עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כותרת

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Triple-z,

אני שוקל להביא סטרימר מארהב ורוצה לבדוק את הנושא חשבתי על פופקורן A210 השאלה אם הפער במחיר שווה את חוסר האחריות והתשלומים שיש ברכישה בארץ? האם אין בעיה להתקין עברית לתרגומי SRT והתממשקות מול אתר SRATIM? בארץ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781398 בארהב: http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=catalog 200$ ההבדל האמת לא גדול, 220 שקל, שווה את הפרוצדורה וגם את חוסר האחריות והתשלומים? באופן כללי איך המכשיר והאם יש טובים וכדאיים ממנו? מחפש משהו עם ממשק עברי נח ויכולת להורדת תרגומים מאתר סרטים (וכמובן הצגת תרגומים וכו ללא בעיות).

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם... הידע שלי בתחום האודיו דיי לא קיים, לכן אני צריך טיפה עזרה. רמקולים 2.1 למחשב, שימוש עיקרי למשחקים ומוזיקה, באיזור ה 500 שקל ניראה לי שאשפר להשיג מערכת 2.1 טובה. ועכשיו בחדר יש לי הכנה של כבלים שעוברים בקיר, כבלים כאלו: http://www.fuse.co.il/products/119001 אותם אני רוצה לחבר לטלוייזיה ( LCD, עוד לא ידוע איזה דגם ) וגם למחשב ( בשביל להעביר צפיה מהמחשב לטלויזיה לראות HD ). אני מאמין שבשביל לחבר את הרמקולים לטלויזיה ולמחשב צריך איזה מכשיר נוסף, רק שברח לי מהראש שמו. כן, אני דיי בור בנושא האודיו היוקרתי יותר, אף פעם לא התעסקתי בזה אבל הגיע הזמן... אם צריך למתוח עוד את התקציב אפשרי. אשמח לקבל עזרה! תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. האם יש למישהו מידע לגבי קליטה של שידורי עידן+ באזורים בין יהוד למודיעין? משהו בכלל מהאזור יהיה טוב... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by shimon-med,

שלום, קניתי מחשב thinkpad edge, אשר בו יציאה אחת משולבת לאוזניות ולמיקרופון. שתי שאלות בנושא: 1. האם ישנן אוזניות שאינן in ear, אשר ניתן לחבר עם פין אחד למחשב וישמשו הן לשמיעה והן לדיבור? אם כן, אשמח לקישור. 2. האם קיים מפצל אשר יודע את השקע הבודד המשולב לשני שקעים, ואז אוכל לחבר גם אוזניות וגם מיקרופון בנפרד? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Arthur,

שלום אנשים, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול. אני כרגע עם אוזניות HD650 של Sennheiser עם כרטיס קול ASUS Xonar Essence Stx. והייתי מעוניין לדעת אם הAudioengine D1 או הFIIO E17 יהיו שיפור לכרטיס הקול שלי,ובמידה ולא על איזה DAC או AMP הייתם ממליצים שכן יהיה שדרוג מהSTX. מודה מראש לאנשים שעוזרים. =]

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Yair Tz,

אהלן, יש אצלי בחדר טלוויזיה 27" של PILOT בת 5-6 שנים, שמשמיעה כל הזמן צפצוף מעצבן. (כמו מתי שמדליקים, רק הרבה יותר חזק) זה לא קשור לרמקולים כי בכל רמה של ווליום זה עושה את הצפצוף באותה עוצמה - אבל מה שמאוד מאוד מוזר, זה שהטלוויזיה מצפצפת רק מתי שהיא בזווית נורמלית (מול הצופה), כאשר מסובבים אותה כמעט עם הצד לצופה הצפצוף מפסיק. בדקתי מס' פעמים את החיבורים, הכל בסדר... היא מפסיקה את הצפצוף לכמה שניות גם אם נותנים לה מכה חזקה ליד הרמקולים. למישהו יש רעיון\פתרון? כי הצפצוף ממש גורם לכאבי ראש, ומעיק במיוחד בלילה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. ב4 בספטמבר ביירדינמיק תציג את אוזניות הדגל החדשות של החברה ושמן Tesla 1 המחיר - 880 יורו. ביירדינמיק סוף סוף מכוונת גבוה והמטרה - HD800. יהיה מעניין מאוד בנובמבר http://www.beyerdynamic.de/en/home/press/press-releases/presse-pool/press-release/article/beyerdynamic-shows-some-muscle-premium-t-1-headphones-generate-significantly-more-sound-pressure-th.html?tx_ttnews[backPid]=121&cHash=dd074aff11

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by yair_gobani,

2 רמקולים בלי סאב איכותיים לדוגמא: YAMAHA YSTM101 או 4 רמקולים+סאב של חברה לא כל-כך מוכרת לדוגמא: winner 4.1

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היי, אז קודם כל למי שמתעניין עד מחר יש 40% הנחה על כל מוצרי לוג'יטק באפיס דיפו. התחדשתי לי ב X540 ואני ממש מרוצה , כרגע עם הכרטיס ON-BOARD של הלוח שלי (מפרט בצד) ואני חייב לציין שמרגישים את ההבדל בין כל ה MP3 שיש לי שהם 128 - 192 KBPS ולעומת זאת יש לי רק דיסק אחד שהוא OGG באיכות של ~180 וההבדל הוא מהותי מאוד. אז השאלות שלי הם מה המקודד הכי איכותי נתחיל לעשות RIP לדיסיקים,מחיפוש בפורום מצאתי שזה הכי מומלץ Exact Audio Copy האם נכון או שיש יותר טובים? והאם יש מקורות למוזיקה ברמה גבוה מבחינת KBPS וגם מבחינת KHZ , היה לי פעם הופעה של METTALICA שהיא הייתה ב 92KHZ או יותר , אני אנסה להשיג אותה שוב . בכול אופן אודה לעוזרים ..

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. לדוגמא בישומים של ווינדוס....גם במישחקים אם הקטע קול קצר-כמו שני צלילים=לא שומעים או שומעים רק את הצליל השני יש כאילו השעייה מרגע שהמגבר ברמקולים מקבל/מזהה אות דיגיטלי ואז מתחיל להשמיע אותו....ולכן הוא חותך אותו. מישהו יודע איך פותרים את זה? מה ואיפה לשנות בהגדרות?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ofir_bl,

קניתי את הכרטיס קול הזה שאמור להיות בין הטובים שיש. התקנתי לו דרייבר אחרון ל WIN 7 וכמובן שהתקנתי חבילות מקודדים וכל מה שצריך על מנת לנגן סרטי HD במחשב. הכרטיס מחובר לרסיבר של DENON בכבל אופטי ואכן משדר אליו באיכות מצויינת. הבעייה היא שכאשר אני מנגן סרטי HD הרסיבר מנגן אותם על PRO LOGIC 2 כלומר הוא אינו מזהה שידור DTS מצד המחשב. ניסיתי לשחק בהגדרות התוכנה והגדרות המקודדים השונות ולא מצאתי דבר. מה שמעצבן זה שבמדייה סנטר בסלון יש לי כרטיס קול עם יציאה אופטית שעלה לי 80 שקל שגם מחובר לרסיבר אחר של דנון ושם הכל עובד מושלם. מישהו יכול להושיע אותי?[br]פורסם בתאריך: 5.04.2010 בשעה 23:20:54 ועוד דבר,כאשר אני עושה בדיקת שידור מכל רמקול בנפרד משום מה הכרטיס קול משדר את הסאונד של ה…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by djvibe,

היי אני לא יודע אם זה הכי קשור לפה אבל אין פורום יותר מתאים אז אני אשאל כאן ... יש לי מגבר מהדגם שציינתי ..עכשיו יש לו בעיה שאם המחשב לא משמיע קול כמה שניות המגבר אוטומטי נכנס להשהייה של כמה שניות אז אם נגיד אתה מפעיל ווינאמפ או איזה סרט ויש כמה שניות שקט זה מדליק את עצמו שוב רק כשיש סאונד עכשיו זו לא בעיה במגבר פשוט הבקר שלו ככה מתוכנט שזה משזה עושה ... השאלה אם יש לי מאיפה להשיג איזה קוד טכנאים דרך השטל או שיש איזו דרך לבטל פונקציה כזאת שהוא כאילו נכנס ל standby !? גיסי חשמלאי והוא יודע להוציא תבקר ולהחליפו אחרי שבדק תמגבר הזה הוא אמר שזה בקר חכם וזה בתוכנה שלו עצמה הפונקציה הזאת לכן לא ניתן לבטל בהחלפת בקר תודה על התשובה ואם אתם לא יודעים אולי מישהו יכול להגיד לי איזה …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by d.k.,

שלום, יש לי בחדר שינה טלויזיה ישנה של JVC, שיש לה שני חיבורים RF ( אנטנה ) וחיבור וידאו, כרגע מחובר לטלוויזיה זו ממיר אנלוגי דרך RF. הבעיה שהטלויזיה לא מזהה את הDVD כשאני מנסה לחבר אותו דרך חיבור הוידאו... ניסיתי לחבר וידאו דרך RF ולחבר DVD דרכו, אבל הטלויזיה לא מזהה את הוידאו ( כלומר אני לא יכול להגיע לתפריטים של הוידאו ), מה שמוזר במקרה הזה שאם אני מחבר את הממיר האנלוגי דרך הוידאו, אז כן רואים את הערוצים... דרך אגב לטלויזיה זו אין שלט לכן אני לא יכול לנסות לכוון אותה... האם יש איזשהו פיתרון חוץ מלהחליף את הטלוויזיה.? האם קיים שלט אוניברסלי שדרכו אוכל לכוון את הטלוויזיה? או שאולי ישנה אפשרות לחבר את הDVD דרך ממיר אנלוגי או דיגיטלי ישירות? אשמח לקבל את עזרתכם... תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. לפני כמה ימים קניתי טלווזיה חדשה בגדול של 42" חיברתי אותה למחשב דרך כבל VGA בכל הרזולוציות המחשב מציג את עצמו בצורה ממש טובה על הטלווזיה חוץ מהרזולוציה הגובה ביותר 1920X1080 - התמונה כן מופיעה ובאיכות מצוינת אבל הגבולות קצת נחתכים (נחתך בדיוק באזור של העיגול של ההתחל) יש לי כרטיס מסך של NVIDIA 8800GT ובהגדרות של הכרטיס ניתן להזיז את המסך לכל הכיוונים אבל לא ניתן לשנות את הגודל שלו אני די אובד עצות... רעיון מישהו?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by THE_LORD,

שלום לכולם, יש לי מערכת רמקולים למחשב של microlab ב 5.1 ערוצים מחובר דרך כרטיס קול מובנה של לוח אם ASUS P5B DELUXE כל מה שאני מנגן ותומך ב 5.1 אני שומע והכל בסדר אני רוצה לשומע קבצים שלא תומכים ב5.1 בכל הערוצים מה שנקרא EXPAND CENTER TO REAR לדוגמה לשומע דרך יוטוב בכל הערוצים או סתם קובץ MP3 , סרט שלא תומך ב AC3 יש דרך לעשות את זה מבחינת תוכנה? או רק דרך חומרה שאני אצטרך לקנות כרטיס קול שעושה את כל זה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by .AloN,

ערב טוב, אני מחפש אוזניות אלחוטיות לטלויזיה, היה לי נסיון כבר עם 2-3 שנדפקו לי אז הפעם אני מחפש משהו איכותי. לא סוף הדרך אך בהחלט לא משהו זול. יש לי אפשרות לקנות גם בארה"ב ככה שאני לא מוגבל לדגמים שיש רק בארץ. אין לי מושג לגבי מחירים.. אפשר להשיג משהו טוב ב500 ש"ח ? חשוב מאוד שיהיה אפשר להטעין את האוזניות ושהם יהיו בקשת "שמתלבשות" על האוזן. תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by tpoo40,

יש לי תקציב של עד 700 ש"ח לקניית אוזניות קשת, השימושים העיקריים זה לחסימת רעש ממקורות חיצוניים ומוזיקה כמו מטאל, קאנטרי, רוק ועוד... שהקול יהיה כמה שיותר איכותי ודגש חשוב על חסימת הרעש (ללא רעשים מהאוזניות). אני מתלבט בין 3 האוזניות הללו: (אם יש לכם הצעות טובות יותר אז תציעו בבקשה) 1. אוזניות קשת JBL j88i שחור (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15445) 2. אוזניות DJ מקצועיות עם מיקרופון Skullcandy Mix Master DJ Matte (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13517 3. אוזניות עם מיקרופון Monster Inspiration שחור (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13107) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום. מקווה שזה הפורום הנכון לבעייתי. ברשותי טלויזיה טושיבה LED עם חיבור רשת עם טכנולוגיית DLNA (Digital Living Network Alliance חיברתי את הטלויזיה לראוטר, הגדרתי במחשב בwindows media center איזו תיקיית מדיה לשתף ברשת וזה עובד. אבל יש לי 2 בעיות לא פתורות: מה שיותר קריטי שהטלויזיה לא מזהה ברשת קבצי MKV ! הבעיה הפחות חשובה כרגע שהטלויזיה לא מנגנת קבצי תרגום (SRTׂׂ) חפרתי על זה בגוגל ורוב הפעמים זה מפנה אותי להוריד את הcodec מהאתר הזה: http://labs.divx.com/mkvwin7preview זה עושה רק חצי עבודה.. במדיה פלייר הקודק עובד אבל עדיין לא מפעיל בטלויזיה! מישהו מכיר פיתרון לזה או תוכנת media server אחרת שכן עובדת עם קבצי MKV ברשת? אולי PS3 Media Server ? ואני לא מעוניין לעבוד עם disk…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. איזה אוזניות אתם ממליצים לאייפוד מהחברה הזו ? אוזניותוMX500וSennheiserו ? אלה החדשות לא ומה ההבדל בין mx לה cx תודה ורוצים לתת לי את הגירסא הזו mx 400 יש הבדלים בינהם ? לבין השאר... כאלה גדולים

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by stingeR-,

אהלן, קיים ברשותי נייד עם מעבד P8600 בעל כרטיס מסך 130M GT.. כאשר אני מנסה להריץ 1080P MKV דרך VLC/MEDIA PLAYER או כל נגן אחר.. אני פשוט לא מרוצה מאיך שהעניין רץ.. אני יכול לראות פה ושם תקיעות קטנטנות וכ'ו וזה מאוד מאוד מפריע לי, במחשב מותקן CORECODEC ואין שימוש מסויים בHD בזמן הרצת הסרט.. התקיעות לא נובעות מההארדיסק > ראו מפרט שלו בצד. כמובן מותקנת גם חבילת קודמים K-LITE הכי עדכנית. אשמח להצעות לשיפור וכ'ו.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by waizman,

חבר שלי רוצה לקנות רמקולים 5.1 עד 800 שקל. חשבתי על שלושת אלה: Creative Inspire 5200 Hercules XPS 510 Logitech Z-640 מי הכי מומלץ? יש עוד רמקולים שכדאי במחיר הזה? השימושים שלו: רוב הזמן מוזיקה ולפעמים סרטים... משחקים מעט מאוד... תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by AiXC,

שאלה בכותרת.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. קניתי כרטיס קול מתאים עם חיבור אופטי ושום דבר לא עוזר..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ziv951,

יש לי ריסבר avr 390 של דנון, לאחרונה לא שומעים מוזיקה מהמחשב.. (שמעתי כבר כמה שנים ללא בעיות) המחשב מחובר למגבר ליציאת הDVD וכאשר מחובר כבל והכל תקין על צג המגבר מופיעה אות C ששום דבר לא מחובר מופיעה A אז ביומיים האחרונים מופיע A ולא שומעים למרות שהכבל מחובר.ץ אני נוטה להאמין שיש בעיה כלשהי בהגדרות אולי מישהו נגע, במגבר או במחשב. בכבל אני כמעט שולל בעיה - מכיוון שחיברתי במגבר לכניסה אחרת שמעו (לא שמעו טוב, שמעו עם רעש סטטי ובצורה מוזרה, זה בגלל שאין התאמה בין הכניסות אבל עצם זה ששמעו זה אומר שיש זיהוי של מידע מהמחשב. הרמקולים כמובן עובדים (כמו שאמרתי קודם שמעו צלילים) אז זה או הגדרות כלשהם , או שכניסה הלכה פתאום? גם זה לא נראה לי עצות?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים