובה כל כך. אני מבין שבטלוויזיות החכמות יש ממיר שקולט ערוצי גולן? והאם קיימת תוכנה\ ממשק שמאפשר לי לצפות בתכנים האלו דרך המחשב?

16. אהלן איפה אפשר למצוא בארץ במחיר נורמלי את הGARDO SR60 רצוי באזור ירושלים

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by golani,

יש לי אפשרות לקנות רמקולים של הפירמה הנ"ל מדגם EB2.1 במחיר דיי טוב ושמעתי אותם והם נשמעים לא רע בכלל השאלה היא אם הם אמינים ומישהו יודע מי מיבא אותם??? כתובת היצרן WWW.LUXEONAV.COM ממתין לתשובה בדחיפות....

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by שמואל גאון,

שלום חברים מבקש עזרה בהעברת מוזיקה מקלטות למחשב מבקש לדעת מה צריך בישביל זה תודה שמואל

19. אני עוברת לדירה חדשה עם סלון גדול יחסית. ברשותי טלוויזית LCD של סמסונג מדגם LE32S62B ויש גם ממיר של YES. אני רוצה לארגן סידור נחמד לאודיו, ואני לא מבינה בזה מספיק. קודם כל הייתי רוצה לדעת מה עדיף - לקנות מערכת עם רסיבר משולב DVD שמגיעה עם רמקולים או לקנות מערכת סטריאו טובה עם רמקולים? מעבר לזה, רציתי לדעת על איזה סדר גודל מחירים מדובר פה. אני מבינה שאפשר למצוא גם מערכות ב-20,000 שקל בכיף. אני לא צריכה את המערכת הכי טובה בשוק, ואפילו לא קרוב. אני פשוט לא רוצה לקנות זבל שיתחיל לזמזם בווליומים גבוהים, או שעשוי מפלסטיק זול או רמקולים שיגמרו את הקריירה אחרי שנה. הבעיה היא שאני גם לא יודעת מהם השמות המקבילים לאיכות בתחום הזה, וממי להתרחק. אשמח לכל טיפ שתוכלו לתת בנושא. תודה רבה…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by BeRo,

קניתי בזול ממישהו את הרמקולים הנ"ל הם נשמעים מעולה - אף פעם לא שמעתי צליל יפה כל כך - וזה היה סתם דיסק צרוב... מישהו מכיר את הרמקולים האלה אות את החברה ויכול להגיד לי משהו עליהם?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום כולם. רציתי לדעת על אילו דגמים אתם ממליצים לטלויזיות LCD / LED. כמובן FHD. אני מעדיף טלויזיות של SONY מניסיון עבר מוצלח. מישהו ממליץ על משהו מסויים? אני מוכן לפזול לחברות מוכרות אחרות. תודה לעונים, עידו.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by MeMaster,

אהלן חברים, אני רוצה לקנות טלוויזיה. חשוב לי שתהיה תלת-מימד וגם Full HD. התקציב הוא 5 אלף (יכול להתגמש עד 6 אלף) חשבתי על הטלוויזיות האלו: LG 42LX6500 LG 42LW570Y LG 47LX6500 LG 42LW450Y LG 42LW450 כולן 42 אינטש. מי מהן לדעתכם יותר טובה? למה ? האם יש טלוויזיה באותו תקציב שלדעתכם יותר טובה מאחת מאלו ? תודה על העזרה ויום נפלא לכולם! 8)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ariel-ro,

שלום! לדודה שלי יש בעיה בטלוויזיה, שהיא לא יכולה לסרוק תחנות, לקחנו לטכנאי והכל, ומחכים לחוות דעת. אז רציתי לשאול האם יש מפצל כלשהו בין החיבור העגול בממיר(יש לה ממיר אנלוגי) לבין חיבור אדום לבן צהוב(RCA) שיש בטלוויזיה, כדי שהיא לא תצטרך לסרוק תודה אריאל

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by KoM,

מדובר כרגע לאוזניות ניידות יותר שמתחברות ל-ZVM. כרגע יש לי את ה-HD25 ואני מאד מרוצה, אני לא אודיופיל מטורף אבל אוהב איכות, למרות זאת ראיתי שהרבה מסתובב פה על ה-K81(שאגב זולות יותר בחו"ל) ורציתי לקבל השוואה בינהם, ובנוסף לדעת האם ניתן לשדרג אולי את ה-HD25 שכבר יש לי כדי לקבל קצת יותר מהן ? שומע בעיקר רוק, מטאל כשאני בתנועה...

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. יש ברשותי shure se102 שלמעט הבאסה הקלה בכבל המתנתק שלהן, שירתו אותי נאמנה במשך השלוש (בערך ) שנים האחרונות וקולעות בדיוק לטעם המוזיקלי שלי. בגלל שהן התחילו להתבלות, באופן טבעי התעניינתי ביורש העכשווי שלהן. אז אשמח לקבל או קישור למבצע יום שישי שחור בארץ או בעולם על se215, או המלצה חמה לאוזניות אטומות דומות. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים