אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך 42" והייתי רוצה לדעת אם אני יכול עם המחשב שלי להריץ FULLHD שיחובר דרך מתאם DVI TO HD ויש לי כבר כבל HD. המפרט שלי הוא: פנטיום 4 3.0GHZ@3.24GHZ ספק 520W ג'נרי כרטיס מסך 9500GT לוח אם ABIT IG80 אז אם אני יחבר ת'מחשב לטלויזיה אני יוכל לראות FULL HD?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר כמה שנים שיש לי רמקולים FC-330 של מיקרולאב, ואני די מרוצה. הבעיה התחילה השבוע, קניתי שולחן מחשב חדש מאיקאה, ובגלל שהכבל שמתחבר מכל רמקול לסאב כל כך קצר, הייתי צריך למקם אותם בצורה מכוערת שהורסת את כל הסידור! יש כבלים מוכנים מראש שקונים בחנות להארכת הכבל שיוצא מהרמקול ומתחבר לסאב? אני מחפש משהו פשוט, באורך מטר או שניים. אשמח לקישור, תודה :-).
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! קניתי השבוע את הנגן הראשון שלי, X5L ... (: שאלה לי: מישהו יודע עם איזה אוזניות הוא מגיע? קראתי את "תרבות האוזניות בארץ..." כך שאני יודע שאיני יודע בתחום, ומעולם גם לא האזנתי לאוזניות מקצועיות. אז כך, האוזניות של ה-X5 טובות? לקנות Sennheiser MX500? אוזניות כפתור או קשת זה רק עניין של טעם, או שקשת יותר טובות חד משמעית (אין לי ממש ניסיון או הרגל)? עדיף לקנות משהו אחר כמו, נאמר, PX200? התקציב שלי עד 500 בערך, מה אתם ממליצים? אה, ועוד עניין, ניסיתי לחבר ב-USB TO GO את מצלמת הקנון שלי (A70) - אך ללא הצלחה, מישהו יודע משהו? ועוד אחד אחרון, הורדתי את עדכון ה-FIRMWARE האחרון ושמרתי אותו בנגן בספריה באותו השם, אך לא מצאתי איך לעדכן! אני אידיוט? לא באפשרויות ולא בחוברת ההדרכה …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהבתי מאוד את הביקורת שלכם על ה Microlab X-13, אבל אם חשקה נפשי בזוג רמקולים ללא סאב (ואני מוכן לשלם קצת יותר בשביל איכות), האם יש לכם הערות כלשהן לפני שאני קונה דווקא את ה SOLO 4 ? האם נכון שהם טובים יותר באופן ברור? יש חסרונות? לינקים http://kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=548&catId= http://kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=566&catId=13 תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה ליקנוט שם ipod והו מטלבת עם ליקנוט משם. עם מישו יודע תוח כאמה זמן זה מגיעה אז שיחתוב פו{כי זה מה שהו רוצה לדעת} תודה לעוזרים Compu-Amrica.com עריכה:שיניתי לנושא אחר בקשר לאתר הזה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז תראו, אני מעוניין בקניית מערכת רמקולים למחשב, שגם אני יוכל לשמוע באיכות טובה מוזיקה ולראות סרטים לפעמים, וגם שתהייה להם עוצמה מספקת..... עכשיו תיראו אני לא מבין בגרוש בכל הקטע הזה וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי, עשיתי רשימה קטנה של מערכות שאני מעוניין בעצות לגביהם, איזו הכי מתאימה לדרישות שלי? איזו מערכת נותנת תתמורה הכי גבוהה ביחס למחיר? ואיזה בכלל לפי יחס מחיר, דרישותיי והמפרט הטכני הכי תתאים בשבילי? אודה עם תענו לי על השאלות האלה 1. Luxeon LOGICFOX T5.1 2. Luxeon LX-V998 5.1 Wooden Speakers + Remote 3. Altec Lansing AVS500 4.1 4. Creative Inspire 5.1 5200 את כולם אפשר למצוא בכתובת http://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=38_41 וכשנכנסים לכל רמקו…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מערכת PANASONIC SA AK630 אני מעוניין לחבר אותה דרך AUX למחשב אני צריך כרטיס קול שהיה יותר איכותי מהמובנה השימושים שלי משחקים מוסיקה סרטים...
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אני יכול להביא משהוא יותר איכותי מי Altec Lansing MX5021 ב770 שקל איך הם ביחס למחיר הזה מישתלמים? סוג המוזיקה שאני שומע זה ראפ היפ הופ גם מיזרחית אם יש משהוא יותר טוב אז בטווח ה800 - אם אפשר לקבל חוות דעת ממי שיש לו אותם אני ישמח תודה רבה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן.. קניתי אוזניות בלוטוס Philips SHC1300 אחלה אוזניות דרך אגב למי שמחפש עלו 130 שומעים סבבה לגמרי בכל מקרה הכל טוב ויפה שומעים נהדר אבל בואו נגיד אני שומע שיר, השיר מסתיים ויש איזה 4-5 דקות שלא יוצא שום מוזיקה\צליל מהמחשב האוזניות נכנסות לכמו מצב שינה כזה ואז הם מתחילות לעשות רעש כזה כמו של שלג בטלוויזיה.. ועד שאני לא מפעיל איזה משהו עם סאונד.. לא משנה מה אפילו סתם פותח תיקייה בווינדוס שיש את הצליל הזה הקצר הרעש ממשיך להיות וככה שוב פעם עכשיו זה נחמד אולי שומר על האוזניה או משו אבל זה חופר מישו יודע איך מבטלים את זה?? ניסיתי לחפש עידכונים לאוזניה ב-windows update לא מצאתי כלום... גם במאפיינים של השמע לא מצאתי.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שקניתי מערכת חדשה לסלון, וגיליתי כמה וכמה צלילים חדשים במוזיקה שאני שומע, התלהבתי. השימוש המיועד לאוזניות הוא סאונד נייד(אני מחזיק בנגן MP3CD של פאנסוניק שהאיכות שלו לא רעה, ומתכנן על נגן נוסף בעתיד...) מאוד חשוב שאוזניות יהיו סגורות, וימנעו מכמה שיותר רעשים לחדור אותן ולהפריע לחוויית השמיעה שלי. אני מעונין להוציא בין 700 ל1000 שקל(עדיף כמה שפחות ). אז, מה כדאי? ואיפה כדאי?(אפשרי גם חנויות באינטרנט שמוכנות לשלוח לארץ) בנוסף, האם כדאי להשקיע במגבר לאוזניות? (ראיתי שניתן להזמין בכמה מקומות מגברים שמקבלים ביקורות טובות ב50$)
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ועם אפשר בבקשה גם תוכלו לומר לי מה ההבדלים בין ה 890 ל 880
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי! אני מעוניין לקנות מסך לחדר והנה כמה פרטים שיכולים לעזור: (תקציב 2000 עדיף בלי חריגה...אבל אם צריך עד 500 ש"ח חריגה רק במידה וזה באמת אבל באמת משמעותי) מרחק צפייה: 2 מטר אולי טיפה יותר גודל מסך רצויט: 32 אינץ' אני מניח שימושים: צפייה בתכני yes- סרטי hd וכד', סטרימר של yes- צפייה בהרבי תכני mkv+כתוביות, משחקים-שיהיה חיבור dvi אני מעוניין לחבר מארז לtv דרך dvi מרחק 3.5 מ'... (משחק בעיקר פיפא ברשת), בנוסף צפייה בהרבה משדרי כדורגל בצ'רלטון hd וספורט 5 hd... מן הסתם שה-tv תתמוך 1080p חדר בד"כ די חשוך... אני באמת לא מתמצא ויש כ"כ הרבה דגמים של טלוויזיות שאפשר ללכת לאיבוד בקלות... תודה רבה מקרב לב לעוזרים היקרים!!!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם... הידע שלי בתחום האודיו דיי לא קיים, לכן אני צריך טיפה עזרה. רמקולים 2.1 למחשב, שימוש עיקרי למשחקים ומוזיקה, באיזור ה 500 שקל ניראה לי שאשפר להשיג מערכת 2.1 טובה. ועכשיו בחדר יש לי הכנה של כבלים שעוברים בקיר, כבלים כאלו: http://www.fuse.co.il/products/119001 אותם אני רוצה לחבר לטלוייזיה ( LCD, עוד לא ידוע איזה דגם ) וגם למחשב ( בשביל להעביר צפיה מהמחשב לטלויזיה לראות HD ). אני מאמין שבשביל לחבר את הרמקולים לטלויזיה ולמחשב צריך איזה מכשיר נוסף, רק שברח לי מהראש שמו. כן, אני דיי בור בנושא האודיו היוקרתי יותר, אף פעם לא התעסקתי בזה אבל הגיע הזמן... אם צריך למתוח עוד את התקציב אפשרי. אשמח לקבל עזרה! תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קצת פרטים: הטלויזיה תהיה מחוברת לממיר (הוט) ולמחשב. המרחק הוא בערך 2.5 מטר. עכשיו הבנתי שהחישוב אינצ'\מרחק צפיה הוא 10 אינצ' למטר, אז מה מומלץ? 26 או 32? ההשקעה תהיה עד 4.5K
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למחשב יש יציאת HDMI וVGA. לטלויזיה יש כניסות scart 21, s-video, composite. אני מחפש פתרון לא יקר מכמה עשרות שקלים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה מקווה להשתלב ולהתברג כמו שצריך לעזור ולהיעזר.... וכרגיל כמו כל ישראלי בקשה קטנה על ההתחלה .. אני חיייבב עזרהה אני תקועעע עעמוק עם המגבר שלי עושה בעיות פצצות זה ההסיטורייה שלו ..: זה מגבר sansui rz-7700-av שנקנה במסגרת עסקת חבילה בדיוטי פרי לפני שנים טובות ... קנינו אותו דיוידי ומערכת רמקולים 5.1 של אלטקס... ( שאני משתדל לתת כמה שיותר פרטים ) לקחתי את המגבר אליי לחדר ואת הרמקולים וחיברתי .... הכל עובד בפנאן ובסבבה... חוץ מבעייה אחת ... כשאני מגביהה טיפה יותר מידי גבוהה המגבר קופץ למצב פרוטקשיין (Protection) שאני אישית חושב שנוצר עומס על המערכת אז כדאי להגן עליי הוא מנטרל ת'עצמו ... ואז בצעצם אני נאלץ לחכות כמה שניות ואז להפעיל אותו שוב …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, ברשותלי DVD נייד של אלקטרה כאשר אני מנגן סרטים בעלי תרגום בקובץ נפרד התרגום מופיע בכתב מראה האם יש דרך לסדר זאת? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח!אני מעוניין לשים בעסק שלי קליפים שהכנתי בhd בסגנון הזה: זה קליפים שיש בהם הרבה בלאגן כמו שאתם רואים שדורשים כנראה כרטיס מסך/כרטיסי מסך חזקים.המקום ענק (800 מ"ר) ובכל פינה יש טלוויזיות (מקרן 1 ו5 טלוויזיות).אני מנסה לחסוך את הטכנאים ולחבר הכל לבד עם דוד שלי.הטלוויזיות הם full hd. ואני רוצה שזה יעבוד כמובן באיכות הכי טובה.כמו כן, הכי חשוב שלא יהיה דיליי בין האודיו לווידאו כי כמו ששמתם לב בסרטון למעלה הכל זז שם לפי הקצב.1. איך לדעתכם אני צריך לחבר את זה? סטרימרים או כבלים?2. איזה מחשב אני צריך בשביל שזה יעבוד ואיזה כרטיס/כרטיסי מסך? המחשב שיש לי כרגע בעסק לא ממש טוב אבל יש לי את המחשב בבית (שמתי את המפרט שלו למטה למטה), האם הוא יספיק? מעדיף …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני חדש בתחום השמע , ולא מזמן קיבלתי מערכת רמקולים (BOSE acoustimass 15 home theater) מתנה ולכן אני מעוניין לקנות רסיבר כדי לחבר אותה. בגלל שאני לא מבין ברסיברים רציתי את עזרתכם... הסתכלתי על הרסיבר הבא: AVR 165 הרמן קרדון השימושים שלי הם מחשב מוזיקה וטלוויזיה בHD. רציתי לדעת איך הוא? האם הוא יתאים לרמקולים שיש לי?(BOSE) יש המלצות אחרות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, במחשב הקודם חיברתי את הטלוויזיה עם חיבור svideo. הכרטיס מסך GeForce GTX 460 עם רק יציאת hdmi 2 ו- dvi. ניסיתי לחבר את הטלוויזיה עם מתאם hdmi ל- vga וכבל vga עם חיבור של svideo. זה נותן לי רק פסים שרצים בטלוויזיה. בלוח בקרה של NVIDIA זה לא נותן שום אפשרות לשנות שיטת שידור. מה צריך לעשות? ממיר/מתאם? עוד שאלה, כרטיס טלוויזיה יכול להוציא שיטת שידור ולא רק לקבל?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום!!! קניתי רמקולים http://www.hi-fi.co.il/pl_product~itm_3921~35~262.htm ( לא בסכום שרשום שם לא לדאוג) האמת שקניתי אותם רק ליופי שיוסיף קצת לקיר גבס שאני עושה בסלון אבל בכל זאת רציתי לשאול : 1. האם ניתן לחבר את הרמקולים ישירות לטלוויזיה מסוג http://www.lg.com/uk/tvs/lg-47LE5300-led-tv ( אין לי מגבר) ?? 2.אם אי אפשר לחבר ישירות לטלוויזיה האם ניתן לחבר לממיר של YES ( הכי מתקדם ) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי את כל הרמקולים למגבר Yamaha RX-A6 חיברתי את הטלוויזיה לחיבור שרשום עליו hdmi out 1 eARC/ARC את המחשב חיברתי לhdmi 1 אם אני צופה דרך המחשב שם על הערוץ של hdmi 1 והכל עובד מעולה אם אני רוצה לצפות דרך הטלוויזיה לא משנה מה אני עושה זה לא עובד אין לי מושג לאיזה ערוץ להעביר בישביל שהוא יקבל סאונד מהטלוויזיה ניסיתי לחבר אותה גם לhdmi 2 אבל אז הטלוויזיה לא קראה את המגבר מה הדרך הנכונה לחבר את הכל שאני אוכל לקבל סאונד גם דרך המחשב וגם דבר הטלוויזיה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
היי אני לא יודע אם זה הכי קשור לפה אבל אין פורום יותר מתאים אז אני אשאל כאן ... יש לי מגבר מהדגם שציינתי ..עכשיו יש לו בעיה שאם המחשב לא משמיע קול כמה שניות המגבר אוטומטי נכנס להשהייה של כמה שניות אז אם נגיד אתה מפעיל ווינאמפ או איזה סרט ויש כמה שניות שקט זה מדליק את עצמו שוב רק כשיש סאונד עכשיו זו לא בעיה במגבר פשוט הבקר שלו ככה מתוכנט שזה משזה עושה ... השאלה אם יש לי מאיפה להשיג איזה קוד טכנאים דרך השטל או שיש איזו דרך לבטל פונקציה כזאת שהוא כאילו נכנס ל standby !? גיסי חשמלאי והוא יודע להוציא תבקר ולהחליפו אחרי שבדק תמגבר הזה הוא אמר שזה בקר חכם וזה בתוכנה שלו עצמה הפונקציה הזאת לכן לא ניתן לבטל בהחלפת בקר תודה על התשובה ואם אתם לא יודעים אולי מישהו יכול להגיד לי איזה …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי לקנות רמקולים של pure acustic http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1124443 האם יש הצעות נוספות בטווח של 3000 או פחות? (עדיף פחות)
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ב4 בספטמבר ביירדינמיק תציג את אוזניות הדגל החדשות של החברה ושמן Tesla 1 המחיר - 880 יורו. ביירדינמיק סוף סוף מכוונת גבוה והמטרה - HD800. יהיה מעניין מאוד בנובמבר http://www.beyerdynamic.de/en/home/press/press-releases/presse-pool/press-release/article/beyerdynamic-shows-some-muscle-premium-t-1-headphones-generate-significantly-more-sound-pressure-th.html?tx_ttnews[backPid]=121&cHash=dd074aff11
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-