אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון אולי לקנות אוזניות חדשות, ויש לי אפשרות לקנות דרך כרטיס ישראכארט של חבר (הוא הצליח לעשות דרך הכרטיס מנוי ל-PAYPAL). אין לי למי לשלוח את המוצר מחו"ל, אז חייב חנות שמוכנה לשלוח את המוצר לארץ ומקבלת PAYPAL כמובן. אפשר בבקשה קישור לחנות כזאת? (כמובן שתהיה זולה ולא יקרנית, כי אז כבר עדיף לקנות מהארץ!). וגם, יש לכם מושג לגביי מע"מ או מכס? התקציב לאוזניות הוא בעיקר 30-35$ ו-20$ למשלוח (אם אני לא טועה).
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
איזה טלווזיה טובה יותר ? LG 65NANO846QA - / Samsung QE65Q60B
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה טלוויזיה lcd מומלצת 32 אינצ' תקציב 4000-4500 חשוב מאוד אחריות של היבואן הרישמי שימושים: 45% סוני 3 40% טלוויזיה 15% סרטים
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
איזה מסך טלויזיה יותר טוב ? LG http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=728120 או SUMSUNG http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=708106 איזה טלוזיה יותר טובה ? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות טלויזיה 32' ורציתי לברר איזו מבין הטלויזיות הבאות כדאי לקנות? 32LG30R 32LG33R 32LB9R 32LG60UR תודה רבה, ליאור.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שמקבל במתנה את אחת הטלויזיות האלו - מה כדאי לו לקחת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי CRATIVE AUDIGY 2 ולא קיימת אצלי יציאה אופטית. רציתי לדעת האם היציאה DIGITAL OUTPUT שיש לי איכותית כמו האופטית או שפחות.. היציאה היא בגודל של כניסת מיקרופון/ אוזניות .איך לדעתכם כדאי לצאת ממנה לרסיבר ? לקנות מתאם PL - RCA ..? האם המתאם הזה לא יפגע באיכות הסאונד ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
להפתעתי גיליתי שיש סוגים שונים של כבלים לDVI, ויש גם הבדלים גדולים מאוד במחירים ואני לא בטוח מה אני צריך לקנות ראיתי שיש קבלים של 18 ושל 24 פינים, וגם מצאתי הסבר שבעצם יש 5 סוגים שונים: http://www.gozmotech.com/scripts/help.asp?cat=%EB%E1%EC%E9_DVI&topicID=2 כדי לחבר HTPC עם יציאת DVI לטלוויזיתLCD, איזה כבל אני צריך? אני צריך להעביר אצ הווידאו (האודיו יהיה מחובר למערכת בניפרד) בנוסף, כמה האיכות של הכבל באמת משנה? האם מישהו פה ראה הבדל באיכות התמונה עם כבלים שונים של DVI?
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לרכוש כבל RCA-RCA ברמת איכות טובה... בטווח של 50-80ש"ח. איזו חברת אתם ממליצים לרכוש? אם יש מקום מומלץ (וזול) באיזור ת"א,ר"ג,אור יהודה...אשמח לשמוע! תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
בכרטיס קול שלי CREATIVE AUDIGY PLATINUM EX יש יציאה דיגיטלית בצבע כתום ורציתי לחבר אותה... רק שכמובן יש לי כמה שאלות: 1: איזה כבל אמור להתחבר לשם? זה לא כבל אנלוגי נכון? כי היציאה ממש נראית ככה וגם כבל כזה נכנס לשם... 2: אני משתמש כרגע דרך כבל אופטי שיוצא מהפאנל הקדמי של המארז אל הרמקולים, יהיה איזשהו הבדל בהפרדה של הערוצים? כי כרגע מבדיקה שעשיתי אני כאילו שומע 3.1, קדמיים וסנטר האחוריים לא מגיבים בכלל וגם אם כן הם פועלים בתור קדמיים עם הקדמיים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך hd4850 והLCD היא פול. איזה כבל אני צריך? הוא יכול להיות גם מטר כי המחשב והטלויזיה קרובים..
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
איזה כבל יתן לי איכות טובה יותר על טלויזית CRT כאשר אחבר אותה למחשב SVIDEO מהמחשב ל-SVIDEO בטלויזיה או SVIDEO מהמחשב לקומפוננט בטלויזיה? שאלה נוספת האם רואים בכלל את ההבדל בין שני האפשרויות המוזכרות מעל על טלויזית CRT?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אני מתכוון כאשר אני מחבר טלוויזיה ב-TV-OUT למחשב אבל במקום שאת הסאונד אני אשמע ברמקולים של המחשב אני רוצה בטלוויזיה לדוגמא אם אני רואה סרט במחשב דרך הטלוויזיה הבנתי שצריך איזה כבל מפוצל מצד אחד של זכרים לא? יש לציין שאני משתמש בכרטיס קול audigy 5.1 בעל 5 חיבורים בכרטיס קול
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה סוג של כבל צריך לחבר ל סאב אני יודע שזה rca אולם האם הוא צריך להיות דיגיטלי עם התנגדות של 75 אום או מספיק rca רגיל עם חיבורים מוזהבים.והאם צריך לחבר אותו לכניסת ה low או לmono ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעוד מספר ימים מגיע אלי SAMSUNG 40 A450 ורציתי לדעת איזה כבל הכי כדאי לקנות ומה המחיר יהיה? תקציב לא מוגבל אבל לא להיסחף.
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי רמקולים של מוראל 5.1 NOVA והם אמורים להתחבר לרסיבר PIONNER VSX 517 עם איזה כבלים את ממליצים להשתמש.? ואם כדי לקנות כבל מיחד לסאב או אופטי.. וכמה זה יעלה אני הולך לשים את הכבלים בקירות גם אם זה משנה...
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום יש לי טלוויזיה LCD HDTV ויש לה כל מיני כניסות שונות ורציתי שתדרגו לי אותם מהאיכותי ביותר לפשוט ביותר ואם אפשר הסבר קצר על כל אחד מהכניסות (אני פשוט רוצה לקנות רסיבר ודיוידי חדשים וכבלים איכותים אז חשוב לי לדעת מה אני קונה) RS232C יש 2 אחד IN ואחד OUT רשום במדריך שימוש: שקעי תקשורת טורית DVI}למחשב רשום במדריך שימוש: ממשק חוזי דיגיטלי RGB}למחשב Component1 Component2 (480i/576i S-Video AV (RCA3
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וראיתי את הכרטיסים של הרקולס (פורטיסימו ועוד איזה כרטיס אחר שלהם יותר זול ....) עכשיו מה יותר עדיף לי מבחינת איכות כריאיטיב או הרקולס ? וד"א אני מחבר אותם לרסיבר עם 2 רמקולים 100 או 150 RMS אני קונה את הלוח של GB שיש עליו כבר את הכריאיטיב 128 כדאי לי בכלל להחליף למשהו כמו פורטיסמו 2 ?
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
האם צריך ציוד נלווה נוסף?
-
- 11 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מתלבט בין שני אלה . כעיקרון השימושים שלי הם מוזיקה ומשחקים .
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני בונה עכשיו HTPC לשכן ומה שחשוב זה שתיהיה איכות תמונה ממש ממש טובה ושיהיה PCI (אין לו מקום לבזבז על קופסא חיצונית). יש לי את ה-Hauppauge WinTV-PVR-USB2 שנותן איכות תמונה סבבה לגמרי אז חשבתי לקנות לו את ה-PVR-150 אבל אולי יש משהו שיענה לו על הציפיות בצורה טובה יותר, אז אני מתיעץ איתכם. כמובן חשוב שתיהיה תמיכה בויסטה ושימכר בארץ. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום יש לי טלויזיה וממיר של הוט בחדר אבל אין כל כך מקום אז החלטתי לעשות את המסך לטלויזיה עכשיו,יש לי כרטיס מסך 880GTS OS2 320 ומסך DELL 20' FP SIP-S. איזה כרטיס טלויזיה וכבלים ייתנו לי מאיכות מקסימאלית ותמיכה בכל הערוצים? תודה לעוזרים,זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
-
שלום אני מועניין לקנות כרטיס קול איכותי עד 700 שח +/-, ראיתי כמה סוגים של CREATIVE וMAUDIO וכו' איזה דגם הכי מומלץ לשימוש כללי (משחקים, מוסיקה סרטים וכו')
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-