עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dovik,

שלום לכולם. השאלה שלי נוגעת בנושא שרחוק מרמת הקולנוע הביתי, אז אם כבוד המנהלים ייחשבו לנכון, תעבירו את השאלה למדור שמתאים.. ישנה טלויזיה UA32D4000 של סמסונג. הכל טוב ויפה, עד שמגיעים לנושא של ראיית ערוצים עידן +. כל האנטנות שיש ברשותי לא עוזרות למצוא אפילו ערוץ אחד. האם צריך לרכוש אנטנה מיוחדת? האם צריך לשדרג את המכשיר? אשמח לכל העצות בנושא..

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. כי לא היה את ה 550 במלאי אז הזמנתי את ה 500... איך הם ? תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם, ברצוני לרכוש אוזניות איכותיות ל- Iriver החדש שלי אני מחפש אוזניות שיושבות על האוזן ולא נכנסות לתוכה (ז"א, לא אוזניות כפתור מציקות), שיהיו איכותיות ככל האפשר (יותר מה- MX400 שמקבלים עם הנגן, אם זה מתאפשר) , עד 400 ש"ח. אם יש אוזניות איכותיות שהן גם אלחוטיות במחירים גבוהים יותר, אני מוכן לשמוע תודה על העזרה מראש

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Gil28,

אני צריך לעסק (מסעדה\בר) רמקולים בשביל להשמיע מוסיקה - לא רועשת במיוחד, אבל רצוי שבלילות ישמעו אותה. כמובן שלא צריך איכות לאודיופילים, אלא משהו פשוט. יש ברשותי מערכת סטריאו של JVC עם 2 רמקולים, חשבתי שהם יהיו מספיק טובים. אני צריך קצת יותר מ-2 רמקולים (6, 2 קומות ולבחוץ) חשבתי לקנות עוד 4 רמקולים ופשוט לחבר אותם. התקציב כמה שיותר נמוך.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by RDS,

אוקי אז בקרוב אני מתכוון לקנות את ה-x 530... עכשיו ראיתי נושא פה, שמשהו אומר שהרמקולים לא עובדים לו 5.1מלא, אלא 2.1 עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה של לוח האם הבא: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9098 יפעל לי 5.1 מלא? כעיקרון יש לי אפשרות ל-7.1 (8 ערוצים)... בקיצור עזרו לי... תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by alergic,

מרחק צפיה - 3-4 מטר (סלון קטן) תקציב - עד 4,000 שימושים - יחובר באמצעות הממיר הפשוט של הוט (נרכש בעת מעבר לשידורים דיגיטליים בארץ) לעיתים גם חיבור מחשב נייד לצפיה בתכנים מהאינטרנט(שולי ביותר, כמעט ולא יקרה) מערכת קולנוע ביתי - אין בתודה, נתן

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אשמח להמלצה על אחד משני הדגמים הלו (In-Ear) . אני מעוניין בס איכותי וברור, ובכללי איכות חומרית ואמינות של המוצר, תקציב בסביבות ה400. מה שמקשה עלי בבחירה בניהם זה המחיר והידיעה ששניהם חברות איכותיות: Harman Kardon AE - עולה באמזון 120 דולר (אחרי הנחה) ובארץ 320 שקל!!! מוזר.... Sennheiser MOMENTUM In-Ear - עולה באמזון 100 דולר ובארץ בסביבות ה500 ש"ח )-: לסיכום, האם שווה להשקיע עוד 180/160 שקל לSennheiser? . מצרף קישורים ל-2 המוצרים http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2409126,00.asp http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2471985,00.asp תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by fibrook,

שלום ברשותי כרטיס קול מסוג APACHE ACS-300 קניתי כרטיס קול PCI--> M-AUDIO AUDIOPHILE 2496 מה הצעדים הנכונים לבצע על מנת שאסיר לחלוטין את כרטיס הקול הישן ואתקין את כרטיס הקול החדש? (חומרה+תוכנה) אני מאמין שיש לי גם כרטיס קול מובנה על לוח האם. איך אני בודק אם באמת ישנו? האם מומלץ להסיר גם אותו (הכוונה יותר לעשות לו DISABLE) ? איך עושים זאת? אינני רוצה שום "התנגשויות" עם כרטיס אודיו החדש שלי. קניתי כרטיס אודיו איכותי - ואני מעוניין לזרוק את כל הזבל החוצה. (כרטיסי הקול למיניהם...) השימושים העיקריים שלי הם ליצירת מוזיקה ב REASON ו- CUBASE. מפרט: PC WIN XP PRO SP2 512 RAM עצות\טיפים\בעד\נגד\דברי חוכמה יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. החלפתי כרגע את הכרטיס במחשב מX-FI PLATINUM לXONAR D2X ....אני מרגיש שהXFI היה נותן דגש חזק יותר לנמוכים ואילו בD2X אני כמעט ולא מרגיש אותם (ביטלתי את חיתוך הסאב לגמרי ) חיפשתי בהגדרות הכרטיס ולא מצאתי תשובה...אולי מישהו פה יוכל לעזור לי בעניין זה...האם הכרטיס פשוט צבע הסאונד שלו הוא כזה ? דרך אגב גם כאשר מגבירים את עוצמת הקול דרך המערכת (Z5500) ישר מבחינים שהוא מנסה לשלוח את הנמוכים אל הסטלייטים ולא אל הסאב..

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by jcdenton1,

אני מחפש אוזניות כמה שיותר איכותיות וטובות בטווח של ה-300 שקלים. האוזניות מיועדות לנגן X5L. חשבתי על 1 מ-2 הדגמים הבאים: CX300 JBL Reference 220 מה אתם אומרים?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. למטרות נגינת שירים. רצוי כמה שיותר איכותי שנותן את מירב התמורה למחיר. ורצוי עם באס איכותי. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by INFERNO,

שלום אני מחפש אוזניות למחשב במחיר של 150 ש"ח האוזניות צריכות להיות גדולות (מהסוג שעוטף את כל האוזן)

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. היצרנית הסינית מנסה לראשונה את מזלה בארצו של הדוד סם, דווקא עם מוצר אודיו מעוצב ויקר יחסית אשר מוצע דרך קמפיין מימון המונים Meizu היא יצרנית שצברה לעצמה לא מעט מומנטום בשווקי המזרח הרחוק, וגם כאן בישראל, תודות לסמארטפונים סבירים במחירים משתלמים במיוחד – אך במקביל, לא יהיה זה מוגזם להצהיר שבמערב היא "פשוט לא קיימת", בראש ובראשונה בשל היעדר נסיונות ממשיים לנסות ולשווק את מוצריה. כעת, יכול להיות שאנחנו חוזים בטבילה ראשונה במים העמוקים, אשר עשויה לשנות את הגישה והאסטרטגיה של החברה בעתיד הלא רחוק – מוצר ראשון שמכוון באופן ספציפי לצרכנים האמריקאים (אבל לא רק להם), וגם לא ממש משתייך אל עולם המובייל. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%9E%D7%95%D7%A6%D…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by hassaf,

היי. רכשתי את האקסטרימר טיוי וכשאני מנסה להפעיל את התכנים שלו (מוזיקה, טריילרים, יוטיוב וכדומה) אני מקבל הודעת שגיאה: "לא ניתן לאתר קובץ הזרמה זמין" יש למישהו מושג מה עושים בנידון??

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם, שמי לאה ואני זקוקה לעזרתכם בבחירת מערכת קולנוע ביתית + טלוויזיה. אני צריכה מערכת 5.1 לסלון, רסיבר, 2 רמקולים למטבח, אפשרות להפעיל רק את הרמקולים במטבח מבלי אלה שבסלון, וטלוויזית 50'. מבחינת שימושים - מקורות המדיה הם ממיר של HOT, תקליטורי DVD, ודיסקים מוזיקה. הרמקולים במטבח מיועדים בעיקר למוזיקה, בעוד שאלה שבסלון גם לסרטים וטלוויזיה. הלכתי לאחת החנויות וקיבלתי את ההצעה הבאה: Panasonic 50S60 Tannoy TFX 5.1 Pionner VSX-523 בורר A+B ידני ולמטבח Morel in6x רציתי לדעת: א. האם המפרט הנ"ל טוב ועונה על צרכי? ב. האם יש לכם המלצות אחרות? תודה רבה מראש לאה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by andrewz,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות רמקולים 2.0 שיתחברו למחשב ויעמדו על השולחן ליד המסך בעיקר למוזיקה ומשחקים ומן הסתם גם סרטים. אני לא יכול להגיד שאני אאודיופיל אבל כן מעדיף מששהו איכותי יותר (אם כי לא משהו גדול מידי ושיהיה 2.0) ראיתי את הרמקולים האלו: http://www.audioengine.co.il/#!-----a2/ctbv ורציתי להתייעץ האם למישהו יש ניסיון או המלצה טובה יותר (יחסית למחיר) תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלי היה SOUND BLASTER 2.0,כרטיס שיצא ב-1991..מונו,איכות סאונד של רדיו טרנזיסטור,מקליט במקסימום 12KHZ ומשמיע 44.1KHZ שהיה המקסימום שלו..אבל מה? סוף סוף סאונד במשחקים במקום צפצוצי הרמקול הפנימי..זה היה כיף.. אוזניות? סוני מצ'וקמקות שהיו של הווקמן שלי..אם נשוב לכרטיס,הגיעו איתו תוכנות דוס דיי מסכנות אבל משעשעות כמו תוכי שמחקה אותך עם המיקרופון,תוכנת הקלטה ועריכה מכוערת בשם VOXKIT,והפסיכולוג שמדבר בקול של רובוט דר' סבייטסו.. אחח,הנוסטלגיה,מי חשב אז על DOLBY DIGITAL,DTS,EAX,HD AUDIO,192KHZ/96KHZ וכל השאר.. אם תסתכלו הייטב,תראו במרכז הכרטיס את המגברון המסכן המובנה שהיה לו(לא הייתה לו יציאת LINE OUT).יש שם גם צ'יפ מאפנן FM של YAMAHA,שימש למוסיקה ותאימות לתקן ADLIB?(חברה …

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by The UnKnown,

What do you think ? should i sell my current ATP3 to go one level upper in sound quality ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by PuppEDogg,

אני רוצה לקנות כרטיס קול שתומך ב5.1 ערוצים ואני לא ממש מבין בתחום חשבתי על לקנות את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=18283 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה הוא טוב? ואולי להמליץ לי אפילו על משהו אחר

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום אנשים. בכרטיס מסך במחשב שלי יש חיבור HDMI שיודע להוציא רק ווידאו ללא אודיו אז החלטתי לחבר את האודיו דרך היציאה האופטית שבלוח. רכשתי כבל אופטי 5 מטר, חיברתי צד אחד למחשב וצד שני לרסיבר ולמרות הכל עדיין לא מתקבל סאונד. החומרה שבשימוש היא כדלקמן: כרטיס קול מובנה בלוח הבא: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3239 רסיבר של YAMAHA מדגם RX-V863. בכרטיס קול הגדרתי שהיציאה אופטית תהיה ב DEFAULT (מצ"ב סקרינשוט) וברסיבר בחרתי דרך כפתור ה AUDIO SELECT את אופציית ה COAX/OPT ועדיין אין סאונד. מה אני מפספס? ד"א - באתר הבא יש את ה MANUAL לרסיבר שלי אם מישהו רוצה להציץ על איזה כפתור אני מדבר: http://safemanuals.com/

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Ido.G,

היי אנחנו מעוניינים לקנות לאבי מערכת שמע לכבוד היום הולדת שלו. המערכת תמוקם בעבודה שלו (הוא עצמאי). תקציב - 400,500,600... צריכה להיות עוצמה סבירה (לא משהו מיוחד... אבל שישמעו בסביבה קצת פתוחה) אמין תמיכה ב CD תמיכה בקלטות (כן...) איכות שמע טובה (שוב, לא משהו מיוחד, אבל שישמעו סבבה) מהנסיון שלי, מערכות סטריאו נוטות להיות לא אמינות. עד עכשיו גם היתה לו מערכת סטריאו יפנית כלשהי והיא מתה לאחר שלוש-ארבע שנים. חשבתי על המערכת הזאת: http://www.eurocomdc.co.il/?CategoryID=199&ArticleID=1048 ב 500 שקלים. יש תובנות? הערות? אשמח לעזרה תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני חושב שה-32A450 של SAMSUNG תהיה הבחירה הטובה ביותר... אבל בכל זאת, באתי להתיעץ. מה אומרים? יש יותר טובה בתקציב הזה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by cold fire,

שלום רציתי לקבל המלצה לאוזניות אני שומע טרנסים וטכנו לרב, האוזניות ישודכו לI7 חשוב לי שהן יהיו ארוכות אני מתכוון לחבר אותן לנייד לראות מדי פעם סרטים או סתם לשחק פה ושם. האוזניות שבאו עם הנגן ניהיו די מעפנות ואני צריך כבר לשדרג אותן כבר תודה

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Asher82,

שימושים: 80% צפייה יומיומית רגילה (לא HD) 20% צפייה בסרטי HD. חשוב לי שאיכות התמונה תהיה מעולה, כניסת USB איכותית (על מנת לצפות בסרטים ישירות מהדיסק און קי ) קריאת כתוביות בעברית, אמינה ואיכותית. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by 8-Ball,

אני צריך רמקולים או מערת סראונד לחדר... אני מוכן להשקיע עד ה2000 שקל למרות שממש לא נראה לי שאני צריך משהו בכזה מחיר... אני רוצה שיהיה לי סראונד ושתהיה איכות סאונד טובה..ממש טוב וחשוב שיהיה באס טוב.. אני לא יודע מה עדיף ומה יש...זה או מערכת סטריאו ואת זה אני לא רוצה..כי אין לי מה לעשות איתה.. אולי מגבר ורמקולים??? תגידו מה כדאי..כמה זה עולה ובבקשה תצרפו לינק עם תמונות או משהו...כי אני כנראה לא אבין את המונחים שלכם תודה לעונים ד"א אין לי בעיה לשנות את הכותרת...אבל אני לא יודע למה.. מנהלי הפורום..תגידו לי למה לשנות אם הכותרת לא מתאימה לכם

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.