אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי סרט על המחשב HDTV 720P, אם אני יחבר את המחשב לטלוויזיה עם כבל DVI לDVI האם אני יראה בטלוויזיה ,שתומכת HD כמובן, בHD? הכרטיס מסך שלי לא תומך HD אני חושב : יש לי PX7600GT תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעיקרון אני יודע שהאודיג'י 2 יותר טוב אבל פשוט הזמנתי את האודיג'י 2 מפנדה אחרי בערך חודש שאני מחכה התקשרתי לשאול מתי בערך זה צפוי להגיע ואמרו לי שאין ליבואן במלאי בינתיים אז חשבתי למה סתם לחכות, אולי אני ייקח לייב 5.1 שיש להם במלאי וזהו... השאלה היא האם ההבדלים הם ממש ממש גדולים שאני ירגיש בהבדל (הכרטיס יחובר עם ATP3 ואינספייר 4.1). תודה.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. רציתי לדעת אם מישהו רכש איי פעם את האוזניות שלהן, מסדרת MS1\2....... אם כן - מה דעתו, איך הלכה הקנייה ו.......זהו בעצם. הבעיה הכי גדולה שלי עם האוזניות זה שהן חצי פתוחות = כל מי שסביבי שומע איתי, זה נראה לי קצת.. מביך לא? והבעיה האחרת היא, שהSSL של האתר של אלסנדרו פג תוקף..... משנת...2004, וזה קצת מדאיג בפני עצמו. תודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי ברסיבר חיבור LFE ובסאב עצמו גם LFE וגם RCA - איזה משניהם עדיף? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים. בכרטיס מסך במחשב שלי יש חיבור HDMI שיודע להוציא רק ווידאו ללא אודיו אז החלטתי לחבר את האודיו דרך היציאה האופטית שבלוח. רכשתי כבל אופטי 5 מטר, חיברתי צד אחד למחשב וצד שני לרסיבר ולמרות הכל עדיין לא מתקבל סאונד. החומרה שבשימוש היא כדלקמן: כרטיס קול מובנה בלוח הבא: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3239 רסיבר של YAMAHA מדגם RX-V863. בכרטיס קול הגדרתי שהיציאה אופטית תהיה ב DEFAULT (מצ"ב סקרינשוט) וברסיבר בחרתי דרך כפתור ה AUDIO SELECT את אופציית ה COAX/OPT ועדיין אין סאונד. מה אני מפספס? ד"א - באתר הבא יש את ה MANUAL לרסיבר שלי אם מישהו רוצה להציץ על איזה כפתור אני מדבר: http://safemanuals.com/
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי יודע האם והיכן אפשר לקנות את iPod של apple בארץ ? ואיך נראה לכם ה Archos Jukebox ואיפה אפשר לקנות אותו ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלפתי כרגע את הכרטיס במחשב מX-FI PLATINUM לXONAR D2X ....אני מרגיש שהXFI היה נותן דגש חזק יותר לנמוכים ואילו בD2X אני כמעט ולא מרגיש אותם (ביטלתי את חיתוך הסאב לגמרי ) חיפשתי בהגדרות הכרטיס ולא מצאתי תשובה...אולי מישהו פה יוכל לעזור לי בעניין זה...האם הכרטיס פשוט צבע הסאונד שלו הוא כזה ? דרך אגב גם כאשר מגבירים את עוצמת הקול דרך המערכת (Z5500) ישר מבחינים שהוא מנסה לשלוח את הנמוכים אל הסטלייטים ולא אל הסאב..
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה מצאתי בEBAY את המגבר הזה: http://www.classic-audio.com/marantz/2238.html עכשיו אני רוצה לדעת מה אתם חושבים עליו המחיר שלו כרגע בEBAY הוא 46$ ונשארו עוד שלושה ימים ו7 שעות לסיום המכרז, 1. עד כמה נראה לכם שהמחיר יעלה בערך? (שאלה די דבילית) 2.כמה לדעתכם מגבר כזה שווה? 3. לאיזו רמה של מגברים הוא משתווה מבחינת האיכות שלו אני מתכוון בטווח מחירים של מגברים היום? 4. השימוש שלו אם הוא יגיע אלי יהיה בעיקר מוזיקה וסרטים במחשב אני רוצה להדביק לו שני מדפיים כרגע אין לי כסף בשביל הרמקולים, אבל בכול מקרה זה לא דחוף אני לא במצב גרוע(קליפוש פרומדיה 2.1) האם הוא יתפקד טוב בשימושים שלי אני יודע שהוא רק סטריאו אני לא צריך ליותר? 5. האם ההבדל בינו לבין הקליפוש שיש לי עכשיו יהיה משמע…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי לאה ואני זקוקה לעזרתכם בבחירת מערכת קולנוע ביתית + טלוויזיה. אני צריכה מערכת 5.1 לסלון, רסיבר, 2 רמקולים למטבח, אפשרות להפעיל רק את הרמקולים במטבח מבלי אלה שבסלון, וטלוויזית 50'. מבחינת שימושים - מקורות המדיה הם ממיר של HOT, תקליטורי DVD, ודיסקים מוזיקה. הרמקולים במטבח מיועדים בעיקר למוזיקה, בעוד שאלה שבסלון גם לסרטים וטלוויזיה. הלכתי לאחת החנויות וקיבלתי את ההצעה הבאה: Panasonic 50S60 Tannoy TFX 5.1 Pionner VSX-523 בורר A+B ידני ולמטבח Morel in6x רציתי לדעת: א. האם המפרט הנ"ל טוב ועונה על צרכי? ב. האם יש לכם המלצות אחרות? תודה רבה מראש לאה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש צורך בכרטיס קול לצורך הקלטת שירים/נגינה? (מעבר למובנה הקיים) מה צריך בכרטיס קול לצורך זה? האם אתם מכירים כרטיס מתאים לדוגמא? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
למטרות נגינת שירים. רצוי כמה שיותר איכותי שנותן את מירב התמורה למחיר. ורצוי עם באס איכותי. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים רכשתי את הרמקולים הנ"ל, ובמהלך כל שיר הווליום עולה ויורד עצמאית מבלי שאגע בווליום במקלדת/ רמקולים. הרמקולים בנויים מסאב+4 רמקולים+סנטר. חשוב לציין שהפוטנציומטר של הרמקולים מאוד (!) רגיש, והסאב + 2 רמקולים יושבים על ממיר של הוט. בהתחלה חשבתי שזה מהמדיה פלייר, אבל גם סרטונים באתרים כמו youtube הראו את אותה הבעיה ובנוסף חשבתי שאולי בגלל שהסאב יושב על הממיר אולי זה נובע ממגנט או איזה זרם שמשפיע. מישהו חווה את אותה בעיה עם הרמקולים? זה מגיע לרמות שאי אפשר לשמוע כלום בהם. כמובן שאם הבעיה תתגלה מהרמקול או כל חלק שלו נממש את האחריות. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות רמקולים 2.0 שיתחברו למחשב ויעמדו על השולחן ליד המסך בעיקר למוזיקה ומשחקים ומן הסתם גם סרטים. אני לא יכול להגיד שאני אאודיופיל אבל כן מעדיף מששהו איכותי יותר (אם כי לא משהו גדול מידי ושיהיה 2.0) ראיתי את הרמקולים האלו: http://www.audioengine.co.il/#!-----a2/ctbv ורציתי להתייעץ האם למישהו יש ניסיון או המלצה טובה יותר (יחסית למחיר) תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי זמן מה הבנתי שמה שיש לי, לא מספיק. בדקתי מה התקציב מאפשר ומצאתי את אלה, שישמשו אותי בעיקר לסרטים ומשחקים: רמקולים: קריאטיב T5900 5.1 כרטיס קול: אודיג'י 2 value מה אתם אומרים?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. רכשתי את האקסטרימר טיוי וכשאני מנסה להפעיל את התכנים שלו (מוזיקה, טריילרים, יוטיוב וכדומה) אני מקבל הודעת שגיאה: "לא ניתן לאתר קובץ הזרמה זמין" יש למישהו מושג מה עושים בנידון??
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג ת'אקוסטיקה של המחשב (כרטיס on-boardו ו2 רמקולים ב 100 ש"ח פשוט לא מספקים אותי :saint:) אז מה אתם מציעים לי א. כרטיס קול חדש וסט רמקולים טוב ב. כרטיס קול חדש ומערכת מיני סטאריו תקציב... בו נגיד לא מעל 1000 ש"ח נ.ב אשמח גם לקבל הצעות למה לקנות (דגמים מחירים) תודה חבר'ה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צהריים טובים, רכשתי סט רמקולים MicroLab Solo 7c 2.0 עבור שימוש ביתי של מוזיקה (מרביתה MP3, מעט FLAC) וסרטים. כיום אני משתמש בכרטיס הקול המובנה בלוח אם ASRock Z68 Pro-3 (אני מניח שמדובר בשבב של Realtek), האם יהיה הבדל בשמע בסביבה זו במידה וארכוש כרטיס קול של Asus Xonar? מצד הסרטים מדובר בתוכן HD. ברשותי גם אוזניות Grado SR-80 והבנתי שבכרטיס הקול הנ"ל יש מגבר אוזניות - האם יהיה שיפור מורגש, כזה ששווה את ההשקעה? תודה מראש על העזרה ושבת שלום. אופיר.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רמקולים חדשים! אומגה אדיו 603 קיבלתי אותם מאודי התותח עכשיו אני מחפש להם מגבר (אנטולי מזהה? ;D )
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 2 סוגים של רמקולים האחד זה logitech g51 והשני altec mx5021 שהוא 2.1 לעומת הלוג'יטק, שניהם אני משיג באותו מחיר בערך המטרה היא משחקים וסרטים ב-HD(יש LCD) אני לא צריך שהרמקולים יהיו בעוצמה אדירה כי זה רק לחדר סטנדרטי. בנוסף יש לי PS3 ככה שאם יש משהו שיתמוך בו זה גם יעזור אבל לא חובה. אם למישהו יש המלצה למשהו אחר בסכום הזה אני אשמח לשמוע תודה מראש :>
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מבין כלום בנושא, ואני מחפש אוזניות שיתאימו למשחקים\מוזיקה (אני שומע בעיקר Hip-Hop\Rap), קצת סרטים. אם אפשר גם יעזור לי מאוד קישור לחנות בראשל"צ. תודה מראש מיכאל
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים! עכשיו השלמתי כתיבת ביקורת באנגלית על קופסת אנדרואיד חדשה של UGOOS המכילה את ערכת השבבים החדשה ביותר של AMLOGIC - S928X-J. המשמעות היא שהמכשיר הזה יודע לנגן הכול, ובעיקר 8K. כמובן שגם אפשר להריץ כל אפליקציה או משחק שנוצרו עבור אנדרואיד. ניתן גם לבצע ROOT בלחיצת כפתור. יש תמיכה ב-WIFI 6, והחומרה מלווה בזיכרון 8GB ואחסון 64GB. בדקתי על הקופסה תוכנות, בנצ'מארקים, ומשחקים, וכמובן את קודי. אתם ואתן מוזמנים ומוזמנות לקרוא ולהגיב על הביקורת. תודה וכל טוב! https://www.eyalo.com/213024/review-ugoos-am8-pro/
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחפש רמקולים שניתן לחבר אליהם מיקרופון כנראה סוג של הארכה לכניסה מאחורי המחשב נראה לי שזה קיים ברמקולים של ALTEC LANSING דגם VS2421 תודה מראש חזי
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שימושים: 80% צפייה יומיומית רגילה (לא HD) 20% צפייה בסרטי HD. חשוב לי שאיכות התמונה תהיה מעולה, כניסת USB איכותית (על מנת לצפות בסרטים ישירות מהדיסק און קי ) קריאת כתוביות בעברית, אמינה ואיכותית. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תסלחו לי מראש אם זה לא המקום. אני חייב לספר לכם שקניתי את הatp 3 רמקולים פשוט מדהימים.היום קיבלתי וחיברתי אותם. עד עכשיו היו לי רמקולים no name זולים (שמתפקדים 10 שנים !!!!) ואין בכלל מה להשוות:עומק,צליל מדהימים וכל זה באמת במחיר טוב (יחסית כמובן). ניסיתי לשמוע גם את הJBL-CREATURE וגם את הENCOUNTER ולדעתי הatp עולה על שנייהם.בוודאי יותר מהדגם הראשון שאפילו הוא עולה יותר. הבס מעולה (עד לרמה מסוימת) אפילו השכן אמר לי שהוא הרגיש רעידות בתקרה אצלו מי שמחפש רמקולים איכותיים ולא רוצה להוציא יותר מדי כסף שירוץ לקנות. אני מוסיף שאלה,האם אני יכול והאם בכלל כדאי לי להחזיר את שני הרמקולים הישנים כך שתהיה לי מערכת 4.1 ?
-
- 32 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות רמקולים שאני יוכל לתלות אותם על הקיר ושיהיו בעוצמה טובה. מחפש 2.1 יש כאלו רמקולים מובנים? או שאני צריך לקנות מתלה או מעמד מיוחד? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-