אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, בהתאם להמלצת חברי הפורום רכשתי רמקולים של פיליפס (SPA 1301) יחד עם המחשב החדש. הרמקולים עצמם נהדרים אבל גיליתי בעיה קטנה: הם חסרים שקע חיבור לאוזניות. הרמקולים של המחשב הישן שלי הם פשוטים הרבה יותר ויש להם שקע כזה. אז איך אוכל לחבר אוזניות לרמקולים החדשים? בעיה נוספת (נראה לי שהיא קטנה יותר) היא שאני רוצה לחבר את הרמקולים החדשים לשני המחשבים, החדש והישן, ופשוט לזרוק/לתת את הרמקולים הישנים. זה אומר שאני זקוק לאיזה כבל מפצל עם מתג שיתחבר לשני המחשבים מצד אחד, לרמקולים מצד שני והמתג שבאמצע ישלוט מאיזה מחשב תשמע המוסיקה. איך קוראים לכבל שכזה ואיפה משיגים אותו? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אני שמעתי המון טענות בעד ונגד אמרו לי קח פלזמה קח LCD ואני כבר התבלבלתי לגמרי... אז יש לי 2 שאלות... א. LCD או פלזמה? ולמה... ב. אם אפשר המלצה על דגם מסויים בגודל 34-37 אינטץ' ב 6-7 אלף... תנו את דעתכם! אבל בבקשה רק אם אתם יודעים... אני לא רוצה להידפק עם הטלוויזיה תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סטרימר ולחבר אותו לLED בסלון. אני מניח שהגישה לכל הקבצים שעל המחשבים היא תכונה בסיסית נכון? כמו כן האם יש סטרימר שמאפשר לעשות "הצגה" של המחשב? כמו רמוט קומפיוטר או משהו כזה? התקציב הוא 500-700 שחץ אשמח לעזרה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי סדק דיי גדול בחלק שמרחיב את הקשת באוזניות shure srh750dj. נקנו בksp וכמובן שאין אחריות על נזק פיזי, גם נאמר לי שאין להם איך לתקן. כרגע זה עם סלוטייפ, אבל זה מאוד גבולי ואני מחפש פתרון. מה אפשר לעשות? היכן אפשר לתקן בארץ, אם בכלל?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לקבל את המקרן קול הנ''ל במסגרת מתנת ראש השנה. אני מנסה למצא חוות דעת אותודיו ללא הצלחה אשמח לחוות דעתכם, השימוש העיקרי, טלויזיה וקצת משחקי פלייסטיישן.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי בפעם המיליון שלי בערך את הדרייברים לכרטיס קול שלי (creative SB live) לפי דעתי מהזיכרון שלי בפעמים האחרות לא היה בעיות, רק שהפעם יש בעייה מאוד רצינית יש לי וינדוס xp pro ואני לא מצליח לשמוע כלום.... ב"מנהל ההתקנים" יש על הדרייבר סימן שאלה אבל שאני לוחץ עליו כפתור ימני ו"עדכן דריייבר" הוא מגלה אותו בתור Sb live כמו שצריך... רק שאז שהוא שניה מתחיל להתקין כתוב ארור והוא לא מצליח להתקין אותו, הורדתי את כל העידכונים לפי דעתי באתר של קריאיטיב אחד של 24/3 מגה אחד 6 אחד 3 כלום לא עבד מה אני יכול לעשות !? אין לי שום קול במחשב מאוד ישמח אם תוכלו לעזור לי אפשר גם לציין ששלחתי אימייל לתמיכה של קריאטיב לפני 4 ימים והם לא ענו לי, כתבתי שם בפורום והם לא ממש מגיבים, כתבתי …
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1031735 משתלמת ביחס למחיר? היא חזקה? היא תוציא יפה? היא טובה בכללי? ימהה טובים במערכות לא? איך ה dvd? תודה מראש לכל העוזרים :)
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
:jump אני קונה מחשב עוד שבוע בערך ואני מתלבט באיזה רמקולים לבחור:>>>> genius sw-4.1 1200w+sub או:>>>>>creative pc-works 2.1 או שאם יש למישהו הצעה אחרת שירשום לי תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי את המניואל שלו (בערך איזה 438059805 דפים) בכל אופן הם כותבים שאני צריך לבטל את כל הסאונד בווינדוס לפני שאני מתקין ואז להתקין ולהחזיר את כל הסאונד, כתוב שעם אני לא יעשה את זה יהיו בעיות...עכשיו אני לא ממש מבין איך אני עושה את זה איך אני מבטל את כל הסאונד בווינדוס ואני לא מתכוון להשתיק...בסטינג'ס הם כותבים שצריך לבטל את כל הסאונד אני יודע למה הם מתכוונים אין לי מושג איך אני עושה את זה. (יש לי XP PRO)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה הפורום הכי מתאים שמצאתי לשאלה שלי עכשיו אני יודע שזה אפשרי לחבר קלידים למחשב דרך חיבור ה GAMEPORT מה שאני צריך זה תוכנה רצוי דיי מקצועית שתאפשר לי להשתמש בשילוב הזה כסינטיסייזר תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני התחדשתי לאחרונה במסך חדש, ואני לא מוצא חיבור לכרטיס מסך של כבל HD, זה אומר שאני לא יכול לחבר אותו, רק אם לקנות כרטיס מסך חדש, או שיש איזה שהוא ממיר ? סליחה על הבורות, תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.wooaudio.com/products/ מבוססי מנורות. הכונה היא גם עבור HD650 שיהיה לי ממש בקרוב (ההזמנה יצאה לדרך) וגם עבור GRADO GS1000 אני חושב מאוד לכיוון המגבר הזה: http://www.wooaudio.com/products/wa6se.html בתוספת כל השדרוגים שיש שם. מה דעתכם? (חבל רק שיקר למדי )
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! כפי שכולם פה לא יודעים, בקרוב אני עומד לקנות מוחשב. עכשיו שמתי לב שבלי רמקולים למחשב המחיר יורד ואני יכול להעמיד מחשב הרבה יותר חזק. השאלה שלי היא (בלי קשר לשאר המפרט העתידי), האם למוסיקה בעיקר עדיף לי Altec Lansing ATP5 או את המערכת שיש לי עכשיו שהיא Sansui MS-510 מחוברת לכרטיס הקול (כנראה הרקולס GTXP). כמה שניסיתי לא מצאתי את האתר שלהם באנגלית אז אני מקווה שתיתנו דעה כללית... חשבתי שמקסימום בהתחלה אני אשר עם המערכת הנוכחית ואלאחר מכן (חודשיים שלושה) אעבור לאלטק לנסינג. תודה לכל מי שיוכל לעזור...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רדיו-דיסק קורא אמפי3 וצרובים לרכב. שהמסך יהיה כמה שיותר גדול ושהרדיו-דיסק יקרא טקסט. שיהיו חיבורים למגבר [עדיפות לכבלים מוזהבים ] ולסאבוופר [או שהולך הסאב וופר ילך עם המגברים?] ושאוכל לחבר changer של 12 דיסקים. שכמובן יהיה שלט [יש לי כבר שלט במערכת הנוכחית שלי מבית "ביונר" אז אשמח לדעת אם אפשר להשתמש בו במקום משום שהוא ממש טוב ונוח [יש לו גם מתקן שמחבר אותו על ההגה] התקציב - 700 שקל. בתודה מראש, אבי. נקנה! תודה לכל האנשים שעזרו... בהודעה האחרונה שלי תכלו לראות איזה דגם ותמונה של האריזה [לא היה לי כוח לרדת לצלם]
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שני הכרטיסים בעלי אותו מחיר +-30 שח איזה מהם יותר טוב (חיסרונות יתרונות של כל אחד)
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! רכשתי רמקול בלוטוס של sony דגם: bsp10 ברגע שאני מטעין את הרמקול הטענה ראשונית אמורה לדלוק נורה אדומה קבוע וכאשר ההטענה מסתיימת נדלקת נורה ירוקה הטענתי את הרמקול ונדלקת נורה אדומה לכמה שניות ונכבית המוכר אמר לי שצריך לפרוק את הסוללה ואז להטעין את הרמקול ניסיתי להדליק את הרמקול והוא לא הגיב אז יצאתי מתוך הנחה שהסוללה מרוקנת וצריך להטעין אותו ניסיתי להדליק אותו בזמן ההטענה והוא עבד אבל מה הסיבה שהנורה האדומה נדלקת לכמה שניות ונכבית ולא נשארת דלוקה קבוע חיברתי את הכבל usb למטען מקורי של סמסונג ישירות לחשמל והמנורה דלקה בצבע אדום באופן קבוע מה הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר על רסיבר שישמש אותי בערך שנתיים בעיקר רק לסרטים וחיבור ליס אני משיג אותו בבערך 700 שח- ואם יש משהו אחר מומלץ עד התקציב הזה לא משנה יד שניה אני פתוח להצעות זה הדגם: http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200261&CTID=5000300
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי כבר 3 שנים את האוזניות של סהנאייזר cx300. הייתי ממש מרוצה מהם ונהנתי מהם אבל הם כבר בלויות, ונראה לי שגם האיכות ירדה, ולא נשארו לי גומיות. בקיצור בא לי להתחדש וראיתי שהמחירים ממש ירדו, אז עלו לי 200 היום זה 70, אז הcx500 עלו 500 היום 150.. בקיצור מה שווה לקנות היום בסביבות ה200 שקל? או איזה סהנאייזר טובות אני יודע.. חבר שלי קנה באיביי אוזניות של ד"ר דריי beats לא זוכר את הדגם במחיר הזה גם איך האוזניות שלהם?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, קיים ברשותי נייד עם מעבד P8600 בעל כרטיס מסך 130M GT.. כאשר אני מנסה להריץ 1080P MKV דרך VLC/MEDIA PLAYER או כל נגן אחר.. אני פשוט לא מרוצה מאיך שהעניין רץ.. אני יכול לראות פה ושם תקיעות קטנטנות וכ'ו וזה מאוד מאוד מפריע לי, במחשב מותקן CORECODEC ואין שימוש מסויים בHD בזמן הרצת הסרט.. התקיעות לא נובעות מההארדיסק > ראו מפרט שלו בצד. כמובן מותקנת גם חבילת קודמים K-LITE הכי עדכנית. אשמח להצעות לשיפור וכ'ו.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מערכת פצצה לחדר, אני יכול לתלות את הרמקולים., בנוסף אני צריך אוזניות למשחקים (חשבתי על SSV2 או על משהו של סנהייזר) לאוזניות מחיר עד 350-400 לרמקולים אני לא יודע כמה צריך כי אני רוצה רמקולים+מגבר +הכל שיהיה קומפלט, אז בערך 1XXX המערכת אני רוצה סראונד הכל מיועד למשחקים
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לעומת זאת כאשר אני מחבר אותם ליציאה האחורית הכל תקין ושומעים בשני הצדדים. מה אפשר לעשות? הדרייבר הוא AC'97 SoundMAX
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש נגן שיריץ הכי טוב (ושיוכל להפעיל כתוביות בנוסף) סרטים באיכויות של 720, 1080 , עם כתוביות בלי בעיות. ניסיתי BSPlayer אבל משום מה הכתוביות נבלעות קצת.. ורואים רק חלק מהשורות.. קיצר הוא לא טוב. הצעות ?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש אוזניות טובות ואיכותיות לITOUCH. מאפיינים חשובים: -אוזניות קשת. (לא כפתורים )חשוב מאוד!! - שלא יהיו גדולות מדי אלא שישבו בדיוק על האוזן ולא יקיפו ממש את כל האוזן. אני מתכוון ללכת איתם הרבה ואני לא רוצה להראות כמו טרול ברחוב. - המוזיקה שמיועדת: ראפ, היפ הופ, רוק, טראנסים והאוסים אפשר לחרוג טיפה ב50-100 שח אם זה ממש ממש ממש שווה את זה.. תודה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי לאחר שעשיתי קצת חושבים אני מחפש זוג קדמיים ב1K ורסיבר 1.5K הערות - מחפש איכות כמבון מהרקמולים שלא יהיו מחברת מדבקה ושיהיה לאותו חברה גם סנטר ואחרויים איכותיים לשדרוג עתידי אני מעדיף שהקדמיים יהיהו מרשימים וגדולים רסיבר- שלא יגביל אותי להרכבת המערכת בעתיד כי מתוכנן הוספת אחוריים וסנטר בעתיד הקרוב גם בתקציב של 1K לחלק ולא רוצה שיגביל אותי שיהיה מחברה מוכרת ואיכותית ולא של חברת מדבקה ישנה אפשרות גם להזמין מחול אז אם יש מוצרים שיהיה בתקציב ויהיה איכותיים יותר ששוים הזמנה מחול גם מקבל המערכת גם תתחבר למחשב לכן אינ צריך כרטיס קול שיפיק ממנה את המקסימום אינ לא עורך או משהו כזה רק מחפש איכות לכרטיס קול גם הולכות להתחבר rp-21 בברכה junior_mg ליאור כל ההערות בעמוד הראשון ו…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי PS3 והוא מחובר לHDMI עכשיו במקום שכל פעם לא אצטרך לבעביר מהמחשב ל מסך בשביך ה PS3 אז חשבתי הבנתי שמפצל יכול לעזור עכשיו בעזרת מפצל שאחבר לסאב ואז כבל אחד למחשב ואחד למסך זה יהיה לי אותה איכות קול כמו שאני מחבר ישר למסך מדובר בכבל מפצל חיבור 3.5mm שמתחבר לסאב ועז ממנו אני יכול לחבר שני כבלים תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-