אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
מערכת שמע לסלון - אז קראתי בכתבה באתר אחר שקודם קונים רמקולים ואחרי זה מתאימים להם מגבר, ולא להיפך. יש לי כמה שאלות בנוגע לרמקולים: ראיתי שיש רצפתיים, מדפיים וקטנים כאלו שתולים על הקיר (לא יודעת אם יש להם שם). איך מחליטים מה עדיף מבין השלושה? מבחינה אסתטית ומבחינת נוחות אני נוטה לקנות זוג רצפתיים שישבו משני צידי המזנון בסלון - אבל אין לי מושג איך בוחרים רמקולים. יש מדריך כלשהו? אילו חברות מובילות בתחום?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בעבר היו לי cx300 עד שנקרע להם הכבל. הן היו אוזניות מצוינות. אח"כ קניתי את הReference 220וJBL ואני בכלל לא מרוצה מהם. אני מחפש את הנפח בשיר את הבאס הזה והJBL אולי נותן צליל נקי יותר אבל בכל שאר הדברים הcx לא רואה אותו עכשיו בכלל הפסקתי לשמוע שירים בנגן בגלל האוזניות האלה וחשבתי לקנות את הcx500. השאלה היא אם זה שדרוג רציני מ cx300 ויורגש הבדל. אגב הJBL למכירה במחיר הזוי למעוניינים הזוי שווה כסף לסיגריות יאללה ביי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום אני מעוניין לקנות מערכת[אוזניות+מגבר+כרטיס קול] שהתקציב הוא - 300$ לאוזניות והמגבר יהיה Aqua[נראה לי מספיק בתור התחלה] וכרטיס קול 1212M[אותו כמובן אני מזמין מחו''ל]. עכשיו בHead-fi המליצו לי על Alessandro MS2i\Grado 325i. מה שאני שומע זה רוק[חלקו רגוע\חלקו יותר רועש], ישראלי[כמו עבודה עברית], כל מיני מנגינות מרגיעות[לא סימפוניות ומוזיקה קלאסית], ושירים רגועים רגועים כמו של הביטלס. יש עוד המלצות בתקציב הנ''ל ? BTW אני לא אוהב שהבאס גונב את ההצגה[לא אוהב באס בומי ומלא עוצמה] - אבל אני לא אוהב שאין בכלל באס. שיהיה באס מאוזן ונעים. בתודה, Quantom.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, הייתי מעוניין, לקבל קצת מידע לגבי חיבור דיגיטלי של המחשב שלי למערכת הקולנוע ביתית שיש אצלי. כמה שאלות לי בנושא: 1. האם יש השפעה על סוג הכבל שיחבר לי את המחשב למערכת קולנוע הביתית, אני שואל מבחינת החברה, כי ראיתי המון כבלים בהפרשי מחירים גדולים (אני מדבר רק על חיבור דיגיטלי/אופטי) ? 2. מה בעצם ייתן לי החיבור הדיגיטלי, האם זה ייתן לי שינוי משמעותי בחיבור של המחשב למערכת הקולנוע הביתית ? 3. אשמח ללמוד מניסיונם של אחרים ולקבל המלצות לכבלים דיגיטליים/אופטיים שיתאימו לחיבור של המחשב שלי למערכת קולנוע הביתית. נ.ב יש לי את החיבורים המתאימים בלוח האם המחשב ובמערכת הקולנוע הביתית שאליה אני רוצה לחבר את המחשב. אשמח לקבל המלצות מאנשים בעלי ניסיון. תודה ושיהיה המשך יום טוב
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מערכת 5.1 למשחקים וקצת סרטים אבל בעיקר משחקים, עד 600 ש"ח הלוח אם - כרטיס קול שלי זה : Gigabyte EX38 גודל חדר 3x3 חלל. כמו כן מה ההבדלים בין X530 ו X540 של לוג'יטק, ומה הוארך של הכבלים האחוריים ב X540 האם כבלים מאריכים של RCA מורידים איכות ?
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
רציתי לבדוק אם הבעייה עם הדריבר, אבל EVERST אפילו לא מציג לי שום מידע בקשר לאודיו ככה שאין לי מושג איזה דריבר להוריד
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
לצורך העניין למחשב מחוברת מערכת רמקולים בתצורת 5.1. רגיל, דרך כ.קול מובנה. עכשיו אם אני מחבר כבל קואקסיאלי בין הDVD למחשב (בשניהם יש כניסה/יציאה קואקסיאלית) אפשרי לראות סרטים בDVD ולשמוע דרך הרמקולים של המחשב? או שזה לא אפשרי? (מנותב בדרך שונה או לא יודע).
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות להשיג 4 רמקולים של סוני שבזמנו (לפני 10 שנים) היו עולים כמה אלפים של שקלים + סאב-וופר (אני לא יודע כמה W) שעלה גם הוא כמה אלפים, בקיצור, המערכת מאוד יקרה ואני בספק אם ניתן להשיג אותה היום. בכל אופן, השאלה שלי היא האם ניתן לחבר אותם ישירות למחשב? יש לי כרטיס קול מובה של 7.1 ערוצים, לפי מה ששמעתי (ואני לא ממוחה גדול) שאם אחבר אותם ישירות, כרטיס הקול שלי עלול להשרף משום שהם חזקים מאוד, ויש צורך להשתמש במגבר. האם זה נכון?
-
- 10 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב אשר בוא יש כרטיס קול אני חושב 2.1 קוראים לזה כאשר יש בו 3 חיבורים, כאשר הוא מובנה בתוך המעבד/לוח אם אחד מהם. זה השם המלא של הכרטיס מתוך התוכנה Everest: http://www.siz.co.il/up.php?file=4nddzbditzkh.png אחד מיקרופון , אחד רמקולים ועוד אחד אני לא חושב שהוא עובד. קיצר אני צריך יותר מאחד לרמקולים כי יש לי גם אוזניות ורמקולים במסך. בינתיים אני עובד עם מפצל ל-2 אבל עדיין אני רוצה חיבורים נוספים. פירקתי מחשב ישן שהיה לי בבית והיה בוא כרטיס קול גם 3 חיבורים רק שהוא לא מובנה.. הכרטיס הוא CREATIVE VIBRA 128. הוא מחובר בעזרת כבל קטן ודק עם 4 פינים והוא מתחבר אל אחד מהכוננים.. כך הוא היה מחובר שם. עכשיו השאלה אם אני יכול להרכיב באותו המחשב 2 כרטיסי קול?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני רוצה לתלות את הרמקולים האחוריים למחשב, הבעיה היא שאני לא יודע באיזה גובה צריך למקם אותם ומה המרחק שצריך להיות ביניהם. בבקשה תעזרה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר המלצה על טלוויזיה 32 אינז' עד 3500-4000 אלף ?? חשבתי הרבה עד עכשיו על הסמסונג R81B שעולה 3850 מה אתם אומרים יש המלצות אחרות ?
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום כולם! אני נוסע לקנדה וחשבתי לקנות נגן. הסתכלתי קצת וראיתי שבארץ ב500-600 שקל אפשר לקנות COWON I7 או D2, ואני יודע שזה בערך המחיר שעולה iPod בחו"ל. מה יותר טוב??
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר בעזרת כבל קואקסלי. יש לי AUDIGY 2 ZS. מישהו יכול להמליץ לי על כבל? אני גם צריך שהוא יהיה ארוך (15 מ'). תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם ניתן להשיג את הנגן CLIX2 של I-RIVER במקום כלשהו בארץ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ממיר הוט: http://www.lookpic.com/getimg.php?img=DSC05206.JPG http://www.lookpic.com/getimg.php?img=DSC05212.JPG היום הוא מחובר לווידאו, שמחובר לטלוויזיה: (תחתון=ממיר לווידאו; עליון=ווידאו לטלוויזיה) http://www.lookpic.com/getimg.php?img=DSC05215.JPG אני מעוניין לחבר את הממיר ל-Hauppauge PVR-150, ומשם לחבר לטלוויזיה. תמונה של החיבורים על ה-Hauppauge: http://www.hauppauge.com/images/pvr150-250mce_ep_bg.jpg אודה לעזרה מה לחבר לאיפה... ניסיתי עם BeyondTV, PowerCinema, MediaPortal ללא הצלחה, כנראה אני לא מחבר משהו כמו שצריך (הדרייברים ל-Hauppauge מותקנים והמחשב מזהה אותו בסדר, אבל אני לא מצליח לקלוט ערוצים, וגם לא להציג את התמונה מהמחשב על הטלוויזיה). צריך לחבר את ה-Haup…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רקע- לקראת המעבר לבית החדש, החלטתי להשתדרג גם בסאונד, ולכן צריך את המלצתכם. התלבטות ראשונה: איפה לשים את המערכת. בסלון יש לי טלוויזית LCD 47 אינץ' של טושיבה, 47WL66E. כמובן ש FHD. (וכמובן ספות יותר נוחות, כורסא וכו') בחדר אמור להיות מסך מחשב 28" עם פאנל TN, כידוע, לא אמור להיות משהו משהו, אבל לפי התגובות עליו הוא אחלה. ההתלבטות היא איפה לשים את המערכת- בחדר או בסלון. אם היא תהיה בסלון, התקציב אמור להיות בין 3-4K לכל המערכת. אם בחדר, 3K מקסימום.(אולי אפשר חריגה, אבל זה יצטרך לחכות עוד זמן) בסלון אני אחבר אותה למחשב HTPC שיפעיל קבצי MKV ב 720P (קשה למצוא 1080 ) בחדר היא תחובר למחשב שלי, שיפעיל את אותם קבצים... ובנוסף להם, היא תשמש גם למוסיקה. התלבטות 2- מדפיים או…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלכתי אתמול קניתי לי בסוף בכלל לא LCD כמו שרציתי בהתחלה אלא PLASMA 42. הסבר: כשקראתי ביקורות באינטרנט הכל היה נחמד. כמעט שקניתי LCD שהאתר DTOWN מאוד התלהב ממנה http://www.dtown.co.il/index.php?news=388 אבל . . . כגודל הציפייה כך גודל האכזבה. כשהלכתי לראות והבנתי את ההבדלים ה LCD נזרק מייד מהראש כי איכות הצפייה בתכני ה YES וה HOT כל כך גרועה בכל LCD שראיתי שלא רציתי לגעת בו. ל PLASMA יתרון שכל דבר נראה עליה מדהים. שידורי טלוויזיה דומים ל CRT ב5 אלף שקל האיכוןתי שהיה לי 34 אינץ' של JVC (שכרגע עומד למכירה). זה תומך 780P וגם 1080P במין מצד שלא יודע איך להסביר, כאילו הוא או דוחס אותו או משהוכזה, אבל ראיתי עליו I ROBOT ממדיה סטרימר ב 1080P בחנות ונראה מדהים אז לא יודע מה …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות קשת סגורות לנגן מוסיקה MP3. חשוב שהאפרכסת תאטום את כל האוזן. התקציב 300 ש"ח פלוס מינוס. בחנות המליצו לי בהתלהבות על HD202 של סנהייזר בטענה שהן כמעט לא צריכות מגבר אוזניות כדי להוציא סאונד טוב. אם אפשר חוות דעת עליהן בבקשה... תודה רבה! ;D ;D ;D
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי לא מזמן כבל HDMI שאני מחברת אותו בין הכרטיס מסך במחשב ל-TV LCD שלי אבל אני לא מקבלת סאונד רק תמונה. איך אפשר לסדר את זה? אם בכלל... נאמר פה שהכבל הזה אמור להעביר גם סאונד... תודה לעוזרים!! מורן
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי נוקיה E65 עם חיבור ייחודי לנוקיה ואני אקנה ב30 שקל מתאם לחיבור של אוזניות של 3.5 מ"מ(יש יותר זול?) עכשיו אני מחפש אוזניות שאני אוכל לשמוע איתן מוזיקה באיכות מעולה(בלי רעשי רקע של אוטובוס שאני נוסע בו המון) העדפות: א. אוזניות לא בתור אוזן ב. לא תלוי על האוזן ג. קטנות וקלות ד. מחיר לא בשמיים(לא משהו ב500, מקס' 150 בשביל משהו באמת טוב) ה. נוחות העדפות לא נרשמו לפי מה שאני מעדיף יותר או פחות אלא פשוט כיחידה אחת של העדפות. תודה מראש, zinger777.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו רכש אותם לאחרונה ויכול להגיד האם הדגם עדיין סובל מרעשי רקע? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא הסאב ששוקל 26 קילו והוא די גדול. אבל איזה תוספת יבקשו כבר 200-300 שקל עדיין יוצא שווה. בארץ 2100 בחול 850 שקל. יש מכס על דברים כאלה ? ואם כן איפה אפשר לבדוק כמה זה יצא ? תודה
-
- 10 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מסך LCD 32 אינץ' בימים הקרובים וכבר ראיתי כמה דגמים של סמסונג ו LG במחירים שהם מתחת ל-3000 שח. הענין הוא שהבנתי שהמסכים האלו גרועים כשמדובר בשידורי לוין כמו יס.אני מתכוון להשתמש במסך גם למשחקי מחשב וסרטים וגם לשידורי טלוזיה בלוין. אם אפשר לקבל המלצה למסך או מסכים שאיכות הצפיה בשידורי טלוזיה איכותית באופן יחסי במחיר של עד 3200 שח. תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אז ככהה קודם כל תודה על העזרה..תנסו כמה שיותר לעזור.. תקשיבו בחדר שלי אני מחבר את המחשב למערכת סטריו..ע"י כבל שהוא: -מצד אחד: 2 בננות (אוודיו) -מצד שני : חיבור לרמקולים למחשב (החיבור במחשב בדרך כלל בצבע ירוק).. אבל פעם אחד הקצה של הכבל שאמור להיתחבר למחשב נישבר לי בתוך החיבור של הרמקולים במחשב.. תמונה של הכרטיס קול : **החיבור האמצעי הירוק (היקפתי אותו בעיגול אדום) שם בתוך נישבר לי בקצה של החיבור של הרמקולים של הכבל.. תמונה של הכבל: **רואים את שני הצדדים ,צד של בננות וצד של חיבור למחשב? אז השפיץ של הקצה של הצד עם החיבור למחשב ניבר לי ותקוע בתוך החיבור שראיתם בתמונה הקודמת.. אז מה לעשות? יש דרך להוציע אותו? (לפרק את זה ולהוציא?) או ליקנות מה? חדש...
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי מערכת G51, של לוג'יטק ואוזניות IceMat Siberia של Steelseries. יש לי כרטיס קול שבא עם הלוח EX38 של ג'יגאבייט. איזה כריס קול כדאי לי והאם אני ארגיש הבדל. תקציב : עדיף שיהיה עד 500 למשחקים.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-