עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by J0n1,

רמקולים חדשים! אומגה אדיו 603 קיבלתי אותם מאודי התותח עכשיו אני מחפש להם מגבר (אנטולי מזהה? ;D )

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. החלפתי כרגע את הכרטיס במחשב מX-FI PLATINUM לXONAR D2X ....אני מרגיש שהXFI היה נותן דגש חזק יותר לנמוכים ואילו בD2X אני כמעט ולא מרגיש אותם (ביטלתי את חיתוך הסאב לגמרי ) חיפשתי בהגדרות הכרטיס ולא מצאתי תשובה...אולי מישהו פה יוכל לעזור לי בעניין זה...האם הכרטיס פשוט צבע הסאונד שלו הוא כזה ? דרך אגב גם כאשר מגבירים את עוצמת הקול דרך המערכת (Z5500) ישר מבחינים שהוא מנסה לשלוח את הנמוכים אל הסטלייטים ולא אל הסאב..

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by DXT,

שאלה פשוטה (אני מקווה...), איזה מהכרטיסים הנ"ל יותר טוב. איכות ועוצמת קול יותר טובה וכו'... נ.ב: הכרטיס ילך עם מערכת 2.1.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Chymes,

השאלתי לאידיוט אחד את האוזניות המדהימות שלי והוא הרס אותן. הכבל נשחק והחיבור של האוזניה השמאלית יצאה ממקומה. מישהו בפורום מסוגל לתקן אוזניות מהסוג הזה או שאצטרך להזמין חדשות?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by The UnKnown,

בעיקרון אני יודע שהאודיג'י 2 יותר טוב אבל פשוט הזמנתי את האודיג'י 2 מפנדה אחרי בערך חודש שאני מחכה התקשרתי לשאול מתי בערך זה צפוי להגיע ואמרו לי שאין ליבואן במלאי בינתיים אז חשבתי למה סתם לחכות, אולי אני ייקח לייב 5.1 שיש להם במלאי וזהו... השאלה היא האם ההבדלים הם ממש ממש גדולים שאני ירגיש בהבדל (הכרטיס יחובר עם ATP3 ואינספייר 4.1). תודה.

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום, אני מחפש רדיו-דיסק קורא אמפי3 וצרובים לרכב. שהמסך יהיה כמה שיותר גדול ושהרדיו-דיסק יקרא טקסט. שיהיו חיבורים למגבר [עדיפות לכבלים מוזהבים ] ולסאבוופר [או שהולך הסאב וופר ילך עם המגברים?] ושאוכל לחבר changer של 12 דיסקים. שכמובן יהיה שלט [יש לי כבר שלט במערכת הנוכחית שלי מבית "ביונר" אז אשמח לדעת אם אפשר להשתמש בו במקום משום שהוא ממש טוב ונוח [יש לו גם מתקן שמחבר אותו על ההגה] התקציב - 700 שקל. בתודה מראש, אבי. נקנה! תודה לכל האנשים שעזרו... בהודעה האחרונה שלי תכלו לראות איזה דגם ותמונה של האריזה [לא היה לי כוח לרדת לצלם]

7. נהרס לי החיבור של הרמקולים - הירוק. והבנתי שיש אפשרות להשתמש בחיבור ה-LINE IN במקומו, איך אני עושה את זה? מדובר בכרטיס קול Realtek ALC885 שמגיע עם לוח הtם DFI UT P35.[br]פורסם בתאריך: 16.12.2010 בשעה 21:53:19 UP[br]פורסם בתאריך: 18.12.2010 בשעה 19:57:38UP ???

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. היצרנית הסינית מנסה לראשונה את מזלה בארצו של הדוד סם, דווקא עם מוצר אודיו מעוצב ויקר יחסית אשר מוצע דרך קמפיין מימון המונים Meizu היא יצרנית שצברה לעצמה לא מעט מומנטום בשווקי המזרח הרחוק, וגם כאן בישראל, תודות לסמארטפונים סבירים במחירים משתלמים במיוחד – אך במקביל, לא יהיה זה מוגזם להצהיר שבמערב היא "פשוט לא קיימת", בראש ובראשונה בשל היעדר נסיונות ממשיים לנסות ולשווק את מוצריה. כעת, יכול להיות שאנחנו חוזים בטבילה ראשונה במים העמוקים, אשר עשויה לשנות את הגישה והאסטרטגיה של החברה בעתיד הלא רחוק – מוצר ראשון שמכוון באופן ספציפי לצרכנים האמריקאים (אבל לא רק להם), וגם לא ממש משתייך אל עולם המובייל. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%9E%D7%95%D7%A6%D…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Nirurshon,

שלום. קראתי קצת ועברתי על פורום HeadFi שהבנתי שהוא איכותי. הגעתי ל-3 אוזניות שנראו לי הכי איכותיות : 1. Shozy Zero http://www.ebay.com/itm/SHOZY-Zero-Dynamic-Driver-HiFi-High-Fidelity-Audiophile-In-ear-Earphones-/272454951632?hash=item3f6f94a2d0:g:O9MAAOSw44BYL8oI 2. JVC HA-FXT90 http://www.ebay.com/itm/Victor-HA-FXT90-Twin-System-In-ner-Ear-Stereo-Headphone-From-Jvc-/152245611666?hash=item23728bac92:g:RREAAOSwcBhWXA8n 3. JVC FRD80 http://www.ebay.com/itm/JVC-HA-FRD80-Z-BLACK-Micro-HD-In-Ear-Headphones-FRD80-Genuine-Brand-New-/161420256819?hash=item259565a633:g:1qUAAOSwuMFUYwBr מבקש מניסיון המלצה לאיז…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום, קניתי מע' קולנוע של סמסונג ואני מנסה למצא דרך לחבר את הטלוויזיה למערכת בכדי שאוכל לשמוע את שידורי הטלוויזה דרך רמקולי המערכת. האם יש למשהו דרך איך עושים את זה? תודה, יגאל

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום אנשים. בכרטיס מסך במחשב שלי יש חיבור HDMI שיודע להוציא רק ווידאו ללא אודיו אז החלטתי לחבר את האודיו דרך היציאה האופטית שבלוח. רכשתי כבל אופטי 5 מטר, חיברתי צד אחד למחשב וצד שני לרסיבר ולמרות הכל עדיין לא מתקבל סאונד. החומרה שבשימוש היא כדלקמן: כרטיס קול מובנה בלוח הבא: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3239 רסיבר של YAMAHA מדגם RX-V863. בכרטיס קול הגדרתי שהיציאה אופטית תהיה ב DEFAULT (מצ"ב סקרינשוט) וברסיבר בחרתי דרך כפתור ה AUDIO SELECT את אופציית ה COAX/OPT ועדיין אין סאונד. מה אני מפספס? ד"א - באתר הבא יש את ה MANUAL לרסיבר שלי אם מישהו רוצה להציץ על איזה כפתור אני מדבר: http://safemanuals.com/

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה ימים אוזניות איכותיות כמה שניתן. כל הידע שלי באוזניות מתבסס יותר לתחום אוזניות ה- Over Ear, אבל עכשיו שאני זקוק ל- In Ear אני אשמח לעזרתכם. עם חיפוש קצרצר באינטרנט, חשבתי אולי ללכת על Sennheiser MX 880. מה דעתכם עליו? אני חושב שככל הנראה אקנה מאיביי וככה אחסוך עלויות. מה שמאוד חשוב לי, ואולי אפיל הכי, זה שהאוזניות יהיו אוזניות "כפתור" מהסגנון הישן ולא אוזניות "אצבע" שנכנסו חזק לשוק לאחרונה. במידה וחשוב לדעת איזה סגנון מוזיקה אני שומע ובאיזה מכשיר, אז: שומע מוזיקה בסגנון רוק קלאסי, גם קצת רוק כבד, אבל בעיקר רוק קלאסי והרבה פולק. ואני אשמע את המוזיקה בעיקר דרך אייפון 4 (שכל קבצי האודיו הם כמובן 320kbps) אשמח לשמוע הצעות! זה חשוב לי מאוד.…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by demultiplexer,

מי יודע האם והיכן אפשר לקנות את iPod של apple בארץ ? ואיך נראה לכם ה Archos Jukebox ואיפה אפשר לקנות אותו ?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Access Denied,

מי מאלו עדיף?? הראשון, הנגן הזה שעולה 440 שח השני, Xuke MP-500 שעולה פה בסביבות 640 שח.. או השלישי, Xuke MP-600 שעולה פה קצת יותר, 740 שח.. מבחינת מחיר ואיכות מי משלושת אלו הכי טוב??

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by yakar,

שלום, אני מחפש כרטיס קול חדש למחשב שלי.. המטרות שלו הם לשמוע מוזיקה, סרטים ומשחקים באיכות טובה ושינצלו את ה5.1. אממ אני מתכוון לקנות בקרוב רמקולים 5.1, אז חשוב שיתאים ושהכל יעבוד כמו שצריך.. תקציב עד 400 בערך.. עם עדיפות למוצר זול יותר אם הפרשי האיכיות לא משמעותיים... אני חשבתי על זה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=38307 אני לא בטוח שעדיף אותו ולא את האחרים שזולים ממנו.. תודה לעוזרים, יקיר.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אשמח להמלצה על אחד משני הדגמים הלו (In-Ear) . אני מעוניין בס איכותי וברור, ובכללי איכות חומרית ואמינות של המוצר, תקציב בסביבות ה400. מה שמקשה עלי בבחירה בניהם זה המחיר והידיעה ששניהם חברות איכותיות: Harman Kardon AE - עולה באמזון 120 דולר (אחרי הנחה) ובארץ 320 שקל!!! מוזר.... Sennheiser MOMENTUM In-Ear - עולה באמזון 100 דולר ובארץ בסביבות ה500 ש"ח )-: לסיכום, האם שווה להשקיע עוד 180/160 שקל לSennheiser? . מצרף קישורים ל-2 המוצרים http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2409126,00.asp http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2471985,00.asp תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Tomerb1,

עריכה: אפשר ביקורות על הZ5500? ואם אפשר גם ביקורות על נועה מחשבים. תודה [= שאלה נוספת האם יש סיכוי שבזמן הקרוב המחיר שלהם ירד בשאר החנויות כמו שהוא ירד בנועה? תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. תמיד קורה שאני מפעיל מכשיר מסוים, זה במיוחד שמדליקים מתג חשמל בבית, אז יש מן קפיצה ברמקולים של המחשב, ז"א שומעים צליל כזה מעצבן לכמה שניות....?? יש אפשרות למנוע את זה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Cilay,

טוב אני מזמין את הרמקולים במחיר שפוי של 269 דולר , אני מקווה שאני לא אתאכזב מהאיכות שלהם ... ושיהיו שווים את הכסף . טוב בכל מקרה רציתי לדעת בוודאות אם יש אפשרות שאני מחבר אותם גם למחשב וגם לטלויזיה , האם יש לו2 סוגי חיבורים ? ואם כן איזה חיבורים ? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by INFERNO,

שלום אני מחפש אוזניות למחשב במחיר של 150 ש"ח האוזניות צריכות להיות גדולות (מהסוג שעוטף את כל האוזן)

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by L1ron,

היי שלום לכולם. השבוע קניתי טלוויזיה של LG 32 FULL HD הדגם הוא LD460 הטלוויזיה היא פול HD כמו שרשמתי למעלה... יש לי בבית ממיר רגיל של YES ואני לא מתכנן כרגע לקנות את הממיר HD כי YES רוצה הרבה כסף... 60 שקל לחודש על הממיר. מה שמטריד אותי שלא רואים טוב את הערוצים הרגילים...(ערוץ 10 ערוץ 22 ערוץ 24 וכל השאר...) בעצם לא רואים תמונה חלקה..אלא מטושטש כזה עם נקודות מעצבנות... מי מה שהבנתי פחות או יותר זה בגלל שהיא פול HD , והיא בטכנולוגיה גבוהה... והערוצים הרגילים שהממיר של YES משדר הם בפורמט נמוך של 300p-400p הם זאתי הסיבה? אפשר לעשות משהו? מישהו ממליץ מה לעשות...? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by fux,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1031735 משתלמת ביחס למחיר? היא חזקה? היא תוציא יפה? היא טובה בכללי? ימהה טובים במערכות לא? איך ה dvd? תודה מראש לכל העוזרים :)

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by hezi508,

שלום לכולם אני מחפש רמקולים שניתן לחבר אליהם מיקרופון כנראה סוג של הארכה לכניסה מאחורי המחשב נראה לי שזה קיים ברמקולים של ALTEC LANSING דגם VS2421 תודה מראש חזי

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Benz0r,

מרחק הצפייה שלי הוא: 3 וחצי מטר. המסך הוא לחדר . כמו שכתבתי בכותרת: 42 אינץ' , תקציב סביבות 4000 ש"ח. אני לא כלכך מבין ואשמח לעזרה. השאלה האם הם מספיק איכותיים? אני רוצה מסך איכותי שאני אוכל לראות סרטי FULL HD 1920X1080P באיכות טובה, חשוב לי מאוד לראות שידורי טלויזיה רגילים באיכות טובה ואולי קצתXBOX. מעוניין שתהיה גישה טובה לכניסות שלו. הכוונה שלא אצטרך לדחוף את הראש מאחורי השידה כדי לחבר בננות חח השאלה אם יש הבדל בין LCD ופלזמה...בחיאת אנשים תעזרו תודה מראש...מתכוון לקנות בראשון לחודש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. יש לי התלבטות בין 2 סוגים של רמקולים האחד זה logitech g51 והשני altec mx5021 שהוא 2.1 לעומת הלוג'יטק, שניהם אני משיג באותו מחיר בערך המטרה היא משחקים וסרטים ב-HD(יש LCD) אני לא צריך שהרמקולים יהיו בעוצמה אדירה כי זה רק לחדר סטנדרטי. בנוסף יש לי PS3 ככה שאם יש משהו שיתמוך בו זה גם יעזור אבל לא חובה. אם למישהו יש המלצה למשהו אחר בסכום הזה אני אשמח לשמוע תודה מראש :>

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים