אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
מה קורה.יש לי מערכת של 6 רמקולים מבית טושיבה (4 הקפיים. אחד מרכזי. ואסאבוופר). הרסיבר(מגבר) לא נמצא אצלי. והרמקולים עצמם ישנים וחסרי סימן זיהוי כך שאין לי מושג איזה סדרה הם. כול רמקול צריך 80W ו6 אום והחיבור עצמו הוא מורכב מחוט של פלוב ושל מינוס (החיבורים המיושנים). אני מחפש רסיבר זול שיוכל להעניק עוצמה למערכת. ראיתי את הסרטון הנ"ל בו בונים מגבר. יש למשהו רעיון איזה מגבר אני יכול לקנות מאיביי\ לבנות בעצמי? אני לא מבין בתחום אז על דברו במושגים מסובכים. אני נמצא עכשיו בפגרה אז תענו מהר כי לאחר מכן לא יהיה לי זמן להתעסק בזה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות טלוויזיה דקה וגדולה (עכשיו יש לי CRT 21", הכל יחסי) לחדר התקציב הוא עד 3000¤, אבל אני ישמח מאוד מאוד לקנות ב2000 במידה ואני יקבל משהו טוב במחיר הזה, יש עוד דברים שאני רוצה לקנות החדר שלי הוא באורך של 3 וחצי מטר (המרחק צפייה יהיה 3.25 מטר כנראה) איזה גודל מומלץ לחדר כזה דרך אגב? כי מבחינת התקציב, ממה שראיתי הכי גדול שאני יכול לקנות זה 32 אינץ' בכל מקרה. חשוב לי שהטלוויזיה תהיה של יצרן סביר (lg, samsung, toshiba, sony, philips וכו') ולא becko lenco metz וכל מני כאלה שרואים בזאפ ועוד יותר חשוב שהטלוויזיה תהיה שחורה לגמריי, עדיף מבריק, ולא בצבע כסף! זה פשוט מכוער באופן קיצוני. וכמובן שתהיה איזהשהיא כניסה דיגיטלית כדי לחבר את המחשב וממיר HD בעתיד (…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפוש ערוצים במסך SAMSUNG T260HD לצלחת לווין HOTBIRD בטלויזיה הזאת יש ממיר פנימי דיגיטלי מנסה לסרוק ערוצים לצלחת שיש ברשותי HOTBIRD CIRIUS או AMOS ללא תוצאות בדקתי בMANUAL אבל לא רשום שם כלום בקשר לזה. האם מישהוא יודע איך לחפש שם ערוצים?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלומות לחברי הפורום היקרים ביום זה בשעה 17:08 שעון ישראל הוריי חזרו ארצה מהונג קונג בשעה 17:10 התכנסנו לארוחה משפחתית חגיגית בשעה 18:02 התחיל סבב המתנות... השלל שלי: ROME : TOTAL WAR ו CREATIVE NOMAD MuVo2 4GB *עליו אפרסם סיקור באתר Pc Tip בקרוב מאוד* אך אבוי! בעיה - שוד ושבר! המטען - מתאים לחיבור הונג קונגי... 3 אמפרים וחיבור מוזר המחשבה הראשונה אשר עלתה במוחי החריף היא מתאם אך איזה? כמה עולה? איפה? הייתה השאלה המכרעת. הנה שתי תמונות של התקע:
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
??? מחפש לקנות מיני-דיסק. כרגע מתלבט בין mz-n707 ל- mz-n505. הצעות אחרות יתקבלו בברכה. אם יש הצעות באשר למקומות רכישה אני פתוח להצעות. מצאתי אתר בארה"ב שמוכר mz-n505 ב-150$. הבעיה היא המשלוח לארץ. צריך לעשות לבד. ה-909 מאפשר להוריד קבצים מהמחשב? תודה מראש לכל המתייחסים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רוצה לקנות רמקולים 2.1 למחשב הרמקולים ישמשו בעיקר לסרטים (סרטי HD MKV), שמיעת מוסיקה ומשחקים אם יש צורך וכדאי אפשר לחרוג עד 100 שקל בטווח המחיר הזה ראיתי מספר דגמים: SonicGear EVO 3 pro SonicGear EVO 7 Altec Lansing VS4121 Creative I-Trigue 3220 איזה מהם לקחת? יש דגם יותר מומלץ? שאלה נוספת: הכרטיס הקול שלי מובנה בלוח אם הדגם של ה CODEC הוא ALC888 של realtec האם כדאי לי לקנות כרטיס קול חיצוני? ואיזה? איך כדאי למקם את הרמקולים? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות SMART TV, יש סיבה לקנות את זה בישראל? או שזה בנתיים טוב רק בארה"ב?!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קחו קישור לסאב http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=GRAND-10&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=11 איך הסאב הזה??
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אפשר לקבל מעט הסברים בכל הנוגע למהו DAC ואיך משתמשים בו? במידה ואני רק רוצה ליצא מוזיקה מהמחשב (קבצי מוזיקה כלשהם) למגבר חיצוני ורמקלים, האם DAC שכזה יכול לתת פיתרון לכך (ללא שימוש בכרטיס קול) או שיש צורך בעוד אלמנטים נוספים? דוגמא לאחד אפשר למצוא בלינק הזה - http://www.benchmarkmedia.com/digital/dac1/default.asp
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי shure se102 שלמעט הבאסה הקלה בכבל המתנתק שלהן, שירתו אותי נאמנה במשך השלוש (בערך ) שנים האחרונות וקולעות בדיוק לטעם המוזיקלי שלי. בגלל שהן התחילו להתבלות, באופן טבעי התעניינתי ביורש העכשווי שלהן. אז אשמח לקבל או קישור למבצע יום שישי שחור בארץ או בעולם על se215, או המלצה חמה לאוזניות אטומות דומות. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים, אני אקצר : יש לי רסיבר + סט 5.1 אני מעוניין לחבר אותו למחשב, ניסיתי לחבר מהכרטיס קול המובנה של הלוח אם דרך הכבל הקואקסילי וזה לא עבד ב5.1 אלה רק סראונד (הגדרתי במחשב שישדר 5.1) אני מחפש כרטיס קול עם חיבור אופטי עדיף, כך שאני אחבר אותו ישירות לרסיבר עם כבל אחד שיעביר לי 5.1. הרסיבר הוא JVC5032 , ישן קצת אבל עדיין עובד =] תקציב של 500-600 שקל. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חדש בתחום ואני רוצה לקנות מערכת לסלון בשביל לשמוע FLAC באמת עם איכות עוד לא התחלתי לבחור מוצרים כי אני עוד מנסה להבין מי נגד מי בתחום לפי מה שהבנתי יש 4 דברים רמקולים, סאב, מגבר, רסיבר אשמח שתסבירו על 3 האחרונים, מה תפקידם וכו' ולמה יש סאבים בנפרד זה לא בא עם הרמקולים? (לא מצאתי מידע בלינקיה)
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להביא את הKlipsch ProMedia 2.1 ב400ש"ח בערך או את הLogitech Z-2300 ב500ש"ח שניהם בעלי תקן THX איזה לקחת?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לפי מה שהבנתי בטלויזיות LCD אם לא מחברים אותם לממיר HD אז יראו לא טוב... עכשיו רציתי לגעת אם זה נכון או לא... אם זה לא נכון אז אם אני אחבר את זה לכבל של כבלים (לא HOT ולא YES) יראו טוב יותר מבטלויזיה רגילה? בברכה, גל
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. רציתי לבקש את חוות דעתכם על רמקולים שונים . רמקולים: 1. Creative Inspire 2.1- מה דעתכם עליהם? 2. Cambrige sound works 2.1 ..... 3. רמקולים של Vivanco- החברה עקרונית דיי טובה. יש לה מערכת 2.1 במחיר של 260 שקלים. זה מחיר יחסית נמוך. מה אתם אומרים עליה? 5. חוות דעת כללית על הרמקולים של Genius. 6. " " " " " של LUXEON. ועוד שאלה: איזה מערכת רמקולים 2.1 אתם ממליצים לי לקנות, בתחום מחירים שלא עולה על 400 שקלים (ועדיף פחות) ??
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי.. השאלה שלי היא האם ניתן לחבר את מכשיר הHOT HD (ממיר הכבלים) לרשת (קיים חיבור רשת ETHERNET) ולשדר אליו באיזה שהיא צורה ב-STREAMING סרטי HD דרך אחד המחשבים ברשת הביתית? בנוסף, יש לי טלויזיה SUMSUNG LCD LED דגם UE37C5100QW, גם בה יש חיבור ETHERNET ואותה הצלחתי לחבר לרשת הביתית ולהזרים מדיה...שם היתה בעיה אחרת - לא הצלחתי להזרים סרטי בפורמט MKV (הבנתי שיכול להיות שהטלויזיה לא תומכת בהזרמה הזאת...האם מישהו יודע איך למצוא עדכון קושחא שפותר את הבעיה?) בנוסף הצלחתי להזרים סרט AVI ...אבל ללא תרגום...האם יש דרך לשדר סרט עם תרגום מבלי להצמיד תרגום לסרט ? אני יודע שצריך תוכנה מסוימת..ניסיתי כל מני תוכנות ולא ממש הצלחתי..אשמח אם מישהו שיחק עם זה פעם וידע לתת עצות. תודה רבה והמשך…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שכתבתי למעלה ... קניתי מחשב חדש ואני כבר לא מרוצה מהחיבור aux למערכת סטריאו שלי .. תקציב עד 3500 .. כמובן שמעדיף יותר נמוך אבל .. זה המקסימום. כרגע אני מתלבט בין הlogitech z5500 וה creative gigaworks s750 ... לגבי כרטיס קול ..אין לי מושג .. אני לא בטוח שאני צריך את הטופ בקטע הזה .. אני בעיקר הולך להשתמש במערכת בשביל משחקים .. סרטים בdivx וmp3 ... לא יותר .. אז .. תנו דעות . תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מעוניין בטלוויזיה חדשה. הטלוויזיה תחובר בעיקר למחשב (ואני בעיקר אנגן תכני וידאו באיכות גבוהה), ולא ברור אם בכלל היא תחובר לממיר. אולי תהיה גם קונסולה בהמשך. אני מעוניין להוציא לא יותר מ-5000 ש"ח אלא אם יש משהו ממש טוב בקצת יותר. הסתכלתי בזאפ, וראיתי שהמבחר הוא די גדול, ושבתקציב שלי יש לא מעט דגמים. הסתובבתי גם בכמה רשתות חשמל ליד הבית, וראיתי שהתצוגה היא במקרה הטוב DVD ובדרך כלל שידורי טלוויזיה, מה שלדעתי לא באמת משקף את איכות התמונה עם מקורות יותר איכותיים. מבחינת הגודל - מדדתי ולא תיכנס טלוויזיה יותר גדולה איפה שאני מעוניין למקם אותה. מצד שני, אם יש "32 ממש משתלמת אז אולי יהיה מקום לחשוב עליה. אז מה אתם ממליצים? עדכון: הכותרת נערכה וכרגע ההתלבטות היא בי…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים קומפקטיים לשולחן צפוף. רצוי שיהיו איכותיים כמה שהמחיר מאפשר (לא רוצה גנריים ב-30 ש"ח) ושיתפסו, כאמור, כמה שפחות מקום על השולחן (לגובה זה בסדר). מישהו יכול להמליץ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תמליצו לי על מערכת קולנוע ביתית עד 1500 ש"ח לחיבור למחשב\טלוויזיה משמש בעיקר לשמיעת מוזיקה וצפיית סרטים כרגע זאתי על הכוונת שלי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=744480 אחד הדברים הכי חשובים לי זה באסס חזק וטוב, ושמיעת סראונד טובה וכמובן איכות צליל וכו'... תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי , יש לי בעיה שהסאונד באוזניות מתהפך , הכוונה מה שאני אמור לשמוע בצד ימין זה בצד שמאל ומה שאני אמור לשמוע בצד שמאל הוא בצד ימין. בעיקרון האוזניות בסדר כי כשהן מחוברות ישירות למחשב אז הכל בסדר. אבל עכשיו חיברתי את המרכת למחשב והאוזניות מחוברות ליציאת האוזניות שבמערכת... וזה מה שהפך את הצדדים. למשל ב winamp אפשר לשים לב לזה כשאני שולט ברמקול ימין ושמאל , זה פשוט הפוך אין לי ממש בעיה עם זה בשירים , הקטע שאני משחק משחקים און ליין , והכיוון של סאונד נכון זה חלק בלתי נפרד. רציתי לדעת אם יש איזו דרך לשנות את זה , לעשות משהו שיחזיר את זה (ולהשאיר את זה כמו שזה.. הכוונה מחשב > מערכת > אוזניות , אני מעדיף ככה , בעיקר בגלל שאני יכול להשתמש במגבר של המערכת) המממ , לא ניתן…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אהלן, אני מעוניינת לקנות טלויזית לד או אל.סי.די לחדר השינה. אני לא יכולה לתלות אותה מול העיניים כי אין לי קיר פנוי, ולכן חשבתי לתלות אותה מעל הדלת בזוית כלפי מטה, כך שכשאני יושבת במיטה אוכל להסתכל כלפי מעלה ולצפות. אני עוד לא בטוחה במה אצפה בדיוק - האם דרך הארד-דיסק נייד, או מיני.טי.וי שמחובר לאנדרואיד, או ערוצי עידן, או שבכלל אתחבר לכבלים/לוויין. מה שבטוח, אני אצטרך יציאת הייצ'.די.אמ.איי (חשבתי ששתיים זה המינימום) ויציאות שמתאימות לכל מה שתיארתי (יו.אס.בי, כבלים, אולי ממיר מובנה). הייתי הבוקר במחסני חשמל. מעבל לזה שניסו למרוח אותי ולמכור לי מסך ברזולוציה נמוכה כאילו הוא פול היי-דפינישן, כל הטלויזיות נראו זוועה והמוכר טען שזה בגלל שכולן מחוברות לממיר ביתי א…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רסיבר חזק שהצלילים יהיו מדוייקים וגם חשוב לי הבאס שיש חזק ומדוייק יש לי רמקולים של פירלס 250 rms וסאב שלADC לא קניתי אותו מזמן עלה לי 1300 100 rms אני חושב ללכת על הרמן קרדן דגם AVR-235 ראיתי שהוא מוציא 65 rms לסטריאו זה קצת אבל הבנתי שבהרמן קרדן זה הולך אחר זה כמו 120 rms של דנון או פיוניר מה אתם אומרים על הרסיבר והתקציב עומד על 2300 משהו כזה אם יש מתצוגה גם טוב!!
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש משהו חובבני אם עדיפות ליד ראשונה ( למרות שבהנתי שאין לי ממש מה לחפש שם ) גם יד שנייה במצב טוב יהיה בסדר. אני מחפש משהוא די פשוט אני לא הולך להופיע במועדונים בתל אביב או משהו כזה רק אירועים קטנים ( עד 70 איש ) ואולי לעשות כסף מהצד ככה. ראיתי את זה: http://www.netoneto.co.il/pl_product~CDJ240~19~63.htm נראה שהוא עונה על הצרכים שלי אני רק לא רוצה להתחיל לרוץ ממעבדה למעבדה ולחפש מחירים במקרה של תקלות. ( הבנתי שזה רגיש אצל קונרולים זולים ). ואני יודע ש"זול זה יקר". למבד זה אני מתקוון גם לערוך שירים שאני וחברים שלי כותבים. אני לא מתקוון לזרוק על זה מעל 2000 שח, (אני יודע שזה מוריד את רוב האפציות). ושוב אני לא רוצה משהו שימות לי אחרי שנה אלה שיחזיק שנתיים שלוש ככה. תודה…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-