אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, המרחק צפייה שלי בחדר שינה הוא 2 וחצי מטר,.. אני לא מעוניין לחבר קונסולות לטלוויזיה אלא רק סרטים.. הסאונד ממש לא מעניין כי אני מחבר מערכת קולנוע ביתית.. עוד שימושים הם ממש קצת משחקים מהמחשב וכמה שידורי ספורט לפעמים... כמובן שיהיה חיבור ליואסבי ושזה ייקרא את כל הקבצים של הhd שמורידים באינטרנט.. ושלא יהיה בעיה לחבר אותה בעיקר למחשב רגיל ונייד.. הדגמים שמצאתי בנתיים הם: Fujicom fj37c6 Lg 37ld460 המלצותיכם......
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מערכת 2.1 למחשב Z2300 ואני רוצה לחבר משהו יותר איכותי מהסטלייטים הנוכחיים לסאבוופר אבל לפי מה שהבנתי זה יכול להיות בעיה כי המגבר של ה Z2300 הוא פנימי בסאבוופר, אני לא מבין בזה בכלל, מישהו יכול להסביר לי על זה קצת ולמה זה יכול להיות בעיה לחבר? ואם אני כן יכול לחבר, איך הרמקולים האלה - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724685 ? והאם יש משהו יותר מומלץ מהם עד 1000 שקל? ולא אכפת לי לקנות רמקולים יד שניה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש נגן שיריץ הכי טוב (ושיוכל להפעיל כתוביות בנוסף) סרטים באיכויות של 720, 1080 , עם כתוביות בלי בעיות. ניסיתי BSPlayer אבל משום מה הכתוביות נבלעות קצת.. ורואים רק חלק מהשורות.. קיצר הוא לא טוב. הצעות ?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי בטלוויזיה חדשה מבית LG , מסך 47 אינץ' מסוג LED ( הדגם הוא : 47LV3550 ) השאלה שלי היא כזו: לטלוויזיה שלי אין DLNA אבל אני יודע שניתן לקנות דונגל של LG (אם זה משנה אז הדונגל הוא AN-WF100 ), במידה וחיברתי אותו לטלוויזיה, הטלוויזיה תקלוט אותו? יש תוכנה שצריך להתקין (על הטלוויזיה והמחשב) ? תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב קראתי קצת מדריכים, חלק לא עדכני וחלק לא ענה על כל השאלות. אני מחפש כרטיס קול שישפר את הביצועים של ה microlab solo6. שימוש - 90 אחוז מוסיקה 10 אחוז סרטים. תקציב - עדיף פחות מ 400 שקל. כרטיס קול נוכחי - כרטיס מובנה - On Board 5.1 Channel Audio ערכת שבבים - Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E אשמח להמלצה גם על כרטיס חיצוני וגם על כרטיס פנימי. מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? כרטיס קול חיצוני M-Audio Fast Track MK2 תודה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש אפשרות להשתמש בכבל הזה: VGA HD AV Cable (למרות שהוא נועד למכשיר ה-XBOX-360) כדי לחבר דרך יציאת הVGA במחשב הנייד שלי אל כניסת HDMI בטלויזיה על מנת לראות תכני HD ?? אם לא ניתן באיזה דרךה הכי טובה יש לי כן להעביר תכני HD באיכות האופטימלית דרך יציאת VGA במחשב נייד ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכל מי שרוצה להוריד סרטונים של הפורמט HD המדהים 720P/ 1080P http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx מוריד לי על 205K ...רואים פשוט מדהים.. (זה קבצי התקנה שבתוכם WMV )
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי רמקולים 5.1 והרמקולים האחוריים לא פועלים. הכל מחובר טוב, הרמקולים לא שרופים והגדרתי אותם בכרטיס קול. תודה לעוזרים!!!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בחדר שינה טלויזיה ישנה של JVC, שיש לה שני חיבורים RF ( אנטנה ) וחיבור וידאו, כרגע מחובר לטלוויזיה זו ממיר אנלוגי דרך RF. הבעיה שהטלויזיה לא מזהה את הDVD כשאני מנסה לחבר אותו דרך חיבור הוידאו... ניסיתי לחבר וידאו דרך RF ולחבר DVD דרכו, אבל הטלויזיה לא מזהה את הוידאו ( כלומר אני לא יכול להגיע לתפריטים של הוידאו ), מה שמוזר במקרה הזה שאם אני מחבר את הממיר האנלוגי דרך הוידאו, אז כן רואים את הערוצים... דרך אגב לטלויזיה זו אין שלט לכן אני לא יכול לנסות לכוון אותה... האם יש איזשהו פיתרון חוץ מלהחליף את הטלוויזיה.? האם קיים שלט אוניברסלי שדרכו אוכל לכוון את הטלוויזיה? או שאולי ישנה אפשרות לחבר את הDVD דרך ממיר אנלוגי או דיגיטלי ישירות? אשמח לקבל את עזרתכם... תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו של שארפ שאני מכניס דיסק mp3 לתוך המערכת לא שומעים כלום וכתוב באנגלית אין דיסק לפעמים הדיסק עובד ושומעים עם אני מכבה ומדליק 6 פעמים גם במקורי זה עושה מה הבעיה תודה אורן
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול מתאים עם חיבור אופטי ושום דבר לא עוזר..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעו קניתי אייפוד 30 ג'יגה ואני מאוכזב מהאוזניות של אפל אז אני רוצה לקנות אוזניות in ear שיהיו איכותיות ונוחות. ראיתי דגם של http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714548 bose in ear ומצאתי מישהו לקנות ממנו ב120 חדשות במקום ב320. וראיתי גם מגבר נייד לאוזניות שעולה באיביי 70 שקל fiio e5 מישהו יכול להגיד איך הוא? אם יש המלצות על אוזניות אחרות אני ישמח לשמוע יומטוב!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב וחג פורים שמח לכולם יש ברשותי את הכרטיס כשנה כמעט ואין לי שימוש בו בכלל , פעם הייתי שומע מוזיקה ומשחק במשחקים היום הוא פשוט מבוזבז אצלי . הכרטיס עולה היום 590 ש"ח ב K.S.P , עדיין באחריות מעוניין לקבל 400 ש"ח עליו , כולל אריזה כחדש !
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אמרו בביקורת עליו באתר בקרוב........מתי זה בקרוב לע**ל??? עוד מעט יש לי בגרות בהסטוריה וצריך להכניס את החומר איפה שהוא (חוץ מבראש) ובלי שום קשר, אני רוצה לראות עיברית בנגן, יצאתי מתוך נקודת הנחה שיהיה לו עיברית ואני לא יודע איפה היא!! אז מה נסגר??
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר'ה החלטתי לקחת אתה ה X530 במחיר שלהם יש משו שיותר טוב מהם? השימושים הם משחקים ומוזיקה וסרטים אני רוצה איכות ואני גם שם איזה כרטיס קול ככה ב 150 שקל בערך איזה כרטיס אתם ממליצים?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. יש ברשותי שתי רמקולים ישנים ככל הנראה של Peerless דגם P203-C . השאלה היא איך הם נחשבים ? אפשר למכור אותם באיזה מחיר נחמד ? כי אני לא מצאתי כמעט שום מידע לגביהם, אז אם מישהו מכיר אותם והיה לו איתם איזה ניסיון מוזמן לעזור לי ... ויש לי בקשה להמלצה לרמקולים רצפתיים\מדפיים בתקציב של 3000 שח, אבל אם אפשר פחות אז בכיף ... הדרישה מהרמקולים - רמקולים למוזיקה. שיהיה באס טוב מהיר ועמוק ושלא יבוא על חשבון צלילים אחרים שגם הם צריכים להיות מאוזנים ונקיים . הרמקולים לא צריכים להיות חדשים. יש העדפה לרמקולים יד שניה. פעם המליצו לי על רמקול JBL L100 הבעיה היא שלא ממש מצאתי את הדגם מיד שניה... לא מזמן מצאתי JBL L110 במחיר ממש נחמד - 1400 שח ... השאלה אם הוא זהה ל L100 ? בקיצור…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מחפש אוזניות קשת עם מיקרופון לשמיעת מוזיקה במחשב וקצת באייפון אני לא מחפש משהו מקצועי כמובן אלא משהו סביר שנותן צליל ובס יפים ועם אטימה טובה. התקציב הוא עד 400 ש"ח אולי עם חריגה קטנה של 20-30 ש"ח. אשמח להמלצות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לדוגמא בישומים של ווינדוס....גם במישחקים אם הקטע קול קצר-כמו שני צלילים=לא שומעים או שומעים רק את הצליל השני יש כאילו השעייה מרגע שהמגבר ברמקולים מקבל/מזהה אות דיגיטלי ואז מתחיל להשמיע אותו....ולכן הוא חותך אותו. מישהו יודע איך פותרים את זה? מה ואיפה לשנות בהגדרות?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- ערב נעים ושבוע טוב לכולם יש ברשותי מחשב בן 7 חודשים עם לוח אם MSI P43 Neo 7519 (התמונה של הלוח אם שלי זהה ללוח האם שבתמונה). http://i.testfreaks.co.uk/images/products/600x400/93/msi-p43-neo.3756125.jpg אני רוצה לחבר את המחשב לכניסה הדיגיטלית ברסיבר. ע"פ פירוט היצרן של הלוח אם (SPDIF-out pinheader) והעובדה שווינדווס מזהה שיש חיבור דיגיטלי - אמורה להיות במחשב יציאה דיגיטלית... יציאות האודיו היחידות שיש לי זה ה-6 שאתם רואים בתמונה, אז איפה היציאה הדיגיטלית? המון תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי,קניתי היום רמקולים קדמיים חדשים של alpine spg-17cs. אחוריים לא קניתי בינתיים אין תקציב, לא קניתי גם סאב וגם לא מגבר, רק רמקולים קדמיים קומפוננט ורדיו דיסק. באחורה יש את המקוריים של הטויוטה 2004 שלי שהם די פשוטים ולא הכי טוביםורדיו דיסק בולטוס של alpine 72bt שאמור לתת כוח ואיכות לרמקוליםהווליום יכול להגיע עד 35, הוא כיוון לי שם את העוצמות והבאסים איזה רבע שעה כי הבאסים היו מדי גבוהים וזה לא היה נשמע טוב, ועדיין, ברגע שאני עובר את ה25 26 שגם ככה לא שומעים ככ חזק במספר הזה, השמיעה מתחילה להיות בכלל לא נקייה, במיוחד בשירים עם באסים, אבל גם בשירים בלי באסים ברגע שאני עובר את 26 ובכלל שאני מגיע ל30 זה ממש לא נעים לאוזן.מילא היה מגיע ל25 והיו שומעים חזק, אבל ב25 זה לא כזה חז…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי טלווזיה חדשה בגדול של 42" חיברתי אותה למחשב דרך כבל VGA בכל הרזולוציות המחשב מציג את עצמו בצורה ממש טובה על הטלווזיה חוץ מהרזולוציה הגובה ביותר 1920X1080 - התמונה כן מופיעה ובאיכות מצוינת אבל הגבולות קצת נחתכים (נחתך בדיוק באזור של העיגול של ההתחל) יש לי כרטיס מסך של NVIDIA 8800GT ובהגדרות של הכרטיס ניתן להזיז את המסך לכל הכיוונים אבל לא ניתן לשנות את הגודל שלו אני די אובד עצות... רעיון מישהו?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי בכל הרסיבר ואין כניסת מיקרופון א.למה ?? (עלה המון כסף בזמנו) ב. מה אני יכול לעשות במקום ? הבעיה היא כזו ...קניתי ציוד על מנת לחבר את הגיטרה דרך פיקאפ (כבל בין הגיטרה ליציאת מיקרופון) הקטע שלא תיארתי לעצמי שלא יהיה , רק לאחר הקנייה שמתי לב. יש דרך כל שהיא להגביר דרך יציאת PHONOS ?...V AUX ?...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שהcx300ii שלי אבדו ברכבת או משהו בסגנון ( :'( ) אני מחפש תחליף, חשבתי על הmeelectronics m9p\m21p, כאשר שניהם לא נמצאים למכירה באתר הEBAY (שלחתי הודעה לבירור). חשבתי על הm6p אבל בגלל הצורה שלהן, ובגלל שהאוזניים שלי עקומות, אני מעדיף לא להסתכן שלא יתאימו לי בונוס גבוה למיקרופון מובנה התקציב 25$, אפשר לחרוג קצת תודה הוזמנו m21 של meelectronics(בלי מיקרופון :'( ) במחיר זנות (יש 60% הנחה תבדקו בפייסבוק שלהם) בהיסחפות רגעית, מקווה שלא יתגלה כטעות
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת על איזה מסך כדאי לי ללכת? שימוש עיקרי הוא לסרטי HD ולמשחקים של HD בסוני. אני מודע שלדגם 550 יש FHD אבל חוץ מהעובדה הזאת הייתי רוצה לדעת אם יש עוד חסרונות/יתרנות למסכים אחד על השני.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לאוזניות in ear שתואמות לאייפון. אין ז'אנר ספציפי שאני שומע, אז אני צריך משהו שמתאים למגוון סגנונות מוזיקה. אם יש משהו בתקציב שמגיע גם על 'שלט' לאייפון אז מה טוב, אבל גם אם לא זה ממש לא מפריע לי. התקציב שלי כרגע הוא כ- 150₪ תודה ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-