אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי מקרן קול Harman Kardon SB20 ואני מנסה לחבר אותו עם בלוטוס לטלויזיה. משום מה הטלויזיה לא מזהה אותו, יש כפתור ליד הבלוטוס, מין חץ כזה בתוך עיגול, בתמונה שהעלתי, מישהו יכול להגיד לי מה תפקידו?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
כבר נמאס לי!! אני רוצה לקנות את הZ2300 אבל אין אותם בארץ לקניה כרגע,ואני מת למשהו חדש וטוב. השאלה שלי היא האם יהיה הבדל בין הקריטיב שיש לי עכשיו לעמות ה אלטק??,אני רוצה רמקולים שהיה טובים בוליום גבוה כלומר באסים בלי זיופים!. אם כן אז מחר אני הולך לקנות על הבוקר. תודה
-
- 10 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת מתי הרמה תגיע למצב שכרטיס קולל יצטרך קירור כלשהו או שכבר יש ואני לא יודע ???
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
האם יש הבדל במחיר ובאיכות הסאונד ? לטובת מי ? האם זהו רק עניין של נוחות ? אני רוצה לקנות כאלה שמתלבשות אבל המחירים גבוהים יחסית, אז חשבתי שאם אני אקנה את המכופתרים אני אקבל יותר איכות בפחות מחיר, לא ? (הרי יש פחות חומר שצריך לעבד ופחות משקל, דבר שמסתכם בפחות עלות). יש לי חבר עם אוזניות כפתור של סוני ובערך באותו המחיר (כ 20 פאונד) שמעתי גם כלמיני שמתלבשות אבל אי-אפשר היה להשוות לאיכות של המכופתרות. אז מה דעתכם ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אם יש לכם איזשהיא תוכנה שאתם ממליצים לי עליה תודה מראש =) ואל תגידו שזו הודעה לא חוקית כי פשוט יש לי דיסקים מקוריים וחיברתי את המחשב שלי למערכת אז אני מעדיף לנהל את כל המוזיקה דרך המחשב ולא להתעסק עם יותר מדי דיסקים ניסיתי כמה תוכנות בינהם: easy cd-da freerip2 שניהם העתיקו אבל השירים נשמעו אחלה אבל מידי כמה שניות היה איזה ירידה באיכות לשנייה וחצי וכזה עושה את הקול של הזמר צרוד או המוזיקה מתערבלת כזאת.. ניסיתי עם שלושה דיסקים שייגעצ-ניו יורק רפיח שייגעצ-משקאות חריפים שלוח חנוך - יציאה 1 אחרי זה ניסיתי להפעיל את זה במערכת וזה עבד אחלה וגם ניגנתי את זה במחשב לפני שהעתקתי כאילו בתור קובץ WAV וזה גם עשה בעיות יש לי תכרטיס קול מובנה של EPOX KDA3J תודה מראש =)
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, השאלה היא האם זה אפשרי? לא שאלה של כדאי, יקר וכולי, אלא האם זה אפשרי ומה זה דורש ממני אשמח לתשובות עינייניות תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם אני קונה Audiophile 2496, אני יכול לחבר אליו רמקולים רגילים של מחשב? אם כן, איך? תודה מראש, רותם
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אז אני טס לתאלינד והבנתי שאפשר למצוא אוזניות מקוריות בזול בקניון שם (MBK). אני אשמח להמלצה לאוזניות שיעלו לי שם עד 200 ש"ח... אני יודע שזה קשה לדעת בדיוק כמה האוזניות יעלו שם, אבל הערכה גסה תספיק. אני מניח שזה מיתרגם ל-500 ש"ח במחירי הארץ. אני מחפש אוזניות in-ear טובות שיתאימו גם בזמן אימון כושר מתון. המטרה היא שהאוזניות יתחברו לפלאפון. אגב, אני שומע בעיקר רוק (על כל סוגיו) ולכן אין צורך בבס אימתני. תודה אנשים.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בימים אלה אני מחפש לרכוש מסך LCD (רגיל או LED) עבור הסלון. המסך יחובר בעתיד הקרוב הן לסטרימר (A-200) והן לממיר HD (למרות שרוב התכנים יהיו SD). האם מישהו יכול להמליץ לי על מסך איכותי (FHD) שניתן יהיה להנות (או לפחות בצורה סבירה +) הן משידורי SD והן מHD? ישנן הרבה חברות (לא מחפש "מדבקה" ) והרבה דגמים לדוגמא המסך הזה: http://www.regza-asia.com/collection/CV600_40.asp מישהו מכיר אותו? למישהו יצא להתנסות איתו או מסכים אחרים של טושיבה?? אני מחפש באופן כללי מסך LCD (בלבד) בגודל שנע בין 37" ל42" כאשר מבחינת תקציב אני די גמיש (באיזור ה4000 ש"ח עם אפשרות חריגה של 500-1000 ש"ח)
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כמה שחפרתי בגוגל לא מצאתי הכרעה בין ה Q350 לבין CX680 חלק בעד אלו וחלק בעד אלו מה שחשוב לי איכות+באס+עמידות כי הן למכון האוזניות האחרונות שהיו לי זה CX300II היו איכותיות..אבל אוזניה הפסיקה לעבוד החלפתי אותן ואחרי חודשיים שוב פעם אותה תקלה..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזניות של אקו, וכאשר אני מחבר אותן למחשב, אני לא שומע כלום. באוזניות הישנות שלי, שיש להן בדיוק את אותו החיבור, אני שומע מצויין. אני לא יודע איך נקרא החיבור הזה אבל זה החיבור הנפוץ ביותר לאוזניות וסביר להניח שהבעיה אינה בחיבור. אולי משהו בתוכנת realtek?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אנימחפש המלצה למכשיר DVD עם חיבור HDMI וקומפוננט. ישמש לאשה מבוגרת להצגת סרטים לנכדים. מוכרים עדיין דברים כאלו?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היתי רוצה לדעת אם מישהו ניסה מערכת רמקולים או מערכת קולנוע ביתית בחדר ביטחון כי אמרו לי שזה מאוד פוגע באיכות היתי רוצה לדעת כמה זה נכון אם בכלל
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס קול sound blaster live 5.1 ואת הרמקולים inspire t7900 של קרייטיב (בבקשה בלי הערות על למה כרטיס כזה עם רמקולים כאלה, הוא זמני ובקרוב יוחלף) יש לי פה שתי שאלות, לא עשיתי את זה מחובר כדי שלא יתבלבלו אבל הן על אותו הנושא בערך 1. בדרייברים של הכרטיס קול יש אפשרות בשם bass redirection שאמורה לשלוח את כל הבאס ישר לסאבוופר ולא לסטליטים במקום מגדירים שם frequency לפי hz מ10 עד ל200 על איזה מספר אני צריך לשים את המדד כדי שכל הבאס יצא דרך הסאב (פיצוצים, נשקים, בומים וכו') ? .2 ואני רוצה לציין שגם יש לי שינוי באס בשלט החוטי הוא נראה בערך ככה( למרות שהשלט הזה הוא ש הt7700 שהשינוי בו הוא שיש שם איזה חור לcreative zen) על כמה בערך לשים את הרמה של הבאס( לפני החצי? על החצי…
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי, אני צריך אוזניות עם כבל ארוך יחסית.. המחשב שלי נמצא על הרצפה ואוזניות רגילות לא מגיעות עד אלי, והרסיבר רחוק מידי מהמיטה אם בא לי לראות סרטים בלילה. אורך הכבל צריך להיות בערך 2.5 עד 3 מטרים. נראה לי שעדיף שיהיו סגורות כמו האוזניות הבאות: לפני שנה הבאתי כאלה (Sony MDR-605) מתנה לאבא שלי, הן די נוחות והכבל ארוך.. הבעיה היא שאין לי מושג איפה אפשר להשיג כאלה עכשיו. תקציב עד 200 שקל, אבל עדיף כמה שפחות. תודה. עריכה: אם יש איזשהו כבל מאריך שאפשר לקנות, גם זה טוב... (אפשר לאלתר משהו לבד אבל אני רוצה את זה כמה שיותר אסטתי).
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין לקנות סטריאו חזק לרכב (אני בן 17 וחצי, עכשיו אני כנראה קונה מכונית).. אתם יודעים, כזה של צעירים שמקפיץ את המכונית אבל.. יחסית בזול.. רציתי לשאול מה אתם חושבים על המערכת הזו, למשל: http://adisound.co.il/pl_product~5589~77~0.htm אני מחפש משהו מכאן: http://www.punch-s.com/HTMLs/Home.aspx או מחנות אחרת שגם מתקינה את המוצר במכונית והיא במרכז. דרישות: - חשוב מאוד שיקרא MP3 בצורה טובה, טובה מאוד. - חשוב מאוד שיקלוט דיסקים צרובים - הבנתי שהיום יש נגנים שמסוגלים גם לקרוא MP3 מדיסק DVD ואם אתם מכירים נגן כזה טוב, תיידעו אותי עליו ואולי אני יוסיף תקציב בשבילו. אני ישמח למערכת שאתם יודעים ומבינים שהיא טובה, אם לא אל תגיבו. סך הכול רוצה מערכת שתוריד…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מערכת סראונד. יש כל כך הרבה דגמים שאני רוצה המלצה על מערכת במחיר סביר 400-600 איכותית. אני רואה הרבה סרטים במחשב ולפעמים DVD שומע מוזיקה ומשחק משחקים. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מגבר 230W ישןןןןן..אני משתמש בו עכשיו למחשב..כאילו מחבר אותו למחשב יש לי 2 רמקולים של אותו מגבר החברה זה TELEFUNKEN אני לא יודע כמה וואט הרמקולים לא כתוב בשום מקום.. אבל הם ישנים מאוד נגיד במגבר יש רק חיבור לזוג רמקולים אני לא יכול לחבר יותר מזה אבל לא יודע למה...הוא ממש טוב חחחחח כאילו אני לא מעיז להגיע איתם למקסימום ווליום...ואני שומע בווליום מאוד מאוד גבוהה.. אוקיי אז השאלה שלי זה ככה..אני רוצה לקנות סאב וופר וגם לחבר אותו.. עכשיו כמו שאמרתי המגבר ישן אז אין לו כניסה של סאב וופר.. אני כמובן משתמש בשתי יציאות של ה LINE OUT יש לו רק עוד כניסה של LINE IN ו PHONO כל אחת מהיציאות הם זוג יציאות..ימין ושמאל.. עכשיו אז רציתי לדעת אם בכלל אני יכול לחבר…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההודעה הראשונה שלי, הייתי רוצה לדעת בבקשה מהיכן אני משיג את הדגם הנ"ל בארץ במחיר הוגן.. המחיר היחיד שמצאתי זה 1850 ש"ח וזה המון לעומת 170$
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אז הבנתי שלא כדאי לקנות בארץ אוזניות... אז האם יש חנות בחו"ל זולה ואיכותית שיכולה לשלוח ישירות לארץ ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7022851&type=1&product=1&category_name=%ee%f2%f8%eb%e5%fa+%f7%e5%ec%f0%e5%f2+%e1%e9%fa%e9 מה שאני חיפשתי זאת מערכת טובה שתהיה חזקה ושישמעו בה יפה... גם שירים וגם סרטים אני מחבר את המחשב לרסיבר בכדי לצפות בTVOUT ולשמוע ממנו.... אני לא מחפש מערכת איכותית מכיוון שמערכת כזאת עולה 4000 שקל לפחות... מה שחיפשתי זאת מערכת בינונית שתספק אותי... האם המערכת האת תספק אותי?.... תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מיתכוון לקנות לעצמי AUDIGY2 ואני לא מבין מה זה נותן זה שהוא תומך בEAX ? מה זה בכלל?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר בעזרת כבל קואקסלי. יש לי AUDIGY 2 ZS. מישהו יכול להמליץ לי על כבל? אני גם צריך שהוא יהיה ארוך (15 מ'). תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות אוזניות חדשות ונמאס לי לקנות אוזניות של 50-100שקל שנשברות תוך חודש או שלושה חודשים אז החלטתי לקנות אוזניות יותר רציניות בסביבות ה 350 שקל (גג 350) רוב השימושים שלי הם משחקים והרבה אני משחק ממש הרבה וכשאני לא משחק אני רואה סירטונים ביוטיוב או צופה באנימות (סדרות יפניות מצוירות זה הסבר הכי בקצרה כי אני יכול לפתוח פה דיון שלם על מה זה אנימות קיצור סדרות מצוירות) וסרטים חשבתי על הSteelSeries SteelSound 4H שהן אוזניות שתואמות את השימושים שלי + הן במסגרת התקציב (הנה סרטון סקירה שלהן נא להתיחס לדגם ה4H )עכשיו שיהיו לי אוזניות חדשות אני לא הולך להשתמש הכרטיס הקול המובנה של המחשב כי אני לא יוכל להוציא את מיטב הסאונד מהאוזניות עם כרטיס קול מסריח …
-
- 10 תגובות
- 986 צפיות
-