עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by alex.turovsky,

הלכתי אתמול קניתי לי בסוף בכלל לא LCD כמו שרציתי בהתחלה אלא PLASMA 42. הסבר: כשקראתי ביקורות באינטרנט הכל היה נחמד. כמעט שקניתי LCD שהאתר DTOWN מאוד התלהב ממנה http://www.dtown.co.il/index.php?news=388 אבל . . . כגודל הציפייה כך גודל האכזבה. כשהלכתי לראות והבנתי את ההבדלים ה LCD נזרק מייד מהראש כי איכות הצפייה בתכני ה YES וה HOT כל כך גרועה בכל LCD שראיתי שלא רציתי לגעת בו. ל PLASMA יתרון שכל דבר נראה עליה מדהים. שידורי טלוויזיה דומים ל CRT ב5 אלף שקל האיכוןתי שהיה לי 34 אינץ' של JVC (שכרגע עומד למכירה). זה תומך 780P וגם 1080P במין מצד שלא יודע איך להסביר, כאילו הוא או דוחס אותו או משהוכזה, אבל ראיתי עליו I ROBOT ממדיה סטרימר ב 1080P בחנות ונראה מדהים אז לא יודע מה …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by IdanTs,

הפלזמה היא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732552 והיא מחוברת לממיר רגיל של HOT דרך הכבל האדום\לבן\צהוב. האיכות סבבה אבל רציתי לדעת אם יש דברים שכדאי לי לעשות כדי לשפר את האיכות. (לשחק עם ההגדרות של הפלזמה\ממיר) תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Sa,

אני מעוניין לקנות סטרימר ולחבר אותו לLED בסלון. אני מניח שהגישה לכל הקבצים שעל המחשבים היא תכונה בסיסית נכון? כמו כן האם יש סטרימר שמאפשר לעשות "הצגה" של המחשב? כמו רמוט קומפיוטר או משהו כזה? התקציב הוא 500-700 שחץ אשמח לעזרה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by IdolAdmin,

הורדתי כמה אלבומים של להקות שונות והם הגיעו לי בקבצי MPC הבעיה אני לא מוצא עם איזה תוכנה להשמיע אותם אז עד עכשיו הפכתי אותם לMP3 בעזרת ה"אנקודר" של "נרו" אבל עכשיו הוא עושה לי Expired על ה MP3Pro (הפלאג אין שהופך לMP3) .. איזה תוכנה תומכת בקבצים האלה שאני יוכל להפוך לMP3? או בכלל תוכנה טובה לconvert של קבצי מוזיקה..שתומכת גם בMPC

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Alexkmr,

הטלוויזיה תשמש למחשב, קונסולה, סרטים. בעיקר סרטים. לא חייב בכלל smart tv, ממיר מובנה. מרחק צפיה 2.7 - 3.5. אין לי מערכת רמקולים חיצונית התקציב לא גבוה של כ3.5-4. חשוב לי האחריות. ** מה עושים במקרה והטלוויזיה מגיע עם פקסל שרוף? תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by serg90,

היי, בקרוב אני עובר דירה ומתחיל לקנות הכל מאפס. אין לי ידע גדול בכל התחום הנ"ל. התקציב יחסית גמיש מאוד, אך הייתי שמח לא לחרוג מעל 10K עבור כל החבילה, ואף מעדיף להוציא כמה שפחות שאפשר. ההתלבטות הראשית היא האם שווה להשקיע כסף בטלוויזת OLED שמתחילה ב-8000, או להסתפק ב-LED? יש הבדל משמעותי באיכות? הטלוויזיה תהיה בסלון די מואר, אז חשוב שלא יהיו סינוורים מציקים. חוץ מזה, הייתי רוצה לדעת האם הטלוויזיות הקעורות נותנות יתרון כלשהו, או שמא מדובר בסתם גימיק שנמאס מהר מאוד? הדרישה היא ל-55 אינצ' לפחות עם 4K, מינימום 2 יציאות HDMI, ולקחת בחשבון שבהמשך היא תהיה בשימוש גם בתור מסך למחשב עתידי שאקנה. בנוסף ברצוני להשקיע במערכת סראונד איכותית …

7. Started by MDK,

יש לי כרגע איזהשהו מיקרופון שולחני זבלי כזה "גמיש", שקניתי באופיס דיפו.... האם שווה לי לקנות מיקרופון נורמלי, כי אני רוצה להקליט באיכות נורמלית, השאלה היא אם זה תלוי במיקרופון או בכרטיס קול. מבחינת איכות צליל, יש לי GTXP, אז לא תהיה בעיה... ;D האם Smartcom Headphone +Microphone טוב? אם לא, אז איזה כן? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by sunj,

אהלן חברים , מתכנן להזמין ATH-M50X לסרטים ומוזיקה במחשב והבנתי שמגבר ישפר ביצועים אשמח להמלצות. תקציב גמיש מחפש משהו עם התמורה הכי טובה בגדול.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Amit Bloomberg,

אז אחרי שהמערכת הקודמת התחילה לעשות בעיות, החלטתי לחפש אחת חדשה. אחרי שיטוט לא קצר ברשת גיליתי קודם כל שקשה למצוא היום מערכת סטריאו עוצמתית ובנוסף הצלחתי למצוא כמה אופציות יחסית טובות. אהבתי את ה panasonic sc akx710, אבל באמזון בריטניה כתוב שהיא לא במלאי זמנית, ושניתן להזמין והם יעדכנו תאריך הגעה צפוי. מישהו יודע משהו על המצב הזה? מצאתי גם את ה lg ck57 שנראית אחלה, אבל אני לא כל כך מכיר את המערכות של lg. האם הן איכותיות? האם הן אמינות? והמערכת שהכי התחברתי אליה היא ה Sony shake x10d, אבל היה קטע מוזר איתה. סוני לא פרסמו באופן רשמי מה ההספק שלה, אך בתשובות לשאלות באמזון הם כתבו שההספק שלה הוא 80w RMS לערוץ (סך הכל 160w) עם התנגדות 4 אוהם. זה מאד מוזר שלמערכת כל כך יקרה…

10. Started by raYo,

היי. קיבלתי היום את ה - iPod Video 30GB שלי ואני כרגע מטעין אותו, הייתי מעוניין לדעת כמה שעות אני אמור להטעין אותו בהטענה הראשונית? בתודה, טל.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. יש כתבה בוואלה שרשום שחברה עושה אוזניות שמותאמים במיוחד לאוזניים שלך וזה עולה "רק" 900 דולר($) הנה הכתבה: http://computers.walla.co.il/?w=/4/755897 אז מה אתם אומרים

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Itzik.J,

שלום לכם, לאחרונה קיבלתי מקרוב משפחה סט רמקולים 5.1 ורסיבר, הידע שלי לא רחב בנושא האודיו לכן אם מישהו יכול לתת לי קצת מידע לגבי המערכת, האם טובה? מתי יוצרה? רלוונטית לתקופה שלנו? וכו' אני אשמח. סט רמקולים: Luxman 5.1 AC-3 Series SR-377 רסיבר: YAMAHA RX-520 צירפתי כמה תמונות. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by DORAZABI,

התקציב שלי בגדול 3,000-3,500 לסט רמקולים (שתיים רצפתיים,שתיים אחוריים קטנים,סנטר) ורסיבר. הלכתי לקבל הצעה ממחסני חשמל ושם סט רמקולים של וורפידל ורסיבר של הרמן קרדון יוצא לי 3,600 שזה קצת יקר לי...יש למישהו מושג איפה אמצא סט כזה במקום זול יותר? נ.ב הרצפתיים בנויים משלושה רמקולים לכל אחד ולא 2 לכל אחד.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by gmppaz,

שלום לכולם, אחותי טסה למשפחה שלי שנמצאת בלוס אנג'לס והם מעוניינים לקנות לי נגן MP3 וכמובן שהבת שלהם וכל הקהילה העשירה בה הם גרים הם מעריצים נלהבים של אייפוד אז דוד שלי ישר הציע לי אייפוד נאנו... חיפשתי כמה כתבות עליו, חיפשתי מתחרים שלו וממש לא מצאתי תשובה ברורה לנגן שאני צריך. לי אישית יש Iriver H10 5GB (אשר נקנה גם ע"י הדוד שנה שעברה), הוא יחסית טוב אבל עצבן אותי הקטע של הגירסא האמריקאית ובגלל שזה נגן מבוסס הארדיסק אינני יכול לרוץ איתו :-\ ההעדפות שלי: * נגן מבוסס פלאש (רק פלאש, כי אני מעוניין לרוץ איתו ובכלל שיעמוד בתנועה רציפה/ פעולה אקטיבית) * בין 2GB-4GB * לא חשוב לי במיוחד אם יש ווידאו, אך יכול להיות נחמד מאוד! * ממשק USB2 * נגן עמיד, שיחזיק להרבה זמן והממ…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. יש לי מערכת רגילה גדולה כמו לכולם .... איך אני מחבר?? מקווה להסבר ברור..@ תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. היי.. מישהו יכול להמליץ על אוזניות שנמצאות כרגע ב-KSP ? מחיר לא משנה, אבל עדיפות לכאלה שהם VALUE for Money ז"א שאם יש אוזניות ממש טובות יחסית למחיר שלהן (גם אם הוא 100 ש"ח) אז גם הולך. (כרטיס קול asus) תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by elay007,

מחפש אוזניות טובות ואיכותיות לITOUCH. מאפיינים חשובים: -אוזניות קשת. (לא כפתורים )חשוב מאוד!! - שלא יהיו גדולות מדי אלא שישבו בדיוק על האוזן ולא יקיפו ממש את כל האוזן. אני מתכוון ללכת איתם הרבה ואני לא רוצה להראות כמו טרול ברחוב. - המוזיקה שמיועדת: ראפ, היפ הופ, רוק, טראנסים והאוסים אפשר לחרוג טיפה ב50-100 שח אם זה ממש ממש ממש שווה את זה.. תודה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Or ei,

אני מחפש דיסקמן שקורא גם MP3 במחיר שלא יעלה על 400 ש"ח אתם יכולים להמליץ לי על משהו ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום ברוך ה' התחדשנו במסך 42 LED חדש. יש לי כמה שאלות על דברים שנורא מציקים לי: 1) הוידאו במסך נראה ממש מהיר, כאילו הכל נמצא על הילוך מהיר (בחיבור למחשב זה נפתר) אחותי ואני שמנו לב בעוד אבי לא שם לב, הבנתי שזה קשור לחתדירות או משהו, האם יש דרך לשנות לסדר את זה או מה? זה ממש משגע לי תשכל. 2) שאני מעביר סרט HD לUSB ומחבר אותו למסך אני נתקל בבעיה שאומרים לי כי ההתקן ריק, הבעיה חוזרת עם USB פשוט 8 ג'יגה והארד דיסק חיצוני שלי, החיבור נעשה או ישירות למסך (יש חיבור מובנה) או לחיבור שנמצא על מכשיר DVD (לציין שהוא גם תומך בHD), בין מכשיר הDVD למסך מחבר כבל HDMI. אם מישהו יוכל לעזור לי מאוד אשמח. תודה ופסח כשר ושמח!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ballcall2,

אני מקבל בימים הקרובים בדואר את dr.dac2 שעולה 330 דולר, ואני מתלבט עם איזה כבל ואיזה סוג חיבור לחבר למחשב- אפשרות אחת היא usb שזה יותר נוח אבל פחות איכותי כנראה או אופטי או קוקסיאלי. אז מה עדיף? למישהו יש המלצה לכבל מסוים (אני מוכן להשקיע עד איזה 50 דולר).

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by zolder,

הכרטיס הזה נבחר ככרטיס השנה. איך הוא? ובעיקר כמה הוא עולה?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני צריך את העיכון קשוחה האחרון לנגן אמריקאי והאתר לא רוצה לעלות ??? אם למישהו יש שישלח לי הודעה בפרטי . תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. קודם כול שאלה- לפי מה שראיתי באתר המכס על אוזניות יש מס בשיעור של 17% נכון? סגנון מוזיקה- אני שומע בעיקר רוק- Pearl Jam, Alice In Chains, כריס קורנל, Guns and Roses, רוק משנות ה70. לעיתים גם מטאל הכיוון הכללי ברור. לא שומע לא מזרחית ולא פופ. דרישות- לא חייבות להיות אטומות וניידות בשביל זה יש לי אוזניות אחרות. אני השתמש בהם בבית בחדר. מגבר אוזניות אין לי, יש לי מגבר סטריאו רגיל לא יודע אם זה פותח את האופציות או לא, בכול מקרה ההעדפה היא לאוזניות שיתפקדו טוב גם ללא מגבר. אוזניות שהספקתי לראות בתקציב(ניתן לחרוג טיפה): Sony MDR XB700 Shure SRH 440 ATH700 של אודיו טכניקה(חורגות מהתקציב) Sure SRH840- ניתן להשיג בארץ בכ600 שקל שווה את תוספת המחיר? המלצות נוספות? מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני מחפש אוזניות In Ear באיכות סבירה עד סביבות ה150 שקל, כדי לשמוע מוזיקה בריצות ובנסיעות. חיפשתי כל מני המלצות לאוזניות בסביבות המחיר ואין לי מושג עדיין איזה דגם לבחור. לא ממש משנה לי אם להזמין מחו"ל רק שאם הזמנה אז המחיר של האוזניות+ההזמנה צריך להיות סביבות ה-150 שקל. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by DjangoUnchained,

אני חושב לקנות רמקולים פשוטים (כמו אלה) למחשב שלי, אבל חושב שהם מחוברים, כמו הרבה רמקולים, בחיבור של כבל חשמלי חשוף, ורציתי לדעת איך לחבר דבר כזה למחשב. (שם יש לי שקעי 3.5mm, למיטב ידיעתי, שמכילים את שני הערוצים) יש איזשהו מכשיר מפצל סטנדרטי למטרה הזו?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים