אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
ועוד שאלה בהנחה שניתן, להזין אותו בכניסת RCA בודד או זוגי?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי נגן MP3 חדש שאני רוצה לצאת לריצות איתו. אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות ריצה טובות עד 300~ ש"ח עדיף כמה שפחות תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות שגם אוכל להשתמש בהן לגיימינג וגם אוכל לצאת איתן מהבית ולשמוע מוזיקה. אני רוצה שיהיו נוחות עם מידה כלשהיא של התאמה אישית או כיוונון של החלק שיושב על האוזן ושיהיו אטומות יחסית. אם המוזיקה שאני שומע משנה משהו אז אני שומע רוק של שנות ה-60 (כמו הביטלס למשל). סמל על האוזניה שאוכל להשוויץ בו הוא לא אחת מהדרישות שלי ככה שאני חושב שאני יכול להעמיד את התקציב שלי על משהו בסביבות 500 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לרכוש טלוויזיית LED בגודל של לפחות 32" בתקציב של עד 1500 ש"ח, פלוס מינוס כמה שקלים. האם ישנה טלוויזיה מומלצת בתחום המחירים הזה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי PS3 והוא מחובר לHDMI עכשיו במקום שכל פעם לא אצטרך לבעביר מהמחשב ל מסך בשביך ה PS3 אז חשבתי הבנתי שמפצל יכול לעזור עכשיו בעזרת מפצל שאחבר לסאב ואז כבל אחד למחשב ואחד למסך זה יהיה לי אותה איכות קול כמו שאני מחבר ישר למסך מדובר בכבל מפצל חיבור 3.5mm שמתחבר לסאב ועז ממנו אני יכול לחבר שני כבלים תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה אז אני מנסה כאן.... קיבלתי מחבר טלויזיה מסוגITT-NOKIA 6330 IDEAL COLOR PS עם חיבור scart-16 פינים מאחורה. אני מנסה לראות די וי די או לחבר את המחשב לטלויזיה אבל לא מצליח לראות כלום. העברתי לערוץ av,חיברתי את הכבל המתאם חיברתי את היציאה הצהובה לוידאו...וכלום...גם עם המחשב וגם עם הדיוידי. אני רואה רק מסך אפור. עם המחשב ניסיתי את כל סוגי השידור של pal וntcs.)או משהו כזה... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, מזה תקופה ארוכה שאני מתלבט לגבי פתרון לבעיית האודיו שבחדרי, אני רוצה מערת סראונד שתהיה מחוברת למסך "LCD LG 42, אך החדר מאוד קטן ורמקולים גדולים מדי יהוו בעיה. חשבתי על 4 רמקולים של מחשב באיכות טובה אשר יחוברו לטלויזיה אך איני יודע אם הדבר יאפשר לי חווית צפייה בסרטים. כמו כן, לאן מתחברים ארבעת הרמקולים?? (אין ב-LCD ארבע יציאות לרמקולים). מצטער על הבורות בתחום, מכאן באה השאלה הזו.. תודה מראש, אלירן.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר את האוזניות האלה ויכול לתת עליהם ביקורת (או קישור לאתר עם ביקורת..) http://www.ultimateears.com/custom/item__view_item__prod-950.html והאם הם שוות כ"כ הרבה כסף?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, בשעה טובה אני עומד בפני רכישת מסך 60 אינץ' במגבלות התקציב אני מתלבט בין 2 מסכים: 1) LED 60LE630 של שארפ [/ http://www.buy2.co.il/o/312fb71b-325d-47ad-bf5b-0ed62d1766102) 60PA6500 פלאזמה של LG - http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?ai=2608528&cfm= אשמח לחוות דעתכם המקצועית את הנתונים הבסיסים של תמיכה ב- MKV ב-LG מול כניסות HDMI בשארפ אני רואה תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, מחפש מערכת 2.1 לסלון ב 500-600 ש"ח. ראיתי את MicroLab X16, מישהו התנסה בהם? עד כמה הם טובים? והאם הם מספיקים לסלון? המלצות אחרות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במקרה נתקלתי....אני כבר כמעט חודש עם ה SOUNDSTICKS III והתחלתי לחזור לספריית ה MP3 שלי בתדירות גבוהה יותר כי פשוט ה SOUND שלהם מדהים אותי כל פעם מחדש !!!! כל סוג מוזיקה כל סוג צליל !! אז הרצתי חיפושון קטן ב GOOGLE על הדגם הזה ובכלל למה הוא משתווה בטווח מחירים הזה או למעלה ממנו (כבר קניתי אני יודע אבל סתם שיהיה ...) והגעתי במקרה לכתבה המצחיקה הזו ! בעל חנות (אוודיופיל) החליט לבדוק את איכות ה SOUNDSTUCKS מול רמקולים + קדם מגברים ומגברים בשווי של חצי מליון שקל !!!!!! : נחמד לראות מה ש650 שקל בבאג מסוגלים להביא ! (היה מבצע מה לא תקנה ?... במיוחד שHK\רולס רויס באה לקראת העניים ב SALE ) ;D אני רואה פה הרבה שאלות "איזה רמקולים כדאי לי לקנות עד 400 ...עד 600 ...עד 2000 ...." …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לילה טוב, אני מתכנן לקנות אוזניות בתקציב של עד כ-700 ש"ח ואשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לי בנושא ולסייע בבחירתן. האוזניות ישמשו אותי במשרד, לאורך זמן ממושך, ועל כן מלבד איכות הצליל חשובים לי מאוד הנוחות (גם לאחר שימוש רצוף) ובידוד הרעשים בשני הכיוונים. בשל מגבלות התקציב איני יכול לקנות גם מגבר יקר ולכן עדיף אוזניות הנשמעות טוב גם בלעדיו. בנוסף, מלבד מבאמצעות משלוח אין לי איך להזמין מחו"ל. מסקירה שערכתי הבנתי כי ה- Grados SR 60i עונות על רוב הדרישות שלי, חוץ מנושא הבידוד. האם הן מומלצות והאם אכן הן בעייתיות בתחום זה? הצעות נוספות יתקבלו בברכה ויעזרו מאוד המון תודה! גל
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין להשתדרג לאוזניות אלחוטיות קצת יותר טובות מהזבל שמקבלים עם הטלפון, עם זאת השמיעה שלי לא בדיוק מציאה גדולה, ולכן אני לא חושב שיש לי מה להשקיע מאות דולרים/פאונדים בעסק. אודיופיל אני בטח לא. האוזניות נועדו למוזיקה, לא לגיימינג. אם זה משנה משהו אני מקשיב בעיקר לרוק ורוק קצת כבד יותר דוגמאת פרוגרסיב מטאל. סביר להניח שהקנייה תתבצע בבריטניה האפרורית. אשמח להמלצה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש בארץ מוצר כדוגמת המוצר הבא, מה שאמור להפטר מהזמזום (hum) שחלק מה סאב וופרים עושים? http://www.zzounds.com/item--EBTHUMX הזמזום הבלתי פוסק של הסאב של ה FX6021 שלי דיי מעצבן, האם מישהו יודע אם אפשר להיפטר ממנו, אולי כדוגמת המוצר שבקישור, אם קיים בארץ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, בשעה טובה ומוצלחת החלטתי בדעה מוצקת וחזקה לקנות פטיפון ולהתחיל אוסף תקליטים משלי (קלאב טראנס אפליפטינג ופרוגרסיב אם זה מעניין אותכם). לאחר כמה ימים של חפירות והצקות לכמה אנשים החלטתי כי הפטיפון שאני רוצה לקנות הינו ה-Numark TT 200. כן כן, פטיפון לדי ג'יים, אך עדיין שימושי מאוד לבית. שקלתי את הנושא של קניית פטיפון ישן, אבל החלטתי כי אינו רוצה להסתכן עם המנוע Belt Drive הישן ואני מעדיף את ה-Direct Drive, במיוחד אחרי ששמעתי רק דברים טובים על הדגם הזה ועל שאר אחיו למשפחת Numark. הפטיפון עולה בין 800 ל-1300 ש"ח עד כמה שידוע לי, אני עדיין לא בטוח לגבי הקטע הזה.. אני אחזור אליכם עם תשובות בהקדם אפשרי. אוקי, לאחר שהחלטתי איזה פטיפון אני רוצה, אני אציב בפניכם את התק…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כותרת. חריגה של 50 שקל לא תהרוג אותי. בעיקר אני רוצה באס כזה חזק שהראש שלי יירעד, שתהיה אחריות כלשהיא ( לא מחו"ל ) ושיהיה מאיזור המרכז ( מדינת ראשון לציון ). המליצו לי על אלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=17493 http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_5Hv2_%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%9C%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D-1865.html?affid=1492 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12591 שימושים: מכשירים: גלקסיS או נגן סאנדיסק שאני כנראה אקנה. מיקום: אוטובוסים או כיתה עם אקוסטיקה נוראית ו30 ילדים בי"ב. תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לרכות קרטיב זן ויז'ן M אבל אני חייב שיהיה בו עברית... אפשרי הדבר ?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, בקרוב אני עובר דירה ומתחיל לקנות הכל מאפס. אין לי ידע גדול בכל התחום הנ"ל. התקציב יחסית גמיש מאוד, אך הייתי שמח לא לחרוג מעל 10K עבור כל החבילה, ואף מעדיף להוציא כמה שפחות שאפשר. ההתלבטות הראשית היא האם שווה להשקיע כסף בטלוויזת OLED שמתחילה ב-8000, או להסתפק ב-LED? יש הבדל משמעותי באיכות? הטלוויזיה תהיה בסלון די מואר, אז חשוב שלא יהיו סינוורים מציקים. חוץ מזה, הייתי רוצה לדעת האם הטלוויזיות הקעורות נותנות יתרון כלשהו, או שמא מדובר בסתם גימיק שנמאס מהר מאוד? הדרישה היא ל-55 אינצ' לפחות עם 4K, מינימום 2 יציאות HDMI, ולקחת בחשבון שבהמשך היא תהיה בשימוש גם בתור מסך למחשב עתידי שאקנה. בנוסף ברצוני להשקיע במערכת סראונד איכותית …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. כבר פתחתי ת'רד דומה בעבר, אך כשבאתי סוף-סוף לקנות את ה- G3, המוכר אמר לי לשקול גם את ה- iRiver Txx. דבר ראשון, רציתי להגיד שזנחתי את האפשרות של iPod Nano, וגם כל נגן הארדיסק אחר. האם עשיתי בחוכמה? דבר שני, הנה מה שאני צריך מהנגן: - שיהיה מתאים לספורט, בעיקר לריצות. - שיוכל לנגן במשך הרבה שעות ללא טעינה (בעיקר לנסיעות וטיסות). - שיוכל להתעלות בעוצמתו על רעש הסביבה. - שיהיה בעל איכות שמע טובה +++. - שיתמוך בקבצי Playlists. - שלא יעלה על ה- 1000 ש''ח. - ג'יגה אחד לפחות, עם מסך זוהר. גם ה- iAudio U2 בא בחשבון, אך הבעיה היא שהוא נטען רק דרך USB, וזה יכול להיות מציק... תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יותר מאוחר היום אני הולך סוף סוף לקנות את המערכת, עכשיו יש לי התלבטויות לגבי 2 רסיברים שההבדל שלהם הינו עומד על 60 שקלים, והרסיבר ה"יקר" יותר נראה לי בהרבה יותר טוב וגם באתר www.zap.co.il יש עליו 12 ביקורות ממש טובות ולעומת היותר זול שאין עליו אפילו לא 1. זהו הרסיבר ה"יקר" יותר של MARANTZ: http://www.crazyedi.co.il/products/7034 אם אני לוקח אותו אני אנסה להשיג בצבע אחר... וזה השני: http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=PM-4200&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=95&aff=zap אה ודרך אגב, הנה הרמקולים שהחלטתי ללכת איתם: http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=E-800&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=9&aff=zap
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום למומחים, קניתי את הדיוידי הזה לקראת נסיעה עם הילדים, כי יש בו משחקים. בנתיים המרתי את הסרטים שהיו לי על המחשב (בפורמט אבי) לdivx בעזרת AVS ולמרבה הצער הדיוידי לא מזהה אותם. צרבתי שוב והפעם הקפדתי ל"סגור" את הדיסק וגם לוודא צריבה, במחשב רואים אותם מצויין אבל בדיוידי - כלום. מה עושים? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. למשל קניתי את האייריבר H320 מארצות הברית והרי יש לי אחריות!! אז מי היא החברה שיכולה לממש לי את האחריות פה בישראל אם קורה לי משהו למכשיר בבקשה???? ולבצע במכשיר תיקונים וזה??? 2.ואני מזמין מן האתר הרישמי את המכשיר מפה https://secure5.nexternal.com/shared/StoreFront/default.asp?CS=iriver&BusType=BtoC&Count1=184093654&Count2=101234078&CategoryID=5&Target=products.asp ורציתי שתגידו לי מה אני מקבל בתוך הקופסא בבקשה!!! באריזה כאילו 3.חברה תגידו אני יכול למשל להעביר את המכשיר מחשב אחד לשני לדוגמא אני מתקין אצלי את התוכנה של אייריבר וסתם אני הולך לחבר ואני רואה שיש לו שירים יפים אז אני יכול להעביר אלי שירים? בלי להתקין את התוכנה או שימחוק לי את השירים שהיו ל…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כבר הרבה זמן שאני רוצה להחליף רמקולים , יש לי 2 רמקולים בלתי מזוהים , והשמאלי לא עובד אני בכלל לא שומע מוזיקה במחשב (לעיתים נידירות) ואני צריך מערכת במיוחד למשחקים. התקציב שלי לא גבוה , בערך 600 שקל לכרטיס ולרמקולים ביחד (אני לא צריך מערכת ב2000 שקל). אני לא מבין כל כך ברמקולים ובכרטיסי קול , אמרו לי שרמקולים 5.1 הם טובים יותר למשחקים ו2.1 מתאימים יותר למוזיקה , אבל אין לי תקציב גדול , לכן נראה לי שאני יקנה רמקולים 2.1 +כרטיס קול סביר. חשבתי על קניית Hercules Gamesurround Fortissimo שלא עולה יותר מדי ואני גם לא צריך כרטיס עם הרבה יציאות וכל מיני דברים שאני לא צריך , בקשר לרמקולים , חשבתי על לקנות Hercules XPS 210 , הם די זולים . בחירה טובה? אולי להחליף את הכרטיס קו…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היו לי סקולקנדי GI ועכשיו גם SRH750dj של שור ושתיהן נשברו לי אחרי כמה חודשי שימוש ( פחות מחצי שנה כל אחת ) בחלק שמכוונים את גודל הראש. מהאחרונות אני מאוד מרוצה. שומעים טוב וחזק ויש גם בידוד מעולה. חיסרון קטן זה הכבל הענקי אבל התמודדתי איתו. אשמח להמלצה לאוזניות יותר חזקות אבל לא אטומות מדיי. בעיה גדולה שלי זה שאני לא רוצה שהאוזניות ישבו על האוזניים אלא מסביב ( ככה שזה פוסל את רוב הAKG לצערי ). השימושים זה בעיקר מוסיקה מהנגן והמחשב אבל גם סרטים במחשב לפעמים. תודה רבה מראש עריכה: עכשיו ראיתי א הv700DJ של סוני והן נראות טוב. הן חזקות? לא ראיתי כלום לגבי החומרים שמהן הן עשויות.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מערכת סטריאו לחדר, גודל 3.5X3 בערך. השימוש העיקרי הוא למוזיקה. חשוב שהמערכת תתחבר גם למחשב שגם משם אני מתכנן לשמוע מוזיקה. התקציב 2500 ש"ח. כל תצורה תהיה טובה (עם/בלי מגבר/רסיבר וחלקים נוספים) עריכה: המלצה על מקומות שאפשר לשמוע בהם את המערכת/רמקולים ולקנות שם גם תהיה טובה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-