עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ngordon1,

שלום שלום, אני צריך המלצה לרמקולים, באזור התקציב של 700 שקלים. מדובר על חדר קטן יחסית 3X3, מחוברים למחשב. חשבתי על הX540 של לוג'יטק, אבל הם לא זמינים בחנויות היותר זולות (את היקרות לא בדקתי). הרמקולים ישמשו רוב הזמן למוזיקה, אבל גם הרבה לסרטים/משחקי מחשב. אז? שווה להתפשר על הX530? מערכת אחרת יותר טוב? אולי בכלל ללכת על 2.1? איפה הכי כדאי לקנות? תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אהלן יש מבצע ב KSP , המבצע הוא 60% על המוצר השני שקונים, האזניות HD25-1 II עולות 1060 אצלהם, זה יוצא שאם קונים שני זוגות כל אחד משלם 742 על זוג אחד! שזה מחיר מעולה לאוזניות הללו, כמובן מי שמכיר אותן יודע זאת.. כבר ביררתי עם KSP על הדגם הנ"ל והם אישרו שהמבצע חל עליו. אם משהוא רציני לגבי זה ומוכן להכנס איתי שותף לעסקה אשמח. עריכה: עדיפות מאיזור המרכז. המשך יום נעים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by cleric,

מה עדיף? (בתקציב של 300 ש"ח~ , פתוח גם להצעות אחרות) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום ברוך ה' התחדשנו במסך 42 LED חדש. יש לי כמה שאלות על דברים שנורא מציקים לי: 1) הוידאו במסך נראה ממש מהיר, כאילו הכל נמצא על הילוך מהיר (בחיבור למחשב זה נפתר) אחותי ואני שמנו לב בעוד אבי לא שם לב, הבנתי שזה קשור לחתדירות או משהו, האם יש דרך לשנות לסדר את זה או מה? זה ממש משגע לי תשכל. 2) שאני מעביר סרט HD לUSB ומחבר אותו למסך אני נתקל בבעיה שאומרים לי כי ההתקן ריק, הבעיה חוזרת עם USB פשוט 8 ג'יגה והארד דיסק חיצוני שלי, החיבור נעשה או ישירות למסך (יש חיבור מובנה) או לחיבור שנמצא על מכשיר DVD (לציין שהוא גם תומך בHD), בין מכשיר הDVD למסך מחבר כבל HDMI. אם מישהו יוכל לעזור לי מאוד אשמח. תודה ופסח כשר ושמח!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Itzik.J,

שלום לכם, לאחרונה קיבלתי מקרוב משפחה סט רמקולים 5.1 ורסיבר, הידע שלי לא רחב בנושא האודיו לכן אם מישהו יכול לתת לי קצת מידע לגבי המערכת, האם טובה? מתי יוצרה? רלוונטית לתקופה שלנו? וכו' אני אשמח. סט רמקולים: Luxman 5.1 AC-3 Series SR-377 רסיבר: YAMAHA RX-520 צירפתי כמה תמונות. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. ערב טוב, אני מחפש טלוויזיה חדשה לסלון של דירתי. המרחק בין הקירות הינו 2.8 מטרים, תכלס יוצא שמרחק הצפייה הוא 2.6. התקציב הוא עד 4K ולא חשובים לי כל כך מאפיינים כמו 3D וSMART . הטלוויזיה רוב הזמן תהיה מחוברת למחשב ובשאר הזמן לעידן פלוס (מובנה בכל הדגמים המצורפים). ההתלבטות העיקרית שלי היא על גודל המסך: 42' או 46'. ראיתי מסך של LG דגם 42LN542Y שמצא חן בעיני ומוצע באלמ במחיר אטרקטיבי- 2,680 ש"ח: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?p ... m=7E05AFD1 כמו כן ראיתי שני מסכים נוספים של סמסונג בגודל 46', (הרבה יותר דקים מהדגם הקודם- 4.7 לעומת 7.9 ס"מ). הראשון כולל גם SMART (שלא כל כך הכרחי לי כאמור), נמכר באלמ ב4,000 ש"ח כולל סאונד בר מתנה. הדגם הוא ES5600. http://www.olsa…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Henz16,

ה Marantz 1515 L היא מערכת סטיריאו. אני יכול לקבל אותה כמעט בחינם, רציתי לשאול, איך היא נחשבת? איכותית? מישהו שמע עליה בכלל? ומה פחות או יותר הערך שלה? תודה מראש לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by a8352,

שלום רב, יש ברשותי את המערכת הנ"ל ורסיבר DENON AVR-1602, למי שלא מכיר המערכת לסאב וופר אין יציאה למתח וכל הרמקולים (3 קדמיים ו2 אחוריים) אמורים להתחבר אליו וממנו לצאת אל הרסיבר. יש לי שתי שאלות ברשותכם: 1. מכיוון שהחיבורים הנכנסים לסאב וופר צריכים להיכנס בחיבור בננה ולרמקולים ולרסיבר יציאות רגילות (ללא ראש פשוט חוטים חשופים, אדום לבן) האם אני יכול להלביש ראש בננה על הצד השני של הרמקולים בצורה שתהיה סבירה ולא "עבודה ערבית" או שאצטרך לקנות כבלים חדשים שצד אחד יהיו בננה והצד השני חשוף בשביל החיבור? 2. איך זה עובד כשיש סאבים שמחוברים למתח והסאב הזה לא צריך חיבור? הוא פשוט לוקח את הטווחים הנמוכים ומוציא דרכו? תודה רבה לעונים אם יש צורך אני אעלה תמונות...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אני רוצה לראות סרטים על הטלויזיה ולהעביר אותם מהמחשב בכבל. טוב, אז התמונה עוברת בסדר גמור, אבל האיכות של הסאונד לא משהו, שומעים רעשים.. העברתי מהיציאה של הסאונד אצלי שזו יציאה של פין אחד לאחד מהכניסות ברסיבר. (אדום או לבן) וממש לא שומעים טוב, למישהו יש רעיון, אולי אפשר להעביר סאונד ב-usb או 21 פינים וזה יהיה יותר טוב?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Or ei,

אני מחפש דיסקמן שקורא גם MP3 במחיר שלא יעלה על 400 ש"ח אתם יכולים להמליץ לי על משהו ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. האם המוצר איכותי? (באס חזק, סאונד נקי וכדומה) תודה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by brk2k,

אני מעוניין לקנות מערכת שמע שתתאים לדרישות שלי - מערכת סראונד (5.1) , איכות טובה למשחקים ולשמיעת מוזיקה. אני לא ממש צריך איכות מעולה ממש רק משהו טוב שישרוד לאורך זמן. :-\ התקציב שלי הוא בסביבות החמש מאות שקל. עכשיו יש לי כמה התלבטויות - ??? או לקנות את הרמקולים האלה - Logitech Z-640 ב 668 ש"ח או לקנות רמקולים (לא משהו מיוחד) בסביבות מאה שקל ולקנות כרטיס קול טוב משהו כמו - Creative Audigy 2 Sound blaster oem ב-479 ש"ח בבקשה תעזרו לי אני לא יודע על מה ללכת ובכלל אם משהו יותר טוב שאתם יכולים להציע אז אני פתוח לרעיונות אני לא נעול על שום חברה (אני גם לא ממש מבין בציוד אודיו). נ.ב. יש לי לוח אם - Asus p4p800 deluxe.... למי שלא מבין בזה אז יש על זה כרטיס קול מובנה…

13. Started by nico,

מעוניין בכרטיס קול איכותי עד 500 ש"ח, אז ככה: יש לי שתי בוקסות 12" (רמקולים שקועים) ששומעים בהם טוב,יש לי כרגע כרטיס קול SOUNDMAX על הלוח אם. חשבתי לקנות AUDIGY 2 ZS/VALUE. השימושים שלי הם: מוזיקה,משחקים וסרטים. זה הכרטיס הנכון בשבילי? אל תשכחו אני על 2.0 יש לוחות של כרטיסי קול משומשים בארץ? טוב מחכה לתגובות...

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by alex.turovsky,

הלכתי אתמול קניתי לי בסוף בכלל לא LCD כמו שרציתי בהתחלה אלא PLASMA 42. הסבר: כשקראתי ביקורות באינטרנט הכל היה נחמד. כמעט שקניתי LCD שהאתר DTOWN מאוד התלהב ממנה http://www.dtown.co.il/index.php?news=388 אבל . . . כגודל הציפייה כך גודל האכזבה. כשהלכתי לראות והבנתי את ההבדלים ה LCD נזרק מייד מהראש כי איכות הצפייה בתכני ה YES וה HOT כל כך גרועה בכל LCD שראיתי שלא רציתי לגעת בו. ל PLASMA יתרון שכל דבר נראה עליה מדהים. שידורי טלוויזיה דומים ל CRT ב5 אלף שקל האיכוןתי שהיה לי 34 אינץ' של JVC (שכרגע עומד למכירה). זה תומך 780P וגם 1080P במין מצד שלא יודע איך להסביר, כאילו הוא או דוחס אותו או משהוכזה, אבל ראיתי עליו I ROBOT ממדיה סטרימר ב 1080P בחנות ונראה מדהים אז לא יודע מה …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. היי מה שלומכם? חזרתי, עם צרה חדשה: המגבר שלי מרעיש! לא משמיע רעש דרך הרמקולים, אלא מרעיש בעצמו. מדובר במגבר בא בימים, תאריך ייצור אי שם בשנות ה-90. שמו בישראל Musical Fidelity A1-X. מחובר דרך קבע ל-Epos ES11 ביציאה וכרטיס קול של המחשב בכניסה, E-MU 1212m PCI (לא נראה לי שזה משנה) ללא תלות בווליום (הסאונד מהרמקולים נשמע בסדר כרגע) ללא תלות במקור או במצב של כל חוגה או כפתור אחרים. נשמע כאיזשהו זמזום על בסיס 50 הרץ. אני אמור להבין מזה שמדובר בתקלה חשמלית כלשהי? אולי בספק כח שלו? אתמול נראה לי שזה קרה גם כשהדלקתי אותו, רק שלאחר מס' שניות נשמע מעין "קליק" והזמזום נפסק, ולא שמתי לב בכלל שהמגבר עצמו הוא המרעיש. מישהו מכיר תופעה כזו???? כרגע הוא מרעיש כבר במשך איזה 10 דקות, ואני …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני מחפש אוזניות In Ear באיכות סבירה עד סביבות ה150 שקל, כדי לשמוע מוזיקה בריצות ובנסיעות. חיפשתי כל מני המלצות לאוזניות בסביבות המחיר ואין לי מושג עדיין איזה דגם לבחור. לא ממש משנה לי אם להזמין מחו"ל רק שאם הזמנה אז המחיר של האוזניות+ההזמנה צריך להיות סביבות ה-150 שקל. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by DjangoUnchained,

אני חושב לקנות רמקולים פשוטים (כמו אלה) למחשב שלי, אבל חושב שהם מחוברים, כמו הרבה רמקולים, בחיבור של כבל חשמלי חשוף, ורציתי לדעת איך לחבר דבר כזה למחשב. (שם יש לי שקעי 3.5mm, למיטב ידיעתי, שמכילים את שני הערוצים) יש איזשהו מכשיר מפצל סטנדרטי למטרה הזו?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by serg90,

היי, בקרוב אני עובר דירה ומתחיל לקנות הכל מאפס. אין לי ידע גדול בכל התחום הנ"ל. התקציב יחסית גמיש מאוד, אך הייתי שמח לא לחרוג מעל 10K עבור כל החבילה, ואף מעדיף להוציא כמה שפחות שאפשר. ההתלבטות הראשית היא האם שווה להשקיע כסף בטלוויזת OLED שמתחילה ב-8000, או להסתפק ב-LED? יש הבדל משמעותי באיכות? הטלוויזיה תהיה בסלון די מואר, אז חשוב שלא יהיו סינוורים מציקים. חוץ מזה, הייתי רוצה לדעת האם הטלוויזיות הקעורות נותנות יתרון כלשהו, או שמא מדובר בסתם גימיק שנמאס מהר מאוד? הדרישה היא ל-55 אינצ' לפחות עם 4K, מינימום 2 יציאות HDMI, ולקחת בחשבון שבהמשך היא תהיה בשימוש גם בתור מסך למחשב עתידי שאקנה. בנוסף ברצוני להשקיע במערכת סראונד איכותית …

19. Started by ADIR_M,

מה אתם אומרים אנשים? שניהם אותו טווח מחירים900-950 הZXR יותר חזקים אבל כיוון שלא יצא לי לשמוע אותם לפני הקנייה אני רוצה את דעתכם. (כאן באתר לפי כמה חודשים אמרו שהם ה-איכות http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1019230962,60568,)

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by indescrimonous,

שלום, אני מתכוון בזמן הקרוב לקנות LCD. אחרי בדיקה של טלוויזיות בחנויות, אני מצאתי כמה LCD שמעניינות אותי: פיליפס 5405 סוני XB400 טושיבה 600 היטאצ'י A3 שארפ LE700 עכשיו בדקתי בעצמי וראיתי איזה טלוויזיות אהבתי, וברוב הבדיקות הפיליפס נראתה די טוב, הטושיבה בפעם היחידה שראיתי אותה נראתה גם טוב,ו השארפ נראתה בסדר. רציתי לבדוק פה בפורום אם יש המלצות בקשר לטלוויזיות או התנגדויות לאחת מהן (אם בכלל כל הטלוויזיות לא מתאימות או שאחת מהן) אז ככה חשובים לי מאד השידורים הרגילים שיראו טוב, כי אני רגיל לאיך שהם נראים ב-CRT, ובכלל רוב הערוצים ב-SD. אני די בטוח שטלוויזיה שיכולה להציג את ה-SD בסדר תראה גם את ה-HD מצוין. הגודל בין 37 ל-42 אינצ', ועדיף עם כניסות קומפוננט (עם חמשת הכ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by IdolAdmin,

הורדתי כמה אלבומים של להקות שונות והם הגיעו לי בקבצי MPC הבעיה אני לא מוצא עם איזה תוכנה להשמיע אותם אז עד עכשיו הפכתי אותם לMP3 בעזרת ה"אנקודר" של "נרו" אבל עכשיו הוא עושה לי Expired על ה MP3Pro (הפלאג אין שהופך לMP3) .. איזה תוכנה תומכת בקבצים האלה שאני יוכל להפוך לMP3? או בכלל תוכנה טובה לconvert של קבצי מוזיקה..שתומכת גם בMPC

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני מעוניין להשתדרג לאוזניות אלחוטיות קצת יותר טובות מהזבל שמקבלים עם הטלפון, עם זאת השמיעה שלי לא בדיוק מציאה גדולה, ולכן אני לא חושב שיש לי מה להשקיע מאות דולרים/פאונדים בעסק. אודיופיל אני בטח לא. האוזניות נועדו למוזיקה, לא לגיימינג. אם זה משנה משהו אני מקשיב בעיקר לרוק ורוק קצת כבד יותר דוגמאת פרוגרסיב מטאל. סביר להניח שהקנייה תתבצע בבריטניה האפרורית. אשמח להמלצה. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. יש לי בעיה שיש לי כרטיס מסך GAINWARD GEFORCE GT9600 וסמסונג 32 אינצ' LAB530 חיברתי מהמחשב את הHDMI לטלויזיה, יש תמונה אבל אין קול חיברתי עם כבל סאונד מהכרטיס מסך ללוח אם לפינים של הSPDIF (החיבור על הלוח אם), אבל קניתי בטעות כבל 3.5 זכר לזכר, ובטלויזיה יש לי חיבור אופטי מסתבר ובמחשב יש גם אופטי וגם רגיל (3.5 אם אני לא טועה) אני צריך להשיג מתאם מנקבה 3.5 לזכר TOSLINK קיים דבר כזה? ואם כן אז מישהו יודע איפה אפשר להשיג? ואם לא אז איזה פתרון אחר יש? אשמח להצעות למתאמים וחנויות או אפשרויות אחרות, פשוט קניתי בKSP כבל והם לא היו מוכנים להחליף / להחזיר, טוב האמתי זה לא באמת בשבילי זה בשביל חבר שלי אבל אני יותר מבין בזה תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by miki20008,

אני מחפש את הנגן המתאים ביותר לי מקום איכסון גדול זמן סוללה לפחות 15 שעות אבל אמיתי לא "15" שעות איכות ניגון מצוינת עיצוב חדשני ויפה ומסך ציבעוני חמוד לא חובה ושיהיה מתאים להליכה קלה 5 קמש ככה אגב חשבתי על iaudio 30gb x5L

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by sunj,

אהלן חברים , מתכנן להזמין ATH-M50X לסרטים ומוזיקה במחשב והבנתי שמגבר ישפר ביצועים אשמח להמלצות. תקציב גמיש מחפש משהו עם התמורה הכי טובה בגדול.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים