אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני כנראה קונה פיאט אונו וגם אם יש שם רמקולים אני רוצה להחליף אותם. אני לא יודע איך בנויה כל הקונפיגירציה שם ואיזה רמקוליםפ אפשר לשים בכלל. אני רוצה את המערכת בתקציב הכי הכי נמוך שאפשר, ולמען האמת לא אכפת לי שזה יהיה אפילו קקה לא נורמלי העיקר לשמוע מוסיקה.. אני רוצה רדיו אם אפשר אז עם דיסק (לא חייב MP3 ואפשר גם טייפ) והכי חשוב כניסת AUX! לחבר את האייריבר. במילים אחרות 4 רמקולים פשוטים יחסית, רדיו נורמלי עם יציאות נורמליות וכניסת AUX יש משהו מומלץ?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להעביר את הסט הנ"ל מהחדר לסלון, הכבלים שמגיעים עם המערכת לא מספיק ארוכים בכדי שאוכל להשתמש בהם. האם אני צריך כבלים מיוחדים או בעלי gauge מסויים? הרמקול הרחוק ביותר יצטרך כבל באורך 13 מטרים בערך. כמו כן מצרף קישור למדריך למשתמש של הרמקולים למידע טכני. http://www.logitech.com/repository/1411/pdf/13099.1.0.pdf תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השלט שבק חיים, יותר מידי נפילות כנראה. ניסיתי להחליף סוללה... חיפשתי באיבי וגוגל מהיר ואין כלום. האם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות רק את השלט?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי מה שלומכם? חזרתי, עם צרה חדשה: המגבר שלי מרעיש! לא משמיע רעש דרך הרמקולים, אלא מרעיש בעצמו. מדובר במגבר בא בימים, תאריך ייצור אי שם בשנות ה-90. שמו בישראל Musical Fidelity A1-X. מחובר דרך קבע ל-Epos ES11 ביציאה וכרטיס קול של המחשב בכניסה, E-MU 1212m PCI (לא נראה לי שזה משנה) ללא תלות בווליום (הסאונד מהרמקולים נשמע בסדר כרגע) ללא תלות במקור או במצב של כל חוגה או כפתור אחרים. נשמע כאיזשהו זמזום על בסיס 50 הרץ. אני אמור להבין מזה שמדובר בתקלה חשמלית כלשהי? אולי בספק כח שלו? אתמול נראה לי שזה קרה גם כשהדלקתי אותו, רק שלאחר מס' שניות נשמע מעין "קליק" והזמזום נפסק, ולא שמתי לב בכלל שהמגבר עצמו הוא המרעיש. מישהו מכיר תופעה כזו???? כרגע הוא מרעיש כבר במשך איזה 10 דקות, ואני …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הרסיבר הזה ושאני מנסה לשנות בהגדרות שלו את הרמקולים הקדמיים לקטנים הוא לא משנה לי אותם ואת האחוריים כן יכול מישהו יודע מה הבעיה? ועוד בעיה יש לי את ה dvd של lg שנקנה בדיוטי פרי הוא תומך בפורמט dtd וכשאני מכניס סרטים בפורמט זה הרסיבר לא מזהה לי אותו בפורמט dts מה יכול להיות הבעיה ,יש לי 5 רמקולים הקפיים קטנים של פירלס ללא סאב וופר :-\
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים. המטרה, שמיעת MP3 באיכות גבוהה (דיסקים שהומרו לקבצים) פה ושם משחקים.(אולי גם DVD , אבל בשביל זה יש לי DXR3) הכרטיס מתחבר לרסיבר, בשביל זה אני רוצה להשתמש ביציאה הדיגיטלית אופטית (מה שנקרא TOSLINK) האם הכרטיס של הרקולס פורטיסימו3 7.1 מוציא סטריאו ביציאה האופטית או שזה רק DD, DTS? שווה להשקיע בכרטיס קול הזה ובTOSLINK? הכרטיס שיש לי עכשיו הוא אונבורד, מתחבר לרסיבר בSPDIF. תכל'ס אני מחפשת איכות שמע גבוהה. (לא פיצ'רים ושאר ירקות) אז מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם המוצר איכותי? (באס חזק, סאונד נקי וכדומה) תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3-usb מהסוג הקטן מעוניין בין חצי גייגה עד לגייגה בתקציב של עד 650 שקל ופחות הפרט החשוב ביותר הוא שהווליום יהיה מאד חזק וגבוה (שמעתי הרבה נגנים של חברים שלי שיש בהם ווליום נמוך ונורא התאכזבתי) אם תועילו בתובכם לומר לי מהוא הדגם שאתם ממליצים או קישור לקניה ישירה תודה רבה :-*
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לרכות קרטיב זן ויז'ן M אבל אני חייב שיהיה בו עברית... אפשרי הדבר ?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה. אני מחפש לקנות טלוויזיה חדשה לחדר. מרחק צפיה הוא 3 מטר ואני מחפש טלוויזיה 37 אינץ. בעיקרון גם 42 תתאים אבל אני התקציב הוא עד 2000ש"ח בלי חריגות. המטרה של הטלוויזיה היא סרטים, סדרות דרך הלטפופ וממיר YES. לכן חשוב לי לפחות 2 חיבורי HDMI. USB לא הכרחי. לא משנה לי אם זה LED/LCD או חיסכון בחשמל.. גם לא מפריע ל. כל עוד רואים טוב ואיכות הסאונד גם טובה. ידוע לי שהתקציב יחסית נמוך אבל אני בטוח שאפשר למצוא משהו טוב גם בתקציב הזה. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אני שמעתי המון טענות בעד ונגד אמרו לי קח פלזמה קח LCD ואני כבר התבלבלתי לגמרי... אז יש לי 2 שאלות... א. LCD או פלזמה? ולמה... ב. אם אפשר המלצה על דגם מסויים בגודל 34-37 אינטץ' ב 6-7 אלף... תנו את דעתכם! אבל בבקשה רק אם אתם יודעים... אני לא רוצה להידפק עם הטלוויזיה תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעוניין בכרטיס קול איכותי עד 500 ש"ח, אז ככה: יש לי שתי בוקסות 12" (רמקולים שקועים) ששומעים בהם טוב,יש לי כרגע כרטיס קול SOUNDMAX על הלוח אם. חשבתי לקנות AUDIGY 2 ZS/VALUE. השימושים שלי הם: מוזיקה,משחקים וסרטים. זה הכרטיס הנכון בשבילי? אל תשכחו אני על 2.0 יש לוחות של כרטיסי קול משומשים בארץ? טוב מחכה לתגובות...
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחלה אוזניות, אך יש להם שני חסרונות: לא נוחות (אולי בגלל שיש לי אוזניים גדולות?) חוט קצר מדי, איפה אוכל להלחים חוט ארוך יותר?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מתלבט בין ה-3 האלה (Z130,Z150,Z200): http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5841 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12211 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12374 בעיקרון מחפש את המוצר הכי טוב בטווח המחירים האלה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין להשתדרג לאוזניות אלחוטיות קצת יותר טובות מהזבל שמקבלים עם הטלפון, עם זאת השמיעה שלי לא בדיוק מציאה גדולה, ולכן אני לא חושב שיש לי מה להשקיע מאות דולרים/פאונדים בעסק. אודיופיל אני בטח לא. האוזניות נועדו למוזיקה, לא לגיימינג. אם זה משנה משהו אני מקשיב בעיקר לרוק ורוק קצת כבד יותר דוגמאת פרוגרסיב מטאל. סביר להניח שהקנייה תתבצע בבריטניה האפרורית. אשמח להמלצה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן כולם! זהו הגיע הזמן להחליף את הטלוויזיה השמנה לטלויזיה שטוחה, עכשיו באמת באמת באמת שאין לי שמץ של מושג מאיפה להתחיל אני רק יודע מה המשמעויות של FHD HD READY וכל הירקות האלה מלבד זה באמת שאין לי שמץ אני אשמח להמלצה לטלוויזיה טובה בקציב 4K (נראה לי תקציב סבבה לגמרי ל32 אינץ'), תודה מראש! לירן
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכלום לא מזמן רכשתי טלויזיה חדשה ואין לי כניסת RF פשוטה , החיבור שיוצא לי מהקיר הוא RF פשוט יש לי חיבור קומפוזיט או HDMI , מישהו מכיר מתאם שאפשר לקנות (או שאני צריך לרכוש ממיר של עידן + \ HOT\ YES) תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים אנשים? שניהם אותו טווח מחירים900-950 הZXR יותר חזקים אבל כיוון שלא יצא לי לשמוע אותם לפני הקנייה אני רוצה את דעתכם. (כאן באתר לפי כמה חודשים אמרו שהם ה-איכות http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1019230962,60568,)
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות כבלים למערכת שלי, ורוצה חנות שאוכל לנסוע לשם ולהתייעץ איתם. אזור רחבות, נס ציונה, ראשון לציון
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין במחשב לסלון שיישמש לסרטי HD אבל בעיקר לשמיעת מוזיקה. האם המארזים עם המסכים הקטנים מאפשרים שליטה במחשב מבלי להדליק את הטלוויזיה? עמית
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. עברתי לבית שיש בו אנטנה גדולה על הגג , ובדירה יוצא חיבור כמו של הכבלים ( עם הברגה). אין לי כניסה כזו בטלוויזה, ואני משער שצריך סוג של ממיר כדי שהצלחת תעבוד כמו שצריך. מה שכן רשום בקופסא שהכלבים מצלחת מחוברים אליה : Twoway Active Drop Amplifier cdal 10/10n-ta 54-1000mhz 5-42mhz מה עלי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ועוד שאלה בהנחה שניתן, להזין אותו בכניסת RCA בודד או זוגי?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת שמע שתתאים לדרישות שלי - מערכת סראונד (5.1) , איכות טובה למשחקים ולשמיעת מוזיקה. אני לא ממש צריך איכות מעולה ממש רק משהו טוב שישרוד לאורך זמן. :-\ התקציב שלי הוא בסביבות החמש מאות שקל. עכשיו יש לי כמה התלבטויות - ??? או לקנות את הרמקולים האלה - Logitech Z-640 ב 668 ש"ח או לקנות רמקולים (לא משהו מיוחד) בסביבות מאה שקל ולקנות כרטיס קול טוב משהו כמו - Creative Audigy 2 Sound blaster oem ב-479 ש"ח בבקשה תעזרו לי אני לא יודע על מה ללכת ובכלל אם משהו יותר טוב שאתם יכולים להציע אז אני פתוח לרעיונות אני לא נעול על שום חברה (אני גם לא ממש מבין בציוד אודיו). נ.ב. יש לי לוח אם - Asus p4p800 deluxe.... למי שלא מבין בזה אז יש על זה כרטיס קול מובנה…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות אוזניות עד 800 שקל *** רק מהארץ *** שומע את המוזיקה דרך הפאלפון בנסיעות שומע כמעט את כול סוגי המוזיקה משירים שקטים עד טראנסים ( מחפש איכות ) לא מבין באוזניות וכול זה... רק לפי מה שהבנתי יש אוזניות שצריכות מגבר לא צריך כאלה חבר המליץ לי על AUDIO TECHNICA ATHM 50 מישהוא שמע מהאוזניות האלה? יש גם את האוזניות ultrasone hfi 2400 שקצת חורגות מהתקציב מישהוא שמע את האוזניות האלה? ויש משהוא יותר טוב במחירים האלה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. כבר פתחתי ת'רד דומה בעבר, אך כשבאתי סוף-סוף לקנות את ה- G3, המוכר אמר לי לשקול גם את ה- iRiver Txx. דבר ראשון, רציתי להגיד שזנחתי את האפשרות של iPod Nano, וגם כל נגן הארדיסק אחר. האם עשיתי בחוכמה? דבר שני, הנה מה שאני צריך מהנגן: - שיהיה מתאים לספורט, בעיקר לריצות. - שיוכל לנגן במשך הרבה שעות ללא טעינה (בעיקר לנסיעות וטיסות). - שיוכל להתעלות בעוצמתו על רעש הסביבה. - שיהיה בעל איכות שמע טובה +++. - שיתמוך בקבצי Playlists. - שלא יעלה על ה- 1000 ש''ח. - ג'יגה אחד לפחות, עם מסך זוהר. גם ה- iAudio U2 בא בחשבון, אך הבעיה היא שהוא נטען רק דרך USB, וזה יכול להיות מציק... תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-