עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by gshhar,

בעיקר למשחקים, יש לי את הסט המיתולוגי logitech z560 חשבתי על אסוס או אולי CREATIVE אבל אין לי מושג מה עדיף, תקציב - 400-500. תודה.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  2. שלום. ראיתי לינקים על הרמקולים ,התוף או איך שקוראים לו, אינו קופץ כך אצלי .הבאס אצלי הכי גבוה על 8.

• 53 תגובות
    • 8.7k צפיות
  3. Started by KoM,

דיי פשוט, נמצא בכותרת, לשימושים מגוונים עם נגן MP3 רגיל, מי עדיף בלי התחשב בעלות.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  4. Started by Trilandian,

היי, אני מחפש לקנות לעצמי זוג אוזניות ואני מתלבט בין שני דגמים: Sennheiser HD205 (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=377038) Skullcandy G.I. (http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=916840070&sog=e-headphone) האוזניות הן בעיקר לשמיעת רוק כבד וטראנס בתחבורה ציבורית ,הליכות וכו'. אשמח לשמוע עצות בנושא. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by J0n1,

היו לי אוזניות מעולות של SHURE אבל כשהבאתי אותן לצבא הן נהרסו לי. אני מחפש אוזניות לא יקרות (300+-) שיהיו עמידות. אני שומע בעיקר באייפוד ובאייפון כשאני רץ, רוב הזמן 320KBS/WAV ואני אוהב להנות מהאיכות. אבל להבדיל מהשיקולים שלי בקניית האוזניות הקודמות אני מחפש אוזניות שלא יקרעו מהר ושתהיה להן אחריות מקיפה, חשבתי על האוזניות של SKULLCANDY.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by nir567,

שלום לכולם! אז ככה שומעים עם הרסיבר כמו שצריך..הבעיה היא כשיש קפיצות קטנות של מתח. לדומא, אם אני מדליק את האור בחדר או בחדר ליד או אפילו אם אני מחבר מטען של פלאפון לחשמל, יש קיטוע קטן שנמשך חצי שניה, כאילו המגבר מפסיק לעבוד ומיד חוזר. וזאת חצי שניה מטרידה ביותר כשהיא חוזרת 3 פעמים בדקה.. מישהו מכיר את הבעיה שציינתי? תודה!! :nixweiss:

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. היי ראיתי את הרמקולים הנ"ל ב-KSP והנה הקישור: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan רציתי לדעת אם חייבים לחבר אותם למגבר/רסיבר או אם אפשר לחבר ישירות לממיר הוט? או ישירות לנגן DVD? וכו'... תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. Started by BambaCore,

שלום כולם! לחלקכם זה יכול להישמע מוזר, אבל בזמן האחרון יצא לי לשמוע על הרבה אנשים שכבר בשנות העשרים שלהם מתחילים לסבול מהתופעות של ירידה בשמיעה, אפילו ברמה חמורה מאוד. קראתי על פיתרון של שימוש באטמי אוזניים וזה נראה לי פיתרון טוב, ככה עדיין אפשר להנות וגם לשמור על האוזניים. העניין הוא שהאטמים יהיו בשימוש מספר שעות כל פעם ולכן הם צריכים להיות נוחים ועדיף שכמה שפחות בולטים. שמעתי על הדגם EX-20, וגם על אטמי אוזניים בהתאמה אישית. למישהו יש הצעות או מידע בנושא? כמה אמורים לעלות אטמי אוזניים בהתאמה אישית? תודה!

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. Started by curdi1,

שבוע טוב, אני מחפש לסלון מסך בגודל 42" שיחובר לממיר של הלוויין + למחשב (בשביל סרטים). + כניסת USB לצפייה בסרטים. יש המלצות לתקציב 2500 ש"ח ? תודה לעוזרים !

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by zwex35,

אני קונה שבוע הבא אוזניות ואני מתלבט בין שתי האוזניות האלה.. צריך אותם לגיימינג (משחקים) ולמוזיקה.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. אני שואל בשביל חבר. תקציב בסביבות ה5000 שקל. (אפשר לחרוג אם יש הצדקה) דגש על: FHD פאנל איכותי. רצוי: ANTI GLARE גם בפאנל וגם בפלסטיק. DLNA LED לחיסכון בחשמל.

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  12. Started by mrraz,

הייתי עכשיו במחסני חשמל וראיתי עמדת הדגמה של טלויזיה 3D המשקפים שם נראים רגילים ובלי בטריה. מעבר לכך ה3D פעל רק כשהתרחקת 2 מטר לפחות מהטלויזיה, פחות מהמרחק הזה רואים הכל כפול. מישהו יכול להסביר איזה משקפים טובות יותר, עם הבטריה או בלי ? ובנוסף למה צריך כל כך להתרחק מהטלויזיה כדי לראות 3D

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  13. הי, מקווה שזה שייך לפה. יש לי רמקולים שמחוברים כרגע למערכת (שלא קשורה לטלוויזיה). זוג הרמקולים בעלי חיבור דיי מוזר - יש שני חוטים שמתפצלים לעוד שני חוטים ואז מתחברים למערכת. זה נראה ככה: אני מעוניין לחבר את הרמקולים האלה לטלוויזיה. זה אפשרי? אם כן, כיצד? בטלוויזיה ממה שראיתי יש לי חיבור 3.5 ו אדום-לבן. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by x-pac,

ההיתלבטות בין PORTAPRO לבין GARDO SR60 בבקשה תעזרו לי להכריע את הכף תודה (:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Drek Boy,

היי... אני עושה הופעות רחוב ואני רוצה להתחיל לשלב בהן הופעה של מוסיקה חיה עם שימוש בלופים. אני מופיע עם חבר ונשתמש בכמה כלי נגינה ונעשה עם זה מוסיקה להופעות שלנו. אני צריך קצת עזרה בלמצוא ציוד מתאים לזה... הציוד שצריך לפטופ (יש, ואחד דיי טוב) תוכנה (המליצו לי על אבלטון לייב) כרטיס קול מיקרופון בעצם אני צריך לדעת איזה כרטיס קול יתאים לזה?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by רויטל1,

קנינו מקרן קול LG שיש לו 2 יציאות אופטיות וחיבור AUDIO IN. כרגע אנחנו יכולים לחבר אותו רק לממיר ע"י סיב אופטי. בטלויזיה אין לנו סיב אופטי. רכשנו כבל שבצד אחד 2 RCA ובצד השני אוזניה. ניסינו לחבר ביניהם אבל הקול לא יוצא מהטלויזיה. מה ניתן לעשות?

• 28 תגובות
    • 5.1k צפיות
  17. Started by rroonnii,

שלום. יש ברשותי את הרמקולים סולו 6, על פי התמונה להשאיר כך או להגדיר הכי גבוה? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by 0torpedo,

שלום, היום קניתי מערכת 5.1 חדשה שומעים מעולה אבל בשירים זה מפעיל רק את ה2 רמקולים קידמיים והסאב (הרמקול המרכזי והאחוריים לא מנגנים) רציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו בנוגע לזה שהכל יפעל ביחד תמיד, זה אפשרי? אם כן ,איך?. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  19. Started by MeMaster,

אהלן חברים, אני רוצה לקנות טלוויזיה. חשוב לי שתהיה תלת-מימד וגם Full HD. התקציב הוא 5 אלף (יכול להתגמש עד 6 אלף) חשבתי על הטלוויזיות האלו: LG 42LX6500 LG 42LW570Y LG 47LX6500 LG 42LW450Y LG 42LW450 כולן 42 אינטש. מי מהן לדעתכם יותר טובה? למה ? האם יש טלוויזיה באותו תקציב שלדעתכם יותר טובה מאחת מאלו ? תודה על העזרה ויום נפלא לכולם! 8)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by fungiman,

כרטיס הקול החיצוני הישן שלי שבק חיים ובכל מקרה הגיע הזמן לשדרג. המערכת כוללת - HTPC כמקור (יש גם פטפון ו-CDP, אבל הם מתדרים בלי DAC). מגבר משולב "vintage" של מרנץ דגם 2235 רמקולים של אומגה - דגם L7 אוזניות - גראדו SR80 (שוקל שדרוג בהמשך). אני זקוק ל-DAC עם כניסת USB, כניסות נוספות לא חיוניות, האיכות המוזיקלית מעל הכל, לא מחפש גימיקים. DAC עם מגבר אוזניות משולב יהיה מאוד נחמד. קיימת אפשרות להזמין מ-ebay במידת הצורך או החיסכון. התקציב מוגבל, אבל אני מוכן להשקיע קצת יותר אם התמורה ראויה.

• 27 תגובות
    • 5.9k צפיות
  21. Started by shlomom,

מעוניין לחבר מערכת שליטה למחשב HTPC. שלט רחוק שישלוט על הפונקציות השונות ואולי גם פנל תצוגה תואם. נתקלתי בדגם VERIS Elite של ANTEC. מישהו יודע איך הוא? האם יש מערכת אחרת מומלצת? האם מערכת PVR של hauppauge הכוללת שלט מסוגלת לשלוט גם על פונקציות אחרות במחשב מלבד כרטיס הטלוויזיה? בכלל, כל נושא השלטים למחשב לא כל כך ברור לי. האם ניתן להגדיר את השלטים כך שאפשר לתפעל איתם כל תוכנה במחשב?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום לכולם, אני עומד לפני קניית מחשב חדש וברצוני להשקיע ברמת סאונד גבוהה. כרגע במחשב הנוכחי יש כרטיס קול של חברת קריאטיב soundblaster 7.1 24 bit שאני מרוצה ממנו במידה מספקת. כמעבר למחשב חדש ובקידום של היום חשבתי להשתדרג. המערכת שיש ברשותי הינה מערכת ברמה גבוהה הכוללת רסיבר של חברת פיוניר דגם vsx-1016v זוג רמקולים רצפתיים של חברת klipsch מדגם RF 82 ובנוסף סאב וופאר גם כן של חברת klipsch. במחשב הבא שאני הולך לקנות יהיה מותקן לוח אם הבא:Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155 . האם קניית כרטיס קול תשפר את איכות השמע ? מסקירה שעשיתי ראיתי שכרטיס קול מחברת m-audio נחשבים מעולים לעבודה מקצועית. ברצוני להשקיע על כרטיס קול סביב ה 500 ₪(במידה ואכן יהיה שיפור בשמע). האם יש לכם המ…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Starkis,

שלום לכולם. אני אחרי ניסיון רב מרמקולים למחשב ממגון חברות עד 500 ש''ח, חלקן איכותיות חלקן פחות. לא מזמן שמעתי מערכת סטריאו שחבר שלי חיבר למחשב שלו, והאיכות, והעוצמה היו הרבה יותר גבוהים מכל מה שהיה לי. עכשיו אני רוצה עד הדעה שלכם מה עדיף? כמובן למוזיקה. עד 500 ש''ח פתוח ליד 2. תודה.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Salwaby,

אני מחפש המלצות לאוזניות איכותיות באיזור ה 100-150 שקל. (EARPHONES לא HEAD) השימוש בהם הוא בעיקר לנגני MP3 למיניהם (פלאפון...) תודה. עריכה : http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_street-line_502855 איך אלו ?

• 3 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים