עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש משהו יותר מומלץ במחיר לא גבוהה מדי מה RP-TCM125 ? אולי הBrainwavz Delta ?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. שלום, חברה שלי מחפשת אוזניות חדשות להתנייד איתן באוטובוס בעיקר בצורת קשת על הראש. אני יודע שבטווח מחירים הזה לא יהיה משהו לאודיופילים וגם לא משהו שמתקרב לזה אבל מהסיבה שאני לא רוצה משהו שיתפרק אחרי חודשיים אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי לאילו דגמים להתקרב ולאילו דגמים להתרחק. היא מחפשת אוזניות סגורות כי רוב הנסיעות יהיו באוטובוס עם הרבה רעש מסביב לא רצוי. כרגע יש לה אוזניות עם ספוג וזה לא נוח וסגור ממש למרות שזה של AKG 403.. היא מחפשת משהו סגור יותר שיהיה נוח להתנייד איתו. אנחנו נהיה באילת בסופ"ש הבא ככה שניתן גם לקנות באילת אם כדאי לקנות שם. בזאפ ראיתי בטווח מחירים הזה חברות מוכרות כמו פנסוניק וסנהייזר רק שאני לא יודע אם הדגמים RPDJ100 ו HD201 בהתאמה לדוגמה טובים ביחס עלות-…

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by domiel,

יש לי יומהולדת עוד חודש וקונים לי X5L ובמקרה יצא לשמוע קצת עם הSR60 שלי בביה"ס וזה בילתי נסבל...אי אפשר להנות ממוזיקה שיש כל כך הרבה רעש רקע... לכן יחד עם הנגן אני רוצה גם אוזניות סגורות... יש לי 350ש"ח להשקיע (משהו כמו 80 דולר) לאוזניות סגורות...(חשוב שיהיו בגודל מלא ) תודה מראש. ולל,מסתבר שאבא שלי עשה טעות וקנה את הX5L 30G...התכוונתי ללכת על 280PRO וכשהוא הגיע לחנות לא היה לו מספיק כסף...הוא חזר היום ולא אמר לי על זה כלום עד שהגיע...אבל,אני עדיין מעוניין לקנות אוזניות ב350 ש"ח רק שבגלל שאבא הולך לארה"ב בעוד חודשיים אני מתכוון לקנות אותם בארץ. אז ההתלבטות היא בין 212P ל201,שלפי מה שהבנתי ל212 יש בעיות באס שמעלימה כל זכר למיד ולהיי ואני בטוח שאם איקולזייר נכון אפשר לשנות …

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  4. אהלן, אני רוצה לקנות אוזניות חדשות, בעיקר למוזיקה. חשוב לי שיהיה להן בידוד טוב, כי אני רוצה להשתמש בהן בין היתר במקומות רועשים. מבחינת הסאונד אני מעדיף שלא יהיה "צבוע" מידי ושיהיה כמה שיותר טבעי, אני רוצה לנגן איתן דרך מדמה מדברים דיגיטלי (Line6 POD HD). אני מעדיף גם שתהיה אפשרות לפרק את הכבל ולקפל את האוזניות, כי אני הולך להזיז אותן מהבית למשרד.. ראיתי כמה אוזניות שמוזכרות די הרבה ככאלה עם יחס תמורה/מחיר גבוה שעל הנייר מתאימות לקריטריונים, מה מהן הכי מתאים כרגע? AKG K81DJ (או ה-AKG K518 DJ, זהות לפי מה שהבנתי) Shure SRH240 SHURE SRH440 AKG K450 תודה!

5. אני רוצה לקנות אוזניות סגורות ל-MP3 לשמיעה באוטובוס, רכבת, ספריה וכו. אני רוצה לקנות את האוזניות עם איכות הסאונד הטובה בשוק, ועדיף כאלו שיהיה לא מסורבל מדי לסחוב אותן (או שיש להן מארז כלשהו). תקציב בלתי מוגבל אומר גם מעל 2000 שקל, אבל ברוב הזמן הן הולכות להיות מחוברות ל-MP3 (הדגם הוא D2 של IAudio) אז עדיף שלא יהיה צורך במגבר. תודה

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום, כיום יש לי אוזניות גדולות וזולות של smartcom שמרגישות מצויין על הראש אבל אחרי חצי שעה אני מבין עד כמה הן לוחצות לי על האוזניים ועל הראש, פשוט בלתי-נסבלות. האיכות שמע לא קריטית - למוזיקה אני משתמש בנגן נפרד ואוזניות in-ear מצוינות של creative, כך שהדרישה היא אוזניות טובות (במסגרת התקציב), סגורות בעיקר למשחקי מחשב. אם אפשר שיהיו סראונד בכלל נהדר. לא מעניין אותי באסים, הפרדת צלילים וכו' כי בסה"כ אני יהיה בלהט המשחק. כן חשוב לי לשמוע מאין האויבים מגיעים במשחקי FPS. תודה!

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  7. שלום לכולם, כמו שכתוב בכותרת אני מחפש אוזניות סגורות לסרטים משחקים ומוסיקה עד 500 שח. המטרה בסופו של דבר לאפשר לאחי הקטן שמאוד אוהב לשחק בBF3 לשמוע את סימפוניית הצלילים שבועקת מהרמקולים שלו עד הלילה בצורה יותר דיסקרטית.. ואם הן יהיו ממש טובות אשקול אפילו לקנות לעצמי. עד כה שמתי לב לסיקור החיובי שיצא ל SteelSeries Siberia V2 כאן באתר.. מה אתם חושבים ? מודה מראש לכל מי שעונה ועוזר לי בבחירת הדגם הנכון בשבילי..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Shadow64,

שלום מתכנן לקנות בשבוע הקרוב ב-KSP את ה ‏X-Tatic Digital ומחפש להשלים את המבצע עם זוג אוזניות סגורות ומתקפלות לנסיעות באותו סדר גודל של מחיר (או לחילופין In-ear איכותיות לא פחות). מה דעתכם על ה- Shure 550? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12405 או על ה- AKG K518? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13687 כמובן שאני פתוח להצעות.. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Rockstatement10,

ההמלצה היא לחבר. שימוש ביתי. בעיקר למוזיקה. רכישה בארץ. ללא באס חזק מדי.

10. רשמתי מחיר כזה גבוה, רק כדי שלא תגידו "לא רשמת מחיר" אבל לצורך העניין כמעט ואין הגבלה מחפש אוזניות בטווח של 600-2000 עם באס סופר איכות וחזק, שתהיינה מעולות למשחקים כמו FEAR, CRYSIS, COD4 וכו'. יחוברו לכרטיס קול איכותי כמו ASUS D2X ורצוי סגורות גם כדי לתת באס טוב יותר, וגם כדי שאנשים לידי לא ישמעו מה דעתכם? מה מציעים?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by Michael^_^,

שלום, חבר שלי נוסע לחו"ל ואני רוצה לדעת עם יש את ה-71 ששמעתי עליהם הרבה דברים טובים בדיוטי פרי ועם מישהו יודע כמה הן עולות, תודה ב65 דולר הם לא שוות? עדיף את הסנהייזר MX400 ב100 שקל?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום חברים, אני מתכנן לקנות אוזניות סטריאו בתקן בלוטוס, לא משהו ממותג מוכר אלא מאיביי - להלן קישור: http://www.ebay.com/itm/Wireless-Bluetooth-HandFree-Sport-Stereo-Headset-headphone-for-Samsung-iPhone-LG-/151616013592?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item234d04c518 אני ארצה לחבר אותם הן לסמארטפון שלי והן למחשב שלי באמצעות דונגל בלוטוס Usb..... השאלה שלי היא כזו, אני יודע שכדי לשדר סטריאו בבלוטוס שתי המכשירים צריכים לתמוך בתקן A2DP, עכשיו, ברור שהאוזניות עצמן תומכות, השאלה היא האם הדונגל, שהוא בעצם בלוטוס גירסא 2.0 תומך בזה ? וכן לגבי הסמארטפון - כתוב בGSM Arena לגביו שהוא תומך A2DP אבל הגירסא של הבלוטוס שלו היא 2.1 - האם הוא יתמוך בזה ? האם יש קשר בין הגירסא לבין התמיכה …

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by amitbl,

אני פשוט אבוד. אני מחפש כבר כמה חודשים אוזניות, התקציב היה 300 ש"ח אבל החלטתי ממש לאחרונה לגרד עוד קצת ולהעלות אותו ל400 ש"ח. בזבזתי כ"כ הרבה זמן בחיפוש דילים וקריאת ביקורות ואני לא מצליח למצוא משהו שמתאים לי. אפתח ואומר שאני לא אודיופיל, אבל אני רוצה לרכוש אוזניות טובות באמת, שאני אהנה מהם היות ומעולם לא היו לי כאלה. אני מחפש תחליף לאוזניות הנוכחיות שאני משתמש בהם בבית למוזיקה, סרטים, ומשחקים - הSpeed-Link Medusa 5.1. הם עשו עבודה נאמנה בגיימינג, אבל הן מתחילות לזייף בווליום בינוני ומעלה ע"י זמזומים מאוד לא נעימים, והן כבדות ולא נוחות לי באופן כללי. אגב, האוזניות הניידות הנוכחיות שלי הן sennheiser cx300ii שרכשתי לפני כחצי שנה, והן טובות בהרבה מהשטות שהייתה לי לפני אבל אנ…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by yacovmateo,

ערב טוב. מישהו יכול לתת חוות דעת על איך האוזניות האלה מDX? http://www.dealextreme.com/p/designer-s-noise-isolation-in-ear-earphone-with-microphone-for-htc-s1-more-53972 יש לחבר שלי גם אוזניות מסיליקון,שומעים בהם מצויין,וגם הם לא האוזניות הרגילות האלה שאחרי כמה שעות שאתה מוציא את האוזנייה מהאוזן יש לך כאבי טופת. יש משהו יותר מומלץ ממה שיש למעלה?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by (iriver H10),

איזה אוזניות סנהייזר נחשבות הכי טובות? אני רוצה לקנות של סנהייזר אבל שיהיו עם חוט רגיל לא אחד קצר אחד ארוך והשטויות האלה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. או קיי אני הזמנתי לאחר ששיגעתי את אנטולי בעיקר ואת הפורום את ה AKG K610 בבאג , באתי לשם וראיתי את האוזניות שהזמנתי , הם נראות בנזונה רק דבר אחד חבל , הקופסא הייתה מפוצצת במכות ואולי אפילו נפתחה בעבר .... והמוכר עוד אומר לי "אלו האחרונות" כאילו ש AKG לא מייצרות כאלה יותר או משו חחחחחחחחחחחחחח , קיצר אמרתי יפה שלום והחלטתי שאני יתחיל עם אוזניות סבירות ומשמה יתקדם ואולי בעתיד אני יקנה משו כמו ה AKG. לעניינינו : מה לקנות HD212dj שעולות משו כמו 330עד350 , EH250 שעולות בערך 300 , או EH350 שעולות 409 בפומפה ? שמעתי לפני שנה את ה EH150 והם נישמעו לי אז סבבה לגמרי עם אחלה באס ובמה יחסית לאוזניות ב 180 שקל לכן אני חושב על ה EH תגידו לי אם הסדרה לא מתאימה או לא משתלמת. אני בגדול יח…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום אני מחפש אוזניות של SENNHEIZER מדגם MX500 או MX550 כבר הרבה זמן,ולא מצאתי אפילו חנות אחת שמוכרת את האוזניות האלו בירושלים [בכל חנות מוזיקה המוכרים לא הבינו מה לעזאזל אני רוצה מהם,ובמבט מבולבל הם גירדו את הראש ואמרו "אבל יש לנו אוזניות של סוני אם אתה רוצה" ] הקיצר,איזה חנות מקצועית מוכרת בירושלים את האוזניות האלה? אני שובר את הראש כבר

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. http://soundforless.co.il/?post_type=product&s=URBANITE 240 שח במקום 565 שח בארץ.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by amitbl,

חייב לשתף אתכם: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.34760 תהיתי אם מדובר בחיקוי או בדבר האמיתי, אבל הזמנתי בכל זאת כי זה בסה"כ 12 דולר. מקסימום הוצאתי 40 שקל על אוזניות לא משהו... קיבלתי ביום שישי האחרון והתחלתי לבחון... על סמך זה: http://detail.china.alibaba.com/buyer/offerdetail/494818373.html עושה רושם שהמוצר שנשלח אליי הוא אכן אוזניות מקוריות. אני חייב לציין שב10 דקות הראשונות שהקשבתי לאוזניות האלה (במחשב עם כרטיס קול מובנה מלפני 4 שנים) לא הייתי בטוח כ"כ שמדובר בדבר האמיתי בגלל טווחים קטנטנים שהיו מעט צורמים לעיתים, אבל מאוד מהר האוזניות "נפתחו" והצליל נשמע חם, מדוייק, ונעים להפליא. לאחר כשעתיים חיברתי אותם למחשב החדש שלי, גם הוא עם כרטיס קול מובנה אבל חדש וטוב…

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by shakedd,

אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות המטרה: לשמוע מוזיקה ואולי לתקלט בקרוב ראיתי שהמון אנשים ממליצים על הסנהייזר HD 25 ראיתי שיש 2 דגמים: Sennheiser HD25 Sennheser HD25 II מה ההבדל בניהם חוץ מהעיצוב?

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by ofcourse,

היי אני מזמין עכשיו אשניות של סנייזר מארה"ב ואני מתלבט בין CX400 ל CX500 ? המחירים באיביי הם לא רחוקים ? הייתי שמח להמלצה או אם יש אזניה יותר טובה במחירים האלו 25-35$ תודה

• 33 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by IxSrPpTUq,

היי... תראו, אני מחפש אוזניות סראונד למשחקים בעיקר ולמעט סרטים... חובה שהן יהיו כמה שיותר אטומות לרעש רקע שיש לי בחדר... התקציב כ-350¤, לא לעבור אותו, ואני חשבתי על הזלמן שמגיעות עם המיקרופון, ראיית שהן אטומות דיי טוב, כוללות את המיקרופון שתולים בצד, והן 5.1, יענו לא בדיוק 5.1, אבל יש בהן 6 רמקולים לעומת המדוזה עם ה-4.... והדיוק זה מה שהכי חשוב לי... בא לי אוייב בצד ימין אחורה, אז אני לא אתבלבל וישר אפנה ימין אחורה, תודה מראש, אור ...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Ariadne,

מישהו יכול לומר לי מה היתרון של אוזניות סראונד על אוזניות סטריאו? מדובר באיכות משמעותית? וגם אם אפשר דגם של אוזניות שמתאים לתקציב לא גבוה במיוחד. שימוש עיקרי הוא בעיקר למשחקים ומוזיקה. (יש לי חיבור אופטי ו"בננה" בטלוויזיה/מחשב).

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  24. מה הואזניות הכי טובות שאני יכול להביא בתקציב הזה אני ישתמש בהם בעיקר לסרטים ומשחקים ומדי פעם כמובן גם מוזיקה אבל פחות תודה וערב טוב

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  25. אני מעדיף 7.1. שיתאימו לשימוש די ממושך. עדיף שיתמכו גם במחשב/360 אבל הכי חשוב פס3.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.