עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכם, החלטתי לרכוש סטרימר, ואני אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על אחד שמסוגל לקרוא כתוביות SRT. השימוש העיקרי יהיה להזרמת סרטי HD עם תרגום בצד, והבנתי שיש סטרימרים שמסתדרים אך ורק עם תרגום מובנה אבל אני מעוניין בסטרימר שיודע גם להצמיד את הכתוביות באופן אוטו'. התקציב עד 800 ש"ח, רוב הסיכויים שאני ארכוש אותו מחו"ל אם זה משנה. רב תודות =]

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  2. רציתי לדעת אם יש אפשרות לעדכן את הקושחה או את המערכת בטלויזיה הנ''ל. אין לי שום בעיה כלשהיא, פשוט רציתי לדעת אם זה אפשרי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן אני שומע מוזיקה אלקטרונית אינפקטד מאשרום ובסגנון. יוצר מוזיקה אלקטרונית בקיובייס 5 ואני מעוניין לקנות אוזניות מקצועיות שמתאימות לתחום התקיציב שלי בתווח של 300-600 שקל. לא איכפת לי מסרטים או משחקים, חשוב שלי שיתאימו לתחום שלי. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  4. שלום, מבקש לקבל המלצה לאוזניות כפתור או in ear בתקציב של 170-200 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  5. שלום יש לחברה שלי טלוויזיה LCD של סמסונג האם ניתן לחבר לטלוויזיה הזאת רמקולים של מחשב? עם החיבור הירוק הזה? זה המסך http://www.dvdzone.co.il/web/8888/nsf/prolookup.taf?&_id=148018&did=1250&title=%20samsung%20c350%2032 לפי המפרט שרשום באתר יש שם כל מיני כניסות אבל אני לא מבין מה הן אומרות ראיתי גם מאחורה כניסה בשם pc\dvi\audio in פשוט אין לי רמקולים כדי לנסות אותם ואני רוצה להשקיע ברמקולים טובים של מחשב אבל לא רוצה לקנות סתם תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by toniviner,

הי, יש לי מחשב ישן עם כרטיס מסך של XFX 7900GT יש לו 2 יציאות DVI, אם אני יחבר אותו לטלויזיה עם חיבור DVI יהיה לי SOUND? זה לא טריוויאלי שלא יהיה כי עם יש למחשב יציאת HDMI ואני מחבר אותה לDVI בטלוויזיה זה יעבוד. זה בגלל שב HDNI יש את אותם חוטי הDADA שיש בDVI, מבחינת החיבור לא מעניין אותו האם יש שם רק תמונה או גם שמע. בPLAYBACK DEVICES בWINDOWS יש את כל התקני הכול, אם זה מופיע שם אז כן, פשוט אני יכול לבדוק את המחשב רק בעוד שבועיים

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by CaRTeR,

דיפדפתי קצת אחורה וראיתי שה microlab האלה שכולם ממליצים עליהם זה ה ATP3 החדש. למען האמת אני לא אוהב כל כך את העיצוב שלהם ואיין שלט והשליטה בבאס היא מאחורי הסאב. אז אני מחפש רמקולים במחיר הזה +- עם שליטה על הבאס משלט אלחוטי או שלט חוטי כזה שיושב על השולחן. בעבר היה לי ADA880, כרגע יש לי במחשב אחד ATP3 בבית ובשני לוגיטק X540 ואני צריך רמקולים 2.1 סבבה לשלישי. תודה.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  8. שלום (: יש לי מחשב רגיל ומחשב נייד..אני מעוניין בפיתרון הכי טוב ואיכותי שיאפשר לי לחבר תלאפטופ לטלוויזיה.. רובו כדאי לעשות ערבי קריוקי ולהפעיל תסרטוני קריוקי שהם על המחשב..בטלוויזיה ולשמוע אותם באיכות תואמת (: אודה לעוזרים תודה מראש (:

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  9. אז הנטבוק שלי מנגן יפה סרטים ב-720P עם MPCHC, אבל לא מצליח לנגן חלק כשמפעילים כתוביות. יש עצות? גם עם COREAVC הסרטים יורדים לסביבות 17FPS כשמפעילים כתוביות.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לבצע הקלטות למחשב של VOCAL (מישהו ששר) + אורגן או גיטרה ברקע. יש לי כיום מיקרופון ב 20 שקל של Muller M-007 שמצליח להקליט בצורה טובה רק את הצלילים הגבוהים. הבנתי שכדי לשפר את איכות ההקלטה צריך כ.ק שעולה איזה 800 שקל + מיקרופון איכותי. אני כרגע מחליט לא לקנות כ.ק חדש אלא רק לשפר את המיקרופון. משהו עד 200 ש''ח. לא אכפת לי איך הוא ייראה העיקר שיקליט איכותי. אשמח להמלצות, תודה!

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  11. Started by Adiel,

[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]אני רוצה לקנות כ.קול חיצוני של 5 ערוצים בשביל הלפטופ שלי אני מחבר אליו מערכת רמקולים של CREATIVEעכשיו ראיתי את הכרטיס קול של CREATIVE הבא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717545 שעולות 350 הכי זול וראיתי גם את שני אלה http://www.aba-elect.co.il/products/163704 http://www.alltech.co.il/Product.asp?Pid=0249&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=21&aff=Kama〈=he שהם יותר זולים אבל אין עליהם אפילו חברה השאלה אם יעלה לי ביוקר ללכת במקרה הזה על הזול ?? מדובר בסה"כ לחיב…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  12. האם כרטיס זה מסוגל להעביר מהיציאה של HDM גם סאונד וגם וידאו עיי מתאם HDMI/DVI ? « תגובה #2 בתאריך: אתמול בשעה 22:16:29 » אני יחדד את השאלה הכבל הוא 10 מטר מתחת לריצוף צד אחד מחובר לטלויזיה (HDMI) וצד אחד היה מחובר למחשב הישן (DVI) בנוסף היה כבל אודיו מחובר מהמחשב לרסיבר(בעיה בשבילי להחליף את הכבל הזה. עכשיו קניתי מחשב חדש עם הכרטיס GT430 (אם יציאת HDMI) אם אני יחבר את הכבל DVI זכר למתאם HDMI /DVI נקבה שיחובר לכניסה בכרטיס החדש האם זה יאפשר לי לקבל אודיו + וידאו בכבל אחד ? , כמובן שאז אחבר את הצד השני (HDMI) לרסיבר ומהרסיבר אני יחבר לטלויזיה וכך אוכל להנות מהפורמטים HD החדשים בנוסף ל DD/DTS הישנים שנהנתי עם היום. ***הועבר מפורום כרטיסי מסך ששם לא יד…

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  13. קניתי כרטיס מסך PowerColor ATI Radeon HD 5670 1GB, חיברתי אותו בחיבור HDMI לטלוויזיה HITACHI LCD 32 אינץ', אבל הטלוויזיה לא מראה כלום. ניסיתי לשחק בכל הרזולוציות בכל התדרים, עידכנתי דרייברים אבל עדיין לא מופיע בטלוויזיה כלום! מערכת הפעלה Windows 7 64 Bit כשאני מחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה דרך חיבור DVI עם מתאם DVI-HDMI זה כן עובד. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by ofersha,

לאחר ולעיתים קרובות אני (ומשפחתי) נתקל בבעיות של בלאקים ופריזים הייתי רוצה לדעת אולי זו בעיה מקומית שלי או בעיה גלובלית לכולם.....?

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by davidreznic,

אני נוטה לכיוון מסך LCD, מכיוון שהטלוויזיה נמצאת בסמוך לקיר שכולו זכוכית ופונה לכיוון מערב, כך שרוב הזמן שאני צופה הטלוויזיה יש שמש מבחוץ. מרחק הצפייה בסביבות 3.5 מטרים. הטלוויזיה תשמש לצפיה בתכנים המשודרים דרך הממיר (לא HD) ובסרטי DVD. אשמח לקבל הצעות לחברה / גודל מומלץ / הערות

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  16. ערב טוב התחדשתי באוזניות הנ"ל, איזה כרטיס קול מומלץ? חשוב לציין שאני לא משתמש במגבר אוזניות. חשבתי על xonar D2 או D1 מה עדיף? האם אוזניות ברמה הזאת בכלל ינצלו כרטיס כמו xonar D2? הוא שווה את התוספת מה-D1? כמו כן חשוב לי שכרטיס הקול ישפר גם את את איכות ההקלטה מהמחשב, האם ה-D2\D1 אכן יעשו זאת?(בקרוב אקנה SM58) חשוב לציין שאני לא משתמש במערכת 7.1 אלא ב-2.1 שגם לא בטוח שאני אחבר לכרטיס כי הם כוללים DAC פנימי. האם לא עדיף שאקנה כרטיס סטראו? תודה מראש תמונה: http://www .siz .co .il/my/wnoywz4jmlw2.jpg

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום, ראיתי אחד כזה של WD (מחירו 150 ש"ח באופיס דיפו) אבל אין לו חיבור למסך מחשב. האם יש כאלה שמתחברים גם לרשת הביתית? האם אפשר לנגן ישירות ממחשב ברשת ולהציג על מסך מחשב שנמצא בסלון (אין לי בסלון טלויזיה אלא מסך מחשב שלא מחובר למחשב. מדי פעם אני מחבר אליו נייד אם אני רוצה לראות סרט אך אני מעוניין לחסוך ממני את הטרחה הזו ולכן אני מחפש סטרימר מתאים). תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  18. כמו שכתוב בכותרת מחפש אוזניות הכי טובות שאפשר בתקציב שלי, השימושים הוא נטו מוזיקת טראנס. חשוב מאוד שיהיה באס עמוק כמה שאפשר, ולא פחות חשוב דרוש בקר עוצמה, האוזניות יתחברו לאייפון 3GS ולכן דרושה גם התאמה ביניהם. האם קיימים בשוק אוזניות כאלו ? עם קיימים כאלו אבל במחיר קצת גבוה יותר לא להתבייש בבקשה להמליץ אליהם. תודה רבה לכל העוזרים. מצאתי כמה אפשרויות מעניינות מה דעתכם ? 1- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8290 המחיר לדעתי דיי טוב ודיי ברור לי שאלו איכותיות מאוד. 2- http://www.usb4.net/he/prodView.asp?idproduct=1273 אלו נראים לי מאוד מקצועיים, הרי זה אוזניות לDJ. 3- http://www.usb4.net/he/prodView.asp?idproduct=1272 אלו הם הגרסה הישנה יותר אבל גם נראים לי מאו…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום, אשמח לקבל המלצה לכרטיס קול למשחקים (בעיקר) ומוזיקה. הגיע הזמן להשתדרג מה-Onboard למשהו "קצת" יותר טוב. בכל מקרה המליצו לי על ה-X-FI XTREME GAMER... למרות שהוא יישן. מה אתם אומרים? יש הצעות עדיפות?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  20. Started by ac1240,

חייב שיהיה FULL HD LED 37 אני רוצה שזה יהיה משהו טוב של חברה טובה ולא איזה חרטא בסגנון FUJICOM תודה

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by zoharsaar1,

יש לי רמקול באס גדול ועוד כמה רמקולים של מערכות 2.1 , ואני רוצה לקנות רסיבר לחבר את כל הרמקולים , או בעתיד שאני יקנה רמקולים 5.1 תמליצו לי על רסיברים ותסבירו לי מה טוב מה לא ? יש מדריך או משהו ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  22. חג שמח! רציתי לשאול, יש לי מחשב נייד עם יציאת VGA בלבד, אני מעוניין לחבר אותו לטלויזיות ישנות (component,composite) האם קיימים כבלים זולים בשוק שעושים את העברה הזאת? או האם אני צריך איזה ממיר שעולה מאות שקלים? אני אשמח גם לדעת באיזה מקרים אני צריך את הממיר. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by zoharsaar1,

http://www.getit.co.il/Prod/58179/ ואתם יכולים למצוא לי אותו במכירה רגילה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  24. שלום לכולם! אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אם לא תגידו ותעבירו אותי למי שיודע בבקשה.... ישלי כבלים בבית יס....עד היום הממיר היה מחובר בrca רגיל... הטלוויזיה היא של lg ואין שם חיבורים של 21 פינים.... איך הכי טוב לחבר ממיר של יס לטלוויזיה? ישלי ממיר קטן של יס ככה שגם בו אין 21 פינים...האם שווה להתקשר אליהם כדי שיחיליפו שיהיה 21 פינים בממיר(בממירים הגדולים שלהם יש)... ועוד שאלה בנוסף: איך מחברים דיוידי ?

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  25. שלום לכל חברי הפורום! בקצרה: אתמול ב4 בבוקר סגרתי את הסקייפ עם חבר, סגרתי את הסקייפ והשארתי את המחשב דלוק, ב9 בבוקר קמתי והוא לא עבד. לא משנה מה עשיתי restart , דרייברים של הכ.ק. בדקתי על כמה מחשבים.. הדבר היחידי שיש שמשום מה כשאני משמיע שיר זה נראה כמו הרמקולים בדיוק הם זזים באותו קצב. אני כבר מיואש חברה!

• 0 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים