עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני מחפש רדיו-דיסק קורא אמפי3 וצרובים לרכב. שהמסך יהיה כמה שיותר גדול ושהרדיו-דיסק יקרא טקסט. שיהיו חיבורים למגבר [עדיפות לכבלים מוזהבים ] ולסאבוופר [או שהולך הסאב וופר ילך עם המגברים?] ושאוכל לחבר changer של 12 דיסקים. שכמובן יהיה שלט [יש לי כבר שלט במערכת הנוכחית שלי מבית "ביונר" אז אשמח לדעת אם אפשר להשתמש בו במקום משום שהוא ממש טוב ונוח [יש לו גם מתקן שמחבר אותו על ההגה] התקציב - 700 שקל. בתודה מראש, אבי. נקנה! תודה לכל האנשים שעזרו... בהודעה האחרונה שלי תכלו לראות איזה דגם ותמונה של האריזה [לא היה לי כוח לרדת לצלם]

2. Started by ZUMARA1,

אני מתלבט בין 3 זוגות התקציב הוא עד 500 ש"ח. אני מחפש איכות סאונד טובה צליל נקי ומאוד חשוב שיהיו נוחות וישבו טוב באוזן תודה לעוזרים. SE115 shure מחיר 360 ב-Ksp SE210-K shure מחיר 490 ב-Ksp ETYMOTIC HF5 מחיר 419 ב-באג

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Moti Amir,

שלום, יש לי אפשרות לקבל את המקרן קול הנ''ל במסגרת מתנת ראש השנה. אני מנסה למצא חוות דעת אותודיו ללא הצלחה אשמח לחוות דעתכם, השימוש העיקרי, טלויזיה וקצת משחקי פלייסטיישן.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by אביאל אריכא,

קניתי סמארט טיוי של פוג'יקום ואני רואה תמונה אבל אין סאונד.... אני לא מוצא בהגדרות משהו שקשור לסאונד.... יש מה לעשות?

5. כבר כמה שנים שיש לי רמקולים FC-330 של מיקרולאב, ואני די מרוצה. הבעיה התחילה השבוע, קניתי שולחן מחשב חדש מאיקאה, ובגלל שהכבל שמתחבר מכל רמקול לסאב כל כך קצר, הייתי צריך למקם אותם בצורה מכוערת שהורסת את כל הסידור! יש כבלים מוכנים מראש שקונים בחנות להארכת הכבל שיוצא מהרמקול ומתחבר לסאב? אני מחפש משהו פשוט, באורך מטר או שניים. אשמח לקישור, תודה :-).

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Pc_freak,

יש לי מערכת PANASONIC SA AK630 אני מעוניין לחבר אותה דרך AUX למחשב אני צריך כרטיס קול שהיה יותר איכותי מהמובנה השימושים שלי משחקים מוסיקה סרטים...

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם, השאלה קשורה גם לסאונד וגם לוידאו כך שאם לא מתאים לכאן בבקשה להעביר פורום. כרגע יש לי לפטופ עם חיבור VGA וטלויזיה עם חיבור HDMI אני רוצה לחבר בין השניים וכבר יש לי כבל HDMI-HDMI, השאלה היא אם אקנה מתאם VGA-HDMI ללפטופ, ואוציא HDMI רגיל מהלפטופ עד לטלויזיה - תמונה תהיה, השאלה האם גם סאונד? (בגלל שזה עובר דרך מתאם) במידה וכן אחלה, במידה ולא - מה האופציות שלי? אשמח אם תתנו קישורים + מחיר למתאמים/כבלים וכל דבר אחר שיתן לי את הפתרון לזה. (זול ככל האפשר) דגם הטלויזיה : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=731232 תודה רבה שי

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by fux,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1031735 משתלמת ביחס למחיר? היא חזקה? היא תוציא יפה? היא טובה בכללי? ימהה טובים במערכות לא? איך ה dvd? תודה מראש לכל העוזרים :)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. תמיד קורה שאני מפעיל מכשיר מסוים, זה במיוחד שמדליקים מתג חשמל בבית, אז יש מן קפיצה ברמקולים של המחשב, ז"א שומעים צליל כזה מעצבן לכמה שניות....?? יש אפשרות למנוע את זה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אהלן.. קניתי אוזניות בלוטוס Philips SHC1300 אחלה אוזניות דרך אגב למי שמחפש עלו 130 שומעים סבבה לגמרי בכל מקרה הכל טוב ויפה שומעים נהדר אבל בואו נגיד אני שומע שיר, השיר מסתיים ויש איזה 4-5 דקות שלא יוצא שום מוזיקה\צליל מהמחשב האוזניות נכנסות לכמו מצב שינה כזה ואז הם מתחילות לעשות רעש כזה כמו של שלג בטלוויזיה.. ועד שאני לא מפעיל איזה משהו עם סאונד.. לא משנה מה אפילו סתם פותח תיקייה בווינדוס שיש את הצליל הזה הקצר הרעש ממשיך להיות וככה שוב פעם עכשיו זה נחמד אולי שומר על האוזניה או משו אבל זה חופר מישו יודע איך מבטלים את זה?? ניסיתי לחפש עידכונים לאוזניה ב-windows update לא מצאתי כלום... גם במאפיינים של השמע לא מצאתי.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by seladlev,

אהלן, ברשותלי DVD נייד של אלקטרה כאשר אני מנגן סרטים בעלי תרגום בקובץ נפרד התרגום מופיע בכתב מראה האם יש דרך לסדר זאת? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. הי קודם כל אציין שאני ממש לא מומחה בתחום. חובבי מוזיקה אצלנו במשפחה אבל מסתפקים לרוב ברמקולים סטנדרטייים של מערכות מיני סטראו רגילות. השאלה היא - יש לי מערכת מיני (SONY) בסלון שמחוברים אליה חוטית 2 רמקולים סטנדרטיים . לרוב משדרים אליה בבלוטוס. יש לי הכנה לרמקול גם במטבח וצינור מקשר לאיזור המערכת. בנוסף אני רוצה להוסיף רמקול בלוטוס במרפסת ומחפש דרך לשמוע את זה יחד עם המוזיקה בבית. ההבנה שלי היתה שאני צריך איזשהוא מכשיר שיודע להתחבר בלוטוס גם למקור המוזיקה (נניח מחשב), וגם יודע להוציא מוזיקה גם לרמקולים החוטיים הקיימים, גם לרמקול חוטי נוסף במטבח וגם לרמקול בלוטוס במרפסת. ניסיתי קצת לקרוא על רסיברים ומגברים אבל די הלכתי לאיבוד.... הכל נראה לי הרבה מ…

13. Started by guest123,

היי! אני מעוניין לקנות מסך לחדר והנה כמה פרטים שיכולים לעזור: (תקציב 2000 עדיף בלי חריגה...אבל אם צריך עד 500 ש"ח חריגה רק במידה וזה באמת אבל באמת משמעותי) מרחק צפייה: 2 מטר אולי טיפה יותר גודל מסך רצויט: 32 אינץ' אני מניח שימושים: צפייה בתכני yes- סרטי hd וכד', סטרימר של yes- צפייה בהרבי תכני mkv+כתוביות, משחקים-שיהיה חיבור dvi אני מעוניין לחבר מארז לtv דרך dvi מרחק 3.5 מ'... (משחק בעיקר פיפא ברשת), בנוסף צפייה בהרבה משדרי כדורגל בצ'רלטון hd וספורט 5 hd... מן הסתם שה-tv תתמוך 1080p חדר בד"כ די חשוך... אני באמת לא מתמצא ויש כ"כ הרבה דגמים של טלוויזיות שאפשר ללכת לאיבוד בקלות... תודה רבה מקרב לב לעוזרים היקרים!!!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. איזה רמקולים עדיפים הX13 או X16 מבחינת ביצועים ויכולות טכניות אני רוצה לקנות מפנדה מחשבים את אחד מהם אבל אני לא יודע אם שווה להוסיף עוד כסף לX16 מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by asyofy,

אהבתי מאוד את הביקורת שלכם על ה Microlab X-13, אבל אם חשקה נפשי בזוג רמקולים ללא סאב (ואני מוכן לשלם קצת יותר בשביל איכות), האם יש לכם הערות כלשהן לפני שאני קונה דווקא את ה SOLO 4 ? האם נכון שהם טובים יותר באופן ברור? יש חסרונות? לינקים http://kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=548&catId= http://kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=566&catId=13 תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Freddi,

שלום לכולם אני חדש פה מקווה להשתלב ולהתברג כמו שצריך לעזור ולהיעזר.... וכרגיל כמו כל ישראלי בקשה קטנה על ההתחלה .. אני חיייבב עזרהה אני תקועעע עעמוק עם המגבר שלי עושה בעיות פצצות זה ההסיטורייה שלו ..: זה מגבר sansui rz-7700-av שנקנה במסגרת עסקת חבילה בדיוטי פרי לפני שנים טובות ... קנינו אותו דיוידי ומערכת רמקולים 5.1 של אלטקס... ( שאני משתדל לתת כמה שיותר פרטים ) לקחתי את המגבר אליי לחדר ואת הרמקולים וחיברתי .... הכל עובד בפנאן ובסבבה... חוץ מבעייה אחת ... כשאני מגביהה טיפה יותר מידי גבוהה המגבר קופץ למצב פרוטקשיין (Protection) שאני אישית חושב שנוצר עומס על המערכת אז כדאי להגן עליי הוא מנטרל ת'עצמו ... ואז בצעצם אני נאלץ לחכות כמה שניות ואז להפעיל אותו שוב …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי אני רוצה לקנות מערכת פצצה לחדר, אני יכול לתלות את הרמקולים., בנוסף אני צריך אוזניות למשחקים (חשבתי על SSV2 או על משהו של סנהייזר) לאוזניות מחיר עד 350-400 לרמקולים אני לא יודע כמה צריך כי אני רוצה רמקולים+מגבר +הכל שיהיה קומפלט, אז בערך 1XXX המערכת אני רוצה סראונד הכל מיועד למשחקים

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by djvibe,

היי אני לא יודע אם זה הכי קשור לפה אבל אין פורום יותר מתאים אז אני אשאל כאן ... יש לי מגבר מהדגם שציינתי ..עכשיו יש לו בעיה שאם המחשב לא משמיע קול כמה שניות המגבר אוטומטי נכנס להשהייה של כמה שניות אז אם נגיד אתה מפעיל ווינאמפ או איזה סרט ויש כמה שניות שקט זה מדליק את עצמו שוב רק כשיש סאונד עכשיו זו לא בעיה במגבר פשוט הבקר שלו ככה מתוכנט שזה משזה עושה ... השאלה אם יש לי מאיפה להשיג איזה קוד טכנאים דרך השטל או שיש איזו דרך לבטל פונקציה כזאת שהוא כאילו נכנס ל standby !? גיסי חשמלאי והוא יודע להוציא תבקר ולהחליפו אחרי שבדק תמגבר הזה הוא אמר שזה בקר חכם וזה בתוכנה שלו עצמה הפונקציה הזאת לכן לא ניתן לבטל בהחלפת בקר תודה על התשובה ואם אתם לא יודעים אולי מישהו יכול להגיד לי איזה …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by rozwarez,

התקנתי בפעם המיליון שלי בערך את הדרייברים לכרטיס קול שלי (creative SB live) לפי דעתי מהזיכרון שלי בפעמים האחרות לא היה בעיות, רק שהפעם יש בעייה מאוד רצינית יש לי וינדוס xp pro ואני לא מצליח לשמוע כלום.... ב"מנהל ההתקנים" יש על הדרייבר סימן שאלה אבל שאני לוחץ עליו כפתור ימני ו"עדכן דריייבר" הוא מגלה אותו בתור Sb live כמו שצריך... רק שאז שהוא שניה מתחיל להתקין כתוב ארור והוא לא מצליח להתקין אותו, הורדתי את כל העידכונים לפי דעתי באתר של קריאיטיב אחד של 24/3 מגה אחד 6 אחד 3 כלום לא עבד מה אני יכול לעשות !? אין לי שום קול במחשב מאוד ישמח אם תוכלו לעזור לי אפשר גם לציין ששלחתי אימייל לתמיכה של קריאטיב לפני 4 ימים והם לא ענו לי, כתבתי שם בפורום והם לא ממש מגיבים, כתבתי …

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by armed,

אני עד עכשיו תיכננתי על ה320 IRIVER , אבל מבחינת הגרסא האירופאית , הג'ימיני כבר נכנס לתקציב מה עדיף ? למה ? כמה ? איך ? מה ההמלצות + סיבות אם אפשר ... תודה רבה .

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם... הידע שלי בתחום האודיו דיי לא קיים, לכן אני צריך טיפה עזרה. רמקולים 2.1 למחשב, שימוש עיקרי למשחקים ומוזיקה, באיזור ה 500 שקל ניראה לי שאשפר להשיג מערכת 2.1 טובה. ועכשיו בחדר יש לי הכנה של כבלים שעוברים בקיר, כבלים כאלו: http://www.fuse.co.il/products/119001 אותם אני רוצה לחבר לטלוייזיה ( LCD, עוד לא ידוע איזה דגם ) וגם למחשב ( בשביל להעביר צפיה מהמחשב לטלויזיה לראות HD ). אני מאמין שבשביל לחבר את הרמקולים לטלויזיה ולמחשב צריך איזה מכשיר נוסף, רק שברח לי מהראש שמו. כן, אני דיי בור בנושא האודיו היוקרתי יותר, אף פעם לא התעסקתי בזה אבל הגיע הזמן... אם צריך למתוח עוד את התקציב אפשרי. אשמח לקבל עזרה! תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by moshe06,

האם אני יכול להביא משהוא יותר איכותי מי Altec Lansing MX5021 ב770 שקל איך הם ביחס למחיר הזה מישתלמים? סוג המוזיקה שאני שומע זה ראפ היפ הופ גם מיזרחית אם יש משהוא יותר טוב אז בטווח ה800 - אם אפשר לקבל חוות דעת ממי שיש לו אותם אני ישמח תודה רבה לכולם

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by coben,

למחשב יש יציאת HDMI וVGA. לטלויזיה יש כניסות scart 21, s-video, composite. אני מחפש פתרון לא יקר מכמה עשרות שקלים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לחברי הפורום! קניתי לפני כחודש מע' קולנוע ביתית לסלון: רסיבר (JVC 5042) + סט 5.0 (2*220 + 3*110 של Audio Lapas) מאתר יד2 ב-900 ש"ח ואני מרוצה מאוד בהתחשב במחיר. עכשיו אני צריך רמקולים לחדר ומתלבט האם לקנות משהו בסגנון או להוסיף קצת וללכת על Z5500 - הכל יד שנייה כמובן (לדעתי, רמקולים זה אחד הדברים שהכי משתלם לקנות משומש כי מניסיוני זה מחזיק שנים גם בשימוש תובעני). מבחינת הכניסות - זה די זהה. השאר אני ממש לא יודע כי אני חדש בתחום. תמיד היית חולה על סאונד אבל רק עכשיו יש לי את היכולת להרשות את התענוג לעצמי גם אם זה רק יד שנייה... השאלה מה עדיף? במחשב שאני מתכנן לקנות אמור להיות כ. קול מובנה של RealTek נדמה לי (לוח אם צ'יפסט G780 של אסוס כולל יציאה אופטית). אגב, האם…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by d30DK,

יש לי טלוויזיה LG LG LW570Y כמעט בת 3 שנים. איבדתי את החשבונית אבל כן מצאתי התכתבות במייל עם הסוכן של החנות ממנה שקניתי את המסך (אספתי ישירות ממחסן ח.י). כלומר יש לי עוד חודש וחצי אחריות. קודם כל, חובה שתהיה לי את החשבונית או שהם יכולים לאתר זאת על ידי מספר סיריאל של המסך או משהו בסגנון? ולבעיה, אתמול ראיתי סרט עם המשפחה, הכל היה בסדר. ככה היה מאז ומתמיד. ולפתע, הדלקתי את הטלוויזיה היום בצהריים ואני מגלה להפתעתי קו ישר לאורך כל המסך, מלמעלה למטה. העברתי לעידן+, כיביתי, ניתקתי מהחשמל, חיכיתי 10 דקות. הדלקתי שוב ועדיין יש קו. מצאתי באינטרנט בעיות דומות אז הנה אותה בעיה כמו שיש לי: מעולם לא נתקלתי בבעיה הזו אז אינני יודע אם הינה קבועה או זמנית. בכל מקרה אנסה ליצור קשר עם הי…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.