אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב, אני מתכנן לקנות אוזניות בתקציב של עד כ-700 ש"ח ואשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לי בנושא ולסייע בבחירתן. האוזניות ישמשו אותי במשרד, לאורך זמן ממושך, ועל כן מלבד איכות הצליל חשובים לי מאוד הנוחות (גם לאחר שימוש רצוף) ובידוד הרעשים בשני הכיוונים. בשל מגבלות התקציב איני יכול לקנות גם מגבר יקר ולכן עדיף אוזניות הנשמעות טוב גם בלעדיו. בנוסף, מלבד מבאמצעות משלוח אין לי איך להזמין מחו"ל. מסקירה שערכתי הבנתי כי ה- Grados SR 60i עונות על רוב הדרישות שלי, חוץ מנושא הבידוד. האם הן מומלצות והאם אכן הן בעייתיות בתחום זה? הצעות נוספות יתקבלו בברכה ויעזרו מאוד המון תודה! גל
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השימוש יהיה לגיימינג אם זה משנה. הדרישות:יופי חשוב מאוד, לא צריך אלפי רמקולים קטנים, גג ארבע. סראונד 5.1 תקציב 400 ש"ח אם חובה אז אפשר חריגה קטנה...
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברוך ה' התחדשנו במסך 42 LED חדש. יש לי כמה שאלות על דברים שנורא מציקים לי: 1) הוידאו במסך נראה ממש מהיר, כאילו הכל נמצא על הילוך מהיר (בחיבור למחשב זה נפתר) אחותי ואני שמנו לב בעוד אבי לא שם לב, הבנתי שזה קשור לחתדירות או משהו, האם יש דרך לשנות לסדר את זה או מה? זה ממש משגע לי תשכל. 2) שאני מעביר סרט HD לUSB ומחבר אותו למסך אני נתקל בבעיה שאומרים לי כי ההתקן ריק, הבעיה חוזרת עם USB פשוט 8 ג'יגה והארד דיסק חיצוני שלי, החיבור נעשה או ישירות למסך (יש חיבור מובנה) או לחיבור שנמצא על מכשיר DVD (לציין שהוא גם תומך בHD), בין מכשיר הDVD למסך מחבר כבל HDMI. אם מישהו יוכל לעזור לי מאוד אשמח. תודה ופסח כשר ושמח!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, מזה תקופה ארוכה שאני מתלבט לגבי פתרון לבעיית האודיו שבחדרי, אני רוצה מערת סראונד שתהיה מחוברת למסך "LCD LG 42, אך החדר מאוד קטן ורמקולים גדולים מדי יהוו בעיה. חשבתי על 4 רמקולים של מחשב באיכות טובה אשר יחוברו לטלויזיה אך איני יודע אם הדבר יאפשר לי חווית צפייה בסרטים. כמו כן, לאן מתחברים ארבעת הרמקולים?? (אין ב-LCD ארבע יציאות לרמקולים). מצטער על הבורות בתחום, מכאן באה השאלה הזו.. תודה מראש, אלירן.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, בשעה טובה ומוצלחת החלטתי בדעה מוצקת וחזקה לקנות פטיפון ולהתחיל אוסף תקליטים משלי (קלאב טראנס אפליפטינג ופרוגרסיב אם זה מעניין אותכם). לאחר כמה ימים של חפירות והצקות לכמה אנשים החלטתי כי הפטיפון שאני רוצה לקנות הינו ה-Numark TT 200. כן כן, פטיפון לדי ג'יים, אך עדיין שימושי מאוד לבית. שקלתי את הנושא של קניית פטיפון ישן, אבל החלטתי כי אינו רוצה להסתכן עם המנוע Belt Drive הישן ואני מעדיף את ה-Direct Drive, במיוחד אחרי ששמעתי רק דברים טובים על הדגם הזה ועל שאר אחיו למשפחת Numark. הפטיפון עולה בין 800 ל-1300 ש"ח עד כמה שידוע לי, אני עדיין לא בטוח לגבי הקטע הזה.. אני אחזור אליכם עם תשובות בהקדם אפשרי. אוקי, לאחר שהחלטתי איזה פטיפון אני רוצה, אני אציב בפניכם את התק…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טלויזיית LED במחיר שנע בין 4000 ל5000 ש"ח. מרחק צפייה 3 מ', תלת מימד בעדיפות נמוכה, full hd, בין 42 ל46 אינצ'. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הטלויזיה הישנה בסלון התקלקלה, ואני רוצה להחליף אותה. בעוד כחצי שנה אעבור דירה ולסלון החדש שיהיה גדול בהרבה אקנה טלויזיה גדולה יותר ואת זאת אעביר לחדר שינה. מרחק צפיה: 3.5 מטרים בסלון, המרחק בחדר שינה לאחר מכן יהיה כ-3 מטרים. גודל באינצ'ים: בין 37 ל-42 אינץ' (לא בטוח אם זה יותר מדי גדול בשביל החדר שינה, שם הטלויזיה תבלה את רוב חייה). טווח מחירים: סביבות ה 3000 ש"ח. מוכן לחרוג ב200-300 ש"ח, אם ההפרש שווה את המחיר. שימושים: 1. חיבור למחשב נייד בחיבור HDMI לצורך משחקים. 2. חיבור לWii (סוג החיבור הוא בננה או קומפוננט) 3. חיבור לממיר רגיל של HOT 4. מעוניין שתהיה האפשרות לנגן סרטים דרך זיכרון נייד כמו דיסק חיצוני או דיסק-און-קי. 5. אני לא מתכוון לחבר לטלויזיה רמקולים או מערכת קו…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש טעם לריב בכלל?? נא להתחשב במחיר ובגודל!!! כמוב ןשלי יש את ה320!!
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אוזניות יש לי אבל אני צריך מאריך כי אני יושב בד"כ די רחוק מהמקור כשאני רואה סרטים או שומע מוזיקה. האם יש מתאם שיקבל את הINPUT מהמקור שלי, וישדר אותו למתאם (קטן) שיהיה מחובר לאוזניות שלי ? אם כן, אני אשמח לדוגמא אם לא, איזה עוד פתרונות יש לאוזניות באלחוט ? (בלי לקנות אוזניות חדשות, אני רוצה להשתמש באוזניות שלי) תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע ארבע רמקולים של peerless וגם סאב של אותה חברה ועוד סנטר של חברה שונה. התקלקל לי המגבר ואני מתלבט אם להביא את הרמקולים למחשב של logitech z5500 ב 260 דולר מארה"ב או לקנות בארץ מגבר למערכת שיש לי, בערך באותו המחיר. המכשיר היחיד שמחובר למערכת הוא המחשב, כאשר השאיפה היא לחבר אותו בחיבור קואקסיאלי. המערכת מיועדת בעיקר לצפייה בסרטים וסדרות על הטלויזיה אך גם למעט מוזיקה. החדר הוא למעשה מרתף בגודל של 4.5X6.2 אבל הצפייה בסרטים מתבצעת באיזור של 4.5X4 מטר, מצורפות תמונות כדי להבהיר את העניין ולהציג את המערכת הקיימת. הכרטיס קול שיש ברשותי מובנה על הלוח http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US 4 ר…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מריץ AV , מקליט Video ישירות מכל מקום מיקרופון מובנה , כונן 40 GB , חיבור דיגיטלי , USB 2 , שלט נו מה אתם אומרים ?, אחלה של דבר הא?
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש באוזניות ורוצה כרטיס קול איכותי שיתמוך בכל הcodecs האלה של משחקים כמו EAX2, AC3 וכו.... וגם של מה שהמשחקים יתמכו בעתיד אז איזה כרטיס יהיה הכי טוב ? עריכה: עוד שאלה - האם כרטיס קול onboard 6 ערוצים שבא למשל ב Gigabyte תומך בכל הפורמטים האלה ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כותרת. חריגה של 50 שקל לא תהרוג אותי. בעיקר אני רוצה באס כזה חזק שהראש שלי יירעד, שתהיה אחריות כלשהיא ( לא מחו"ל ) ושיהיה מאיזור המרכז ( מדינת ראשון לציון ). המליצו לי על אלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=17493 http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_5Hv2_%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%9C%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D-1865.html?affid=1492 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12591 שימושים: מכשירים: גלקסיS או נגן סאנדיסק שאני כנראה אקנה. מיקום: אוטובוסים או כיתה עם אקוסטיקה נוראית ו30 ילדים בי"ב. תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
logitech z906 vs z5500 מה מהדגמים יותר טוב ולמה? מה ההבדלים? מה הבדלי המחיר פחות או יותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
אז למי שלא הבין, הכוונה היא שהן מאוד "חושפניות" בקיצור, שני זוגות ה-K340 הגיעו רק אתמול, התחלתי לעבוד על הכבל רק אתמול בלילה, ואת המודים האחרים רק היום בבוקר. אבל הכל כבר גמור. סך הכל תפוקה לא רעה שתיהן זהות כמעט לגמרי. ההבדלים היחידים הם במפצל ה-Y בכבל, הגוף של הקונקטור (עץ מול מתכת), ובמעגל המודפס שבנוי טיפה שונה אבל תאכלס אותו הדבר. לצערנו הרב, רק זוג אחד נשאר בארץ הקודש. הזוג השני חוזר למקורות, לנורווגיה Anatoli.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש בלפטופ ROG G750JS של אסוס, ווינדווס 8.1, הורדתי מהאתר הרשמי של אסוס דרייבר קול של realtek ספציפית לדגם שלי, הבנתי שלדרייבר מצורפת תוכנה שנקראת audio wizard שמשפרת את הסאונד.. כשאני פותח את הגדרות של הדרייבר ואני מגלה שכתוב launch כדי להיכנס להגדרות של אודיוויזארד פשוט לא קורה כלום..אני לוחץ ואין תגובה..אני אשמח מאוד אם למישהו יש פתרון..ועוד משהו, אני לא מצליח להשתמש במיקרופון..משום מה שאני מנסה להקליט המיקרופון לא שומע אותי וכבר ניסיתי להעלות עוצמת סאונד ודציבלים, זה לא עזר..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היום האזנתי להנאתי ל Dark side of the moon ובסוף ה Track הראשון הייתה מעין "נפילה בווליום" בחצי שנייה האחרונה. בעיה דומה חזרה גם כשהאזנתי לאלבום בתוכנת ה iriver plus. אבל כשניגנתי אותו במדיה פלייר זה לא קרה והאלבום התנגן חלק... האם זו בעיה בהגדרות? מישהו יכול להסביר לי איך לתקן את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.paintingbynumbers.com/bootcamp/ נראה חביב, חשבתי שאולי יעניין פה אנשים, איש לעשות באופן בסיסי את כל ה MASH הזה (כשלוקחים שתי שירים שונים ומחברים אותם ביחד).
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשר לחרוג קצת מהתקציב. המערכת מיועדת לשמיעת מוזיקה (עם הרבה באסים), סרטים ומשחקים. אני רוצה שאני יוכל להגביר לווליום גבוה ועדיין אני ישמע טוב ובלי כל מני הפרעות. בקיצור, שתהיה איכותית. ד"א אם מישהו לא הבין, אז המערכת מיועדת למחשב. תודה רבה לכל העוזרים. עריכה:--------------------- אם יש מערכת ספציפית שחורגת בהרבה מהתקציב (200 ש"ח), אז תביאו את השם שלה ואני אנסה להוציא אותה במכרז או משהו. שוב תודה!
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי סינטיסייזר של רולנד דגם E-16 ובו יציאת רמקולים חיצונית אוזניות ו MIDI. בנוסף יש לי מחשב נייד של DELL דגם Inspiron 6400 עם Windows VISTA והכניסות אליו הינם: USB, מיקרופון ו Firewire. אני רוצה לחבר את הסינטי למחשב הנייד והמטרה הינה להקליט את הנגינה מהסינטי למחשב כדי לשמור את המוסיקה ולנגן אותה שוב ושוב. המטרה הנוספת אולי לעבד את נתוני המוסיקה ואולי להקליט שכבות של מוסיקה לקבלת יצירה פשוטה. איך אני יכול לחבר אותם ? איזה רכיבים חיצוניים קיימים לצורך כך ? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתלבט בין ה-3 האלה (Z130,Z150,Z200): http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5841 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12211 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12374 בעיקרון מחפש את המוצר הכי טוב בטווח המחירים האלה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לחבר מסך מחשב עם יציאת VGA לדיוידי שיש לו את היציאות : s-video, RGB . העליתי איור של החיבורים הקיימים בדיוידי. האם יש מתאם כזה? אשמח לקישור
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות כבלים למערכת שלי, ורוצה חנות שאוכל לנסוע לשם ולהתייעץ איתם. אזור רחבות, נס ציונה, ראשון לציון
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום למומחים, קניתי את הדיוידי הזה לקראת נסיעה עם הילדים, כי יש בו משחקים. בנתיים המרתי את הסרטים שהיו לי על המחשב (בפורמט אבי) לdivx בעזרת AVS ולמרבה הצער הדיוידי לא מזהה אותם. צרבתי שוב והפעם הקפדתי ל"סגור" את הדיסק וגם לוודא צריבה, במחשב רואים אותם מצויין אבל בדיוידי - כלום. מה עושים? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-