אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אוקיי...התקציב הוא 500ש"ח. השימוש העיקרי הוא צפיה בסרטים. המשני, מוזיקה ומשחקים. אני צריך אוזניות ללא מיקרופון, אוזניות קשת מעל הראש עם כריות ספוג (התרגלתי כבר), אם אני לא טועה הכוונה לאזניות סגורות ולא פתוחות. עד כה ראיתי המלצות על הRP-21. על הHD485 ועל הHD280 PRO. אני צריך לדעת מהן האוזניות שהסאונד בהם הכי טוב!! ואם יש לכם המלצות לדברים יותר טובים באיזור ה500, אז אין לי בעיה. קצת יותר, קצת פחות.. לא נורא. נ.ב. אני גר בנתניה ואם מישהו מכיר חנות מכובדת בסביבה.. שאוכל להתרשם מהאוזניות הממולצות ולשמוע ולראות אם מתאים לי, אני יותר מאשמח. נ.ב. מי שבא לו לעזור, בעיות בסאונד.. פורום תמיכה טכנית: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311586.0
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מגבר+5 רמקולים מחוברים דרך כבל RCA למחשב ככה שהכל עובד על מערך סטריאו ולא כמו שזה צריך להיות. עכשיו השאלה האם כבל אופטי זה מה שצריך בשביל לעשות מערך סראונד ? והאם הכבל הזה מתאים http://www.ebay.com/itm/HIGH-QUALITY-6M-TOSLINK-OPTICAL-DIGITAL-AUDIO-CABLE-6mm-/360308238598?pt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&hash=item53e40b6906 וכן יש לי כניסה גם במגבר וגם במחשב.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי,קניתי היום רמקולים קדמיים חדשים של alpine spg-17cs. אחוריים לא קניתי בינתיים אין תקציב, לא קניתי גם סאב וגם לא מגבר, רק רמקולים קדמיים קומפוננט ורדיו דיסק. באחורה יש את המקוריים של הטויוטה 2004 שלי שהם די פשוטים ולא הכי טוביםורדיו דיסק בולטוס של alpine 72bt שאמור לתת כוח ואיכות לרמקוליםהווליום יכול להגיע עד 35, הוא כיוון לי שם את העוצמות והבאסים איזה רבע שעה כי הבאסים היו מדי גבוהים וזה לא היה נשמע טוב, ועדיין, ברגע שאני עובר את ה25 26 שגם ככה לא שומעים ככ חזק במספר הזה, השמיעה מתחילה להיות בכלל לא נקייה, במיוחד בשירים עם באסים, אבל גם בשירים בלי באסים ברגע שאני עובר את 26 ובכלל שאני מגיע ל30 זה ממש לא נעים לאוזן.מילא היה מגיע ל25 והיו שומעים חזק, אבל ב25 זה לא כזה חז…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול מתאים עם חיבור אופטי ושום דבר לא עוזר..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הביאו לי 2 רמקולים Wharfedale valdus 200 עם סנטר ועוד 2 קטנים... כדי לי לחבר את ה- Wharfedale valdus 200 למגבר במקום ה ATP3? הם יתנו תוצאות טובות יותר?.. זה קריטי לאיזה מגבר הם יחוברו או שכול מגבר יתן תוצאות טובות יותר מה-ATP3? האם הם מוציאים באס טוב? ואיך הם בצלילים הגבוהים? אני שוקל לחבר אותם במקום ה- ATP3 לשימושים של מוזיקה ואולי מידי פעם סרטים (אני בקושי רואה) 99% מוזיקה.. מה אתם אומרים הדעה שלכם חשובה לי, תודה.. תמונות: http://www.siz.co.il/up.php?file=dnlygmny4jtj.jpg http://www.siz.co.il/up.php?file=5nmwydnqkzno.jpg http://www.siz.co.il/up.php?file=qozxc3d1dgon.jpg http://www.siz.co.il/up.php?file=hdbtryicym4j.jpg
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב בשביל להקליט שידורי HD מהממיר של YES. האים קיים כרטיס כזה ואים כן אז מה מומלץ ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אשמח לעצות. יש לציין שעליי לקנות בארץ ולכן המחיר מתייחס לארץ. תודה, גיא
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת ממשהו ששמע את הרמקולים השקופים של Harman-Kardon 2.1, איך הסאוד שם? אני רוצה לקנות אותם (כנראה בדיוטיפרי ואני לא שמעתי אותם בשום מקום) כרגע יש לי בבית גם את הרמקולים של LOGITECH Z4 ואיתם שומעים מעולה (ממליץ מאוד) אבל האם ה Harman-Kardon יותר טובים משמעותית מה Z4? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו של שארפ שאני מכניס דיסק mp3 לתוך המערכת לא שומעים כלום וכתוב באנגלית אין דיסק לפעמים הדיסק עובד ושומעים עם אני מכבה ומדליק 6 פעמים גם במקורי זה עושה מה הבעיה תודה אורן
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כבר בחרתי ב-ATP 3 השני שלי, אבל רציתי לדעת מה דעתכם, איזה סט אתם הייתם לוקחים הבייתה ולמה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות דיסקמן MP3 והמליצו על ה GRAETZ KJ2300 במחיר של 450 ש"ח האם שווה ליקנות ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי במחשב חיבור קדמי לאוזניות, מיקרופון ושני USB כשאני מחבר אוזניות אני לא שומע איתן כלום...ובדריבר הוא לא מזהה אותם גם... ואת הרמקולים הוא כן מזהה. החיבורים מקדימה כן מחוברים ללוח אם כי דברים אחרים עובדים איתם ולא האוזניות לא. הלוח אם שלי הוא GA-P35-DS3L
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי את המניואל שלו (בערך איזה 438059805 דפים) בכל אופן הם כותבים שאני צריך לבטל את כל הסאונד בווינדוס לפני שאני מתקין ואז להתקין ולהחזיר את כל הסאונד, כתוב שעם אני לא יעשה את זה יהיו בעיות...עכשיו אני לא ממש מבין איך אני עושה את זה איך אני מבטל את כל הסאונד בווינדוס ואני לא מתכוון להשתיק...בסטינג'ס הם כותבים שצריך לבטל את כל הסאונד אני יודע למה הם מתכוונים אין לי מושג איך אני עושה את זה. (יש לי XP PRO)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רואה באתר של באג דיוטיפרי מערכת קולנוע ביתית LG 534 5.1 מה שאני יודע עליה זה מה שכתוב באתר של באג 500W יציאת HDMI כניסת USB אבל הבעיה היא שאני מחפש בגוגל ובזאפ אבל אני לא מוצא את המערכת הזאת.. מישהו מכיר או יודע משהו על המערכת הזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש לי נגן MP3 מבוסס פלאש בעל קיבולת של 1GB, אני עובר ברשת וקורא סיקורים על כל הנגנים הקיימים אבל רציתי גם לקבל תגובות שלכם. לא כל כך חשוב לי העיצוב העיקר שהניווט יהיה נוח, שהבטריה תספיק לפחות ל 10 שעות ניגון רצוף, שהנגן יהיה מחברה מוכרת ובעל מוניטין כדי שזה לא יתקלקל לי אחרי חודשיים, וזהו בעיקר אז על מה אתם ממליצים? דרך אגב איך החברה IAUDIO? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות , איכותיות כמובן , ל- iHP-120 שלי , עדיף שיהיו סגורות , שכמה שפחות סאונד יצא , ולא אוזניות שנכנסות לאוזן , שונא אותם , למרות ששמעתי שהם עדיפות על הרגילות ... התקציב הוא עד 150 דולר עכשיו אני גר בארה"ב אז אתם יכולים להתמקד על סבב מחירים בשוק האמריקאי . האוזניות לנגן נייד כמו שאמרתי אז חשוב שלא יהיו גדולות מדיי והם מיועדות כמובן למוסיקה . ד"א - אני אוהב מאוד באסים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני משתמש בטלוויזה בתור מסך מחשב. חיברתי אותה למחשב בכבל VGA (כחול) - ואני רואה טוב. הבעיה היא הקול... חיברתי את כרטיס הקול בכבל PL לטלוויזה - אבל משום מה לא שמועים כלום... כמובן שבדקדתי את עוצמת הקול וכו' - הכל נראה בסדר אבל לא שומעים. כאשר אני מחבר את הטלוויזה למחשב אחר עם כבל HDMI - שומעים והכל בסדר. כאשר אני מחבר רמקולים רגילים למחשב הזה - שומעים והכל בסדר. לצערי אין לי יציאת HDMI במחשב הזה וזה המחשב שאני רוצה לעבוד איתו... מה עושים? מעבר לחיבור הפשוט של הכבל - האם צריך לעשות אישה הגדרה במחשב או בטלוויזה? תודה, רם
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול חדש למחשב שלי.. המטרות שלו הם לשמוע מוזיקה, סרטים ומשחקים באיכות טובה ושינצלו את ה5.1. אממ אני מתכוון לקנות בקרוב רמקולים 5.1, אז חשוב שיתאים ושהכל יעבוד כמו שצריך.. תקציב עד 400 בערך.. עם עדיפות למוצר זול יותר אם הפרשי האיכיות לא משמעותיים... אני חשבתי על זה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=38307 אני לא בטוח שעדיף אותו ולא את האחרים שזולים ממנו.. תודה לעוזרים, יקיר.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני בונה תיבה לרמקולים, משהו שיהיה יפה ומועצב לפי הבית ובשורה התחתונה - HOMEMADE, בגלל הוואפר (10'' בכל רמקול) אני צריך רמקול מיד-נאנג' סגור/אטום מצידו האחורי של הרמקול, בכדי שלא ייקבל את האוויר שהוואפר יוצר בתוך התיבה ויקפיץ את הרמקול (הרגיל). רצוי מאוד שהרמקול יהיה 6.5''.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לאוזניות in ear שתואמות לאייפון. אין ז'אנר ספציפי שאני שומע, אז אני צריך משהו שמתאים למגוון סגנונות מוזיקה. אם יש משהו בתקציב שמגיע גם על 'שלט' לאייפון אז מה טוב, אבל גם אם לא זה ממש לא מפריע לי. התקציב שלי כרגע הוא כ- 150₪ תודה ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש נגן שיריץ הכי טוב (ושיוכל להפעיל כתוביות בנוסף) סרטים באיכויות של 720, 1080 , עם כתוביות בלי בעיות. ניסיתי BSPlayer אבל משום מה הכתוביות נבלעות קצת.. ורואים רק חלק מהשורות.. קיצר הוא לא טוב. הצעות ?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אני מחפש אוזניות OVER EAR סגורות שיהוו שיפור לעומת הBRAINWAVZ HM5 שלי. אני שומע בעיקר מטאל, וקצת רוק\סינת' פופ ישן. יש כמה אוזניות פוטנציאליות שאני מתלבט ביניהן: JVC HA-SZ1000 החדשות, שבינתיים הביקורות היחידות שראיתי עליהן הן ביפנית... עם הפופולריות של הJVC HA-S500 בכל מקום שמבין באוזניות אני יכול רק להניח שהJVC HA-SZ1000 יהוו קפיצת מדרגה לעומתן. באיביי הן עולות 700-800 ש"ח. הAKG K550\K551 שאמורות להיות טובות אבל עם באס קצת לוקה בחסר ובעיות בהתאמה לראש שפוגע בצליל ובאטימות. 1000+ ש"ח באיביי. HFI 780 שאמורות להיות מעולות למטאל, תדרים בצורת V קלאסי שאת זה אני אוהב, אבל לוחצות מאוד על הראש, כך אומרים, ולי יש משקפיים אז זה יכול להיות בעייתי. הן גם דיי יקרות יחסית לתמורה…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי LCD 32" של PROVIEW , תומך HD (רשום עליו HD READY) יש לי כרטיס מסך 8800GTS עם חיבור HDMI. איך אני יכול לחבר ולהנות מHD ? אם אני מחבר כבל שמצד אחד הוא HDMI (למחשב) ומצד שני DVI (ל LCD) , אני אראה ב HD ? או שזה לא עובד ככה? חייבים לחבר HDMI ל HDMI כדי לראות ב HD? מבקש הבהרות והסברים... אני קצת מבולבל. עשיתי חיפוש אך לא מצאתי משהו שעזר לי להבין את הדברים הבסיסיים האלה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
does anmy 1 has it? any 1 has ever heard it maybe? i wanna buy it for the new pc i dont have speakrs aspecialy for the pc,u know - creative 4.1 etc.. in have a reciver with 4 speakers and sub that's how i used to hear music/games/mp3 in the old pc. i read some articles about the GTXP but i wanna know for real. thanks ahead 8) Edit : 1 more thing my sub is preaty old do u kow any place i can get second hand ? maybe buy a new 1 that will do the job? thx again.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מצלמת 3D של סוני וטלויזיית 3D של LG. כיום, על מנת לצפות בסרטים אותם אני שומר על כונן קשיח נייד, אני חייב לחבר את המצלמה לטלויזיה. אני מחפש תוכנה או ממיר קבצים חינמי לPC אשר יאפשר לי להציג/להמיר את קבצי הM2TS לקבצי MKV או כל פורמט HD אחר, אשר יאפשר לי לצפות בסרטים בשיטת Side to Side היישר מהמחשב. חיפושי עד כה העלו חרס. רוב הנגנים אותם מצאתי מפעילים את הM2TS אך מראים רק תמונה אחת מתוך ה2 בקובץ, גם ממירים שניסיתי כדוגמת SUPER לא עזרו לי. יש לציין שסרטים אשר בדקתי ומצאתי כאשר הם כבר בSide to Side עובדים על המחשב ומאפשרים לי לצפות בהם בתלת מימד בטלויזיה, אך הפורמט של המצלמה הוא הבעייתי. מישהו מכיר אפשרות כזו? תודה, סטס.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-