אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
לא זוכר מתי זה התחיל או למה אז אל תשאלו. פשוט כל הזמן אני שומע רעשים מעצבנים מהרמקולים. זה קורה כאשר אני סתם משחק או עובד. ואני שם לב גם כאשר המחשב חושב או יש פעילות מסיבית של ההרד דיסק אז כאילו שהם מוציאים את הפלט של העבודה, יענו הרעשים מתגברים בהתאם למאמץ. ובקיצור, אני הולך להשתגע עם זה. פעם זה קרה עוד מזמן, ופתרתי אז זה ע"י החזרה של כל הדברים בביוס ל Optimized או Safe. ואז זה חזר לקדמותו. אך עכשיו כלום לא עוזר! ניסיתי להחליף גרסאות ביוס, עידכני לדריברים הכי חדשים. אציין שזו לא בעיה של הרמקולים כי המצב זהה גם באוזניות. HELP ME :AR15:
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי את הממיר הבא: Realtek RTL 2832U DVB-T USB2.0 (בארץ ראיתי אותו ב200 שקל) המכשיר מבוסס צ'יפסט של Realtek RTL 2832U , הWINDOWS 7 זיהה והתקין לי את הדרייבר שלו. הבעיה החא שהמכשיר לא קולט כלום. בדקתי בחדר שבו יש ממיר עידן פלוס המחובר ישירות לTV אשר קולט שידורים, ולא קלטתי שידורים במתאם הUSB שלי. וידאתי שחיבורי האנטנה חזקים. אשמח לעזרה ממי שמכיר ועובד עם מכשיר דומה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=557377
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלי היה SOUND BLASTER 2.0,כרטיס שיצא ב-1991..מונו,איכות סאונד של רדיו טרנזיסטור,מקליט במקסימום 12KHZ ומשמיע 44.1KHZ שהיה המקסימום שלו..אבל מה? סוף סוף סאונד במשחקים במקום צפצוצי הרמקול הפנימי..זה היה כיף.. אוזניות? סוני מצ'וקמקות שהיו של הווקמן שלי..אם נשוב לכרטיס,הגיעו איתו תוכנות דוס דיי מסכנות אבל משעשעות כמו תוכי שמחקה אותך עם המיקרופון,תוכנת הקלטה ועריכה מכוערת בשם VOXKIT,והפסיכולוג שמדבר בקול של רובוט דר' סבייטסו.. אחח,הנוסטלגיה,מי חשב אז על DOLBY DIGITAL,DTS,EAX,HD AUDIO,192KHZ/96KHZ וכל השאר.. אם תסתכלו הייטב,תראו במרכז הכרטיס את המגברון המסכן המובנה שהיה לו(לא הייתה לו יציאת LINE OUT).יש שם גם צ'יפ מאפנן FM של YAMAHA,שימש למוסיקה ותאימות לתקן ADLIB?(חברה …
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מי יודע האם והיכן אפשר לקנות את iPod של apple בארץ ? ואיך נראה לכם ה Archos Jukebox ואיפה אפשר לקנות אותו ?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם !! היום בסביבות השעה 10 קיבלתי את הרמקולים שחיכיתי להם כל כך... לאחר שרציתי לקנות מתאם התחלתי להרכיב הכל... הכל סבבה רק בעיה אחת...אני לא מצליח לשמוע את הרמקולים האחוריים! שאני מריץ את הבדיקה של ה SB live הוא משמיע לי אותות שהיו אמורים להיות מהאחוריים ברמקולים הקדמיים (Rear right, rear left) *בקובץ המצורף ניתן לראות איך נראים החיבורים של הכ. קול שלי (לא יודע אם זה רלוונטי אבל היציאה הדיגטלית אצלי צהובה בעוד שבתמונה מראים שהיא וורודה בכל אופן חיברתי את הכבל מה S\PDIF ליציאה הדיגטלית (עם המתאם כמובן) ואת הכבל השני ליציאה השחורה... מה לא עשיתי נכון? איך אני מקנפג את הכל כמו שצריך? ולמה לעזאזל שאני מדפדף בתפריט של הסראונד מיקסר של הקרייטיב אני רואה רק אפשרות של אוזנ…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלתי לאידיוט אחד את האוזניות המדהימות שלי והוא הרס אותן. הכבל נשחק והחיבור של האוזניה השמאלית יצאה ממקומה. מישהו בפורום מסוגל לתקן אוזניות מהסוג הזה או שאצטרך להזמין חדשות?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעיקרון אני יודע שהאודיג'י 2 יותר טוב אבל פשוט הזמנתי את האודיג'י 2 מפנדה אחרי בערך חודש שאני מחכה התקשרתי לשאול מתי בערך זה צפוי להגיע ואמרו לי שאין ליבואן במלאי בינתיים אז חשבתי למה סתם לחכות, אולי אני ייקח לייב 5.1 שיש להם במלאי וזהו... השאלה היא האם ההבדלים הם ממש ממש גדולים שאני ירגיש בהבדל (הכרטיס יחובר עם ATP3 ואינספייר 4.1). תודה.
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש תחליף לסינהייזר pmx70\80. השתמשתי עד היום בשני הדגמים הנ"ל - לא מת על הסאונד שלהם והאמת שגם נמאס לי מהקשת. המחיר צריך להיות בסדר הגודל של הדגמים שציינתי. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נהרס לי החיבור של הרמקולים - הירוק. והבנתי שיש אפשרות להשתמש בחיבור ה-LINE IN במקומו, איך אני עושה את זה? מדובר בכרטיס קול Realtek ALC885 שמגיע עם לוח הtם DFI UT P35.[br]פורסם בתאריך: 16.12.2010 בשעה 21:53:19 UP[br]פורסם בתאריך: 18.12.2010 בשעה 19:57:38UP ???
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלומות חברי הפורום. ברשותי אוזניות שנייזר PX 100 שמהן אני מאוד מרוצה. לאחרונה התחיילתי(מלשון, נהייתי חייל) וככזה החלתי להשתמש די הרבה בתחבורה ציבורית(די הרבה מבחינת שעות נסיעה, לא די הרבה נסיעות). כמובן שאני בוחר להעביר את הזמן עם מוזיקה. ברשותי נגן של Iaudio. הI7. כפי שציינתי בהתחלה, ברשותי אוזניות שנייזר PX 100 שאני מאוד מרוצה מהן. אממה, מדובר באוזניות "פתוחות" שכאשר הווליום בהן יחסית חזק רבים מיושבי האוטובוס/רכבת האחרים שומעים את מה שאני שומע גם כן(ולכן אינ לא יכול לשמוע פורנו ווקאלי, הז'אנר המוזיקלי האהוב עליי) מה שגורר אותי להחליש בניגוד לרצוני, על מנת לא להפריע למנוחת הסובבים. כמו כן - אני גם יכול "לשמוע" את אשר שמסביבי - דבר רצוי לעיתים אך לא רצוי לעיתים אחרות. אצי…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בדילמה רצינית ולא יודע מה לבחור! חייב את ההמלצות שלכם בנושא!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נפלה לי הספוגית של אוזניה שמאל של האוזניות Sennheiser px100. מאיזה חנות ניתן לקנות ספוגית לאוזניות px100? אם יש רשת/חנות באיזור הדרום, מומלץ .
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש כרטיס קול לחבר למערכת קולנוע ביתית באמצעות כניסה אופטית חשבתי על זה: http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=16770&listby=brand אשמח לקבל המלצות התקציב שלי הוא עד ה400 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי קניתי טל' סמסונג 32 FHD ואיתו רכשתי גם כבל מDVI לHDMI (מחובר לכרטיס 9600GT) כשחיברתי בבית ראיתי שרואים ממש גרוע, גם הכתב לא ברור וגם התמונה יוצאת מחוץ למסך (לא מכויילת) ניסיתי לשנות הגדרות גם במסך וגם בהגדרות של כרטיס המסך (NV) אך שום דבר לא שיפר את המצב... התייאשתי לבסוף וחיברתי כבל VGA רגיל ורואים מעולה, הכל ברור ווכמו שצריך, הקטע שגם הקבל לא עלה לי זול אז חבל לי שלא להשתמש בו וגם יש לי הרבה יותר אפשרויות במסך בחיבור מזה (מבחינת כיוון עומק השחור וכו') השאלה מה זה יכול להיות? ואיך אפשר לפתור את זה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מי מאלו עדיף?? הראשון, הנגן הזה שעולה 440 שח השני, Xuke MP-500 שעולה פה בסביבות 640 שח.. או השלישי, Xuke MP-600 שעולה פה קצת יותר, 740 שח.. מבחינת מחיר ואיכות מי משלושת אלו הכי טוב??
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול חדש למחשב שלי.. המטרות שלו הם לשמוע מוזיקה, סרטים ומשחקים באיכות טובה ושינצלו את ה5.1. אממ אני מתכוון לקנות בקרוב רמקולים 5.1, אז חשוב שיתאים ושהכל יעבוד כמו שצריך.. תקציב עד 400 בערך.. עם עדיפות למוצר זול יותר אם הפרשי האיכיות לא משמעותיים... אני חשבתי על זה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=38307 אני לא בטוח שעדיף אותו ולא את האחרים שזולים ממנו.. תודה לעוזרים, יקיר.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. השאלה שלי נוגעת בנושא שרחוק מרמת הקולנוע הביתי, אז אם כבוד המנהלים ייחשבו לנכון, תעבירו את השאלה למדור שמתאים.. ישנה טלויזיה UA32D4000 של סמסונג. הכל טוב ויפה, עד שמגיעים לנושא של ראיית ערוצים עידן +. כל האנטנות שיש ברשותי לא עוזרות למצוא אפילו ערוץ אחד. האם צריך לרכוש אנטנה מיוחדת? האם צריך לשדרג את המכשיר? אשמח לכל העצות בנושא..
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
תמיד קורה שאני מפעיל מכשיר מסוים, זה במיוחד שמדליקים מתג חשמל בבית, אז יש מן קפיצה ברמקולים של המחשב, ז"א שומעים צליל כזה מעצבן לכמה שניות....?? יש אפשרות למנוע את זה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! אני מעוניין להתחיל להשתמש בSKYPE דרך המחשב. עכשיו חשבתי אולי לקחת את האוזניות+מיקרופון בטכנולוגיית BLUETOOTH. הבנתי שמוטרולה טובים בזה. אז מה ההמלצה שלכם? אני מעדיף איכות שמע טובה ואיכות מיקרופון טובה. אין לי מושג כמה זה צריך לעלות אבל אני מניח שאני מוכן להשקיע עד איזה 500-600 ש"ח גם לאוזניות+מיקרופון וגם למתאם BLUETOOTH שצריך לחבר למחשב.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות למחשב במחיר של 150 ש"ח האוזניות צריכות להיות גדולות (מהסוג שעוטף את כל האוזן)
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היצרנית הסינית מנסה לראשונה את מזלה בארצו של הדוד סם, דווקא עם מוצר אודיו מעוצב ויקר יחסית אשר מוצע דרך קמפיין מימון המונים Meizu היא יצרנית שצברה לעצמה לא מעט מומנטום בשווקי המזרח הרחוק, וגם כאן בישראל, תודות לסמארטפונים סבירים במחירים משתלמים במיוחד – אך במקביל, לא יהיה זה מוגזם להצהיר שבמערב היא "פשוט לא קיימת", בראש ובראשונה בשל היעדר נסיונות ממשיים לנסות ולשווק את מוצריה. כעת, יכול להיות שאנחנו חוזים בטבילה ראשונה במים העמוקים, אשר עשויה לשנות את הגישה והאסטרטגיה של החברה בעתיד הלא רחוק – מוצר ראשון שמכוון באופן ספציפי לצרכנים האמריקאים (אבל לא רק להם), וגם לא ממש משתייך אל עולם המובייל. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%9E%D7%95%D7%A6%D…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח להמלצה על אחד משני הדגמים הלו (In-Ear) . אני מעוניין בס איכותי וברור, ובכללי איכות חומרית ואמינות של המוצר, תקציב בסביבות ה400. מה שמקשה עלי בבחירה בניהם זה המחיר והידיעה ששניהם חברות איכותיות: Harman Kardon AE - עולה באמזון 120 דולר (אחרי הנחה) ובארץ 320 שקל!!! מוזר.... Sennheiser MOMENTUM In-Ear - עולה באמזון 100 דולר ובארץ בסביבות ה500 ש"ח )-: לסיכום, האם שווה להשקיע עוד 180/160 שקל לSennheiser? . מצרף קישורים ל-2 המוצרים http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2409126,00.asp http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2471985,00.asp תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי שלום לכולם. השבוע קניתי טלוויזיה של LG 32 FULL HD הדגם הוא LD460 הטלוויזיה היא פול HD כמו שרשמתי למעלה... יש לי בבית ממיר רגיל של YES ואני לא מתכנן כרגע לקנות את הממיר HD כי YES רוצה הרבה כסף... 60 שקל לחודש על הממיר. מה שמטריד אותי שלא רואים טוב את הערוצים הרגילים...(ערוץ 10 ערוץ 22 ערוץ 24 וכל השאר...) בעצם לא רואים תמונה חלקה..אלא מטושטש כזה עם נקודות מעצבנות... מי מה שהבנתי פחות או יותר זה בגלל שהיא פול HD , והיא בטכנולוגיה גבוהה... והערוצים הרגילים שהממיר של YES משדר הם בפורמט נמוך של 300p-400p הם זאתי הסיבה? אפשר לעשות משהו? מישהו ממליץ מה לעשות...? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-