אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
ראשית שלום לכולם. הממפרט שלי: מעבד פנטיום 4 1.5 ג'יגה. לוח אם Intel D845PESV. זיכרון 512+256 266 מגה הרץ. שני כוננים קשיחים, אחד של (40 ג'יגה)WD ושני של מקסטור (30 ג'יגה) סה"כ 70 ג'יגה. כרטיס קול של Creative SB Live 5.1 (לא מובנה). בזמן האחרון (חודש חודשיים אחרונים) בשעה שאני שומע סאונד ולדוגמה מפעיל אינטרנט או מפעיל אקרובט רידר או סתם לדוגמה פוטושופ, המוסיקה מתחילה לקרטע לי. לקרטע משמע הסאונד נהיה איטי ממש כמו בסלואו מושן, מתחילם להיות כל מיני רעשים ורעשי בזזז כאלה. התקנתי מחדש את הכרטיס קול, החלפתי לו דרייברים וכלום לא עזר. כעיקרון אני שומע מוסיקה דרך ווינאמפ 5 כברהחלפתי לווינאמפ 2.91, וניסיתי לשמוע גם ממדיה פלייר ושום דבר לא עזר, הקירטוע והרעשים עדיין ממשיכים בשע…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקחת איתי לצבא את הנגן שלי, אבל החיבור היחיד של הטענה שקיבלתי הוא דרך חיבור יואסבי של מחשב. רציתי לדעת אם קיימת אפשרות להטענה דרך חשמל בקיר, והאם ניתן לקנות את המתאם הנ"ל בארץ. תודה, ושבת שלום
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנגן DVD איכותי לקנייה בדיוטי פרי מחר. אני רוצה שהנגן יהיה פשוט להפעלה ותומך בכל הפורמטים הקיימים, כולל צרובים (בייחוד צרובים של NEC). תכונה חשובה היא יכולת של הנגן למתוח תמונה של 16:9 ל-4:3 בלי לאבד פרטים. הנגן מיועד לטלוויזיה CRT רגילה, וכמובן גם לטלוויזיה LCD (בעתיד הלא רחוק). הנגן צריך לתמוך ב-Dolby Digital ו-DTS, וחשוב מאוד שהוא יתמוך גם ב-DivX/XviD באופן מלא וללא בעיות, כולל זיהוי והצגה אוטומאטית של כתוביות (אם אפשר אז שתהיה אפשרות לא להציג את הכתוביות כמו בסרטי DVD). אני רוצה להשתמש בנגן גם למוסיקה (בעיקר לסרטים), ומעוניין שיהיו לו מגוון יציאות, כולל כמובן יציאה דיגיטלית לרסיבר.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אייפוד מיני. אני חיברתי אותו למחשב 1, מילאתי שירים באייפוד. אני רוצה לחבר למחשב אחר ורוצה למלאות שירים בנוסף לשירים שמליאתי במחשב ה-1 השירים לא ימחקו מהאייפוד כי חיברתי למחשב אחר? תודה
-
- 10 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נגן MP3... עד 1200 שח... כמובן שאפשר למתוח אותו כלפי מעלה אם ממש יש צורך בזה... אני צריך נגן איכותי עם צליל איכותי! הכי איכותי בתקציב!! מקום? 1G מספיק בהחלט... מוכן "להחליף" רדיו ורשמקול שבנגן, בעד איכות צליל... רצוי שהנגן יבוא עם אוזניות טובות! תודה רבה לכם!
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אוקי, חשבתי שזה היה חד פעמי אבל זה כנראה לא.. כי זה כבר קרה מספר פעמים (לא הטענתי אותו כל כך הרבה פעמים ..) אני מכניס את המטען לחשמל, ואז כשנוגעים בנגן הוא פשוט מעביר זרם!!!!! הטסטר כבר מרחוק משתגע וניהיה אדום די חזק.. ובנגיעה בכלל אדום בוהק! אני צריך להיות מודאג ? (אני מניח שכן.....) זה קרה לעוד מישהו?
-
- 10 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי יומהולדת עוד חודש וקונים לי X5L ובמקרה יצא לשמוע קצת עם הSR60 שלי בביה"ס וזה בילתי נסבל...אי אפשר להנות ממוזיקה שיש כל כך הרבה רעש רקע... לכן יחד עם הנגן אני רוצה גם אוזניות סגורות... יש לי 350ש"ח להשקיע (משהו כמו 80 דולר) לאוזניות סגורות...(חשוב שיהיו בגודל מלא ) תודה מראש. ולל,מסתבר שאבא שלי עשה טעות וקנה את הX5L 30G...התכוונתי ללכת על 280PRO וכשהוא הגיע לחנות לא היה לו מספיק כסף...הוא חזר היום ולא אמר לי על זה כלום עד שהגיע...אבל,אני עדיין מעוניין לקנות אוזניות ב350 ש"ח רק שבגלל שאבא הולך לארה"ב בעוד חודשיים אני מתכוון לקנות אותם בארץ. אז ההתלבטות היא בין 212P ל201,שלפי מה שהבנתי ל212 יש בעיות באס שמעלימה כל זכר למיד ולהיי ואני בטוח שאם איקולזייר נכון אפשר לשנות …
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום מה אומרים הנתונים 16 או 24BIT בכרטיסי הקול? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני לקנות נגן MP3 של 1GB המופעל על סוללה AA או AAA עם איכות צליל הכי טוב שאפשר. לפי הסקירה שביצעתי והביקורות שקראתי מצאתי 3 מועמדים: 1 - Creative MoVo v200 - כ-820 שקל 2 - iRiver T30 - כ-830 שקל 3 - Teac MP111 - כ-670 שקל אני זקוק לכל מידע שהו, חסרונות, יתרונות, שנות אחראיות, וכל מידע אחר שיעזור לי לבחור. מאוד אשמח לקבל מידע מאנשים שהשתמשו במכשירים, או קישורים לביקורות והשוואות ביניהם. תודה מראש!!!
-
- 10 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, אבי קנה לי MP4 שהיה בהונג-קונג כדאי שלא יהיה לי משעמם בצבא אז הבאתי סקירה קטנה כי יחסית למחיר ולתמורה זה נגן מדהים הנגן קורא את כל פורמטי המדיה שיש אני ניסיתי. הנגן עצמו נקי וחלק. הסאונד שלו טוב עד טוב מאוד, הנגן הוא נגן פלאש אך עם הנגן מקבלים זיכרון פלאש של 4GB שזה ממש מעולה הנגן גם מסוגל להקליט דברים מהטלויזיה שזה בכלל מדהים. ניתן גם לחבר את הנגן לטלוויזה כדי לראות סרט מהנגן לטלוזיה. ניתן ליראות תמונות וגם לקרוא כל מיני מסמכים למניהם הבטריה מחזיקה 16 שעות נגינה רצופה ו 10 שעות ווידאו גודל המסך הוא 3.5 אינצ' שזה דיי גדול הוא מיתחבר למחשב ע"י USB2 הנגן ניטען מהחשמל ולא ע"י ה-USB משך הטעינה כ2 וחצי - 3 שעות עד טעינה מושלמת החברה היא mymedia דגם A8 המחיר של …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולכם.. ברשותי הרמקולים Logitech Z-540, אך היום נתקלתי בבעיה מרתיעה. :\ כשאני מפעיל שיר, במקום שהצליל ייצא מכל הרמקולים, יוצא צליל רק מהשניים הקדמיים, והאחוריים לא משמיעים שום צליל. בדקתי את החיבורים וכולם תקינים ומחוברים. אין לי מושג מה הבעיה, ואני חושש שמא הרמקולים נהרסו :\. אשמח לקבל עזרה והכוונה לטפל בבעיה בתודה, אמיר.
-
- 10 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הנגנים האילו אני רוצה לדעת מה ההיכויות של כל אחד ובמה כל אחד יותר טוב מהשני .. חושב לי שהנגן יהיה קטן ואיכותי תודה לעזורים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האוזניות של האיפוד..(שדרך אגב אני חוזר בי ואומר שהם ממש ממש דפוקות)..נדפקו.. הם פשוט לא מספקות ושאני מעלה את הווליום בשירים עם באסים "טובים/חזקים" הם פשוט מחרחרות וזה ממש ממש מציק.. גם הווליום שלהם לא הכי בעולם.. חח..ובקיצור הבנתם תנקודה.. יש לי כמה שאלות.. אני מעוניין לקנות אוזניות..(OUT-EAR)..שיהיו איכותיות ועם באסים טובים..בתקציב של 250-300 שקל...(אם אין דבר כזה תודיעו לי אני ינסה לעלות את התקציב.....).. יש אפשרות להשיג שלט לאוזניות..(ה"דבר" הקטן הזה שלא צריך כול פעם לגשת לאייפוד לשחק עם הווליום..וכו)...בלי לקנות אוזניות..(או שזה בא רק עם אוזניות)?? ויש אפשרות שבתקציב הנ"ל..(250-300) אני יכול לקנות אוזניות "טובות" עם שלט כזה..?? תודה לעוזרים.. ;D עריכה: טוב אנשים התקצי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לא עכשיו אבל בעוד הרבה זמן לשפר קצת את השמע של המחשב שלי כי נמאס כבר מסאונד ממוצע של שתי רמקולים ג'נריים רציתי לדעת איך הרמקולים האלה במשחקים במיוחד משחקים שתומכים ב eax hd advanced כמו doom3 ו quake 4 אני מתכוון לשים אותם יחד עם כרטיס מסדרת x-fi, כנראה fatal1ty fps לא בטוח ומה הם באמת לא מחוברים אחד לשני בחוטים?
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי אי פוד מיני והוא די התקלקל לי (עושה ריסטים כל הזמן )ואני לא יודע אם אני רוצה לשלוח אותו לתיקון... ואין לי מושג איך לפרק את הדבר הזה!!! אין ברגים אין חריצים אין כלום???? ולא אני לא הולך להשתמש בפטיש חמש.... אודה למי שיעזור לי חחחח
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם, AC97. יש לי בו 3 כניסות בהן אני משתמש; Line Out, לאוזניות שלי, Mic, למיקרופון שלי, Line in, לאייפוד שלי שאני משדר למחשב. עכשיו, כשאני מדבר עם מישהו בסקייפ, לדוגמה, אם אני מחבר את האייפוד לחיבור של המיקרופון שומעים אותו, ואם אני מחבר את המיקרופון שומעים אותו. האם אפשרי לעשות שהמחשב ישדר גם מכניסת ה-Line in, וגם מה-Mic כך שכשאדבר עם מישהו בסקייפ, הוא ישמע גם דיבור וגם אייפוד? תודה לעוזר
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, אני ממש מתלבט בין שני המכשירים... ??? מי עדיף יותר? מה ההבדלים הבולטים? תמיכה בעברית? תודה!!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על השילוב שלי? Ipod Nano 4 GB + Senhheiser HD202 והכל במחיר מגניב של 1300 ש"ח כולל 3 נרתיקי סיליקון! האם זו מציאה או סתם לא משהו מיוחד? והאם האוזניות ישתלבו טוב עם האיפוד לדעתכם? תודה לכם העוזרים
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי תחושה שאני ממש לא מנצל את המערכת קולנוע ביתית שיש לי בבית. בידי הכטיס קול Audigy 2 Value (בתמונה) והרסיבר הבא: והמערכת רמקולים הבאה (5.1) - בתמונה זה רק אחד הרמקולים קדמיים: בקיצור אני מחבר את הכרטיס קול עם המערכת בעזרת כבל שמתחבר לחיבור הירוק בכרטיס קול ומתפצל לשני חלקים (ירוק ואדום) שאותם אני מחבר לחיבורים הקדמיים של הרסיבר(ראו בתמונה למעלה). ויש לי תחושה מאוד חזקה שאני לא מקבל את הרמת סאוד שאני יכול לקבל. תמונה של הקבל: השאלה שלי היא אם אכן, אני לא מקבל את האיכות סאונד שאני יכול לקבל, מה אני צריך לעשות, איזה כבל אני צריך לקנות ואיפה? לפי מה שהבנתי מכמה מקומות כדי לי לקנות איזה כבל דיגיטלי או משהו כזה ולחבר אותו לחיבור הלבן( או כתום?) בכרט…
-
- 10 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות: muvo 2 של קרייטיב ב150 דולר: ( 4 ג'יגה) http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=90130892&loc=111&sp=2 או RCA RD2840B 40GB Lyra MP3 Player 40 ג'יגה ב210 דולר.. http://www.overstock.com/cgi-bin/d2.cgi?PAGE=PROFRAME&PROD_ID=881761 נא להתעלם מדמי משלוח כי מביאים לי את זה מארצות הברית... בבקשה תעזרו לי תודה מראש... :nixweiss: :nixweiss:
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
ההודעה הראשונה שלי, הייתי רוצה לדעת בבקשה מהיכן אני משיג את הדגם הנ"ל בארץ במחיר הוגן.. המחיר היחיד שמצאתי זה 1850 ש"ח וזה המון לעומת 170$
-
- 10 תגובות
- 767 צפיות
-
-
נגיד אני מפעיל את המשחק WOLFENSTEIN הישן הזה שבטח רובכם מכיר, אז אין מוזיקה במשחק כמו שהיה ב 486 והמחשבים הישנים ועוד משחקים זה מעצבן כי אחים שלי אוהבים לשחק במשחקים כאלה ואין מוזיקה, בהגדרות במשחק רשום או אדליב או סאונד בלסטר (זה בטח סוג הכרטיס) ואין מוזיקה, יש סאונד שיורים וזה אבל מוזיקה אין, ויש עוד אחד שזה DISNEY SOUND SOURCE זה גם סוג של כרטיס קול ישן? בקיצור מה עושים כדי שיהיה סאונד? קונים כרטיס מלפני 10 שנים? חח הכרטיסים הנוכחים לא תומכים? זה אחד על הלוח אונבורד וגם יש לי אחד של קריאייטיב
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השימוש העיקרי באוזניות יהיה שמיעת רוק והאבי מטאל, ומשחקי מחשב מקוונים כגון Unreal Tournament 2004, Counter Strike (רצוי אוזניות שיתאימו גם למסיבות רשת אך לא חובה..) בינתיים חשבתי על: 1. Sony MDR-V6 2. Audio Technica - ATH-A500 3. Grado SR80 4. Sennheiser HD280Pro תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
טוב היום החלטתי שאני הולך לבנות את המקרן ב-300$ כדיי להיפטר מהטלוויזיה של SIMENS שבת 20 שבחדר שלי... עכשיו אני זקוק לכמה דברים: 1. המלצה למסך LCD טוב... אני חושב שצריך 16 MS... 2. איך אני משיג את המקרן שקופיות לא מצאתי כזה בזאפ... או שלאיזה עדשה אני זקוק כדי שתגדיל את התמונה... 3. אם אני עושה המקרן שקופיות אני צריך מסך כזה של הקרנה אחורית כי אין לי מקום בחדר לשים את המקרן שקופיות... אפשר להשיג דבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-