עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מערכת קולנוע ביתית ב500 שח בלי חריגות

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by sxs,

אני משתמש באוזניות ורוצה כרטיס קול איכותי שיתמוך בכל הcodecs האלה של משחקים כמו EAX2, AC3 וכו.... וגם של מה שהמשחקים יתמכו בעתיד אז איזה כרטיס יהיה הכי טוב ? עריכה: עוד שאלה - האם כרטיס קול onboard 6 ערוצים שבא למשל ב Gigabyte תומך בכל הפורמטים האלה ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by natanel102030,

כותרת. חריגה של 50 שקל לא תהרוג אותי. בעיקר אני רוצה באס כזה חזק שהראש שלי יירעד, שתהיה אחריות כלשהיא ( לא מחו"ל ) ושיהיה מאיזור המרכז ( מדינת ראשון לציון ). המליצו לי על אלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=17493 http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_5Hv2_%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%9C%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D-1865.html?affid=1492 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12591 שימושים: מכשירים: גלקסיS או נגן סאנדיסק שאני כנראה אקנה. מיקום: אוטובוסים או כיתה עם אקוסטיקה נוראית ו30 ילדים בי"ב. תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by orenc17,

איזה מהם אתם הייתם קונים בדגמים של 20gb?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום אני מעוניין לחבר מסך מחשב עם יציאת VGA לדיוידי שיש לו את היציאות : s-video, RGB . העליתי איור של החיבורים הקיימים בדיוידי. האם יש מתאם כזה? אשמח לקישור

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום, אני חושב עכשיו אם לקנות טלוויזיה חכמה של VIZIO, ורציתי לדעת האם אפשר להתקין עליה את האפליקציה של סלקום tv? אני צריך לדעת אם זה אפשרי כדי לראות תכנים מהVOD שלהם על הטלוויזיה. בנוסף אם אני קונה את הטלוויזיה מארצות הברית, מה אני צריך לוודא על הטלוויזיה מבחינת חשמל ומתח?

7. היי אוזניות יש לי אבל אני צריך מאריך כי אני יושב בד"כ די רחוק מהמקור כשאני רואה סרטים או שומע מוזיקה. האם יש מתאם שיקבל את הINPUT מהמקור שלי, וישדר אותו למתאם (קטן) שיהיה מחובר לאוזניות שלי ? אם כן, אני אשמח לדוגמא אם לא, איזה עוד פתרונות יש לאוזניות באלחוט ? (בלי לקנות אוזניות חדשות, אני רוצה להשתמש באוזניות שלי) תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Inzagi,

שלום, אני מחפש מערכת סטריאו לחדר, גודל 3.5X3 בערך. השימוש העיקרי הוא למוזיקה. חשוב שהמערכת תתחבר גם למחשב שגם משם אני מתכנן לשמוע מוזיקה. התקציב 2500 ש"ח. כל תצורה תהיה טובה (עם/בלי מגבר/רסיבר וחלקים נוספים) עריכה: המלצה על מקומות שאפשר לשמוע בהם את המערכת/רמקולים ולקנות שם גם תהיה טובה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. חבר שלי מחפש מערכת סטריאו, רוב הזמן לשמיעת מוזיקה קלאסית, אולם גם מדי פעם מוזיקה פופולרית. צפייה בסרטים היא צורך משני. הוא פנה לחנות פיוז וקיבל מהם את ההצעה הבאה -- רמקולים של מורדנט-שורט Aviano 1 רסיבר סטריאו - אונקיו TX8522 או TXSR309 האם למישהו יש ניסיון עם מי מהנ"ל? יש למישהו הצעה טובה יותר? אין טעם להציע דברים יד שניה - הוא לא מעונין, אבל אין לו בעיה לקנות מתצוגה לדוגמא או אולי מטרייד-אין בחנות.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by b3ta0,

האם יש בארץ מוצר כדוגמת המוצר הבא, מה שאמור להפטר מהזמזום (hum) שחלק מה סאב וופרים עושים? http://www.zzounds.com/item--EBTHUMX הזמזום הבלתי פוסק של הסאב של ה FX6021 שלי דיי מעצבן, האם מישהו יודע אם אפשר להיפטר ממנו, אולי כדוגמת המוצר שבקישור, אם קיים בארץ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by OR007,

אז ככה, תקציב - 1200 ש"ח ~ חובה - אפשרות לטעינה משקע חשמל (שיהיה כלול בבאדנל..אין לי זמן להתרוצץ ולחפש) , זמן סוללה סביר, 4 GB לפחות) הנגן בעיקר ישמש אותי לנסיעות ארוכות (מאוד) במסגרת הצבא המקולל (ופה ושם לזמנים פנויים...עד כמה שיש..) תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אז למי שלא הבין, הכוונה היא שהן מאוד "חושפניות" בקיצור, שני זוגות ה-K340 הגיעו רק אתמול, התחלתי לעבוד על הכבל רק אתמול בלילה, ואת המודים האחרים רק היום בבוקר. אבל הכל כבר גמור. סך הכל תפוקה לא רעה שתיהן זהות כמעט לגמרי. ההבדלים היחידים הם במפצל ה-Y בכבל, הגוף של הקונקטור (עץ מול מתכת), ובמעגל המודפס שבנוי טיפה שונה אבל תאכלס אותו הדבר. לצערנו הרב, רק זוג אחד נשאר בארץ הקודש. הזוג השני חוזר למקורות, לנורווגיה Anatoli.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני רוצה לקנות לאוטו שלי רמקולים אחוריים.. יש לי כבר רמקוליים קדמיים של PIONEER ורדיו דיסק של PIONEER 40*4 איזה רמקולים אתם ממליצים לי לקנות.... אני שמעתי על ה PIONEER 5 WAY .... והם עולים בסביבות ה 800 שקל... התקציב שלי נע בין 600 -650 תודה מצאתי את זה http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/future/product.asp?pf_id=YHTSA6990S מה אתם אומרים ? *הרדיו דיסק זה 50*4 לא 40*4.. אופטס לא שמתי לב!!!!!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Frequency,

הי, מחפש מערכת 2.1 לסלון ב 500-600 ש"ח. ראיתי את MicroLab X16, מישהו התנסה בהם? עד כמה הם טובים? והאם הם מספיקים לסלון? המלצות אחרות? תודה.

15. האם יש למישהו מידע לגבי קליטה של שידורי עידן+ באזורים בין יהוד למודיעין? משהו בכלל מהאזור יהיה טוב... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by MeMaster,

אהלן חברים, אני רוצה לקנות טלוויזיה. חשוב לי שתהיה תלת-מימד וגם Full HD. התקציב הוא 5 אלף (יכול להתגמש עד 6 אלף) חשבתי על הטלוויזיות האלו: LG 42LX6500 LG 42LW570Y LG 47LX6500 LG 42LW450Y LG 42LW450 כולן 42 אינטש. מי מהן לדעתכם יותר טובה? למה ? האם יש טלוויזיה באותו תקציב שלדעתכם יותר טובה מאחת מאלו ? תודה על העזרה ויום נפלא לכולם! 8)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. האם יש דרך להוסיף כניסה דיגיטלית (אופטית) לכרטיס הקול שלי? כמה עולה ומאיפה אוכל לקנות, אם כן? תודה מראש, ניר.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by moshfeu,

התחדשתי במכשיר המדובר. כשאני אני צופה בטלויזיה, yes לצורך העניין, המסך נחתך. ניסיתי לשנות את גודל התמונה אבל זה לא עוזר. אני מחזיק שלט שקיבלתי יחד עם הטלויזיה מדגם ct-90380. יש משהו שאני מפספס? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני מעוניין להחליף את הטלוויזיה שלי ומעשה לבנות מערכת שלמה הכוללת: * טלוויזיה בגודל 42" * רמקולים * רסיבר * סטרימר כל זה בתקציב בסיסי של 6500 ש"ח אם אפשרות לחריגה עד ל-7500. מבחינת הרמקולים העניין הוא קצת בעייתי כי אני לא רוצה להעביר חוטים בכל הבית (ואין לי הכנה לסראונד) אז נראה לי שאני אסתפק ב-2.1 איכותי (בין הספה לטלוויזיה קיים מעבר לכן אי אפשר להעביר חוטים בקלות). אני לא מבין בכלל במערכות קולנוע ביתיות, יש בכלל צורך ברסיבר אם אין 5.1? כמו כן אשמח להסבר קצר ותמציתי בנושא סטרימרים, אפשר לגשת מהם לכל קובץ במחשב? האם הם יכולים לקלוט את הראוטר האלחוטי שנמצא בקומה אחרת? האם צריך שהמחשב שממנו מריצים את הקבצים יהיה דלוק כל זמן הסרט? כל עזרה ועצה בנושא תתקבל בברכה

20. Started by psybrain,

מערכת קולנוע ביתי לחדר עד 1000 ליס ולקונסולה ? איך היא ? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7953

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by fp581,

ככה הוא צריך להיות קטן (כל אחד והמידות שלו כמובן שאם זה מולטימדיה זה יהיה הרבה יותר גדול מהMP3) עם 20 ג'יגה מינימום (THE MORE...) איכות סאונד הכי טובה שאפשר אין תקציב אם אתם ממש רוצים אז +-3000 וזה רק יעלה אזז אין ממש תקציב אה וחובה שהנגן היהי ציבעוני (לא נוח אם שחור לבן) דרישות לנגן מולטימדיה: אפשרות הקלטה באיכות סבירה+ רדיו איכות מסך הכי טובה שאפשר איכות סאונד הכי טובה שאפשר מממ HD למקור חיצוני (אם יש כזה בכלל בנגנים האלה) וזהו לMP3: איכות סאונד ממש אבל ממש מצוינת (רק לא ZV:M) אם יהיה MP4 נחמד אבל זה ממש לא חשוב ציבעוני וקטן ככל האפשר

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by TopNotch,

שלום חברים, אני מחפש לקנות כבלים למערכת שלי, ורוצה חנות שאוכל לנסוע לשם ולהתייעץ איתם. אזור רחבות, נס ציונה, ראשון לציון

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. שלום! יש לי זיכוי באופיס דיפו של 650 ש"ח והדבר שנראה לי הכי טוב לעשות עם הכסף שם זה לקנות נגן MP3. אז אני מבקש המלצות לנגן הכי טוב שאני יכול להשיג שם במחיר הזה (רצוי 1גיגה זיכרון). תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. חבר שלי קונה מחשב חדש והוא התכוון לקנות את המיקרולאב m109 או m111. אמרתי לו שאולי כדאי לו לשחרר עוד קצת ולהביא משהו יותר סביר. מה אתם אומרים? הדבר היחיד שהוא יעשה איתם זה יזרים שירים מהיוטיוב/אפל מיוזיק. אני אישית משתמש בSOLO 7C ומבסוט עליהם לאללה, אבל הוא לא מתכוון להוציא 700 שקל על רמקולים. הSOLO2C באיכות שלהם פחות או יותר (לא מדבר על עוצמה)? חשבתי להמליץ לו אותם. כל דבר אחר יתקבל בברכה. אפשר גם ב150 שקל אם האיכות סבירה למישהו שאינו אודיופיל וגם ככה לא מתכוון להוציא יותר מ300. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by bneli,

אני מחפש עדכון קושחה ל Pioneer DV-2022שהוא לא רשמי כי הכתוביות בגירסה שבאה עם הDVD ממש בגודל קטן ואין אופציה להגדיל אותם..

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.