אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שמעו קניתי אייפוד 30 ג'יגה ואני מאוכזב מהאוזניות של אפל אז אני רוצה לקנות אוזניות in ear שיהיו איכותיות ונוחות. ראיתי דגם של http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714548 bose in ear ומצאתי מישהו לקנות ממנו ב120 חדשות במקום ב320. וראיתי גם מגבר נייד לאוזניות שעולה באיביי 70 שקל fiio e5 מישהו יכול להגיד איך הוא? אם יש המלצות על אוזניות אחרות אני ישמח לשמוע יומטוב!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי אוזניות 5.1 ROCCAT KAVE בחו"ל, חיברתי אותם למחשב, הכל עובד יפה, אבל אני רוצה שהאוזניות יעבדו ביחד זוג רמקולי הסטריאו שלי. כ.קול שלי הוא און-בורד של asus p5q-pro. האם יש דרך להשיג להגדיר אותו להעביר סאונד 5.1 לאוזניות, וסטריאו לרמקולים?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי לקנות רמקולים של pure acustic http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1124443 האם יש הצעות נוספות בטווח של 3000 או פחות? (עדיף פחות)
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
2 רמקולים בלי סאב איכותיים לדוגמא: YAMAHA YSTM101 או 4 רמקולים+סאב של חברה לא כל-כך מוכרת לדוגמא: winner 4.1
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי בטלוויזיה חדשה מבית LG , מסך 47 אינץ' מסוג LED ( הדגם הוא : 47LV3550 ) השאלה שלי היא כזו: לטלוויזיה שלי אין DLNA אבל אני יודע שניתן לקנות דונגל של LG (אם זה משנה אז הדונגל הוא AN-WF100 ), במידה וחיברתי אותו לטלוויזיה, הטלוויזיה תקלוט אותו? יש תוכנה שצריך להתקין (על הטלוויזיה והמחשב) ? תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לחבר 8 רמקולים למחשב ורציתי לדעת אם זה אפשרי אם כן, אשמח לדעת איך. תודה רבה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קצת פרטים: הטלויזיה תהיה מחוברת לממיר (הוט) ולמחשב. המרחק הוא בערך 2.5 מטר. עכשיו הבנתי שהחישוב אינצ'\מרחק צפיה הוא 10 אינצ' למטר, אז מה מומלץ? 26 או 32? ההשקעה תהיה עד 4.5K
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לדוגמא בישומים של ווינדוס....גם במישחקים אם הקטע קול קצר-כמו שני צלילים=לא שומעים או שומעים רק את הצליל השני יש כאילו השעייה מרגע שהמגבר ברמקולים מקבל/מזהה אות דיגיטלי ואז מתחיל להשמיע אותו....ולכן הוא חותך אותו. מישהו יודע איך פותרים את זה? מה ואיפה לשנות בהגדרות?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום . יש לי כרטיס קול של Creative Audigy , עם רמקולים של Altec ATP3 עכשיו יש ביציאות של הכרטיס קול , 2 יציאות לרמקולים . חיברתי את הרמקולים ליציאה הראשונה , אולם לא שמעתי כלום . חיברתי את הרמקולים ליציאה ה שנייה ואז התחלתי לשמוע את המוזיקה . מישהו יכול להסביר לי למה משמשת היציאה הראשונה. ??? ???
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ריסבר avr 390 של דנון, לאחרונה לא שומעים מוזיקה מהמחשב.. (שמעתי כבר כמה שנים ללא בעיות) המחשב מחובר למגבר ליציאת הDVD וכאשר מחובר כבל והכל תקין על צג המגבר מופיעה אות C ששום דבר לא מחובר מופיעה A אז ביומיים האחרונים מופיע A ולא שומעים למרות שהכבל מחובר.ץ אני נוטה להאמין שיש בעיה כלשהי בהגדרות אולי מישהו נגע, במגבר או במחשב. בכבל אני כמעט שולל בעיה - מכיוון שחיברתי במגבר לכניסה אחרת שמעו (לא שמעו טוב, שמעו עם רעש סטטי ובצורה מוזרה, זה בגלל שאין התאמה בין הכניסות אבל עצם זה ששמעו זה אומר שיש זיהוי של מידע מהמחשב. הרמקולים כמובן עובדים (כמו שאמרתי קודם שמעו צלילים) אז זה או הגדרות כלשהם , או שכניסה הלכה פתאום? גם זה לא נראה לי עצות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חייב יציאת AUX שהיא מתחברת לרסיבר שלי . הרבה סרטים קצת משחקים . תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, המרחק צפייה שלי בחדר שינה הוא 2 וחצי מטר,.. אני לא מעוניין לחבר קונסולות לטלוויזיה אלא רק סרטים.. הסאונד ממש לא מעניין כי אני מחבר מערכת קולנוע ביתית.. עוד שימושים הם ממש קצת משחקים מהמחשב וכמה שידורי ספורט לפעמים... כמובן שיהיה חיבור ליואסבי ושזה ייקרא את כל הקבצים של הhd שמורידים באינטרנט.. ושלא יהיה בעיה לחבר אותה בעיקר למחשב רגיל ונייד.. הדגמים שמצאתי בנתיים הם: Fujicom fj37c6 Lg 37ld460 המלצותיכם......
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 700 ש"ח לקניית אוזניות קשת, השימושים העיקריים זה לחסימת רעש ממקורות חיצוניים ומוזיקה כמו מטאל, קאנטרי, רוק ועוד... שהקול יהיה כמה שיותר איכותי ודגש חשוב על חסימת הרעש (ללא רעשים מהאוזניות). אני מתלבט בין 3 האוזניות הללו: (אם יש לכם הצעות טובות יותר אז תציעו בבקשה) 1. אוזניות קשת JBL j88i שחור (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15445) 2. אוזניות DJ מקצועיות עם מיקרופון Skullcandy Mix Master DJ Matte (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13517 3. אוזניות עם מיקרופון Monster Inspiration שחור (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13107) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מערכת 2.1 למחשב Z2300 ואני רוצה לחבר משהו יותר איכותי מהסטלייטים הנוכחיים לסאבוופר אבל לפי מה שהבנתי זה יכול להיות בעיה כי המגבר של ה Z2300 הוא פנימי בסאבוופר, אני לא מבין בזה בכלל, מישהו יכול להסביר לי על זה קצת ולמה זה יכול להיות בעיה לחבר? ואם אני כן יכול לחבר, איך הרמקולים האלה - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724685 ? והאם יש משהו יותר מומלץ מהם עד 1000 שקל? ולא אכפת לי לקנות רמקולים יד שניה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת אוזניות אלחוטיות שישמשו לצפייה בטלוויזיה ומוזיקה מהמחשב והסמארטפון. בגדול, אני לא אודיופונית מטורפת, אבל אני כן אוהבת איכות. עם זאת, התקציב שלי לא כזה גבוה ונע סביב ה-300-400 ש"ח כרגע. משיטוט ב-ZAP, מצאתי שני דגמים של אותה חברה JBL (מכירה את המותג שלום שלום כזה): 1. E40BT 2. JBL J56BT האם אחד מהדגמים מומלצים? אם יש חברה אחרת, דגם אחר וכו' בטווח המחירים שלי, אשמח לשמוע. עריכה: מחפשת שהאוזניות יהיו כמה שיותר מבודדות רעש. פיצ'ר נחמד שיכול להיות ויש באוזניה מס' 2 שכתבתי - מיקרופון לשיחות.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להפוך כמה שירי MP3 שיש לי ל Dobly Digital, ולשם כך אני צריך תוכנה MP3 to AC3. בבקשה תמליצו לי על תוכנה טובה, וכוללת את כל אפשרויות הבחירה שאפשר. על תמליצו על BeSweet כי הסתבכתי איתה... ועוד משהו, מכירים את האתר הזה: http://www.cinenow.com/fr/vobtrailer.php3 , באתר זה יש טריילרים להורדה לבדיקת שיטות שידור. אבל איך מורידים מהאתר? כל הורדה שאני מנסה הוא עושה Forbidden...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שהcx300ii שלי אבדו ברכבת או משהו בסגנון ( :'( ) אני מחפש תחליף, חשבתי על הmeelectronics m9p\m21p, כאשר שניהם לא נמצאים למכירה באתר הEBAY (שלחתי הודעה לבירור). חשבתי על הm6p אבל בגלל הצורה שלהן, ובגלל שהאוזניים שלי עקומות, אני מעדיף לא להסתכן שלא יתאימו לי בונוס גבוה למיקרופון מובנה התקציב 25$, אפשר לחרוג קצת תודה הוזמנו m21 של meelectronics(בלי מיקרופון :'( ) במחיר זנות (יש 60% הנחה תבדקו בפייסבוק שלהם) בהיסחפות רגעית, מקווה שלא יתגלה כטעות
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב וחג פורים שמח לכולם יש ברשותי את הכרטיס כשנה כמעט ואין לי שימוש בו בכלל , פעם הייתי שומע מוזיקה ומשחק במשחקים היום הוא פשוט מבוזבז אצלי . הכרטיס עולה היום 590 ש"ח ב K.S.P , עדיין באחריות מעוניין לקבל 400 ש"ח עליו , כולל אריזה כחדש !
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מחפש אוזניות קשת עם מיקרופון לשמיעת מוזיקה במחשב וקצת באייפון אני לא מחפש משהו מקצועי כמובן אלא משהו סביר שנותן צליל ובס יפים ועם אטימה טובה. התקציב הוא עד 400 ש"ח אולי עם חריגה קטנה של 20-30 ש"ח. אשמח להמלצות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מצאתי את הפורום המתאים, אני מאמין שזה הכי מתאים.. יש לי כרגע ברכב רדיו דיסק יחסית ישן, מעצבן, שהורס את הדיסקים תוך כמה ימים. אין לו חיבור AUX או USB, רק דיסקים. האמת שאיכשהוא שומעים ברכב ממש טוב, עם הרמקולים המובנים שלו (Isuzu Rodeo שנת 2004.. תכנון אמריקאי.. הם יודעים את העבודה). כהקובץ בדיסק הוא קובץ באיכות סטודיו טובה, שומעים ממש ממש טוב גם בווליום יחסית גבוה, אני ניהנה). שתי שאלות: 1. האם רדיו דיסק חדיש שאני ארכוש ישפר אפילו עוד יותר את איכות השמע? 2. כרגע אני יכול לצרוב דיסקים רק בפורמט AUDIO, ככה שנכנסים לי רק 20 שירים בדיסק, עד 80 דקות אם אני לא טועה. אצל חברים שלי, הם צורבים דיסק בפורמט DATA ובעצם מכניסים מאות שירים, אצלי הדיסקים האלה פשוט לא נקראים. האם רדיו ד…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- ערב נעים ושבוע טוב לכולם יש ברשותי מחשב בן 7 חודשים עם לוח אם MSI P43 Neo 7519 (התמונה של הלוח אם שלי זהה ללוח האם שבתמונה). http://i.testfreaks.co.uk/images/products/600x400/93/msi-p43-neo.3756125.jpg אני רוצה לחבר את המחשב לכניסה הדיגיטלית ברסיבר. ע"פ פירוט היצרן של הלוח אם (SPDIF-out pinheader) והעובדה שווינדווס מזהה שיש חיבור דיגיטלי - אמורה להיות במחשב יציאה דיגיטלית... יציאות האודיו היחידות שיש לי זה ה-6 שאתם רואים בתמונה, אז איפה היציאה הדיגיטלית? המון תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שקניתי מערכת חדשה לסלון, וגיליתי כמה וכמה צלילים חדשים במוזיקה שאני שומע, התלהבתי. השימוש המיועד לאוזניות הוא סאונד נייד(אני מחזיק בנגן MP3CD של פאנסוניק שהאיכות שלו לא רעה, ומתכנן על נגן נוסף בעתיד...) מאוד חשוב שאוזניות יהיו סגורות, וימנעו מכמה שיותר רעשים לחדור אותן ולהפריע לחוויית השמיעה שלי. אני מעונין להוציא בין 700 ל1000 שקל(עדיף כמה שפחות ). אז, מה כדאי? ואיפה כדאי?(אפשרי גם חנויות באינטרנט שמוכנות לשלוח לארץ) בנוסף, האם כדאי להשקיע במגבר לאוזניות? (ראיתי שניתן להזמין בכמה מקומות מגברים שמקבלים ביקורות טובות ב50$)
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב thinkpad edge, אשר בו יציאה אחת משולבת לאוזניות ולמיקרופון. שתי שאלות בנושא: 1. האם ישנן אוזניות שאינן in ear, אשר ניתן לחבר עם פין אחד למחשב וישמשו הן לשמיעה והן לדיבור? אם כן, אשמח לקישור. 2. האם קיים מפצל אשר יודע את השקע הבודד המשולב לשני שקעים, ואז אוכל לחבר גם אוזניות וגם מיקרופון בנפרד? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
*האם מומלץ להישאר עם כרטיס קול מובנה או לרכוש ייעודי? *איזה כרטיס קול מומלץ מההבאים למשתמש הביתי? (MP3, סרטים לעיתים, ומשחקים לעיתים רחוקות) M-AUDIO Revolution 5.1 470 ש"ח אחריות שנה Creative SoundBlaster 5.1 110 ש"ח אחריות שנה Creative SoundBlaster Audigy Value 24 bit 7.1 Bulk 195 ש"ח Creative SoundBlaster Audigy Value 24 bit 7.1 RETAIL 205 ש"ח אחריות שנה Creative SoundBlaster Digital Music LX USB 215 ש"ח אחריות שנה Creative X-Fi Xtreme Audio - Bulk - ללא אריזה 289 ש"ח אחריות שנה Creative X-Fi Xtreme Audio Retail - PCI-E כרטיס קול החיבור חדש ! - PCI-E 315 ש"ח אחריות שנה Creative X-Fi Xtreme Audio Retail 419 ש"ח אחריות שנה Zalman ZM-RSSC Usb 5.1 SoundCard 379 ש"ח Zalma…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני חודשיים קניתי טלויזיה LG LM620Y סמרט דגם 2012 עם תלת מימד וכל השטויות ואפילו השקעתי בשלט המגניב של המג'יק! אבל יש ים של באגים! עדכנתי גירסה ואפילו היו אצלי טכנאים וניסו עדכונים שלהם שאין לנו גישה אליהם אבל כלום לא עוזר! היוטיוב ניתקע כל הזמן, התפריטים כל הזמן נתקעים ולוקח להם ים זמן להגיב לפקודות! ה"פלקס" ניתקע באמצע סרט.. וכל מיני תופעות מהסוג הזה. חוץ מיזה המסך מדמם (בריחת אור עצבנית מהפינות של הטלויזיה), והיא ממש מתחממת שזה די נראה לא תקין. בתמיכה אומרים לי שזה תקין ??? השאלה אם יש למישהו טלויזיה דומה עם בעיות כמו שתיארתי למעלה? או שנפלתי על טלויזיה פצוע?! אשמח לתגובות!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-