עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כותרת אחת למעלה^^^^^^^.... Aviko

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by שוקו,

אחרי שהcx300ii שלי אבדו ברכבת או משהו בסגנון ( :'( ) אני מחפש תחליף, חשבתי על הmeelectronics m9p\m21p, כאשר שניהם לא נמצאים למכירה באתר הEBAY (שלחתי הודעה לבירור). חשבתי על הm6p אבל בגלל הצורה שלהן, ובגלל שהאוזניים שלי עקומות, אני מעדיף לא להסתכן שלא יתאימו לי בונוס גבוה למיקרופון מובנה התקציב 25$, אפשר לחרוג קצת תודה הוזמנו m21 של meelectronics(בלי מיקרופון :'( ) במחיר זנות (יש 60% הנחה תבדקו בפייסבוק שלהם) בהיסחפות רגעית, מקווה שלא יתגלה כטעות

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by PuppEDogg,

אני רוצה לקנות כרטיס קול שתומך ב5.1 ערוצים ואני לא ממש מבין בתחום חשבתי על לקנות את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=18283 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה הוא טוב? ואולי להמליץ לי אפילו על משהו אחר

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Stastyle,

שלום! ברשותי מצלמת 3D של סוני וטלויזיית 3D של LG. כיום, על מנת לצפות בסרטים אותם אני שומר על כונן קשיח נייד, אני חייב לחבר את המצלמה לטלויזיה. אני מחפש תוכנה או ממיר קבצים חינמי לPC אשר יאפשר לי להציג/להמיר את קבצי הM2TS לקבצי MKV או כל פורמט HD אחר, אשר יאפשר לי לצפות בסרטים בשיטת Side to Side היישר מהמחשב. חיפושי עד כה העלו חרס. רוב הנגנים אותם מצאתי מפעילים את הM2TS אך מראים רק תמונה אחת מתוך ה2 בקובץ, גם ממירים שניסיתי כדוגמת SUPER לא עזרו לי. יש לציין שסרטים אשר בדקתי ומצאתי כאשר הם כבר בSide to Side עובדים על המחשב ומאפשרים לי לצפות בהם בתלת מימד בטלויזיה, אך הפורמט של המצלמה הוא הבעייתי. מישהו מכיר אפשרות כזו? תודה, סטס.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by n_aviv1,

אתמול הייתי באופיס דיפו וראיתי סט שנראה בול! כמו ה Z-5500 של לוג'יטק חיקוי מוצלח? Divoom x-Force 1H http://www.divoom.com/X1h.htm ורק לשם השוואה http://www.dooimagen.com/images/large/835357.jpg http://www.nanashops.co.il/wbl_vcs31_P_Images/bao/pic/JIXFORCE1H_3.jpg

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. טוף.. אחרי הצקות לא מעטות לפורום במשך 3 ימים אני גאה להגיד שאני בעליו הגאה של מכשיר IPOD מיני דור שני (18 שעות בטריה..) קניתי את המכשיר יד ראשונה.. חדש מהאריזה (ואם המצלמה שלי הייתה עובדת הייתם מקבלים תמונות של הקרטון החום שהוא היה ארוז בתוכו..) כולל הכל הכל והבטריה אפילו עוד לא עברה הטענה ראשונית.. המכשיר כולל כמובן את מלוא האחריות של חברת "ידע" מחשבים.. עכשיו הדבר הכי טוב בכל העסקה היה המחיר של האיפוד.. חדש חדש חדש ב-700 שח :ylsuper: יצא שווה לא?? אז מי אמר ש-H10 או זן מיקרו הם הקנייה הכי משתלמת היום?!? : (או אמר שאידיוט מי שקונה אייפוד..)

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אחרי זמן מה הבנתי שמה שיש לי, לא מספיק. בדקתי מה התקציב מאפשר ומצאתי את אלה, שישמשו אותי בעיקר לסרטים ומשחקים: רמקולים: קריאטיב T5900 5.1 כרטיס קול: אודיג'י 2 value מה אתם אומרים?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by url,

ועוד משהו אם אני רוצה לשמור את האודיו המקורי שלסרטי הdvd בזמן הכיווץ לdivx (אני מתכוון לac3 ו dts) מה אני צריך לעשות? אני משתמש כרגע בflaskmpg ושם לא מצאתי אפשרות לעשות את זה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Gnome,

ערב טוב, בזמן האחרון אני מתעניין באייפוד (20 GB), יש לי מיני דיסק וממש אהבתי אותו רק שעכשיו זה מעצבן כל הקטע של לשבת שעתיים ולהקליט. אז איך שאני יודע זה שיש פה לעוד כמה אנשים אותו, אז רציתי לשאול עליו כמה שאלות. 1. קודם כל בכלליות, האם אתם מרוצים ממנו? 2. איך איכות הסאונד שלו? 3. האם אני יכול לשמוע בו כל שיר MP3 שיש או שהוא יעשה בעיות עם חלק? 4.למי שיש אותו הרבה זמן, האם נתקלתם בבעיות עם הסוללה שלו שמתה או משהו כזה או גססה? 5.ואם זה קורה, אז כיצד ניתן להחליף אותה? ועוד שאלה חשובה: האם הוא תומך בעברית? תודה רבה רבה לכל העונים. אשמח לקבל תשובות ועצות. גם המלצות לגבי נגנים נוספים אפשריים. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Access Denied,

מי מאלו עדיף?? הראשון, הנגן הזה שעולה 440 שח השני, Xuke MP-500 שעולה פה בסביבות 640 שח.. או השלישי, Xuke MP-600 שעולה פה קצת יותר, 740 שח.. מבחינת מחיר ואיכות מי משלושת אלו הכי טוב??

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. מחפש רסיבר 5.1 ושני רמקולים מדפיים בתקציב 2000 ש"ח בהמשך אני יוסיף לו עוד 2 אחוריים סנטר וסהב וואפר אז אני צריך מחירים של 2 רמקולים מדפיים + רסיבר 5.1 עוד 2 רמקולים מדפיים סהב וסנטר (מחיר של כול אחד בנפרד ..) לא קונה יד שניה תודה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. האם המוצר איכותי? (באס חזק, סאונד נקי וכדומה) תודה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by mosti007,

שלום, קניתי מחשב חדש, במחשב הקודם חיברתי את הטלוויזיה עם חיבור svideo. הכרטיס מסך GeForce GTX 460 עם רק יציאת hdmi 2 ו- dvi. ניסיתי לחבר את הטלוויזיה עם מתאם hdmi ל- vga וכבל vga עם חיבור של svideo. זה נותן לי רק פסים שרצים בטלוויזיה. בלוח בקרה של NVIDIA זה לא נותן שום אפשרות לשנות שיטת שידור. מה צריך לעשות? ממיר/מתאם? עוד שאלה, כרטיס טלוויזיה יכול להוציא שיטת שידור ולא רק לקבל?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by mich4el,

אני לא מבין כלום בנושא, ואני מחפש אוזניות שיתאימו למשחקים\מוזיקה (אני שומע בעיקר Hip-Hop\Rap), קצת סרטים. אם אפשר גם יעזור לי מאוד קישור לחנות בראשל"צ. תודה מראש מיכאל

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by gggil,

יש לי מסך 42" והייתי רוצה לדעת אם אני יכול עם המחשב שלי להריץ FULLHD שיחובר דרך מתאם DVI TO HD ויש לי כבר כבל HD. המפרט שלי הוא: פנטיום 4 3.0GHZ@3.24GHZ ספק 520W ג'נרי כרטיס מסך 9500GT לוח אם ABIT IG80 אז אם אני יחבר ת'מחשב לטלויזיה אני יוכל לראות FULL HD?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by tm1988,

בעקבות המבצע שיש עכשיו בבאג של ה-1+1 אני החלטתי לקנות אוזניות. ההתלבטות שלי היא בין 3 הדגמים של /AKG 518/450/430 השימושים שלי לאוזניות זה בעיקר מוזיקה דרך מחשב נייד/ מכשיר ארקוס... מה שחשוב לי זה עוצמה גבוהה, באסים סבירים ובידוד כלפי חוץ, כלומר, מי שלידי לא ישמע את המוזיקה... מה היתרונות/חסרונות של כל אחד לעומת השני? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, יש לי לפטופ עם מסך 1366X768.אני מחבר אותו ב HDMI 1.3 מוזהב לטלביזיה FULL HD. שאני על הרזולוציה הטבעית של הלפטופ הכל נראה טוב ויפה במסך טלביזיה. ברגע שאני עולה לרזולוציה גבוהה בדרגה אחת (ומכבה את מסך הלפטופ כי הוא לא תומך) אז המסך טלביזיה נראה פשוט מגעיל ! מטושטש, אובר חדות, אובר קונטרסט, ועוד...זה לא בעיה של הגדרות כי חפרתי במשחשב ובמסך שעות בהגדרות וניסיתי לשפר את התמונה אבל היא נראית מגיעלה ! אני חושב שאני צריך אולי איזה שהוא דרייבר ללפטופ.... הדגם הוא אסוס U56E RAL9 תעזרו לי בבקשה למצוא מה הבעיה ! (:

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by onetwo,

שלום, אני עובד קשה, וחוזר הבייתה בלילה, ורוצה לשבת שעה ולראות פרק מסדרה מול הלפטופ (זה השימוש העיקרי). אני רוצה אוזניות שיהיו מסביב האוזן (השחורות הגדולות) עם חוט (יש לי מספיק דברים שמשדרים בבית) ועם האיכות והנוחות כמובן הכי טובות שאפשר להיות. לא אכפת לי מבחינת התקציב, אם זה "שווה את זה" אני מוכן עד 1000+. אשמח מאד להצעות. אהיה בארה"ב עוד מספר חודשים, אז אני יכול גם לחכות עד אז. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by bneli,

אחרי שקניתי אוזניות IN EAR ולא ממש מסתדר לי ולא הכי נוח לי אני שוקל לחזור לאוזניות כפתור כמו שהיו לי שיהיו לשמוע איתם בנגן של הN95 שלי איזה אוזניות מהרשימה נחשבת הכי טובה (לא מבחינת עם יש להם מיקרופון או לא..כי זה לא חשוב לי..הצליל יותר חשוב) AKG: AKG K315 In Ear With Volume Control Headphones http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=13688 K318 Ear Bud Headset With Volume Control For iPod / iPhone http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=13685 Sennheiser: Sennheiser MX270 Earbud Headphones http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=12180 Sennheiser MX470 Earbud Headphones http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&a…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by koko0,

אני מחפש משהו שיהיה אפשר להתקין על מחשב חלש, שיהיה רק לסרטים ויעבוד כמו שצריך עם כתוביות והכל. להתקין ווינדוס שלם בשביל זה נראה לי כבד מדי. גם xbmc שמגיע כאובונטו שלם הוא ממש כבד... יש מערכת נורמלית שמיועדת לדברים כאלה? אין לי ממש דרישות מיוחדות...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש לי כרטיס CREATIVE LIVE 5.1 כרטיס ישן(אבל שומעים בו מעולה).....האם כדאי לחבר את את הרמקולים בחיבור קוקסיאלי (לא איכותי RCA)?האם האיכות יותר גבוהה משל אנלוגי 3 זוגות כבלים ?....... עוד שאלה קטנה- מה זה EAX ומה זה נותן .?(האם זה קידוד או שיטת שידור או סתם אפקט למשחקים וכו'?) תודה מראש לכל המשיבים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אוקיי אני שמעתי המון טענות בעד ונגד אמרו לי קח פלזמה קח LCD ואני כבר התבלבלתי לגמרי... אז יש לי 2 שאלות... א. LCD או פלזמה? ולמה... ב. אם אפשר המלצה על דגם מסויים בגודל 34-37 אינטץ' ב 6-7 אלף... תנו את דעתכם! אבל בבקשה רק אם אתם יודעים... אני לא רוצה להידפק עם הטלוויזיה תודה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by bati6,

היי,קניתי היום רמקולים קדמיים חדשים של alpine spg-17cs. אחוריים לא קניתי בינתיים אין תקציב, לא קניתי גם סאב וגם לא מגבר, רק רמקולים קדמיים קומפוננט ורדיו דיסק. באחורה יש את המקוריים של הטויוטה 2004 שלי שהם די פשוטים ולא הכי טוביםורדיו דיסק בולטוס של alpine 72bt שאמור לתת כוח ואיכות לרמקוליםהווליום יכול להגיע עד 35, הוא כיוון לי שם את העוצמות והבאסים איזה רבע שעה כי הבאסים היו מדי גבוהים וזה לא היה נשמע טוב, ועדיין, ברגע שאני עובר את ה25 26 שגם ככה לא שומעים ככ חזק במספר הזה, השמיעה מתחילה להיות בכלל לא נקייה, במיוחד בשירים עם באסים, אבל גם בשירים בלי באסים ברגע שאני עובר את 26 ובכלל שאני מגיע ל30 זה ממש לא נעים לאוזן.מילא היה מגיע ל25 והיו שומעים חזק, אבל ב25 זה לא כזה חז…

24. שלום, אני יודע שיש כאן בפורום כמה מומחים בעניין סאונד למחשב ובכלל בתחום הרמקולים, רציתי שתגידו לי מה הם הדברים הכי הכי חשובים שצריך להשים לב אליהם כשקונים רמקולים למחשב. תודה מראש, מתן.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by psycho,

אני מתכוון לקנות מערכת 4.1 או 5.1 הכי איכותית שאפשר בתקציב לא גדול במיוחד ואני מתלבט בין 3 המערכות הבאות: 1. CAMBRIDGE DTT2500 DIGITAL 5.1 2. Altec Lansing 641 3. Logitech Z560 2 האחרונות הן 4.1 הרמקולים מיועדים לכל המטרות (מוזיקה, משחקים ובמיוחד סרטים). כבר קראתי כמה ביקורות על 2 מערכות ה4.1 אבל יש הבדל של 26$ קנדי במחירים (90 ש"ח), AL עולה 225$ וLogitech 199$. איזו מהשלוש עדיפה? לא ראיתי הרבה ביקורות על הראשונה כך שאני לא כל כך מכיר אותה אבל היא הזולה פה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים