עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by elad-r,

כשאני מקרב את האוזניים לרמקולים אני שומע כל מיני רעשים חלשים ומעצבנים.... גם בווליום חלש שומעים אותם, אבל ככל שאני מגביר שומעים אותם יותר חזק ובערך בחצי מהלוויום אני שומע אותם כבר בלי להתקרב ממש לרמקולים יש את הרעשים האלה רק ב-2 הרמקולים הקדמיים זה לא הכבל שמתחבר למחשב או הכרטיס קול כי גם כשהמערכת מנותקת מהמחשב שומעים את הרעשים..... יש לכם מושג מה אני יכול לעשות?... ??? תודה מראש ד"א אני מצטער שאני שואל כל כך הרבה שאלות על הרמקולים האלה פשוט אני לא מבין בזה כלום ואין לי עוד את מי לשאול.......

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by sos,

שלום! אני רוצה לקנות נגן MP3 אבל שיהיה לו גם רדיו. (אם יש כזה דבר, אם אין אז תמליצו לי על משהו בסגנון שיש לו גם רדיו) גם כדי להעתיק MP3 לנגן צריך חיבור אינפרה אדום? כי אין לי כזה חיבור. נראה לי שיש לUSB כי אם זה כך אז אחלה. אבל חובה שיהיה רדיו והתקציב שלי עומד על מקסימום 350 שקל. אז תמליצו לי על נגן MP3 הכי טוב שאני יכול לקנות בכסף הזה, אתם יכולים גם להמליץ על נגנים שלא נמצאים בארץ כי בן דוד שלי בחו"ל ואני יבקש ממנו שם.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by rk666,

כרגע יש לי A3D2 ובXP כפי שאתם יודעים אין דריברים לכרטיס, חוץ מאלה של MS לכן המשחקים משתמשים בכרטיס אבל בלי ההאצה שלון, ובכל משחק אני נאלץ לשחק על 3D Positional stereo או SOFTWARE EMULOTION האם כאשר אני אשים במחשב Audigy2 הביצועים יעלו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני מתכנן לקנות מערכת סראונד. יש כל כך הרבה דגמים שאני רוצה המלצה על מערכת במחיר סביר 400-600 איכותית. אני רואה הרבה סרטים במחשב ולפעמים DVD שומע מוזיקה ומשחק משחקים. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by someone,

אני שומע שיר, ופתאום הKBPS שלו מתחיל לקפוץ אחורה ואני שומע מן רעש כזה מוזר... מישהו יודע מה יכול לגרום, או יותר חשוב לפתור?

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  6. Started by ARMY-MAN,

טוב אני לא יודע אם הנושא שלי קשור לפה (לא היה נושא אחר לכתוב בו את ההודעה) בזמן האחרון אני שם לב למשחקים די טובים שיצואים ל-DVD ואני מתלבט אם לקנות כונן DVD אני צריך שתתנו פה את דעותיכם וכאלה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מחפש רמקולים חדשים למחשב. ראיתי את ה 5.1 של לוגיטק וזה נראה לי משהו מהחלל החיצון. קיימים רמקולים למחשב טובים יותר מהמפלצות האלה? הנה לינק לאתר הבית שלהם http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=2&CONTENTID=5048&countryid=25&languageid=1 ועוד לינק ביקורת מאתר מסויים http://www.3dxtreme.org/logitech_z680_p1.shtml מה אתם אומרים? תודה יניב

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by yuval_cohen,

שלום מצאתי מגבר די ישן אבל במצב טוב נראה יש לו שקע אמריקאי וההספק שלו אם אנלא טועה זה עד 100 וואט עכשיו חיברתי לו מעביר לשקע ישראלי שכתוב עליו עד 25 וואט האם זו יכולה להיות הסיבה שהמגבר לא נדלק?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by or,

איזה נגן (מבוסס הרד-דיסק) נחשב להכי טוב כיום. (המליצו לי על החדש של archos אבל אני רוצה לדעת אם יש יותר טוב http://www.archos.com/uk/products/product_jbmm.html)

10. אני יודע שאני יכול לחבר אותו לרמקולים של המערכת, עם כבל שנקרא 1 Mini-plug 2 RCA . זה לא מה שאני רוצה. אם אני יחבר את המחשב לרמקולים אני אצטרך תמיד להעביר אותם בין המערכת למחשב, וחוץ מזה דרך המערכת אני יכול לשלוט על יותר אפשרויות, כמו הBass למשל. יש אצלי במערכת סטריאו שתי אפשרויות, שנראה לי שאחת מהן תתאים לחיבור לכרטיס קול-אחת מהן היא Video\Aux, ואחת מהן היא MD. האם באמת אחת מהן יכולה להתחבר בכרטיס קול? לאיזה יציאה בכרטיס קול? לכרטיס קול On Board שלי תיהיה את היציאה? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by OFIRT,

http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?prod=264&page=6 אני רוצה לקנות כרטיס קול עד 300 שקל...

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by bv_beaver,

טוב קנו עכשיו את ה Hecules Game Theater XP ואני מרוצה בינתיים אבל אני צריך רמקולים טובים לא במחיר יותר מ1500 ש"ח עם סאב ועוד 4-5 רמקולים ושיהיו איכותיים יש הצעות? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by HaimTS,

חשבתי שהגיע הזמן לשדרג את הכרטיס קול המיושן משהו(SBLive! - עשה את שלו וcreative עושים טובה מוציאים לו איזה דרייבר. מאז המילניום יש איתם בעיות) בהתחלה חשבתי לא עוד creative ושה GTXP יכול להתחרות בaudigy עיון קטן בspecs גילה שלא כך העניין. עד שמצאתי את המותק הזה terratec DMX 6fire 24/9 קישור- http://www.terratec.com/products/6fire/6fire_details.htm הייתי אומר שהוא זורק את הaudigy לא? עבר עריכה ע"י HaimTS

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by ADIR_M,

אני עם כרטיס קול קראיטיב פלטיניום 5.1

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אני רוצה מערכת רמקולים לחדר שלי 10 מטר השימושים של המערכת הם: 1.סרטים (DVD) 2.משחקים 3.מוזיקה המליצו לי על Creative Inspire 5300 אבל על פי מה שהבנתי הם לא משהו (ככה אומרות הביקורות) המליצו לי על רמקולים של Altec Lansing אבל הבעיה היא שכל הרמקולים של החברה הזאות הם 4.1 ואני יודע שהם עושים סנטר מדומה וכמו כן אני יודע שסנטר מדומה לא יכול להחליף סנטר אמיתי אותה בעיה עם לוגי'טק 560 שעוד מעט צריכים להגיע לארץ מאוד המליצו לי את הרמקולים של אזטק אבל אני לא בטוח בהם כי הם קצת ישנים והחברה לא אומרת לי הרבה ובכלל לא ראיתי שום אתר שבו אפשר לקנות אותם כמו כן ראיתי רמקולים שלא קיבלתי עליהם הרבה ביקורות כמו למשל HERCULES XPS-510 TEAC PM-1500 TEAC PM-2000 YAMAHA TSS-1 מה אתם אומרים…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by VolTAge,

תיכננתי לקנות מערכת סראונד חדשה, התקציב הוא בערך 200-250 דולר מקסימום. צימצמתי את האפשרויות ל 3 מערכות רמקולים. Creative Inspire 5300 - 5.1 Altec lansing ATP 4 - 4.1 Altec lansing ADA880 - 4.1 עכשיו, אני צריך לבחור איזו מערכת מבין ה 2 של האלטק יותר טובה, ואז לבדוק אם היא יותר טובה מהקריאטיב. היתרון היחידי של הקריאטיב הוא שזאת מערכת 5.1 לעומת ה 4.1 של האלטק, האם זו סיבה מצדקת כדי לקנות אותה ולהתפשר על איכות הקול או שהאיכות של האלטק מפצה על החיסרון של רמקול סנטר ? או בקיצור, איזו מערכת לקנות ? :smoke: ;D

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. היתי רוצה לדעת אם מישהו ניסה מערכת רמקולים או מערכת קולנוע ביתית בחדר ביטחון כי אמרו לי שזה מאוד פוגע באיכות היתי רוצה לדעת כמה זה נכון אם בכלל

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by JAMOOS GADOL,

אני מדבר על ה5.1 מעץ מלא+ שלט??? ועוד שאלה קטנה LUXON נחשבת חברה טובה בעלת מוצרים איכותיים?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם, יש בksp כרטיס קול ג'ניוס 5.1 ב85 ש"ח ויש בזיגזג אותו כרטיס ב140 ש"ח והשאלה שלי האם זה באמת אותו כרטיס או שבזיגזאג הוא יותר טוב בתודה מראש יאיר ג'ובאני

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אני חייב להודות שאני ממש אבל ממש לא מבין דבר ואפילו חצי דבר בסאונד, לא בכרטיסים ולא ברמקולים, ואם להודות בזמן קנית המחשב לא התיחסתי בכלל לנושא הסאונד במחשב ואילו לא היה על הלוח כרטיס קול on board סביר שזה לא היה משנה לי בכלל. הבעיה התחילה כאשר גיליתי לתדהמתי שכרטיס ה - on board שלי אינו תומך ב - DOS ולצערי בדיוק קפצו הילדים של הדודה (שני ילדים בני 10) לביתי עקב נסיעתה לחו"ל ומה לעשות הם מאוד אוהבים לשחק במשחק ישנים כמו אלדין ומלך האריות בדוס שעבדו נהדר במחשב הישן שלי בעל כרטיס הקול SOUNDBLASTER PCI64 וכעת הם נורא מעצבנים אותים שהם אינם יכולים לשחק כך, אז מה לעשות כועס ומעוצבן יצאתי שישי בבוקר לחפש כרטיסי קול זולים ונדהמתי למראה עיני, הרבה מאוד כרטיסים שלכל אחד הפלוסים ו…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by bah10,

באתר שלהם מופיע הדגם 251 שזאת מערכת 5.1 המתאימה למשחקים, סרטים ומוסיקה הנה הקישורהייתי בטוח שאין להם 5.1 מה אתם אומרים עליו?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by HaimTS,

דברתי עם topaudio ושם אמרו לי שבצפון רק טרקלין חשמל מוכרים את הרמקולים הללו נכנסתי לשם (לב המפרץ) ונתקלתי ביחס מזלזל במיוחד, החלטתי שמשם אני לא קונה אפילו טוסטר. התקשרתי לטופאוודיו שוב והפנו אותי לרונן (צומת כפר שמריהו) , הוא לא נותן מחירים בטלפון מישהו יודע מה במחיר המעודכן של הרמקולים האלה? תודה HaimTS http://www.topaudio.co.il/html/b&w/B&W.asp

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by lover323,

שני המערכת באותו תווח מחירים (1100-1200 שח) ל ADA880 אין סנטר פיזי ועל פי מה שהבנתי היא לא תומכת ב 4.1 אבל החברה יותר ידוע והעוצמה יותר גדולה (80W RMS) מצד שני Aztech בעל סנטר פיזי וגם תומך ב 4.1 אבל החברה פחות ידוע והעוצמה יותר נמוכה (58W RMS) נתונים תכניים של ADA880: Total Audio Output: 80 Watts RMS Frequency Response: 20 Hz-20 kHz Input Impedance: >10K Ohms Analog Input Sensitivity: 300mV for full output Digital Input: S/PDIF Satellite Power: 40 Watts RMS (10 watts per driver) at 0.1% THD Subwoofer Power: 40 Watts at 0.1% THD Signal To Noise Ratio (SNR): >70dB Aztech: 58 Watts RMS Output Power Five 7 Watts RMS, 4 Ohms Satellite Speakers One 23 Watts RMS, 5…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Chevy,

אני בהתלבטות קשה לגבי איזה נגן לקנות. בהתחלה זה היה בין ה-Jukebox 3 לבין ה-Rio Riot. כעת כאשר ל-iPod יש תמיכה רשמית ב-PC זה נשמע רעיון די טוב לקנות אותו. Nomad Jukebox 3 = 400$ iPod = 500$ מחיר די משמעותי, אני נוטה לכיוון ה-Jukebox. בשניהם יש 20GB. קראתי יותר מידי ביקורות, דעות משתמשים וכו'.. אשמח לשמוע את דעתכם על הנושא. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. לפי מה שאני יודע (ואני לא יודע הרבה) הכי טוב זה רסיבר של אונקיו, רמקולים וסאב של סרווין ווגה ודיוידי אני לא יודע... אין לי מושג אם זה נכון בכלל. אז תגידו בבקשה מה הכי טוב והכל, אבל עם שמות מלאים (יענו איזה דגם והכל). תודה!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים