אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, נהרסו לי האוזניות שברשותי Equation RP-21, ובעקבות הנ"ל אני מתכוון לרכוש סנהייזר HD555. עקב עליית המדרגה מRP21[ישנה עליית מדרגה?] החלטתי לצ'פר את עצמי\את האוזניות בכרטיס קול חדש ולא on board. איזה כרטיס קול מומלץ? אוד'יג'י? creative xtreme? או אסוס D1? ראיתי את D2 אבל המחיר שלו ממש יקר לי, 700 ואפילו ראיתי ב1000 :-\ התקציב שלי הוא עד D1 ולא מעבר. אז יש משהו טוב ממנו או עדיף עליו ביחס למחיר? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ב4 בספטמבר ביירדינמיק תציג את אוזניות הדגל החדשות של החברה ושמן Tesla 1 המחיר - 880 יורו. ביירדינמיק סוף סוף מכוונת גבוה והמטרה - HD800. יהיה מעניין מאוד בנובמבר http://www.beyerdynamic.de/en/home/press/press-releases/presse-pool/press-release/article/beyerdynamic-shows-some-muscle-premium-t-1-headphones-generate-significantly-more-sound-pressure-th.html?tx_ttnews[backPid]=121&cHash=dd074aff11
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום. מקווה שזה הפורום הנכון לבעייתי. ברשותי טלויזיה טושיבה LED עם חיבור רשת עם טכנולוגיית DLNA (Digital Living Network Alliance חיברתי את הטלויזיה לראוטר, הגדרתי במחשב בwindows media center איזו תיקיית מדיה לשתף ברשת וזה עובד. אבל יש לי 2 בעיות לא פתורות: מה שיותר קריטי שהטלויזיה לא מזהה ברשת קבצי MKV ! הבעיה הפחות חשובה כרגע שהטלויזיה לא מנגנת קבצי תרגום (SRTׂׂ) חפרתי על זה בגוגל ורוב הפעמים זה מפנה אותי להוריד את הcodec מהאתר הזה: http://labs.divx.com/mkvwin7preview זה עושה רק חצי עבודה.. במדיה פלייר הקודק עובד אבל עדיין לא מפעיל בטלויזיה! מישהו מכיר פיתרון לזה או תוכנת media server אחרת שכן עובדת עם קבצי MKV ברשת? אולי PS3 Media Server ? ואני לא מעוניין לעבוד עם disk…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, במחשב הקודם חיברתי את הטלוויזיה עם חיבור svideo. הכרטיס מסך GeForce GTX 460 עם רק יציאת hdmi 2 ו- dvi. ניסיתי לחבר את הטלוויזיה עם מתאם hdmi ל- vga וכבל vga עם חיבור של svideo. זה נותן לי רק פסים שרצים בטלוויזיה. בלוח בקרה של NVIDIA זה לא נותן שום אפשרות לשנות שיטת שידור. מה צריך לעשות? ממיר/מתאם? עוד שאלה, כרטיס טלוויזיה יכול להוציא שיטת שידור ולא רק לקבל?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, קניתי אתמול את האוזניות במסגרת הBLACK FRIDAY ומסתבר שכרטיס הקול ONBOARD שלי חלש מדי בשביל האוזניות. יש למישהו המלצה על כרטיס קול די בסיסי (רצוי 5.1 או אפילו עם יציאה אופטית) שיהיה מספיק טוב בשביל האוזניות? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום . יש לי כרטיס קול של Creative Audigy , עם רמקולים של Altec ATP3 עכשיו יש ביציאות של הכרטיס קול , 2 יציאות לרמקולים . חיברתי את הרמקולים ליציאה הראשונה , אולם לא שמעתי כלום . חיברתי את הרמקולים ליציאה ה שנייה ואז התחלתי לשמוע את המוזיקה . מישהו יכול להסביר לי למה משמשת היציאה הראשונה. ??? ???
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, עברתי דירה ואני מחפש המלצה למסך LED בגודל של 40 אינץ' לפחות , אני יתחיל במה שאני לא צריך שיהיה במסך: 1.לא צריך מערכת אנדרואיד או כל סטרימר אחר. 2.לא צריך תלת מימד. מה כן צריך: 1. גודל מסך 40 אינץ' או יותר. 2.חדות תמונה. 3.קצב ריענון תמונה מצויין 4. קשור ל2 ו3 ביחד מעבד תמונה ופאנל איכותיים. 5.לפחות שני חיבורי HDMI או יותר. 6.חיבור אופטי. 7.חיבור ממשק USB לפחות אחד. 8.ממיר עידן+ מובנה. 9. הכי פחות חשוב אבל גם רצוי מאוד , מסגרת כמה שיותר דקה או בלי מסגרת בכלל. דגש על איכות המוצר. אני יודע שהיפנים מתמחים בזה אבל יקרים מאוד! אני יודע שרוב החברות היום שמות דגש על איכות בעיקר במסכים עם מערכ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות נגן MP3. כיוונן שאני משתמש די כבד מבחינת כמות המוזיקה שאני מעוניין לקחת איתי החלטתי להתמקד בנגים מבוססי הארד דיסק כדוגמת Ipod ו Creative zen xtra. בכל הכתבות שקראתי לא מצאתי התיחסות ליכולת של הנגנים האלה לפעול בשעת פעילות גופנית (ריצות, עבודה בחדר כושר) עניין שמאוד חשוב לי. אני יודע שיש פה בעלי Ipod (תמונות מפגשים) ורציתי לדעת האם אתם חושבים שזה פרקטי לרוץ עם ה Ipod. מבחינת גודל, יכולת הנשיאה שלו והיכולת שלו לעמוד בטילטולים... כל עצה תתקבל בברכה, תודה. עדכון: ** ועוד נושא : יש לי אוזניות Sennheizer HD497, חשוב שהיציאה לאוזניות תיהיה מספיק חזקה כדי לספק אותם בצורה שלא תפגע באיכות. עם למשיהו במקרה ניסיון בלהניע אוזניות רציניות עם הנגן שלו אני יש…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרמקולים Creative MegaWorks 550 5.1 בסביבות ה- 2000 ש"ח. רציתי לדעת מה דעתכם על הרמקולים בתור רמקולים ? (איכות שמע כללית) האם הם שווים את המחיר ? (משהו חלופי) אני באופן כללי משתמש ברמקולים להרבה דברים - הדיוידי בחדר (אני כנראה אוסיף את המקודד של קרייטיו), משחקים וכמובן - Mp3 . תודה !
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן.. קניתי אוזניות בלוטוס Philips SHC1300 אחלה אוזניות דרך אגב למי שמחפש עלו 130 שומעים סבבה לגמרי בכל מקרה הכל טוב ויפה שומעים נהדר אבל בואו נגיד אני שומע שיר, השיר מסתיים ויש איזה 4-5 דקות שלא יוצא שום מוזיקה\צליל מהמחשב האוזניות נכנסות לכמו מצב שינה כזה ואז הם מתחילות לעשות רעש כזה כמו של שלג בטלוויזיה.. ועד שאני לא מפעיל איזה משהו עם סאונד.. לא משנה מה אפילו סתם פותח תיקייה בווינדוס שיש את הצליל הזה הקצר הרעש ממשיך להיות וככה שוב פעם עכשיו זה נחמד אולי שומר על האוזניה או משו אבל זה חופר מישו יודע איך מבטלים את זה?? ניסיתי לחפש עידכונים לאוזניה ב-windows update לא מצאתי כלום... גם במאפיינים של השמע לא מצאתי.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני משתמש בטלוויזה בתור מסך מחשב. חיברתי אותה למחשב בכבל VGA (כחול) - ואני רואה טוב. הבעיה היא הקול... חיברתי את כרטיס הקול בכבל PL לטלוויזה - אבל משום מה לא שמועים כלום... כמובן שבדקדתי את עוצמת הקול וכו' - הכל נראה בסדר אבל לא שומעים. כאשר אני מחבר את הטלוויזה למחשב אחר עם כבל HDMI - שומעים והכל בסדר. כאשר אני מחבר רמקולים רגילים למחשב הזה - שומעים והכל בסדר. לצערי אין לי יציאת HDMI במחשב הזה וזה המחשב שאני רוצה לעבוד איתו... מה עושים? מעבר לחיבור הפשוט של הכבל - האם צריך לעשות אישה הגדרה במחשב או בטלוויזה? תודה, רם
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה מקווה להשתלב ולהתברג כמו שצריך לעזור ולהיעזר.... וכרגיל כמו כל ישראלי בקשה קטנה על ההתחלה .. אני חיייבב עזרהה אני תקועעע עעמוק עם המגבר שלי עושה בעיות פצצות זה ההסיטורייה שלו ..: זה מגבר sansui rz-7700-av שנקנה במסגרת עסקת חבילה בדיוטי פרי לפני שנים טובות ... קנינו אותו דיוידי ומערכת רמקולים 5.1 של אלטקס... ( שאני משתדל לתת כמה שיותר פרטים ) לקחתי את המגבר אליי לחדר ואת הרמקולים וחיברתי .... הכל עובד בפנאן ובסבבה... חוץ מבעייה אחת ... כשאני מגביהה טיפה יותר מידי גבוהה המגבר קופץ למצב פרוטקשיין (Protection) שאני אישית חושב שנוצר עומס על המערכת אז כדאי להגן עליי הוא מנטרל ת'עצמו ... ואז בצעצם אני נאלץ לחכות כמה שניות ואז להפעיל אותו שוב …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי וינדוס 7. יש לי במחשב 2 חיבורים מקדימה אחד של מיקרופון ואחד של רמקולים. שניהם לא עובדים ואני חושב שהסיבה היא בגלל שהם לא מוגדרים. אז אני רוצה לדעת איך אני מגדיר אותם מישהו יודע? בברכה, גל
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לדוגמא בישומים של ווינדוס....גם במישחקים אם הקטע קול קצר-כמו שני צלילים=לא שומעים או שומעים רק את הצליל השני יש כאילו השעייה מרגע שהמגבר ברמקולים מקבל/מזהה אות דיגיטלי ואז מתחיל להשמיע אותו....ולכן הוא חותך אותו. מישהו יודע איך פותרים את זה? מה ואיפה לשנות בהגדרות?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי,קניתי היום רמקולים קדמיים חדשים של alpine spg-17cs. אחוריים לא קניתי בינתיים אין תקציב, לא קניתי גם סאב וגם לא מגבר, רק רמקולים קדמיים קומפוננט ורדיו דיסק. באחורה יש את המקוריים של הטויוטה 2004 שלי שהם די פשוטים ולא הכי טוביםורדיו דיסק בולטוס של alpine 72bt שאמור לתת כוח ואיכות לרמקוליםהווליום יכול להגיע עד 35, הוא כיוון לי שם את העוצמות והבאסים איזה רבע שעה כי הבאסים היו מדי גבוהים וזה לא היה נשמע טוב, ועדיין, ברגע שאני עובר את ה25 26 שגם ככה לא שומעים ככ חזק במספר הזה, השמיעה מתחילה להיות בכלל לא נקייה, במיוחד בשירים עם באסים, אבל גם בשירים בלי באסים ברגע שאני עובר את 26 ובכלל שאני מגיע ל30 זה ממש לא נעים לאוזן.מילא היה מגיע ל25 והיו שומעים חזק, אבל ב25 זה לא כזה חז…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כדאי? יש מחר הנחות ומבצעים ,תודה http://www.aliexpress.com/item/5th-Gen-CPU-Intel-NUC-PC-Core-i5-5200u-2-4GHz-Fanless-Mini-ITX-Desktop-16G/32376909223.html
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ATP3 REVIEWS http://www.google.co.il/search?sourceid=navclient&aq=t&ie=UTF-8&rls=GGLJ,GGLJ:2007-46,GGLJ:en&q=altec+Lansing+atp3+review VS2421 REVIEWS http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=91 http://www.google.co.il/search?hl=iw&rls=GGLJ%2CGGLJ%3A2007-46%2CGGLJ%3Aen&q=altec+Lansing+VS2421+review&meta= הבנתי כי ה VS2421 מחליף את הATP3 עד כמה הם טובים לדעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע ארבע רמקולים של peerless וגם סאב של אותה חברה ועוד סנטר של חברה שונה. התקלקל לי המגבר ואני מתלבט אם להביא את הרמקולים למחשב של logitech z5500 ב 260 דולר מארה"ב או לקנות בארץ מגבר למערכת שיש לי, בערך באותו המחיר. המכשיר היחיד שמחובר למערכת הוא המחשב, כאשר השאיפה היא לחבר אותו בחיבור קואקסיאלי. המערכת מיועדת בעיקר לצפייה בסרטים וסדרות על הטלויזיה אך גם למעט מוזיקה. החדר הוא למעשה מרתף בגודל של 4.5X6.2 אבל הצפייה בסרטים מתבצעת באיזור של 4.5X4 מטר, מצורפות תמונות כדי להבהיר את העניין ולהציג את המערכת הקיימת. הכרטיס קול שיש ברשותי מובנה על הלוח http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US 4 ר…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! קניתי השבוע את הנגן הראשון שלי, X5L ... (: שאלה לי: מישהו יודע עם איזה אוזניות הוא מגיע? קראתי את "תרבות האוזניות בארץ..." כך שאני יודע שאיני יודע בתחום, ומעולם גם לא האזנתי לאוזניות מקצועיות. אז כך, האוזניות של ה-X5 טובות? לקנות Sennheiser MX500? אוזניות כפתור או קשת זה רק עניין של טעם, או שקשת יותר טובות חד משמעית (אין לי ממש ניסיון או הרגל)? עדיף לקנות משהו אחר כמו, נאמר, PX200? התקציב שלי עד 500 בערך, מה אתם ממליצים? אה, ועוד עניין, ניסיתי לחבר ב-USB TO GO את מצלמת הקנון שלי (A70) - אך ללא הצלחה, מישהו יודע משהו? ועוד אחד אחרון, הורדתי את עדכון ה-FIRMWARE האחרון ושמרתי אותו בנגן בספריה באותו השם, אך לא מצאתי איך לעדכן! אני אידיוט? לא באפשרויות ולא בחוברת ההדרכה …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה עדיף לקחת: ג'יניוס עם 6(!) רמקולים (SW- 5.1) או אלטק עם 5 (AVS500) הג'יניוס מעט זול יותר (בערך 50 שקלים)
-
-
שלום רב אני מחפש לי נגן MP3 מבוסס פלאש בעל קיבולת של 1GB, אני עובר ברשת וקורא סיקורים על כל הנגנים הקיימים אבל רציתי גם לקבל תגובות שלכם. לא כל כך חשוב לי העיצוב העיקר שהניווט יהיה נוח, שהבטריה תספיק לפחות ל 10 שעות ניגון רצוף, שהנגן יהיה מחברה מוכרת ובעל מוניטין כדי שזה לא יתקלקל לי אחרי חודשיים, וזהו בעיקר אז על מה אתם ממליצים? דרך אגב איך החברה IAUDIO? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אני יכול להביא משהוא יותר איכותי מי Altec Lansing MX5021 ב770 שקל איך הם ביחס למחיר הזה מישתלמים? סוג המוזיקה שאני שומע זה ראפ היפ הופ גם מיזרחית אם יש משהוא יותר טוב אז בטווח ה800 - אם אפשר לקבל חוות דעת ממי שיש לו אותם אני ישמח תודה רבה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהבתי מאוד את הביקורת שלכם על ה Microlab X-13, אבל אם חשקה נפשי בזוג רמקולים ללא סאב (ואני מוכן לשלם קצת יותר בשביל איכות), האם יש לכם הערות כלשהן לפני שאני קונה דווקא את ה SOLO 4 ? האם נכון שהם טובים יותר באופן ברור? יש חסרונות? לינקים http://kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=548&catId= http://kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=566&catId=13 תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-