עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קראתי את המניואל שלו (בערך איזה 438059805 דפים) בכל אופן הם כותבים שאני צריך לבטל את כל הסאונד בווינדוס לפני שאני מתקין ואז להתקין ולהחזיר את כל הסאונד, כתוב שעם אני לא יעשה את זה יהיו בעיות...עכשיו אני לא ממש מבין איך אני עושה את זה איך אני מבטל את כל הסאונד בווינדוס ואני לא מתכוון להשתיק...בסטינג'ס הם כותבים שצריך לבטל את כל הסאונד אני יודע למה הם מתכוונים אין לי מושג איך אני עושה את זה. (יש לי XP PRO)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by barak19876,

שלום רציתי לדעת ממשהו ששמע את הרמקולים השקופים של Harman-Kardon 2.1, איך הסאוד שם? אני רוצה לקנות אותם (כנראה בדיוטיפרי ואני לא שמעתי אותם בשום מקום) כרגע יש לי בבית גם את הרמקולים של LOGITECH Z4 ואיתם שומעים מעולה (ממליץ מאוד) אבל האם ה Harman-Kardon יותר טובים משמעותית מה Z4? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. קניתי כרטיס קול מתאים עם חיבור אופטי ושום דבר לא עוזר..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by shimon-med,

שלום, קניתי מחשב thinkpad edge, אשר בו יציאה אחת משולבת לאוזניות ולמיקרופון. שתי שאלות בנושא: 1. האם ישנן אוזניות שאינן in ear, אשר ניתן לחבר עם פין אחד למחשב וישמשו הן לשמיעה והן לדיבור? אם כן, אשמח לקישור. 2. האם קיים מפצל אשר יודע את השקע הבודד המשולב לשני שקעים, ואז אוכל לחבר גם אוזניות וגם מיקרופון בנפרד? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. ועם אפשר בבקשה גם תוכלו לומר לי מה ההבדלים בין ה 890 ל 880

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני מחפש המלצה לאוזניות in ear שתואמות לאייפון. אין ז'אנר ספציפי שאני שומע, אז אני צריך משהו שמתאים למגוון סגנונות מוזיקה. אם יש משהו בתקציב שמגיע גם על 'שלט' לאייפון אז מה טוב, אבל גם אם לא זה ממש לא מפריע לי. התקציב שלי כרגע הוא כ- 150₪ תודה ויום טוב

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Salwaby,

אני מחפש נגן שיריץ הכי טוב (ושיוכל להפעיל כתוביות בנוסף) סרטים באיכויות של 720, 1080 , עם כתוביות בלי בעיות. ניסיתי BSPlayer אבל משום מה הכתוביות נבלעות קצת.. ורואים רק חלק מהשורות.. קיצר הוא לא טוב. הצעות ?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by MoAv,

אני מחפש אוזניות , איכותיות כמובן , ל- iHP-120 שלי , עדיף שיהיו סגורות , שכמה שפחות סאונד יצא , ולא אוזניות שנכנסות לאוזן , שונא אותם , למרות ששמעתי שהם עדיפות על הרגילות ... התקציב הוא עד 150 דולר עכשיו אני גר בארה"ב אז אתם יכולים להתמקד על סבב מחירים בשוק האמריקאי . האוזניות לנגן נייד כמו שאמרתי אז חשוב שלא יהיו גדולות מדיי והם מיועדות כמובן למוסיקה . ד"א - אני אוהב מאוד באסים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by אורן203,

יש לי מערכת סטריאו של שארפ שאני מכניס דיסק mp3 לתוך המערכת לא שומעים כלום וכתוב באנגלית אין דיסק לפעמים הדיסק עובד ושומעים עם אני מכבה ומדליק 6 פעמים גם במקורי זה עושה מה הבעיה תודה אורן

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by oOtalOo,

האם יש צורך בכרטיס קול לצורך הקלטת שירים/נגינה? (מעבר למובנה הקיים) מה צריך בכרטיס קול לצורך זה? האם אתם מכירים כרטיס מתאים לדוגמא? תודה!

11. בחיפושי אחרי רמקולים עכשיו לאחר שכבר אי אפשר למצוא את הATP5 ואת הZ-560, נתקלתי ברמקולים האלה של Yamaha - NS-P220 הם נראים די סבבה, אבל הבנתי שצריכים רסיבר בשביל לחבר אותם למחשב.. זה סופי? אין איזה פלא טכנולוגי שיאפשר לי לחבר אותם ישירות ? ממש אין לי כסף בשביל לקנות רסיבר ב1500 http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/ht/nsp220.html

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ChaosPower,

טוב אני מחפש אוזניות OVER EAR סגורות שיהוו שיפור לעומת הBRAINWAVZ HM5 שלי. אני שומע בעיקר מטאל, וקצת רוק\סינת' פופ ישן. יש כמה אוזניות פוטנציאליות שאני מתלבט ביניהן: JVC HA-SZ1000 החדשות, שבינתיים הביקורות היחידות שראיתי עליהן הן ביפנית... עם הפופולריות של הJVC HA-S500 בכל מקום שמבין באוזניות אני יכול רק להניח שהJVC HA-SZ1000 יהוו קפיצת מדרגה לעומתן. באיביי הן עולות 700-800 ש"ח. הAKG K550\K551 שאמורות להיות טובות אבל עם באס קצת לוקה בחסר ובעיות בהתאמה לראש שפוגע בצליל ובאטימות. 1000+ ש"ח באיביי. HFI 780 שאמורות להיות מעולות למטאל, תדרים בצורת V קלאסי שאת זה אני אוהב, אבל לוחצות מאוד על הראש, כך אומרים, ולי יש משקפיים אז זה יכול להיות בעייתי. הן גם דיי יקרות יחסית לתמורה…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by onetwo,

שלום, אני עובד קשה, וחוזר הבייתה בלילה, ורוצה לשבת שעה ולראות פרק מסדרה מול הלפטופ (זה השימוש העיקרי). אני רוצה אוזניות שיהיו מסביב האוזן (השחורות הגדולות) עם חוט (יש לי מספיק דברים שמשדרים בבית) ועם האיכות והנוחות כמובן הכי טובות שאפשר להיות. לא אכפת לי מבחינת התקציב, אם זה "שווה את זה" אני מוכן עד 1000+. אשמח מאד להצעות. אהיה בארה"ב עוד מספר חודשים, אז אני יכול גם לחכות עד אז. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by AnTiSh0ck,

קצת פרטים: הטלויזיה תהיה מחוברת לממיר (הוט) ולמחשב. המרחק הוא בערך 2.5 מטר. עכשיו הבנתי שהחישוב אינצ'\מרחק צפיה הוא 10 אינצ' למטר, אז מה מומלץ? 26 או 32? ההשקעה תהיה עד 4.5K

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by KoM,

אני כבר בחרתי ב-ATP 3 השני שלי, אבל רציתי לדעת מה דעתכם, איזה סט אתם הייתם לוקחים הבייתה ולמה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום יש לי מחשב נייד מדגם HP DV4-1114NR חיברתי אותו בכבל HDMI לטלוויזיה שלי 34 אינץ' LCD של GRAETZ עידכנתי את הכרטיס מסך המובנה שלי במחשב הנייד הוא של INTEL מובנה על הלוח אם אומנם רואים אבל לא רואים חד אלא מטושטש כזה שעושה כאב עיניים אם אני מחבר ב-VGA רואים מעולה, ברגע שאני מחבר ב-HDMI רואים אבל לא חד כזה ומפוקס מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Stastyle,

שלום! ברשותי מצלמת 3D של סוני וטלויזיית 3D של LG. כיום, על מנת לצפות בסרטים אותם אני שומר על כונן קשיח נייד, אני חייב לחבר את המצלמה לטלויזיה. אני מחפש תוכנה או ממיר קבצים חינמי לPC אשר יאפשר לי להציג/להמיר את קבצי הM2TS לקבצי MKV או כל פורמט HD אחר, אשר יאפשר לי לצפות בסרטים בשיטת Side to Side היישר מהמחשב. חיפושי עד כה העלו חרס. רוב הנגנים אותם מצאתי מפעילים את הM2TS אך מראים רק תמונה אחת מתוך ה2 בקובץ, גם ממירים שניסיתי כדוגמת SUPER לא עזרו לי. יש לציין שסרטים אשר בדקתי ומצאתי כאשר הם כבר בSide to Side עובדים על המחשב ומאפשרים לי לצפות בהם בתלת מימד בטלויזיה, אך הפורמט של המצלמה הוא הבעייתי. מישהו מכיר אפשרות כזו? תודה, סטס.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by puGs,

שלום לכולם. יש לי שאלה, קניתי לסבא שלי אוזניות של גראדו מודל SR125i (מוזיקה קלאסית). עם האוזניות הגיע חיבור "mini-PL 3.5nn/1/8" שהבנתי שנפוץ אצל חברת גראדו. הבעיה שלי מתחילה בכך שהאוזניות לא מזוהות על ידי המערכת של סבא שלי, המערכת היא מערכת פשוטה של sonicgear דגם Tatoo Duo 3. אשמח אם תסבירו לי מה אני צריך לעשות על מנת שהאוזניות יעבדו עם המחשב (האוזניות מחוברות לשקע MIC 1 ולא מזוהות בשלב זה), תודה מראש :-)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. יצרנית האודיו הגרמנית מחזירה לחיים מותג יוקרה שלה, עם דגם חדש ומטורף לאודיופילים העשירים ביותר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-האוזניות-החדשות-של-sennheiser-עם-תג-מחי/

20. האם Philips 40PFL8605H תומכת כתוביות בעברית? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני מתלבט מה לקנות. מה ההבדל בין שתי החבילות? Sound Blaster Audigy Family תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by yakar,

שלום, אני מחפש כרטיס קול חדש למחשב שלי.. המטרות שלו הם לשמוע מוזיקה, סרטים ומשחקים באיכות טובה ושינצלו את ה5.1. אממ אני מתכוון לקנות בקרוב רמקולים 5.1, אז חשוב שיתאים ושהכל יעבוד כמו שצריך.. תקציב עד 400 בערך.. עם עדיפות למוצר זול יותר אם הפרשי האיכיות לא משמעותיים... אני חשבתי על זה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=38307 אני לא בטוח שעדיף אותו ולא את האחרים שזולים ממנו.. תודה לעוזרים, יקיר.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by yotamoo,

שלום! כפי שכולם פה לא יודעים, בקרוב אני עומד לקנות מוחשב. עכשיו שמתי לב שבלי רמקולים למחשב המחיר יורד ואני יכול להעמיד מחשב הרבה יותר חזק. השאלה שלי היא (בלי קשר לשאר המפרט העתידי), האם למוסיקה בעיקר עדיף לי Altec Lansing ATP5 או את המערכת שיש לי עכשיו שהיא Sansui MS-510 מחוברת לכרטיס הקול (כנראה הרקולס GTXP). כמה שניסיתי לא מצאתי את האתר שלהם באנגלית אז אני מקווה שתיתנו דעה כללית... חשבתי שמקסימום בהתחלה אני אשר עם המערכת הנוכחית ואלאחר מכן (חודשיים שלושה) אעבור לאלטק לנסינג. תודה לכל מי שיוכל לעזור...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. חייב יציאת AUX שהיא מתחברת לרסיבר שלי . הרבה סרטים קצת משחקים . תודה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום, יש לי לפטופ עם מסך 1366X768.אני מחבר אותו ב HDMI 1.3 מוזהב לטלביזיה FULL HD. שאני על הרזולוציה הטבעית של הלפטופ הכל נראה טוב ויפה במסך טלביזיה. ברגע שאני עולה לרזולוציה גבוהה בדרגה אחת (ומכבה את מסך הלפטופ כי הוא לא תומך) אז המסך טלביזיה נראה פשוט מגעיל ! מטושטש, אובר חדות, אובר קונטרסט, ועוד...זה לא בעיה של הגדרות כי חפרתי במשחשב ובמסך שעות בהגדרות וניסיתי לשפר את התמונה אבל היא נראית מגיעלה ! אני חושב שאני צריך אולי איזה שהוא דרייבר ללפטופ.... הדגם הוא אסוס U56E RAL9 תעזרו לי בבקשה למצוא מה הבעיה ! (:

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.