אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אחרי CEBIT שבה הושקו כל מיני נגנים חדשים של IRIVER אבל אף אחד מהם לא היה סטנדרטי כלומר אחד עם טלויזיה ואחד ממש קטן בקיצור לא היה נגן HD או מיני HD אבל עכשיו זה רשמי. הם הוציאו נגן חדש הE10 של IRIVER: http://www.engadget.com/2006/04/13/iriver-announces-e10/
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מערכת PANASONIC SA AK630 אני מעוניין לחבר אותה דרך AUX למחשב אני צריך כרטיס קול שהיה יותר איכותי מהמובנה השימושים שלי משחקים מוסיקה סרטים...
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אמרו בביקורת עליו באתר בקרוב........מתי זה בקרוב לע**ל??? עוד מעט יש לי בגרות בהסטוריה וצריך להכניס את החומר איפה שהוא (חוץ מבראש) ובלי שום קשר, אני רוצה לראות עיברית בנגן, יצאתי מתוך נקודת הנחה שיהיה לו עיברית ואני לא יודע איפה היא!! אז מה נסגר??
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה, מאז ומתמיד הייתי משתמש באוזניות שהייתי מקבל עם המכשיר שקניתי, יש לי LG G4 ועד עכשיו הייתי משתמש באוזניות סטוק שקיבלתי איתו, הquadbeat 3, עד שהן התפגרו לי, והאוזניה של צד שמאל לא עובדת יותר. החלטתי להשקיע קצת ולקנות אוזניות In ear בסביבות ה200 ש"ח. השימוש העיקרי שלי הוא מוזיקה, ומדי פעם גם שיחות טלפון בדרך כלל כשאני באוטובוס, ככה שחשוב לי שיהיה מיקרופון והאטימות תהיה יחסית טובה, כי בחודשים האחרונים שלי עם הquadbeat 3 הרגשתי שהאטימות נפגעה וגם כשהייתי מגביר עד הסוף לא הייתי מצליח לשמוע בצורה נורמלית בלי רעשי הרקע. אני שומע מטאל ורוק, ומעדיף אוזניות חוטיות, אחבר אותם לG4 שלי. מה שחשוב לי שאשמע טוב ואהנה בהם, חבר שלי שקנה אוזניות של SM…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני משתמש בטלוויזה בתור מסך מחשב. חיברתי אותה למחשב בכבל VGA (כחול) - ואני רואה טוב. הבעיה היא הקול... חיברתי את כרטיס הקול בכבל PL לטלוויזה - אבל משום מה לא שמועים כלום... כמובן שבדקדתי את עוצמת הקול וכו' - הכל נראה בסדר אבל לא שומעים. כאשר אני מחבר את הטלוויזה למחשב אחר עם כבל HDMI - שומעים והכל בסדר. כאשר אני מחבר רמקולים רגילים למחשב הזה - שומעים והכל בסדר. לצערי אין לי יציאת HDMI במחשב הזה וזה המחשב שאני רוצה לעבוד איתו... מה עושים? מעבר לחיבור הפשוט של הכבל - האם צריך לעשות אישה הגדרה במחשב או בטלוויזה? תודה, רם
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרמקולים Creative MegaWorks 550 5.1 בסביבות ה- 2000 ש"ח. רציתי לדעת מה דעתכם על הרמקולים בתור רמקולים ? (איכות שמע כללית) האם הם שווים את המחיר ? (משהו חלופי) אני באופן כללי משתמש ברמקולים להרבה דברים - הדיוידי בחדר (אני כנראה אוסיף את המקודד של קרייטיו), משחקים וכמובן - Mp3 . תודה !
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שוטטתי לי בחנויות ברשת, ולהפתעתי מצאתי בלמיר את הכרטיס Hercules Fortissimo III !!! ולא אני לא מתבלבל, וזה לא מהדורה דיגיטלית של 2! הנה הפרטים עליו: New Model - Game Surround Fortissimo III Ready For 2.1, 4.1, 5.1 & 7.1(S/PDIF Only) Sound Systems Headphones Output 10 Band Graphic Equalizer, Gaming Hardware Acceleration, Sensura 3D Digital Optical In & Out Windows XP/Me/9X/2000 מישהו שמע על הכרטיס הזה ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לחבר 8 רמקולים למחשב ורציתי לדעת אם זה אפשרי אם כן, אשמח לדעת איך. תודה רבה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אני יכול להביא משהוא יותר איכותי מי Altec Lansing MX5021 ב770 שקל איך הם ביחס למחיר הזה מישתלמים? סוג המוזיקה שאני שומע זה ראפ היפ הופ גם מיזרחית אם יש משהוא יותר טוב אז בטווח ה800 - אם אפשר לקבל חוות דעת ממי שיש לו אותם אני ישמח תודה רבה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. יש ברשותי שתי רמקולים ישנים ככל הנראה של Peerless דגם P203-C . השאלה היא איך הם נחשבים ? אפשר למכור אותם באיזה מחיר נחמד ? כי אני לא מצאתי כמעט שום מידע לגביהם, אז אם מישהו מכיר אותם והיה לו איתם איזה ניסיון מוזמן לעזור לי ... ויש לי בקשה להמלצה לרמקולים רצפתיים\מדפיים בתקציב של 3000 שח, אבל אם אפשר פחות אז בכיף ... הדרישה מהרמקולים - רמקולים למוזיקה. שיהיה באס טוב מהיר ועמוק ושלא יבוא על חשבון צלילים אחרים שגם הם צריכים להיות מאוזנים ונקיים . הרמקולים לא צריכים להיות חדשים. יש העדפה לרמקולים יד שניה. פעם המליצו לי על רמקול JBL L100 הבעיה היא שלא ממש מצאתי את הדגם מיד שניה... לא מזמן מצאתי JBL L110 במחיר ממש נחמד - 1400 שח ... השאלה אם הוא זהה ל L100 ? בקיצור…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למחשב יש יציאת HDMI וVGA. לטלויזיה יש כניסות scart 21, s-video, composite. אני מחפש פתרון לא יקר מכמה עשרות שקלים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום . יש לי כרטיס קול של Creative Audigy , עם רמקולים של Altec ATP3 עכשיו יש ביציאות של הכרטיס קול , 2 יציאות לרמקולים . חיברתי את הרמקולים ליציאה הראשונה , אולם לא שמעתי כלום . חיברתי את הרמקולים ליציאה ה שנייה ואז התחלתי לשמוע את המוזיקה . מישהו יכול להסביר לי למה משמשת היציאה הראשונה. ??? ???
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות נגן MP3. כיוונן שאני משתמש די כבד מבחינת כמות המוזיקה שאני מעוניין לקחת איתי החלטתי להתמקד בנגים מבוססי הארד דיסק כדוגמת Ipod ו Creative zen xtra. בכל הכתבות שקראתי לא מצאתי התיחסות ליכולת של הנגנים האלה לפעול בשעת פעילות גופנית (ריצות, עבודה בחדר כושר) עניין שמאוד חשוב לי. אני יודע שיש פה בעלי Ipod (תמונות מפגשים) ורציתי לדעת האם אתם חושבים שזה פרקטי לרוץ עם ה Ipod. מבחינת גודל, יכולת הנשיאה שלו והיכולת שלו לעמוד בטילטולים... כל עצה תתקבל בברכה, תודה. עדכון: ** ועוד נושא : יש לי אוזניות Sennheizer HD497, חשוב שהיציאה לאוזניות תיהיה מספיק חזקה כדי לספק אותם בצורה שלא תפגע באיכות. עם למשיהו במקרה ניסיון בלהניע אוזניות רציניות עם הנגן שלו אני יש…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, עברתי דירה ואני מחפש המלצה למסך LED בגודל של 40 אינץ' לפחות , אני יתחיל במה שאני לא צריך שיהיה במסך: 1.לא צריך מערכת אנדרואיד או כל סטרימר אחר. 2.לא צריך תלת מימד. מה כן צריך: 1. גודל מסך 40 אינץ' או יותר. 2.חדות תמונה. 3.קצב ריענון תמונה מצויין 4. קשור ל2 ו3 ביחד מעבד תמונה ופאנל איכותיים. 5.לפחות שני חיבורי HDMI או יותר. 6.חיבור אופטי. 7.חיבור ממשק USB לפחות אחד. 8.ממיר עידן+ מובנה. 9. הכי פחות חשוב אבל גם רצוי מאוד , מסגרת כמה שיותר דקה או בלי מסגרת בכלל. דגש על איכות המוצר. אני יודע שהיפנים מתמחים בזה אבל יקרים מאוד! אני יודע שרוב החברות היום שמות דגש על איכות בעיקר במסכים עם מערכ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, ברשותלי DVD נייד של אלקטרה כאשר אני מנגן סרטים בעלי תרגום בקובץ נפרד התרגום מופיע בכתב מראה האם יש דרך לסדר זאת? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי.. יש לי סרטים של מרוצי רחוב מגניבים של מכוניות ואני רוצה רק את הsound של המכוניות בקובץ של MP3 אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני עושה זאת אני יודה לו.... ואפילו יחלוק איתו את אותם הסרטים אם זה יעניין אותו.... תודה... ;D
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש נגן שיריץ הכי טוב (ושיוכל להפעיל כתוביות בנוסף) סרטים באיכויות של 720, 1080 , עם כתוביות בלי בעיות. ניסיתי BSPlayer אבל משום מה הכתוביות נבלעות קצת.. ורואים רק חלק מהשורות.. קיצר הוא לא טוב. הצעות ?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מריץ AV , מקליט Video ישירות מכל מקום מיקרופון מובנה , כונן 40 GB , חיבור דיגיטלי , USB 2 , שלט נו מה אתם אומרים ?, אחלה של דבר הא?
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה עדיף לקחת: ג'יניוס עם 6(!) רמקולים (SW- 5.1) או אלטק עם 5 (AVS500) הג'יניוס מעט זול יותר (בערך 50 שקלים)
-
חבר'ה החלטתי לקחת אתה ה X530 במחיר שלהם יש משו שיותר טוב מהם? השימושים הם משחקים ומוזיקה וסרטים אני רוצה איכות ואני גם שם איזה כרטיס קול ככה ב 150 שקל בערך איזה כרטיס אתם ממליצים?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש לי נגן MP3 מבוסס פלאש בעל קיבולת של 1GB, אני עובר ברשת וקורא סיקורים על כל הנגנים הקיימים אבל רציתי גם לקבל תגובות שלכם. לא כל כך חשוב לי העיצוב העיקר שהניווט יהיה נוח, שהבטריה תספיק לפחות ל 10 שעות ניגון רצוף, שהנגן יהיה מחברה מוכרת ובעל מוניטין כדי שזה לא יתקלקל לי אחרי חודשיים, וזהו בעיקר אז על מה אתם ממליצים? דרך אגב איך החברה IAUDIO? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. אני מחבר קונסולות XBOX360, PS3 וPS4. המשחקים, במיוחד GTA5 וWATCH DOGS, נראים די מפוקסלים בטלוויזיה שלי: Samsung UA40F5000 LED בהתחלה חשבתי שאולי זה אני אבל לא יכול להיות שכולם משבחים את הגראפיקה של 2 המשחקים בקונסולות ואני רק רואה את התמונות מפוקסלות. אולי אני טועה בהגדרות הטלוויזיה? ניסיתי לשחק עם פורפילים מוכנים של movie, gaming וכו אבל זה לא ממש עוזר. אני רוצה לציין שאני משתמש בכבלי HDMI וניסיתי גם רגילים וגם מוזהבים ועדיין אני לא מרוצה מהתמונה. אשמח להמלצות.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי 4 נפילות של הרמקול החלטתי שנימאס לי הרמקולים שיש לי זה ATP3 הכבלים ממש קצרים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, יש לי טלויזית LED Samsung 40" מחוברת ב-HDMI לממיר,הממיר מחובר למערכת קולנוע בכבל אופטי. עד כה כאשר חברתי מחשב נייד עם HDMI הייתי מקבל את הסאונד מהטלויזיה ולא מהמערכת. איך ניתן לבצע את? אשמח לפיתרון.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.lc-80xu30.com/ מפרט · Full Array · Local Dimming · Wide Color Gamut (WCG) · High Dynamic Range (HDR) · HDCP 2.2 · H.265, H.264 and VP9 decoding · Split 3840x2160 to make virtual 8K · 802.11a/b/g/n/ac Wi Fi & Ethernet · 80" of absolute beauty לאלו שמודאגים איך סרטים ברזולוציה מסך נמוכה יגיעו לרזולוציה במסך 7680*4320 למסך יש מנוע עיבוד מרזולוציה 1080P ל- רזולוציה 7680*4320 new high powered X8-Master Engine Pro system-on-chip מחיר התחלתי 13,879$ בארה"ב זה מסך בין הראשונים ברזולוציה 8K שיימכר לקהל הרחב ב-2016 ביפן יתחילו שידורי טלוויזיה 8K http://hexus.net/tech/news/monitors/83339-sharp-aquos-4k-nex…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-