אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
התחדשתי במכשיר המדובר. כשאני אני צופה בטלויזיה, yes לצורך העניין, המסך נחתך. ניסיתי לשנות את גודל התמונה אבל זה לא עוזר. אני מחזיק שלט שקיבלתי יחד עם הטלויזיה מדגם ct-90380. יש משהו שאני מפספס? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין להשתדרג לאוזניות אלחוטיות קצת יותר טובות מהזבל שמקבלים עם הטלפון, עם זאת השמיעה שלי לא בדיוק מציאה גדולה, ולכן אני לא חושב שיש לי מה להשקיע מאות דולרים/פאונדים בעסק. אודיופיל אני בטח לא. האוזניות נועדו למוזיקה, לא לגיימינג. אם זה משנה משהו אני מקשיב בעיקר לרוק ורוק קצת כבד יותר דוגמאת פרוגרסיב מטאל. סביר להניח שהקנייה תתבצע בבריטניה האפרורית. אשמח להמלצה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אודיג'י2 VALUE ואני רוצה לחבר אותו לרסיבר על מנת לקבל סראונד 6 ערוצים...לאן אני צריך לחבר את הרסיבר (איזה חיבור, צבע) ובעזרת איזה כבל?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מערכת סטריאו, רוב הזמן לשמיעת מוזיקה קלאסית, אולם גם מדי פעם מוזיקה פופולרית. צפייה בסרטים היא צורך משני. הוא פנה לחנות פיוז וקיבל מהם את ההצעה הבאה -- רמקולים של מורדנט-שורט Aviano 1 רסיבר סטריאו - אונקיו TX8522 או TXSR309 האם למישהו יש ניסיון עם מי מהנ"ל? יש למישהו הצעה טובה יותר? אין טעם להציע דברים יד שניה - הוא לא מעונין, אבל אין לו בעיה לקנות מתצוגה לדוגמא או אולי מטרייד-אין בחנות.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר את האוזניות האלה ויכול לתת עליהם ביקורת (או קישור לאתר עם ביקורת..) http://www.ultimateears.com/custom/item__view_item__prod-950.html והאם הם שוות כ"כ הרבה כסף?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, מחפש מערכת 2.1 לסלון ב 500-600 ש"ח. ראיתי את MicroLab X16, מישהו התנסה בהם? עד כמה הם טובים? והאם הם מספיקים לסלון? המלצות אחרות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני חושב עכשיו אם לקנות טלוויזיה חכמה של VIZIO, ורציתי לדעת האם אפשר להתקין עליה את האפליקציה של סלקום tv? אני צריך לדעת אם זה אפשרי כדי לראות תכנים מהVOD שלהם על הטלוויזיה. בנוסף אם אני קונה את הטלוויזיה מארצות הברית, מה אני צריך לוודא על הטלוויזיה מבחינת חשמל ומתח?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מערכת סטריאו לחדר, גודל 3.5X3 בערך. השימוש העיקרי הוא למוזיקה. חשוב שהמערכת תתחבר גם למחשב שגם משם אני מתכנן לשמוע מוזיקה. התקציב 2500 ש"ח. כל תצורה תהיה טובה (עם/בלי מגבר/רסיבר וחלקים נוספים) עריכה: המלצה על מקומות שאפשר לשמוע בהם את המערכת/רמקולים ולקנות שם גם תהיה טובה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש והוא התכוון לקנות את המיקרולאב m109 או m111. אמרתי לו שאולי כדאי לו לשחרר עוד קצת ולהביא משהו יותר סביר. מה אתם אומרים? הדבר היחיד שהוא יעשה איתם זה יזרים שירים מהיוטיוב/אפל מיוזיק. אני אישית משתמש בSOLO 7C ומבסוט עליהם לאללה, אבל הוא לא מתכוון להוציא 700 שקל על רמקולים. הSOLO2C באיכות שלהם פחות או יותר (לא מדבר על עוצמה)? חשבתי להמליץ לו אותם. כל דבר אחר יתקבל בברכה. אפשר גם ב150 שקל אם האיכות סבירה למישהו שאינו אודיופיל וגם ככה לא מתכוון להוציא יותר מ300. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ככה הוא צריך להיות קטן (כל אחד והמידות שלו כמובן שאם זה מולטימדיה זה יהיה הרבה יותר גדול מהMP3) עם 20 ג'יגה מינימום (THE MORE...) איכות סאונד הכי טובה שאפשר אין תקציב אם אתם ממש רוצים אז +-3000 וזה רק יעלה אזז אין ממש תקציב אה וחובה שהנגן היהי ציבעוני (לא נוח אם שחור לבן) דרישות לנגן מולטימדיה: אפשרות הקלטה באיכות סבירה+ רדיו איכות מסך הכי טובה שאפשר איכות סאונד הכי טובה שאפשר מממ HD למקור חיצוני (אם יש כזה בכלל בנגנים האלה) וזהו לMP3: איכות סאונד ממש אבל ממש מצוינת (רק לא ZV:M) אם יהיה MP4 נחמד אבל זה ממש לא חשוב ציבעוני וקטן ככל האפשר
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש עדכון קושחה ל Pioneer DV-2022שהוא לא רשמי כי הכתוביות בגירסה שבאה עם הDVD ממש בגודל קטן ואין אופציה להגדיל אותם..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אחרי לא מעט חפירה בימים האחרונים על מנת למצוא אוזניות IN EAR איכותיות במחיר סביר מבחינתי (עד 500), נראה לי שצמצמתי את האפשרויות ל-Etymotic HF5 ו-Shure se215 . קראתי ביקורות מצויינות על השור, אבל בלא מעט מהן ציינו שהבאסים המעולים שלהם באים קצת על חשבון הטווחים הגבוהים יותר. כעיקרון אני שומעת בעיקר רוק (מפינק פלויד ודייר סטרייטס ועד מטאליקה), ואוהבת מאוד את הצלילים הגבוהים של גיטרות ופסנתר, אז העניין קצת מטריד אותי. לגבי האטימוטיק אומרים שהבאס שלהן קצת חלש יותר אבל הן אמורות להיות יותר מדוייקות מהשור, אם כי על השור מעידים שהן יותר "חיות" וכיפיות. אגב חשובה לי גם אטימה טובה לרעשים מבחוץ (ושלא תהיה דליפה כי אני אוהבת לשמוע יחסית חזק וליד אנשים בנסיעות וכו'). …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לקנות טלוויזיה. חשוב לי שתהיה תלת-מימד וגם Full HD. התקציב הוא 5 אלף (יכול להתגמש עד 6 אלף) חשבתי על הטלוויזיות האלו: LG 42LX6500 LG 42LW570Y LG 47LX6500 LG 42LW450Y LG 42LW450 כולן 42 אינטש. מי מהן לדעתכם יותר טובה? למה ? האם יש טלוויזיה באותו תקציב שלדעתכם יותר טובה מאחת מאלו ? תודה על העזרה ויום נפלא לכולם! 8)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב אשמח לקבל המלצות לרמקולים 2.1 בטווח המחירים של 400 ש"ח ( עד חריגה של 100 ש"ח ) הדרישות : רמקולים עוצמתיים , וסאב וופר חזק יחסית ( גודל החדר כ - 25 מ"ר ) ובכלל כאלו מומלצים אשמח לשמוע הצעות והיכן ניתן לרכוש תודה לכולם ויום נעים לירן.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 2 רמקולים קדמיים (מעולים) ואני צריך רמקולים אחוריים וסאב להשלמת 4.1 לכן אני קונה את כרטיס הקול של הרקולס Gamesurround Fortissimo II ומערכת רמקולים 2.1 של קריאטיב Inspire 2.1 2400 וברצוני שתחוו את דעתכם עליה ואולי גם תביאו ביקורות קיימות - איך היא בביצועים? האם השליטה בסאונד היא נפרדת? (Ergonomic wired master volume control) <-- איך זה בדיוק עובד? הנה תמונה של המערכת: בתודה מראש, RnGKay
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כבר הרבה זמן שאני רוצה להחליף רמקולים , יש לי 2 רמקולים בלתי מזוהים , והשמאלי לא עובד אני בכלל לא שומע מוזיקה במחשב (לעיתים נידירות) ואני צריך מערכת במיוחד למשחקים. התקציב שלי לא גבוה , בערך 600 שקל לכרטיס ולרמקולים ביחד (אני לא צריך מערכת ב2000 שקל). אני לא מבין כל כך ברמקולים ובכרטיסי קול , אמרו לי שרמקולים 5.1 הם טובים יותר למשחקים ו2.1 מתאימים יותר למוזיקה , אבל אין לי תקציב גדול , לכן נראה לי שאני יקנה רמקולים 2.1 +כרטיס קול סביר. חשבתי על קניית Hercules Gamesurround Fortissimo שלא עולה יותר מדי ואני גם לא צריך כרטיס עם הרבה יציאות וכל מיני דברים שאני לא צריך , בקשר לרמקולים , חשבתי על לקנות Hercules XPS 210 , הם די זולים . בחירה טובה? אולי להחליף את הכרטיס קו…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלכתי אתמול קניתי לי בסוף בכלל לא LCD כמו שרציתי בהתחלה אלא PLASMA 42. הסבר: כשקראתי ביקורות באינטרנט הכל היה נחמד. כמעט שקניתי LCD שהאתר DTOWN מאוד התלהב ממנה http://www.dtown.co.il/index.php?news=388 אבל . . . כגודל הציפייה כך גודל האכזבה. כשהלכתי לראות והבנתי את ההבדלים ה LCD נזרק מייד מהראש כי איכות הצפייה בתכני ה YES וה HOT כל כך גרועה בכל LCD שראיתי שלא רציתי לגעת בו. ל PLASMA יתרון שכל דבר נראה עליה מדהים. שידורי טלוויזיה דומים ל CRT ב5 אלף שקל האיכוןתי שהיה לי 34 אינץ' של JVC (שכרגע עומד למכירה). זה תומך 780P וגם 1080P במין מצד שלא יודע איך להסביר, כאילו הוא או דוחס אותו או משהוכזה, אבל ראיתי עליו I ROBOT ממדיה סטרימר ב 1080P בחנות ונראה מדהים אז לא יודע מה …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש טלוויזה 37 אינץ' LED או LCD, טלוויזיה איכותית. אין צורך בטלוויזה מסוג SMART כי יש לי XTREAMER. חשבתי ללכת על הטלוויזה הזאת: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=126394 אבל הבנתי שיש שני דגמים לטלוויזה אחד עם פאנל TN ואחד עם IPS, איך אני יכול לדעת איזה מהחנויות בזאפ מוכרים את דגם ה-IPS? בכל מקרה אם אתם חושבים על טלוויזה שיותר טובה ממנה הציעו אותה כאן, ונמקו למה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
3 כרטיסים חדשים לX-FI X-FI XTREME AUDIO X-FI XTREME GAMER X-FI XTREMEGAMER FATYLITY ניתן לראות אותם כאן http://www.creative.com/products/welcome.asp?category=1&subcategory=208& לפי מה שהבנתי השתים הראשונים שנתתי חלשים יותר ועולים פחות מהXTREMEMUSIC והאחרון הוא יותר טוב מה-XTREMEMUSIC ביצועים די דומים לשל הפטליטי הרגיל רק בלי השלט וזה ל5.25 והוא עולה בסביבות 150 הוא נראהה לי הולך להיות הכי שווה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מערכת קולנוע ביתי לחדר עד 1000 ליס ולקונסולה ? איך היא ? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7953
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי במפרטים המומלצים שאתם ממליצים על Logitech 4.1 Z-560 במפרט של 10000 ש"ח עם מסך "19. אין מערכת 5.1 איכותית במחיר הזה ??? : הרי אני בטוח שיש בארץ משהו טוב בטווח מחירים של 1000-2000 ש"ח.(או פחות )
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, תקציב - 1200 ש"ח ~ חובה - אפשרות לטעינה משקע חשמל (שיהיה כלול בבאדנל..אין לי זמן להתרוצץ ולחפש) , זמן סוללה סביר, 4 GB לפחות) הנגן בעיקר ישמש אותי לנסיעות ארוכות (מאוד) במסגרת הצבא המקולל (ופה ושם לזמנים פנויים...עד כמה שיש..) תודה מראש.
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! האם חיבור טועה של האוזניות לטלויזיה יכול לשרוף את האוזניות?? חיברתי את האוזניות עם מתאם PL נקבה לשני RCA זכר אל הLINE OUT לטלויזיה ונשמע רעש צורם, ומאז האוזניות לא עובדות כראוי. הייתכן?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לסמסונג יש יותר מדיי דגמיי 32 אני כבר מבולבל !! איזה נותנת את התמונה הטובה ביותר ? מישהו ניסה ? ראה ? השווה ? יש את זו : LA32R81B זו : LA32A450 וLG יש את החדשות - דגמי הסקארלט : Scarlet 32LG60UR מה עם זו ולמה היא 500 שקל פחות מה"60UR" ..? ו32LG32RוLG מישהו השווה בין איכויות התמונה של הסמסונגים החדשים ה32 ל SCARLET 32 של LG ויכול לתת דיעה ? תודה ישמש בעיקר לסרטי DVDRIP ולפעמים סרטי 720P ...(אולי קצת משחקים).... ? תודה .
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמנו (במפגש סוכות אצל הדובים) קניתי לי atp3 חביבים ומצויינים! אחרי יותר מחצי שנה אבי שיחייה אמר שהוא רוצה רמקולים כאלו למשרד, אני כמובן הסכמתי והתחלתי לפשפש באינטרנט לגבי רמקולים טובים יותר במחיר של הatp3, בסוף מצאתי את ההרקולס, וגיליתי שהם לא klipsh ואפילו לא atp אבל הם בחלט אחלה רמקולים והחלטתי ששוה את ההשקעה, כי אתם יודעים צליל היקפי>איכות צלילה טיפה יותר טובה עכשיו קיבלתי אותם ומייד הבחנתי בהבדל... אבל אחרי כמה זמן... זה ממש לא מפריע, ואז בא חברי הטוב zoltrix שמשום מה על השנייה הראשונה לא אהב את הרמקולים שלי סיפר לי שכאשר הוא היה בזיגזאג הם צחקו לי על הרמקולים שעות (הוא אורן ואחרים)... ומשום מה אני לא מצליח להבין למה... אני אישית יותר ממרוצה מהם. :biggthumpup: מ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-