עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dans41,

אני מחפש אוזניות למכון כושר, כרגע אני עם אוזניות גרועות שכל הזמן עפות לי מהאוזן. אני צריך שיהיה להן את את השרוול הזה שעוטף את האוזן ואני חייב מיקרופון, יש עדיפות לשלט לשליטה על הווליום והתחלה/הפסקה/מענה/ניתוק שיחה שעובד על אנדרויד (עם זה משנה אז Galaxy S3 i9300). האיכות לא צריכה ליהיות גבוהה, משהו סביר שהצלילים רק שיהיו נוחות לאורך זמן. יש עדיפות לאוזניות עמידות מים. אפשר לחרוג רק עם זה שווה את הכסף בצורה משמעותית אני מוכן להוסיף עוד 100 שח לתקציב.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. חקרתי ברשת (כניראה יותר מידי) ומצאתי את המדריך הזה http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=137352 המדריך הזה מסביר איך להפוך את הCREATIVE שלכם לAUDIGY ZS דרך שינוי תוכנה. SOFTMODE לא נבדקו כל הכרטיסים, למטה ישנה רשימת כרטיסים שעברו בהצלחה את ה SOFTMODE ל AUDIGY 2 ZS Sound Blaster Audigy Sound Blaster Audigy Platinum Sound Blaster Audigy MP3+ Sound Blaster Audigy 2 Sound Blaster Audigy 2 Platinum Sound Blaster Live! Value Sound Blaster Live! 5.1 בהצלחה... אני את שלי ינסה על הבוקר כניראה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום, אני מחפש רדיו-דיסק קורא אמפי3 וצרובים לרכב. שהמסך יהיה כמה שיותר גדול ושהרדיו-דיסק יקרא טקסט. שיהיו חיבורים למגבר [עדיפות לכבלים מוזהבים ] ולסאבוופר [או שהולך הסאב וופר ילך עם המגברים?] ושאוכל לחבר changer של 12 דיסקים. שכמובן יהיה שלט [יש לי כבר שלט במערכת הנוכחית שלי מבית "ביונר" אז אשמח לדעת אם אפשר להשתמש בו במקום משום שהוא ממש טוב ונוח [יש לו גם מתקן שמחבר אותו על ההגה] התקציב - 700 שקל. בתודה מראש, אבי. נקנה! תודה לכל האנשים שעזרו... בהודעה האחרונה שלי תכלו לראות איזה דגם ותמונה של האריזה [לא היה לי כוח לרדת לצלם]

4. Started by Unavoidable Encounter,

היי אבא שלי קנה לי בחול נגן MP3: iRiver H340 שזה 40 גיגה אבל הביקורות על זה הרבה יותר גרועות מH320 שזה 20 גיגה ואני אפילו את זה לא אמלא... אבא שלי קנה לי את ה40 בפחות כסף ממה שעולה בארץ ה20 כך שאם אני אמכור את זה בארץ - יהיה לי מספיק כסף אפילו לשני נגנים בארץ של 20 גיגה האם כדאי לי למכור את ה40 ולקנות במקום זה 20?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by morans,

שלום לכולם! קניתי לא מזמן כבל HDMI שאני מחברת אותו בין הכרטיס מסך במחשב ל-TV LCD שלי אבל אני לא מקבלת סאונד רק תמונה. איך אפשר לסדר את זה? אם בכלל... נאמר פה שהכבל הזה אמור להעביר גם סאונד... תודה לעוזרים!! מורן

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. טוב, כפי שכתוב בכותרת. אני משתמש בעקרון באוזניות (Beyerdynamic 880DT) ולא ברמקולים. בעתיד גם אני אשתמש במגבר אוזניות. אני מעוניין גם בשמיעת מוזיקה, וגם במשחקים. ה-ALC850 שיש onboard הוא זוועה, גם במשחקים, וגם במוזיקה. חשבתי לקנות X-Fi Xtrememusic אבל הוא עולה 750 שקל, וגם שמעתי על בעיות עם הדרייברים שלו. חוץ מזה ידוע שמדי פעם אפשר למצוא מוצרים יותר טובים מאלה של קרייאטיב בפחות כסף. בעיקר מטריד אותי הנושא של הדרייברים., כסף אפשר להוציא. אחת הבעיות היא שקשה למצוא ביקורות על כרטיסי קול שאינם CREATIVE. האם יש אלטרנטיבות באיכות דומה (SNR טוב, EAX4/5, יכולת headphones 3d virtualization)? והאם יש אותם בארץ?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Lev-UFO-Child,

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. מה דעתכם על LG [h=1]39LN542Y[/h]?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שמעתי מחבר שיש לו דרייבר שמשפר פי כמה את האיכות של הכרטיס LIVE יכול להיות? ידוע לכם? אם כן מאיפה משיגים אותו?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני מעוניין לשדרג את ה-LCD שלי לטלווזית LED חדשה. השימושים העיקריים שלי בטלווזיה - הרבה שידורי SD בממיר (ערוץ 22 וערוץ 10 וערוצי הספורט שחלקם HD), זאת לצד צפייה בסרטים וסדרות באיכות הגבוהה ביותר FHD 1080P. כאמור, מה שחשוב לי ביותר מהטלווזיה: 1. איכות תמונה גבוהה הן בשידורי SD והן בשידורי HD. 2. יכולת חיבור קבצי כתוביות SRT לקבצי וידיאו ובכלל זאת לקבצי MKV. בנוסף, חשוב לי מאוד שתהיה לי אפשרות בטלוויזיה להקטין או להגדיל את גודל הכתוביות. 3. קריאה של מגוון קידודים כרגע בביתי בסלון יש טלווזית LG 42LN570Y שעושה עבודה טובה, בייחוד לגבי סעיפים 2 ו-3. מכיוון שהמרחק בחדר שלי מהטלוויזיה קטן יחסית 2.25 מטר החלטתי שאני לא רוצה מסך מעבר ל-40". אני כרגע מתלבט …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. השאלה בכותרת. אני צריך מבחר של 5 תוכנות ויותר . תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by g.xorre,

אהלן אנשים, עזרתם לי המון בעבר ואני מבקש לבחון את כוחכם שוב... הDVD הישן שלי גוסס ובקרוב יתפגר. לרגל המאורע, החלטתי לצעוד צעד טכנולוגי אחד קדימה ולרכוש את אחת האפשרויות הנזכרות בכותרת. השאלה שלי היא זו; בתור בן אדם פשוט שכל מבוקשו הוא לראות איזה סרט טוב, רצוי ב HD, ושאותו סרט יתנגן לו חלק ויאפשר קריאה של כתוביות בעברית, באיזה מן האפשרויות עלי לבחור? כמובן שאשמח אם אותו מכשיר שייבחר גם יחזיק כמה שנים טובות בזירה הטכנולוגית ושלא אצטרך להחליף אותו אחרי כמה חודשים עקב אי תמיכה כזו או אחרת בפורמטים שונים/כבלים שונים וכוליי... תודה מראש על עזרתכם, תמיר.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by yonir,

אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 למחשב בתקציב של 150-200 ש"ח (או מקס' טיפה יותר), בעיקר למוזיקה. חשבתי על Creative SBS390, האם זאת הבחירה הכי טובה ? (אני מעדיף שיהיה שקע לאוזניות כמו שיש בו, אבל זה לא חובה לחלוטין) מה שכן אני צריך את הרמקולים עד יום חמישי, מה שאומר שכנראה אני אצטרך לאסוף בעצמי לכן צריך לקנות את זה מחנות באזור המרכז, אני גר באזור גבעתיים, רמת גן. (למשל חנויות באזור שיכולות להתאים- LogicPC, Pompa) תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by mariki,

משהו טוב אבל לא יקר. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by eizik26,

שלום אנשים חשבתי לחבר רמקולים 2.1 של מחשב לרסיבר קולנוע ביתי שיש לי בסלון. האם זה אפשרי? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by chenrp,

לא מצליח להפעיל איתו כתוביות. האם מישהו יודע אם אפשר לעשות לו עדכון חומרה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by averaraz,

האם כרטיס קול מובנה ינצל את הרמקולים הנ"ל?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by oOtalOo,

האם יש צורך בכרטיס קול לצורך הקלטת שירים/נגינה? (מעבר למובנה הקיים) מה צריך בכרטיס קול לצורך זה? האם אתם מכירים כרטיס מתאים לדוגמא? תודה!

19. Started by Shlomi Shabtay,

יש לי JBL SB450 ששבק חיים! אין לי אותו הרבה זמן ניסתי להחליף את הכבל חשמל שיחקתי עם זה לוחץ על ההדלקה ולא נדלק! פשוט לא מגיב בהדלקה שלו מישהו נתקל בבעיה כזאת?

20. Started by dennis14,

האוזניות ישמשו למוזיקה וסרטים. כמה אופציות שנראו לי מעניינות: SENNHEISER: 202, 218, 407, 433 Audio-Technica: ATH-T22, T200, SJ1, T300 KOSS: UR20, PortaPro PHILIPS: HP400, SHP 2000, SHP 2500, SHL8800, SBCHP460, SHL9600 ULTRASONE HFI-15G EQUATION EP-3070 Behringer HPS3000 AKG: K403, K404, K44, K512 ROLAND RH5

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. מרחק הצפייה הינו 2 מטר והמסך ישמש לגיימינג וסרטים, רצוי שיהיה חיבור עין אופטית לכבלים מובנים בקיר. האם המחירים המופיעים כאן בגרופון באמת שווים משהו? והאם כדאי היום באמת להשקיע בטכנולוגיית 4K? http://www.groupon.co.il/goods/v1-tv?utm_source=google&utm_medium=CPC&utm_campaign=il_dt_sea_ggl_txt_naq_sr_cbp_ch1_ybr_k*%D7%92%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9F_m*e_d*IL-Brand-GeomodN--IP-IL--EXACT_g*%D7%92%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9F_c*67233846980_sp*g ישנם מספר מסכים שתפסו לי את העין: הראשון הינו LG דגם 49UB830V http://www.groupon.co.il/deals/gg-2002-25-merchandising-iw השני הינו סמסונג דגם UE48H6400 ללא 4K http://www.groupon.co.il/deals/gg-2002-22 השלישי מסך של חבר…

22. Started by pure perfection,

שלום לכם , יש לי מכשיר xtreamer prodigy , כשאני בא לצפות בסרט עם 16:9 או 2.40:1 הוא לא מופיע לי במסך מלא אבל אותו סרט בדיוק נפתח במסך מלא במחשב רגיל . סדרות למשל הן עובדות ביחס של 16:9 כשאני מפעיל אותן דרך הסטרימר הן מופעלות במסך מלא . למה הסרטים לא מופעלים מסך מלא ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. יש לי שאלה, ברשותי מגבר שאני מאד אוהב וזוג רמקולים רצפתיים אמייתנים, אך, אליה וקוץ בה, השכנים מתלוננים על רעש, אני לא מוכן לשמוע בווליום מינימלי שמעלים חלק מהצלילים והורס את חווית המוזיקה בשעות הקטנות של הלילה. מצאתי לנכון להשקיע באוזניות איכותיות (כ-300 דולר לערך) ובכרטיס קול איכותי גם כן. הבעיה שאני מתעצל לרדת כל פעם מתחת לשולחן, לנתק את המגבר ולחבר את האוזניות, שוב ושוב כל ערב. די. (כמובן לא בא בחשבון לחבר את האוזניות לכרטיס קול המובנה, במקביל) האם כאן בפורמים המומחים של HWZONE ימצא הפתרון להעיל? כיצד אפשר להוציא עוד OUT LINE? איך אני יכול להאזין לאוזניות כל ערב, במינימום עבודה? - חשבתי על לחבר את האוזניות ישירות למגבר ולהחליף לערוץ של האוזניות, כשאני מאזין בהן, אך גל…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אהלן. רציתי לדעת אם מישהו רכש איי פעם את האוזניות שלהן, מסדרת MS1\2....... אם כן - מה דעתו, איך הלכה הקנייה ו.......זהו בעצם. הבעיה הכי גדולה שלי עם האוזניות זה שהן חצי פתוחות = כל מי שסביבי שומע איתי, זה נראה לי קצת.. מביך לא? והבעיה האחרת היא, שהSSL של האתר של אלסנדרו פג תוקף..... משנת...2004, וזה קצת מדאיג בפני עצמו. תודה לעונים

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by coller,

מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה ואת החברה הזו בכלל? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=693031 תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים