עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי אנשים, קניתי רמקולים של YAMAHA NSP 220 , האם אפשר לחבר אותם ישר לכרטיס הקול (SB LIVE או FORTISSIMO 3) ? או אני צריך רסיבר ? יש למישהוא מושג ?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Cha0stAlker,

היי. אני מחפש אוזניות איכותיות למוסיקה (בעיקר רוק) ואני מתלבט בין HD598 ו A900. יש לציין שכבר יש לי AD700 ואני מאוד אוהב אותן, אבל אני מחפש משהו עוד יותר איכותי. בעקרון אני רוצה הפרדת צלילים כמה שיותר טובה וצליל איכותי ביותר. כמו כן אני רוצה במה גדולה מאוד. באס זה נחמד אבל אני לא איזה פריק של זה (הבאס ב AD700 מספיק לי). אני יודע שה A900 סגורות והסנהייזר פתוחות. בקיצור, האם אחת מהן טובה יותר מהשנייה? או שזה יותר סובייקטיבי ואין מנצח ברור?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום לכולם. בימים אלה אני מרכיב לי מפרט חדש, ושקלתי האם ללכת על כרטיס קול חיצוני. התקציב נמוך ככל האפשר אבל בשביל דברים טובים אני אשתדל למתוח אותן, אני די מתעניין בכרטיסי קול X-fi. כרטיס הקול כניראה יהיה הOB על הasus commando. יש לי altec lansing ADA880 וsennheiser HD280 PRO, ככה שאני רוצה לנצל את מלוא איכותם. תודה רבה Install.

• 10 תגובות
    • 724 צפיות
  4. Started by Lambomeir,

שלום, ברשותי רמקולים MicroLab X13 ואני שומע בהם ממש טוב אבל אני מחפש לשפר תמיד ובעקרון אני מחפש תוכנה לשיפור סאונד (למשל כזו שמדמה צליל היקפי יותר ממה שכרגע). נכון לעכשיו מותקן אצלי הדרייבר הכי חדש של Realtek hd audio driver ויש כמה אפשרויות של ״משחק״ עם הסאונד בממשק שלהם שבלוח הבקרה אבל זה רק משנה אותו ומוסיף אפקטים אך לא משפר אותו. קראתי קצת וראיתי שיש תוכנה בשם THX TruStudio Pro מישהו מכיר אותה ויכול להסביר קצת עליה או מצד שני לתת המלצה על תוכנה אחרת שיכולה לשפר את הסאונד? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Netanel Idjikovsky,

בוקר טוב, אומר מראש שאני לא מבין כמעט בנושא אז יכול להיות שאכתוב קצת שטויות או שאני לא מבין דברים שכביכול ברורים מאליהם, בכל מקרה חבריי, בשביל זה אתם כאן (; ברשותי טלוויזיה מסוג Samsung LED UA42H5100, תלויה על הקיר בחדר, מרחק הצפייה בה הוא 2.5 מטרים. אני משתמש במחשב נייד (acer aspire m3-581tg, כ-4 שנים ברשותי) שמחובר 100% מהזמן לטלוויזיה בכבל HDMI (מסך הטלוויזיה בעצם משמש לי כמסך המחשב). כמו כל חובב סרטים, יש לי סרטים באיכויות בגודל סביבות ה-10 עד 25 ג'יגה, הבעיה היא, שכמה שאני אוהב לראות סרטים ב-1080, כשאני משווה על המסך, למשל, הסרט DEADPOOL: יש לי הוצאה אחת של YIFY ששוקלת 2 ג'יגה, והוצאה נוספת ששוקלת 12.5 ג'יגה ועוד אחת של 23, מן הסתם ההב…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by FastJack,

שלום. אני מעוניין להזמין אוזניות מארה"ב עד 100$, מביאים לי את האוזניות משם כך שדמי משלוח הם לא רלוונטים. אני די נוטה להזמין את ATH-AD700 של Audio-Technica. יש למישהו המלצה נוספת? כמו כן אני ישמח להמלצה על אתר אמין שאפשר להזמין ממנו שלא גובה דמי משלוח בתוך ארה"ב. האוזניות יחוברו למחשב לכרטיס Onboard וישמשו בעיקר למשחקים, סרטים ומוסיקה (בסדר הזה). תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by NM,

יש לי בעיה בדיוידי הוא קורא DIVX אבל משום מה את התרגום הוא לא מזהה הוא מציג אותו בשפה אחרת אידיש או משהו ופעם הוא קרא את זה טוב ניסיתי גם לשחק בהגדרות אבל לא הצלחתי לתקן

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  8. Started by MT99,

שלום. אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב מאחר שיש לי זוג רמקולים ג'נריים שזמנם הגיע והם הפסיקו לפעול. מחיפוש קצר בפורום הבנתי שהרמקולים הכי מתאימים ומשתלמים בתקציב שאני מחפש הם הATP3 שזוכה לשבחים רבים פה בפורום והJBL CREATURE II שגם עליו יש לא מעט ביקורות טובות. אבל שמשווים ומתלבטים בין שניהם, מה לדעתכם עדיף לקחת? הJBL עולים 50 ש"ח בערך יותר מהATP3, אבל במקרה הזה אין לי בעיה להשקיע אותם אם אני אדע שזה ישתלם לי. השיומשים שלי הם משחקים, מוזיקה ובעיקר סרטים. בקיצור ובלי חפירות יותר, על מה ללכת?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני צריך רמקולים בתקציב הנ"ל החדר שלי ממש קטן בערך שתי מטר וחצי על שתי מטר הרמקולים ישמשו כנראה רק לסרטים הם יתחברו למחשב אבל אך ורק כאשר אני ירצה לצפות בסרט בשאר השימושים יש לי מערכת סטריאו שמחוברת למחשב. הדרישות: לא גדולות במיוחד עוצמה היא לא דרישה כי החדר שלי קטן רק צליל שימלא את החדר אבל שיהיה איכותי כמה שיותר חשבתי לנסות לקנות מחו"ל בעזרת חבר של אבא שעובד שם(ארה"ב) את הקילפוש יש להם דגם 2.1 אם אני לא טועה השאלה אם הוא טוב לסרטים. המלצות אחרות התקבלו בברכה אני יודע שהתקציב לא משהו אבל אני מערכת שלפחות תיתן הצדקה להשקעה הזאת ולהחלפת המערכת סטריאו שכרגע משמשת לסרטים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by sos,

שלום! אני רוצה לקנות נגן MP3 אבל שיהיה לו גם רדיו. (אם יש כזה דבר, אם אין אז תמליצו לי על משהו בסגנון שיש לו גם רדיו) גם כדי להעתיק MP3 לנגן צריך חיבור אינפרה אדום? כי אין לי כזה חיבור. נראה לי שיש לUSB כי אם זה כך אז אחלה. אבל חובה שיהיה רדיו והתקציב שלי עומד על מקסימום 350 שקל. אז תמליצו לי על נגן MP3 הכי טוב שאני יכול לקנות בכסף הזה, אתם יכולים גם להמליץ על נגנים שלא נמצאים בארץ כי בן דוד שלי בחו"ל ואני יבקש ממנו שם.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Ic3 CuB3,

איי אודיו מציגה את A2 : מה אתם אומרים ? נראה אחלה אבל גדול כמו כמו PMP והנגנים של ARCHOS

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  12. Started by curdi1,

שבוע טוב לכולם יש לי ממיר דיגיטאלי של אפקס - STB230 הקלטתי ממנו ע"ג דיסק און קי האם יש אפשרות לצפות בחומר המוקלט במחשב (נגן מסויים ? קודק ?) ? האם יש אפשרות להמיר אותו לפורמט סטנדרטי ? תודה הרבה לכל העוזרים !

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני לא כול כך מבין בכרטיסי קול בגלל זה אני מבקש את עצתכם בנושא זה . אני מחפש כרטיס שיתן לי סאונד איכותי .. ברמה של audigy 2 zs ויותר הצעות יתקבלו בברכה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. יש לי כרטיס CREATIVE LIVE 5.1 כרטיס ישן(אבל שומעים בו מעולה).....האם כדאי לחבר את את הרמקולים בחיבור קוקסיאלי (לא איכותי RCA)?האם האיכות יותר גבוהה משל אנלוגי 3 זוגות כבלים ?....... עוד שאלה קטנה- מה זה EAX ומה זה נותן .?(האם זה קידוד או שיטת שידור או סתם אפקט למשחקים וכו'?) תודה מראש לכל המשיבים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, חבר שלי מעוניין לקנות אוזניות למחשב לשימוש בעיקר לסרטים/ מוזיקה/ משחקים, משחקים בעדיפות ראשונה. כמו בכותרת, התקציב הוא 250 שקל, אפשר לחרוג קצת אם יש אוזניות עדיפות בהרבה. המלצתי לו על הHD202 הK414 והK512, תוכלו לכוון אותו לאוזניות העדיפות לשימושים שציינתי? כמובן שהמלצות לאוזניות אחרות בתקציב יתקבלו בברכה. תודה מראש, אורי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by gal1,

איפה אפשר לקנות מגבר סטריאו וכמה עולה בערך דבר כזה ואם אפשר קישורים יהיה טוב תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  17. שלום, אני דניאל וקבלו ממני מדריך קצר ופשוט לקניית אוזניות: טוב דבר ראשון כמו בכל קניה אתם צריכים לבחור לאיזה מטרה הקניה: אפשרויות: DJ - אוזניות יקרות מאוד, איכותיות,בעלות אטימות גבוהה מוזיקה בדיסקמן - המחיר משתנה, אפשר להשקיע ואפשר לא מחשב: משחקים - לא צריך להשקיע, עד 250 שקל TOP!! מוזיקה - משתנה עריכה ויצירת מוזיקה חובבנית מ250 עד 650 שקל בערך עריכה ויצירת מוזיקה רצינית - 650+ אחרי שהחלטנו בוא נסתכל על הפרטים, למשל אני רוצה אוזניות לעריכת מוזיקה חובבנית ומשחקים, אז אני אלך אל אוזניות עד ה300 שקל ככה, אבל אפשר יותר (בשביל המוזיקה), על מה אני מסתכל? 1. קשת/טווח תדרים: תינוק בן 1 ומטה שומע בין 20-20000 הרץ, כל 10 שנים אדם מאבד מטווח שמיעתו 1000 הרץ, בנוסף נדיר מא…

• 10 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. Started by HaimTS,

דברתי עם topaudio ושם אמרו לי שבצפון רק טרקלין חשמל מוכרים את הרמקולים הללו נכנסתי לשם (לב המפרץ) ונתקלתי ביחס מזלזל במיוחד, החלטתי שמשם אני לא קונה אפילו טוסטר. התקשרתי לטופאוודיו שוב והפנו אותי לרונן (צומת כפר שמריהו) , הוא לא נותן מחירים בטלפון מישהו יודע מה במחיר המעודכן של הרמקולים האלה? תודה HaimTS http://www.topaudio.co.il/html/b&w/B&W.asp

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by haim85,

קניתי היום תרסיבר TX-SR308 ב1900 שח איך הוא אני רוצה לשמוע חוות דעת ממביני עניין? וסתם שאלה ככהעל הדרך איך אתה ממליצים לי לחבר תרסיבר לכרטיס קול של המחשב כדי לקבל שמיעה טובה במוסיקה דרך איזה יציאה וכבל ? תודה מראש [= תמונה רסיבר ותפריט: http://www.eu.onkyo.com/products/TX-SR308.html

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי אנשים קיבלתי מסך 19" רחב חדש, והפכתי אותו לטלויזיה שלי במקום ה-20" הישנה שלי. אני צופה ע"י חיבור הממיר לכרטיס המסך שלי [ע"י Vivo] ומשתמש בתוכנה Dscaler לצפיה. זו תוכנה ממש לא נוחה, אבל זו התוכנה היחידה שאני מכיר שיכולה לשמש אותי לכך, אבל כמובן שיש תוכנות אחרות ובטח גם יותר נוחות, אז אני אשמח לקבל שמות של כמה כאלו מכם. תודה מראש גיא

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. טוב אז ככה, יש לי תחושה שאני ממש לא מנצל את המערכת קולנוע ביתית שיש לי בבית. בידי הכטיס קול Audigy 2 Value (בתמונה) והרסיבר הבא: והמערכת רמקולים הבאה (5.1) - בתמונה זה רק אחד הרמקולים קדמיים: בקיצור אני מחבר את הכרטיס קול עם המערכת בעזרת כבל שמתחבר לחיבור הירוק בכרטיס קול ומתפצל לשני חלקים (ירוק ואדום) שאותם אני מחבר לחיבורים הקדמיים של הרסיבר(ראו בתמונה למעלה). ויש לי תחושה מאוד חזקה שאני לא מקבל את הרמת סאוד שאני יכול לקבל. תמונה של הקבל: השאלה שלי היא אם אכן, אני לא מקבל את האיכות סאונד שאני יכול לקבל, מה אני צריך לעשות, איזה כבל אני צריך לקנות ואיפה? לפי מה שהבנתי מכמה מקומות כדי לי לקנות איזה כבל דיגיטלי או משהו כזה ולחבר אותו לחיבור הלבן( או כתום?) בכרט…

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  22. מתמודד מס 1: http://zap.co.il/model.asp?model_id=21796 מתמודד מס 2: http://zap.co.il/model.asp?model_id=21795 מתמודד מס 3: http://zap.co.il/model.asp?model_id=16332 מתמודד מס 4: http://zap.co.il/model.asp?model_id=16328 מתמודד מס 5: http://zap.co.il/model.asp?model_id=17492 מה אתם הייתם לוקחים?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אוקי אז הזמנתי את האוזניות HD201 של סינהיזר מהחנות טוקי http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=149127&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=161&aff=Zap〈=he ועכשיו אני רואה שהם מציינים שהם נותנים שנה אחריות מהצד שלהם ומהצד של סיינהיזר אין שום אחריות אני חייב לדעת בהקדם אם הם מזויפות או לא! בהקדם האפשרי כי הזמנתי עם הכרטיס אשראי של ההורים ואני לא יודע אם אפשר לבטל הזמנות הזמנתי אותם ביום שישי (אתמול 28.4.2007) דחוף!!!!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ראיתי ביוטוב את הסירטון הבא והוא האלה בי את הרצון לבצע את המוד הזה ,כי אני מתכוון לטוס לארצות הברית בקיץ וחבל לי לבזבז כל כך הרבה כסף על אוזניות אוטמות רעשים . ברצוני לקנות גם אוזניות נחמדות שיתאימו לפרויקט אבל לא יעלו כל כך הרבה ,ו עוד שאלה היא מאיפה קונים כאלו אוטמי רעשים גדולים ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני מרבה כל היום לשמוע מוזיקה ואני רוצה איכות אולם אני גם משחק הרבה במשחקי מחשב וזה יהיה מגניב עם אני אשמע את זה עם כל האפקטים הקוליים אז שאלתי היא עם האיכות של ה4.1 הנ"ל יחסית טובה במצב סטיראו תודה לכל העונים

• 10 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.