עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by CRT,

אוקיי, חיפשתי קצת מידע איזה טלויזיה כדאי לקנות, ואני די סגור על ה LG 37LD460 . השאלות שלי כאלו: מה לגבי פאנל שלה? גם פה יש מספר סוגים שונים של פאנלים? איך לבחור שיהיה טוב. מה לגבי האחריות? כדאי לקנות יבואו רשמי או מקבילי? האם שווה תוספת של 500 ש"ח על עוד שנתיים אחריות? תודה לעוזרים. עריכה שאלה חדשה נוספת: יש לי שאלה נוספת שהתעוררה לאחר שיחה עם מוכר. תדר תצוגה של 60Hz נחות מ100Hz בהרבה, עד שכדאי כבר לקנות TV בעלת 100HZ(שכמובן יותר יקרה) או אפילו תדר יותר גבוה? או שזה גימיק שיווקי?

• 27 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. שלום, אני מחפשת טלויזיה 42 אינטש, חשוב איכות תמונה וקול טובה בלי כל הפיצ'רים (מיועד לסבתא שלי). תקציב עד 5000-6000 ש"ח. הטלויזיה שנעצרתי עליה בינתיים היא Philips 42PFL5405H אשמח לחוות דעתכם תודה

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  3. ברשותי אוזניות HD555. האוזניות מחוברות ל-Asus Essence STX. אני משתמש באוזניות לכל השימושים סרטים, מוזיקה ומשחקים. סדר עדיפות משחקים < סרטים < מוזיקה. אני רוצה לשדרג. אני רוצה אוזניות מספר רמות מעלה שיתנו לי אפקט WOW. אני רוצה אוזניות שיפילו אותי מהכיסא וימרחו חיוך דבילי על הפנים. אני מאמין שכרטיס הקול מספיק איכותי (הבנתי שיש ערכת "שדרוג" לכרטיס אם יהיה בכך צורך) ותקציב מספק. חשוב לי שאוזניות יהיו נוחות מאוד ובנויות היטב כי השימוש יהיה אינטנסיבי. אשמח לשמוע המלצות.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Art Tatum,

הלכו לי CX300II אאל"ט. לא שומעים באוזניה אחת בגלל הכבל. כשקניתי אותם במקור זה היה בשביל נגן מוזיקה נייד. יותר מאוחר קניתי סמארטפון שהחליף לגמרי את הנגן בתפקידו. עכשיו אני מחפש לקנות אוזניות שיהיו לא פחות טובות מהקודמות (לא שהם היו משהו...) ויחד עם זאת שיהיה בהם גם דיבורית לסלולרי. אין לי מושג מה מתאים ומשתלם לקנות. אשמח לקצת עזרה בעניין הזה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אז ככה , הרסיבר שלי דיי ישן ולא כולל יציאות HDMI , לכן כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה עם כבל HDMI , אני שומע סאונד דרך הרמקולים של הטלויזיה , בניגוד לזמן שאני רואה DVD או YES , שם הסאונד מגיע דרך הרמקולים של הרסיבר. השאלה שלי , באופן עקרוני , אני יכול לחבר בננה מהטלויזיה לרסיבר ואז בעצם שהסאונד שמגיע מהמחשב לטלויזיה ימשיך משם לרסיבר ?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  6. שלום, יש לי רסיבר ממש ישן וגם רמקולים...הרמקולים שלי מספקים אותי מבחינת האיכות אבל רציתי לקנות מגבר סטריאו בשביל לשדרג את איכות השמע של המערכת (הרסיבר ממש מיושן והאיכות שלו קצת ירודה). אז הרבה אנשים המליצו לי ששווה לי לקנות כרטיס קול טוב, מגבר סטריאו ו-DAC. אז אלו שאלותי, אני רוצה לקנות מערכת טובה למחשב, האם לקנות כרטיס קול מגבר וDAC זאת הבחירה הנכונה או ששווה לי לקנות רסיבר או משהו אחר? מה זה בדיוק DAC? אם קניית הכרטיס קול ,מגבר וDAC הם הבחירה הנכונה (או שאם יש בחירה אחרת שלדעתכם יותר טובה) אתם יכולים להסביר לי איך בדיוק אני מחבר בין כולם? אני יודע מה מחברים למה אבל אני לא יודע באיזה חיבורים הכל צריך להתחבר לי. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  7. תקציב בערך 2000 עם חריגה של 300~500, עדיף לא לחרוג מהתקציב, אני צריך טלוויזית 32 (או 37) אינץ (עדיף 32), אני מחבר אותה למחשב אז שיהיה לה לפחות HDMI אחד, אני צריך שתהיה יפה ודקה, לא צריך פיצ'רים מיוחדים, שתהיה טלויזיה חמודה, מה אתם ממליצים? עריכה: אם זה יהיה טלויזיה של Samsung (או כל חברה אחרת שהמסך מתחבר לאינטרנט ואולי אפילו יש לו אפליקציות) עם WIFI smart@TV זה יהיה נחמד.. עריכה2: מה עם הטלויזיה הזאת?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by lev-27,

רכשתי לפני שבוע אוזניות Grado S80 עקב הביקורות המצויינות ברשת. התרשמתי לטובה מאיכות הצליל, אבל אוזניות פשוט התפרקו! פחות משבוע! בהתחלה התחילו רשרושים באוזניה השמאלית בזמן באסים, משהו שלא היה ואני ממש לא שומע בווליום גבוה. לפני מספר דקות האוזניה הימנית פשוט נפלה. סתם ככה. בלי שום סיבה. ואם זה לא מספיק הכבלים הדקים שהולכים לאוזניות (לא העבה) התעוותו כבר ביום השני ונראים כאילו עוד חודש נקרעים. עכשיו אני לא יודע מה לעשות. אם אנסה לממש אחריות החנות תוכל להאשים אותי בנזק פיזי. מה אפשר לעשות? יש לי אוזניות סאנהייזר HD555 כבר ארבע שנים ואין עליהן אפילו בלאי קטן. מדהים איזה פערים אדירים באיכות החומרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by idot6,

זה הדגם שיש לי:TH-L42D25M אני רואה המון מריחות, גם בHD גם באיכות חרא, המון פעמים שהתמונה זזה היא נמרחת וזה מציק נראה לי שזה בגלל שכשאני פותח את הטלויזיה כתוב לי שהקלט הוא 50Hz וכשקניתי אמרו לי שזה 100Hz אז אולי זה זה??

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  10. שלום לכול העוזרים . תחילה אני אתן את הרקע לדרישות שלי מהאוזניות וכן מספר דגמים מומלצים שמצאתי ברחבי הרשת . אני מחפש אוזניות ie שמסוגלות לבודד רעשי רקע עד כמה שניתן ללא עזרה ממסנן רעשים אקטיבי {בנוסף לאוזניות}. האוזניות יהיו מחוברות לרוב לנגנים ניידים כמו האייפד אייפון וכן sgs2 וכן יתפעלו ללא שימוש במגבר חיצוני . מומלץ כבל ארוך {בדרך כלל ניתן לרכוש עם האוזניות} . אני לא צריך אוזניות קסטום {מתאמות אישית לתבנית האוזן } סגנון המוזיקה -roots dub- reggae כך שכדאי שהאוזניות יצליחו להתמודד עם עומס בס והרבה. טווח המחירים הבין 1300 - 1600 שקל ואין לי בעיה לרוכש מחו"ל {המחיר כולל משלוח} . אלו הם מספר הדגמים שמצאתי ברשת https://www.westonemusicproducts.com/catalog/um3x-true-3-way-…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. בוקר טוב. אני מעוניין לחבר מפצל אוזניות לDVD נייד. 1.האם חיבור של שתי אוזניות יוריד את האיכות לשתיהן ? 2.יש 2 סוגים בגדול,אחד זה פלסטיק שחור שמתחבר ישירות ,ואחד עם חוטים,יש הבדלים ביניהם? (החוט הרבה יותר יקר) 3.במקרה שהתשובה לשאלה 1 היא כן,מה האופציה הכי טובה לשמוע באיכות מקסימלית? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן חברה, ישלי רסיבר YAMAHA HTR 6030 עם יציאה לסאב שחורה PRE-SUBWOOFER משהו כזה... אני עומד לקנות סאב....משהו לא גדול, לא איכפת ל מאיכות בומבסטית...אני רק מחפש את הקול של הסאב שיהיה ברקע לא משהו רציני בגלל זה אני עומד לקנות סאב ב200-300 שקל מיד שנייה שהחיבורים הם לא כמו שלסאב מיקצועי ולכן אני שואל את השאלות שאני אדע אין יציאות יעבדו לכניסה ברסיבר שלי... אני יציג לכם כמה אפשרויות חיבור ותגידו לי מה אפשר לעשות שזה יעבוד עם החיבור ברסיבר שלי.. 1) יציאות מהסאב- רגילות של בוקסות,אתם יודעים החיבור עם הקצה חוט שחשוף עםחוטי ברזל...מתחבר לRIGHT והLEFT בסאב....משם לRCL ואז לרסיבר? 2) יציאות מהסאב- 2 יציאות RCL אחת אדומה אחת לבנה חיבור של 2 RCLים זכרים לסאב שמתלכדים לRCL אחד שיתחב…

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  13. לפני קנייה של טלוויזיה שתענה על כל צריכיי.והם לא הרבה, FHD,מסך גדול שאחבר למחשב כדי להריץ בין השאר משחקים\וHD 1080 מה ההבדלים בין כל אלה והאם זה שאלה של העדפה אישית?ומה נותן תמונה איכותית יותר? בכמה משפטים אם אפשר :-\

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי ממיר בבית CUBE REVO 250HD הוא מחובר ב-HDMI לטלויזיה לממיר יציאה אופטית. יש לי רסיבר KENWOOD KRF 7030 בעל יציאה אופטית גם כן. כבל ה-HDMI והחיבור האופטי קרובים מאוד אחד לשני,כלומר כאשר ה-HDMI מחובר לא ניתן לחבר את הכבל האופטי בגלל המחבר הגדול שלו. האם קיימת חנות שמוכרת כבל עם מחבר קטן יותר כמו בתמונה? (הפלסטיקה מסביב לראש הכבל)

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  15. אהלן, אני קונה 3 מסכים ל-3 חדרים שונים: חדר שמרחק הצפייה בו יהיה 2.9, חדר עם מרחק צפיה של 3.3 מ' וחדר עם מרחק 3.8 מ'. איך שאני מבין, טלויזיה 37" היא הגודל המומלץ כבר מ-3 מ', ז"א שהיא תופסת לכלל החדרים. הטלויזיות ישמשו בעיקר לצפייה בשידורים רגילים ולצפייה בסרטים דרך DVD. התקציב הוא עד 3000 לטלויזיה. האם יש דגמים טובים יותר, ואיך הדגם הזה נחשב? כמו כן, אני מחפש מסך 26" לצפייה בשידורים רגילים בלבד, מה הדגם המומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. שלום התחדשתי באוזניות HD595 יש לי בינתיים כרטיס קול מובנה על הלוח אם וכרגע אני צריך כרטיס קול שינצל את האוזניות עד הסוף וגם לרמקולים השימוש למשחקים וסרטים בעיקר וגם אין לי מגבר אם עדיף שיהיה כלול בכרטיס מסך מגבר ? אני אודיופיל וחשוב לי מאוד שהכרטיס קול יהיה מתאים לי אני חושב שהאופציה הכי טובה בשבילי : Sound Blaster X-Fi Titanium HD יש לכרטיס זה מגבר מובנה לאוזניות ? הבעיה שהוא לא יובא לישראל אם זה הכי מומלץ יש אפשרות להזמין מחו"ל או שעדיף כרטיס אחר ? התקציב 1100 ש"ח תודה ......

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  17. חיפשתי קצת בנעוץ ולא מצאתי את מה שאני מחפש השאלה שלי כאזת: איך אני עורך קובץ כזה הכוונה להוסיף לו כתוביות וצפיה בDVD? חשוב לציין: יש לי מושג איך להיתעסק עים קובץ AVI והמרתו לDVD, התוכנות שאני משתמש בהם לא יעלות לפורמט הזה, תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Triple-z,

אני שוקל להביא סטרימר מארהב ורוצה לבדוק את הנושא חשבתי על פופקורן A210 השאלה אם הפער במחיר שווה את חוסר האחריות והתשלומים שיש ברכישה בארץ? האם אין בעיה להתקין עברית לתרגומי SRT והתממשקות מול אתר SRATIM? בארץ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781398 בארהב: http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=catalog 200$ ההבדל האמת לא גדול, 220 שקל, שווה את הפרוצדורה וגם את חוסר האחריות והתשלומים? באופן כללי איך המכשיר והאם יש טובים וכדאיים ממנו? מחפש משהו עם ממשק עברי נח ויכולת להורדת תרגומים מאתר סרטים (וכמובן הצגת תרגומים וכו ללא בעיות).

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. הCX 300 היקרים שלי כבר חודשים לא שומעים כמעט באוזניה אחת, עדיין באחריות הגעתי לחנות היום ונאמר לי שזה אומר ניקוי שלא כלול באחריות ב-50 ש"ח עם כל הסיבוב של להגיע לשם שם כבר שווה לי לקנות חדשות אני חושב מה יש בתקציב הנ"ל וטוב? ממש אהבתי את הCX 300 (וגם את האטמים הכי קטנים שלהם), אבל החזיקו שנה וחצי ראיתי בZAP מחירים של CX300 \ CX300II באיזור ה-80-100 זה הגיוני? מה לגבי EBAY זה אופציה בכלל או שאני לא אדע מה מזויף? (יש חנויות אונליין אחרות בסגנון ששולחות לארץ?) אפשר גם חברות אחרות בדגמים שלא נופלים מהCX 300

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום! לאור חזרתי מטיול ארוך ובגלל שהיום הולדת שלי מתקרב החלטתי לבקש בתור מתנה (בכל זאת תלמיד תיכון) ציוד אודיו נורמלי אז כרגע ישלי כמה שאלות כלליות: 1) מדוע אני צריך מגבר לאוזניות? 2) האם באוזניות שנזקקות להגברה אפשר לשמוע בלי מגבר באייפוד טאצ'? 3) אם אני רוצה לשמוע מהמחשב (כרטיס אונבורד) אני צריך DAC? {מצטער על בורותי.. אני בתהליכי למידה } ועכשיו לעיקר: אני מחפש אוזניות בתקציב של כ1000 שקל.. הרעיון שזוהי מתנה כלל-משפחתית ולכן אני מעדיף לקנות אוזניות ומגבר בעלות נמוכה ככל האפשר.. אז אם אפשר שהאוזניות והמגבר יכנסו בתקציב ה1000-1400 זה יהיה מצוין.. ישנה גם אפשרות להזמין מרוסיה (אם מישו פה מכיר אתרים רוסיים) כי אחי נוסע למוסקבה פעמיים בחודש. תודה מראש (סומך עלי…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם, קניתי רמקולים 5.1 ערוצים ורסיבר, עכשיו רציתי המלצה לכרטיס קול טוב שיוצא לי צליל באיכות טובה וב- 5.1 ערוצים למחשב. התקציב שלי הוא סביב ה- 350 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  22. אני מחפש רמקולים ל LCD החדשה שלי. אין לי רסיבר לכן זה יצטרך להיכנס לתקציב או להיות חלק מהערכה (סאב משולב וכדומה) כמו כן, לאיזה יציאה אצטרך לחבר את הרמקולים בטלויזיה לאיכות מרבית? תודה

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  23. שלום, כיום אני משתמש במערכת 5.1 ישנה של לוג'יטק מלפני 4-5 שנים לערך (?), אחד החיבורים בסאב כבר אינו שולח אות לרמקול צדדי, האחריות כבר פגה תוקף ואין לי הרבה מה לעשות עם זה והחלטתי שכדאי לחדש למערכת חדשה השימוש שלי בסאונד בחדר ( 3מ' על 3מ' ) הוא בעיקר למטרת מוזיקה וסרטים ההתלבטות שלי היא בין SOLO 7C ‎ או X15‎ ? מה לדעתם כדאי באמת ? התקציב הוא לא העניין אני מוכן להשקיע באחד מבין שני המערכות הללו, או שאני אלמד משהו חדש ולא כדאי ללכת על מיקרולאב

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by shimon-med,

שלום, קניתי מחשב thinkpad edge, אשר בו יציאה אחת משולבת לאוזניות ולמיקרופון. שתי שאלות בנושא: 1. האם ישנן אוזניות שאינן in ear, אשר ניתן לחבר עם פין אחד למחשב וישמשו הן לשמיעה והן לדיבור? אם כן, אשמח לקישור. 2. האם קיים מפצל אשר יודע את השקע הבודד המשולב לשני שקעים, ואז אוכל לחבר גם אוזניות וגם מיקרופון בנפרד? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by XMB,

אהלן, אני מנסה לחבר את ה Logitech Z-2300 שלי לטלויזיה (או יותר נכון לממיר). זו מערכת 2.1, כאשר 2 הרמקולים נכנסים לתוך הבאס/מגבר וממנו יוצא כבל אחד שבקצה הוא RCA המתחבר למחשב. השאלות שלי: 1. מחיפוש קצר ברשת, ראיתי שאני צריך חיבור Y, כזה: Amazon.com: Monster THXAI-YF-NF THX Certified Mono Female RCA to Stereo Male RCACable Adapter: Electronics האם ה THX CERTIFICATE חשוב? או שכל כבל גינרי יעשה את העבודה? (הרמקולים הם (THX CERTIFICATE 2. אני צריך כבל של לפחות 6-7 מטר (20ft, אני גר בארה"ב) מהחיבור של הרמקולים לממיר עצמו (הוא תלוי על הקיר), איך ואיפה אני מוצא כבל איכותי? ניסיתי לחפש ב AMAZON/EBAY כולם 2 זכרים ל 2 זכרים ואין 2 נקבות ל 2 זכרים (לפחות לא זבל סיני שכולם מתלונ…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים