אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
איזה אוזניות אתם ממליצים לאייפוד מהחברה הזו ? אוזניותוMX500וSennheiserו ? אלה החדשות לא ומה ההבדל בין mx לה cx תודה ורוצים לתת לי את הגירסא הזו mx 400 יש הבדלים בינהם ? לבין השאר... כאלה גדולים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשעה טובה אני רוצה לציין להצלחתי להוסיף עיברית ל firmware בשביל ה iriver ihp-120 זה רישוני ביותר (לפני בערך רבע שעה) אבל זה עובד כמובן הפוך ורק כשלוחצים play מי שרוצה לנסות שיצור איתי קשר תמונות בקרוב בשעה זו אני רוצה להודות מאוד מאוד מאוד ל stripwax ול ohad שעזרו לי בלעדיהם זה לא היה קורה אז תודה לכם
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את האוזניות הנ"ל והבנתי שיש באוזניות של Sennheiser הרבה זיופים בין ה-CX300 או CX500 או תוכלו להסביר איך ניתן לראות אם זה מקורי או מזיוף.... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זאת חברה אמריקאית והנגנים שלה ברמה של sandisk חשבתי לקנות את זה http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=newstick1024fm&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 הם באמת שווים משהו? ומישהו שמע על hy technology?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול. אני כרגע עם אוזניות HD650 של Sennheiser עם כרטיס קול ASUS Xonar Essence Stx. והייתי מעוניין לדעת אם הAudioengine D1 או הFIIO E17 יהיו שיפור לכרטיס הקול שלי,ובמידה ולא על איזה DAC או AMP הייתם ממליצים שכן יהיה שדרוג מהSTX. מודה מראש לאנשים שעוזרים. =]
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי סאונד בר עם bt ואני רוצה לחבר אותו בלי חוטים לטלויזיה. האם טרנסמיטר אודיו bt יעשה את העבודה? עקרונית זה אמור לעבוד, אני לא מצליח לחשוב איך לעשות את החיבור בין הטרנסמיטר לסאונד בר. לשני המכשירים אין כל כך ממשק משתמש. חשבתי לקנות משהו כזה: https://www.ebay.com/itm/Bluetooth-V4-1-Transmitter-Wireless-A2DP-Audio-RCA-to-3-5mm-Aux-USB-Adapter-Hub/202519048474?hash=item2f2713711a:m:mbrEKpBye2J5oqI6kh8OZHg יש למישהו נסיון עם מוצר דומה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
2 רמקולים בלי סאב איכותיים לדוגמא: YAMAHA YSTM101 או 4 רמקולים+סאב של חברה לא כל-כך מוכרת לדוגמא: winner 4.1
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
קניתי את הכרטיס קול הזה שאמור להיות בין הטובים שיש. התקנתי לו דרייבר אחרון ל WIN 7 וכמובן שהתקנתי חבילות מקודדים וכל מה שצריך על מנת לנגן סרטי HD במחשב. הכרטיס מחובר לרסיבר של DENON בכבל אופטי ואכן משדר אליו באיכות מצויינת. הבעייה היא שכאשר אני מנגן סרטי HD הרסיבר מנגן אותם על PRO LOGIC 2 כלומר הוא אינו מזהה שידור DTS מצד המחשב. ניסיתי לשחק בהגדרות התוכנה והגדרות המקודדים השונות ולא מצאתי דבר. מה שמעצבן זה שבמדייה סנטר בסלון יש לי כרטיס קול עם יציאה אופטית שעלה לי 80 שקל שגם מחובר לרסיבר אחר של דנון ושם הכל עובד מושלם. מישהו יכול להושיע אותי?[br]פורסם בתאריך: 5.04.2010 בשעה 23:20:54 ועוד דבר,כאשר אני עושה בדיקת שידור מכל רמקול בנפרד משום מה הכרטיס קול משדר את הסאונד של ה…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש אוזניות אלחוטיות לטלויזיה, היה לי נסיון כבר עם 2-3 שנדפקו לי אז הפעם אני מחפש משהו איכותי. לא סוף הדרך אך בהחלט לא משהו זול. יש לי אפשרות לקנות גם בארה"ב ככה שאני לא מוגבל לדגמים שיש רק בארץ. אין לי מושג לגבי מחירים.. אפשר להשיג משהו טוב ב500 ש"ח ? חשוב מאוד שיהיה אפשר להטעין את האוזניות ושהם יהיו בקשת "שמתלבשות" על האוזן. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כמו שראיתם בטח מהכותרת אני מחפש אוזניות in ear באיכות טובה שיהיו עמידות מאוד הקטע הוא שיש לי נטייה להשמיד כל אוזניות תוך פחות מחודשיים כבר הצלחתי להרוס סנהייזר cx400 (או 300, אני לא בטוח) פעמיים בפחות מחודשיים, koss plug פעמיים בפחות מחודש משהו של griffin באיזה שבועיים והמון המון אוזניות ג'נריות של חברות אקראיות בתקופה שלא עולה על 3 חודשים (אחרי שעטפתי את הכבל בהמון המון בידוד מתכווץ שיהיה עמיד) תמיד ההרס הוא קרע פנימי בחוט באיזור של הקונקטור (ככה שבאוזניה אחת לא שומעים וצריך לשחק עם החוט כדי לשמוע) אני לא מעוניין לשנות את היחס (הדי נוראי) שלי לאוזניות שלי אבל אני כן רוצה אוזניות שיוכלו לסבול התעללות שכזו. המלצות? (גם המלצות לחנויות טובות יתקבלו בברכה)
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לחבר 8 רמקולים למחשב ורציתי לדעת אם זה אפשרי אם כן, אשמח לדעת איך. תודה רבה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני משתמש בטלוויזה בתור מסך מחשב. חיברתי אותה למחשב בכבל VGA (כחול) - ואני רואה טוב. הבעיה היא הקול... חיברתי את כרטיס הקול בכבל PL לטלוויזה - אבל משום מה לא שמועים כלום... כמובן שבדקדתי את עוצמת הקול וכו' - הכל נראה בסדר אבל לא שומעים. כאשר אני מחבר את הטלוויזה למחשב אחר עם כבל HDMI - שומעים והכל בסדר. כאשר אני מחבר רמקולים רגילים למחשב הזה - שומעים והכל בסדר. לצערי אין לי יציאת HDMI במחשב הזה וזה המחשב שאני רוצה לעבוד איתו... מה עושים? מעבר לחיבור הפשוט של הכבל - האם צריך לעשות אישה הגדרה במחשב או בטלוויזה? תודה, רם
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות טובות יחסית AKG K-430 ועכשיו אני מחפש בשבילן נגן טוב. חשבתי לכיוון Sansa Clip Plus, יש נגן טוב יותר שדומה לקליפ שיכול להתאים לי, עם איכות טובה יותר ? מחיר - עד 500 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ריסבר avr 390 של דנון, לאחרונה לא שומעים מוזיקה מהמחשב.. (שמעתי כבר כמה שנים ללא בעיות) המחשב מחובר למגבר ליציאת הDVD וכאשר מחובר כבל והכל תקין על צג המגבר מופיעה אות C ששום דבר לא מחובר מופיעה A אז ביומיים האחרונים מופיע A ולא שומעים למרות שהכבל מחובר.ץ אני נוטה להאמין שיש בעיה כלשהי בהגדרות אולי מישהו נגע, במגבר או במחשב. בכבל אני כמעט שולל בעיה - מכיוון שחיברתי במגבר לכניסה אחרת שמעו (לא שמעו טוב, שמעו עם רעש סטטי ובצורה מוזרה, זה בגלל שאין התאמה בין הכניסות אבל עצם זה ששמעו זה אומר שיש זיהוי של מידע מהמחשב. הרמקולים כמובן עובדים (כמו שאמרתי קודם שמעו צלילים) אז זה או הגדרות כלשהם , או שכניסה הלכה פתאום? גם זה לא נראה לי עצות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת רמקולים למחשב של microlab ב 5.1 ערוצים מחובר דרך כרטיס קול מובנה של לוח אם ASUS P5B DELUXE כל מה שאני מנגן ותומך ב 5.1 אני שומע והכל בסדר אני רוצה לשומע קבצים שלא תומכים ב5.1 בכל הערוצים מה שנקרא EXPAND CENTER TO REAR לדוגמה לשומע דרך יוטוב בכל הערוצים או סתם קובץ MP3 , סרט שלא תומך ב AC3 יש דרך לעשות את זה מבחינת תוכנה? או רק דרך חומרה שאני אצטרך לקנות כרטיס קול שעושה את כל זה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לקנות מערכת שמע חדשה בתקציב של עד 3.5K. אני רוצה לקנות רמקולים פאסייבים של B2030P Behringer ולהתאים להם מגבר . אני צריך לקנות גם כרטיס קול למחשב ? או שהמגבר מספיק ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השימושים שלי הם : כמסך מחשב לכל דבר ועניין משחקים צפייה בסרטים ב FHD עידן + תלת מימד בסרטים ומשחקים מרחק הצפייה הוא בסביבות 2-2.5 מטר הדגם שעניין אותי שעניין אותי הוא samsung eh6030 40 inch http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE40EH6030KXXU הציעו לי את המסך הזה ב 3050 ש"ח + עוד 2 זוגות משקפיים במתנה.(המחיר נראה לי אטרקטיבי). האם זה מסך טוב והמחיר כדאי או שיש משהו יותר טוב ומשתלם? הפרמטרים של המסך הזה נראים לי טובים , 3D , FHD , LED ו 100HZ אמיתיים ( או 200HZ עם המנגנון) , מצב משחק ועוד. אם מישהו יודע אם יש למסך הזה לאגים (אני מניח שלא ) או מה הקצב רענון , איזה פאנל יש לו (אני מניח ש S-PVA), עם יש לו chroma 4 4 4 והכי חשוב אם הוא מתאים לשימו…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, חשבתי לקנות הערב ביריד חבר טלביזיית סמסונג D6000 LED שא.ל.מ. מוכרים ב-4000 ש"ח כולל התקנה ומתקן לקיר. רציתי לשאול האם הדגם מוכר, מה הביקורות עליו וכו'. בגדול, זה מחיר טוב עבור טלביזיית לד בגודל כזה עם שלל פיצ'רים: תלת ממד, עידן+ מובנה, סטרימר מובנה, מעבד 200 הרץ ועוד. האם מאחורי המחיר הנמוך יחסית מסתתר חתול בשק ? כמו כן, א.ל.מ לא מוכרים טלביזיות LG, רציתי לשאול האם יש דגם LG מקביל במחיר דומה שעולה על הסמסונג באיכויותיו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! האם חיבור טועה של האוזניות לטלויזיה יכול לשרוף את האוזניות?? חיברתי את האוזניות עם מתאם PL נקבה לשני RCA זכר אל הLINE OUT לטלויזיה ונשמע רעש צורם, ומאז האוזניות לא עובדות כראוי. הייתכן?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב בלה בלה בלה אני יקח את הלוג'יטק ותודה רבה לעוזרים! והנה השאלה: ההורים שלי תמיד מתלוננים על הרעש שיוצא מהחדר שלי (ואז אומרים להנמיך) אז יש אפשרות לחסום את הצליל שלא יצא מהחדר? גומיות על הדלת והמשקוף אולי? יש לי דלת מעץ הכי פשוטה שיש אז חשבתי אולי להדביק על המשקוף גומיות וגם על הדלת גומיות וכשאני סוגר את הדלת הגומיות לוחצות אחת על השנייה. זה יעזור? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות נגן MP3. כיוונן שאני משתמש די כבד מבחינת כמות המוזיקה שאני מעוניין לקחת איתי החלטתי להתמקד בנגים מבוססי הארד דיסק כדוגמת Ipod ו Creative zen xtra. בכל הכתבות שקראתי לא מצאתי התיחסות ליכולת של הנגנים האלה לפעול בשעת פעילות גופנית (ריצות, עבודה בחדר כושר) עניין שמאוד חשוב לי. אני יודע שיש פה בעלי Ipod (תמונות מפגשים) ורציתי לדעת האם אתם חושבים שזה פרקטי לרוץ עם ה Ipod. מבחינת גודל, יכולת הנשיאה שלו והיכולת שלו לעמוד בטילטולים... כל עצה תתקבל בברכה, תודה. עדכון: ** ועוד נושא : יש לי אוזניות Sennheizer HD497, חשוב שהיציאה לאוזניות תיהיה מספיק חזקה כדי לספק אותם בצורה שלא תפגע באיכות. עם למשיהו במקרה ניסיון בלהניע אוזניות רציניות עם הנגן שלו אני יש…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מגבר+5 רמקולים מחוברים דרך כבל RCA למחשב ככה שהכל עובד על מערך סטריאו ולא כמו שזה צריך להיות. עכשיו השאלה האם כבל אופטי זה מה שצריך בשביל לעשות מערך סראונד ? והאם הכבל הזה מתאים http://www.ebay.com/itm/HIGH-QUALITY-6M-TOSLINK-OPTICAL-DIGITAL-AUDIO-CABLE-6mm-/360308238598?pt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&hash=item53e40b6906 וכן יש לי כניסה גם במגבר וגם במחשב.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש לי נגן MP3 מבוסס פלאש בעל קיבולת של 1GB, אני עובר ברשת וקורא סיקורים על כל הנגנים הקיימים אבל רציתי גם לקבל תגובות שלכם. לא כל כך חשוב לי העיצוב העיקר שהניווט יהיה נוח, שהבטריה תספיק לפחות ל 10 שעות ניגון רצוף, שהנגן יהיה מחברה מוכרת ובעל מוניטין כדי שזה לא יתקלקל לי אחרי חודשיים, וזהו בעיקר אז על מה אתם ממליצים? דרך אגב איך החברה IAUDIO? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, עברתי דירה ואני מחפש המלצה למסך LED בגודל של 40 אינץ' לפחות , אני יתחיל במה שאני לא צריך שיהיה במסך: 1.לא צריך מערכת אנדרואיד או כל סטרימר אחר. 2.לא צריך תלת מימד. מה כן צריך: 1. גודל מסך 40 אינץ' או יותר. 2.חדות תמונה. 3.קצב ריענון תמונה מצויין 4. קשור ל2 ו3 ביחד מעבד תמונה ופאנל איכותיים. 5.לפחות שני חיבורי HDMI או יותר. 6.חיבור אופטי. 7.חיבור ממשק USB לפחות אחד. 8.ממיר עידן+ מובנה. 9. הכי פחות חשוב אבל גם רצוי מאוד , מסגרת כמה שיותר דקה או בלי מסגרת בכלל. דגש על איכות המוצר. אני יודע שהיפנים מתמחים בזה אבל יקרים מאוד! אני יודע שרוב החברות היום שמות דגש על איכות בעיקר במסכים עם מערכ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-