עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Samnet,

מישהו יודע מתי זה מגיע לארץ? האפשרות לצפות ולשמוע את המחשב במסך הטלויזיה ללא חוטים.. וללא שום מתאם שישב על המחשב. מתאים לכל בעלי הi3 i5 i7 של אינטל ..

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by SnakeBite,

שלום, הייתי מעונין לרכוש בקרוב קולנוע בייתי שהולכת להתחבר למחשב דרך HDMI בכרטיס קול של ASUS AVHD1.3 DELUXE . אני מוכן להוציא 7.5K על מגבר טוב ורמקולים - לא איכפת לי אם יהיו יד שניה או מתצוגה או שהם יהיו זמנים לרכישה רק מחו"ל רק שיהיו הכי איכותיים שאפשר במסגרת התקציב(אומנם אני לא אודיופיל אבל אני בהחלט יודע להעריך איכות). החדר שהם יותקנו יהיה קטן למדיי בערך 3 על 3 . אני מעוניין שהמערכת תהיה כמה שיותר איכותית מבחינת רמות פירוט ווליום פחות חשוב לי כי זה בכל זאת חדר קטן וחשוב שתהיה תמיכה בפורמטים החדשים DD HD ,DTS HD ,DTS HD MASTER, DDP חשבתי על http://reviews.cnet.com/home-theater-systems/onkyo-ht-s9100thx/4505-6740_7-33332676.html?tag=mncol;lst או על הרסיבר הזה + רמקולי…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by cold fire,

שלום רציתי לקבל המלצה לאוזניות אני שומע טרנסים וטכנו לרב, האוזניות ישודכו לI7 חשוב לי שהן יהיו ארוכות אני מתכוון לחבר אותן לנייד לראות מדי פעם סרטים או סתם לשחק פה ושם. האוזניות שבאו עם הנגן ניהיו די מעפנות ואני צריך כבר לשדרג אותן כבר תודה

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Tomerico,

אני רוצה לקנות נגן Mp3 ואני רוצה לדעת העם הנגן MP3 הזה הוא טוב: ???

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. צריך המלצה ל ''LED 55,תקציב עד 10K שקל מאד חשוב גם שרות הלקחות של החברה בישראל. אני רוצה לקנות מתנה להורים שלי בישראל, ואני צריך המלצה ל LED 55 אינצט טובה שגם במידה ויהיו תקלות האחריות היא אמינה ונוחה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ZUMARA1,

אני מתלבט בין 3 זוגות התקציב הוא עד 500 ש"ח. אני מחפש איכות סאונד טובה צליל נקי ומאוד חשוב שיהיו נוחות וישבו טוב באוזן תודה לעוזרים. SE115 shure מחיר 360 ב-Ksp SE210-K shure מחיר 490 ב-Ksp ETYMOTIC HF5 מחיר 419 ב-באג

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני כרגע רוצה לבצע הזמנה מהאתר soundforless למי שמכיר ואני חייב התייעצות עם מביני עניין כמוכם!חשוב להדגיש, רוב השימוש לרסיבר יהיה על מערכת 5.1 כרגע boss שתשודרג בהמשך וטלוויזיה סוני 55 אינץ' 4K,עיקר השימוש וכמעט כולו יהיה לצורך סרטי קולנוע, זה הכי חשוב לי שהסאונד בסרטים יהיה אופטימלי.מצרף לכם לינקים שיהיה לכם קל:Yamaha RX V681:http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/av-receivers-amps/rx/rx-v681_u/Pioneer VSX-1131:http://www.pioneer-audiovisual.eu/eu/def/products/vsx-1131אני לא באמת יודע מה ההבדל בין החברות ובין שני הדגמים הם פחות או יותר באותו הטווח מחיר ולכן אשמח לעזרתכם ודעתכם המקצועית בנושא,תודה לכל העונים מעריך מאוד!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני מחפש רמקולים למחשב , המטרות הם סרטים , משחקים ,ומוזיקה כמובן . המחיר הוא 200-300 שקל , עם העדפה לזוג רמקולים+סאב וופר . חשוב שיהיו יפים . תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by LinkTree,

שלום שלום קניתי (כמו רבים) את ה ADA880 במבצע (המפוקפק כבר ) יש לי 8RGA+ עם הכ.ק. משובח שבא עם ה NFORCE2 אני מחפש כל היום כבל בננה (PL נראה לי קוראים לו) על מנת לחבר ליציאה מהמחשב (הדיגי) ולחבר אותו ל ADA שיש לה SPDIF (קוראים לזה RCA - שוב נראה לי) חיפשתי במלא חנויות באזורי (נס ציונה) אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג - או באזור או בתל אביב והסביבה - לא אכפת לי לנסוע אני ממש ממש אודה ... יום טוב ותודה מראש לכל מי שיעזור !!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם, לאחר חיפוש מתמשך למערכת שמע ביתית (לדירה חדשה) ועלייה תלולה בכמות ההאזנה למוזיקה (שהביאה לתשוקה קלה לשיפור האיכות ;D ) ביחד עם צרכי שקט בערבים למשפחה, החלטתי להשתדרג ולרכוש לעצמי זוג אוזניות. קראתי, החכמתי והשכלתי מחיפוש בפורום, ובעיקר הבנתי שבעיקר צריך להאזין. פניתי לחלק מהחנויות המצוינות באתר (וחלקן אכן מצוינות גם בשירות ) והאזנתי לחלק מהאוזניות. שמעתי סנהייזר 280, 518, 515, 555, את סדרת shure מ 240 עד 840, את ה RP21, את הגרדו SR60\80 וזהו עד כה. נכון לכרגע, הדרישות הן כאלה: 1. יש אופציה להזמין אוזניות מארה"ב עם חבר שיביא אותם תוך שבועיים, וממה שראיתי ברוב הדגמים המחירים משמעותית גבוהים בארץ. 2. הסכום המוקצב הוא כ 150 דולר או עד כ 600 שקלים. 3. אין בי…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by KF,

מבקש המלצה ל-TV BOX עד 500 ש"ח. חשוב שהמכשיר יהיה איכותי ולא זול מידיי , לפחות עם 4GB זיכרון. רצוי שיהיה עם WIN10 כי אני רוצה שהממשק יהיה כמו במחשב רגיל. השימוש העיקרי יהיה צפייה בסרטי FULL HD / BLUERAY / 4K על מסך הטלוזיה בסלון (בעזרת כבל HDMI , אשמח אם יהיו 2 יציאות כאלה) חשוב מאד שהמכשיר יתמוך בכל פורמטי ה-AUDIO החדשים DTS/DD וכד'.. (המכשיר יהיה מחובר ישירות לרסיבר בסלון). גלישה באינטרנט באמצעות WIFI בלבד (אין יכולת לחבר כבל) תודה לכם. *הסרטים יתנגנו עם VLC / MPHC.

12. שלום לכם אני צריך עצה בקשר קניית טלויזיה אני מחפש טלויזיה 42 אינץ' לא משהו מתוכם מידי(רק שישמעו בה טוב ויראו טוב ותיהיה אמינה) אני גם לא מחפש משהו עם סמארט TV (השידור יוזרםממיר של יס וממחשב דרך DVI TO HDMI) לכן גם עדיף שתיהיה כניסת 3.5 TO PC (כי הכרטיס מסך שיש לי במחשב לא תומך בDVI עם סאונד) ויש בעיה נוספת שאני מחפש טלויזיה עם סטנד קטן (ולא עם הרגליים שיש היום בצידי הטלויזיה בסטנדים החדשים) כי השידה שברשותי קטנה אם יהיה דגם שבאמת יהיה שווה את זה אז אני אשדרג כרטיס מסך התקציב הוא עד 2500 אלו הדגמים שמצאתי שבהם עם סטנד קטן ועם 3.5 TO PC : שהמחיר שלו ניראה טוב השאלה איך התאיכות שלו? Philips 42PFA4609 LED http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=888063 יש את הדגם הז…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. היי, בעיתון ממון פרסמו מכרז שבו מוכרים טלוויזיה METZ JT37 ב2400 ש"ח. האם זו טלוויזיה טובה +- ? האם המחיר הוא מחיר כדאי ? אנחנו מחפשים להחליף את הטלוויזיה בסלון שהיא "28 CRT מרחק הצפיה שלנו הוא כ2.5-3 מסתכלים לרוב שידורי טלוויזיה רגילים בכבלים (אם יהיה שווה את זה נאי מאמין שנסתכל גם ערוצי HD) אשמח לדעות והמלצות למשהו אחר אם יש לכם תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. החלפתי לפני כמה ימים מחשב וקניתי לוח של אינטל DP67BG אך לצערי הרב לא שמתי לב לעובדה שאין לו יציאת COAX מאחור אלא רק OPTICAL OUT. עד כה המחשב היה מחובר לטלוויזיה בכבל COAX 10 והסאונד היה מעולה. עכשיו בפני כמה אפשרויות או לקנות מתאם מאופטי ל קואקס (עלות: כ120ש"ח) ולהמשיך להשתמש באותו כבל שכבר יש לי או לקנות כבל אופטי באורך 10 מטרים שיעלה גם בערך 120 ש"ח. השאלה היא אם זה בעייתי להשתמש בכבל אופטי כה ארוך ולא תהיה ירידת איכות ושגיאות בדרך? יש לכם הצאות אחרות? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by asyofy,

אהבתי מאוד את הביקורת שלכם על ה Microlab X-13, אבל אם חשקה נפשי בזוג רמקולים ללא סאב (ואני מוכן לשלם קצת יותר בשביל איכות), האם יש לכם הערות כלשהן לפני שאני קונה דווקא את ה SOLO 4 ? האם נכון שהם טובים יותר באופן ברור? יש חסרונות? לינקים http://kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=548&catId= http://kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=566&catId=13 תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by 8-Ball,

אני צריך רמקולים או מערת סראונד לחדר... אני מוכן להשקיע עד ה2000 שקל למרות שממש לא נראה לי שאני צריך משהו בכזה מחיר... אני רוצה שיהיה לי סראונד ושתהיה איכות סאונד טובה..ממש טוב וחשוב שיהיה באס טוב.. אני לא יודע מה עדיף ומה יש...זה או מערכת סטריאו ואת זה אני לא רוצה..כי אין לי מה לעשות איתה.. אולי מגבר ורמקולים??? תגידו מה כדאי..כמה זה עולה ובבקשה תצרפו לינק עם תמונות או משהו...כי אני כנראה לא אבין את המונחים שלכם תודה לעונים ד"א אין לי בעיה לשנות את הכותרת...אבל אני לא יודע למה.. מנהלי הפורום..תגידו לי למה לשנות אם הכותרת לא מתאימה לכם

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by coben,

למחשב יש יציאת HDMI וVGA. לטלויזיה יש כניסות scart 21, s-video, composite. אני מחפש פתרון לא יקר מכמה עשרות שקלים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Sennheiser PMX200 התנגדות 32 ohm תחום תדרים 10Hz - 21kHz פלאג חיבור 3.5 מ"מ משקל - 60 גרם אורך הכבל - 1.4 מ' AKG K26P נתונים טכניים התנגדות 32 ohm תחום תדרים 12Hz - 28kHz פלאג חיבור 3.5 מ"מ משקל - 73 גרם אורך הכבל - 1.5 מ' KOSS PORTA PRO התנגדות 60 אום טווח תדרים 15-25000 רגישות 101 דציבלים 1.2 מטר כבל מחירים הסנסהייזר -265 שקל AKG-215 שקל KOSS -200 שקל אני צריך אותם לנגן T10 של אייריבר ומדי פעם למחשב תודה.

19. ממש מוזר! השקעתי המון כסף, קניתי רמקולים איכותיים וכרטיס קול איכותי M-audio Revolution + FX6021Altec Lansing חיברתי הכל למחשב, התקנתי את הדרייברים שקיבלתי, ומשום מה הכל מזייף. לא שומעים יפה, פשוט כאילו האיכות לא משהו, כאילו הוא לא קולט את הכרטיס קול למרות שהוא בפירוש מוציא את הווילום משם, הרמקולים מחוברים לשם ואני גם משחק עם ההגדרות של ה-REVOLUTION דרך הדרייברים שהתקנתי מהדיסק המקורי. אני ממש נושא, חבר שלי שמבין קצת ניסה לעזור ולא הצליח, אשמח להנחיות!

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by vib,

שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה עבור רמקולים למוזיקה ומשחקים מNewegg. הרמקולים שאני רוצה צריכים להיות בסט של 2.1 והתקציב שלי עבורם הוא עד 200$ (כמובן שעדיף בכמה שפחות כסף ושעבור שיפור מינורי וכמעט לא מורגש בין רמקולים של 150$ לכאלה של 200$ אני לא מוכן להוסיף עוד 50$). http://www.newegg.com/ProductSort/Subcategory.asp?Subcategory=60 (לינק לעמוד הרמקולים ב newegg). אם יש בארץ רמקולים שווים ועדיפים במחיר של עד 900 ש"ח ובתנאים הללו אז עדיף. תודה לעוזרים, עמית

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אחרי פחות משבוע קיבלתי את ההזמנה שלי מ-UPS בגלל חוסר במצלמה אני לא יכול לצלם את הערכה שקיבלתי אבל כולם יודעים מה מקבלים ומה לא מקבלים אז הקיצר אני שולח אותו להטענה עכשיו ומקווה לחזור בעוד כמה זמן עם עידכון חדש בקשר לתיפעולו!!!! עם מישהו רוצה לישאול משהו אותי יכול!!!! למי שיש את המכשיר ואולי יודע כמה זמן אני צריך להטעין אותו??? בתודה נמרוד.!!! וקדימה לזרום עם תגובות!! נ.ב המכשיר כל כך יפה ונוחחחח הוא פשוט סקסי

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, רכשתי אוזניות Xiaomi Piston 2 מהאתר Geekbuying. הן נשמעות בסדר, לא משהו לכתוב הביתה. אני לא בטוח לגבי המקוריות שלהן. הקונוסים שמחברים בין הכבל לאוזניה עצמה מכילים את האותיות L או R בצד הפנימי באופן בולט ולא בכתום\חום כפי שמופיע בפורומים שונים. בנוסף, בצד החיצוני של הקונוסים מופיע הלוגו mi, גם באופן בולט. מצורפות תמונות. האם הן מקוריות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by seladlev,

אהלן, ברשותלי DVD נייד של אלקטרה כאשר אני מנגן סרטים בעלי תרגום בקובץ נפרד התרגום מופיע בכתב מראה האם יש דרך לסדר זאת? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Freddi,

שלום לכולם אני חדש פה מקווה להשתלב ולהתברג כמו שצריך לעזור ולהיעזר.... וכרגיל כמו כל ישראלי בקשה קטנה על ההתחלה .. אני חיייבב עזרהה אני תקועעע עעמוק עם המגבר שלי עושה בעיות פצצות זה ההסיטורייה שלו ..: זה מגבר sansui rz-7700-av שנקנה במסגרת עסקת חבילה בדיוטי פרי לפני שנים טובות ... קנינו אותו דיוידי ומערכת רמקולים 5.1 של אלטקס... ( שאני משתדל לתת כמה שיותר פרטים ) לקחתי את המגבר אליי לחדר ואת הרמקולים וחיברתי .... הכל עובד בפנאן ובסבבה... חוץ מבעייה אחת ... כשאני מגביהה טיפה יותר מידי גבוהה המגבר קופץ למצב פרוטקשיין (Protection) שאני אישית חושב שנוצר עומס על המערכת אז כדאי להגן עליי הוא מנטרל ת'עצמו ... ואז בצעצם אני נאלץ לחכות כמה שניות ואז להפעיל אותו שוב …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. יש לי התלבטות בין 2 סוגים של רמקולים האחד זה logitech g51 והשני altec mx5021 שהוא 2.1 לעומת הלוג'יטק, שניהם אני משיג באותו מחיר בערך המטרה היא משחקים וסרטים ב-HD(יש LCD) אני לא צריך שהרמקולים יהיו בעוצמה אדירה כי זה רק לחדר סטנדרטי. בנוסף יש לי PS3 ככה שאם יש משהו שיתמוך בו זה גם יעזור אבל לא חובה. אם למישהו יש המלצה למשהו אחר בסכום הזה אני אשמח לשמוע תודה מראש :>

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים