אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי ברסיבר חיבור LFE ובסאב עצמו גם LFE וגם RCA - איזה משניהם עדיף? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, במחשב הקודם חיברתי את הטלוויזיה עם חיבור svideo. הכרטיס מסך GeForce GTX 460 עם רק יציאת hdmi 2 ו- dvi. ניסיתי לחבר את הטלוויזיה עם מתאם hdmi ל- vga וכבל vga עם חיבור של svideo. זה נותן לי רק פסים שרצים בטלוויזיה. בלוח בקרה של NVIDIA זה לא נותן שום אפשרות לשנות שיטת שידור. מה צריך לעשות? ממיר/מתאם? עוד שאלה, כרטיס טלוויזיה יכול להוציא שיטת שידור ולא רק לקבל?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בחדר שינה טלויזיה ישנה של JVC, שיש לה שני חיבורים RF ( אנטנה ) וחיבור וידאו, כרגע מחובר לטלוויזיה זו ממיר אנלוגי דרך RF. הבעיה שהטלויזיה לא מזהה את הDVD כשאני מנסה לחבר אותו דרך חיבור הוידאו... ניסיתי לחבר וידאו דרך RF ולחבר DVD דרכו, אבל הטלויזיה לא מזהה את הוידאו ( כלומר אני לא יכול להגיע לתפריטים של הוידאו ), מה שמוזר במקרה הזה שאם אני מחבר את הממיר האנלוגי דרך הוידאו, אז כן רואים את הערוצים... דרך אגב לטלויזיה זו אין שלט לכן אני לא יכול לנסות לכוון אותה... האם יש איזשהו פיתרון חוץ מלהחליף את הטלוויזיה.? האם קיים שלט אוניברסלי שדרכו אוכל לכוון את הטלוויזיה? או שאולי ישנה אפשרות לחבר את הDVD דרך ממיר אנלוגי או דיגיטלי ישירות? אשמח לקבל את עזרתכם... תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי בכל הרסיבר ואין כניסת מיקרופון א.למה ?? (עלה המון כסף בזמנו) ב. מה אני יכול לעשות במקום ? הבעיה היא כזו ...קניתי ציוד על מנת לחבר את הגיטרה דרך פיקאפ (כבל בין הגיטרה ליציאת מיקרופון) הקטע שלא תיארתי לעצמי שלא יהיה , רק לאחר הקנייה שמתי לב. יש דרך כל שהיא להגביר דרך יציאת PHONOS ?...V AUX ?...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי במחשב חיבור קדמי לאוזניות, מיקרופון ושני USB כשאני מחבר אוזניות אני לא שומע איתן כלום...ובדריבר הוא לא מזהה אותם גם... ואת הרמקולים הוא כן מזהה. החיבורים מקדימה כן מחוברים ללוח אם כי דברים אחרים עובדים איתם ולא האוזניות לא. הלוח אם שלי הוא GA-P35-DS3L
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 700 ש"ח לקניית אוזניות קשת, השימושים העיקריים זה לחסימת רעש ממקורות חיצוניים ומוזיקה כמו מטאל, קאנטרי, רוק ועוד... שהקול יהיה כמה שיותר איכותי ודגש חשוב על חסימת הרעש (ללא רעשים מהאוזניות). אני מתלבט בין 3 האוזניות הללו: (אם יש לכם הצעות טובות יותר אז תציעו בבקשה) 1. אוזניות קשת JBL j88i שחור (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15445) 2. אוזניות DJ מקצועיות עם מיקרופון Skullcandy Mix Master DJ Matte (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13517 3. אוזניות עם מיקרופון Monster Inspiration שחור (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13107) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני חודשיים קניתי טלויזיה LG LM620Y סמרט דגם 2012 עם תלת מימד וכל השטויות ואפילו השקעתי בשלט המגניב של המג'יק! אבל יש ים של באגים! עדכנתי גירסה ואפילו היו אצלי טכנאים וניסו עדכונים שלהם שאין לנו גישה אליהם אבל כלום לא עוזר! היוטיוב ניתקע כל הזמן, התפריטים כל הזמן נתקעים ולוקח להם ים זמן להגיב לפקודות! ה"פלקס" ניתקע באמצע סרט.. וכל מיני תופעות מהסוג הזה. חוץ מיזה המסך מדמם (בריחת אור עצבנית מהפינות של הטלויזיה), והיא ממש מתחממת שזה די נראה לא תקין. בתמיכה אומרים לי שזה תקין ??? השאלה אם יש למישהו טלויזיה דומה עם בעיות כמו שתיארתי למעלה? או שנפלתי על טלויזיה פצוע?! אשמח לתגובות!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי LCD 32" של PROVIEW , תומך HD (רשום עליו HD READY) יש לי כרטיס מסך 8800GTS עם חיבור HDMI. איך אני יכול לחבר ולהנות מHD ? אם אני מחבר כבל שמצד אחד הוא HDMI (למחשב) ומצד שני DVI (ל LCD) , אני אראה ב HD ? או שזה לא עובד ככה? חייבים לחבר HDMI ל HDMI כדי לראות ב HD? מבקש הבהרות והסברים... אני קצת מבולבל. עשיתי חיפוש אך לא מצאתי משהו שעזר לי להבין את הדברים הבסיסיים האלה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי... אני יודע שהנושא חרוש בפורום ושיש מגה פוסט אבל גם בחיפוש וגם במגה פוסט לא מצאתי את המידע הנדרש. מצטער. החלטתי לאחרונה למכור את הMD שלי MZ-Z707 ב650 שקלים... אני חושב שהמחיר מכובד... בכל אופן, אני רוצה לקנות עם הכסף הזה ועוד כסף שאני מקבל ממשכורת נגן MP3 מבוסס הרדיסק. בהתחלה חשבתי על הiRiver H320, אבל אז ראיתי שהוא בעובי 25 מ"מ! חתיכת משקולת. H120 אני לא רוצה להמר אם אני אמצא או לא כי אני לא בטוח מתי אני אקנה. אז חשבתי על לקנות את אחד מנגני הMicro-Drive. כמו שאמרתי אייפוד אנלא רוצה, אז יש לי שתי אפשרויות - Creative Zen Micro וiRiver H10. אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע. רק חשוב לי שהנגן יהיה בגודל נורמלי... האורך והרוחב של הH320 לא מפריעים לי אבל העובי גדול מדי.…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי...התקציב הוא 500ש"ח. השימוש העיקרי הוא צפיה בסרטים. המשני, מוזיקה ומשחקים. אני צריך אוזניות ללא מיקרופון, אוזניות קשת מעל הראש עם כריות ספוג (התרגלתי כבר), אם אני לא טועה הכוונה לאזניות סגורות ולא פתוחות. עד כה ראיתי המלצות על הRP-21. על הHD485 ועל הHD280 PRO. אני צריך לדעת מהן האוזניות שהסאונד בהם הכי טוב!! ואם יש לכם המלצות לדברים יותר טובים באיזור ה500, אז אין לי בעיה. קצת יותר, קצת פחות.. לא נורא. נ.ב. אני גר בנתניה ואם מישהו מכיר חנות מכובדת בסביבה.. שאוכל להתרשם מהאוזניות הממולצות ולשמוע ולראות אם מתאים לי, אני יותר מאשמח. נ.ב. מי שבא לו לעזור, בעיות בסאונד.. פורום תמיכה טכנית: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311586.0
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי,קניתי היום רמקולים קדמיים חדשים של alpine spg-17cs. אחוריים לא קניתי בינתיים אין תקציב, לא קניתי גם סאב וגם לא מגבר, רק רמקולים קדמיים קומפוננט ורדיו דיסק. באחורה יש את המקוריים של הטויוטה 2004 שלי שהם די פשוטים ולא הכי טוביםורדיו דיסק בולטוס של alpine 72bt שאמור לתת כוח ואיכות לרמקוליםהווליום יכול להגיע עד 35, הוא כיוון לי שם את העוצמות והבאסים איזה רבע שעה כי הבאסים היו מדי גבוהים וזה לא היה נשמע טוב, ועדיין, ברגע שאני עובר את ה25 26 שגם ככה לא שומעים ככ חזק במספר הזה, השמיעה מתחילה להיות בכלל לא נקייה, במיוחד בשירים עם באסים, אבל גם בשירים בלי באסים ברגע שאני עובר את 26 ובכלל שאני מגיע ל30 זה ממש לא נעים לאוזן.מילא היה מגיע ל25 והיו שומעים חזק, אבל ב25 זה לא כזה חז…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להפוך כמה שירי MP3 שיש לי ל Dobly Digital, ולשם כך אני צריך תוכנה MP3 to AC3. בבקשה תמליצו לי על תוכנה טובה, וכוללת את כל אפשרויות הבחירה שאפשר. על תמליצו על BeSweet כי הסתבכתי איתה... ועוד משהו, מכירים את האתר הזה: http://www.cinenow.com/fr/vobtrailer.php3 , באתר זה יש טריילרים להורדה לבדיקת שיטות שידור. אבל איך מורידים מהאתר? כל הורדה שאני מנסה הוא עושה Forbidden...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שהcx300ii שלי אבדו ברכבת או משהו בסגנון ( :'( ) אני מחפש תחליף, חשבתי על הmeelectronics m9p\m21p, כאשר שניהם לא נמצאים למכירה באתר הEBAY (שלחתי הודעה לבירור). חשבתי על הm6p אבל בגלל הצורה שלהן, ובגלל שהאוזניים שלי עקומות, אני מעדיף לא להסתכן שלא יתאימו לי בונוס גבוה למיקרופון מובנה התקציב 25$, אפשר לחרוג קצת תודה הוזמנו m21 של meelectronics(בלי מיקרופון :'( ) במחיר זנות (יש 60% הנחה תבדקו בפייסבוק שלהם) בהיסחפות רגעית, מקווה שלא יתגלה כטעות
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי קודם כל אציין שאני ממש לא מומחה בתחום. חובבי מוזיקה אצלנו במשפחה אבל מסתפקים לרוב ברמקולים סטנדרטייים של מערכות מיני סטראו רגילות. השאלה היא - יש לי מערכת מיני (SONY) בסלון שמחוברים אליה חוטית 2 רמקולים סטנדרטיים . לרוב משדרים אליה בבלוטוס. יש לי הכנה לרמקול גם במטבח וצינור מקשר לאיזור המערכת. בנוסף אני רוצה להוסיף רמקול בלוטוס במרפסת ומחפש דרך לשמוע את זה יחד עם המוזיקה בבית. ההבנה שלי היתה שאני צריך איזשהוא מכשיר שיודע להתחבר בלוטוס גם למקור המוזיקה (נניח מחשב), וגם יודע להוציא מוזיקה גם לרמקולים החוטיים הקיימים, גם לרמקול חוטי נוסף במטבח וגם לרמקול בלוטוס במרפסת. ניסיתי קצת לקרוא על רסיברים ומגברים אבל די הלכתי לאיבוד.... הכל נראה לי הרבה מ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רואה באתר של באג דיוטיפרי מערכת קולנוע ביתית LG 534 5.1 מה שאני יודע עליה זה מה שכתוב באתר של באג 500W יציאת HDMI כניסת USB אבל הבעיה היא שאני מחפש בגוגל ובזאפ אבל אני לא מוצא את המערכת הזאת.. מישהו מכיר או יודע משהו על המערכת הזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מגבר+5 רמקולים מחוברים דרך כבל RCA למחשב ככה שהכל עובד על מערך סטריאו ולא כמו שזה צריך להיות. עכשיו השאלה האם כבל אופטי זה מה שצריך בשביל לעשות מערך סראונד ? והאם הכבל הזה מתאים http://www.ebay.com/itm/HIGH-QUALITY-6M-TOSLINK-OPTICAL-DIGITAL-AUDIO-CABLE-6mm-/360308238598?pt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&hash=item53e40b6906 וכן יש לי כניסה גם במגבר וגם במחשב.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אשמח לעצות. יש לציין שעליי לקנות בארץ ולכן המחיר מתייחס לארץ. תודה, גיא
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לא מצאתי את הפורום המתאים, אני מאמין שזה הכי מתאים.. יש לי כרגע ברכב רדיו דיסק יחסית ישן, מעצבן, שהורס את הדיסקים תוך כמה ימים. אין לו חיבור AUX או USB, רק דיסקים. האמת שאיכשהוא שומעים ברכב ממש טוב, עם הרמקולים המובנים שלו (Isuzu Rodeo שנת 2004.. תכנון אמריקאי.. הם יודעים את העבודה). כהקובץ בדיסק הוא קובץ באיכות סטודיו טובה, שומעים ממש ממש טוב גם בווליום יחסית גבוה, אני ניהנה). שתי שאלות: 1. האם רדיו דיסק חדיש שאני ארכוש ישפר אפילו עוד יותר את איכות השמע? 2. כרגע אני יכול לצרוב דיסקים רק בפורמט AUDIO, ככה שנכנסים לי רק 20 שירים בדיסק, עד 80 דקות אם אני לא טועה. אצל חברים שלי, הם צורבים דיסק בפורמט DATA ובעצם מכניסים מאות שירים, אצלי הדיסקים האלה פשוט לא נקראים. האם רדיו ד…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות דיסקמן MP3 והמליצו על ה GRAETZ KJ2300 במחיר של 450 ש"ח האם שווה ליקנות ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הביאו לי 2 רמקולים Wharfedale valdus 200 עם סנטר ועוד 2 קטנים... כדי לי לחבר את ה- Wharfedale valdus 200 למגבר במקום ה ATP3? הם יתנו תוצאות טובות יותר?.. זה קריטי לאיזה מגבר הם יחוברו או שכול מגבר יתן תוצאות טובות יותר מה-ATP3? האם הם מוציאים באס טוב? ואיך הם בצלילים הגבוהים? אני שוקל לחבר אותם במקום ה- ATP3 לשימושים של מוזיקה ואולי מידי פעם סרטים (אני בקושי רואה) 99% מוזיקה.. מה אתם אומרים הדעה שלכם חשובה לי, תודה.. תמונות: http://www.siz.co.il/up.php?file=dnlygmny4jtj.jpg http://www.siz.co.il/up.php?file=5nmwydnqkzno.jpg http://www.siz.co.il/up.php?file=qozxc3d1dgon.jpg http://www.siz.co.il/up.php?file=hdbtryicym4j.jpg
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני בונה תיבה לרמקולים, משהו שיהיה יפה ומועצב לפי הבית ובשורה התחתונה - HOMEMADE, בגלל הוואפר (10'' בכל רמקול) אני צריך רמקול מיד-נאנג' סגור/אטום מצידו האחורי של הרמקול, בכדי שלא ייקבל את האוויר שהוואפר יוצר בתוך התיבה ויקפיץ את הרמקול (הרגיל). רצוי מאוד שהרמקול יהיה 6.5''.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מחפש אוזניות קשת עם מיקרופון לשמיעת מוזיקה במחשב וקצת באייפון אני לא מחפש משהו מקצועי כמובן אלא משהו סביר שנותן צליל ובס יפים ועם אטימה טובה. התקציב הוא עד 400 ש"ח אולי עם חריגה קטנה של 20-30 ש"ח. אשמח להמלצות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למרות כל ההמלצות עלGTXP אני עדיין דובק בכך שcreative הכוונה היא ללין של Audigy יותר טוב, ומכיוון שאני חושב להחליף את הSB live שלי במערכת 7.1 ידוע לי שהולך לצאת כזה כרטיס מבית הרקולס אבל מה אם creative?.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב בשביל להקליט שידורי HD מהממיר של YES. האים קיים כרטיס כזה ואים כן אז מה מומלץ ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
*האם מומלץ להישאר עם כרטיס קול מובנה או לרכוש ייעודי? *איזה כרטיס קול מומלץ מההבאים למשתמש הביתי? (MP3, סרטים לעיתים, ומשחקים לעיתים רחוקות) M-AUDIO Revolution 5.1 470 ש"ח אחריות שנה Creative SoundBlaster 5.1 110 ש"ח אחריות שנה Creative SoundBlaster Audigy Value 24 bit 7.1 Bulk 195 ש"ח Creative SoundBlaster Audigy Value 24 bit 7.1 RETAIL 205 ש"ח אחריות שנה Creative SoundBlaster Digital Music LX USB 215 ש"ח אחריות שנה Creative X-Fi Xtreme Audio - Bulk - ללא אריזה 289 ש"ח אחריות שנה Creative X-Fi Xtreme Audio Retail - PCI-E כרטיס קול החיבור חדש ! - PCI-E 315 ש"ח אחריות שנה Creative X-Fi Xtreme Audio Retail 419 ש"ח אחריות שנה Zalman ZM-RSSC Usb 5.1 SoundCard 379 ש"ח Zalma…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-