עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by benor,

זה המידע על הרמקולים של המערכת שלי אתם יכולים להבין/להגיד לי משהו עליהם לפי הנתונים האלה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום יש לי מחשב נייד מדגם HP DV4-1114NR חיברתי אותו בכבל HDMI לטלוויזיה שלי 34 אינץ' LCD של GRAETZ עידכנתי את הכרטיס מסך המובנה שלי במחשב הנייד הוא של INTEL מובנה על הלוח אם אומנם רואים אבל לא רואים חד אלא מטושטש כזה שעושה כאב עיניים אם אני מחבר ב-VGA רואים מעולה, ברגע שאני מחבר ב-HDMI רואים אבל לא חד כזה ומפוקס מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Or ei,

אני מחפש דיסקמן שקורא גם MP3 במחיר שלא יעלה על 400 ש"ח אתם יכולים להמליץ לי על משהו ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Shlaker,

שלום יש לי כבר 3 שנים את האוזניות של סהנאייזר cx300. הייתי ממש מרוצה מהם ונהנתי מהם אבל הם כבר בלויות, ונראה לי שגם האיכות ירדה, ולא נשארו לי גומיות. בקיצור בא לי להתחדש וראיתי שהמחירים ממש ירדו, אז עלו לי 200 היום זה 70, אז הcx500 עלו 500 היום 150.. בקיצור מה שווה לקנות היום בסביבות ה200 שקל? או איזה סהנאייזר טובות אני יודע.. חבר שלי קנה באיביי אוזניות של ד"ר דריי beats לא זוכר את הדגם במחיר הזה גם איך האוזניות שלהם?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. ערב טוב, אני מחפש טלוויזיה חדשה לסלון של דירתי. המרחק בין הקירות הינו 2.8 מטרים, תכלס יוצא שמרחק הצפייה הוא 2.6. התקציב הוא עד 4K ולא חשובים לי כל כך מאפיינים כמו 3D וSMART . הטלוויזיה רוב הזמן תהיה מחוברת למחשב ובשאר הזמן לעידן פלוס (מובנה בכל הדגמים המצורפים). ההתלבטות העיקרית שלי היא על גודל המסך: 42' או 46'. ראיתי מסך של LG דגם 42LN542Y שמצא חן בעיני ומוצע באלמ במחיר אטרקטיבי- 2,680 ש"ח: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?p ... m=7E05AFD1 כמו כן ראיתי שני מסכים נוספים של סמסונג בגודל 46', (הרבה יותר דקים מהדגם הקודם- 4.7 לעומת 7.9 ס"מ). הראשון כולל גם SMART (שלא כל כך הכרחי לי כאמור), נמכר באלמ ב4,000 ש"ח כולל סאונד בר מתנה. הדגם הוא ES5600. http://www.olsa…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by TopNotch,

שלום חברים, אני מחפש לקנות כבלים למערכת שלי, ורוצה חנות שאוכל לנסוע לשם ולהתייעץ איתם. אזור רחבות, נס ציונה, ראשון לציון

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by a8352,

שלום רב, יש ברשותי את המערכת הנ"ל ורסיבר DENON AVR-1602, למי שלא מכיר המערכת לסאב וופר אין יציאה למתח וכל הרמקולים (3 קדמיים ו2 אחוריים) אמורים להתחבר אליו וממנו לצאת אל הרסיבר. יש לי שתי שאלות ברשותכם: 1. מכיוון שהחיבורים הנכנסים לסאב וופר צריכים להיכנס בחיבור בננה ולרמקולים ולרסיבר יציאות רגילות (ללא ראש פשוט חוטים חשופים, אדום לבן) האם אני יכול להלביש ראש בננה על הצד השני של הרמקולים בצורה שתהיה סבירה ולא "עבודה ערבית" או שאצטרך לקנות כבלים חדשים שצד אחד יהיו בננה והצד השני חשוף בשביל החיבור? 2. איך זה עובד כשיש סאבים שמחוברים למתח והסאב הזה לא צריך חיבור? הוא פשוט לוקח את הטווחים הנמוכים ומוציא דרכו? תודה רבה לעונים אם יש צורך אני אעלה תמונות...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי אוזניות יש לי אבל אני צריך מאריך כי אני יושב בד"כ די רחוק מהמקור כשאני רואה סרטים או שומע מוזיקה. האם יש מתאם שיקבל את הINPUT מהמקור שלי, וישדר אותו למתאם (קטן) שיהיה מחובר לאוזניות שלי ? אם כן, אני אשמח לדוגמא אם לא, איזה עוד פתרונות יש לאוזניות באלחוט ? (בלי לקנות אוזניות חדשות, אני רוצה להשתמש באוזניות שלי) תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אני מעוניין להשתדרג לאוזניות אלחוטיות קצת יותר טובות מהזבל שמקבלים עם הטלפון, עם זאת השמיעה שלי לא בדיוק מציאה גדולה, ולכן אני לא חושב שיש לי מה להשקיע מאות דולרים/פאונדים בעסק. אודיופיל אני בטח לא. האוזניות נועדו למוזיקה, לא לגיימינג. אם זה משנה משהו אני מקשיב בעיקר לרוק ורוק קצת כבד יותר דוגמאת פרוגרסיב מטאל. סביר להניח שהקנייה תתבצע בבריטניה האפרורית. אשמח להמלצה. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by sxs,

אני משתמש באוזניות ורוצה כרטיס קול איכותי שיתמוך בכל הcodecs האלה של משחקים כמו EAX2, AC3 וכו.... וגם של מה שהמשחקים יתמכו בעתיד אז איזה כרטיס יהיה הכי טוב ? עריכה: עוד שאלה - האם כרטיס קול onboard 6 ערוצים שבא למשל ב Gigabyte תומך בכל הפורמטים האלה ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני מחפש אוזניות In Ear באיכות סבירה עד סביבות ה150 שקל, כדי לשמוע מוזיקה בריצות ובנסיעות. חיפשתי כל מני המלצות לאוזניות בסביבות המחיר ואין לי מושג עדיין איזה דגם לבחור. לא ממש משנה לי אם להזמין מחו"ל רק שאם הזמנה אז המחיר של האוזניות+ההזמנה צריך להיות סביבות ה-150 שקל. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני רוצה לקנות רמקולים חדשים, אני שומע הרבה מוסיקה ולפעמים גם משחקים. איזה רמקולים יהיה עדיף לקחת: Logitech Z4 Logitech X-530 או Altec Lansing ATP3 . השימושים הם בעיקר מוסיקה ! תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אז ככה שלום קוראים לי תמיר אסרף.. הרמקולים שלי נהרסו ודיי נמאס לי מהם (90W RMS של JVC) אני צריך אוזניות במחיר של 200 ש"ח ופחות בלי עליות! עד עכשיו השתמשתי בדגם JVC HAX570 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=357938 של אחי הגדול.. אבל הן נהרסו (ד"א וואי איזה אוזניות פצצה שומעים בהם מעולה וגם לא יקרות) אהבתי את הסאונד בהם מאוד מפורט באס חמוד בלי צלילים מיותרים חחח (תשמעו עם זה טראנס ) עכשיו אני מחפש אוזניות לשימושים הבאים: 1) מוסיקה (98% טראנס פסיכודלי) 2) 85% מהזמן הולך להיות מחובר למחשב אפילו יותר (כרטיס קול מובנה על לוח אם אסוס) 3) ב15% מהזמן הוא יהיה מחובר לMP3 ג'נרי (BeatBox למי שרוצה לדעת קניתי בBestbuy) דרישות: 1) כבל ממש ארוך ואם אין אז לקבל מארי…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. האוזניות האלו הרסו לי את האוזנים כבר..כואב לי בתנוך של האוזן, לא מוכן לשמוע על אוזניות כאלו יותר מישהו יכול להמליץ על אוזניות ON EAR טובות, שיכולות להתקפל? ראיתי כמה זוגות של AKG שממש מתקפלות לקופסה של משקפיים. התקציב עד 200 ש"ח +-... תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by sunj,

אהלן חברים , מתכנן להזמין ATH-M50X לסרטים ומוזיקה במחשב והבנתי שמגבר ישפר ביצועים אשמח להמלצות. תקציב גמיש מחפש משהו עם התמורה הכי טובה בגדול.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by DjangoUnchained,

אני חושב לקנות רמקולים פשוטים (כמו אלה) למחשב שלי, אבל חושב שהם מחוברים, כמו הרבה רמקולים, בחיבור של כבל חשמלי חשוף, ורציתי לדעת איך לחבר דבר כזה למחשב. (שם יש לי שקעי 3.5mm, למיטב ידיעתי, שמכילים את שני הערוצים) יש איזשהו מכשיר מפצל סטנדרטי למטרה הזו?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by serg90,

היי, בקרוב אני עובר דירה ומתחיל לקנות הכל מאפס. אין לי ידע גדול בכל התחום הנ"ל. התקציב יחסית גמיש מאוד, אך הייתי שמח לא לחרוג מעל 10K עבור כל החבילה, ואף מעדיף להוציא כמה שפחות שאפשר. ההתלבטות הראשית היא האם שווה להשקיע כסף בטלוויזת OLED שמתחילה ב-8000, או להסתפק ב-LED? יש הבדל משמעותי באיכות? הטלוויזיה תהיה בסלון די מואר, אז חשוב שלא יהיו סינוורים מציקים. חוץ מזה, הייתי רוצה לדעת האם הטלוויזיות הקעורות נותנות יתרון כלשהו, או שמא מדובר בסתם גימיק שנמאס מהר מאוד? הדרישה היא ל-55 אינצ' לפחות עם 4K, מינימום 2 יציאות HDMI, ולקחת בחשבון שבהמשך היא תהיה בשימוש גם בתור מסך למחשב עתידי שאקנה. בנוסף ברצוני להשקיע במערכת סראונד איכותית …

18. Started by ngordon1,

שלום שלום, אני צריך המלצה לרמקולים, באזור התקציב של 700 שקלים. מדובר על חדר קטן יחסית 3X3, מחוברים למחשב. חשבתי על הX540 של לוג'יטק, אבל הם לא זמינים בחנויות היותר זולות (את היקרות לא בדקתי). הרמקולים ישמשו רוב הזמן למוזיקה, אבל גם הרבה לסרטים/משחקי מחשב. אז? שווה להתפשר על הX530? מערכת אחרת יותר טוב? אולי בכלל ללכת על 2.1? איפה הכי כדאי לקנות? תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אהלן יש מבצע ב KSP , המבצע הוא 60% על המוצר השני שקונים, האזניות HD25-1 II עולות 1060 אצלהם, זה יוצא שאם קונים שני זוגות כל אחד משלם 742 על זוג אחד! שזה מחיר מעולה לאוזניות הללו, כמובן מי שמכיר אותן יודע זאת.. כבר ביררתי עם KSP על הדגם הנ"ל והם אישרו שהמבצע חל עליו. אם משהוא רציני לגבי זה ומוכן להכנס איתי שותף לעסקה אשמח. עריכה: עדיפות מאיזור המרכז. המשך יום נעים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. במקרה נתקלתי....אני כבר כמעט חודש עם ה SOUNDSTICKS III והתחלתי לחזור לספריית ה MP3 שלי בתדירות גבוהה יותר כי פשוט ה SOUND שלהם מדהים אותי כל פעם מחדש !!!! כל סוג מוזיקה כל סוג צליל !! אז הרצתי חיפושון קטן ב GOOGLE על הדגם הזה ובכלל למה הוא משתווה בטווח מחירים הזה או למעלה ממנו (כבר קניתי אני יודע אבל סתם שיהיה ...) והגעתי במקרה לכתבה המצחיקה הזו ! בעל חנות (אוודיופיל) החליט לבדוק את איכות ה SOUNDSTUCKS מול רמקולים + קדם מגברים ומגברים בשווי של חצי מליון שקל !!!!!! : נחמד לראות מה ש650 שקל בבאג מסוגלים להביא ! (היה מבצע מה לא תקנה ?... במיוחד שHK\רולס רויס באה לקראת העניים ב SALE ) ;D אני רואה פה הרבה שאלות "איזה רמקולים כדאי לי לקנות עד 400 ...עד 600 ...עד 2000 ...." …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. כפי שהכותרת מרמזת, רמקולים איכותיים למחשב, עם העדפה ל-Logitech, חנות באזור המרכז, עד לתקציב של 400 שקל (אפשר לחרוג קצת) משהו אלגנתי, בעל עוצמה, איכותי, אם יש יותר מ 2.1/2.0 אז בשמחה. תודה מראש :P

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by mrraz,

חזרתי עכשיו מסוף שבוע באילת וכמו כולם עברתי בקניון מול הים ראיתי בחנות של שקם אלקטריק רמקולים של אלטק ATP3 ב 465 שקל בחנות הדיסקים דיסק קלאב דיסקים לצריבה כפול 48 מפירמות ידועות במחירים ממש זולים שבעים ומשהו שקל ל-50 דיסקים (כמו בנקיו) ועוד הרבה מוצרים במחירים ממש טובים והכל מחירים רגילים ובלי לבקש הנחה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. האם המוצר איכותי? (באס חזק, סאונד נקי וכדומה) תודה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום ברוך ה' התחדשנו במסך 42 LED חדש. יש לי כמה שאלות על דברים שנורא מציקים לי: 1) הוידאו במסך נראה ממש מהיר, כאילו הכל נמצא על הילוך מהיר (בחיבור למחשב זה נפתר) אחותי ואני שמנו לב בעוד אבי לא שם לב, הבנתי שזה קשור לחתדירות או משהו, האם יש דרך לשנות לסדר את זה או מה? זה ממש משגע לי תשכל. 2) שאני מעביר סרט HD לUSB ומחבר אותו למסך אני נתקל בבעיה שאומרים לי כי ההתקן ריק, הבעיה חוזרת עם USB פשוט 8 ג'יגה והארד דיסק חיצוני שלי, החיבור נעשה או ישירות למסך (יש חיבור מובנה) או לחיבור שנמצא על מכשיר DVD (לציין שהוא גם תומך בHD), בין מכשיר הDVD למסך מחבר כבל HDMI. אם מישהו יוכל לעזור לי מאוד אשמח. תודה ופסח כשר ושמח!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ballcall2,

אני מקבל בימים הקרובים בדואר את dr.dac2 שעולה 330 דולר, ואני מתלבט עם איזה כבל ואיזה סוג חיבור לחבר למחשב- אפשרות אחת היא usb שזה יותר נוח אבל פחות איכותי כנראה או אופטי או קוקסיאלי. אז מה עדיף? למישהו יש המלצה לכבל מסוים (אני מוכן להשקיע עד איזה 50 דולר).

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים