עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני חושב עכשיו אם לקנות טלוויזיה חכמה של VIZIO, ורציתי לדעת האם אפשר להתקין עליה את האפליקציה של סלקום tv? אני צריך לדעת אם זה אפשרי כדי לראות תכנים מהVOD שלהם על הטלוויזיה. בנוסף אם אני קונה את הטלוויזיה מארצות הברית, מה אני צריך לוודא על הטלוויזיה מבחינת חשמל ומתח?

2. Started by psybrain,

מערכת קולנוע ביתי לחדר עד 1000 ליס ולקונסולה ? איך היא ? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7953

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by אורן203,

יש לי מערכת סטריאו של שארפ שאני מכניס דיסק mp3 לתוך המערכת לא שומעים כלום וכתוב באנגלית אין דיסק לפעמים הדיסק עובד ושומעים עם אני מכבה ומדליק 6 פעמים גם במקורי זה עושה מה הבעיה תודה אורן

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. חבר שלי קונה מחשב חדש והוא התכוון לקנות את המיקרולאב m109 או m111. אמרתי לו שאולי כדאי לו לשחרר עוד קצת ולהביא משהו יותר סביר. מה אתם אומרים? הדבר היחיד שהוא יעשה איתם זה יזרים שירים מהיוטיוב/אפל מיוזיק. אני אישית משתמש בSOLO 7C ומבסוט עליהם לאללה, אבל הוא לא מתכוון להוציא 700 שקל על רמקולים. הSOLO2C באיכות שלהם פחות או יותר (לא מדבר על עוצמה)? חשבתי להמליץ לו אותם. כל דבר אחר יתקבל בברכה. אפשר גם ב150 שקל אם האיכות סבירה למישהו שאינו אודיופיל וגם ככה לא מתכוון להוציא יותר מ300. תודה רבה.

5. יש לי שני מחשבים, אני משתמש באותו עכבר/מקלדת/מסך ע"י קופסת KVM איך אני יכול להשתמש בסט רמקולים שלי ATP3 לשמוע את שני המחשבים (אחד או שניים בו-זמנית - לא ממש משנה) (אני יודע שיש KVM שמעביר גם אודיו אבל לא ממש בא לי לקנות KVM חדש כי יש לי אחד, וגם אני לא בטוח איך איכות האודיו שלו) לא מצאתי בשום מקום כבל Y של נקבה לשני זכרים... מה שנראה לי כמו פתרון פשוט תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, אני מתכנן קניית כרטיס קול להקלטות בגיטרה חשמלית. אשמח לקבל עצות על דגמים, לינקים, סימן כלשהו שיכוון אותי. אם יש משתמשים שמשתמשים\השתמשו כבר בכרטיס כזה לצרכים הללו, אשמח לעצה ממכם. בנוסף, ברושתי כרטיס קול Creative Audigy 2 NX USB http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=9103 ברצוני לדעת איך הוא ביחס להקלטות גיטרה חשמלית. מבחינת האיכות. תודה רבה לכולם מראש. .swg

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה שתשמש לצפית סרטים\צפיה בערוצים דרך עידן+ וממיר של יס ההתלבטות שלי היא בין שתי הדגמים הבאים: Samsung UA46F5300 [h=1]Panasonic TH-L42A410L[/h]אשמח חוות דעת עליהם ועזרה בבחירה בניהם

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by shlomid,

ראיתי את הרסיבר של JVC דגם RX-5032 ב- 200 דולר בדיוטי פרי רציתי לדעת האם הוא רסיבר טוב ושווה את הכסף האם יש לו מפענח?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי אנשים, אני אקצר : יש לי רסיבר + סט 5.1 אני מעוניין לחבר אותו למחשב, ניסיתי לחבר מהכרטיס קול המובנה של הלוח אם דרך הכבל הקואקסילי וזה לא עבד ב5.1 אלה רק סראונד (הגדרתי במחשב שישדר 5.1) אני מחפש כרטיס קול עם חיבור אופטי עדיף, כך שאני אחבר אותו ישירות לרסיבר עם כבל אחד שיעביר לי 5.1. הרסיבר הוא JVC5032 , ישן קצת אבל עדיין עובד =] תקציב של 500-600 שקל. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by TaMiRn2,

שלום. אח שלי טס לחו"ל והוא הציע ליקנות לי מגבר ב100$ לגיטרה, אני רוצה לנצל את העניין בצורה הטובה ביותר... איזה מגבר אני יכול לקנות לIBANEZ EX SERIES? אפשר לסטות טיפה מהמחיר המקורי... אני יוסיף.... בעיקר למוזיקה בסיגנון GREEN DAY/RED HOT CHILLI אגב... אני יודע שזה כבד וכל זה אבל הוא הציע... ואמרתי לו שזה כבד הוא אמר שזאת לא בעיה... אה ואפקטים ריברב ודיסטורשן חובה...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by din707b,

אשמח לשמוע תגובות לגבי הכרטיס הנ"ך ביחס לג'וליה לגבי איכות ה- PLAYBACK האם אמורים להיות הבדלים משמעותיים בין שני הכרטיסים תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, אשמח אם תמליצו לי על מערכת קולנוע ביתית עד 1500 ש"ח לחיבור למחשב\טלוויזיה משמש בעיקר לשמיעת מוזיקה וצפיית סרטים כרגע זאתי על הכוונת שלי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=744480 אחד הדברים הכי חשובים לי זה באסס חזק וטוב, ושמיעת סראונד טובה וכמובן איכות צליל וכו'... תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום! לאור חזרתי מטיול ארוך ובגלל שהיום הולדת שלי מתקרב החלטתי לבקש בתור מתנה (בכל זאת תלמיד תיכון) ציוד אודיו נורמלי אז כרגע ישלי כמה שאלות כלליות: 1) מדוע אני צריך מגבר לאוזניות? 2) האם באוזניות שנזקקות להגברה אפשר לשמוע בלי מגבר באייפוד טאצ'? 3) אם אני רוצה לשמוע מהמחשב (כרטיס אונבורד) אני צריך DAC? {מצטער על בורותי.. אני בתהליכי למידה } ועכשיו לעיקר: אני מחפש אוזניות בתקציב של כ1000 שקל.. הרעיון שזוהי מתנה כלל-משפחתית ולכן אני מעדיף לקנות אוזניות ומגבר בעלות נמוכה ככל האפשר.. אז אם אפשר שהאוזניות והמגבר יכנסו בתקציב ה1000-1400 זה יהיה מצוין.. ישנה גם אפשרות להזמין מרוסיה (אם מישו פה מכיר אתרים רוסיים) כי אחי נוסע למוסקבה פעמיים בחודש. תודה מראש (סומך עלי…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by pwntigo,

השלט שבק חיים, יותר מידי נפילות כנראה. ניסיתי להחליף סוללה... חיפשתי באיבי וגוגל מהיר ואין כלום. האם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות רק את השלט?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by TopNotch,

שלום חברים, אני מחפש לקנות כבלים למערכת שלי, ורוצה חנות שאוכל לנסוע לשם ולהתייעץ איתם. אזור רחבות, נס ציונה, ראשון לציון

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. אני רוצה להוציא 350-400 שקל על אוזניות חדשות (מוזיקה בלבד, נגן נייד). אבל אני צריך שהם יהיו גם נידות, כמו הPX100 של סנהיסר ולא גדולות כמו סדרת הHD, וחבל לי להתפשר על ה-PX אם אני יכל להשקיע עוד 100 שקל. הPX200 הם לא טובות יותר (במקרה הטוב) ממה שהבנתי. אז יש לי אופציות?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by yakar,

שלום, אני מחפש כרטיס קול חדש למחשב שלי.. המטרות שלו הם לשמוע מוזיקה, סרטים ומשחקים באיכות טובה ושינצלו את ה5.1. אממ אני מתכוון לקנות בקרוב רמקולים 5.1, אז חשוב שיתאים ושהכל יעבוד כמו שצריך.. תקציב עד 400 בערך.. עם עדיפות למוצר זול יותר אם הפרשי האיכיות לא משמעותיים... אני חשבתי על זה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=38307 אני לא בטוח שעדיף אותו ולא את האחרים שזולים ממנו.. תודה לעוזרים, יקיר.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אז למי שלא הבין, הכוונה היא שהן מאוד "חושפניות" בקיצור, שני זוגות ה-K340 הגיעו רק אתמול, התחלתי לעבוד על הכבל רק אתמול בלילה, ואת המודים האחרים רק היום בבוקר. אבל הכל כבר גמור. סך הכל תפוקה לא רעה שתיהן זהות כמעט לגמרי. ההבדלים היחידים הם במפצל ה-Y בכבל, הגוף של הקונקטור (עץ מול מתכת), ובמעגל המודפס שבנוי טיפה שונה אבל תאכלס אותו הדבר. לצערנו הרב, רק זוג אחד נשאר בארץ הקודש. הזוג השני חוזר למקורות, לנורווגיה Anatoli.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. נראה לי שבפנדה: 117$ כ- 690 שקל, יש חנות יותר זולה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by yoav9,

בזמנו (במפגש סוכות אצל הדובים) קניתי לי atp3 חביבים ומצויינים! אחרי יותר מחצי שנה אבי שיחייה אמר שהוא רוצה רמקולים כאלו למשרד, אני כמובן הסכמתי והתחלתי לפשפש באינטרנט לגבי רמקולים טובים יותר במחיר של הatp3, בסוף מצאתי את ההרקולס, וגיליתי שהם לא klipsh ואפילו לא atp אבל הם בחלט אחלה רמקולים והחלטתי ששוה את ההשקעה, כי אתם יודעים צליל היקפי>איכות צלילה טיפה יותר טובה עכשיו קיבלתי אותם ומייד הבחנתי בהבדל... אבל אחרי כמה זמן... זה ממש לא מפריע, ואז בא חברי הטוב zoltrix שמשום מה על השנייה הראשונה לא אהב את הרמקולים שלי סיפר לי שכאשר הוא היה בזיגזאג הם צחקו לי על הרמקולים שעות (הוא אורן ואחרים)... ומשום מה אני לא מצליח להבין למה... אני אישית יותר ממרוצה מהם. :biggthumpup: מ…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by waizman,

חבר שלי רוצה לקנות רמקולים 5.1 עד 800 שקל. חשבתי על שלושת אלה: Creative Inspire 5200 Hercules XPS 510 Logitech Z-640 מי הכי מומלץ? יש עוד רמקולים שכדאי במחיר הזה? השימושים שלו: רוב הזמן מוזיקה ולפעמים סרטים... משחקים מעט מאוד... תודה

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Cilay,

שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות שיתאימו לPS4 וידעו במקביל להתחבר לכמה מכשירים(נגיד למחשב לצורך סקייפ או לפלאפון ולPS4 בו זמנית). *אלחוטיות. *עם מיקרופון. התקציב שלי הוא בערך $300-$350. אני אביא את האוזניות מארה"ב. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היי.. השאלה שלי היא האם ניתן לחבר את מכשיר הHOT HD (ממיר הכבלים) לרשת (קיים חיבור רשת ETHERNET) ולשדר אליו באיזה שהיא צורה ב-STREAMING סרטי HD דרך אחד המחשבים ברשת הביתית? בנוסף, יש לי טלויזיה SUMSUNG LCD LED דגם UE37C5100QW, גם בה יש חיבור ETHERNET ואותה הצלחתי לחבר לרשת הביתית ולהזרים מדיה...שם היתה בעיה אחרת - לא הצלחתי להזרים סרטי בפורמט MKV (הבנתי שיכול להיות שהטלויזיה לא תומכת בהזרמה הזאת...האם מישהו יודע איך למצוא עדכון קושחא שפותר את הבעיה?) בנוסף הצלחתי להזרים סרט AVI ...אבל ללא תרגום...האם יש דרך לשדר סרט עם תרגום מבלי להצמיד תרגום לסרט ? אני יודע שצריך תוכנה מסוימת..ניסיתי כל מני תוכנות ולא ממש הצלחתי..אשמח אם מישהו שיחק עם זה פעם וידע לתת עצות. תודה רבה והמשך…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים קומפקטיים לשולחן צפוף. רצוי שיהיו איכותיים כמה שהמחיר מאפשר (לא רוצה גנריים ב-30 ש"ח) ושיתפסו, כאמור, כמה שפחות מקום על השולחן (לגובה זה בסדר). מישהו יכול להמליץ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. חיפוש ערוצים במסך SAMSUNG T260HD לצלחת לווין HOTBIRD בטלויזיה הזאת יש ממיר פנימי דיגיטלי מנסה לסרוק ערוצים לצלחת שיש ברשותי HOTBIRD CIRIUS או AMOS ללא תוצאות בדקתי בMANUAL אבל לא רשום שם כלום בקשר לזה. האם מישהוא יודע איך לחפש שם ערוצים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים