עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yonir,

אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 למחשב בתקציב של 150-200 ש"ח (או מקס' טיפה יותר), בעיקר למוזיקה. חשבתי על Creative SBS390, האם זאת הבחירה הכי טובה ? (אני מעדיף שיהיה שקע לאוזניות כמו שיש בו, אבל זה לא חובה לחלוטין) מה שכן אני צריך את הרמקולים עד יום חמישי, מה שאומר שכנראה אני אצטרך לאסוף בעצמי לכן צריך לקנות את זה מחנות באזור המרכז, אני גר באזור גבעתיים, רמת גן. (למשל חנויות באזור שיכולות להתאים- LogicPC, Pompa) תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by wampee,

שלום, אני מתכנן לקנות אוזניות+מיקרופון חדשות לצרכי גיימינג בזמן הקרוב. כרגע אני משתמש בrazer characias חצי מתות. אני מנסה להמנע מכל חברות הגיימינג כמו RAZER וסטילסירייס וכו כי אני רוצה אוזניות עמידות. חשבתי על הHyperX Cloud (גם כן מותג גיימינג אך נראות איכותיות) אך אני לא בטוח שיש אותן בארץ. אשמח להמלצות, תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אז ככה מצאתי בEBAY את המגבר הזה: http://www.classic-audio.com/marantz/2238.html עכשיו אני רוצה לדעת מה אתם חושבים עליו המחיר שלו כרגע בEBAY הוא 46$ ונשארו עוד שלושה ימים ו7 שעות לסיום המכרז, 1. עד כמה נראה לכם שהמחיר יעלה בערך? (שאלה די דבילית) 2.כמה לדעתכם מגבר כזה שווה? 3. לאיזו רמה של מגברים הוא משתווה מבחינת האיכות שלו אני מתכוון בטווח מחירים של מגברים היום? 4. השימוש שלו אם הוא יגיע אלי יהיה בעיקר מוזיקה וסרטים במחשב אני רוצה להדביק לו שני מדפיים כרגע אין לי כסף בשביל הרמקולים, אבל בכול מקרה זה לא דחוף אני לא במצב גרוע(קליפוש פרומדיה 2.1) האם הוא יתפקד טוב בשימושים שלי אני יודע שהוא רק סטריאו אני לא צריך ליותר? 5. האם ההבדל בינו לבין הקליפוש שיש לי עכשיו יהיה משמע…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by eladh16,

שלום אני מעונין לקנות את האוזניות האלה: http://www.microsoft.com/hardware/digitalcommunication/productdetails.aspx?pid=006 האם הם מומלצות? הבנתי שהם מתחברות בחיבור USB, זה אומר שיש באוזניות כרטיס קול מובנה או משהו כזה? מפני שזה מתחבר ב USB. איך איכות השמע שלהם? והאם חיבור USB לאוזניות הוא מומלץ ושומעים את הסאונד בצורה טובה? תודה רבה זה ממש חשוב מפשני שאני מענין לקנות אותם השבוע...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by idan1836,

שלום לכולם, לפני כחודשיים רכשתי את הרמקולים הנ"ל, ובמהלך כל שיר הווליום עולה ויורד עצמאית מבלי שאגע בווליום במקלדת/ רמקולים. הרמקולים בנויים מסאב+4 רמקולים+סנטר. חשוב לציין שהפוטנציומטר של הרמקולים מאוד (!) רגיש, והסאב + 2 רמקולים יושבים על ממיר של הוט. בהתחלה חשבתי שזה מהמדיה פלייר, אבל גם סרטונים באתרים כמו youtube הראו את אותה הבעיה ובנוסף חשבתי שאולי בגלל שהסאב יושב על הממיר אולי זה נובע ממגנט או איזה זרם שמשפיע. מישהו חווה את אותה בעיה עם הרמקולים? זה מגיע לרמות שאי אפשר לשמוע כלום בהם. כמובן שאם הבעיה תתגלה מהרמקול או כל חלק שלו נממש את האחריות. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אהלן. רציתי לדעת אם מישהו רכש איי פעם את האוזניות שלהן, מסדרת MS1\2....... אם כן - מה דעתו, איך הלכה הקנייה ו.......זהו בעצם. הבעיה הכי גדולה שלי עם האוזניות זה שהן חצי פתוחות = כל מי שסביבי שומע איתי, זה נראה לי קצת.. מביך לא? והבעיה האחרת היא, שהSSL של האתר של אלסנדרו פג תוקף..... משנת...2004, וזה קצת מדאיג בפני עצמו. תודה לעונים

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, קניתי מע' קולנוע של סמסונג ואני מנסה למצא דרך לחבר את הטלוויזיה למערכת בכדי שאוכל לשמוע את שידורי הטלוויזה דרך רמקולי המערכת. האם יש למשהו דרך איך עושים את זה? תודה, יגאל

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם רציתי לשתף אתכם בסיפור שקראתי, על רמקולים מיוחדים בטירוף: Transmission Line Pro 9. הרמקול היה גמור, והוא נשלח לרפי האוזמן האחד והיחיד, שעשה עבודה מעולה, והחזיר את הרמקול למצב שבו הוא נמכר לראשונה. רציתי להגיד שגם אני בדרך לתיקון רמקולים אצל האוזמן ( JBL LX-55 ), ואחרי שקראתי את הסיפור הנ"ל, אין ספק שהרמקול שלי, יחזור למצב חדש ! לנושא : http://hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=37372 לפי דעתי, הדבר המרגש בנושא הזה, הוא שהבן של מי שבנה את הרמקולים האלה, נמצא בפורום הזה, והגיב ואמר שאברהם קדמוני ז"ל (בונה הרמקולים בארץ) היה אביו, איזה עולם קטן...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by joker8834,

יש לי סרט על המחשב HDTV 720P, אם אני יחבר את המחשב לטלוויזיה עם כבל DVI לDVI האם אני יראה בטלוויזיה ,שתומכת HD כמובן, בHD? הכרטיס מסך שלי לא תומך HD אני חושב : יש לי PX7600GT תודה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היי אני מחפש אוזניות In Ear טובות עד 200 שקלים. אשמח להצעות תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. חקרתי ברשת (כניראה יותר מידי) ומצאתי את המדריך הזה http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=137352 המדריך הזה מסביר איך להפוך את הCREATIVE שלכם לAUDIGY ZS דרך שינוי תוכנה. SOFTMODE לא נבדקו כל הכרטיסים, למטה ישנה רשימת כרטיסים שעברו בהצלחה את ה SOFTMODE ל AUDIGY 2 ZS Sound Blaster Audigy Sound Blaster Audigy Platinum Sound Blaster Audigy MP3+ Sound Blaster Audigy 2 Sound Blaster Audigy 2 Platinum Sound Blaster Live! Value Sound Blaster Live! 5.1 בהצלחה... אני את שלי ינסה על הבוקר כניראה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by averaraz,

האם כרטיס קול מובנה ינצל את הרמקולים הנ"ל?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Chymes,

השאלתי לאידיוט אחד את האוזניות המדהימות שלי והוא הרס אותן. הכבל נשחק והחיבור של האוזניה השמאלית יצאה ממקומה. מישהו בפורום מסוגל לתקן אוזניות מהסוג הזה או שאצטרך להזמין חדשות?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. טוב, כפי שכתוב בכותרת. אני משתמש בעקרון באוזניות (Beyerdynamic 880DT) ולא ברמקולים. בעתיד גם אני אשתמש במגבר אוזניות. אני מעוניין גם בשמיעת מוזיקה, וגם במשחקים. ה-ALC850 שיש onboard הוא זוועה, גם במשחקים, וגם במוזיקה. חשבתי לקנות X-Fi Xtrememusic אבל הוא עולה 750 שקל, וגם שמעתי על בעיות עם הדרייברים שלו. חוץ מזה ידוע שמדי פעם אפשר למצוא מוצרים יותר טובים מאלה של קרייאטיב בפחות כסף. בעיקר מטריד אותי הנושא של הדרייברים., כסף אפשר להוציא. אחת הבעיות היא שקשה למצוא ביקורות על כרטיסי קול שאינם CREATIVE. האם יש אלטרנטיבות באיכות דומה (SNR טוב, EAX4/5, יכולת headphones 3d virtualization)? והאם יש אותם בארץ?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Stanly,

אני נוסע בעוד חודש לחו"ל ואני רוצה לקנות נגן MP3 אני מבקש מכל מי שמצביע שיסביר את בחירתו ע"מ שאוכל לבחור בנגן המשתלם ביותר עבורי. STANLY.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Component,

היי, אני רוצה לקנות אוזניות במחיר של 200 - 150 שקל, אולי קצת יותר אם תוספת הכסף מוצדקת. אני אינני אודיופיל, אך אני מעוניין לקבל תמורה מלאה לכסף. עדיף שהאוזניות יהיו מעוצבות בצורה יפה, אך אם ההבדל באיכות גדול אני מוכן ללכת גם על כאלו שמכסות את כל האוזן. הן ישמשו בעיקר למוזיקה מעט ומשחקים. קראתי מספר ת'רדים פה בנושא, אך באף אחד מהם לא הייתה מסקנה ברורה. מהן המלצותיכם? בתודה מראש, עדי.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by vib,

שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה עבור רמקולים למוזיקה ומשחקים מNewegg. הרמקולים שאני רוצה צריכים להיות בסט של 2.1 והתקציב שלי עבורם הוא עד 200$ (כמובן שעדיף בכמה שפחות כסף ושעבור שיפור מינורי וכמעט לא מורגש בין רמקולים של 150$ לכאלה של 200$ אני לא מוכן להוסיף עוד 50$). http://www.newegg.com/ProductSort/Subcategory.asp?Subcategory=60 (לינק לעמוד הרמקולים ב newegg). אם יש בארץ רמקולים שווים ועדיפים במחיר של עד 900 ש"ח ובתנאים הללו אז עדיף. תודה לעוזרים, עמית

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by koko0,

אני מחפש משהו שיהיה אפשר להתקין על מחשב חלש, שיהיה רק לסרטים ויעבוד כמו שצריך עם כתוביות והכל. להתקין ווינדוס שלם בשביל זה נראה לי כבד מדי. גם xbmc שמגיע כאובונטו שלם הוא ממש כבד... יש מערכת נורמלית שמיועדת לדברים כאלה? אין לי ממש דרישות מיוחדות...

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אוקיי אז אחרי הרבה מחקר וגלישה בהד-פיי אני עדיין אבוד. אני מחפש אוזניות: 1.נוחות - אם מדובר בנוחות הפיזית של האוזניות על הראש (שיקיפו את האוזן) ואם מדובר בנוחות ההאזנה עצמה לאורך שעות (שלא יהיו "בהירות" מדיי). 2.בעלי איכות סאונד מעולה ובעלי סאונד "דיי" מאוזן - כלומר שהבאס לא ישתלט ללא טעם על שאר הספקטרום כמו הליין היותר זול של AKG...על המיד להיות מדוייק,לא מזייף בשום צורה ועל הגבוהים להיות נוכחים וחדים מספיק. 3.לא זקוקות למגבר. *אני ישמח מאוד אם האוזנייה תהיה פתוחה או חצי פתוחה. אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית (לא פסיי וסקאזי וכל זה)...ניתן למשל את סדרת המג'יק של טיאסטו - אני בטוח שהרבה מכירים פה, או את ארמין ואן ביורן וסאשה לקצת יותר מבינים. אני גם אוהב מאוד רוק והיפ הופ…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Roeebaeloha,

שלום לכולם יש לי מערכת 5.1 ערוצים של לוגיטק דגם Z506 שמחוברת ומפועלת כהלכה דרך הכרטיס קול שבלוח האם. קניתי היום אוזניות של רייזר מדגם קרקן פרו נאון שחיברתי לחיבורים במארז שלי. אני רוצה להפעיל את שני מקורות הפאונד בן הזמנית אבל אני לא מצליח.. או שהוא מפעיל את המערכת החיצונית או את האוזניות או אף אחד מהם ואני צריך לנתק ולחבר את מה שאני רוצה שאפעל. אשמח אם מישהו יוכל להגיד איך להגדיר את התוכנה של האודיו במחשב נכנונה כדי ששני מקורות הסאונד יופעלו. נ.ב יש לי וינדוס 8.1 אם זה משנה... ויש לי גם מפצל אודיו אם צריך לחבר את שניהם לאותו הפורט תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות over ear אטומות לרעש מבחוץ וגם שלא ירעישו למי שיושב לידי במשרד. חשוב לי שיהיו נוחות כמה שיותר, אני שומע בעיקר רוק, אבל מהמחשב בעבודה אז האיכות גם ככה מוגבלת, מעדיף שיהיה גם מיקרופון - אבל לא על זה יפול דבר מעדיף לקנות בארץ בשביל לקבל אותן באותו יום אבל לא בהפרש מוגזם במחיר תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by lover323,

יש לי חדר קטן 3.5X3.5 ויש לי שולחן פינתי שבפינה נמצא המסך של המחשב. איך אני צריך למקם את הרמקולים(5.1)? ============ X=מסך X|| || || || || ============

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by re5pect,

שלום, ראיתי שלא מזמן יצאו אוזניות חדשות בסדרת הCX. מישהו יודע אם יש הבדל גם בדרייבר של האוזניה או רק בתצורה החיצונית (עיצוב או עם\בלי שלט ווליום)? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by CraZy,

אני רוצה לקנות לאחותי מתנה !!! ומכל מה שראיתי בארץ הוא נראה הכי שווה עולה 125$ אולי קצת יקר אבל לדעתי עדיף על חברות יותר זולות ולא ממש ידועות אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון איתו אתר המוצר

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום ברצוני לרכוש נגן Mp3 עכשיו לצרכים שלי: אין צורך בכל כך הרבה ג'יגה מספיק לי 2-4 (למרות שכמה שיותר לא כזה יזיק האמת אבל אם זה יבוא על חשבון דברים אחרים אז לא) עוצמה ואיכות...חשוב מאוד...עם דגש על עוצמה אני אוהב לשמוע חזק באוזניות גם חשוב הממשק של הנגן...שיהיה מהיר ונוח לשימוש בלי יותר מדיי חפירות עכשיו חשבתי על האייפוד נאנו הוא דיי נחמד קטן ובעל ממשק טוב אבל העוצמה לא ממש מספקת אותי....ראית גם הרבה ממליצים על האיי אודיו הזה האם הוא שווה את ההשקעה?בכל מקרה אני יודע שאם אני לא יקנה נגן עם ניגון סרטים וכל שאר הפיצ'רים אני בסופו של דבר אצטער אבל מה לעשות שקשה לחרוג מהתקציב הזה.... הבעייתיות הגדולה עם האייפוד בכל מקרה שהוא מצריך לקנות הרבה דברים לאחר הקנייה של הנגן …

• 35 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.