עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by BeRo,

קניתי בזול ממישהו את הרמקולים הנ"ל הם נשמעים מעולה - אף פעם לא שמעתי צליל יפה כל כך - וזה היה סתם דיסק צרוב... מישהו מכיר את הרמקולים האלה אות את החברה ויכול להגיד לי משהו עליהם?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. זה לנגן שלי archos gmini400 PX100 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=357949 הPX100 הם יכולות להיות גם עורפיות? יש תמונה בפומפה שנראה כאילו הם עורפיות ויש תמונה שהם קשת! CX300 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401055 PX200 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=357950 האוזניות הם לשימוש בנסיעות ארוכות באוטובוסים לרוב אז אני צריך שזה יהיה נוח בנסיעה ושיראו טוב לא כמו איזה DJ OTOBUS : ) אני שומע הכל אבל בעיקר מוזיקה אלקטרונית - טראנס.

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by golani,

יש לי אפשרות לקנות רמקולים של הפירמה הנ"ל מדגם EB2.1 במחיר דיי טוב ושמעתי אותם והם נשמעים לא רע בכלל השאלה היא אם הם אמינים ומישהו יודע מי מיבא אותם??? כתובת היצרן WWW.LUXEONAV.COM ממתין לתשובה בדחיפות....

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. יש לי כרטיס קול פשוט: Creative Ensonique audiopci (יציאה אחת לרמקולים) וזוג רמקולים פשוטים שבאים עם המחשב בשווי של כמה עשרות שקלים. אני רוצה לקנות זוג רמקולים: hercules XPS 210 ולהשאר עם אותו כ. קול האם ארגיש בהבדל משמעותי או שכרטיס הקול יגביל את האיכות ולא ינצל את הרמקולים כמו שצריך. יש צורך בכרטיס קול חדש (2 יציאות רמקולים) כדי להנות מ sound נורמאלי?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. יש לי את ה- JBL Creature שנקנו לפני כחודש וחצי. עכשיו מאז שהם נקנו היו שיר או שניים עם באס חזק, שהסאבוופר התחיל להשמיע צלילי "זמזום" כאילו משהו רועד בפנים. מכייון שזה סאבוופר, חשבתי שזה לגיטימי אבל נראה לי שזה מוגזם כבר... השוותי באותו שיר ל- ATP3 של אחי באותו ווליום בערך ולא היה רחש קטן אפילו. כמובן שהזמזום הוא לא מרעידה על השולחן, גם כשהוא באוויר זה קורה. השאלה היא האם לממש אחריות או שזו בעיה ברמקולים האלה.. תודה לעוזרים, עודד ב.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום, אני עומד להחליף את המחשב אצל אמא שלי, והוא מתפקד בנוסף בתור htpc (סוג של). כרגע הטלוויזיה נמצאת פיזית על השולחן של המחשב ולכן מחוברת בhdmi. אנחנו מתכננים להחליף את המחשב שנהיה כבר ישן ואיטי, ובאותה הזמדנות לשים את הטלוויזיה במקום נורמלי. הדרישה היא מבחינת טלוויזיה- צפייה בנטפליקס, יוטיוב בגרסת האתר (ולא דרך אפליקציות כמו שיש בטלוויזיה חכמה), ובחשיבות יותר נמוכה שיהיה אפשר להציג את המסך בעצם על הטלוויזיה- נגיד אם רוצים לעשות מצגת תמונות או וידאו מאוחסן על המחשב. בנתיים כמובן החיבור בכבל ענה על כל אלה, הבעיה היא המרחק. ניסינו את ה chrome cast אבל הוא ממש מעצבן, לא תמיד עובד כמו שצריך ומחייב התעסקות בטלפון- לא עזר. אז מה אפשר לע…

7. שלום אני פירמטתי את המחשב שלי לפני כמה ימים והתחלתי לשחק אתמול עם ההגדרות של הסואנד והרגשתי שאני משפר את איך שאני שומע. אחרי שהמשכתי לשחק בהגדרות...פתאום אני שומע הד של כל צליל שיוצא מהמחשב...ניסיתי אוזניות..וזאת אותה בעיה... ניסיתי להחזיר תהגדרות לדיפולט..לא עזר.... ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש בתקווה שזה יאפס תהגדרות...לא עזר... בבקשה עזרו לי..

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יש ברשותי shure se102 שלמעט הבאסה הקלה בכבל המתנתק שלהן, שירתו אותי נאמנה במשך השלוש (בערך ) שנים האחרונות וקולעות בדיוק לטעם המוזיקלי שלי. בגלל שהן התחילו להתבלות, באופן טבעי התעניינתי ביורש העכשווי שלהן. אז אשמח לקבל או קישור למבצע יום שישי שחור בארץ או בעולם על se215, או המלצה חמה לאוזניות אטומות דומות. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by TomL94,

אני מחפש טלוויזיה איכותית בסביבות המחיר 2000-2500 שקל. מה שאני אעשה בטלוויזיה זה בעיקר משחק באקסבוקס וצפיה בטלוויזיה (YES). המרחק בין מקום הצפייה לטלוויזיה משהו כמו 3-3.2 מטר, אז אני חושב על 37". אשמח להמלצות לטלוויזיה (: אני אישית מצאתי את זאת עם המלצות טובות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 מה אתם אומרים? (:

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by AMIT_MEG,

שלום לכולם, פעם בכמה שנים אני קונה אוזניות חדשות האוזניות הראשונות שלי היו Sennheiser hd 202 אחרי זה סיביריה v2 אחרי זה akg 181 חשבתי לקנות אוזניות חדשות חשבתי ללכת אולי על mixer של דיויד אבל שמעתי בהם ולא התלהבתי בכלל ב akg שלי שומעים הרבה יותר טוב בנוסף האוזניות של Sennheiser שעלו לי 200 שקל היה להם את השמיע שהכי אהבתי חשבתי ללכת על Sennheiser adidas hd 25 אבל אני פתאום לא מוצא אותם בשום מקום כאילו מישהו מחק אותם מהאנטרנט. ויש מקום שמאפשר להאזין לSennheiser hd 25 ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by shlomid,

ראיתי את הרסיבר של JVC דגם RX-5032 ב- 200 דולר בדיוטי פרי רציתי לדעת האם הוא רסיבר טוב ושווה את הכסף האם יש לו מפענח?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by שמואל גאון,

שלום חברים מבקש עזרה בהעברת מוזיקה מקלטות למחשב מבקש לדעת מה צריך בישביל זה תודה שמואל

13. Started by eladbu,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי טלוויזית סמסונג 51 שתומכת 3d העניין הוא שהפופקורן a210 שלי לא תומך בכתוביות ללא עזרת מחשב עם תוכנות צד שלישי ניסיתי להפעיל dlna. וגליתי שזה רק ממש טוב עם מחשב מרוחק וגם הצלחתי להפעיל כתוביות עם תוכנת שרת Wild media server כאשר הסרט והכתובית באותו תיקיה אך משןם מה אני רואה גיבריש. יש פתרון לעניין,אגב הכתוביטת הם ass.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. קיימים בשוק מתאמי BLUETOOTH החל מ-2$ ועד 100$. האם בכלל יש הבדל באיכות הצליל שיישמע בסוף ברמקולים?

15. Started by GTI,

אני רוצה לקנות רסיבר חזק שהצלילים יהיו מדוייקים וגם חשוב לי הבאס שיש חזק ומדוייק יש לי רמקולים של פירלס 250 rms וסאב שלADC לא קניתי אותו מזמן עלה לי 1300 100 rms אני חושב ללכת על הרמן קרדן דגם AVR-235 ראיתי שהוא מוציא 65 rms לסטריאו זה קצת אבל הבנתי שבהרמן קרדן זה הולך אחר זה כמו 120 rms של דנון או פיוניר מה אתם אומרים על הרסיבר והתקציב עומד על 2300 משהו כזה אם יש מתצוגה גם טוב!!

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום רב אשמח לקבל המלצות לרמקולים 2.1 בטווח המחירים של 400 ש"ח ( עד חריגה של 100 ש"ח ) הדרישות : רמקולים עוצמתיים , וסאב וופר חזק יחסית ( גודל החדר כ - 25 מ"ר ) ובכלל כאלו מומלצים אשמח לשמוע הצעות והיכן ניתן לרכוש תודה לכולם ויום נעים לירן.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by EG,

שמעתי מחבר שהמכשיר הזה הוא לא רק MP3 אלה גם יומן אלקטרוני זה נכון? (השאלה מופנת בעיקרון אל SCORPION אבל כולם מתבקשים לענות עליה) תודה!!! עריכת עקרב: בדר"כ אני לא עושה את זה אבל הפעם שיניתי לך את הכותרת, להבא אנא דאג לספק כותרת עניינית

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by galr52,

שלום, לפי מה שהבנתי בטלויזיות LCD אם לא מחברים אותם לממיר HD אז יראו לא טוב... עכשיו רציתי לגעת אם זה נכון או לא... אם זה לא נכון אז אם אני אחבר את זה לכבל של כבלים (לא HOT ולא YES) יראו טוב יותר מבטלויזיה רגילה? בברכה, גל

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by mrraz,

יוצא לי לפעמים להפסיק צפייה בסרט ואז אני לוחץ על כפתור ההקלטה. כשאני חוזר להקלטה מתברר שהממיר התחיל את ההקלטה חצי שעה לפני כלומר כדי להגיע לנקודה שבה התחלתי את ההקלטה אני צריך לדלג קדימה חצי שעה. מה קורה כאן ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by gtx980sli,

מה קורה.יש לי מערכת של 6 רמקולים מבית טושיבה (4 הקפיים. אחד מרכזי. ואסאבוופר). הרסיבר(מגבר) לא נמצא אצלי. והרמקולים עצמם ישנים וחסרי סימן זיהוי כך שאין לי מושג איזה סדרה הם. כול רמקול צריך 80W ו6 אום והחיבור עצמו הוא מורכב מחוט של פלוב ושל מינוס (החיבורים המיושנים). אני מחפש רסיבר זול שיוכל להעניק עוצמה למערכת. ראיתי את הסרטון הנ"ל בו בונים מגבר. יש למשהו רעיון איזה מגבר אני יכול לקנות מאיביי\ לבנות בעצמי? אני לא מבין בתחום אז על דברו במושגים מסובכים. אני נמצא עכשיו בפגרה אז תענו מהר כי לאחר מכן לא יהיה לי זמן להתעסק בזה. תודה מראש

21. יש לי כמה הקלטות ישנות של שירים שלא הצלחתי להשיג בשום מקום ויש שם הרבה "פיקים" את יודעים שיש כמו פאק כזה מצמרר שכואב באוזן ומעצבן... אז רציתי לדעת עם צלילים כאלו יכולים לקלקל אוזניות או רמקולים? או לגרום לאוזניות או לרמקול להתחיל לזמזם? שאלה אחרונה: אם יש תוכנה פשוטה שאני יכול הוריד את הפיקים האלו...? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. כמו שכתבתי למעלה ... קניתי מחשב חדש ואני כבר לא מרוצה מהחיבור aux למערכת סטריאו שלי .. תקציב עד 3500 .. כמובן שמעדיף יותר נמוך אבל .. זה המקסימום. כרגע אני מתלבט בין הlogitech z5500 וה creative gigaworks s750 ... לגבי כרטיס קול ..אין לי מושג .. אני לא בטוח שאני צריך את הטופ בקטע הזה .. אני בעיקר הולך להשתמש במערכת בשביל משחקים .. סרטים בdivx וmp3 ... לא יותר .. אז .. תנו דעות . תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by gilka,

יש מצב? תודה מראש לתגובות המומחים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. ??? מחפש לקנות מיני-דיסק. כרגע מתלבט בין mz-n707 ל- mz-n505. הצעות אחרות יתקבלו בברכה. אם יש הצעות באשר למקומות רכישה אני פתוח להצעות. מצאתי אתר בארה"ב שמוכר mz-n505 ב-150$. הבעיה היא המשלוח לארץ. צריך לעשות לבד. ה-909 מאפשר להוריד קבצים מהמחשב? תודה מראש לכל המתייחסים

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. יש לי אפשרות להביא את הKlipsch ProMedia 2.1 ב400ש"ח בערך או את הLogitech Z-2300 ב500ש"ח שניהם בעלי תקן THX איזה לקחת?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים